עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Kurt,

כרגע אני משתמש ב Sony MDR-CD770 שתאמינו או לא, מצאתי אותם בזבל לפני כ-6 שנים שאז עלו משו כמו 250$ ומאז משרתים אותי נאמנה. לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן לעבור הלאה למשהו יותר רציני מהאוזניות שאיתן שמעתי מוזיקה עד היום. בתור אחד שהידע שלו בתחום האודיו לא משהו, אמרתי לעצמי שבטח מערכת רמקולים טובה עם מגבר תתן לי את הסאונד שאני מחפש. (גם פתחתי על זה פה נושא לפני כמה ימים מי שזוכר) הלכתי לכמה חנויות ושמעתי מערכות באלפי שקלים וואלה התאכזבתי, הבאתי איתי כמה דיסקים שאני נוהג לשמוע וזה פשוט לא אותו דבר כמו עם הסוני, כמה שהם מעפנות. הרמקולים פשוט פיזרו את כל הצלילים ברחבי החדר ולא הייתה את החוויה עם האוזניות שכל כלי בנפרד בשיר נשמע מצוין בפני עצמו. ויתרתי על הנושא והלכתי לשמוע HD600וSen…

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by Danny6,

יש לי עכשיו את הX530 , הם בסדר אבל הייתי רוצה להשתדרג למשהו יותר רציני, יש לי את הכרטיס קול X-FI XTREMEGAMER ואני מעוניין לנצל אותו עד הסוף, האם יהיה הבדל משמעותי בין הרמקולים? (X530 וZ5500) ושווה להשקיע 2000 שקל בשבילם? אם תוכלו להביא לי את החנות שמוכרת הכי זול אני אשמח. ד"א לא מעוניין לקנות רמקולים בחלקים.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום , לאחרונה קניתי כרטיס קול X-fi Xtreme Audio 7.1 חיברתי אותו בעזרת חיבור אופטי למערכת ועוד חיבור רגיל לרמקולים השולחניים. עכשיו אני רוצה לחבר את הטלוויזיה שהרמקולים שלה יעבדו כמו השולחננים כרמקולים קדמיים. בכרטיס הקול הישן שיש לי על הלוח אם הייתה לי אפשרות להגדיר את היציאות 3.5 הנוספות שמשמשות לחיבור מערכות של 5.1 איך שאני רוצה, מה שאומר שהייתי יכול לקבוע שכל 3 יציאות ה PL 3.5 היו מוגדרות כ- front speakers. עם התוכנה שקיבלתי יחד עם הדרייברים של Creative אין (או לפחות לא מצאתי) אופצייה להגדיר כל יציאה איך שאתה רוצה, דבר שנראה לי טריוויאלי כי בכל מקרה כל יציאה כזאת מספקת 2 ערוצים למה שלא תהיה אפשרות להגדיר אותם כערוצים קדמיים. אם משהו מכיר את הכרטיס ויודע איך להגדיר את…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  4. Started by Rebellion,

אוקיי, אז יש לי רמקולים יחסית חדשים ואיכותיים שעד היום עבדו מעולה [ 2 רמקולים + סאבוופר] אני לא מבין מה הבעיה - אין בעיה בהתאמת חומרה עם הווינדוס, הרמקולים דולקים, מחוברים למחשב, הווליום למעלה.. אבל עדיין לא שומעים! אני חושב שזה מאז שקירבתי את המחשב נייד היום (השתמשתי במצלמה שלו) ופתאום הרמקולים החלו לעשות רעש באס מתמשך. WTF עושים?

5. קודם כל רציתי לשאול איזה גודל מסך נכנס ב60 סנטימטר גובה 70 סנטימטר רוחב. עכשיו המטרה של המסך הוא להיות למסך של מדיה סנטר, מה עדיף מסך מחשב או מסך טלוויזיה? איפה האיכות טובה יותר במה זה מתבטא?

6. Started by theking7,

שלום לכולם, מעולם לא צפיתי בשידור כלשהו באיכות HD, והייתי שמח לנסות. יש לי כמה סרטים על המחשב, והייתי מעוניין לצפות בהם בLCD שיש לי בסלון. מה הדרך הכי יעילה (וזולה, אם אפשר) לעשות זאת? אני דיי פוסל את האופציה להעביר את המחשב+המסך לסלון, רק כדי לחברם לטלויזיה... קצת בלאגן נראה לי.. תודה לעוזרים! 0:

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by goodspeed,

שלום! תקציב עד 400 שח. דרוש: מערכת רמקולים 2.1 למחשב נייד (שנמצא בעיקר על שולחן), מוזיקה, מדי פעם סרטים וסדרות (יש לי כרטיס 24BIT עם SRS אם זה משנה) ולנגן MP3. האופציות כמו שרשמתי למעלה: JBL Creature II Altec Lancing VS2421. מה אתם ממליצים? (כמה שיותר מגיבים הרי זה משובח) נ.ב- בשיחה שלי עם נציג של קרט, היבואנים של הVS , שאלתי אותו לגבי הביקורות והבעיות שיש פה באתר ובאתר זאפ על הVS. הוא אמר שהבעיה ידועה, מתרחשת בווליום נמוך, ונובעת מהשראות של כל מיני מכשירים כגון ראוטר טלויזיה טלפון נייד וכו,.. הדבר המעניין הוא שהם הביאה סחורה חדשה מפס ייצור חדש בעל בידוד הרבה יותר חזק לסאב שאמור לפתור את הבעיה. לראיה, תשימו לב שכבר כמה חודשים טובים אין מגיבים חדשים פה ובזאפ שמדווחים על הב…

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  8. יש לי פלייסטיישן שלוש, איך אפשר לנצל אותו מבחינת סאונד מבלי לקנות מערכת סאונד שלמה. הוא מחובר כרגע למסך LCD ב HDMI אבל הסאונד של הרמקולים לא מדהים. יש דרך אולי להעביר סאונד דרך המחשב? או לחבר רמקולים לטלוויזיה? המחשב שלי מגיע עם הדברים הבאים 1. Realtek ALC888 codec 2. High Definition Audio 3. 2/4/5.1/7.1-channel 4. Support for S/PDIF In/Out 5. Support for CD In

9. Started by benhouli,

שלום יש לי LCD טושיבה 32 אינץ' וחיברתי את המחשב דרך HDMI לטלויזיה רואים מעולה עד עכשיו שמעתי דרך הרמקולים של המחשב עכשיו, אם אני רואה סרט מהמחשב על הLCD (שמחובר דרך כבל HDMI) ואני רוצה לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הLCD במצב הזה איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים

10. היי מחפש טלויזיה 32" לחדר שתהיה בעלת איכות גבוהה ככול האפשר. שמתי על על טלויזיה של PRIMEVIEW איך היא? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23760#details

11. Started by shlominavi,

שלום קניתי טלוויזיה LCD של LG דגם LC43 ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ושיראו בצורה הכי איכותית יש לי כרטיס מסך HD4870 איזה כבל אתם ממליצים לי ואם אפשר קישור...אני צריך בערך 2.5 מטר

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. השאלה בכותרת... הכוונה היא לא בתחום הפיזי (קיפול, אופן ההלבשה וכו') אלא בתחום הסאונד. והאם PORTAPRO\SPORTAPRO יותר טובות מהן?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  13. אז ככה לפני שאני קונה נגן (כנראה D2) אני רוצה להצטייד באוזניות איכותיות.ההתלבטות היא בין כמה דגמים של חברות שונות והמטרה היא להגיע לצליל נקי אך לא צורם ועם זאת איכות באס טובה ללא רעשים כשהווליום גבוה מדי.חשוב לי גם שיהיו נוחות ושישבו טוב בלי לסדר כל שנייה. האופציות: http://www.pompa.co.il/sg_product~EAR~110~531.htm בוס דגם IN-EAR http://www.pompa.co.il/pl_product~ICANS~110~531.htm סנהייזר CX500 http://www.pompa.co.il/pl_product~CX500~110~531.htm אולטרסון ICANS http://www.ozniyot.co.il/Product.asp?ProID=25 סנהייזר PX200 http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=4491 שור SCL2 המחירים די זהים (למעט ה-PX200 ש"זולות" מהשאר) אך אני לא מוכן להשקיע יותר. חשו…

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  14. יש לנו מערכת (סגורה שלא נפתחה מעולם) מלפני 10 שנים Sony MHC -E80X האם ייתכן שהאיכות של הרמקולים תהיה יותר גבוהה משל מערכות של היום ? מה שאני בעצם מנסה לשאול היא עד כמה השתפרה האיכות ב 10 שנים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tal_p,

יש לי את הלוח asrock AliveXfire esata2... כרגע אין לי חיבור אופטי בו, אבל הבנתי שיש אפשרות להוסיף לו... זה נכון? ואם כן, איך?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by ilay22,

מאוד חשובה לי איכות הסאונד של הנגן! יש נגנים עם סאונד יותר טוב מאיפוד? עדיף שיהיה קטן ועם לא פחות מ 60GB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איזה מערכת מוציאה יותר איכות? אני יודע שאומרים שה Z2300 רק עוצמתית ולא איכותית אז מה זאת אומרת לא איכותית? לשם השוואה פחות מה ATP3? או שהם יותר איכותיים...?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by curdi1,

בחיבור בין דיוידי ל-TV מה עדיף - scart s-video component composite ??? תודה !

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. התקציב נע בסביבות ה 200 ש"ח אני מעדיף אוזניות IN EAR ללא אטמים(אלא אם כן יש אופציה לשמוע בלי האטמים) שיהיו איכותיות (אני שומע בעיקר רוק ומטאל)שהיו נוחות לשימוש בעלות צליל נקי ועמידות שלא יתפרקו אחרי חצי שנה. ובקיצור זהו תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  20. אני חושב לקנות MX5021 או FX6021 אני צריך השוואהMX5021 נגד FX6021 נגד Z5500 תשמעו אני לא חושב לקנות תZ5500 אבל סתם אני רוצה לדעת מה האבדלים כי הZ5500 עולה פי 2 יותר אני צריך השוואה אבל בחיית אל תגידו לי סתם בגלל שהשם FX6021 בגלל שהמספר שלו יותר גבוה אז הוא יותר טוב בדקתי הרבה ולרוב הMX5021 נחשב ליותר טוב הFX6021 נחשב לגם איכות אבל בנו אותו רמקול דק יענו שהוא יישב עם מסך LCD ורמקולים דקים יענו שיהיה שילוב ביחד עכשיו השאלה שלי לפי אתרים בחוץ לארץ מה ההיתרונות של MX5021 והיתרונות של FX6021 ובכללי תוסיפו גם להשוואה תZ5500 סתם בשביל ליראות מה האבדל אני פשוט מטלבט הרבה מה לקנות ועוד לא הגעתי להחלטה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  21. היי אני צריך משהו בסגנון NECK MIC (המקרופון ששמים למרואינים בכתבות) אני מצלם כמה ספורטאים וארצה להקליט אותם מתאמנים ,לכן ארצה לרכוש נגן MP3 או דומה שיאפשר הקלטה ממיקרופון חיצוני ויהיה קטן מימדים ככול האפשר וכמובן ,זול ככול האפשר (אני צריך הרבה כאלה) המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by שגיא_לוי,

היי... (: אני זקוק להמלצה שלכם... TV 22' אולי גם 24' P= אין לי כל כך הרבה כסף. טלוויזיץ LCD בשביל טלוויזיה ובשביל קונסולה אקס-בוקס 360 המליצו לי בשביל בוקס מסך מחשב, אבל הבנתי שלא רואים טוב טלוויזיה במסכי מחשב מישהו מכיר LCD 22-24 שהבוקס תראה עליו טוב? P= וגם לטלוויזיה(יש לי HOT אם זה חשוב) תודה רבה, שגיא.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  23. היי שלום לכולם..לפני שבוע הלכה לעולמה מערכת הסטריאו שהייתה לי של חברת סוני הוותיקה שהייתה מחוברת למחשב.. האיכות שהיו שומעים בה הייתה מצויינת במוסיקה ודי טובה בסרטים למרות היותה סטריאו ולא סראונד.. עכשיו נשארו לי שני רמקולים טובים וגדולים אשר היו מחוברים בצורה הכי פשוטה-"אדום ושחור" ללא כל פין (מישהו מבין למה אני מתכוון..?) עכשיו התלבטות שלי היא בין קניית רסיבר סטריאו/סראונד עד 1000 שח (איך חברות מומלצות בכלל ואיך Sherwood,‎ JVC בפרט בתקציב הדל..) או מערכת מיני סטריאו כדוגמת Philips ‎ FWM185 או SONY MHCEC55/68‎ או חברות אחרות בתקציב הנ"ל.. השימושים הם 50%-50% בין מוסיקה לסרטים ומשחקים כאשר יש נטייה קלה למוסיקה. סליחה על החפירה ותודה מראש על העזרה![br]פורסם בתאריך: 5.10.2…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by TaLTooL17,

אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD עד 5000 ש"ח, גודל 32" יספיק. אני מתלבט בין כמה דגמים. שימושים: משחקים וסרטים באמצעות המחשב. שידורי HOT. מרחק צפיה:2.5-2 מטר בערך. אני יכול לקנות טלוויזית FHD ב1000 ש"ח יותר מHDR, השאלה מה עדיף, למחשב זה ברור שהFHD. השאלה איך יראו בה כבלים מדובר ב SAMSUNG L32A550 אשמח לעזרה+המלצות. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  25. PIONEER DV-310-S - 89$ http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=545&catid=6&subcatid=10 TOSHIBA sd-690 - 69$ http://www.toshiba.co.il/Index.asp?ArticleID=2015&CategoryID=164&Page=1

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים