אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום מה דעתכם על כרטיס הקול שמגיע בחבילה הזאתי של ASUS http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=117&l3=0&model=1439&modelmenu=1 הכרטיס הוא לא על הלוח אם עצמו, אלא יושב בנפרד ככרטיס נוסף השאלה האם שווה להשקיע את המחיר בלוח אם עבור זה? לעומת לקנות לוח אם נניח ב1500 שקל וב700-800 שקל שחוסכים לקנות את הXFI של קרייטיב ? יש לציין שאני חובב מוסיקה איכותית וגם איכפת לי מביצועים של המערכת מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הכרטיסים? X-Fi XtremeGAMER X-Fi XtremeAudio אז מה ההבדל ביניהם? ואני מדבר על הכרטיסים שנמכרים אצל KSP במחירים של 355 ש"ח ו-450 ש"ח... כי לא יודע, לא מצאתי הסברים וממש כלום כלום!
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הנגן iaudio u2 אבל לאחר שערכתי השוואה ב-cnet ראיתי שהנגנים כמעט זהים! בבקשה תגידו לי מה ההבדלים ביניהם ואיזה מהם יותר טוב? http://reviews.cnet.com/4504-6495_7-0.html?tag=pageNav&orderby=-7eRating&qt=&cdi=5502846&id=31129769&id=31236411&tag=txt
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אז כך אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות וטובות אשר יביאו לי סאונד כמו שצריך השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג\משחקים וכמובן שגם שירים וסרטים. - התקציב שלי פחות או יותר 800 ש"ח כרגע אני כבר קרוב ל4 וחצי שנים עם Steelseries 5hv2 אבל הגיע הזמן לקבל סאונד ואיכות כמו שצריך! סה"כ אני מאוד מרוצה מהם אבל אני רוצה להרגיש את החוויה ולהנות כמו שצריך והם לא נותנים לי את זה. הדברים החשובים באמת שאני מחפש באוזניות הם כך: נוחות, קלות, שלאוזנים יהיה אפשרות לנשום אוויר ולא חם! חשוב לי מאוד שיהיה ניתן לנקות אותם בקלות, ועם צריך אז גם חלקים להחלפה. - מיקרופון זה לא ממש חשוב לי למרות שברגע שאני משחק אז אני משתמש וכמובן יש צורך מקסימום נארגן איזה אחד. הדגמים שכבר ראיתי ואני מאוד …
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון עלתה לי דילמה לגבי רמקולים וקולנוע ביתי: מה עדיף לקנות, מערכת סטליטים שכוללת: סאבוופר ושני רמקולים ב 700 שקל,של חברה מכובדת יחסית כמו ALTEC LANSING או LOGITECH. או מערכת שכוללת: שני רמקולים רצפתיים ומגבר, של חברת מדבקה. לא להציע בבקשה לקנות יד שנייה, אני לא מחפש כאן הצעה לרמקולים , זו שאלה כללית.
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Sidewinder 1 ל3 xtreamer
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
רמקולים SONIC GEAR EVO 3 PRO 2.1 40W RMS בעלות 324 + מע"מ הם קניה טובה ? יש לכם המלצה עם מערכת טובה יותר בסכום הזה או בסביבות ה- 400 ש"ח ? תודה
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
שלום, עד עכשיו האוזניות של AKG K24P שירותי אותי מעולה לשמיעת מוסיקה ומשחקים בחיבור למחשב. הם נשברו לי....(החיבור פלסטיק בקצה כנראה לא משהו) לכן אני צריך משהו חדש. יש המלצות למשהו איכותי בסכום 200 שקל בערך ? תודה וחג שמח.
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
אהלן, אני רוצה רמקולים חדשים, אני נוטה יותר לכיוון של 2.0... אני צריך שיהיו לסט כניסה מ 2 מקורות, אם אחד (או שניהם) דיגיטליים מה טוב... התקציב שהקדשתי למרה זו הוא 600, אפשר לחרוג עד 750 אם זה ממש שווה. הרמקולים יונחו על שולחן עץ/MDF יש כמטר לכל צד מהמסך לרמקולים... שלט יכול להיות נחמד אבל ממש לא מאסט... תודה רבה חברים
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אממ זה בערך התקציב שלי אני יכול לחרוג אבל תנו אפשריות... רציתי לדעת גם מה ההבדלים בין המערכות חוץ מהמותג? תודה מראש Smiley סליחה שהקפצתי קודם פשוט לא עונים בפורום הזה...
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות In-ear איכותיות בטווח של 100$ +- (המקסימום הוא 150$ אם יש דגם ממש שווה). העדפות שלי: - לא IEM (ניסתי את Shure 215...) - סאונד צלול וברור על פני באס עוצמתי - נוחות כמו כן, אני מעדיף לקנות מ eBay או amazon.uk כי בארץ לא מצאתי דגמים איכותיים בטווח מחירים הזה (אבל אפשרי גם מחנות בארץ אם יש דגם שווה). ד.א- מה אתם חושבים על Beyer Dynamic DTX 101 iE? תודה רבה לכם!
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כוס אמק כולה יש לי כמה שבועות טובים את המכשיר ולקחתי אותו לצבא ונתקעתי בשולחון בשר"ח וסעמק יש סדק בפלסטיק של המסך...אז המסך עצמו עדיין בסדר אבל פשוט יש סדק עצבני ומעצבן לעין...וזה מאד מבאס (המכשיר מארה"ב) רציתי לדעת אם יש משהו לעשות...אני רוצה את המספר של היבואון אולי אפשר לסדר סיכון באיזה 100 שקל מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות? סעמק צבא אני צריך לישון תודה
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
תכננתי לקנות נגן MP3 iAudio M3 כבר הרבה זמן, ועכשיו כשיש את התקציב, הייתי רוצה לדעת עוד כמה דברים. בעקבות הביקורת על הנגן M3L באתר, שאמור להיות זהה פרט ל35 שעות, ראיתי את האוזניות MX500. ביררתי עליהן קצת, והתברר שהן עולות סה"כ 15 דולר. (אני קונה מחו"ל). אך, בחנות שממנה אני קונה את הנגן (newegg) אין אותן, יש רק את MX450. הייתי רוצה לדעת קודם כל, אם מבחינת התנגדות אוהם או משהו כזה, הנגן מתאים לMX500\MX450. בנוסף, האם בכלל כדאי לי להשקיע מעבר לאוזניות שמגיעות עם הנגן? בכל זאת מדובר בסה"כ 80 שקל תוספת, כשאני כבר מוציא 1200 על הנגן. והאם שווה לי להזמין את הMX500 מחנות אחרת, או שאני לא אשים לב להבדל בינהן? אקדים תודה, pMor
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מנסה את מזלי פה ( מצטער אם זה לא המקום הנכון לפרסום) אוקיי אז ככה קניתי את הרמקולים הבאים : edifier 1700bt https://www.amazon.com/Edifier-R1700BT-Bluetooth-Bookshelf-Speakers/dp/B016PATXSI *אגב רמקולים עם איכות שמע מעולה בשביל מחיר כזה על הרמקולים עצמם יש כפתור לשליטה על הווליום ואפשר לשלוט עליו גם דרך השלט ,הרמקולים מחוברים לסטרימר של שיאומי דרך הbt , עכשיו הבעיה היא כששולטים בווליום דרך השלט של הסטרימר , יש את המד ווליום שמופיע על הטלוויזיה והרמות של הווליום הם מ0 עד 15 , עכשיו המד ווליום עובד עד רמה 5, מרמה 5 ועד 15 אין שום הבדל , כאילו 5 זה המקסימלי שניתן. אותה הבעיה בחיבור לטלפון שאם אני מגביר או מנמיך מהטלפון אז רק עד רמה…
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולכם. רכשתי אוזניות BrainWavz R1 מ-MP4Nation לפני מספר חודשים. האוזניות הגיעו, שומעים מעולה. so far so good. לאחר כחודשיים של האזנה בדרך לעבודה ובחזרה ממנה, שמיעה רגילה ולא מתעללת לחלוטין, הכבל של האוזניה הימנית מרגיש כאילו שהוא עומד להתנתק מהאוזניה. הכבל קצת רוקד לו בפנים, אם אתם מבינים למה אני מתכוון. יש לציין ששומעים ב-2 האוזניות אותו הדבר. יצרתי קשר עם החנות לפני כחודש, והם אמרו לי לשלוח להם את האוזניות להונג קונג, והם יחליטו מה לעשות עם זה. מאז הזנחתי את זה. עכשיו אני מתכוון לשלוח את זה אליהם בהקדם האפשרי. אך שאלה אחת לפני שאני שולח- יש בכלל טעם לשלוח אותן? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בעקרון התקציב הוא באזור ה1500 אני לא צריך נגן עם יותר מידי מקום 5 ג'יגה יהיו יותר ממספיק, מה שכן, אני רוצה שהנגן יהיה כמה שיותר קטן אני מתלבט בין 2 סוגים, אלו המבוססים על דיסק קשיח(לדוגמא הRIO CARBON) לאלו המבוססים על זיכרון פלאש(שהגודל שלהם הוא עד לג'יגה אחד) בקשר לאלו המבוססים על זיכרון פלאש, האם ניתן להוסיף להם עוד זיכרון, או שכמות הזיכרון שיש למכשירים הללו קבועה?
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מקור אתר PDApoint.net זכרון לשנות את ה THEME אני משתמש בפונט 6X10 זכרו להעתיק את תוכן הקובץ לתוך התיקיות הבאות /.rockbox/wps/ /.rockbox/themes/ הורדה http://plugbox.rockbox-lounge.de/ipodcolor.zip font nimbus-14 background color-white להורדה http://www.misticriver.net/attachment.php?...57&d=1138251970 להורדה http://www.misticriver.net/attachment.php?...03&d=1138522020 Font- Snap Background- Black Foreground- White להורדה http://misticriver.net/photos/albums/userp...layer11-1.0.zip לצערי אין אפשרות להעלות את התמונה של IBALL אבל סקין מהמם להורדה http://www.misticriver.net/attachment.php?...58&d=1138826350 - font = xtal-14 - backgro…
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם בטוח שכבר דנתם בנושא זה אבל בכל זאת... יש לי הרבה קלטות ווידאו ביתיות ואני מעוניין להמיר אותם ל DVD. ראיתי ב ZAP הרבה כבלים שמתאימים לזה. האם יש מישהו שמכיר טוב את הנושא ויכול להמליץ על כבל מסוים וגם תוכנה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי הרגשה שנשרף לי הכרטיס קול האונבורד ללא אפשרות הצלה ואני מחפש כרטיס חדש. אני מתלבט בין כמה דגמים, ואני צריך שתעזרו לי לדרג אותם לפי האיכות שלהם. הדגמים הם: Creative Labs Audigy 2 Value SB0400 Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Creative Sound Blaster Audigy 4 Pro Creative Audigy 2 Platinum כמו כן אם אפשר לרשום לידם מחיר ממוצע שהם נמכרים כיד שנייה כדי שתהיה לי אמת מידה למחיר באיביי. ד"א השימושים הם מוזיקה וסרטים, כרגע עם רמקולים 2.1 ישנים של לוג'יטק וכנראה בקרוב Microlab X-23 שהם 5.1. תודה!
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום. האם קיים מכשיר שניתן לחברו לדיסק קשיח חיצוני - ככניסה, וביציאה חיבור לטלוויזיה? ובעצם ע"י כך הרצת סרטים דרך ההרד דיסק
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות 5.1 למחשב אז חשבתי על X 530 של לוג'י יש לכם עוד המלצות בבקשה
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לדוגמא Logitech® Z-680 דרך קוואקס כאשר הכרטיס קול לא יועד להעברת קידוד DTS או שחייב כרטיס קול 5.1 ואז למה בכלל קיים פיענוח DD ברמקול? תודה, HaimTS ********************************** עבר עריכה
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-