אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על ההצעה הזאת? http://www.groupon.co.il/deals/special/alkol-c1301121274/16187879
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן נהרסו לי אוזניות IceMat ששירתו אותי לא רע במשך כשנתיים בשביל מוזיקה משחקים ובעיקר מוזיקה. אני צריך לקנות אוזניות חדשות, בעיקר למוזיקה, אבל אני צריך המלצה מסוימת. אז קודם כל, כמו שאמרתי, השימוש העיקרי שלי באוזניות הוא בשביל שמיעת המוזיקה שיש לי על המחשב. אני מתכנן לקנות נגן MP3 (סאנדיסק סנסה E280 אם זה מעניין מישהו), ואני חשבתי לעצמי, אם כבר אני קונה נגן, ואני גם צריך אוזניות חדשות, אז למה שאני לא אקנה אוזניות שמותאמות גם לשמיעת מוזיקה דרך נגנים וגם דרך המחשב (כלומר, ללא צריכת חשמל גבוהה). השאלה היא, האם קיים כזה דבר? זאת אומרת.. נגיד אני אקנה אוזניות PX100. האם זה יהיה נוח לחבר אותן למחשב? למישהו יש המלצה ספציפית לאוזניות שמתאים איתן גם לשמוע מוזיקה וכל מיני…
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מישהו שמע אותם במציאות? איך הם יחסית לCREATIVE T40/T20 ? נראים לא רע... בעיקר עבור מי שלא מסוגל לסבול סאונד של 2.1, אפילו אם הם נחשבים טובים. מרוסית: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.techlabs.ru%2Farticles%2Facoustics%2F243%2F0%2F1298%2F0%2F&hl=en&ie=UTF8&sl=ru&tl=en http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.3dnews.ru%2Fmultimedia%2Fmicrolab-solo%2F&hl=en&ie=UTF8&sl=ru&tl=en
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני צריך 2-רמקולים למחשב מעץ+סאב וואפר שיהיה להם באס עמוק ומדויק גם בוויליום גבוהה וסאונד נקי המלצה לחברה המובילה בתחום הרמקולים צריך גם מגבר ? התקציב שלי 1000ש"ח
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
השאלה השתנתה, בקיצור- כנראה שהרסתי את האוזניות שלי כשחבר שלי שמע עליהם חזק מדי. אני אביא אוזניות חדשות מהאחריות, אבל עד שהן יגיעו אני רוצה להבין בדיוק מה אני עושה איתם- משהו כמו burn in או break in, שמגבירים את הווליום כל 10 שעות או משהו כזה. מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות שנכנסות לאוזן (כמו אלו של הסוני אריקסון W800 עם הגומי הזה) או אוזניות קשת שגם נכנסות לאוזן שיהיה איכות טובה מחיר עד 500שח (יכול להיות שאני יקנה בארהב אבל לא בטוח) תודה
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה TV2000 XP WINFAST עם החיבור VIDEO בין הכרטיס לממיר לא היה לי בעיה, ואני רוצה מצויין את שידורי הממיר (YES) במחשב. אבל עם הAUDIO יש לי בעיה. חיברתי עם חוט מיוחד את הAUDIO (ימין אדום ושמאל שחור)בממיר, ואת הצד השני אני אמור לחבר לכרטיס קול אבל אני לא יודע איפה לחבר. הכרטיס קול שלי הוא של Nvidia nForce ויש בו 5 חיבורים. אחד של רמקולים, אחר של מיקרופון ועוד 3 שאין לי מושג למה הם.. בקיצור ניסיתי לחבר את החוט לכל אחד מהשלושה ולא שומעים את הממיר. גם בתוכנה של הכטיס טלויזיה WinFast PVR עשיתי שהכניסת קול תיהיה על Line In, ולא שומעים, גם כשאני מקליט. בבקשה תגידו לי מה עשיתי לא נכון או מה צריך לעשות כדי לשמוע את הממיר במחשב (בתוכנה של הכרטיס טלויזיה)? תודה רבה גיל…
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות קטנות באיכות גבוהה. אני מבקש שתרשמו את השם המלא של המוצר + קישור. תקציב: 150 - 200 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש חו"ד על ה60PZ550 של LG יש לי כרגע אפשרות לרכוש אותה ב6700 ש"ח האם מישהו מכיר את הדגם או איזו ביקורת עליו?? תודה מראש וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את הנגן (לא בארץ) אבל אני רוצה לוודא אם אפשר לקנות לו עוד סוללה נטענת ומטען נפרד רק לסוללה?
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש בקיץ את ה-SanDisk Sansa E250 2GB (חוסך כסף בשבילו,כרגע יש לי 80% מהסכום),ויש לי כמה שאלות. א. איך האוזניות של ה-Sansa ? כדי להחליף אותם? ב. בהקשר לשאלה הקודמת,אם כן, איזה אוזניות (עד 150 ש"ח) מומלצות לנגן כזה? ג. בלי קשר לאוזניות,לפי זאפ המחיר בחנות הזולה ביותר (אסור לפי החוקים לציין את השם) הוא 799 ש"ח,עם שנה אחריות ומשלוח חינם, האם שווה במחיר הזה לקנות בארץ ביחס למחיר בחו"ל ? והאם צפוי המחיר של ה-Sansa לרדת?
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני הרבה זמן מחפש רמקול קטן לנגן שלי ומצאתי את הPODWAVE רמקול ממש פצפון, בדיוק מה שאני צריך מישהו יודע אם יש אותו בארץ???
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי אנשים, פעם ראשונה שאני כותב בפורום זה. כותב שורות אלה מתלבט האם לקנות את המכשיר, שכן יש לו יתרונות רבים, אך יחד עם זה כמה חסרונות, לכאורה, בעלי משמעות מכרעת לעניין החלטת הקניה הסופית. קודם כל, ברצוני להביא לתשומת הלב של מי שמתלבט את היתרונות של המכשיר, שכן הוא בין היחידים שיש היום בארץ שניתן להחליף את הבטריה, והדבר מאפשר שמיעה (או כל שימוש אחר) רצופה, וכפי שהיצרן מבטיח, בטריה אחת קטנה של טריפל איי (AAA) מספיקה ל40 שעות שזה כשלעצמו, אורך חיים לא מבוטל . כפי שאתם רואים יש תוספת של SE והדבר מעיד שזוהי גרסא שניה של המכשיר, שכבר יצא במתכונת זהה מבחינת מראה, ושונה במקצת מבחינת הפונקציות, לפני שנים אחדות. הפעם מדובר על אורך חיי סוללה כפול וכנראה עוד כמה שינויים שעליהם למעשה…
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שווה לקנות אותו או שיש אלטרנטיבות שיותר שוות במחיר הזה? אני משתמש במערכת 5.1 בעיקר למוסיקה וקצת למשחקים תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום! קניתי אייריבר =) ואני מאוד מרוצה ממנו. ועכשיו חשבתי על איך להשיג סרטים ותוכניות.. אז חשבתי אז למה לא לחבר כבר את הטלויזיה למחשב. אז אני צריך עזרה קצת בזה, האמתי קצת הרבה אני לא יודע כלום. אז בבקשה תנו לי שמות של איזה כבלים אני צריך לקנות איזה תוכנה להוריד ואם אתם צריכים איזשהו ידע על המחשב שלי אז: amd 64 3000 6800GT epox kda3j Genius 5.1 תודה מראש =) נ.ב אני מעוניין גם אם אפשר שאני יוכל להקליט בתוך המחשב את מה שאני רואה בטלויזיה וגם שאני יוכל להציג את המחשב על הטלויזיה. עריכה: עכשיו הסכלתי על המאחורה של הטלויזיה ואין שם שום יציאה החוצה אז לא נראה לי שזה הגיוני שהיא תקרין החוצה אבל בממיר שלי אז ראיתי יציאות החוצה של Video ואודיו ומשום מה יש שם גם כניסה שקוראים לה "u…
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אפקטים ופס קול של משחקים כמו Crysis יכולים להיות יותר טובים מבסרט עם כרטיס כזה לא?
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני עובד עם כרטיס קול שמגיע עם הלוח אם שלי - ABIT IT7 MAX. המחשב שלי מחבור לרסיבר וכאני מעביר לערוץ של המחשב נשמע זמזום מעצבן ומתגבר ככל שמגבירים את הווליום של הרסיבר (בלי קשר לסאוד של המחשב). מכשירים אחרים שמחוברים לרסיבר לא עושים בעיות. כשאני מחבר לחיבור של הסאונד במחשב אזניות במקום את החיבור לרסיבר אין זמזום. מה יכולה להיות הסיבה לכך??? עזרו בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מרמזת אני משחק CS ובלילה זה מפריע לפעמים לאבא אז אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קניתי כבר 2 זוגות והן נשברו לי אז אני רוצ לקנות איכותי ככול האפשר (במחיר סביר) תודה. :
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אחלה פורום,אני חדש בפורום וכבר למדתי הרבה. הערה: מדובר על מוזיקה בסטריאו בלבד - לא סרטים ולא משחקים. הסיפור העצוב הולך ככה: לפני 6 שנים חיפשתי מערכת ולבסוף נסגרתי על מגבר yamaha (קולנוע ביתי) ורמקולים רצפתיים של Magnat. הטעות היא שלא שמעתי אותם ביחד, כי קניתי אותם משתי חנויות שונות. מה שהתברר זה שהמגבר הזה ידוע בחולשתו בבאסים, והרמקולים.. ניחשתם נכון - גם לא חזקים בבאסים. השילוב של שניהם נשמע רע מאוד. הרמקולים משתמשים במה שנקרא Passive Radiator Systems שזה בגדול ממברנה של וופר שתקועה מאחורי הרמקול ואמורה להעביר את הבאסים החוצה מתיבת התהודה במקום הפתח העגול הרגיל. בתאוריה - נשמע בסדר. במציאות - מזוויע זה לא שאין באס, אלא שהרמקול מהדהד, רועש ולא מסו…
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני יודע שבדרך כלל זה הירוק וגם הצבע של הכבל הוא ירוק אבל התוכנה של הREALTEK אומר לי בכחול.... לאיפה להכניס? עריכה: יש לי JBL 2.1
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
כמו שאמרתי למעלה... שאני רוצה לישמוע שיר או משהו זה אומר לי שאין את הגדרות הקול וגם אני לא שומע כלום מהרמקולים ולא כלום איך אני יכל להגדיר שיהיה לי סאונד במחשב? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, אני לא מוצא מוצר זה (Digital to Audio Converter with DTS, LPCM AC3 support and up to 5.1 channels decoding ) במחיר עד 70 דולר. מיועד לחיבור בין טלויזיה חדשה עם יציאה דיגיטלית בלבד לרסיבר אנלוגי בן 16 שנה. לא צריך משהו יקר עם יכולת השמיעה הנחותה שלי. היחיד שמצאתי: http://www.spacehifi.com.au/av-distribution/audio-and-video-converters/digital-to-analog-audio-decoder באוסטרליה ולא שולח לארץ. היכן להשיג? תודה על העזרה וגמר חתימה טובה!
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה בגודל 37-40 אינצ' לצפיה של תכני SD וHD רצוי שיהיה התקן USB שקורא MVK, מרחק צפיה 3מטר~ תקציב 3500~ הצעות יתקבלו בברכה תתודה.
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-