אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליקנות 5.1 למחשב אז חשבתי על X 530 של לוג'י יש לכם עוד המלצות בבקשה
-
- 13 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים בתור תחליף ל ATP3 , לצערי יש לי בעיות עם מיקום הסאב ואני אאלץ להסתפק בזוג רמקולים בלבד אשמח לקבל המלצות לרמקולים טובים באזור ה300-400 ש"ח..
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני רוצה לציין שקראתי את האשכול בנושא המלצות לרמקולים, ושמתי לב שהוא משנת 2008, אז החלטתי לפתוח נושא חדש בכל מקרה אני מחפש רמקולים וסאב בסה"כ לשימוש יום-יומי עם המחשב. אני לא אודיופיל מטורף, אבל השימושים העיקריים הם מוזיקה וסרטים. אם לרמקולים תיהיה אפשרות להתחבר ל-PS3 זה יהיה יתרון אבל זה בכלל לא חובה. התקציב שלי הוא עד 400 ורצוי פחות. עד עכשיו הדגמים שמשכו לי את הארנק הם Eacan e-510 ו- Creative A300. לגבי שניהם ההמלצות שקראתי היו פחות או יותר שוות. אשמח אם תציעו לי אלטרנטיבות מהשוק המעודכן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים איכותיים שלא נחנקים בעוצמה מלאה כל הצעה המלצה יתקבלו בתודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על רמקולים איכותים בסיביבות ה500 ש"ח. יש לי audigy 1. אני צריך אותם למשחקים ומוזיקה בפול ווליום. וגם שיהיו 4/5.1 מצאתי בינתיים את ה Creative Inspire 4400 (4.1) black , PHILIPS A2.5 500W ו Logitech Z-540 איזה מהם יותר טוב, וגם אם יש לכם המלצות לרמקוליים אחרים תרגישו חופשי לרשום תודה GAmX
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב כפי שהכותרת כבר הסבירה, העניין הוא, שאני מעוניין שהרמקולים יהיו מיועדים למוסיקה, משחקים וסרטים, כאשר לפי הבנתי 2.1 יותר מתאימים למוסיקה ו5.1 והלאה לסרטים ולמשחקים, התקציב שלי עומד על 500 ש"ח. מה שחשוב יותר מכל, שהם יהיו כמה שיותר איכותיים יחסית למחיר, כמובן. עשיתי סקר שוק קטן, וההתלבטויות הלכו וחזרו בין: JBL Spot,Spyro Creative T6060 Logitech X540 Altec Lansing ATP3 לשיפוטכם, אני אשמח לשמוע דעות ועצות בעניין, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים Z-340 של לוג'יטק מלפני איזה 6 שנים (2.1) שלאחרונה התחילו לעשות קצת בעיות אז חשבתי להשתדרג השימוש העיקרי הוא מוזיקה (בעיקר רוק) ומדי פעם סרטים לכן חשבתי אולי ללכת הפעם ללכת על 2.0 אשמח אם תוכלו להמליץ על רמקולים בסביבות ה 1000 ש"ח קראתי קצת וראיתי שממליצים פה לא מעט על microlab solo6 ו- solo 7 אבל יש לי מספר הסתייגויות מהם: 1. אין יציאה לאוזניות - מה עושים במידה ורוצים להשתמש באוזניות? 2. לפי מה שראיתי נותנים עליהם רק שנה אחריות שזה די מעט - האם יש איתם בעיות? אז הייתי רוצה לראות תגובות של אנשים מהפורום שמשתמשים בהם אם הם אכן שווים את הכסף תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצות לרמקולים מדפיים בתקציב עד 1500 ש"ח, כולל אפשרות ליד שניה רמקולים אשר יתאימו לסיגנונות מוזיקה האוס ודאנס ועיקר משיטוט ברשת נתקלתי בכמה דגמים: JBL E20 B&W DM303 Wharfedale Diamond 9.2 האם יש עוד המלצות? ודבר אחרון אחזה מגבר תקביצי יתאים ? [T-AMP??]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העדפה לזוג רמקולים סטריאו עם מגבר מובנה..מיועדים לחיבור למחשב. סדר גודל של 800 ש"ח. עדיפות לרמקולים בעלי צליל צבוע ומהנה לשמיעה [עם דגש על תחום הבאס] מה לגבי סדרת SOLO של MICROLAB? http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-7.htm
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מחפש משהו עד 500 שקל גג. כמה שיותר איכותי, שיהיה קצת באס... זה מה שמצאתי הכי קרוב- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=DC315&Cat2Cat1ID=1957&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לשמיעת מוזיקה וסרטים אני גם מעונין לקנות רמקולים מדפיים ב-2000 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נניח שברשותי ה- HKTS-7, מערכת ק"ב 5.1, לינק: http://elmor.co.il/Index.asp?ArticleID=228&CategoryID=118&Page=1 2 שאלות: 1. המלצות לרסיבר, אני מעוניין להוציא כמה שפחות ולכן אין לי תקציב, כל מה שאני רוצה זה לחבר את המערכת למחשב ולטלוויזיה, להנות מסטריאו וק"ב. בידע המצומצם שלי אני יודע שהרסיבר משמש כמגבר והזולים יותר חלשים יותר, ככה שאני צריך משהו שיניע את המערכת הזו בצורה כמה שיותר טובה. פיצ'רים מיותרים ושמונצים למיניהם - לא בביתי. העיקר שיהיה אמין, יעבוד ויתאים למערכת כמו כפפה. טוב נו, אם הכסף יצדיק את זה, אז גם נוחות הפעלה ;D 2. האם המערכת הנ"ל כדאית במחיר של 1,800 ש"ח? (ארוזה וחדשה לחלוטין, אחריות של שנה ע"י ניופאן/אלמור) תודה נ.ב. אם שמעתם אותה או שמעתם על…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
סוף סוף אני מפסיק להזיל ריר על הודעות של אחרים וגם אני מפנק את עצמי במערכת חדשה. שימוש: מוזיקה (סטריאו בלבד). מקור: בינתיים מחשב עם M-Audio Audiophile, בעתיד נשקיע ב-CD טוב. תקציב: 7K (גמיש...) להכל: מגבר אינטגרייטד + זוג רמקולים מדפיים + סטנדים טובים + כבלים. כנראה שאני הולך על חדש, ולא יד שניה. איזה שילובים טובים הייתם ממליצים ללכת ולשמוע?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחרונה בניתי לעצמי HTPC מחלקים ישנים שהיו לי. AMD 3000+ 64 BIT לוח GA-K8NF-9 וחצי גיגה זיכרון כשאר אני מריץ עליו סרטים באיכות 720P אין בעיה. אבל כאשר אני מריץ עליו 1080P ה CPU נמצא ב 100% והסרט מקרטע. אני מחפש רעיונות לפתרון הבעיה. מותקן על המחשב WINDOWS XP 64BIT.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
טוב כשאתה בצבא אתה די בבועה ולא יודע מה הולך בחוץ יותר מדי, מישהו יכול לעדכן אותי קצת... לפנק בשמות חדשים של שירים טובים ככה? גם הפנייה למצעד תהיה מעולה אפילו מומלץ כדי שאני יוכל להתעדכן תמיד כשאני חוזר. תודה !
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני יודע שעניין הJBL מול הATP מיצה את עצמו ללא מסקנה אבל יש מישו ששמע את הAltec Lansing VS4121 ויודע איך הם? יחסית לATP בעיקר. למרות שזה אותו דגם בשיפורים קלים, קראתי שהוא משום מה פחות טוב מה ATP, הבאס השתפר אבל יש בעיות אחרות במקום או משו כזה אם לשניהם אותו מחיר אז חשבתי שהחדש יותר עדיף אבל אשמח להמלצות מנסיון תודה
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
DAC - digital to analog convertor, בעצם, הסאונד שלנו מועבר מאות דיגיטלי בינארי אל כרטיס הקול ועובר לאות אנאלוגי מהיציאה ה"ירוקה" ושאר היציאות ל5.1 או 7.1 ומה שזה לא יהיה, אחד המרכיבים החשובים בכרטיס הוא בעצם איכות שבב הDAC שלו ואני מניח שגם איכות החומרים והמבנה שישמור על אותה דגימת סאונד שכל כך יקרה לנו ועלייה אנחנו משקיעים אלפי שקלים (אם לא יותר) בציוד. אבל מה אם נוציא מכרטיס הקול דגימה "שקופה" של סאונד דיגיטלי וניתן למכשיר חיצוני לעשות את העיבוד ומשם נגביר אותו ? אז זה הDAC למי שלא מכיר... וזה נושא שמאוד עניין אותי ואני עדיין שוקל לרכוש מכשיר כזה למערכת של המחשב, אני יושב כרגע עם Revolution 7.1 M-Audio ומערכת של NAD 7020i וזוג רמקולים שאני מאוד מאוד אוהב של KEF משנות ה…
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 32" שישמש בעיקר כמשדר שידורים לווינים (YES), וחיבור למחשב דרך כבל HDMI בכדי לצפות בסרטים/ סרטים HD. איזה מסך אתם ממליצים? עדיף בין 2000-2300 של חברה טובה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל הצעות למערכת קולנוע ביתית בסביבות 2000 שקל לא צריך DVD כבר יש לי אחד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שישמעו טוב ושלא יהיו גדולים מדי.. עד 200 שקל.. ושיהיו אמינים כמובן.. דניאל.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב קולנוע ביתי לסלון באייבורי וקיבלתי על המחשב מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט דגם 1000. הבעיה היא טווח הקליטה שלהם, הרבה ביקורות על המוצר בזאפ גם הן מתלוננות על טווח הקליטה. רציתי לדעת האם יש לכם חברי הפורום המלצות למקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב עד 300 שקל שמתאימים לסלון בינוני - טווח קליטה של 2.5 מטר בערך תודה מראש חגי
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
תגידו לי אם הרמקולים האלה שווים ומה הכי טוב: LOGITECH S3-30 2.1 OEM 210 ש"ח CREATIVE SBS 370 2.1 SET BLACK 191 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע מערכת סטריאו ישנה של aiwa. אני רוצה לרכוש רסיבר וזוג רמקולים מדף על מנת לחבר אותם למחשב (מוזיקה סרטים וכו'). כרגע מעונין לחבר רק שני רמקולים, עם אפשרות להרחבה בעתיד. תקציב לרסיבר - עד 1400 שח תקציב לרמקולים - עד 1000 שח מה חשוב לי בעיקר: החדר שלי הוא די גדול והרמקולים מוצבים ליד התקרה בשתי פינות. יש לי ניסיון רע עם מערכות חלשות. קניתי מערכת מיקרו של סמסונג ואחרי זה גם של pure acoustics ואת שניהם החזרתי כי זה היה ממש חלש, בפול ווליום במחשב ובמערכת שמעתי חזק אבל לא יותר מזה. בקיצור מחפש משהו שישמע חזק. מצאתי בזאפ שני רסיברים שהם בתקציב שלי, אחד זה Pioneer vsx421 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=800799 השני זה harman kardon avr158 http://www.z…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
צריך רמקולים למחשב חדש(מחובר לטלוויזית lcd ב-hdmi) בעיקר למשחקים וסרטים, תקציב:בסביבות שני הרמקולים הראשונים. הרמקולים למטה טובים ? והאם האחרון שווה את הסכום ? סט רמקולים Logitech X-530 5.1, יחידות 1 ₪573 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=201 סט רמקולים Logitech X-540 5.1, יחידות 1 ₪794 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=202 סט רמקולים Logitech G51 Surround Sound Speaker 5.1, יחידות 1 ₪1090 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=842
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-