עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by GuYZ1987,

שלום לכולם יש לי מחשב שהייעוד שלו הוא מחשב סרטים עם כרטיס מסך של NVIDIA שתומך בעקרון בתלת מימד המחשב מחובר בחיבור HDMI לטלויזיית לד רגילה עד היום אני רואה בסבבה סרטים בכל האיכויות והחלטתי שאני רוצה להרחיב את האופקים שלי ורציתי לדעת האם זה אפשרי יש לי משקפיי תלת מימד שקיבלתי מבית הקולנוע שהייתי בסרטי תלת מימד לפי מה שקראתי אלו בטח משקפיים שעובדות על טכנולוגייה פסיבית אני ברמת העקרון מריץ את כל הסרטים שלי אם נגן שאני אוהב מאד KMPLAYER וראיתי כי יש לו אופצייה להפעיל סרטי תלת מימד לכן הורדתי סרט תלת מימד שהוא SBS HALF שלמיטב הבנתי רוב הסרטים ברשת הם כך מה שלא הצלחתי לקבל את האפקט של התלת מימד התוכנה בעקרון באמת חיברה את שתי התמונות יחד אבל יש גוון של תלת מימד אדום כחול ה…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by roeiw,

1.הבעיה היא כשאני מחבר את הדוידי למחשב ע"י חיבור קואקסלי אחרי דקה -שניים נשמעים הפרעות רעשים ואז אחרי כמה שניות זה מסתדר. למה זה יכול לקרות? 2.אני רואה שמוכרים כבלים קואקסלים כפולים ז"א 2 מחברי RCA הם טובים לחיבור Stereo מהיציאה הסטנדרטית? 3.איפה אני יכול להשיג כבלים איכותיים במחירים סבירים דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by shai25,

שלום, שי לי LCD עם כניסה של HDMI ואני רוצה לקנות DVD כדי להנות מהאיכות של ה LCD. איזה DVD מומלץ בסכום של עד 600-700 ש"ח? חשוב לי שהוא יקרא כתוביות בעברית בלי שום בעיה , ושיוכל להקרין במלוא האיכות סרטים עם סיומת של MKV (באיכות של 1080P) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by leoH,

שלום, אני עובד מהבית ומעוניין באוזניות חוטיות (כאלה שאפשר לחבר ישירות למחשב/סמארטפון) לצורך שמיעת מוזיקה, משחקים ודיבור בטלפון שימשו אותי להרבה זמן. פחות חשוב לי אפשרות ביטול רעשים. כך שאוזניות עם איכות שמע טובה שאין בהן ביטול רעשים בהחלט באות בחשבון. אשמח להמלצתכם.

5. Started by Aurora Borealis,

קיים איזה נגן mp3 שיכול גם לקלוט רדיו לוויני? (נגיד את התחנות של XM) פשוט שמעתי שמועות שiRiver עומדים להוציא נגן כזה, ורציתי לדעת אם כבר קיים אחד. כי אם כבר לקנות נגן מוסיקה, אז למה לא אחד שבאמת קולט רדיו איכותי?...

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  6. תקציב של 100 שקל ומעלה 100-300 אבל לא 500-600 שקל. אוזניות במיוחד לCS ולגיימינג כללי. תקציב נמוך בבקשה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by imac,

בזמן האחרון יצאו לי לבצע הרבה הקלטות... ובזמן ההקלטה יש רעש היס כזה מעצבן שאומנם הצלחתי להפחית אותו אבל עדיין שומעים חלש.. האם יש לזה פתרון? כרטיס קול איכותי יותר יתפור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. תיראו אחשיו ראיתי בערוץ הקניות תטלויזיה הזאת איך היא? http://www.21.tv/p-38074/Fujicom/cf-154? איכות צבעים בה אמורה להיות טובה? ועם איזה חיבור היא תיתחבר לי כי הממיר שלי הוא של הוט והוא לא קורה HD אז הטויזיה שלי תיתחבר עם VGA?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  9. Started by ob,

שלום , יש לי שני רסיברים אחד של (Harman Kardon AVR 100 (200W ואחד של (100WX2 Panasonic SA-HE75 . אני משתמש ברמקולים של Peerless KIT84 230W RMS . כשאני מחובר איתם ל Panasonic על ווליום 50 שומעים חזק , אבל כשאני מחבר אותם לHK על ווליום 50 שומעים ממש חלש יחסית ... האם זה בעיה במגבר ? אפשר לתקן את זה או שעבר זמנו של המגבר הזה (שווה לתקן? או שעולה כמו חדש)? שאלה נוספת - האם אפשר לחבר את שני הרסיברים + הרמקולים ביחד למחשב ? http://aycu22.webshots.com/image/36501/2002493393491989569_rs.jpg

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  10. Started by tzur87,

שלום רב, אני מקווה שאני בפורום המתאים. אני יודע שבשקע של הואזניה בסמארטפונים הוא גם מוציא סאונד וגם מקבל (לראיה האוזניות שיש להם מיקרופון). אני בתפקידי כתב חדשות, ולצערי לא תמיד יוצא לי להיות עם המצלמה המקצועית וקורה הרבה פעמים שאני נוסע להתרחשויות בזמן אמת. אני בגדול מחפש מיקרופון שמתחבר ב3.5 מ"מ לשקע האוזניה של הטלפון... מחפש משהו פשוט אשמח להצעות תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Mishmish,

שבת שלום...! מציעים לי את מגבר לרכב Platinum Audio V-12 800W... במחיר של 450 ש"ח... משתלם או לא ? (פשוט אין לי מושג)...

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by bd,

כל פעם קופץ לי החלון הזה ואי אפשר לשמוע צריך לבחור LINE OUT ואז זה עובד שוב אבל אחרי כמה דקות זה שוב קופץ עשיתי ריסט וזה גם לא עזר לא יודע למה זה ככה פתאום אולי הוספה הסרה לתוכנה יפתור תבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  13. Started by tintin,

טוב אז ככה. היה לי למשך שנתיים E2C של SHURE, אבל אתמול הכבל הימני ליד האוזן התפוצץ כנראה מרוב סיבובים, כי צריך לסובב את האוזניה בתוך האוזן, ולא שומעים מהצד הימני, דבר דומה קרה לי עם ה SENHISER 477 לפני כמה חודשים. עכשיו אני לא יכול לשמוע לא בנגן ולא לראות סרטים במחשב כמו שצריך!!!! איזה באסה. לפי דעתי יש לי עדיין אחריות על השור, יש להם שנתיים אבל אין לי קבלה, קניתי אותם ממש השבוע לפני שנתיים. לפי דעתכם באג יחליפו את כל האוזניות בגלל שהכבל התפוצץ?, או שיגידו שאני גרמתי לזה ולא יחליפו? הכבל של השור חזק אבל מרוב סיבובים הוא כבר התחיל להתקמט בעוד אזורים. רציתי לשאול אותכם איך האוזניות האלה מEBAY? http://cgi.ebay.com/Ultimate-Ears-Super-fi-3-Studio-In-ear-Earphones-Clear_W0QQit…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  14. Started by coorva,

שלום רב יש לי לוח אם די ישן של אינטל דגם D850EMV2 עם סלוטים של PCI . אשמח לקבל המלצה על כרטיס קול שמצד אחד יתאים לי ללוח ומצד שני תהיה תאימות מלאה שלו לחלונות 7. אם יש בכלל כרטיס כזה........... תקציב- עד 300 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  15. Started by Gilladriel,

גודל החדר 4x4. המחשב נמצא בפינה אחת של החדר, הטלויזיה בפינה הסמוכה. המרחק ביניהם 3 מטרים בערך. אני מעוניין לנגן סרטים במחשב ולצפות בטלויזיה, כלומר הטלויזיה תשרת אותי רק בשביל הצגת המחשב ולא לצפיה בשידורי yes\hot (אין ממיר\אנטנה וכד'). הכ.מסך תומך בחיבור מס' מסכים לאותו מחשב. אני רואה כל מיני משדרים אלחוטיים באזור ה200 ש"ח. זה אמין?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by claudia5,

יש לי מגבר בן שנתיים וחצי.המגבר לפני כמה ימים הפסיק לתת לי ווליום .לפעמים הוא עובד רגיל ולפעמים הווליום הוא נמוך מאוד ורק עם ממש מגבירים שומעים קצת. משהו יןדע מה התקלה ומה הנזק הכספי של תקלה כזאת.?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. אני צריך אותם למחשב כי אני עושה תיקוני סאונד לעריכת וידאו וגם אני רוצה להשתמש איתם למשחקים. מוכרים כרגע אצלי בצבא את האוזניות TDK life on record st170 ב99 ש''ח חדשות,ורציתי לשאול איך האוזניות האלה מבחינת נוחות. לא חשוב לי הרבה הסאונד ביחס לנוחות כי אני לא הולך לשמוע בהם מוזיקה אלא רק תיקוני סאונד לעריכת וידאו ואני לפעמים צריך לשים את האוזניות על האוזן למשך זמן והאוזניות שיש לי עכשיו in ear dunu dnk1000 לא נוחות לי לעבודה,ולכן אני רוצה משהו נוח,אבל כן חשוב לי ששימעו סביר וטוב וודאי שאם יש משהו שגם איכותי יותר מהtdk בסאונד אני אני אעדיף אפילו להשקיע מעט יותר. אז האם הם שוות את ה100 שח או שיש לכם משהו הרבה יותר טוב להציע עד 150 שח.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by orlupo,

ההאם כדאי לקנות את הנגן הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=42 בתודה מראש orlupo

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  19. שלום אני קניתי לא מיזמן מערכת קולנוע ביתית וההייתי רוצה אם אפשר שתיתנו לי מדריך או הצות איפה למקם את המערכת בצורה הכי טובה למשל יש לי זוג רמקולים אחוריים שיהיו תלויים על הקיר למעלה אז כמה ס"מ בערך לתת רווח בין התיקרה לרמקול עצמו וכאילו דברים... תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by maxth,

שלום מחפש אוזניות איכותיות בסביבות 1000 שח tws ear hook יש לי כיום Sony WF-1000XM3 שנופלות לי כל הזמן כמו כל אוזניות tws שהיו בעלות זמן סוללה ארוך איכות סאונד ביטול רעשים חיבור טעינה חיבור usb a תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. דוד שלי יביא לי שבוע הבא מארה"ב תרמקולים האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1285&products_id=7527 יש למישהו אותם? קראתי פשוט עליהם מלא ביקורות טובות אז החלטתי לקנות אותם

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Logitech S3-30 Creative INSPIRE 2.1 2500 Creative LX220 איזה הכי מומלץ? במחיר הזה זה איזה הכי פחות גרוע? 200-300 ש"ח ולא אגורה יותר......\:

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  23. אני מחפש מסך טלוויזיה שאפשר לחבר לנייד בעת הצורך התקציב הוא עד 2K ואני רוצה 32 אינץ הבנתי שLED הוא הרבה יותר טוב ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786338 רציתי לדעת מה דעתכם ואם יש לכם משהו אחר להציע? תודה חשוב לי שיהיה אפשר לחבר HD

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by gulek,

זקוק לעזרה בהתקנה. לאחר עליית התוכנה אני מתבקש לחבר את המכשיר למקור המתח הנפרד. וכשאני מחזיר אותו לא קורה הרבה... מישהו ניסה והצליח/נתקל בבעיות דומות?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  25. Started by dovrich,

שלום, אני מחפש טלווזית LCD בגודל 37", מטרת הצפייה תיהיה לשידורי כבלים בלבד. אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה בתקציב של 4000 ש"ח. הדגמים שמצאתי עד כה: SAMSUNG A450 LG 33R LG32R אשמח גם שתגידו לי מה יותר טוב ה-33 או ה-32? בכל אופן במידה ויש דגמים נוספים שלא העליתי פה אשמח לקבל. בתודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.