עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by asaf16,

מה הדרך הזולה ביותר להביא את הדבר הזה מארה"ב? כולל מיסים משלוח וכו'. נניח ואני מזמין מNEWEGG http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836121120

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by SyndromE,

לאחר שנה בערך מאז הגרסא האחרונה של X-FI Mode Changer, (שד"א הכילה לא מעט באגים) היוצר החליט לשחרר גרסא חדשה! http://www.spectra9.com/xfmc/xfmc.html בינתיים עובד לי בלי בעיות. אם יש לכם כרטיס X-FI ואתם לא מכירים את התוכנה, זה הזמן להכרות !

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by J S Bach,

היי, אני מאוד סקרן להאזין לאוזניות האלו מסיבות שהן די ברורות ואני תוהה האם יש חברי פורום שבבעלותם אחד (או יותר) מהדגמים הנ"ל. בתודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by tz2000,

שלום, יש לי TV חדשה , זאת הTV http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32C530&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=236&aff=Zap〈=he 1) אני חיפשתי שעות על האינטרנט תוכנה נורמלית להדבקת כתוביות לצמיתות ולא מצאתי משהו נורמלי שעובד כמו שצריך.. האם יש המלצות? 2) אני אשמח אם מישהו יוכל למנוע ממני את ההתעסקות הזו ז"א האם ישנה דרך שהם נימצאים בניפרד הקובץ כתוביות והסרט ועדיין יהיה ניתן לצפות ע"ג הTV.

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by ONKYO,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=563674 פחחחחחחח :elkgrin: :tomato: :nutty: :clown: that was a good one :biggthumpup: ....... וברצינות... איזה תרגילי שיווק עושים בימינו....רק בשביל למכור לצרכן משהו במחיר פי 4-3 יורת גבוה ממה שהוא אמור להיות....7900 שקל עלק מחיר מחירון....

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  6. Started by kola,

שלום אני מחפש רמקולים צנועים לא משהו רציני... אנא המליצו לי לדגמים שמגיעים עד 50 ש"ח.... אני חושב שזה תקציב שיספיק לי בשביל זוג רמקולים לא רצינים לא צריך סאב וכד'... תודה

7. כמעט בכל החנויות ה-VS 4121 עולה יותר משמעותית . למרות שבפורומים ממליצים תמיד על atp 3 שאלה נוספת : בחנות של KSP הדגם Vs 4121 זול יותר ועולה 330 ש"ח לעומת 340 ש"ח שעולה ה ATP 3 האם זאת לא טעות ? משהוא שקנה שם יכול לאשר את זה ? מה יכולה להיות הסיבה להבדל שכזה בשאר החנויות המחיר של ה VS 4121 נע בסביבות ה-450 ש"ח ויותר תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  8. חשבתי לקנות דיסקמן MP3 ולא אף אחד מהמכשירים האחרים מסיבות יחס עלות לתועלת (ואין לי כוח לשנות דעה). מה הם ההבדלים בין הדגמים ? ישנו את האם הם מראים שם, האם אפשר לצרוב תקיות, האם יש להם שלט, ואפילו לפי הדיסקמן באתר הזה שכתוב שהוא מפעיל VCD - http://www.ego.com.tw/product/LV310.htm איזה עוד דברים חשובים יש ? האם יש דגם או חברה ספציפית שכדאי לי ללכת עליה ?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  9. Started by eliranl,

אני קונה את הרמקולים LOGITECH Z-5500 : www.logitech.com בקיצור לרמקולים האלו יש פאנל LCD שיש לו יצאה אופטית ,עכשיו אני צריך גם לבחור כרטיס קול מה ממליצים? אני מביא מארה"ב ככה שאפשר למצוא כרטיסים טובים עם יציאה אופטית. עכשיו מה נותן לי היציאה אופטית זה כל כך משמעותי? מישהו יודע גם איך זה יתחבר? מה יותר טוב קואקסיאלי או אופטי?

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  10. האם רסיבר אונקיו 414 יוכל לסחוב אזניות עם 150 אוהם דרך יציאת האזניות שלו? (סנהייזר HD6 MIX החדשות )

11. Started by tomer87,

הנה המידות המצויות בלינק של אתר החברה Height: 2.7 in Width: 4.12 in Depth: 0.866 in Weight: 112.8 oz איך מתרגמים את זה לסנטימטרים ולגרמים(רק את המשקל)

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  12. Started by Lior10,

אני מעונין לקנות רמקולים בתקציב של עד 400 שקל (אפשר חריגות). הדגמים שאני מתלבט בינתיים הם: JBL Creature II 2.1 Altec Lansing ATP3 Logitech X-230 אני יותר בכייון של השניים הראשונים. בכל אופן, אין לי אפשרות לשמוע את הדגמים חוץ מאת הJBL ככה שהייתי רוצה תשובות מאשנים עם ניסיון בעניין. אני עומד לקנות את הרמקולים בימים הקרובים ככה שאני צריך תשובות מהירות. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by ClubCaliber,

יש לי מערכת "קולנוע ביתית" המורכבת מרסיבר 5.1 JVC מהדיוטי פרי, רמקולים קידמיים של AIWA מערכת NSX-5222 ורמקולים אחוריים של פירלס SR-377. אני לא מרוצה. השאלה היא, האם להשקיע את הכסף בכרטיס קול איכותי (Audigy 2ZS) ומערכת 7.1 (נגיד Creative T7700). או להשקיע את המחיר הזה + כמה אלפים ולעשות לי מערכת על רמה. ..?

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by WhiteTigerK,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי מחשב חדש עם לוח אם ASUS P5B, ואני משתמש בכרטיס הקול המובנה שבו. המחשב מחובר לרסיבר חיצוני בעזרת כבל COAX, ככה שהסאונד מועבר דיגיטלית לרסיבר שמפענח אותו. הבעיה היא כזו - יש כמה משחקים, שכשאני משחק בהם, הסאונד מלווה ב"טיקים" מעצבנים כאלה, שלא פוסקים. במוזיקה וסרטים הדבר כמעט ולא מתרחש, ויש משחקים שזה לא מתרחש בהם בכלל. בכל אופן, הבעיה מאד מאד מעצבנת, ואני יודע שאני גם לא היחיד שסובל ממנה (לחבר עם אותו הלוח יש את אותה הבעיה, וגם יצא לי לקרוא פה ובפורומים אחרים בעבר על אנשים עם בעיה דומה). הורדתי כמובן את הדרייברים החדשים מהאתר של ASUS (באתר של SoundMax אין דרייברים אלא רק הפניה לאתר של יצרנית לוח האם) וזה לא פתר את הבעיה. אם מישהו יודע על דרך כל שהי…

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  15. Started by Runny,

ברצוני לרכוש מסך 42" לבית ולחברה למחשב המשמש כמרכז מדיה ולו יציאת HDMI ישנן בשוק מספר טלויזיות Full HD המכריזות על רזולוציה של 1920X1080 אך בחיבור למחשב תומכים רק בWXGA שזה למעשה 1366X768. האם הכוונה שרק אם אחבר בכניסת הD-Sub אקבל רזולוציה מופחתת ולא טבעית אך בחיבור HDMI אקבל רזולוציה מלאה ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  16. שלום לכולם אז ככה... יש לי LCD32 R81B של סמסונג למי שמכיר... רסיבר DENON AVR-1705 רסיבר חמוד. 6 רמקולים של JBL . אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר. איזה כרטיס קול נורמלי אפשר למצוא בערך בסכום של 150-400 ש"ח **לא הבנתי למה נועדו אופצית ה"אפשרויות" שיוצרים הודעה חדשה** ?

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... אחד מזוגות האוזיות שיש ברשותי הוא the plug מתוצרת koss... עם האוזניות הגיעו 2 זוגות של ספוגיות גומי/אטמי אוזמניים/שקר כלשהו שמתבשות עליהן... 2 הזוגות התבלו לי... האם מישהו יודע היכן בארץ הקודש אפשר לקנות/להזמין/למצוא/לגנוב את הגומיות הנ"ל? תודה

18. שלום. עד עכשיו היה לי ווקמן והוא נהרס ככה שעכשיו בנסיעות ארוכות אין לי אמצעי לשמוע מוזיקה שהופכת את הנסיעות לקצרות ולהרבה פחות מייגעות. המליצו לי על מיני דיסק ועל נגן אמ פי 3 אבל גם ככה יש לי מספיק דיסקים בבית ככה שאני אוותר על להמיר אותם לפורמט של מיני דיסק או לאמ פי 3. בכל מקרה יש לי איזה 50 שירים באמ פי 3 שאספתי מהרבה אמנים שונים ככה שאני גם צריך שהדיסקמן יקרא דיסקים עם פורמט של MP3. אני מתכוון לקנות בדיוטי פרי ככה שאם מישהו מכיר דיסקמן ספציפי שיש שם אני אשמח אם הוא ימליץ לי עליו. אני מאמין שאתם לא יודעים בדיוק איזה דיסקמנים יש להם שם , אז אם אפשר לתת לי כמה שמות ספציפים שלא יעלו הרבה ואם אין בדיוטי פרי אני אקנה בחול או בארץ. הדרישות שלי לא בשמיים , שיהיו אוזניות טובו…

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  19. היי חבר'ה האמת זה קצת דחוף.. אחי מתחתן עוד 5 שעות, וגיסתי לעתיד מעוניינת בשיר הזה בתור השיר לאחרי החופה ונזכרה ברגע האחרון. http://www.youtube.com/watch?v=oUwiZbNu_E0 עכשיו הקלטתי אותו מהסרטון ברשת, אבל יש רעש רקע קצת מעצבן מהטלוויזיה. תהיתי אם יש כאן מישהו שמבין בעריכת אודיו ויכול לערוך את ה-Hummm הזה החוצה או להגיד לי כיצד לעשות זאת (יש לי Adobe Audition 1.5) אייסי: 234060

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by alexrta,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי את ה-SAMSUNG LA32A450 ואני לא יודע באיזה חיבור לחבר אותה למחשב. כשאני מחבר אותה דרך HDMI ל DVI המחשב מזהה לי את ה- NR 1980X1080 כאשר בפועל ה-NR זה 1360X768. ברגע שאני מחבר את המחשב ליציאת ה-VGA הכל מזוהה כמו שצריך והכל נראה חד ויותר טוב. עכשיו השאלה שלי האם אני מאבד מהאיכות כאשר החיבור הוא ב- VGA כי בסרטים לדוגמא (סרטי FHD,DVDRIPS) אני לא רואה שום הבדל ההבדל הוא רק בדסקטופ. האם זה שהחיבור הוא VGA אז בעצם אין שימוש בכל יכולות המסך? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  21. שלום שלום לכולם, ותודה ששהקעתם מזמנכם להיכנס ועכשיו לעיקר - אני מחפש המלצות לנגן MP3 מבוסס או פלאש או הארד דיסק - לא ממש חשוב, 512MB ויותר לא יותר מ 10GB מחיר - עקונית יש לי ת'תקציב של עד 1500/1700 פחות או יותר.. אבל המחיר הוא לא ממש פאקטור מה שאני מחפש זה מוזיקה נטו.. שהמכשיר עצמו יהייה איכותי( כזה שלא ישבר אחרי יומיים - כזה שלא צריך לתקן 20 אלף פעם) ואם אפשר אז שיראה טוב.. אתם תמיד יכולים לא להתחשב באחת מהדרישות , אבל עקרונית זה מה שאני מחפש.. תודה תודה תודה רבה לכל העוזרים... ושוב תודה

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  22. Started by bird33,

שלום לכולם בטוח שכבר דנתם בנושא זה אבל בכל זאת... יש לי הרבה קלטות ווידאו ביתיות ואני מעוניין להמיר אותם ל DVD. ראיתי ב ZAP הרבה כבלים שמתאימים לזה. האם יש מישהו שמכיר טוב את הנושא ויכול להמליץ על כבל מסוים וגם תוכנה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by dominic16,

אני רוצה ליקנות 5.1 למחשב אז חשבתי על X 530 של לוג'י יש לכם עוד המלצות בבקשה

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by --Shadow--,

שלום, עד עכשיו האוזניות של AKG K24P שירותי אותי מעולה לשמיעת מוסיקה ומשחקים בחיבור למחשב. הם נשברו לי....(החיבור פלסטיק בקצה כנראה לא משהו) לכן אני צריך משהו חדש. יש המלצות למשהו איכותי בסכום 200 שקל בערך ? תודה וחג שמח.

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by alexta-z,

יש לי מערכת aiwa nsx-sz200 והייתי רוצה לדעת איך לחבר אותה למחשב ? הכרטיס קול שלי הוא הרקולס פורטיסימו 3 7.1

• 2 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.