עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Stanly,

מישהו מכיר חנות לאוזניות שיכולה לתקן אוזניות? והאם חנות אדר בתל אביב יכולה לתקן אוזניות שלא נירכשו על ידה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kdani,

מחפש אוזניות איכותיות לריצה (הרבה ריצה....) עד היום רצתי עם סנהייזר, הזוג הישן שלי החזיק 3 שנים, והיה מדהים, השני - אוזניות שנכנסות לתעלה, לא משהו, התפרקו די מהר. האמת שאשמח לאפשרות גם לדבר בפלאפון תוך כדי (רמקול קטן וכפתור ANSWER) הבעיה שהאוזניות שמגיעות עם הפלאפון החזיקו בדיוק שתי ריצות והאיכות לא היתה משהו. אשמח אם משהו מכיר אוזניות איכותיות שיעמדו בריצות ארוכות (וכבונוס גם יאפשרו שיחה)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Walter Samuel,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול שישמש אותי למשחקים ומוזיקה, אז ככה: *האם יש כרטיס קול שטוב למוזיקה וגם תומך בEAX4? *האם יש הבדל בין הM-Audio Revolution 7.1 ל 5.1? *האם כדאי בכלל לקנות כרטיס קול חדש? (יש לי כרטיס קול אונבורד ורמקולים AL FX-6021). *בפרטים של הRevolution's רשום שהם תומכים בEAX, באיזה EAX הם תומכים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  4. שלום, אני בחיפושים אחר טלוויזיה עם צבעים טובים, שחור אמיתי ולבן בהיר. התקציב שלי הוא עד 6K במתיחה... עם מרחק צפיה של 3.5 מטר, חשבתי על מסך של 50" (או 46" אם זה עדיף למרחק צפיה הזה, ויתן מסך טוב משמעותית באותו מחיר). אני פתוח להצעות, פלאזמה, LCD או LED. אבל עם עדיפות קטנה לפלאזמה, אחרי שהורגלתי לPDP-428XD של פיוניר... (ולא, אין לי תקציב ל P50V20 ) אז מה ממולץ במחיר הזה מה יתן לי את איכות התמונה הגבוהה ביותר? והאם למישהו ידוע האם מגיעה סדרה חדשה של פאנאסוניק בזמן הקרוב לארץ עם מסכים NEO PDP גם בסדרות היותר נמוכות? בתודה רועי.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by oDot,

שלום, קניתי CX300-II לS9 שלי (מפנדה, ככה שאני לא חושב שיש חשש שהן מזוייפות) ושומעים די חרא.. בעיקרון חיברתי אותן גם למחשב וגם לנגן עצמו ושומעים ממש ממש צורם.. ניסיתי על כמה PRESETS בS9 והתוצאה לא משתנה, במגוון רחב של שירים; פופ, רוק, אלקטרוני.. יש לכם מושג למה זה ככה? תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. יש לי בעיה מעצבנת כל פעם שאני לא עושה כלום על המחשב מבחינת הסאונד, יש רעש של קליקים כאלה מהרמקולים, אין לי מושג מה יכולה ליהיות הבעיה. הרעש לא חזק במיוחד אבל מעצבן כל הזמן יש קליקים כאילו כמו רדיו בקליטה לא טובה, וגם הוא לא כל הזמן בזמן שמיעת מוזיקה לא שומעים אותו, וגם ככה הוא לא מופיע בתדירות קבוע. למישהו יש מושג מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ההורים שלי רוצים לקנות טלויזיה LCD לסלון 32-34 אינץ' התקציב הוא עד 3600 אבל אם יש משהו שווה בחריגה קטנה אז גם יתקבל..(אפשר לקבל רק דגם)

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  8. בשעה טובה החלטתי להיפטר מהקופסא בחדר שלי. מחפשת המלצות לטלוויזיה 32"-37". הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בyes, צפייה בסרטים וסדרות מהמחשב ומשחקים בקונסולה. מרחק הצפייה מהמסך 2.5 מטר בערך. חשוב לי שבטלוויזיה תהיה יציאת vga (רק כך הלפטופ מתחבר) וקומפוננט לקונסולה. שאלה נוספת, מה בעיקרון אני צריכה לחפש בטלוויזיה? הבנתי שרוב הנתונים הם "נתוני נייר" שהחברות נותנות ועל כן הם לא מהווים אינדקציה לכלום. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, אני מחפש נגן DVD איכותי אך לא יקר מידי בסביבות ה 500~ ש"ח . ראיתי שיש אפשרויות לחיבור DOK דרך USB כך שאם זה אכן עובד כמו שצריך זה יכול להיות פי'צר מעולה שיחסוך הרבה בלגן ודיסקים. צריך להיות לו גם תמיכה בעדכון firmware כי יש לי כבר DVD ישן שלא תומך בזה ולכן חסר שימוש כרגע תודה מראש

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  10. אני מחפש לקנות לחדר שלי מערכת רמקולים 5.1 מתחת ל-1800 שקל שהרווחתי עד עכשיו בחופש אני לא צריך DVD אבל אני כן ארצה אפשרות לחבר את המערכת לפליסטיישן 2 שלי וגם למחשב בו זמנית אם זה אפשרי או שצריך בשביל זה רסיבר ... חשבתי לקנות סאב ורמקולים לוויניים על מנת לא לפוצץ את החדר ברמקולים גדולים. האם לקנות מערכת שהרמקולים מתחברים לסאב או ששוה להשקיע ברסיבר או שאני לא אמצא רסיבר סביר בגבול התקציב. תודה אגב השתמשתי באופציית החיפוש ולא הצלחתי למצוא תוצאות המתאימות למה שאני צריך.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי ת'atp3 ורמקולים של טלויזיה טושיבה (משו בומבה ). את הסאב של ה-atp3 אני מחבר ליציאה הירוקה בכרטיס קול (SB 5.1 Live!) ואת הרמקולים של הטלויזיה, שאין בהם סאב, אני מחבר ליציאה השחורה. ברשותי עוד זוג רמקולים שאני יכול לחבר אחד מהם. לאיזו יציאה לחבר את הרמקול הנוסף?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  12. Started by gtabak_37,

שלום, ברשותי טלוויזיית HD READY של סוני 40 אינטש. השימוש העיקרי שלי איתה הוא בפלייסטיישן 3, כשאני חיברתי אותה בכבל HDMI לפלייסטיישן 3 אז המכשיר זיהה את החיבור ושאל אותי אם להעביר את איכות הצפייה בפלייסטיישן להכי גבוהה שאפשר, כמובן שלחצתי YES ואז הוא העביר לי את הרזולוצייה ל1080i. חבר שלי אמר לי שב720p זה נראה יותר טוב מ1080i בטלוויזיית HD READY. הוא צודק? תודה לעוזרים גל

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by ISRAEL3571,

תקציב נע בין 250-300 אלו רמקולים שמשמשים אותי גם לטלוויזיה אני רוצה משהו טוב יחסית למחיר לשמיעת מוזיקה הרבה ולמשחקים שיהיו בלי שלט, 2.1 אני רוצה גם העיצוב חשוב לי שלא יהיו מגושמים מידי תודה

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  14. אבל שיהיו רק סטריאו מקסימום עם סאב לא יותר כי יש לי כבר מע' קולנוע ביתית בחדר... השימוש הוא בעיקר מוזיקה ומשחקים.. תודה מראש

15. אני צריך בבקשה המלצה לנגן טוב שלא יתפרק לי אחרי יומיים. וכמו שאמרתי עד 1000 ש"ח ולא פחות מ-2 ג'גבייט. תודה רבה לכולם

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by Bar_B_q,

יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלוויזיה גם במחשב שלי וגם בשל אחי ולא משנה לאיזה טלוויזיה בבית מחברים עד שלא מנתקים את הכבל של האנטנה מהקיר (יש לי כבלים רגילים לא דיגיטל או משהו) אז כל המסך רועד קצת עכשיו מה שקרה שבאמת מרגיז זה שקניתי מסך LCD של סמסונג 2243BW ועכשיו הוא גם רועד עד שאני לא מנתק את הכבל של הטלוויזיה מהמחשב

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  17. היי, יש לי צורך מאוד פשוט, אני רוצה שתהיה לי את האפשרות להוריד סרטים באיכות FHD למחשב שלי (כבר אפשרי, יש מחשב) ולנגן אותם בLCD שלי, אני לא יכול לחבר את הLCS למחשב וגם ככה אין לו יציאת HD, לLCS לעומת זאת יש יציאה לכבל HD. מה האפשרות הכי זולה שלי? תודה!

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. לאחר 6 שנות שירות סבירות, ה Audigy 2 ZS החליט שהוא מתפגר, ככל הנראה... כעת אני עם האונברוד שעל הג'יגהבייט (כפי שמצויין במפרט). בלוח בקרה של הדרייבר, במקום Equalizer נורמלי יש Presets מסריחים שכמעט ולא משנים דבר - איכות הסאונד מזעזעת. למישו יש Equalizer צד ג' שהוא ממליץ עליו?... רצוי אחד שמשפיע גלובאלית (גם במשחקים) ויכול להטען עם ה Startup. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by BloodFist,

הלכו לי האוזניות הישנות סנהייזר HD202... לא משנה איך הם נהרסו לא באשמתי :\ בכל מקרה סבא שלי טס לארה"ב בעוד שבועיים אז ביקשתי ממנו שיביא לי אוזניות. על איזה דגם אתם ממליצים עד סכום של 50$ ותסבירו גם למה. ויש לי העדפה לסנהייזר.

20. hey all הגיע הזמן להחליף אוזניות. עכשיו הבעיה היא שאני לא בטוח איזה לקנות. קראתי על המדוזה וכרגע אלה האוזניות שאני מתכנן לקנות. השאלה שלי היא האם יש עוד אוזניות סראונד למשחקים שכדי לשקול בטווח המחיר של בערך 500ש"ח? בביקורת צויין שהסאונד שהאוזניות מעבירות במוסיקה מאוד לא מספק, האם זה משהו שאני אשים לב אליו ממש או שזה יהיה לפחות ברמה של האוזניות ב100ש"ח שיש לי? העיקר הוא במשחקים אבל אני לא רוצה שסתם מוזיקה תשמע גרוע... תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by d0r0n,

קודם כל תודה רבה למי שעזר לי בבחירת הטלויזיה קניתי את הסמסונג R81 ואין עליה מדהימה!!! עכשיו רציתי לחבר את הסאונד של המחשב ויש לי שתי יציאות סאונד מהכרטיס קול... (קריאטיב) האחת שחורה והשניה ירוקה.... באחד שומעים יותר מידי בס ובשני בלי בס בכלל... איך אני משלב את שניהם? חיברתי באמצעות pl 1 לשני rca (מהמחשב לרסיבר...) מה עושים? תודה רבה לעוזרים :[br]פורסם בתאריך: 9.11.2007 בשעה 14:11:35 מישו יכול לעזור פה?? ???[br]פורסם בתאריך: 10.11.2007 בשעה 21:11:37לפחות תגידו שאין לכם מושג אני סתם נכנס כל יום מצפה לתגובה אחת לפחות

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  22. אני צופה בשידורי טלביזיה רגילים (ספורט, סדרות טבע) וכן DVD ו CD צרובים ... האם יש משמעות לדולבי דיגיטל בשבילי? האם פרולוגיק 2 מספיק ? מה זה DVD-AUDIO ? מה משמעותו ? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by SheZiF,

אז ככה אני מחפש לחבר מערכת 2.1 או 2 שתשמש בעיקר למוזיקה (היפ הופ) אני חשבתי על הבאות http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7142 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 אשמח להמלצות נוספות בתודה, דור.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  24. Started by Idaneilon,

שלום , קיבלתי מדוד שלי לפני כיומיים רסיבר חדש ישן ( הוא ישן אבל לא השתמשו בו ) מסוג IHOO MT5.1 ולריסיבר מובנה סאב וופר שמעתי שירים על הכי גבהה ואני לא יודע מה בדיוק קרה אבל הבאס עכשיו לא עובד אפילו לא קצת בדקתי שהסאב על בינוני - גבהה הכבלים תקינים וכול מה שצריך דולק אבל הסאב לא עובד ואני שומע בכול שאר חמשת הרמקולים וגם ניסתי להחליף את הכבל ושום דבר לא עובד ! אשמח לעזרה ומה לעשות

25. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, ברצוני לקנות נגן MP3 מבוסס פלאש (מחיר, עמידות, גודל)... הדרישות הן בסיסיות למדי; *איכות-שמע גבוהה - מה שהמכשיר עצמו מפיק, לא משנה אילו אוזניות מצורפות אליו בקנייה. *זמן עבודה ארוך - שיוכל לתפקד כמה שיותר זמן מבלי שאצטרך לטעון אותו מחדש *גודל/עיצוב - עדיפות לנגנים קטנים ומעוצבים, עדיף מאיכות בנייה גבוהה. התקציב גמיש בעיקרון, מרפרוף במחירים באתרים שונים נראה שאני אוכל לעמוד במחיר של רובם המוחלט של הנגנים בשוק, בהנחה שהם שווים את זה. תמיכה בעברית אינה פקטור, נגן רדיו אינו פקטור, רשמקול אינו פקטור, אני מחפש משהו קטן יפה ועמיד שידע לנגן מוסיקה באיכות גבוהה לאורך זמן. תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.