עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם , יש לי כרטיס קול 4.1 של creative וחיברתי אליו את המערכת סטריאו דרך החיבור הרגיל (line out ) עכשיו רציתי לחבר בנוסף לרמקולים הקיימים (2) עוד 3 רמקולים אחרים (2.1) וששתי הזוגות יפעלו ביחד (בסה"כ 4 רמקולים +סאב) האם זה אפשרי , ואיך ? (יש בכרטיס קול עוד שתי יציאות שחשבתי שיתאימו : אחת שנקראת rear out ו- line in ניסיתי לחבר לשתיהם זוג אוזניות אבל לא שמעו כלום באוזניות ורק ברמקולים). תודה בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  2. ataac cd walkman d-ne800 זה מה שכתוב על האריזה מישהו שמע עלי? כי אני קניתי אותו ורציתי לשאול מה דעתכם עליו

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Azalia link controller integrated in Intel® ICH6R chipset. 8-channel audio codec CMI9880L. - Compliant with Azalia 1.0 Spec. - Supports Multi-Streaming function. - Supports Universal Audio Jack (only Front Audio Jack). לא יותר מ600 ש"ח תודה...

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by tz2000,

שלום, יש לי TV חדשה , זאת הTV http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32C530&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=236&aff=Zap〈=he 1) אני חיפשתי שעות על האינטרנט תוכנה נורמלית להדבקת כתוביות לצמיתות ולא מצאתי משהו נורמלי שעובד כמו שצריך.. האם יש המלצות? 2) אני אשמח אם מישהו יוכל למנוע ממני את ההתעסקות הזו ז"א האם ישנה דרך שהם נימצאים בניפרד הקובץ כתוביות והסרט ועדיין יהיה ניתן לצפות ע"ג הTV.

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  5. כמובן לא לקולנוע ביתי מלא, אבל נאמר להקרנת מצגות בחדר ישיבות ביתי או הקרנת סרטים מזדמנים (AVI) בחדר סטנדרטי חשוך. http://tinyurl.com/43x7cf2

6. היי, קרה לי הדבר הכי מרגיז בעולם נשבר לי החיבור הפנימי של כרטיס הקול על לוח האם. ומדובר ביציאה הראשית של הרמקולים. ברשותי כרטיס קול Realtek HD שישה ערוצים + 2 יציאות קדמיות לאוזניות ולמיק. שאר החיבורים תקינים ועובדים. המצב שהיה עד כה שהצלחתי להגדיר אותו כך שאוכל לשמוע הן מהאוזניות והן מהחיבור הראשי של הרמקולים במקביל. כרגע אני יכול לשמוע רק מהחיבור של האוזניות! שיחקתי קצת עם הגדרות כרטיס הקול וwindows והצלחתי להגיע לשמע מקביל משאר החיבורים (סאב, רמקול צדדי אחורי וכו') בחיבור הבננה לשאר החיבורים בכרטיס הקול. הקטע הוא שברגע שאני שומע במקביל(גם חיבור אוזניות וגם חיבור אחורי) עולה לי חלון שמודיע לי על חיבור שקע בכרטיס הקול וברגע שאני מאשר אותו הקול ברמקולים משתתק. כרגע הגעתי …

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  7. הי, ההורים שלי שוקלים לקנות לעצמם מערכת Surround לסלון, הם לא אודיופילים בכלל (בינתיים שומעים מהרמקולים של הטלוויזיה) אבל בכל זאת היו רוצים לנסות מערכת שמע נורמלית בעבור סרטים מה- Xtreamer ומה-Yes HD. אני די סקפטי שהם יוכלו להשיג משהו נורמלי בסביבות ה-1000 שקל (התחום שהם מכוונים אליו), אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם אפשר להשיג משהו נורמלי במחיר הזה, ואם לא אז כמה צריך להשקיע? האם מעבר לרמקולים צריך גם Receiver? אגב, הסלון הוא יחסית גדול. תודה!

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  8. שלום. מעוניין ברכישת טלויזיה או מערכת קולנוע אחרת (מקרן ועוד) לסלון. לפי מיטב הבנתי עדיף טלויזיה אך אינני מבין בזה. המרחק לספה המרוחקת ביותר מהשידה היא כ3.8 מטר. מעוניין לא במשהו ייקר מדי. נניח עד 2000 שח.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  9. מדובר במערכת אודיו אלחוטית ביתית ממותג סנהייזר: www.amazon.com/Sennheiser-Digital-Wireless-Headphone-Surround/dp/B002TLT10I הזמנתי אבל נזכרתי דיי מאוחר על נושא אישור ממהת"ק עבור מוצר. יש בערכה אונזיות מקליטות ויש התקן משדר. שמתי לב שמוצר מזוהה בקטגוריית מכס "אוזניות" באתר יושופס אבל זה משנה משהו? בעוד יומיים חבילה יוצאת מחו"ל ומגיעה לארץ אחרי 7 ימים. שלחתי טופס לאישור למהת"ק היום אבל לא סביר שישלחו אישור ב-9 ימים ובמקרה יבקשו אישור, אצטרך לחכות לו בעוד שחבילה צוברת דמי איחסון במכס. יש אפשרות להחזיר מוצר בתשלום דמי טיפול לאמזון ולא לקחת סיכון. אוזניות ניתן לרכוש בארץ אבל ב-300 ש''ח יותר ובאמזון יצא לי קרוב ל-1000 ש''ח כולל משלוח לארץ ומיסים. יש אופציה להחזיק מוצר בחו"ל עבו…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by mrraz,

הייתי עכשיו במחסני חשמל וראיתי עמדת הדגמה של טלויזיה 3D המשקפים שם נראים רגילים ובלי בטריה. מעבר לכך ה3D פעל רק כשהתרחקת 2 מטר לפחות מהטלויזיה, פחות מהמרחק הזה רואים הכל כפול. מישהו יכול להסביר איזה משקפים טובות יותר, עם הבטריה או בלי ? ובנוסף למה צריך כל כך להתרחק מהטלויזיה כדי לראות 3D

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by bafty,

מה ההבדל בין Sidewinder 1 ל3 xtreamer

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות רמקולים לחבר (מיועדים למחשב). הוא שומע בעיקר "מוזיקה שחורה", האוסים וכל הדברים שיש בהם בס מוגזם. איך הרמקולים האלה? http://ksp.co.il/?select=.1215.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16532&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ראיתי שהם במציאון...ושבאופן כללי ממליצים על החברה הזאת באתר. אשמח להצעות אחרות 550 ש"ח מקסימום

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  13. אני מחפש כבר כמה ימים את המדריך למגבר vsx 516 של פיוניר, אך אני מוצא מדריכים רק באנגלית! אני צריך מדריך בעברית כמו שקיבלתי עם המכשיר, אך לצערי איבדתי אותו. האם מישהו יכול לעזור לי ? או אולי לשלוח לי מדריך בעברית ? תודה מראש לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  14. כמו שאמרתי למעלה... שאני רוצה לישמוע שיר או משהו זה אומר לי שאין את הגדרות הקול וגם אני לא שומע כלום מהרמקולים ולא כלום איך אני יכל להגדיר שיהיה לי סאונד במחשב? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  15. Started by Runny,

ברצוני לרכוש מסך 42" לבית ולחברה למחשב המשמש כמרכז מדיה ולו יציאת HDMI ישנן בשוק מספר טלויזיות Full HD המכריזות על רזולוציה של 1920X1080 אך בחיבור למחשב תומכים רק בWXGA שזה למעשה 1366X768. האם הכוונה שרק אם אחבר בכניסת הD-Sub אקבל רזולוציה מופחתת ולא טבעית אך בחיבור HDMI אקבל רזולוציה מלאה ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by waizman,

יש לי הרגשה שנשרף לי הכרטיס קול האונבורד ללא אפשרות הצלה ואני מחפש כרטיס חדש. אני מתלבט בין כמה דגמים, ואני צריך שתעזרו לי לדרג אותם לפי האיכות שלהם. הדגמים הם: Creative Labs Audigy 2 Value SB0400 Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Creative Sound Blaster Audigy 4 Pro Creative Audigy 2 Platinum כמו כן אם אפשר לרשום לידם מחיר ממוצע שהם נמכרים כיד שנייה כדי שתהיה לי אמת מידה למחיר באיביי. ד"א השימושים הם מוזיקה וסרטים, כרגע עם רמקולים 2.1 ישנים של לוג'יטק וכנראה בקרוב Microlab X-23 שהם 5.1. תודה!

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  17. http://www.dailytech.com/New+Toshiba+Laptops+to+Feature+Modified+PS3+Cell+Processor/article12164.htm הנייד ישתמש בגירסה מקוצצת של מעבד ה CELL למטרות עיבוד סירטי HD, זיהוי פנים בסרטים, זיהוי תנועות ידיים במצלמת רשת ועוד.

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by tomer861,

שלום לכוללם אני רוצה לקנות את ה-Z5500 ועכישו אני מחפש את המקום לקנות אם מישהו מכיר מקום טוב וזול שאני יוכל לקנות שם תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  19. Started by sdfzxc,

שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות לנגן מוזיקה. האוזניות שהגיעו עם הנגן הלכו (מכיוון שהם כל היום בכיס שלי), אז אשמח לאוזניות מהסוג הזה (הרגיל, שמקבלים), שיתנו איכות סבירה, שיהיו נידות, שיהיו יחסית עמידות (או לא יקרות מדי, ככה שאם יהרסו אני לא אבכה).

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by DyNast,

טוב יש לי בערך 2000~ שקל לקנות רמקולים שיתאימו גם לסרטים (סראונד) וגם למוזיקה (סטריאו) יש לי דיוידי ואני צריך רמקולים שאני יוכל לחבר למחשב בשביל לשמוע דרכו את המוזיקה אבל גם לדיוידי בשביל הסרטים וששתיהם יהיו באיכות לא רעה יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  21. האם יש הבדל גדול בין חיבור מערכת סטריאו למחשב לבין סט של רמקולים 2.1 (2 רמקולים וסאבוופר)? מה יותר כדאי? האם שווה להשקיע בסט רמקולים למחשב או במערכת סטריאו? תודה.

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by Bug2000,

שלום לכולם! אז כמו שנאמר בכותרת אני מחפש המלצה למסך פלזמה 44 אינץ'... אני לא מבין בזה בגלל זה אני לא יכול להגדיר תקציב תתחילו להמליץ ואז נראה מה יהיה התקציב.

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  23. אני צריך המלצה למערכת רמקולים איכותית למחשב. יש לי כרגע רמקולים של מערכת סטריאו ישנה JVC... והחלטתי שאני קונה מערכת רמקולים סראונד (4.1 או 5.1) איכותית, שתשמש אותי לצפייה בסרטי DVD ובשמיעת מוזיקה. הבעיה היא שהתקציב שלי די מוגבל.. 500 ש"ח. למישהו יש המלצות על משהו טוב?

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by mega1234,

שלום לכולם הבנתי שאפשר להעביר שירים לIPOD רק עם ITUNES , מה זה אומר לגבי MP3 שהורדתי ? האם MP3 כאלה לא ניתן להטעין לתוך הIPOD ? ומה קורה בנגנים אחרים האם לכול נגן יש תוכנה יעודית בשבילו ? תודה

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  25. האם צריך דיסקים/תוכנות מיוחדות כדי לשמוע ברמקולים 5.1??? יש לי כרטיס קול creative soundblaster live 5.1

• 3 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים