עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלוםלא מזמן החלטתי לקנות טלוויזיית לד עכשיו לאחר בירורים הגעתי לבסוף ל-2 טלוויזיות סופיות ואני מתקשה לבחור.ההבדל היחיד שאני רואה זה המחיר, אני אשמח אם מישהו יעזור לי ויגיד לי מה הבדלים העיקריים בניהם להלן 2 הטלוויזיות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=830400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=826328 תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  2. אהלן, מבקש המלצה לאוזניות on ear איכותיות לשמיעת מוזיקה ב MP3/דיסקמן/מחשב. הייתי רוצה שלאוזניות יהיה סאונד נקי בלי יותר מידי באסים (מצטער אם זה כללי מידי, אני לא בקי בפרטים הקטנים). התקציב שלי עד 500 ש"ח. מודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  3. שלום אני ממיר שירים מדיסקים שלי ל- MP3 עבור הפנסוניק SLMP70 ורוצה לראות שם אלבום ושם שיר כיצד להכניס שמות אלו? דרוש לי ID3TAG תודה, יהודה

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by Silver Dragon,

קודם כל מזל טוב לי קניתי את ה Wharfedale 8.4 בידיעה שאני יכול להחליף אותם ל 9.5. מה דעתכם? ללא קשר למחיר שלהם, אני יודע שהם יותר יקרים, אני רוצה לשאול אתכם באמת, מה לדעתכם יותר טוב ולמה??? תודה!!

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  5. יש לי שתי שאלות: 1. יש ברשותי איפוד וידיאו ויש אפשרות בו לשים ARTWORK ולראות את תמונת אלבום כשהשיר מתנגן באיפוד .. בקיצור רציתי לשאול עם יש תוכנה שתסדר לכל השירים שלי אוטומטי את התמונה ... שאלה שניה, אני מחפש אוזניות איכותיות שישמעו צליל נקי ובאסים טובים (רצוי עם גלגל ווליום אבל לא חובה) עד 120 שקל +- תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  6. Started by DisinfectedDuck,

לפני שבוע ראיתי אותם בקומפיט. הזמנתי אותם (ב - 1260) ואז אמרו לי בקומפיט שאין אותם בארץ.. : אני ממש רוצה אותם, מישהו יודע על מקום שכן מחזק אותם? <לא נראה לי...>

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  7. אני מתלבט אם לקחת את Siberia 200 ב80 יורו או 350 Siberia ב-130 יורו ולהוסיף 30 יורו מעצמי על הקופון. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  8. הכרטיס קול חדש לחלוטין קיבלתי אותו מתנה ואין לי מה לעשות איתו , אני מבקש עליו סכום של 800 ש"ח .... שווה כל שקל ואין אותו עדיין בארץ ... כמובן שיש אחריות וקבלה מקוריים

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  9. יש לי אפשרות לקנות את שניהם האותו מחיר מה עדיך מבחינת איכות כי לא שמעתי את שניהם.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by tz2000,

שלום, יש לי TV חדשה , זאת הTV http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32C530&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=236&aff=Zap〈=he 1) אני חיפשתי שעות על האינטרנט תוכנה נורמלית להדבקת כתוביות לצמיתות ולא מצאתי משהו נורמלי שעובד כמו שצריך.. האם יש המלצות? 2) אני אשמח אם מישהו יוכל למנוע ממני את ההתעסקות הזו ז"א האם ישנה דרך שהם נימצאים בניפרד הקובץ כתוביות והסרט ועדיין יהיה ניתן לצפות ע"ג הTV.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מערכת 5.1 בסכום של עד 900ש"ח, מצאתי את ה-CREATIVE INSPIRE 5300 שעולים 830ש"ח, למישהו יש אותם ויכול להגיד לי איך הם? איך הצליל שלהם בעוצמה חלשה\בינונית\גבוהה\חזקה מאוד. (להתייחס לכולם). ואיך המבנה שלהם? איך סידרתם אותם בחדר? מה מגיע עוד איתם בקופסא? ולפי מה שקראתי חוץ מהסאב הכל עשוי פלסטיק, זה אומר שם אני יקריב אותם למסך הוא יתעוות או שזה לא קשור לזה? תודה מראש. ענו לי בבקשה.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by dandisc,

שלום!אני כנראה אעבור לסטריאו בזמן הקרוב כי אני שם לב שאני לא משתמש בסראונד(creative t5900) ורק שומע מוזיקה ומה שמפריע לי זה הב-א-ס הם לא יורדים נמוך ואני כל פעם צריך לשמוע את השירים עם האוזניות שהן עוד איכשהו יורדות עד30HZ והסאב של הקריאייטיב "יורד" עד ל40-45 וביעקרון טוב מאוד ל"בום-באס" שישנו בטראנסים למיניהם אבל לא סוחב בבאס נמוך שנמצא במוזיקה שחורה ואני נאלץ לעבור לאוזניות(שגם משמיעות לי על הדרך כמה הכרטיס אונבורד גרוע עם כל הרעשי רקע) אז מה כדאי לי לקנות בסביבות ה1500-2000? רמקולים 2.1 או רגילים?(ויש לי מגבר סטריאו ישן של מרנץ בבית ככה שזה יכול לחסוך כסף)

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by ONKYO,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=563674 פחחחחחחח :elkgrin: :tomato: :nutty: :clown: that was a good one :biggthumpup: ....... וברצינות... איזה תרגילי שיווק עושים בימינו....רק בשביל למכור לצרכן משהו במחיר פי 4-3 יורת גבוה ממה שהוא אמור להיות....7900 שקל עלק מחיר מחירון....

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by alienchickenpie,

יש איזה אחד שמנסה לשכנע אותנו שהוא הפך מערכת סטריאו למחשב הכל כולל הכל, חיבר את הרמקולים של הסטריאו לכרטיס קול וחיבר את הכונן סידי של המערכת למחשב. אתם יכולים להביא לי טיעונים שיוכיחו שהוא טועה?

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  15. Started by Sepsis,

שלום לכולם, אני מעניין לקנות שלט למחשב (שמחובר לטלביזיה) בשביל לשלוט בסרטים ובמוזיקה. מישהו יכול להמליץ על שלט טוב ולא יקר שיעשה את העבודה? ראיתי שיש שלט של מיקרוסופט שעולה בערך 150 ש"ח, אבל הבעיה היא שכתוב שהוא עובד רק עם Windows Media Center. מישהו יכול לאשר את זה? מישהו כאן הצליח לעבוד איתו שלא עם המדיה סנטר? תודה.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by Pika007,

שלום לכולם לצערי המערכת שלי עד היום, Microlab FC861 מצוינת, קצת התפגרה הודות לחברת החשמל- הייתה הפסקת חשמל, מעגל ה ground loop בספק כנראה הלך, והתוצאה היא זמזום טורדני מתי שאמור להיות שקט, זה מחרפן לי את השכל ואין סיכוי שאוכל לישון עם זה בחדר. אני לא מכיר מישהו שיכול לתקן את הבעיה, אז מה שנשאר.... זה לקנות רמקולים חדשים. למישהו יש המלצה על 5.1 טובים באותה מידה (או יותר) מה 861, ואם קיימים- אז עם כניסת TOSLINK בנוסף ל 3.5? תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by Dog23,

מה דעתכם על השילוב שלי? Ipod Nano 4 GB + Senhheiser HD202 והכל במחיר מגניב של 1300 ש"ח כולל 3 נרתיקי סיליקון! האם זו מציאה או סתם לא משהו מיוחד? והאם האוזניות ישתלבו טוב עם האיפוד לדעתכם? תודה לכם העוזרים

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  18. אהלן חברים.. ברצוני להתייעץ קצת לגבי רמקולים אני חובב מוזיקה די מושבע מבחינת אוזניות אני עם סנהייזר מאז ומתמיד ומאוד מבסוט עכשיו אני רוצה גם קצת איכות בחדר הפתוח אז החדר שלי די גדול.. יש לי כרגע 5.1 של לוג'יטק אני רוצה 2.1 אין לי צורך בסראונד אני חשבתי על אלו תגידו לי מה אתם אומרים יהיה הכי וליו פור מאני altec lansing MX6021 היתרון בהם זה א שהם 2.1 ולא כ 2 והם מאוד מאוד חזקים מבחינת הספק מה שמאוד חשוב לי כי אני אוהב ווליום האופציה השניה זה ללכת לכיוון המיקרו לאב MicroLab SOLO7C או אחד אחר מהסדרה מה אתם ממליצים מבין שני החברות האלו?? או בכלל יש לכם משהו אחר לגמרי בראש... תודה רבה לעוזרים ושיהיה סוף שבוע רגוע!

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by mrraz,

הייתי עכשיו במחסני חשמל וראיתי עמדת הדגמה של טלויזיה 3D המשקפים שם נראים רגילים ובלי בטריה. מעבר לכך ה3D פעל רק כשהתרחקת 2 מטר לפחות מהטלויזיה, פחות מהמרחק הזה רואים הכל כפול. מישהו יכול להסביר איזה משקפים טובות יותר, עם הבטריה או בלי ? ובנוסף למה צריך כל כך להתרחק מהטלויזיה כדי לראות 3D

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by Delvadar,

יש לי מערכת 2.1 ואני לא מרוצה מהרמת איכות של הכרטיס קול שלי. אמרו לי שאם אני יקנה כרטיס קול לא מובנה נורמלי הרמת איכות תשתפר לגמרי. אני משתמש ברמקולים Eacan A-600X שהם רמקולים מצויינים- הבס ממש חזק שאני מוריד אותו לסביבות ה-30-40 אחוז. אני רוצה כרטיס קול למשחקים ושירים בעיקר ושלא יעלה על ה-220-240 שקל. הביאו לי המלצה לכרטיס של Creative ---- Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI Express http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Xtreme-Audio-PCI/M/B000W7PNZI.htm תודה.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  21. Started by ashkenazone,

מה האוזניות הכי טובות שאפשר לקנות בתקציב של 300 שקל? אני רוצה אוזניות למוזיקה, יאנו שיהיו FLAT לא +בס או +לטרבל ואני מדבר על גם יצירת מוזיקה לא סתם לשמוע.

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by eli308,

קיבלתי במתנה מערכת רמקולים 5.1. הדגם הוא Philips mms460. כשפתחתי את האריזה קצת התבאסתי כי ראיתי שהחיבור שלהם הוא לא USB, אלא חיבורי 3.5mm (לא יודע בדיוק תשם) שחור ירוק וכתום. בגלל שיש לי כרטיס קול onboard פשוט (אם אני לא טועה, Realtek ac 97) אני לא יכול לנצל את הרמקולים. כמו שאני מבין אני צריך לקנות כרטיס קול שתומך ב 5.1 . רק לציין שאני לא מחפש משהו יקר או משהו באיכות גבוהה במיוחד, אלא פיתרון זול (אך לא דרעק) כדי שאני אוכל לנצל את הרמקולים. חשבתי ללכת על הכרטיס קול Creative live 5.1. בחיפושי אחר חנות זולה לקנות בה את הכרטיס, מצאתי כרטיס קול חיצוני 5.1 המתבחר ב USB. ופה אני בעצם מתלבט וצריך עזרה. מה עדיף לקנות? המחיר הוא אותו מחיר, אך השאלה האם יש הבדל באיכות או הבדל ביכו…

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  23. ברשותי זוג מוניטורים אולפניים, החלטתי לתלות אותם על מתלים. למוניטורים אין חורים מוכנים לברגים, אז בהמלצת החנות שבה קניתי את המוניטורים, קניתי מתלים ממתכת שמיועדים לטלוויזיה בחנות אחרת, ועליהם שמתי את המוניטורים. רציתי לדעת, אם זה ששמתי את המוניטורים על מתלים שמיועדים לטלוויזיה יכול לגרום נזק למוניטורים,שאני שומע מוזיקה במוניטורים ונוגע במתלים, מרגישים את הרעידות מהרמקולים, מה דעתכם? יש סיבה לדאוג או שזה בסדר ואפשר להשאיר אותם על המתלים?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  24. חיברתי תנייד ל TV ע"י כבל SVIDEO כי היא רגילה לא LCD עכשיו אני רואה במחשב ואז לוחץ על העברה לTV יש לי לחצן כזה ואזרואים מטושטש לא רואים בכלל תמונה ובהתחלה הוא העלה לי שחובר צג נוסף ובחרתי שם שהוא ייראה מה שהמחשב מראה ואז הוא העלה לי משהו ואמר לי שהוא ייפתח לי את לוח הבקרה ומשם אני יכוון את זה שורה תחתונה אי לא מצליח לראות יש טשששטוש מה לא בסדר בהגדרות? תודה רן

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  25. אני רוצה לקנות קולנוע ביתי לחדר, די קטן יחסית - לא סלון, אני חושב על משהו כמו 5 ערוצים, רסיבר סאב ודי וי די (לפי מה שאמרו לי בחנות לא חייבים סאב אם יש רסיבר אני לא הבנתי את זה אתם יכולים להסביר את הקטע הזה? :s05:) יש לי תקציב של לא יותר מ1500 שקל הייתי רוצה עזרה בבחירת מוצרים. תודה.

• 9 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.