עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nizansm,

חג שמח ושנה טובה קודם כל! לבעיה עצמה: יש לי מערכת סטריאו של LG שהיא סהכ מצוינת בשבילי.. הבעיה היא שיש לי אחים קטנים. איכשהו המגש של הדיסקים נהרס (זה לא הפריע לי כל כך) אבל אח"כ פתאום הרדיו הפסיק לעבוד.. פשוט אין שום קליטה של רדיו כשאני מעביר למצב רדיו עם אנטנה בלי אנטנה פשוט לא שומעים כלום.. אפילו לא נסיון להשמיע.. אפילו לא רעש לבן. אני חושב שהדגם הוא FFH-565 מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות? חוץ מלקחת לתיקון זאת אומרת.. האם יש אפשרות לעשות ריסט למכשיר?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by rony77,

שלום לכולם יש לי מערכת ק"ב עם רסיבר של onkyo 576 ואני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר. הבנתי שהחיבור הכי איכותי הוא dvi-hdmi אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על מספר כרטיס קול שיש להם את היציאה הזאת. האם Creative X-Fi Xtreme Audio הוא בעל יציאה כזאת?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by OmerS,

אהלן, בעוד מספר ימים אני אמור לקבל את ה- iPod Touch, יש לי כמה שאלות בנוגע לאוזניות ואשמח אם תוכלו לענות. 1. מה האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשיר? האם עדיף לחכות ולשמוע או שכדאי להזמין מראש אוזניות איכותיות יותר? 2. אני מעדיף אוזניות in-ear, הסתכלתי בעיקר על CX300 - CX500 של Sennheiser, מה ההבדל בין הדגמים השונים? האם הוא מהותי? 3. חשבתי להזמין את האוזניות מ- eBay אבל הבנתי שקיימים שם הרבה זיופים של Sennheiser, איך מזהים וממה כדאי להיזהר? אשמח גם לשמוע המלצות ודעות בנוגע לאוזניות אחרות. תודה מראש! נ.ב. איך האוזניות in-ear של Sennheiser בפעילויות ספורטיביות כמו ריצה? למישהו יש ניסיון?

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by lion03,

יש לי כרטיס קול עם כניסה אופטית היום שניסיתי לחבר אותו ליס אייץ די ולאקס בוקס וברגע שהעברתי אותם לשידור דיגיטאלי כל מה ששמעתי זה רעש סטטי

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by assaf972,

שלום לכולם ..אך אני מחבר את המחשב לטלווזיה?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  6. שלום, אני חיברתי את המחשב בעזרת כבל SVIDEO לSVIDEO ואני לא מצליח להגדיר שהטלוויזיה תראה את כל הצבעים וזה מתעקש להישאר על 8 סיביות בלבד. יש למישהו רעיון? תודה (מצטער אם זה לא הפורום הנכון)

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by xlSnaK,

מי יותר טובה מבחינת ביצועים וראייה ... 1) http://zap.co.il/model.aspx?modelid=696768 2) http://zap.co.il/model.aspx?modelid=679093 תודה D: אם למישהו יש טלויזיה אחת מאלה שיגיד איך היא מתוך נסיון

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by amisu,

אם קיים דבר כזה, אני צריך תוכנה שתוכל להוריד רעשי רקע מקטעי מוסיקה שהקלטתי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  9. שלום, המחשב שלי ממוקם בסלון ממש ליד הטלויזיה, אני ממש מתחרפן מהווליום של הטלויזיה ולא יכול להתרכז. אני צריך אוזניות טובות שיהיו נוחות גם אחרי כמה שעות ולא ילחצו (אין לי ראש גדול אבל עדיין). כאמור השימוש יהיה רק למחשב (יש לי אוזניות נפרדות לנגן שלי), בעיקר משחקי רשת ומוזיקה. תודה רבה עומר.

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by Buffer,

היי, השבוע הזמנתי כבלים של monster ultra 800 HDMI-DVI וכל אחד עלה לי רק 70 שקל, ל-2.4 מטר... לפי המחירים שראיתי בארץ והמחירים שהכבל נמכר בEBAY אין ספק שזאת עיסקה משתלמת מאוד.. קניתי 2 בלי להסס, ולא האמנתי שזה נכון עד שזה הגיע הביתה.. דיי מהר אגב, יומיים מאז ההזמנה. לא יודע מה פשר המחיר ואולי זו טעות של איזה עובד, אבל תהנו.. קישור למוצר: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7709766&CurTab=ProductDetail#CurTab שבת שלום.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. היי, אני רוצה לקנות טלויזית LCD בגודל 32 אינץ', אני אשמח אם תמליצו לי על טלויזיות בתקציב של - 3500 ש"ח. שמתי עיין על הטלויזה הזאת של LG: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=703563 לפי הנתונים שלי היא נחשבת לטובה? יש טלויזיות בתקציב שיותר טובות ממנה? תודה לכם, שנה טובה!

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  12. עדיפות לרמקולים שנתחברים לנגן וזהו בלי חמשל אם יש כאלו ואם לא אז לסוללות,חשוב שהיו קומפקטיים ואיכות סבירה לגודל תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by lion03,

אני קונה מערכת 5.1 והחדר שלי לא בדיוק מרובע אני מתאר לעצמי שאני אצתרך לאזן את הרמקולים כדי שהכל יהיה שווה אני אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים תוכנות וכל מה שקשור לזה תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני צריך המלצה לחלק לרכב שיודע להתמודד על MP3 ו FLAC עדיפות לבעלי אחסון פנימי (מבוססי פלאש או דיסק קשיח) יש רעיונות?

15. Started by shayshay,

שלום רב, קניתי מחשב חדש, עם כרטיס קול ONBORD הלוח של ASUS P5Q PRO והוא מחובר למגבר על ידי יציאת S/PDIF המגבר מזהה את החיבור אבל יש לי בעיה לשמוע במדיה סנטר קידוד של DTS וגם לא מצליח להריץ דרכו קבצי VIDEO_TS בצורה חלקה המחשב חדש עם כרטיס מסך ATI HD4870 סרטים בפורמט של MPEG הוא מזהה ומריץ אבל לא את הריפים של ( DVD ( VIDEO_TS הבנתי שאולי הבעיה היא עם הקודקים השאלה מה להתקין על VISTA ??? או לחליפין נגן אחר גם - VLC לא מזהה לי DTS מערכת הפעלה VISTA X64

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  16. Started by DXM,

שלום! אני זקוק להמלצה למכשיר DVD קורא DIVX ובעל אפשרות לחיבור כונן פלאש בUSB. התקציב: 300 ו500 שקל. כאשר ביקר אני דורש גם עמידות רבה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by Yair Tz,

שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS. ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4". רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS. שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE. הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" ש…

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 למשחקים וסרטים לשימוש עם המחשב ופליסטיישן 3 עם תקציב של 1000 שקל בערך הקנייה בארץ תודה.. מישהו?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by eyaffe,

אני זקוק לכבל HDMI באורך של כ 3.5 מטר לחיבור המחשב לטלויזיה. איזו חברה מומלצת ?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  20. הי, אני מעוניין לקנות LCD, מעדיף 42, FHD, לשימושי YESMAX, PS3, ומחשב, חשוב שיהיה HDMI, כמה שיותר יותר טוב, ורציתי לדעת איך זו: Tohsiba 42X3000..אני רוצה אותה, היא בתקציב שלי ( 8-9K) ההתלבטות היחידה היא איך לחבר אותה, כי אני לא בטוח אם יש לה SCART או אין לה, ואם אין לה, איך לחבר אותה, והאם זה משנה? כי הבנתי שיהיו בעיות בשינויי יחסים, 16:9 ל3:4, אני אצטרך לשנות ידנית.. בכל אופן, באיזה אופן אוכל לחבר אותה בצורה הטובה ביותר, האם יש לה SCART, והאם יש תחליפים אחרים? אפשר להגיד 50 50 לSD ולHD.. תקציב 8-9K אני מזכיר, 42, תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by webfox,

היי אנשים. אני קונה רמקולים השבוע, ואני צריך עזרה. אני מחפש רמקולים 2.1 עד 350ש"ח למוזיקה בלבד. (שומע על עוצמה נמוכה. ~1/4 ווליום) מה שחשוב לי ברמקולים זה האיכות מוזיקה. רצוי שתהיה שליטה נפרדת על הסאב ושהעיצוב יהיה סביר. (לא חייב שלט) אם זה משנה, אני מקשיב בעיקר לHip-Hop, Rap, Pop. אני אשתמש ברמקולים עם הmp4 שלי, הCowon D2. רצוי מחברה מוכרת(Logitech, Creative, Altec Lansing..) נדב.

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by or2077,

יש לי מערכת סטריאו ישנה יחסית, כאילו סבא שלי קנה אותה לפני 5 שנים נגיד או פחות.. ולא פתח אותה כאילו היא נשארה ארוזה עד לפני כמה חודשים והוא נתן אותה לי.. שומעים מעולה מערכת ממש סוסה יש AUX אני מחבר את המחשב 5 דיסקים והכל אבל רציתי לשאול קודם כל היא 2X140W יענו 2 רמקולים של 140W זה הרבה או קצת למערכת סטריאו דבר שני מה זה PMPO כתוב 2300PMPO מה זה אומר? הנה תמונה: http://img401.imageshack.us/img401/1137/dscf0655cu2.jpg תודה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by or2077,

יש אפשרות לחבר רמקולים של רכב למערכת בבית? צריך איזה רסיבר מיוחד? אם כן איזה אם לא בכלל תמליצו לי על רסיבר סבבה זול, אני מתכוון לחבר 3 סאבוופרים של אוטו 400W כל אחד... ו2 רמקולים רגילים... כולם של פיונר... למי ששואל למה לעשות את זה, כי זה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה (אני יכול להמשיך..) יותר זול

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ruff stuff,

שלום. קניתי דיוידי של פיוניר דגם 410 שבא עם חיבור hdmi כרגע הוא מחובר בחיבור רגיל (לבן אדום צהוב) האם יש הבדל כזה משמעותי בתמונה אם אני אחבר ל lcd שלי שגם תומכת בהתקן את החיבור הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  25. שלום, היום יש ברשותי כרטיס קול של חברת הרקולס Hercules Game Theater XP http://hwzone.co.il/reviews/GTXP/ האם יש צורך לשדרג או שהכרטיס שלי עדין מסוגל לעשות את העבודה ? ואם צריך לשדרג מה הנזק המינימלי לכיס? וכמובן לאיזה כרטיס

• 1 תגובה
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים