אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ataac cd walkman d-ne800 זה מה שכתוב על האריזה מישהו שמע עלי? כי אני קניתי אותו ורציתי לשאול מה דעתכם עליו
-
- 14 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אז אחרי 8 שנים הסנהייזר cx-300 שלי סוף סוף שבקו חיים. אני מחפש שדרוג לאוזניות מסוג זה,in-ear, בתקציב של עד 200$ כאשר הקנייה תהיה בארה"ב. השימוש לאוזניות יהיה אך ורק לשמיעת מוסיקה דרך הפלאפון (HTC One אם זה משנה..) עדיפות לאוזניות שהכבל של אחד מהם יהיה ארוך יותר (J, כמו בcx-300) תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת, יש לי מספר מערכות 2.1 שנראות לי דיי רציניות (תקציב כמה שיותר נמוך, אבל לא יותר מידי): Altec Lansing AVS300 Creative Inspire 2.1 2400 Logitech® Z-340 2.1 configuration 33 Watts HERCULES XPS 210 Extended personal sound (לפי הביקורת שבאתר, אני יודע שהיא לא משהו מבחינת סאונד, וגם הכפתורים על הוופר מה שיהפוך את הפעילות עם הכפתורים קשה במיוחד מכיוון שהוופר אמור להיות אצלי מתחת לשולחן). תודה לעוזרים :-* (שום כוונות מיניות בסמיילי הזה )
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם לפניי חודש הזמנתי את הארקוס AV 480 והוא סוף סוף הגיע המכשיר טיפה עבה מהגירסה המקורית אבל נראה רציני ומסיבי בכל אופן איזה איכות יש למכשיר ואיזה יפה המותק הזה !!! אם אתם מעוניינים בתמונות או תשובות לגביי המכשיר תשאירו הודעה ואני יפרסם פה כמה תמונות . מיקי
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כמו שרשום אני צריך סמפלים של קולות של ניתוח או עבודה שמשהו שמזכיר קולות של ניתוח
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון עלתה לי דילמה לגבי רמקולים וקולנוע ביתי: מה עדיף לקנות, מערכת סטליטים שכוללת: סאבוופר ושני רמקולים ב 700 שקל,של חברה מכובדת יחסית כמו ALTEC LANSING או LOGITECH. או מערכת שכוללת: שני רמקולים רצפתיים ומגבר, של חברת מדבקה. לא להציע בבקשה לקנות יד שנייה, אני לא מחפש כאן הצעה לרמקולים , זו שאלה כללית.
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
החלטתי שאני עומד לקנות דיסקמן משולב עם MP3 והכי חשוב מבחינתי- רדיו! אין לי ידע רב בנושא זה ואני יודע שיש שתי אפשרויות: או דיסקמן שקורא דיסק MP3 או דיסקמן עם כרטיס זיכרון למרות שגם שמעתי וקראתי (כשעשיתי חיפוש!) על דיסקמנים מבוססים HARD-DISK. אני אשמח אם תעזרו לי לבחור כשהתקציב שעומד לרשותי הוא בסביבות ה 1000 ש"ח ואם אזדקק לעוד כמה מאיות זה יהיה בסדר... נ.ב אני שוב אדגיש שאחד הדברים היותר חשובים לי זה הרדיו!
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
היי חבר'ה האמת זה קצת דחוף.. אחי מתחתן עוד 5 שעות, וגיסתי לעתיד מעוניינת בשיר הזה בתור השיר לאחרי החופה ונזכרה ברגע האחרון. http://www.youtube.com/watch?v=oUwiZbNu_E0 עכשיו הקלטתי אותו מהסרטון ברשת, אבל יש רעש רקע קצת מעצבן מהטלוויזיה. תהיתי אם יש כאן מישהו שמבין בעריכת אודיו ויכול לערוך את ה-Hummm הזה החוצה או להגיד לי כיצד לעשות זאת (יש לי Adobe Audition 1.5) אייסי: 234060
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290467.0 הלכתי למספר חנויות לשמיעת מערכות קולנוע והנה המערכות שאהבתי: 1. סט 5 רמקולים של וורפידל דגם דיימונד 9 (2 רצפתיים, שני מדפיים וסנטר) - עלות 4000 ש"ח (אולי אפילו 3.5 אלף) 2. זוג מדפיים mission שהמליצו לי לשמוע בתור קדמיים + סנטר ואחוריים של JAMO - עלות 3390 ש"ח שלא משתווים לשניים האחרים 3. סטלייטים 5.1 של קנטון (לא זוכר את הדגם אבל אין להם הרבה רמקולים) שהרשימו אותי לטובה יחסית לגודל שלהם- עלות 1200 ש"ח (בן דוד שלי עובד בזה והוא יכול להביא לי במחיר הזה, בחנות זה עולה 2690 ש"ח) אז ההתלבטות היא ככה: אין לי מספיק כסף לקנות את כל המערכת בפעם אחת אז חשבתי לקנות קודם את המדפיים (של מספרים 1 או 2) ואח"כ לקנו…
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום שלום לכולם, ותודה ששהקעתם מזמנכם להיכנס ועכשיו לעיקר - אני מחפש המלצות לנגן MP3 מבוסס או פלאש או הארד דיסק - לא ממש חשוב, 512MB ויותר לא יותר מ 10GB מחיר - עקונית יש לי ת'תקציב של עד 1500/1700 פחות או יותר.. אבל המחיר הוא לא ממש פאקטור מה שאני מחפש זה מוזיקה נטו.. שהמכשיר עצמו יהייה איכותי( כזה שלא ישבר אחרי יומיים - כזה שלא צריך לתקן 20 אלף פעם) ואם אפשר אז שיראה טוב.. אתם תמיד יכולים לא להתחשב באחת מהדרישות , אבל עקרונית זה מה שאני מחפש.. תודה תודה תודה רבה לכל העוזרים... ושוב תודה
-
- 14 תגובות
- 984 צפיות
-
-
תראו: http://us.creative.com/products/category.asp?category=209 הכרטיס לא מופיע יותר והם הקפיצו את המחיר של הXtremeGamer למחיר הישן של הXtremeMusic. משהו פה לא מריח לא טוב. בתקופה האחרונה הרבה אנשים התלוננו שהדרייברים החדשים מזהים את הXtremeMusic הישן שלהם בתור XtremeGamer למרות שהוא נחות בצורה משמעותית. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש אוזניות אוזן קטנות עדיף ללא קשת, איכותיות כמה שיותר ועד 150-200 ש"ח - לריצה בחדר כושר. כמו כן אני מחפש גם אוזניות קשת עד 500 ש"ח איכותיות וטובות למוזיקה ומשחקים.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
למטרת חיבור בין המחשב לLCD . המרחק הוא נורא קצר ככה שגם כבל של 1 מטר יספיק. אין לי מושג מאיפה ואיזה כבל לקנות זה יהיה מצויין אם תתנו לי המלצה לכבל טוב עם קישור.. תודה! שכחתי משו- שמעתי שאפשר לקנות מתאם בשביל הכרטיס מסך ואז לקנות כבל hdmi-hdmi . מה כדאי לעשות? האופציה של הdvi או של ה hdmi ? תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אוקיי הבעיה היא כזאת יש לי מיני דיסק של סוני MZR501. ה PClink שבא איתו הוא אנלוגי. זה לא קריטי ולא משנה כי השגתי מחבר אחד אופטי אבל הוא לא ישאר אצלי קבוא. הבעיה היא שבהקלטה הוא צריך 2 שניות כדי לזהות שהחליפו טראק. האם מישהו יודע על תוכנה או OutPut Plugin ל Winamp שיודע לעשות אחרי כל שיר Pause של 2 שניות ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות את הבובה הזאת לסלון בדירה החדשה, הסלון הוא לא גדול (בכל זאת שכירות בת"א...) אבל המחיר של הטלוויזיה לא גדול גם כן (6000 ש"ח) האם לדעתכם ההשקעה היא ראויה ומה הן האלטרנטיבות (אם ישנן במחיר הזה). תודה על העזרה, ועל הטיפים, מקסים. ** אני גם מתלבט באופן כללי בין 32 ל 37.
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
^^^^ כותרת תחובר לרוב למחשב ומדיי פעם לסלון מחפש איכות גבוהה כמו כול ישראלי אחר עלות/תועלת
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים לחבר (מיועדים למחשב). הוא שומע בעיקר "מוזיקה שחורה", האוסים וכל הדברים שיש בהם בס מוגזם. איך הרמקולים האלה? http://ksp.co.il/?select=.1215.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16532&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ראיתי שהם במציאון...ושבאופן כללי ממליצים על החברה הזאת באתר. אשמח להצעות אחרות 550 ש"ח מקסימום
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום בהמשך לשידרוגים שאני עושה בחדר החלטתי גם לקנות טלויזיה ולחבר אותה למחשב ובשלב יותר מאוחר גם לשים ממיר HD בחדר..כרגע אין לי נקודות טלויזיה בחדר רוב השימושים יהיו שהטלויזיה תשמש כמסך נוסך למחשב כדי לראות סרטים לשחק משחקים בכיף התקציב שלי הוא גג 2300 ש"ח ובתקציב הזה ראיתי שני דגמים שניראו לי מתאימים וטובים הראשון הוא של סמסונג LA32C530 והשני הוא של LG 32LD460 - בקשר למסך הזה התקשרתי לחנות היי פיי כדי לברר אם קיים אצלם במלאי והוא אמר לי משום מה שהמסך ממש לא טוב והאיכות של המעבד הגרפי שלו גרועה. (בקשר לסמסונג לא שאלתי) תודה רבה למי שעוזר!
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לתת למחשב שלי את היכולת לנגן מוזיקה באיכות ראויה, ולכן אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס קול ורמקולים הולמים. הכוונה היא, כמובן, לסטריאו בלבד. באשר לתקציב, חשבתי על כ-1000 ש"ח לכרטיס ו-1000 לרמקולים. אם לדעתכם זה לא מספיק, אשמח אם תעירו על כך. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן, ראשית אבהיר - איני יודע איפה לשאול זאת ולכן בחרתי בפורום זה, אם זהו לא המקום אנא העבירו בבקשה לפורום המתאים. אוקיי, אז ככה - יש לי מחשב ויש לי ממיר דיגטלי של HOT, השאלה היא האם אני יכול לחבר את הממיר הידגטלי למחשב ולצפות כאילו זה TV? האם זה אפשרי? אם כן, אשמח לתדרוך! תודה רבה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני כרגע עם siberia v2 שהתחילו לקרטע לי אני רוצה להשתדרג מבחינת אאודיו יש כאן משתמשים שיש להם אותן?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה רכשתי את ה-SAMSUNG LA32A450 ואני לא יודע באיזה חיבור לחבר אותה למחשב. כשאני מחבר אותה דרך HDMI ל DVI המחשב מזהה לי את ה- NR 1980X1080 כאשר בפועל ה-NR זה 1360X768. ברגע שאני מחבר את המחשב ליציאת ה-VGA הכל מזוהה כמו שצריך והכל נראה חד ויותר טוב. עכשיו השאלה שלי האם אני מאבד מהאיכות כאשר החיבור הוא ב- VGA כי בסרטים לדוגמא (סרטי FHD,DVDRIPS) אני לא רואה שום הבדל ההבדל הוא רק בדסקטופ. האם זה שהחיבור הוא VGA אז בעצם אין שימוש בכל יכולות המסך? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מה קורה אחים? אני טס עוד שבועיים לארה"ב, ורציתי לקנות אוזניות למחשב. השימוש בעיקר למוזיקה, חשוב שיהיה צליל כמה שיותר נקי אבל מלא, עם באס מורגש וצלול אבל לא מוגזם, אני שומע מטאל וזו מוזיקה מאוד עמוסה כך שחובה צליל כמה שיותר נקי ובשרני, ועדיף שיהיו כמה שיותר מבודדות, ללא מקרופון [אפשר גם עם אם האוזניות ממש שוות את זה, אבל זה לא נחוץ לי] ושיראו סבבה [אלא אם האיכות ממש אדירה והאוזניות מכוערות, במקרה הזה אני אסתפק גם במכוערות]. התקציב שלי הוא עד 70 דולר [עדיף כמה שפחות כמובן], ואם יש לכם חנות מומלצת לקנות בה אני אשמח, תודה רבה. וד"א, חשבתי על הKOSS PORTAPRO אבל הבנתי שהן לא מבודדות בשיט, אם יש למישהו הצעה יותר טובה.. לכו על זה. תודה רבה ומצטער על החפירה.
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים קומפקטיים, משמע שיהיו יחידה אחת (לא מופרדים), שיהיה קל ומהיר להוציא ולהכניס אותם מהתיק. חשוב שיקבלו חשמל\טעינה מ-USB כי תכלס רוב הזמן הם יהיו מחוברים למחשב בעבודה שיש לו רק רמקולים מובנים במארז, השימוש זה בעיקר שירים. יהיה לי קשה להסתדר עם משהו שמקבל חשמל מהקיר, וגם סוללות בלי חיבור USB יהיה לי בעיה כל הזמן לטעון בבית. חשבתי על ה-JBL ON TOUR הרגיל שעולה 350 שקל, אבל אין לי מושג איך האיכות סאונד של דבר כ"כ קטן. אני לא חושב שיתנו לי בבאג לפתוח אותם ולשמוע, אז אני מחפש המלצה ממי שבאמת שמע רמקולים מהסוג הזה (ומהמחיר הזה) ויכול להמליץ לי (בבקשה בלי המלצות סתם על סמך סקירות, זה לא מה שאני מחפש). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-