אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
i have the p5e motherboard and i use the spdif out port to connect my computer to my reciver. i have windows vista and when i enter the spdif interface properties i can't choose more the 2 channels. if i test the std audio it work and i can hear with my 5.1 speaker that are connected to my reciver.if i choose the speaker instead then i can select 5.1 speaker.in the soundmax blackhawk program is the same thing i can select 5.1 speakers in the speakers selection but in the spdif interface i can only select stereo speaker or head phones. how do i set the spdif to 5.1 speaker so i can hear with all my speakers in my computer games?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אוקיי אז שלום לכולם הבעיה היא כזאת (לא בידיוק בעיה אבל שיהיה) אני רוצה לקנות 5.1 לחדר עכשיו זה טיפה מסובך מהסיבה זאת: רמקולים למחשב כבר יש לי ואני ממש מרוצה מהם (2.1 של ימאהה) אבל אני רוצה את ה5.1 שיהיו על הטלביזיה משמע הם יהיו בעיקר לסרטים ומשחקים (גם למוסיקה אבל הרבה פחות אז זה לא צריך להיות גורם רציני בבחירה) עכשיו ככה לימאהה יש סאב והוא טוב (אגב גודל החדר שלי זה בערך....4*4 אז אני לא צריך מערכת חזקה יותר מידי) אז אני לא חייב סאב אבל מכול הרמקולים שראיתי הכי הלכתי לכיוון הlogitech x530 שהוא לא יקר והביקורות עליו היו טובות אבל רציתי לדעת לפני שאני קונה כמה דברים 1. מאנשים שאני באמת סומך עליהם איך הם בפועל? 2. אם אפשר לחבר אותם לקיר בלי להסתבך יותר מידי (שזה כן שיקול) …
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים תקציב משהו עד 500 שקל פלוס מינוס המחשב שלי מחובר לרסיבר של YAMHA עם 5 רמקולים וסאב של wharfedale אם זה משנה. 5.1 אם צריך עוד נתונים רק תודיעו תודה רבה שוב
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רב, מתלבט בין קניית הדגם JVC-HAS500 לבין JVC-HAS400 למישהו יש המלצה ויכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם? לא ממש הצלחתי להבין מחיפושים תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי יומהולדת עוד חודש וקונים לי X5L ובמקרה יצא לשמוע קצת עם הSR60 שלי בביה"ס וזה בילתי נסבל...אי אפשר להנות ממוזיקה שיש כל כך הרבה רעש רקע... לכן יחד עם הנגן אני רוצה גם אוזניות סגורות... יש לי 350ש"ח להשקיע (משהו כמו 80 דולר) לאוזניות סגורות...(חשוב שיהיו בגודל מלא ) תודה מראש. ולל,מסתבר שאבא שלי עשה טעות וקנה את הX5L 30G...התכוונתי ללכת על 280PRO וכשהוא הגיע לחנות לא היה לו מספיק כסף...הוא חזר היום ולא אמר לי על זה כלום עד שהגיע...אבל,אני עדיין מעוניין לקנות אוזניות ב350 ש"ח רק שבגלל שאבא הולך לארה"ב בעוד חודשיים אני מתכוון לקנות אותם בארץ. אז ההתלבטות היא בין 212P ל201,שלפי מה שהבנתי ל212 יש בעיות באס שמעלימה כל זכר למיד ולהיי ואני בטוח שאם איקולזייר נכון אפשר לשנות …
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
טוב הזמנתי מפלונטר ומפנדה (כל אחד לחוד) את הZXR-500 ושניהם אני צריך לחכות (ולחכות משהו כמו חודש חודשיים ....) אז חשבתי אולי אני אגדיל טיפה את התקציב ל איזה 1100-1200 ואקנה משהו עכשיו יש המלצות ? אני יותר מעדיף 5.1 או אם אתם מכירים חנות אחרת שיש לה את הרמקולים זמינים במלאי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אין לי מקום ל3 רמקולים. יש לי מקום ל2 רמקולים כאלה בינוניים -, אולי טיפה יותר קטנים מהרגילים שיש למחשבים פשוטים תמיד. אממ, אתם יכולים להמליץ לי על משהו? 2 רמקולים, של קריאיטיב, עד סביבות ה50$. עוד שאלה, Creative INSPIRE 2.1 2500, הם 2 רמקולים או שלושה? תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ipod5skin&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=0 והאם הוא מגן על המסך ? בבאג אחד כזה עולה 200 שקל .. :\ וזקוק לעוד המלצה על אוזניות כפתור עד 100 שקל תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום האם המחיר שלו מוצדק? 2200 שקל? ואם קונים אותו, כדאי לקנות איתו כרטיס קול? ולא להתשמש בכרטיס שבא עם הלוח אם? תודה
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום יש שאלות לי: אני רוצה לחבר את הנייד לטלויזיית LCD . להפתעתי לא מצאתי כניסת DVI לטלוויזיה והמוכר אמר שבטלויזיות החדשות של פיליפס הכניסה היא SVIDEO . לנייד יש יציאת SVIDEO - האם חיבור כבל ביניהם יספיק? האם צריך הגדרה מיוחדת במחשב עבור זה? והאם יהיה לי גם סאונד? שאלה שניה: איזה כבל אני צריך כדי לחבר מחשב (אחר) למערכת הסטראו ולאן אני מחבר? תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכום, אני מחפש המלצה על טלויזיה (עדיפות ל samsung או שארפ) 32 אינץ' במחיר של 1500-1600(מעוניין לרכוש 2 כאלה לחדרי שינה ) ללא חריגה מהתקציב, הכי חשוב שהטלויזיה תהיה אמינה קלה לתפעול ושתיתן תמונה כמה שיותר טובה, כמובן במסגרת התקציב. אם יש המלצה לחנות כלשהי אני אשמח. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מצב שהסאב או המגבר ישרפו??? ומה ההבדלים בין 4 ל 8?
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
קניתי היום בשעה טובה מסך LCD טושיבה 32 אינץ' עוד לא בדקתי לעומק את המכשיר אבל ישר בהתחלה חיברתי אותו אל המחשב והכל עבד יפה עד ש... הפעלתי מחדש את המחשב והמחשב לא זיהה יותר את המסך איך פותרים את זה ?!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אחרי שסגרתי על איזה נגן ללכת... עכשיו צריך אוזניות איכותיות בשבילו!! אני מחפש אוזניות בלי (!!) קשר עם קליפסים שנתפסים על האוזניים (לא מהסוג שדוחפים פנימה) משהו איכותי, שנותן באסים טובים. חשוב שאני באמת ירגיש את הדפיקות! תקציב חופשי. יש הצעות?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להשתמש zen media center בתור כונן נייד שאפשר להעביר עליו דברים חוץ ממוזיקה וסרטים????
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
חיברתי רמקולים חדשים לוגיטק z3 למחשב חדש. הכל היה עבד תקין. כיון שנאלצתי לפתוח את המחשב , פרקתי את כל החיבורים מאחורי המחשב , ולאחר הרכבת החלק( לא קשור לרמקולים) חיברתי שנית את כל החיבורים. משום מה הרמקולים שוב אינם עובדים.( ניסיתי את כל היציאות קול).כל החיבורים נראים תקינים , שום דבר לא רופף. לוח האם של אסוס עם כרטיס קול מובנה של 8 ערוצים.p5ld2 שום דבר לא "בהשתק" מה יכולה להיות הבעיה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על רמקולים איכותים בסיביבות ה500 ש"ח. יש לי audigy 1. אני צריך אותם למשחקים ומוזיקה בפול ווליום. וגם שיהיו 4/5.1 מצאתי בינתיים את ה Creative Inspire 4400 (4.1) black , PHILIPS A2.5 500W ו Logitech Z-540 איזה מהם יותר טוב, וגם אם יש לכם המלצות לרמקוליים אחרים תרגישו חופשי לרשום תודה GAmX
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי כבל 3.5mm זכר משני הצדדים באורך של 3 מטר, חיברתי אותו מצד אחד גם לפלאפון וגם למחשב (שניהם זיהו את הכבל) ובצד השני לכניסת הAUDIO IN בטלוויזיה, העברתי למצב VGA בטלוויזיה (la32c530 של סמסונג) ואין שום אודיו! שיחקתי עם ההגדרות, בדקתי את הכבל בין מחשב למסך מחשב והוא עבד, חיפשתי בעזרה למשתמש אבל כלום לא עזר ואין לי אודיו. איך מסדרים את זה ומה הבעיה פה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלומות לכולם אני מחפש את האוזניות הללו Sony MDR-EX71SL במחיר סביר כאן בארץ חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותן לצערי. אז אם מישהו מכיר חנות שמוכרת אותם אשמח לשמוע עליה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן פלאש של בערך 2-4 ג'יגה ואני צריך הצעות... התקציב שלי הוא 1000 שקל בערך אבל אפשר לחרוג באיזה 100 שקל... תודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה DVD שקורא DIVX (מאוד חשוב), בתקציב של 300-400 ש"ח, משהו טוב של חברה טובה.... (אם צריך להגדיל את התקציב אין בעייה) אני מעוניין גם לחבר את ה-DVD למערכת בסלון (2 רמקולים + רסיבר), אז תמלצו לי איך אני מחבר את ה-DVD לרסיבר (בעזרת איזה כבל....) ודבר מאוד חשוב- כשהוא קורא DIVX, אז שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית!!!!! אם הוא יוכל לקרוא גם סרטי HDTV זה יהיה עוד יותר מצויין (כמובן שתלוי בתקציב) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי שני רמקולים מוניטורים BEHRINGER MS 40 המחוברים ישירות לכרטיס קול אני מעוניין להוסיף אליהם סאבוופר. עכשיו אני יודע שבדרך כלל מחברים את הסאב למגבר ואז לכ.קול...ופה מגיע השאלה שלי,האם יש דרך כלשהי לחבר סאב ישר לכ.קול? כ.קול שברשותי הוא :AUDIGY ZS 2 NOTEBOOK את הסאב עצמו עוד לא בחרתי,אבל אשמח לקבל הצעות,במיוחד אם יש דגמים שמתחברים בקלות ישירות לכ.קול תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לא צריך שהוא יהיה טוב או משהו זה בשביל המחשב הישן של ההורים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-