אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי עכשיו טלויזיית LCD וחיברתי אותה למחשב. למחשב שלי יש רק יציאות DVI אז חיברתי מתאם DVI to HDMI ומשם כבל HDMI למסך. יש לי כרטיס Sapphire HD 4870 1GB ובדקתי בעמוד של המוצר באתר של Sapphire וכתוב שם שניתן להעביר סאונד בעזרת מתאם HDMI וגם בהגדרות קול כתוב שיש אפשרות להוציא קול עם HDMI אבל הבעיה היא שכתוב משום מה שהכבל לא מחובר.. יש תמונה, אין סאונד. תמונה להמחשה: http://img19.imageshack.us/f/61446602.png/ *עדכנתי לדרייבר הכי עדכני *ניסיתי בכל החיבורים בכרטיס (2). מה עוד אפשר לנסות/להגדיר בשביל שיעבור סאונד?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזיה ישנה עם כניסה של composite מונו - כלומר כניסה אחת לווידאו וכניסה אחת לאודיו אני מנסה להעביר סאונד לטלוויזיה הזאת מהמחשב - כאשר הכבל שלי הוא מ Pl 3.5 מ"מ ל-2 RCA (סטראו) - אני לא מצליח לשמוע בטלוויזיה באף אחד מה-rca ניסיתי גם להשתמש במעין "מאגד" שלוקח את 2 ה-RCA והופך אותם ל-RCA וגם זה לא עבד מה יכולה להיות הסיבה ? תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי הציוד הבא: טלוויזיה 75 אינץ של LG דגם UA75H7000AW רסיבר ימאהה דגם NATURAL SOUND AV RECEIVER AX-V765 הרסיבר הזה מדגם ישן ללא כל יכולות אלחוטיות. אני רוצה לשמוע את הטלוויזיה דרך הרמקולים של הרסיבר ללא שימוש בכבל אופטי או HDMI. השאלה היא: האם יש איזה מתאם BLUTOOTH או משהו דומה שיכול לבצע את הדבר הזה בצורה טובה. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את ה iHP-120 , וכשאני מחבר אותו למחשב אני מקבל שגיאה ש"רכיב USB מהיר מתחבר ליציאה איטית" , או משהו בסגנון ( רק באנגלית ) . הלוח שלי הוא Epox 8RDA+ , וחיברתי Rack חיצוני של שלוש כניסות USB לפלאג על הלוח אם . ה iHP מחובר ל Rack . אותה שגיאה מתקבלת בחיבור לחיבורי ה USB שעל הלוח .. לוקח לי 30 דקות להעביר איזה 5 ג'יגה , שזה מטורף לחלוטין .. עזרה בבקשה =[
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי ווקמן שאני מעוניין להעביר את קובץ השמע שיש בתוכו לתוך המחשב כיצד עושים זאת ובאיזה תוכנה עלי להשתמש? עריכה: או קי הצלחתי לחבר את הנגן שלי בתור LINE עכשיו אני שומע את המוזיקה ברקע! מה שאני מנסה לעשות זה בעצם לזהות אותו בכדי שאני יוכל לסנכרן את זה עם תמונה! או למשל לראות את זה מזוהה במדיה פלייר! איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך ניתן לעשות את זה? האם זה נכון שיש כרטיסי טלויזיה שניתן לעשות זאת איתם? ואם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב משובח למדי (Q9300, כ.מסך מעולה FX3500) שמשמש אותי בעיקר לעריכה דרך firewire על פרמייר. בנוסף, אני מחזיק אוסף ענק של קלטות וידאו שחייבות לעבור המרה לDVD לפני שיתכלו אל תהום הנשייה. האם שווה לרכוש לשם כך כ. טלוויזיה שייתן לי עוד כמה פיצ'ריםשיאפשרו לי להפוך את המחשב למדיה סנטר (על אילו תוכנות אתם ממליצים) או שאפשר ועדיף להסתפק במתאם מהסוג הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDnewmidm20csof, ולשמור את ההוצאה על מדיה סנטר משובח יותר לאח"כ? תודה רבה לעונים..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשפחה שלי רוצה שאני אעביר למחשב יעני למדיה דיגיטלית את כל סרטי הוידאו הביתיים שיש לנו על קלטות ועל קלטות קטנות של מצלמה אילו חומרות ותוכנות אני צריך בשביל זה? איך אני משתמש בהן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ברשותי מאגר קלטות טייפ גדול מאד וברצוני להעביר אותן לפורמט CD . אודה מאד אם מישהו יוכל להנחות אותי לגבי התוכנה והחומרה הנדרשות לשם כך ומהו התהליך כולו. חשוב לי לציין כי השליטה שלי במחשבים היא מינימלית. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם-יש לנו 400 קלטות טייפ להעביר למחשב בפורמט MP3 האם יש דרך יותר מהירה מאשר חיבור רגיל לכרטיס קול ולכידה- או אולי יש מכשיר בדומה לטייפ גיבויי שיכול להתחבר לממשק USB ואז יש ההעבר מהירה בין הטייפ למחשב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ברצוני להקליט את הקלטות הטייפ לתוך תיקיה במחשב - ומשם לצרוב לתקליטורים איך - ובמה. תוכנה ועזרים. אבקשכם הסבר פרטני רחב. לצריבה רגילה וגם לצריבה דחוסה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם זה נורמאלי שמהירות ההעברה של h10 (בחיבור USB 1) היא פחות או יותר 6 שניות לשיר של 6-7 מגה ?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
תכננתי לקנות iPod nano בתקופה הקרובה אבל לפני כן רציתי לשאול לבעלי המכשיר ודומיו, יש לי דיסקים של מוזיקה, בסביבות ה400 שירים, קיימת איזשהי דרך להעביר אותם לאייפוד? ועוד דבר, אפשר להעביר שירים שעל המחשב שבפורמט mp3? דרך האייטיונז או בלי? במידה ומדובר בפעולה מסובכת אני אודה לאלה מבניכם שישלחו לי לינק של מדריך איך לעשות את זה. תודה מראש, קובי. נ.ב על איזה פורמט השירים שעל האייפוד עובדים?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכם מי יודע כמה זמן צריך לקחת העברת שירים mp3 לנגן בגודל 1.0 ג'גה פלאש הזיכרון .כמות השירים 1.0 גי'גה רשום על אריזת המכשיר שהוא תומך usb 2.0 איך אפשר לדעת באמת שזה כן עובד .בלוח אם יש לי כל היציאות usb 2.0 לפי מה אפשר למדוד את זה ? אני מקוה שלא עבדו עלי שיש כאן usb 2.0 למרות שרשום באריזה וגם באינטרנט ?
-
יש לי מיני חדש חדש שקניתי ליפני פחות מחודש עכשיו כשניסיתי להעביר שירים MP3 היה בסדר כשהאיכות שלהם קבוע כלומר KBPS קבוע ולא קופץ,עכשיו יש לי דיסקוגרפיה של סקוטר באיכות מעולה שאני רוצה להעביר למיני ואני לא מצליח זה כותב לי שאין למכשיר מספיק זיכרון: Failed to write data to Device/Media. Waiting?For?Spring מה זה יכול ליהיות?צריך לשנות פורמאט?למישהו זה קרה? בבקשה תעזרו אני די מבועס מזה שאני לא מצליח להשמיע את השירים... :'(
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי כמה שירים שאני רוצה להעביר למחשב מדיסק מקורי זה אפשרי ? אפשר ליבחור באיזה קובץ זה יהיה ? אני רוצה בקובץ flac
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלומות. יש לי כרגע בעיה במחשב וככל הנראה ההארדיסק הלך. יש לי את כל השירים שלי על הפוד והשירים שלי זה הדבר הכי חשוב לי במחשב שלי. נגיד ואני מחליף הארדיסק, איך אני מעביר את השירים מהפוד למחשב? זה אפשרי? עד כמה שאני זוכר תמיד שהתקנתי ווינדוס וחיברתי תפוד בהתקנה שלו הוא מחק את כל השירים. יש דרך למנוע זאת? איך מעבירים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
שלום חברים, האם מישהוא יודע כיצד אפשר להוריד למחשב תוכנית שהוקלטה על ממיר יס מקס hd? ברצוני ליצרוב את התוכנית ע"ג דיסק. אנא עזרתכם,תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלתי. אני רוצה לראות להעביר תמונה מהמחשב(כרטיס מסך?) לטלוויזיה. ניסיתי לחבר לכרטיס מסך כבל, כשהצד השני נכנס לשקע video בטלוויזיה, אך איני רואה תמונה. מה עושים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה שעות להעביר תמונות מהמצלמה למכשיר. אין לי שום בעיה בחיבור אבל אני לא מצליח להבין מה אני צריך לעשות כדי להעביר את התמונות? ההוראות של הנגן לא עוזרת הם רק מסבכות את העניין מישהו מבין?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
ברשותי iriver 340 ומצלמה canon s1. המחשב שלי מזהה את המלצה ככונן נוסף בלי צורך בדרייברים. למיטב ידיעתי זה סימן שהנגן גם יזהה את המצלמה ואני יכול להעביר תמונות. בחנות שקניתי את המצלמה אמרו שהנגן עלול "להוציא זרם" (כהגדרתם) ולמצלמה ואז המצלמה תשבוק חיים וזה לא יהיה מכוסה באחריות. מישהו יודע משהו על זה? בתודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
רשום על הרסיבר ששהוא לוקח 200W הרמקולים הקדמים הם (דגם E60) והנתונים הם Max. Recommended Amplifier Power 175W Power Handling (Continuous/Peak) 90W/360W הרמקול האמצעי הוא (דגם EC25) והנתונים הם Max. Recommended Amplifier Power 150W Power Handling (Continuous/Peak) 75W/300W רמקולים אחוריים הם (דגם E20) והנתונים הם Max. Recommended Amplifier Power 125W Power Handling (Continuous/Peak) 60W/240W סאב וופר הוא (E10) והנתונים הם Max. Recommended Amplifier Power 100W Power Handling (Continuous/Peak) 50W/200W מדובר על מערכת קולנוע יוקרתית ביותר של JBL…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
האם כשדאי להוריד את העדכון שנמצא באתר של apple ? שמעתי שהוא עלול להיות פחות מוצלח מהתוכנה המקורית...
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יצא לאחרונה עדכון חדש לסדרת ה- (1.28) IRIVER H3XX . השאלה שלי היא איך זה מסתדר עם העדכון לעברית שיצא פה באתר (1.27)? צריך להתקין את שניהם, או רק אחד מהם? איך מתקינים עדכון בכלל..? אגב- הקישור לעדכון החדש מהאתר של IRIVER - http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=42 תודה לכל מי שעונה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-