עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Milford Cubicle,

היי שמתי לב שנגן ה-HD-MP3, ה-Treo 15 מציג תחרות קשה מאוד למתחרים, ושאלתי את עצמי למה הוא לא תופס כותרות (או שכן?) ? http://hardware.mp3.com/hardware/individual/3894.html נפח איכסון של 15GB, ממשק USB (כן, זה USB 1 "האיטי", אך הוא עדיין מהיר מספיק בשביל שימוש ממוצע..), קטן וקל למדיי, גישה נורמלית לקבצים דרך סיפריות ותת-סיפריות (כמו שתמיד רציתי, כמו שזה מסודר ב-WinAMP) כולל Playlists, זמן סוללה ארוך, אפשרות להעלאת כל סוגי הקבצים (לשימוש בתור כונן נייד), וכל זה בשביל סכום מגוחך של 169 דולר! בהתחשב בעובדה שמהירות ההעברה ממש לא מפריעה לי (להיפך, זה חוסך לי קניה של בקר נפרד...), זאת ממש מציאה ! ב-MP3.COM הוא הגיע למקום הראשון ב-Top 10 products picks. ביקורות ב-ePinions: http://w…

2. Started by pop,

שלום! האם אפשרי לחבר לכרטיס הנ"ל רמקולים "רגילים" ללא מגבר? כוונתי האם המגבר של הכרטיס "יסחוב"? אנא תגובתכם..... http://europe.hercules.com/showpage.php?p=57&b=0&f=1

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by Pika007,

שלום לכולם לצערי המערכת שלי עד היום, Microlab FC861 מצוינת, קצת התפגרה הודות לחברת החשמל- הייתה הפסקת חשמל, מעגל ה ground loop בספק כנראה הלך, והתוצאה היא זמזום טורדני מתי שאמור להיות שקט, זה מחרפן לי את השכל ואין סיכוי שאוכל לישון עם זה בחדר. אני לא מכיר מישהו שיכול לתקן את הבעיה, אז מה שנשאר.... זה לקנות רמקולים חדשים. למישהו יש המלצה על 5.1 טובים באותה מידה (או יותר) מה 861, ואם קיימים- אז עם כניסת TOSLINK בנוסף ל 3.5? תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  4. כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש אוזניות אוזן קטנות עדיף ללא קשת, איכותיות כמה שיותר ועד 150-200 ש"ח - לריצה בחדר כושר. כמו כן אני מחפש גם אוזניות קשת עד 500 ש"ח איכותיות וטובות למוזיקה ומשחקים.

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by asi1998,

למטרת חיבור בין המחשב לLCD . המרחק הוא נורא קצר ככה שגם כבל של 1 מטר יספיק. אין לי מושג מאיפה ואיזה כבל לקנות זה יהיה מצויין אם תתנו לי המלצה לכבל טוב עם קישור.. תודה! שכחתי משו- שמעתי שאפשר לקנות מתאם בשביל הכרטיס מסך ואז לקנות כבל hdmi-hdmi . מה כדאי לעשות? האופציה של הdvi או של ה hdmi ? תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by Kerberos,

אוקיי הבעיה היא כזאת יש לי מיני דיסק של סוני MZR501. ה PClink שבא איתו הוא אנלוגי. זה לא קריטי ולא משנה כי השגתי מחבר אחד אופטי אבל הוא לא ישאר אצלי קבוא. הבעיה היא שבהקלטה הוא צריך 2 שניות כדי לזהות שהחליפו טראק. האם מישהו יודע על תוכנה או OutPut Plugin ל Winamp שיודע לעשות אחרי כל שיר Pause של 2 שניות ?? תודה

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  7. Started by Delvadar,

יש לי מערכת 2.1 ואני לא מרוצה מהרמת איכות של הכרטיס קול שלי. אמרו לי שאם אני יקנה כרטיס קול לא מובנה נורמלי הרמת איכות תשתפר לגמרי. אני משתמש ברמקולים Eacan A-600X שהם רמקולים מצויינים- הבס ממש חזק שאני מוריד אותו לסביבות ה-30-40 אחוז. אני רוצה כרטיס קול למשחקים ושירים בעיקר ושלא יעלה על ה-220-240 שקל. הביאו לי המלצה לכרטיס של Creative ---- Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI Express http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Xtreme-Audio-PCI/M/B000W7PNZI.htm תודה.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  8. שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה יש לי מערכת דיי ישנה(ענטיקה) panasonic rx-dt610 ורציתי לחברה למחשב כך שהקול מן המחשב יועבר ישירות אל הרמקולים של המערכת. יש לי את היציאות ואת המפצל אשר מחובר למחשב, אך הבעיה היא שאין לי לחצן AUX בחזית המערכת ולכן אין לי מושג באיזה פונקציה(מצב) של המערכת אני אמור לשמוע את האודיו של המחשב . מחכה לעזרה. בתודה מראש, אלכס.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  9. ה-Winamp מפעיל רק את הקדמיים...איזו תוכנה יכולה להפעיל את כולם? תודה D:

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by m0sh,

טובס חברים תראו...אתמול נפל לי על הרצפה מגובה מטר (עם הנרתיק) ה iHP-120 עכשיו שאני מחבר אותו למחשב הוא לא מגיב ובעצם המחשב די נתקע שאני מנתק אותו , לוקח לו המון זמן עד שהוא חוזר לתפריט אבל כל השירים קיימים והכל עובד... רציתי לדעת מה לעשות? האם יש דרך להציל את מה שיש בפנים? (הקלטות) והאם צריכים לעשות פירמוט...האם זה עוזר בכלל... תודה

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  11. לאחר שירות נאמן של כמעט 10 שנים הרמקולים האהובים שלי התפגרו אני מחפש מערכת 2.1 כמה שיותר דומה ל- ATP3 של פעם.. התקציב הוא כאמור 500-600 ש"ח. כפרט שולי אם זה אפשרי הייתי מעדיף שהסאב לא יתפוס הרבה מקום, ל - ATP3 היה סאב יחסית גדול. אשמח לקבל המלצות.

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  12. אני מתלבט אם לקחת את Siberia 200 ב80 יורו או 350 Siberia ב-130 יורו ולהוסיף 30 יורו מעצמי על הקופון. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  13. אהלן, לאחר שהזוג הישן שלי מהדגם הזה לא מראה תקווה (התברר שאחי הקטן הפיל אותו הקופיף הזה וכנראה שבקו חיים), אני מעוניין לקנות דגם חדש..זאת לאחר שאת הזוג הקודם הביאו לי מתנה מחו"ל. ראיתי בזאפ שהמחיר שלהם הזול ביותר הוא 560 שקל בערך אך את האתר ספציפית עצמו אני לא מכיר. יש לכם מקום טוב יותר לקנות? או שאפשר ללכת על האתר ההוא... תודה!

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  14. הכרטיס קול חדש לחלוטין קיבלתי אותו מתנה ואין לי מה לעשות איתו , אני מבקש עליו סכום של 800 ש"ח .... שווה כל שקל ואין אותו עדיין בארץ ... כמובן שיש אחריות וקבלה מקוריים

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  15. מה ההבדל בין שני הכרטיסים? X-Fi XtremeGAMER X-Fi XtremeAudio אז מה ההבדל ביניהם? ואני מדבר על הכרטיסים שנמכרים אצל KSP במחירים של 355 ש"ח ו-450 ש"ח... כי לא יודע, לא מצאתי הסברים וממש כלום כלום!

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by dandisc,

שלום!אני כנראה אעבור לסטריאו בזמן הקרוב כי אני שם לב שאני לא משתמש בסראונד(creative t5900) ורק שומע מוזיקה ומה שמפריע לי זה הב-א-ס הם לא יורדים נמוך ואני כל פעם צריך לשמוע את השירים עם האוזניות שהן עוד איכשהו יורדות עד30HZ והסאב של הקריאייטיב "יורד" עד ל40-45 וביעקרון טוב מאוד ל"בום-באס" שישנו בטראנסים למיניהם אבל לא סוחב בבאס נמוך שנמצא במוזיקה שחורה ואני נאלץ לעבור לאוזניות(שגם משמיעות לי על הדרך כמה הכרטיס אונבורד גרוע עם כל הרעשי רקע) אז מה כדאי לי לקנות בסביבות ה1500-2000? רמקולים 2.1 או רגילים?(ויש לי מגבר סטריאו ישן של מרנץ בבית ככה שזה יכול לחסוך כסף)

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  17. שלום, זה הפורום שהכי קרוב למה שאני מנסה להבין (למרות שמדובר פה בעיקר על אודיו) אבל נראה לי שזה עדיין בתחום... אם לא, תקנו אותי. כבר שנים שאני מנסה להקליט דרך YES באופן פרטי (חיצוני, לא דרך הממיר של YES) שידורים של YES בצורה כלשהי, כל פעם נאמר לי שלא ניתן לעשות זאת. אולי היום קיים כבר מכשיר שיכול לעשות זאת? אשמח לשמוע. תודה.

18. כמובן לא לקולנוע ביתי מלא, אבל נאמר להקרנת מצגות בחדר ישיבות ביתי או הקרנת סרטים מזדמנים (AVI) בחדר סטנדרטי חשוך. http://tinyurl.com/43x7cf2

19. יש לי תכרטיס eול של Revolution 5.1 של M-AUDIO כבר חודש אני מחקה שיצא כבר באתר שלהם דריברים לווינדוס 7 ועד עכשיו לא יצא כלום!! וראיתי שלהרבה דברים הם הוציאו דריבר אבל רק לכרטיס קול לא אולי יש איזה קומבינה לעשות ? או אולי יש איזה הורדה זמנית מי האתר שלהם שיוכל להפעיל תכרטיס קול יש להם פרומים שם ובלאגן רק אני לא מבין אנגלית זה האתר שלהם www.m-audio.com זה לא בסדר שהם יותר מדיי מחכים עם הדריבר ראיתי שבאתר שלהם יש כול מיני הורדות יש מצב שיש פה הורדה שמתאימה ? אולי הורדה שבלנתיים תפעיל לי תכרטיס קול עד שיצא הדריבר MIDISPORT 1x1 11/14/2009 6.0.0_5.10.0.5131 MIDISport_6.0.0_5.10.0.5131.exe Micro 11/14/2009 6.0.2_5.10.0.5131 Micro_6.0.2_5.10.0.5131.exe Producer USB 11/14/2009 6.0…

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by bykeking,

סוף סוף יש קצת (הרבה) זמן פנוי וקצת (הרבה) כסף בשביל טלויזיה חדשה. מה אתם אומרים, למרחק 4 מטר ללכת על 37" או שזה גדול מדי? בכל מקרה אני אבדוק בחנות, אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by Touro_CDO,

מה קורה אחים? אני טס עוד שבועיים לארה"ב, ורציתי לקנות אוזניות למחשב. השימוש בעיקר למוזיקה, חשוב שיהיה צליל כמה שיותר נקי אבל מלא, עם באס מורגש וצלול אבל לא מוגזם, אני שומע מטאל וזו מוזיקה מאוד עמוסה כך שחובה צליל כמה שיותר נקי ובשרני, ועדיף שיהיו כמה שיותר מבודדות, ללא מקרופון [אפשר גם עם אם האוזניות ממש שוות את זה, אבל זה לא נחוץ לי] ושיראו סבבה [אלא אם האיכות ממש אדירה והאוזניות מכוערות, במקרה הזה אני אסתפק גם במכוערות]. התקציב שלי הוא עד 70 דולר [עדיף כמה שפחות כמובן], ואם יש לכם חנות מומלצת לקנות בה אני אשמח, תודה רבה. וד"א, חשבתי על הKOSS PORTAPRO אבל הבנתי שהן לא מבודדות בשיט, אם יש למישהו הצעה יותר טובה.. לכו על זה. תודה רבה ומצטער על החפירה.

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  22. שלום, הכרטיס הנ"ל M audio audiophile 192 אני מעוניין לקנות אותו לשימוש של : 1. מוזיקה - מטאל 2. משחקים האם מתאים? האם הוא יותר טוב מה2496 בתחום הזה? בנוסף , הכבל שמגיע איתו: breakout cable איך קוראים לכבל הזה? אני פשוט רוצה לקנות אותו ממישהו ואין לו את הכבל הזה... מחנויות אודיו וארץ וכו'... מה השם המקצועי שלו? ולא מצאתי את הכבל הזה בשום מקום... ( חוץ מבאתר הראשי ששם ואין משם משלוח בינלאומי...) תודה!

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by mrraz,

הייתי עכשיו במחסני חשמל וראיתי עמדת הדגמה של טלויזיה 3D המשקפים שם נראים רגילים ובלי בטריה. מעבר לכך ה3D פעל רק כשהתרחקת 2 מטר לפחות מהטלויזיה, פחות מהמרחק הזה רואים הכל כפול. מישהו יכול להסביר איזה משקפים טובות יותר, עם הבטריה או בלי ? ובנוסף למה צריך כל כך להתרחק מהטלויזיה כדי לראות 3D

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by lior322,

עכשיו קראתי כתבה בנענע http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=198766&sid=10 בקיצור הוא מדבר פה על המהפכה שהmtv עשתה לאומת הרדיו ועל המהפכה שהאינטרנט (דוגמא kazza) תעשה לאומת הטלוויזיה יש שם חלק שהוא אומר שבעתיד יכול להיווצר מצב שאומנים יקליטו בבית יפרסמו באינטרנט וזה יתפוס יותר במטלוויזיה עכשיו לשאלה שלי הוא אומר שם שבמחשב ממוצע עם קצת שינויים אפשר להקליט באיכות אולפן וזה נראה לי לא הגיוני ההאם זה נכון? ואם לא אם יהיה לי מחשב טוב עם כרטיס קול מצוין האם כן אפשר להגיע לאיכות אולפן? או שאין מצב בשום אופן להגיע במחשב לאיכות אולפן

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  25. איזה רמקולים מבחינת מחיר וביצועים הכי טוב מבין הבאים: 1. Altec lansing ATP-3 מחיר: 600 ש"ח לינק 2.Creative Inspire 4400 (4.1) black מחיר: 541 לינק 3.Creative Inspire 5200 (5.1) black מחיר: 842 לינק 4.Logitech Z-540 מחיר:538 לינק

• 4 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.