עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aviram20,

יש לי ביטס ורק עם האייפון של חברה שלי הם עובדות יפה יש לו כרטיס קול מעולה .. מזה הדבר הזה ? יש לי גלאקסי נוט שמשאיר לו אבק חוץ מהכרטיס קול המאפן שיש לו שלא שומעים כלום בו. אני מחפש כרטיס קול רציני שיתן מענה להם גם בחיבור למחשב כי אני ממש בבעיה . אני שונא את המכשירים האלה ואני בקרוב ימצא את עצמי עם אייפוד מה שלא בא בחשבון בכלל כי אני שונא את המכשירים הללו.. אני צריך כרטיס קול פנימי וטוב .. המלצות ?

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  2. אני מחפש כבר כמה ימים את המדריך למגבר vsx 516 של פיוניר, אך אני מוצא מדריכים רק באנגלית! אני צריך מדריך בעברית כמו שקיבלתי עם המכשיר, אך לצערי איבדתי אותו. האם מישהו יכול לעזור לי ? או אולי לשלוח לי מדריך בעברית ? תודה מראש לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  3. Started by aaviran,

לפני כ-9 חודשים קניתי בארה"ב את ה-Shure SE310 ששירתו אותי נאמנות ומאוד אהבתי את הסאונד שלהן. לפני כמה שבועות אחת האוזניות פשוט הפסיקה לנגן. דיברתי עם מספר מעבדות וחנויות, ואף חנות לא הסכימה לקחת את האוזניות האלו לתיקון. כעת יש לי מספר אופציות: - לנסות לתקן את האוזניות, בכל זאת יכול להיות שזה פשוט כבל שנקרע בפנים (מישהו מכיר מקום בארץ שיעשה את זה ולא ישחוט אותי במחיר?) - לקנות אוזניות חדשות בארץ, שהאופציה הזאת קצת מבאסת אותי, כי לקנות משהו שיגיע לרמה הזאת כרוך בהשקעה של מעל 1000 ש"ח, כשבזמנו קניתי את האוזניות בכ-150$. - לקנות אוזניות חדשות בחו"ל, כאשר כאן יש בעייתות שאין אחריות מסודרת (ואם שוב הן נדפקות גם אני נדפק) וגם שלוגיסטית זה יותר מסובך. בכל אופן, אשמח להמלצה על …

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  4. 1. אני רוצה לקנות אוזניות בארה"ב ב50-55 דולר. על מה אתם ממליצים? 2. מה ההבדל בין אוזניות סגורות ואוזיניות פתוחות? מה עדיף לקנות? 3. תודה רבה לכולם

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  5. Started by RMX,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת, אני מרבה לשמוע מוסיקה במחשב. ואני מקשיב במערכת סטריאו רגילה שני רמקולים. וקניתי גם כרטיס קול לא מזמן הבעיה היא כזאת שיש תקופות בהן הצלילות של הבאס ברמקולים היא ממש טובה, שומעים חלק וכמו שצריך ויש תקופות שבהן שומעים את הבאס מתכתי וצורם כזה ולא טוב, וזה מה שקורה עכשיו. אני עדיין לא הצלחתי להעלות על הפתרון מה גורם לרמקולים להישמע טוב, אני חושב שזה קשור איכשהו לדרייברים אבל אני לא מצליח לסדר את זה. מה צריך לעשות?

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  6. מבקש עזרה בחיבור נכון מלוח אם GA-MA78LMT-S2 לרסיבר ONKYO TX-DS575 על מנת לקבל 5.1.. בעיה שבלוח אם שלי אין יציאות אופטיות ודיגטליות וכרגע אני נהנה רק מ 2ערוצים(סטריו)... העם יש פתרון חוץ מלקנות כרטיס קול חצוני(לוח עצמו תומך עד 7.1). תודה מראש וממתין לתגובתכם!

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  7. לא יודע מה קרה חיברתי את ה-IPOD ל-USB ולא קורה כלום ה-iTunes לא עולה אין לי אפשרות להכניס שירים כאילו שהוא לא מחובר

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  8. שלום לכם אני מחפש מערכת סטריאו גדולה (גדולה פיזית, יעני לא מהקומפקטיות), איכותית, ומשתלמת. חשוב שהיא תיהיה לפחות 2.1, ושהיא תקרא דיסקים MP3, שיהיה בה רדיו. עדיפות לבעלות חיבור USB (אם יש דבר כזה), ובעלות מספר כונני דיסקים. התקציב הוא בערך 1000 ש"ח, אם יש מערכת מציאה ביותר כסף, אפשר לחרוג חופשי. אם יש מערכת משתלמת ביחס למחיר, אפשר גם בפחות. תודה רבה! אייל.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש חו"ד על ה60PZ550 של LG יש לי כרגע אפשרות לרכוש אותה ב6700 ש"ח האם מישהו מכיר את הדגם או איזו ביקורת עליו?? תודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by 8-Ball,

אני קונה 2.1 ואני רוצה לדעת איפה כדאי למקם אותם בחדר, אני בעיקר אשמע מוסיקה מהמחשב, אבל לפעמים גם אראה סרטים של המחשב בטלויזיה ולכן עדיף לשמוע מהסאונד של הרמקולים מאשר לחבר גם סאונד לטלויזיה (שהמרקולים שלה גם ככה מסכנים 2.5W כל אחד..) צירפתי תמנונה של החדר. תודה לעונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  11. Started by Guy30,

אז ככה.. אני כבר מאוד קרוב לקניית ה- shure se535. אתמול שוב פעם ג'וק האודיו העלה לי רעיון חדש. אם כבר אני הולך רחוק, למה לא עד הסוף ? עכשיו אני מבקש את עזרתכם בלהחליט האם שווה לי לקנות את השור, או להמשיך לחסוך, וללכת עד הסוף על ה-JH AUDIO 16 PRO ? למי שהתנסה בדגמי הJH, גם ב-13, ושמע גם את השור 535, מה היא חוות דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  12. עד כה השתמשתי באוזניות של הנגן שלי IRIVER שהן של סנהייזר MX300, שהם די סיפקו לי הסחורה, כי יחסית לאוזניות שאני הקשבתי בעבר הם אחלה.... ואני גם לא כזה רגיש לצלילים..... בימים אלה הם נהרסו לי לצערי הרב :s05: ולכן החלטתי להשקיע מ"מיטב כספי" במשו קצת יותר טוב... מה שאני מחפש זה כמעט אותם האוזניות רק שיספקו באסים יותר טובים.... והתקציב שלי עומד בסביבו 150 ש"ח.... תודה רבה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by sdfzxc,

שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות לנגן מוזיקה. האוזניות שהגיעו עם הנגן הלכו (מכיוון שהם כל היום בכיס שלי), אז אשמח לאוזניות מהסוג הזה (הרגיל, שמקבלים), שיתנו איכות סבירה, שיהיו נידות, שיהיו יחסית עמידות (או לא יקרות מדי, ככה שאם יהרסו אני לא אבכה).

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  14. Started by yuraxp,

איזה בין האוזניות יותר טובות? AKG 26P http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2902&scat=308&tcat= או ה AKG K44 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=34&scat=308&tcat= בעבר היה לי אוזניות של SONY MDR 100 ואהבתי אותם, אתם חושבים שיש שיפור ניכר בינם?

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  15. בעקבות בירורים בכל חנות שיש והתמודדות מול העובדה הקשה שאין את ה-Z560 של לוג'יטק בארץ ומרבית הסיכויים שלא יהיה להרבה זמן אני נאלץ להחליט על מערכת רמקולים חדשה בטווח של עד 1,100 שקל , המערכת יכולה להיות 4.1 או 5.1 , היא צריכה להיות איכותית כמה שיותר ובקיצר אני כבר סומך עליכם . שימושים : הרבה מוסיקה (בעיקר אלקטרונית , רוק , ראפ והיפהופ) , משחקים , וסרטים . המערכת תצטרף לכרטיס קול אודיגי 2 כנראה . המערכות שהעליתי בחכתי (אתם מוזמנים להציע אחרות שאין ברשימה) : 1. ATP 5 . מספר שאלות לגבי ה-ATP 5 (לא רוצה לפתוח ת'רד חדש...) : - האם המערכת באה עם שלט ? - האם בארץ ה-ATP5 שמוכרים הוא למעשה ATP 4 ? אני שואל כי שמעתי שיש בעיות ב-ATP 5 והן תוקנו ב-ATP 4... - מה ההבדלים בין ה-ATP 5 לA…

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  16. כמו הכתוב בכותרת - צריך עזרה, בבחירת סטרימר בסיסי לשימוש עם מסך פלזמה בסלון. המכשיר לא צריך להיות יקר מאוד, או לתמוך בפורמט אודיו מיוחדים - רק לנגן סרטי HD באיכות טובה בנוסף חשובה תמיכה בעברית (לשימוש אנשים מבוגרים) חשבתי על 2 אופציות : - playOn! HD mini שעולה כ-500 שח - Apple tv שעולה כ-600 שח מי מהם יהיה אופציה עדיפה? או שיש סטרימר עדיף על שניהם?

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  17. Started by dardar4,

שלום לכולם. אני מתלבט כרגע בין 2 סטרימרים: Xstreamer Prodigy Black Boxee Box D-LINK קראתי ביקורות טובות על ה-BOXEE אבל גם קראתי שלא מפתחים אותו יותר. האם שווה להשקיע במוצר כזה? גם לא הצלחתי להבין אם לבוקסי ניתן לחבר כונן חיצוני של 3.5' ? תודה למי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by MajorRyan,

אני שומע קול...זבל מה שאומרים במחשב שלי...נגיד, אני פותח רדיו באילת כדי לשמוע את התחנה במטולה...ככה זה נשמע, שומעים בצורה כזאת ששומעים שאומרים משהו, אבל לא מובן... הכל מעוות...גם במוזיקה...הכל בקיצור... אני מאוד ישמח אם תעזרו לי תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  19. היום התחדשתי ברסיבר Onkyo מדגם TXSR506 בזוג רמקולים מדפיים Polk Audio מדגם RTi4 עכשיו אני מחפש כרטיס קול שינצל את הסט הזה בעתיד אני יוסיף סאב אין לי כרגע תקציב כי אני לא יודע מה הסכום המקסימלי בשביל המערכת הזאת אז אם תתנו לי כיוון לחברה ולדגם מסויים אודה לכם תודה והמשך יום טוב

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  20. האם יש הבדלים בין הגרסא האירופאית היפה, לבין האמריקאית המכוערת, חוץ מהעיצוב? (וכמובן גרסאת הפירמוור). פליז, תענו לי, תודה רבה רבה! ממש דחוף.

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by THE FOX,

יצא לי לשמוע את ה AKG 81 ואהבתי אותן... העניין הוא שמוכרים לרוב את ה AGK K518 האם יש הבדלים בין הדגמים הנ"ל? ומה מומלץ חוץ מהם?

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by s-k,

שלום חיברתי את הממיר למחשב לכניסת הליין אין ואני שומע את זה קצת חלש ועם רעש ברקע כזה תזזזזזזזזזזזז רעש זה משתנה מכבל לכבל יענו בעחת יותר ואחד פחות (בדקתי 3) איך אפשר לפתור את הבעיה ??

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  23. בס"ד שלום לכולם. אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32' של SAMSUNG דגם LA32D403 ראה כאן. רציתי לשמוע מכם ביקורת עליה, ובנוסף יש לי שתי שאלות: 1. הרמקולים שלה הם רק 5watt, זה קריטי? 2. איך התמיכה שלה בסרטים, כי באינטרנט ראיתי תגובות חלוקות. חשוב לציין, מציעים לי אותה במחיר של 1300 ש"ח + אחריות לשלוש שנים. אם למישהו יש הצעה אחרת באיזור מחיר זה ושלוש שנים אחריות, אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  24. שלום לא מזמן רכשתי מערכת רמקולים של Altec Lansing דגם FX6021 לאחר שקראתי ביקורות טובות על המערכת. הייתי מרוצה ממנה אך הרעש הקבוע שבא מהסאב וופר ממש הפריע לי. אחרי החלפה, עדיין היה קיים רעש דומה, אפילו כשהסאב בלבד היה מחובר לנקודת חשמל עצמאית. לא ניסיתי מכשיר שאמור לסנן את הרעש הזה, משום שלא מצאתי משהו כזה בארץ. אני מחפש מערכת מחברה אחרת, משהו איכותי שיתאים לשמיעת מוזיקה ולמשחקים. מאוד חשוב שלא יהיה המהום/זמזום מהסאב ומהרמקולים בזמן שמיעת מוזיקה או כשלא שומעים מוזיקה. ארצה המלצות רק ממישהו שיש לו את המערכת עליה הוא ממליץ ושהוא יודע שלא קיים שום רעש מהסאב. אני מעדיף מערכת 2.1 ולא 5.1. המערכת תהיה ממוקמת בחדר ואני לא שומע בווליום גבוה מאוד. למשל משהו כמו 20%-25% כשהיה לי את …

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  25. Started by anatoli,

אז למי שלא יודע, הייתה תערוכה לא קטנה, פלסמות, LCD, עוד המון דברים ובין היתר אוזניות בחור מהד-פיי העלה לא מעט תמונות: http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=258697 מבחינתי יותר מעניינות ה-AT מעת שנראות יחסית פשוטות ולכן לא יקרות כמו הדגמים הנוכחיים כנראה. יש גם כמה דגמים של AKG שנראים מעניינים. Anatoli.

• 9 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים