אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
כמו שהכותרת מרמזת אני משחק CS ובלילה זה מפריע לפעמים לאבא אז אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קניתי כבר 2 זוגות והן נשברו לי אז אני רוצ לקנות איכותי ככול האפשר (במחיר סביר) תודה. :
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב 2.1 בתקציב של 400 ש"ח. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אולי חלק זוכרים שפתחתי דיון על המגבר SONY שיש לי והייתה לי בעיה לשמוע בעוצמה נורמלית כאשר אני מחבר את המגבר למחשב ולרמקולים של מערכת מיני סטריאו של aiwa. בכל אופן, היום סוף סוף התפניתי והעליתי את הרמקולים של המערכת (המקוריים) לחדר שלי וחיברתי הכל וזה נשמע מאוד חלש! ז כאשר אני מחבר R למגבר ואז לרמקולים וL למערכת סטריאו של aiwa אז אני שומע מצוין במערכת של aiwa אבל חלש מאוד במערכת של sony. מה יכולה להיות הבעיה? (אגב, חיברתי את המחשב לVIDEO 1 ולVIDEO2, שומעים אבל חלש מאוד)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי כיום נגן מפ3 של קריאטיב נומאד גוקבוקס סי 6 גיגה. ועכשיו לשאלה אני מתלבת בן האפל לבין קריאטיב זין מה לפי דעתכם עדיף מה יותר חזק מה הפלוסים מה המינוסים והאם אתם ממליצים לי על נגן אחר המחיר שאני מוכן לשלם על החדש הוא בין 250 ל - 300 דולר ואני עומד לטוב בסוף החודש לארה"ב אז בבקשה כול מי שיכול לתרום מהידע המקצועי שלו אני ישמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חברה אז ככה החלטתי לקנות טלוויזיה LCD התקציב הוא 1500 שקלים חמישים לפה. אם אפשר להחזיר לי תשובה כמה שיותר מהר תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול הייתי בחנות מחשבים מסויימת, והם טענו שאין להם את הכרטיס במלאי וגם לא יהיה אותו יותר וזאת מכיוון שהפורטיסימו 3 בדרך. חבל מאוד, רציתי לקנות את הכרטיס הנ"ל. אני לא רוצה את ה-3 כי אני לא צריך 7.1 (WTF?!?) והוא גם יותר יקר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הדגם שיש לי:TH-L42D25M אני רואה המון מריחות, גם בHD גם באיכות חרא, המון פעמים שהתמונה זזה היא נמרחת וזה מציק נראה לי שזה בגלל שכשאני פותח את הטלויזיה כתוב לי שהקלט הוא 50Hz וכשקניתי אמרו לי שזה 100Hz אז אולי זה זה??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש במערכת סראונד של LOGITECH דגם Z-5500 ובכרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY PLATINIUM EX, עם הכרטיס קול שלי מגיע פאנל שבו נמצאים כל מיני סוגי חיבורים ובינהם יש גם יציאה אופטית שאני רוצה לחבר אותה לרמקולים דרך כבל אופטי... השאלה שלי היא מה השם המדויק של הכבל? כי פשוט אני קונה את זה מיבואן שצריך להגיד לו את השם המדויק של אותו הכבל אחרת הוא יביא לי משהו אחר תודה מראש שאלה נוספת: האם הכבל הזה טוב בשבילי? http://www.4real.co.il/4real/product.asp?pID=821&cID=140&c=264846 כי יש כאלה שעולים 150 ש"ח וכאלה שעולים 70 ש"ח ואת זה, השאלה שלי היא אם הכבל הזה מספיק לי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי akai am-2600 עכשיו הוא מחובר למחשב אני רוצה גם לחבר אותו לTV שלי יש לי יציאות של phono אבל שומעים בהם לא באיכות לא יודע למה אולי כי חברתי את הבננות לממיר של היס ולא לטלוויזיה עצמה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות. תחילה, יש לציין שיש לי 2 קונפיגורציות אפשריות למיקום הטלוויזיה: האפשרות הראשונה זה במרחק מטר וחצי - 2 (יש מיטה-> בקיר שהרגליים שלי נוגעות בו) האפשרות השנייה היא בסביבות ה-2 וחצי מטר (הקצה השני של החדר) אני אשמח לדעת מה אתם ממליצים ואיזה גודל כדאי, ואיזה דגמים מומלצים (מעבר ללהסתכל בחנות)? אני מעדיף שאם כבר אז כבר, ולקנות Full HD, אבל לא מצאתי טלוויזיות שהן FULL HD בגודל שהוא קטן מ-32 אינץ, האם זה משמעותי בכלל בגדלים כאלו? האם יש משמעות ל-FULL HD בארץ? בהנחה שיש לי YesHD, איך יראו שידורי טלווזיה רגילים במסך כזה? כמה שאלות נוספות: אני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה החדשה על מנת לנגן סרטים (לחסוך בעלות של נגן HD), האם תיהיה לי בעיה להמיר DVI ל-HDMI …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר כמה שנים שיש לי Koss PortaPro ואני מרוצה מאוד. הסאונד באיכות מעולה, אחראיות לכל החיים... אבל הן שבירות מידי. אני מוצא את עצמי 50% מהזמן מחכה שהן יחזרו מתיקון. ולאחר כמה שנים, התיקונים מתחילים להעלות כמו האוזניות עצמן. אני רוצה לקנות זוג חדש. אני לא מתפשר על איכות, כמוסיקאי אני לא אסבול חסרון באספקט הזה... השימוש הוא בעיקר ברחוב, אוטובוסים והליכה ברגל (לא לשם ספורט). התקציב: 500 ש"ח מקסימום מוחלט. אני מחפש: - איכות צליל ברמה של הפורטה, אם לא יותר. - אפשרות לתיקון, אם וכאשר יקרה לזוג משהו. - חסימה של צלילי הסביבה - בפורטה הייתי שומע את מנוע האוטובוסים, שיחות הסובבים אותי והמכוניות בכביש. מקלקל את החוויה. לא אכפת לי מיופי המוצר, אבל שלא יהיו גדולות בצורה מגוחכת. ראיתי …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל יש לציין שפתחתי כבר תראד על המגבר שמדובר עליו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=42904 פרטים על המגבר: חברה: Pioneer דגם: DC-Z72 עוצמה כוללת: 200W חלוקה: או 100X2W או 4X50W (ל4X50 זה שיעור בגלל שיש לו גם יציאה לשניי אחוריים) IMPEDANCE: מ6 עד 16 אום לרמקולים הקידמים לאחוריים מ16 אום ומעלה. מצב: אני הולך לתת אותו לתיקון מחר (תלוי בתגובות שלכם ) עכשיו יש לי שניי רמקולים שההספק של כל אחד מהם 400W. השאלות: 1. המגבר הישן שברשותי יחזיק אותם כמו שצריך גם אם אני יגביר אותו על הMAX עוצמה? שאר השאלות יעלו לי אך זו השאלה הכי חשובה!! : תודה מראש SubX
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כמו שרשום אני צריך סמפלים של קולות של ניתוח או עבודה שמשהו שמזכיר קולות של ניתוח
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Skullcandy 50/50 אלה הם האוזניות המחיר שלהם הוא 150 שקל . אני צריך אותם לאייפון 4 לאחר שהאוזניות שבאות עם המכשיר נאבדו לי): למישהו יש נסיון איתם ? איך החברה הזאת והאם הם שוות את המחיר ? אם יש משהו יותר איכותי במחיר הזה או אפילו פחות אני לא מחפש משהו יקר אשמח לשמוע הצעות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. יש לי מחשב בעל לוח אם ASUS P4P800 DELUXE, התומך בהשמעת סאונד 6.1. חיברתי לו איזושהי מערכת סתמית של 5 רמקולים + סאב. כאשר אני מנסה לראות סרטים בפורמט AC3 או DIVX אני בטוח ב 100% שאני לא באמת שומע 5.1 אלא סתם 5 רמקולים + באס. שאלתי היא. כאשר קונים מערכת רמקולים למחשב, ולמרות שהלוח אם תומך ב 5.1 האם צריך לקנות רמקולים במפורש (!) שתואמים ללוח אם/כרטיס קול 5.1 ? או שמה שאני שומע כרגע היא אכן הדרך ששומעים סרטים במחשב ? (לפי מיטב הבנתי במחשב אמור לזהות לבד את "איכות" הרמקולים המחוברת לו ולי כך לתת את הסאונד המתאים, ולכן האם פשוט קניתי סתם 5 רמקולים + סאב ולא רמקולים שאמורים להתאים ל "5.1" ?) תומר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון הכותרת אומרת הכל.... המארז הכי משתלם שראיתי עד כה הוא Mozard SX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=16237 אם יש למישהו הצעה אחרת (המארז מאוד נדיר), אז הכל יתקבל בברכה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע עם siberia v2 שהתחילו לקרטע לי אני רוצה להשתדרג מבחינת אאודיו יש כאן משתמשים שיש להם אותן?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמעתי אותם בקשפ אלקטריק בקניון איילון לצד ה- MISSION M71 ואני חייב להגיד שה-JBL נשמעו הרבה יותר טוב...באס הרבה יותר עשיר ! (והם עולים 500 שקל פחות...) מחירם הוא 1500 ש"ח ! מישהו שמע אותם או יש לו ניסיון איתם ? אני מחשיב אותם כאפוציה בשבילי לרמקולים קדמיים לסטריאו. עריכה: הרמקול המדובר- http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=N26II&SerId=NOR&sCatId=BFS
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות מKSP במחיר של 450 שקל. כדאי לי? יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? אני יוצר מוזיקה וגם משחק בFPS אז הייתי אומר שאני 60% מוזיקה, 40% משחקים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרמקול נמכר כעת במבצע בבאג במחיר של 346 ש"ח . האם במחיר של עד 350 ש"ח ניתן להשיג רמקולים יותר איכותיים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7022851&type=1&product=1&category_name=%ee%f2%f8%eb%e5%fa+%f7%e5%ec%f0%e5%f2+%e1%e9%fa%e9 מה שאני חיפשתי זאת מערכת טובה שתהיה חזקה ושישמעו בה יפה... גם שירים וגם סרטים אני מחבר את המחשב לרסיבר בכדי לצפות בTVOUT ולשמוע ממנו.... אני לא מחפש מערכת איכותית מכיוון שמערכת כזאת עולה 4000 שקל לפחות... מה שחיפשתי זאת מערכת בינונית שתספק אותי... האם המערכת האת תספק אותי?.... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-