עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. רכשתי כרטיס קול של קריאייטיב: ‏CREATIVE Audigy SE 7.1 הכנסיות שיש עליו זה: כחול ירוק שחור כתום והכניסות שיש על המערכת עצמה זה: צהוב: SUB/CENT כחול: REAR ירוק: FRONT/STERO

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  2. הטלויזיה שלי היא TOSHIBA 29VH27F,עכשיו יש לה מקדימה כניסות RCA,S-VIDEO,אוזניות ומאחורה ש לה 3 כניסות של סקרט,אנטנה וגם כניסת S-VIDEO (שמאחוריה משום מה קוראים לה S-VHS) וכניסה אופטית ועוד כמה... עכשיו כניסת הS-VHS שמאחורי הטלויזיה חסומה בפלסטיק כזה וגם הכניסה האופטית ועוד כמה ונראה לי שאין מאחוריהן אין בכלל את הקונקטורים,בכרטיס מסך שלי יש יציאת S-VIDEO,אז חיברתי כבל שבשתי הצדדים שלו יש חיבור S-VIDEO אחד לS-VIDEO של הטלויזיה (הקדמי כי האחורי חסום כמו שאמרתי) ואחד לחיבור של הכרטיס מסך,ומהחשב לא קולט את הטלויזיה!!,ניסיתי לקרוא בחוברת הוראות שלה אבל ברור שהם יכתבו בחפיף..מה שרק כתוב שבשביל לחבר מכשיר שיש לו יציאת סופר-וידאו,שצריך לחבר אותו לכניסת הS-VHS האחורית בטלויזיה,עכשיו …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Zrizi,

הי, אני רוצה להסתיר את הכבלים של הרמקולים האחוריים בסלון שלי. יש לי X540 של לוגי'טק 5.1, כאשר 2 הרמקולים האחוריים יהיו משני צידי הספה. לשם כך אני רוצה להעביר כבל מאריך על הפאנל דרך המרפסת אל מאחורי הספה, ולמעלה אל איפה שהם ימוקמו. יש 2 אופציות: א. לחצוב תעלה קטנה בקיר ולכסות במלט לאחר השקעת הכבלים. ב. לצבוע אותם בלבן ולחבר דרך מחברי פלסטיק בצמוד לפאנל. לא היתה לי בעיה עם א' (בכל מקרה יש קצת שיפוץ), אבל הרמקולים הנ"ל הם מותאמים למחשב, ויש סיכוי שבעתיד אני אשדרג אותם למערכת קולנוע ביתית, שלה יחוברו רמקולים "רגילים" ואז הכבלים הללו לא יהיו מתאימים. אם אני מבין נכון אז יש הבדל בחיבור ואולי גם בסוג הכבל עצמו. אשמח לעצתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 8.1k צפיות
  4. Started by jayz0r,

אהלן, אם יש למישהו עצות לגבי סידור/הסתרת הכבלים של מערכות רמקולים אני אשמח לשמוע. סידור - אולי יש "מוצרים" ייעודיים לזה, כל מיני ווים בעזרתם אפשר להצמיד את החוטים לקיר, תעלות פלסטיק או כל דבר כזה או אחר שאיני מכיר. הסתרה - צביעה של החוטים (אין לי מושג אם אפשרי, אני סתם זורק), תעלות/שרוולים שבתוכם מעבירים חוטים, וכו'. כל שיטה וכל דבר שניתן לקנות או להכין בקלות (אין לי מעבדה/מחסן) שאתם חושבים שיעזור לי, אני אשמח לשמוע לגביו. כעקרון אני תולה את האחוריים של ה- Z5500 שלי על הקיר עם החורים הייעודיים שקיימים בהם, ואני לא רוצה שיהיו לי פה חוטים על הריצפה או כאלה שתלויים ברישול על הקיר ומכערים את החדר, ואין לי כל כך רעיונות.

• 16 תגובות
    • 14k צפיות
  5. Started by CyberGod,

שלום , מישהו מכיר תוכנה שממירה קבצי מוזיקה מהפורמט של IPOD לפורמט רגיל של MP3 ? אני מדבר על שירים שהורידו מI-TUNES . דוד .

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by Eli.P,

אני צריך תוכנה שתעביר לי את הקבצים מMP3 לקבצי ASF או דרך אחרת ללא תוכנה

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  7. שלום לכולם, אחותי הפכה לבעליו הגאים של רדיו דיסק סוני חדש אשר נרכש בקנדה, אך , אבוי, כמובן שהוא מקודד בשיטה אמריקאית ולכן לא ניתן לקלוט תחנות רדיו אשר משדרות בתדרים זוגיים. ידוע לי שבד"כ ישנו איזשהו קוד במכשיר עצמו, אשר מאפשר לעבור לשיטת קידוד אירופאית. אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמספק פתרונות לבעיות מסוג זה, או הצעות מקוריות לפיתרון, אשמח לשמוע. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by BeRo,

חבר שלי אמר לי שזה אפשרי והאמת היא שבגלל זה קניתי נייד שיש לו אופציה להוציא דיגיטלי אבל לאחר שאמרו פה שאי אפשר חשבתי גם אני ככה. טעיתי. אפשר להעביר אל מפענח (עובד מדהים עם הADA880) אות AC3 מסרט DIVX ללא שום בעיה. כל מה שצריך זה את הAC3 Filter וזהו. עובד, כמובן גם חיבור דיגיטלי וזהו.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by eladbu,

האם העברת קבצי MP3 לפורמט LOSSLES תהווה שיפור משמעותי ?האם פרמט ה MP3 שומר שתוכו קבצים שיפתחו בלוסלס? או רק מפורמט WAV

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  10. שלום... ברשותי מסך LCD של LG 32". קראתי באתר שחלק מהכרטיסים של ATI מסוגלים להוציא גם SOUND מיציאת ה DVI קניתי מתאם מDVI ל HDMI וחיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל HDMI HDMI (אני לא בטוח שהמתאם הזה ספציפית מתאים) רציתי לשאול איך אני מגדיר שהכרטיס מסך יוציא לטלויזיה SOUND?? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by נתיHD,

שלום HWZ, היום רכשתי מאייבורי מחשבים את כרטיס המסך "ATI RADEON HD 4670". הם החליפו לי את כרטיס המסך הישן לחדש במעבדה שלהם וגם התקינו לי את הדרייבר. חזרתי הביתה חיברתי את המחשב, הכל טוב ויפה, חיברתי את כבל ה-HDMI למסך ה-LCD ולחיבור ה-HDMI של כרטיס המסך אך הסאונד לא עובר. אין לי מושג איך להגדיר אם צריך להגדיר משהו, אז עזרה תתקבל בהערכה רבה מאוד! תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Zrizi,

שלום, יש לי מחשב HTPC המבוסס על לוח אם GA-MA78GM-S2H המחובר לLCD. אני מעביר את הוידאו באמצעות חיבור HDMI אבל לא מצליח להעביר עליו גם את האודיו. מישהו יודע אם זה אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by GAGO,

שלום, יש לי Hot Magic בבית ויש בו הארד דיסק, אני מקליט די הרבה תכניות בעיקר ספורט וסרטי תעודה וכו' הגעתי למצב שכבר לא נותר לי מקום במכשיר ואני לא רוצה למחוק כי התכנים שיש שם חשובים לי. אז פתחתי את המכשיר וחיברתי את ההארד דיסק הפנימי למחשב שלי, המחשב זיהה את ה-HD וראיתי את הקבצים שיש שם ,מלא תיקיות ובכל תיקייה יש קבצים,קובץ אחד עם נפח גדול(אולי זאת התוכנית) והשאר קבצים קטנים. ניסיתי להפעיל את הקבצים עם אחת מתוכנות הנגנים שיש ושום נגן לא הצליח להפעיל. אציין גם שגם לא הצלחתי להעתיק תיקייה אחת למחשב שלי בשביל לנסות כל פעם משהו חדש ע"מ ולהפעיל את התכניות המוקלטות. כך נראית התיקיה מהמכשיר- Uploaded with ImageShack.us לסיכום- 1. איך אני מצליח לעקוף את החסימה ולהעביר את…

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. Started by rjjb7,

יש לי 2 רמקולים עם החיבור הרגיל - pl שמתחברות ל Line-In במחשב. האם אני יכול לחתוך את החיבור של ה-pl ובעזרת קאטר וכד' לפצל את החוט ובמקום לחבר את הרמקולים ל Line-In במחשב לחבר את החיבור של הרמקולים לחלק האחרוי של המערכת סטריאו שלי? (בחיבור שמכניסים אליו את החוטים של הרמקולים של המערכת)

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by בכיף,

אני רוצה להעביר כבל HDMI באורך של 25מ' כדי לחבר בין המחשב לטלוויזיה. רציתי לדעת עד כמה האיכות תרד והאם אפשר להשתמש בשני כבלים ולחבר ביניהם. האם אתם יכולים להמליץ על חברה שאיכות הכבל שלה לא יוריד לי את האיכות יותר ממה שצריך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by valorien,

שבת שלום, אני עומד בפני רכישה של מחשב חדש ומערכת רמקולים פשוטה של 5.1 שתתחבר אליו. את הרמקולים האחוריים אצטרך למקום מאחורי עמדת המחשב מן הסתם, מה שאומר שהכבלים שיוצאים מכרטיס הקול ילכו לאורך הקיר ועד למיקום הרמקולים. רציתי לשאול, מהי הדרך המומלצת לעשות זאת? האם יש להדביק את הכבל לאורך הקיר באמצעות דבק כלשהו? תעלה מיוחדת? תודה מראש לכולם.

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  17. Started by שמואל גאון,

שלום חברים מבקש עזרה בהעברת מוזיקה מקלטות למחשב מבקש לדעת מה צריך בישביל זה תודה שמואל

18. יש לי מחשב בחדר (ממ"ד) אם אני רוצה לשמוע במערכת בסלון את מה שמתנגן במחשב האם יש דרך אלחוטית כלשהיא שמבצעת פעולה כזו ( רק אודיו ללא וידאו) אם כן מה שמה? ואם אפשר קישור תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  19. שלום המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו ע"י כרטיס קול APACHE acs-200 שהוא 4.1..... יש ברצוני להעביר קלטות ישנות לדיסקים.. איך אני מעביר את המוזיקה לWAV או MP3 למחשב?! (כדי שאוכל לצרוב לבסוף..) והאם יש דרכים אחרות? אנא.. כל דרך שהיא.. חשוב לי מאוד מה שיש שם. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by prelly,

שלום יש לי Ipod v.4 20gb הייתי רוצה לדעת איך אני מעביר שירים ממנו אל המחשב בתודה מראש prelly אין לי כל כך זמן לחפש אם דברו על זה כבר מצטער אם דיברו כבר

21. שלום לכולם יש לי בדירה כבלים אנלוגי רציתי לדעת האם HOT יעשו בעיות אם אעביר ממיר אחד דיגיטלי מבית הורי לדירה שלי האם הם בכלל הם יכולים לדעת תודה

• 16 תגובות
    • 6.8k צפיות
  22. Started by ophir555,

שאלתי בטעות בפורום אחסון האם ניתן להעביר נתונים, תמונות וכד' על נגן mp3 רגיל

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Started by assi,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה האפשרויות שיש לי אם אני רוצה לשחק במחשב על מסך הטלוויזיה, לראות סרט מהמחשב במסך הטלויזיה או סתם תמונות. יש לי מסך מחשב סמסונג "22 T220, מסך טלויזיה של fullHD 32" LG , וכרטיס מסך HD4670. הבנתי שיש גם אופציה אלחוטית להעברת הנתונים. אני מקווה שאני בפורום הנכון, במידה ולא אשמח לדעת איפה כן אפשר לשאול...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by pchoresh,

שלום לכולם, קניתי לאחרונה מחשב נייד עם יציאת HDMI. קניתי בבאג כבל HDMI ב-35 ש"ח, המוכר אמר שאין הבדל בין הכבלים והוא זול כי החומרים שהוא עשויי מהם הינם זולים. חיברתי את המחשב ל-LCD באמצעות הכבל ובהקרנת הסרט היו מעין עצירות קטנות כאלה. השאלה היא, האם המשמעות של העצירות היא קצב העברת נתונים לא טוב? האם ישנם הבדלים נוספים בין כבלי HDMI מלבד איכות החומר? חשוב לציין שבעת צפייה בסרט בנייד אין עצירות והוא מוקרן באופן חלק. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by pom23,

האם יש דרך להעביר לאיזשהו מכשיר (חוץ H3XX וX5L) מהמצלמה? אני לא צריך 20 או 40 G אפילו חמישה יספיקו, עדיף זול

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.