עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by g191181,

מחיר עד 500 פלוס מינוס מחברה טובה. אני חשבתי אולי מאילו תגידו מה דעתכם. http://www.gada.co.il/show_products.asp?main_cat=11&sub_cat1=&sub_cat2=&sub_cat3=&last_cat=main_cat&cat_id=11

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  2. ראיתי מסך 32" ממש זול שלהם, LCD, רזולוציה 768X1366 סטנדרטית, יש כניסת PC, שתי כניסות HDMI. ראיתי אותה מחוברת לDVD, איכות התמונה לא רעה בכלל. מגיע עם 3 שנות אחריות של טלטיב. המכשיר עצמו נראה סבבה, אם כי בסיס הרגל שעליה הוא עומד הוא ענקי. מישהו מכיר / שמע / יש ביקורת בעד / נגד? ראיתי מסכים בסכומים של כ3000 ש"ח, אבל מדובר בטלויזיה לחדר שינה, שאמורה להחליף טלויזיה CRT בגודל 29" ענקית. האם ב2000 ש"ח מדובר בעיסקה שווה?

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. זה ישמש אותי למשחקים,סרטים,ומוזיקה.

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by sdfod,

היי חברה.. זאת הפעם הראשונה שלי פה אחרי שקראתי את המלצותיכם/ביקורותיכם על האייפוד וקניתי אותו בגללכם.. כרגע ישלי את האייפוד החדש דגם ה 15GB... תאמינו לי הוא מהםם... רק ש..... האם אפשר להסתדר עם משהו כמו 4000 שירים באותה ספרייה ???? נכון שאפשר לעשותPLAYLISTS אך בכל זאת כל השירים ימוקמו באותה ספריית אם !! האם יש דרך ליצור ספריות בתוך האייפוד (הכוונה לספריות שניתן להיכנס אליהן דרך האייפוד ולא לסתם שימוש כקשיח נייד) ?? האם ניתן לכנן ספריות, הכוונה לספריה בתוך אחרת או ל PLAYLIST בתוך אחר ??????? או בכלל, מה המלצותיכם לגבי ניהול מס' כזה גדול של שירים ?? ב MUSICMATCH אין הרבה אפשרויות לעומת ה EPHPOD למרות שאין עדיין גרסת EPHPOD לאייפודים החדשים ! בבקשה תעזרו לי........ אני לא …

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by zag_zag,

יש לי דיסקמן mp3 שקניתי לפני כמה חודשים במכירה פומבית, אבל אני לא מרוצה ממנו. מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב, עם איכות סאונד טובה, במחיר טוב? אני נוטה לכיוון של נגני דיסקים, כי הם הכי נוחים בשבילי (וכי נגנים עם הארד-דיסק עולים +2000 ). העיצוב לא מעניין אותי, כי גם ככה אני לא מוציא את הנגן מהתיק. תודה! 8)

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  6. היי אני צריך המלצה על 2 סטים של רמקולים 5.1/7.1 בסיסיים וטובים ולא יקרים מדי. סט אחד לסלון (3x6 מ' בערך) וסט שני לחדר (3x3 מ' בערך). טנקס :-*

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני רוצה להתחיל בתודה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם שפתחתי, בזכותכם החלטתי ואני הולך על הנגן הנ"ל. : ) ישנה אפשרות לקנות בארה"ב, אך הבנתי שהקושחה שם שונה ואינה מעודכנת, מה גם שהאחריות אינה כלולה בארץ בעקבות זאת? אנא עזרו לי. ומכאן גם נשאלת השאלה, האם לקנות בארה"ב או שמא לחסוף עוד כמה שקלים ולקנות באירופה? בתודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by AstaL,

שלום יש לי רמקולי מדף של WHARFEDALE אני מעוניין ביחידת סאב כי דיי חסרים לי צלילים נמוכים(אני שומע די הרבה ראפ ואלקטרו) הרמקולים מחוברים למגבר שמחובר לAUDIGY 2 ZS תקציב סביבות 1000 ש''ח אני מוכן לקנות יד שניה*

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. חשבתי לקנות אותם, ראיתי שהם זכו בהמון פרסים ואני יכול להשיג אותם ב-1800 שקל שזה מחיר די זול לרמקולים רצפתיים, אני מניח שאתם יודעים מה המחיר של רמקול רצפתי איכותי... ממש לא הסכומים האלה. בכל אופן שמעתי אותם, לדעתי יש להם באס חביב ודי מדוייק, דבר שלא היה בדגמים הקודמים של ורפדייל הפרדת צלילים סבירה למרות שביןה באס לטרבל חלק קצת נבלע. רציתי לשמוע מה דעתכם עליו ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. קודם תודה מראש, הייתה לי מערכת X530 של לוג'יטק שכעת היא ז"ל. הייתי מאוד מרוצה ממנה, אבל למדתי דבר חשוב...לא בשבילי מערכת 5.1, לא השתמשתי בכלל ברמקולים הנוספים והיא פעלה כמערכת 2.1. אז עכשיו אני רוצה פשוט מערכת 2.1. המערכת משמשת בעיקר למחשב מולטימדיה שממוקם בסלון (סרטים ומוסיקה). מכמה בדיקות חשבתי על 330 של חברת מיקרולאב. יש הצעות אחרות?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום יש לי לוח אסוס P7P55D DELUXE שכולל כרטיס קול VIA דגם VT2020 פרטים מהאתר של אסוס VIA® VT2020 10-Channel High Definition Audio CODEC - Absolute Pitch BD192/24 featuring ENVY HD - DTS Surround Sensation UltraPC - BD audio layer Content Protection - Supports Jack-Detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-Retasking - Coaxial / Optical S/PDIF out ports at back I/O עכשיו חשבתי לקנות כרטיס קול של CREATIVE דגם XFI XTREME, השאלה אם הוא עדיף על המובנה ? אני יודע שהבדלי איכות נמדדים בחיבור אנאלוגי, אני עובד עם רסיבר והעסק יהיה מחובר דיגיטלי / אופטי בצורה הזאת יש סיבה לא להשאר עם המובנה ? אם כן מה היתרונות של ה XFI על המובנה ? * המחשב מחובר למערכת מאוד יקרה של B…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לא שאמורה להיות סיבה אבל עם כן אז תציינו אותה

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by SlimShady_1,

שלום... ההורים שלי נוסעים החודש לשוויץ וברצוני לרכוש Audio Setup חדש... מה שעכשיו יש לי זה: audigy 2 platinum Creative Inspire 6600 השימוש העיקרי שלי יהיה למטרות שמיעת מוזיקה בעוצמות דיי גבוהות כמובן שאני גם ישתמש בהם למשחק אבל תאמת אני מסוגל להתפשר על סידור של 2.1 אם רק כך אני ישיג את הרמקולים הכי חזקים שבשוק הרמקולים למחשב המחיר אינו מהווה מגבלה ממשית... אני כבר החלטתי שאני קונה כרטיס קול חדש: Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro עכשיו אני פונה אליכם לעזרה בלבחור רמקולים כאשר הם יהיו לשימוש עיקרי של מוזיקה כמו שציינתי, גם אם אני ישים אותם בווליום חזק (מאוד) הם לא יתחילו לגמגם או לעוות תמוזיקה או ליצרום בצורה לא נעימה לאוזניים שישמרו על איכות המוזיקה גם בווליום גבוה ושהסאב …

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by lior322,

???

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by dudusan,

או משהו אחר יותר טוב בסביבות המחיר של המכשיר הנ"ל(200 ש"ח).

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by swg,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות IPOD מחו"ל מהאתר הזה ואת הדגם הזה: http://www.compu-america.com/Cart.asp?CatID=0 ורציתי לדעת מה קורה בעניין האחריות של המכשיר אם הוא מתקלקל בארץ. האם יש אחריות ללא תשלום בארת כמו כל מוצר שקונים בארץ.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  17. Started by Fkl0ster,

הנה עוד המלצה שהיא אולי קצת Overkill על הפורום הזה אבל אני חש שדווקא מקומו כאן. זהו מגבר סטריאו משולב, המיוצר ומתוכנן ע"י חברת אודיו בריטית העונה לשם Exposure. המגבר המשולב מדגם 2010 הוא חלק מליין מוצרים של החברה שיצאה במפתיע לאחר שנעלמה מאור הזרקורים לפני כמה עשורים, במטרה להשתמש במוניטין הקיים כדי לקבל דריסת רגל משמעותית בשוק... התרשמות ראשונית: כפי שאתם רואים מהתמונה, המגבר הזה ניחן בלוק יפהפה, חלק ומרשים. המגבר נותן תחושה שהוא בנוי היטב ועשוי מחומרים איכותיים. אני נוהג לומר: "בנוי כמו טנק". מעבר לכך, נורות ביקורת כחולות המוטמעות ב"מקומות הנכונים" מעניקות תחושה רומנטית ומשתלבות היטב עם CDP כגון הD-500SE של חברת Cambridge Audio שאת התרשמותי ממנו הזכרתי בביקורת קודמ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מחזיק מפלסטיק לאוטו שבתוכו אוכל לשים את האייאודיו X5L שלי כי אני מחבר אותו למערכת

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by alonlior,

http://zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=2&searcInput=&Model_id=36156&orderby= יש משהו יותר עדיף על פני רסיבר זה בטווח מחירים שלו ומטה? כי אני רואה שזה דגם ישן.. יש לי כבר דיוידי אני מחפש להשלים את המערכת. תקציב לרמקולים הוא גם איזה 2000 שקל גג נגיד

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by SagroN,

שלום לכם. ברצוני לרכוש את האוזניות הללו Zalman Headset Theatre HS-ZMRS6F מTMS. http://tms.co.il/product/2403 עכשיו רציתי לשמוע עליהם חוות דעת, איך הם וכו', שמעתי שהם אוזניות איכותיות(למי שלא יודע הם Surround איכותיות). אז מי שיש לו את האזוניות / מכיר עליהם חוות דעת וכו', שיעזור לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  21. אתה מוזמנים להכנס ולקרוא את הביקורת על הנגן המופלא והקטן הזה בלינק הבא: http://www.tgp-il.net/Reviews/iriverh10.php האתר מומלץ מאוד גם כן. אם יש לכם: הערות, הארות וכל שאר השאלות על הביקורת והמכשיר אתם מוזמנים לשאול אותי פה או בפרטי.

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  22. קניתי מקרופון בשביל קריוקי וזה ויש לי כרטיס קול איכותי .... וזה לא מתאים רציתי לדעת עם אפשר לקנות בננה לזה או משהו ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by xbx,

אני מעוניין לרכוש רסיבר+רמקולים איכותיים ולא כאלה לוקשים ב-200 דולר מכל החראות האלה שהאיכות שם היא על הפנים... משהו לאורך זמן ומשהו מוכר שמוכרים אותו בכל העולם. התקציב הוא בערך 4000 לשניהם, נראה לי 2000 ו 2000 לכל מוצר. יש לי DVD של פיוניר שהוא מצויין... ואם אפשר חנות אמינה שממנה נתן לרכוש את המוצר (עדיף באיזור תל אביב, ועדיף חנות שמוכרת במקום, יעני לא באינטרנט בלבד). תודה לעוזרים, אני לא ממש מכיר את החיבורים והתאימויות בין כל הנושא הזה, אז אם למשהו יש משהו חשוב לומר שיאמר תודה לכולם :>

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ZeppeliN,

אולי חלק זוכרים שפתחתי דיון על המגבר SONY שיש לי והייתה לי בעיה לשמוע בעוצמה נורמלית כאשר אני מחבר את המגבר למחשב ולרמקולים של מערכת מיני סטריאו של aiwa. בכל אופן, היום סוף סוף התפניתי והעליתי את הרמקולים של המערכת (המקוריים) לחדר שלי וחיברתי הכל וזה נשמע מאוד חלש! ז כאשר אני מחבר R למגבר ואז לרמקולים וL למערכת סטריאו של aiwa אז אני שומע מצוין במערכת של aiwa אבל חלש מאוד במערכת של sony. מה יכולה להיות הבעיה? (אגב, חיברתי את המחשב לVIDEO 1 ולVIDEO2, שומעים אבל חלש מאוד)

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by Guy King,

התקציב שלי מוגבל ביותר כאמור - מקסימום 200 ש"ח. אתרי אינטרנט זה גם אופציה. אם אפשר שיכיל עוד פונקציות כמו USB וטייפ מנהלים. תודה.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.