עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש המלצות ל Z-4 של לוג'יטק וגם ל T-20 של קריאייטיב בעוד כחודש יגיעו ה Z-5 , האם שווה לחכות להם או ללכת על הקריאייטיב?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by rap 4 ever,

טוב עד היום הישתמשתי ב aiwa karaoke nsx-v30 .. אני מחפש רמקולים איכותיים ( קניה בארץ ) שימוש בעיקר למוזיקה וצפייה בסרטים , עדיפות ל 2.1 עד 1000 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  3. מה שקראתי הבנתי שמה ששולט זה ככה 1.IPOD CLASSIC 2.Microsoft Zune 3. Creative Zen Vision:M 4. Cowon Q5W 5. Cowon a3 6. ARCHOS 5 7. ARCHOS 605 אם יש לכם המצלמה אחרת תגידו בבקשה , ותגידו מה הכי כדאי מכולם תודה רבה !

4. ראיתי את ה-Solo 6 של מיקרולאב שעולה כ-700 ש"ח ואת ה-solo 7 שעולה כ-900 ש"ח. רציתי לדעת איך הם, האם יש עליהם ביקורת רציניות, האם למישהו יש ניסיון איתם בהשוואה לרמקולים אחרים (ה-Z10 של לוג'יטק אולי?), איך הם מבחינת נתונים טכניים יבשים ואם בכלל מישהו ידוע את ההבדל בין 6 ל-7 והאם שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בגללו. כל מידע נוסף יתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Konst1988,

שלום לכולם. ההורים שלי רוצים לרכוש DVD מקליט שיחליף את הוידאו הישן והטוב..(או שלא כלכך..) הדרישות שלו שלא יהיה יקר מידי, השימושי העיקרי יהיה הקלטה וצפיה.. מן הסתם.. תכונות שאני צריך: העדפה שיקליט ל + ולא רק ל -. העדפה לביטול פרסומות. העדפה להמלצה ממישהו שיש ברשותו/מכיר מכשיר והוא שמח/לא שמח. חשוב לי האמינות של ההקלטות מאוד. לא לטווח ארוך אלא לטווח הקצר. אני יודע שבטוח שיש אנשים שיש להם בפורום כי חיפשתי ויש 100 ת'רדים עם בקשות המלצה עם 0 תגובות.. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by deth213,

שלום, אני זקוק לחוות דעת. צירפתי סקיצה של חדר המחשב שלי. אני מתלבט אם לקנות מערכת של 2.1 או 5.1 והאם יהיה אפקט בצורה שהצעתי בשרטוט ל-5.1. או אולי למישהו יש הצעה אחרת לסידור. אם אני אלך על 5.1 אז כנראה זה יהיה X530 / X540. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. *הודעה בשביל חבר* היי, אני מעוניין לקנות כרטיס קול, או ממשק USB חיצוני כלשהו לצורכי הקלטה של גיטרה עד 600 ש"ח, עם אפשרות ליד שנייה. יש לי מגבר LINE 6 SPIDER III 15, ויש לו חיבור להקלטה חיצונית. ניסיתי להקליט דרך הLINE IN בכרטיס המובנה, והתוצאות בהתאם. ראיתי בחלק, אם לא בכל הכרטיסים שיש חיבור RIGHT וLEFT, האם אני רק אצטרך כבל אחר, או בכלל יציאות אחרות במגבר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  8. Started by טרול גנרי,

אני רוצה לקנות DVD וVCR בנפרד לשימושים שונים: הDVD ישמש לסרטים ולצפייה רגילה בלי כל מיני אפשרויות הקלטה, אבל אני רוצה שיהיה לו חיבור USB לDiskOnKey, קורא DIVX עם פורמטים של MP4, RM וכדומה. הVCR שאני רוצה צריך להיות איכותי (אני יודע שהמוצר ישן אבל חייב להיות אחד איכותי) והוא ישמש בעיקר לצרכי עריכה מקלטות וידאו, כך שהוא צריך להציג אותן בדרך האיכותית ביותר.

9. Started by huber,

שלום. יש ברשותי כמה סרטים שהתרגום היחיד שאני מוצא להם הוא בפורמט SUB. לצערי התוכנה עימה אני עובד בד"כ (AVIAddXSub) לא מקבלת את הפורמט הזה וכשניסיתי לבצע המרה התרגום משתבש (הוא כבר ל מסונכרן נכון לסרט). מישהו מכיר תוכנה כמו ה AVIAddXSub שמדביקה כתוביות לסרט רק לפורמט SUB?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אני מחפש אוזניות חדשות, עד כה היו לי את ה-e2c של shure ו- h320 של איריבר...שניהם נהרסו טוטאלית... ;D חשבתי על משהו של shure אבל הידע שלי באוזניות נעלם לגמריי מאז שהתגייסתי ומכיוון שאני משרת ביחידה מיוחדת גם אין לי כל כך הרבה זמן לעשות בירורים...מקווה שתוכלו לעזור לי... אני מחפש משהו בתקציב של 150 - 250 דולר - קנייה בחו"ל...המשפוחה נוסעת אז לא איכפת לי לבקש מהם תודה מראש....דניאל

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. היי, פירמטתי אתמול את המחשב, ועכשיו לא יוצא סאונד מהרמקולים. יש לי סט 2.1 של yamaha וכרטיס קול בסיסי של קריאטיב sound blaster live 24bit , התקנתי את הדרייברים של קריאטיב והכל, ופשוט אין סאונד. זה ממש ממש מבאס כי אין דבר שאני עושה על המחשב בלי מוסיקה. מה לעשות??? תודה מראש, יובל.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Chura,

היי, יש לי סט של X530. אני לא משתמש ברמקול סנטר ובאחוריים מאחר והיום אין לי איפה למקם אותם. הציעו לי לקנות את הסט הזה ממני ב300 ש"ח. האם יש סט 2.1 ב300 ש"ח ששווה את ההחלפה ? תודה!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  13. אני טס לחו"ל מחר וצריך לעשות החלטה מהירה, לקנות בבאג בדיוטי את ה-Soundsticks ב-200$ או לקנות בחו"ל את הלוג'יטק ב-140$. השאלה היא בעצם אם הלוג'יטק נותנים פייט הוגן ל-Harman שמתומחרים יקר בעיקר בגלל העיצוב שלהם והאם שווה להתחיל להסחב איתם ולוותר על האחריות. השימוש הוא בעיקר לסדרות וסרטים לחדר שינה והתקציב הוא כאמור עד ה-200 דולר (יש לציין זו לא המערכת הראשית, יש לי כבר 5.1 נחמדה בסלון) http://www.harmankardon.com/product_detail.aspx?Region=USA&Country=US&Language=ENG&cat=MME∏=SOUNDSTICKSII&sType=C http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16836101057 http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/231&cl=CA,…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tberger,

שלום לכם, אני מעוניין לרכוש כרטיס לכידה שיאפשר גם צפייה דרך האינטרנט. קודם כל שאלה: האם יש הבדל בין כרטיס לכידה לקולנוע ביתי לכרטיס לכידה שמכונה גם כרטיס אבטחה? אם כן מהם ההבדלים? איזה כרטיס לכידה/אבטחה מומלץ שיאפשר גם צפייה ב On-Line דרך האינטרנט וגם הקלטה של אות וידאו ממצלמה? המחשב שלי מבוסס AMD ושמעתי שיש בעיות עם כרטיסים למחשב זה. יש לי גם מחשב INTEL ישן עם מעבד פנטיום 3-800. האם הוא יספיק? תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by Kurt,

מה עדיף לי בתקציב הזה? מערכת שכוללת מגבר ו2 רמקולים ושימוש במחשב כמקור או השקעה בCD נפרד, שתבוא על חשבון שאר החלקים, תשמע יותר טוב? (בהנחה שהכרטיס קול שלי שווה משו כמו 19.90)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by chermesh,

שלום, אני מעוניין לחבר את מערכת הקולנוע הביתי שלי בחיבור קבוע למחשב השולחן שלי (Lenovo, M55e). חיבורי האודיו של המחשב בנויים כך שכל חיבור אודיו חיצוני, מפסיק את האודיו הפנימי. לכן, אני מעוניין להתקין כרטיס קול נוסף, חיצוני, בחיבור USB 2. האם תוכל/י להציע כרטיס קול מתאים? בדקתי את המצאי בשוק והוא בעיקרו USB 1.1. משונה בעיני להשתמש בפרוטוקול זה במקום ב- USB 2.0. הכרטיס היחיד שמשתמש ב- USB 2.0 הוא כרטיס קולוZM-RSSCוZalman שקראתי עליו בקורות לא מחמיאות. רן

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by יוני הגבוה,

שנה טובה! אני מעוניין לשדרג את איכות הסטריאו במחשב ולצורך כך חושב על שדרוג כרטיס קול ל-Xonar d2x כשהשימוש העיקרי של הכרטיס יהיה למוסיקה. בנוסף לכך, אני מתכוון לחבר אותו למערכת הסטריאו שיושבת בסלון. רציתי לדעת שלושה דברים: 1. האם יש אלטרנטיבות נוספות מעבר לו ול-Auzentech 2. ה-d2x יושב על ה-PCI-E אבל אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין ה-d2. מה אכפת לי שה-d2 יושב על ה-PCI? 3. ספק 450W שמנוצל על ידי כרטיס מסך HD4850 יספיק גם ל-d2? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, הרכבתי לי מחשב HTPC עם לוח אם P5Q-EM עם צ'יפ סט G45. התקנתי את הדרייברים, אפשרתי כל מה שצריך בביוס אבל בחיבור מיציאת HDMI לטלוויזיה אין לי סאונד. אין גם סאונד ביציאה האנלוגית כאשר אני משמש ב HDMI. הסאונד היחיד שאני מקבל הוא כאשר אני משתשמש ביציאת ה-RGB למוניטור שלי וחיבור סאונד דרך היציאות האנלוגיות. מישהו נתקל בבעיה כזאת כאן? תודה,

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  19. אני רוצה לדעת מהי הדרך הכי פשוטה וזולה לחבר את הדיסק קשיח החיצוני שלי (Westren Digital WDG1SU5000E 500GB) למסך הפלזמה שלי (Panasonic TH42PV80). אז מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האוזניות הם Medusa Speed Link 5.1. מישהו יודע איפה מתקנים אותם? האם לפנות לחנות או ליבואן .... יש לי אותם מעל שנה ... הבעיה היא ששומעים רק ב2 רמקולים קדמיים בלבד..כל השאר לא מגיב. תודה מראש לעוזרים וליועצים .

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by assafidan6,

http://netoshops.co.il/product.asp?productid=6941&CatCode=125 תיראו איך זה ותסבירו לי...!!! תודה לעוזרים...!!!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  22. כמו שרשום אני חובב מושבע של אוזניות אין איר ואני מעוניין במשהו חדש... אשמח לקבל חוות דעת ממומחים...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מתכנן לקנות אוזניות בארה"ב, ומתלבט בין Sennheiser CX300 לSennheiser CX500. רציתי לדעת עד כמה שווה להשקיע את 20 הדולר הנוספים האלה? האם יש הבדל משמעותי באיכות השמע? אינני מבין הרבה בנושא, לכן אני גם פתוח להצעות אחרות באותו תקציב (קנייה מחו"ל). תודה מראש!

24. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1. השימוש הוא למשחקים. תקציב: מקסימום 300 ש"ח. ראיתי את הרמקולים האלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1049 הם טובים?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים