עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יחובר למקרן במטרה להציג סרטי MKV באיכות 1080P המפרט של המחשב אליו יתחבר כרטיס המסך: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 4200+ 2200MHz 2GB DDR2 אין לי מושג אם התקציב שנתתי נמוך מדי או גבוה מדי אשמח אם תפרטו לי מדוע כדי לי להשקיע יותר או פחות תודה..!

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by ABL,

יש לציין שזה ה(HUMMING) קורה רק שאני משתמש ביציאת 6-channel direct input ולא דרך האופטי,החיבור הוא ללוח אם והמגבר מחובר רק למחשב. עשיתי קצת מחקר ברשת וראיתי שזה נובע מ ground loop והפתרון הוא לשים ground loop isolators. אבל הם עולים בארץ מעל מאה שקל לאחד ואני צריך 6. האם יש פתרון אחר? האם יש מקום שמוכר בזול? Speakers: Yamaha NX-P120 | Receiver: Sharwood RD-6405R

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  3. יש לי מחשב Lenovo THINKPAD SL510 2847-QBG למחשב הנייד יציאת SPDIF שהינה משותפת לשקע האוזניה . אני לא מבין כיצד אפשר לקבוע שהיציאה תהיה SPDIF אנא עיזרו בברכה שייקה

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  4. http://hwzone.co.il/hardware/guides/pcstereo אחלה כתבה לדעתי אבל יש לי עוד כמה שאלות. האם אפשר לקבל הרחבה על Frequency Response, עכבה ורגישות ואיך זה משפיע על המאזין בפועל? באיזה מדיה פלייר אתם משתמשים? winamp נותן איכות טובה מספיק? ובנוסף, רציתי לשאול איך מכוונים אקולייזר נכון אני יודע שזו שאלה לא פשוטה אבל נסו לעזור בכל זאת. זהו תודה לעונים ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by idan1836,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב אחרי שהקרייאטיב 2.1 שלי עשו את שלהם, אני מעוניין במערכת ברמה גבוהה יותר שישמעו חלק בתדרים גבוהים ונמוכים מאוד.. המערכת צריכה להיות בתצורה של 5.1. קיבלתי המלצות על קריאטיב או לוג'יטק אבל שמעתי שיש גם רמקולים של אלטק שיכולים לספק את הנדרש.. התקציב הוא באיזור ה750 עם חריגות לא גבוהות בכלל, על מה הייתם ממליצים ? עריכה, יש לי כרטיס קול של קריאטיב (דגם לא ידוע) 5.1, יספיק או שצריכים דברים נוספים בין היתר ?

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  6. אני קונה בגלל שהם יכולים לקרוא כתוביות בעברית... אז מה אתם ממליצים? מה עדיף? יש לי LCD 32" LG ומערכת 5.1 רוב הסרטים שאני רואה (כמעט כל הסרטים) הם DVDRIP .. עם כתוביות..

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  7. היי, קרה לי הדבר הכי מרגיז בעולם נשבר לי החיבור הפנימי של כרטיס הקול על לוח האם. ומדובר ביציאה הראשית של הרמקולים. ברשותי כרטיס קול Realtek HD שישה ערוצים + 2 יציאות קדמיות לאוזניות ולמיק. שאר החיבורים תקינים ועובדים. המצב שהיה עד כה שהצלחתי להגדיר אותו כך שאוכל לשמוע הן מהאוזניות והן מהחיבור הראשי של הרמקולים במקביל. כרגע אני יכול לשמוע רק מהחיבור של האוזניות! שיחקתי קצת עם הגדרות כרטיס הקול וwindows והצלחתי להגיע לשמע מקביל משאר החיבורים (סאב, רמקול צדדי אחורי וכו') בחיבור הבננה לשאר החיבורים בכרטיס הקול. הקטע הוא שברגע שאני שומע במקביל(גם חיבור אוזניות וגם חיבור אחורי) עולה לי חלון שמודיע לי על חיבור שקע בכרטיס הקול וברגע שאני מאשר אותו הקול ברמקולים משתתק. כרגע הגעתי …

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  8. אני מחפש משהו פשוט שיתחבר למחשב עם הUSB הקטנים האלה וגם אם אני רצה לחבר אליו את האייפון אז גם זה יתחבר בלי יותר מידי בעיות מחיר עד 400 שקל בערך יש המלצות?!

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by aviram20,

יש לי ביטס ורק עם האייפון של חברה שלי הם עובדות יפה יש לו כרטיס קול מעולה .. מזה הדבר הזה ? יש לי גלאקסי נוט שמשאיר לו אבק חוץ מהכרטיס קול המאפן שיש לו שלא שומעים כלום בו. אני מחפש כרטיס קול רציני שיתן מענה להם גם בחיבור למחשב כי אני ממש בבעיה . אני שונא את המכשירים האלה ואני בקרוב ימצא את עצמי עם אייפוד מה שלא בא בחשבון בכלל כי אני שונא את המכשירים הללו.. אני צריך כרטיס קול פנימי וטוב .. המלצות ?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  10. ASUS Xonar DX או M-Audio Revolution 5.1, איזה כרטיס קול טוב יותר? ואיך שניהם בהשוואה לכרטיס On Board? הבנתי שהרבולוישן ענק על כרטיס מובנה, ונחשב לטוב ביותר לתקציבו ואפילו קצת מעבר לתקציבו.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  11. אני מחפש טלוויזיה חדשה לסלון, גודל 30" ומעלה עם תצוגה סבבה. אני לא יודע בדיוק כמה להקציב, אבל ראיתי שהממוצע הוא 3000 אלף שקל. בטווח המחירים הזה, יש טלוויזית LCD מומלצת שאיכות התמונה בה טובה מאוד+?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by GladiuS,

אני כבר הרבה זמן מחפש אוזניות איכותיות למוסיקה וסרטים,כרגע יש לי SONY MDRV150(די ישנות,קניתי אותן רק כשיצאו)..אני רוצה משהו שיהיה לי לכמה שנים טובות,התקציב שלי הוא 400 שקל(מוכן להוסיף עוד 50-70 שקל אם זה קריטי) תודה

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  13. Started by waizman,

יש לי הרגשה שנשרף לי הכרטיס קול האונבורד ללא אפשרות הצלה ואני מחפש כרטיס חדש. אני מתלבט בין כמה דגמים, ואני צריך שתעזרו לי לדרג אותם לפי האיכות שלהם. הדגמים הם: Creative Labs Audigy 2 Value SB0400 Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Creative Sound Blaster Audigy 4 Pro Creative Audigy 2 Platinum כמו כן אם אפשר לרשום לידם מחיר ממוצע שהם נמכרים כיד שנייה כדי שתהיה לי אמת מידה למחיר באיביי. ד"א השימושים הם מוזיקה וסרטים, כרגע עם רמקולים 2.1 ישנים של לוג'יטק וכנראה בקרוב Microlab X-23 שהם 5.1. תודה!

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by THE FOX,

יצא לי לשמוע את ה AKG 81 ואהבתי אותן... העניין הוא שמוכרים לרוב את ה AGK K518 האם יש הבדלים בין הדגמים הנ"ל? ומה מומלץ חוץ מהם?

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  15. מבקש עזרה בחיבור נכון מלוח אם GA-MA78LMT-S2 לרסיבר ONKYO TX-DS575 על מנת לקבל 5.1.. בעיה שבלוח אם שלי אין יציאות אופטיות ודיגטליות וכרגע אני נהנה רק מ 2ערוצים(סטריו)... העם יש פתרון חוץ מלקנות כרטיס קול חצוני(לוח עצמו תומך עד 7.1). תודה מראש וממתין לתגובתכם!

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by shloosh,

נראה מעניין במיוחד.... http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4017756 בעיקר העיצוב. מישהו שמע? מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by Snufkin,

ראיתי שיש את האתר הבא שמאפשר לעדכן את האייפוד ככה שהוא יציג עברית - http://www.yeda.co.il/iPodHE/index.html רציתי לדעת, אם התוכנה הנ"ל טובה גם לאייפוד מסוג אייפוד ננו.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by ido-nava,

ורציתי להפוך אותו למין "מכונת מולטימדיה" עי כך: יש לי המון סרטים במחשב ... אז רציתי לשאול האם אי יוכל להעביר אותם לאיפוד (באיכות מקסימלית וברזולוציה גבוהה) ולראות אותם בטלוויזיה ... אך לא ברזולוציית האיפוד ישלי פלזמה LG PX4V ורסיבר JVC אז ככה שאני יוכל לחבר לסראונד ושטויות ... עכשיו אילו דברים אני אצתרך לקנות ? (כבלים וכד') ואילו תוכנות אצתרך להשתמש ? תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by idani1983,

רניתי מדבר בארה"ב היחד עם שנאי 220-100 וולט, חיברתי והכול פעל כמו שצריך אחרי יומיים נהיו ניצוצות מהמגבר ומאז הוא נדלק לאיזה חצי דרה ופועל ואז נכבה. פתחתי אותו ולא ראיתי שום דבר שפגום פיזית (חיצונית), העניין הוא שהוא נדלק ונכבה ככה שלא נראה לי שזה קשור ל 220-110. מה זה יכול להיות? - עצות והעצות !!!!!!? בבקשה ותודה רבה.

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  20. יש לי אוזניות גדולות, שמעתי איתן את ה ZVM והוא לא ממש ניצל אותן... רציתי לדעת אם האיפוד וידאו נותן עוצמה חזקה יותר - MW. תודה

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by onissan,

אוקיי אז קודם כל אני חייל משוחרר, ולא מחפש כרגע דברים מפוצצים אבל אשמח לשים בסלון מערכת קולנוע נחמדה השאלה אם הדבר הזה הוא צעצוע ובזבוז כסף אחד גדול או שהוא יכול לספק אותי לשנה שנתיים הקרובות כמערכת ממוצעת? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733624&came=519 לחבר אותה למחשב ולטלויזיה ולקבל חווית סאונד יותר איכותית מרמקולים של טלויזיה בלבד... שווה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by fp581,

מסתורין אופף את מהלך האחרון של חברת אפל:על פי דיווחים שהגיעו לאתר חדשות המשחקים GAMESPOT, החברה מגייסת מפתחי משחקים לפרויקט סודי. ההערכות הן, כי מי שעומד בראש הקבוצה המגייסת את המפתחים הוא מייק למפל, שבעבר היה מנהל חברת משחקים של לוקאס ארטס. אפל עצמה מעולם לא הודתה כי למפל מועסק אצלה. על פי הידוע המפתחים מגויסים לחטיבת ITUNES של החברה, מה שמעלה את הסברה כי אפל מתכננת להציג סדרת משחקים לרכישה דרך החנות המקוונת שלה ברשת, שיוכלו לפעול גם על מכשירי הIPOD מידיעות אחרונות

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by icebreak,

טוב, חברת DMC הכריזה היום על שיא חדש של גודל בנגני ה MP3, נגן עם 100GB (השיא הקודם גם היה שלה, 80GB)... אני אישית שומע פעם ראשונה על החברה והנגנים שלה, אבל כפי הנראה הנגנים האלה מכילים את כל האופציות שיש לכל המתחרים במכשיר אחד (20 שעות פעולה, כל פורמטים WMA OGG MP3 WAV, שלט, FM, מיקרופון, חיבור ישיר למחשב ועוד ועוד ועוד)... המחיר הוא 450$ ל 100GB אך יש גם דגמים של 40, 60, 80 במחיר זול יותר, כמו כן מן הסתם המכשיר קצת יותר גדול וכבד מה IPOD לפרטים מהאתר אודות המפרט (הדי מדהים אני חייב לציין): http://www.digmind.com/store/index_500.html http://www.theinquirer.net/?article=19212 --------- כמו כן, חברת COWON יצרנית נגני ה IAUDIO החדשים, הכריזה על ה G3, נגן FLASH עם קיבולת של ב…

24. Started by yuraxp,

איזה בין האוזניות יותר טובות? AKG 26P http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2902&scat=308&tcat= או ה AKG K44 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=34&scat=308&tcat= בעבר היה לי אוזניות של SONY MDR 100 ואהבתי אותם, אתם חושבים שיש שיפור ניכר בינם?

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  25. Started by Y-T-M,

בתקציב של עד 600 שקל למחשב בעיקר למשחקים וסרטים!

• 1 תגובה
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.