אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
איזה אוזניות עדיפות לשמיעת מוזיקה מז'אנרים מגוונים? Senheiser IE8 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={26922507-06D0-4134-938C-CA8092F82229} Shure 530 http://www.giveon.co.il/info.asp?id=1147&category=072_081_101_ כמו כן האוזניות יחוברו ל-COWON J3 אם יש המלצות אחרות בטווח המחירים (1200-1600), אשמח לשמוע!
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי MP3 אייריבר T10 עכשיו לדוגמא אני נוסע עם חבר ובא לנו לשמוע מוזיקה ביחד ב2 אוזניות יש איזה מפצל? אם כן העוצמה תרד? האיכות תפגע? כמה עולה אחד כזה טוב?
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לפני שבוע ראיתי אותם בקומפיט. הזמנתי אותם (ב - 1260) ואז אמרו לי בקומפיט שאין אותם בארץ.. : אני ממש רוצה אותם, מישהו יודע על מקום שכן מחזק אותם? <לא נראה לי...>
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נגן חדש, אבל אין לי הון לזה... בוא נגיד בערך 500 שקל אבל אני מוכן לזוז למעלה למטה... הייתי רוצה נפח של 1G ומעלה אבל גם אסתפק ב512MB, לא פחות. גודל, לא ממש חשוב לי, אבל שיכנס בכיס בנוחות. אולי אפשר לשאול במילים אחרות, מה הנגן הכי זול שמומלץ לקנות.. קצת כמו למשל למי שמבין פה קצת בכרטיסי מסך.. אם אתה גיימר לא תקנה פחות מX1600PRO. אני מקווה שהבנתם את ההקבלה המוזרה הזו.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח (ga 8ie 533 ) כל כמה שניות יש עצירה למשך שנייה או שתיים ואז הסאונד ממשיך זה קורה בכל התוכנות (ווינאמפ, משחקים,רדיו דרך האינטרנט ) ניסיתי להתקין את הכרטיס מחדש אבל זה לא עזר למישהו יש עצה ? עריכה : הסרתי את הדרייברים של כל מה שקשור לסאונד והתקנתי שוב,כרגע הסאונד עובד .
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
OK אז ככה החלטתי להתחדש בסט רמקולים חדשים כדי להעשיר את חווית השימוש במחשב רק שאני לא החלטתי איזה רמקולים לקחת ....אז אני פונה לקהל כדי לשמוע דעות בעד ונגד....רק בבקשה על תרשמו משהו בסגנון "יש לי אותם ושומעים בהם פיצוץ..." אני יודע ששני הסטים טובים ושומעים "פיצוץ" בשניהם, קיצור מקווה שהבנתם את הפואנטה.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות רמקולים בשם Morro 220 מישהו מכיר? ועוד שאלה אם יש לי נגיד 4 רמקולים למחשב ו2 חיבורים לקול אני יכול לחבר את ארבעתם למפצל ואת המפצל למחשב ואז יהיה בכולם את אותו הקול או בדרך אחרת- מחבר מסך עם רמקולים בחיבור HDMI וגם רמקולים לחיבור הקול-אז זה יהיה אותו הקול?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת 5.1 בסכום של עד 900ש"ח, מצאתי את ה-CREATIVE INSPIRE 5300 שעולים 830ש"ח, למישהו יש אותם ויכול להגיד לי איך הם? איך הצליל שלהם בעוצמה חלשה\בינונית\גבוהה\חזקה מאוד. (להתייחס לכולם). ואיך המבנה שלהם? איך סידרתם אותם בחדר? מה מגיע עוד איתם בקופסא? ולפי מה שקראתי חוץ מהסאב הכל עשוי פלסטיק, זה אומר שם אני יקריב אותם למסך הוא יתעוות או שזה לא קשור לזה? תודה מראש. ענו לי בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול למחשב. כרטיס הקול יהיה מחובר בחיבור דיגיטלי לרסיבר ולמערכת קולנוע ביתית. השימושים העיקריים שלי הם: כ70 אחוז מוזיקה, כ20 אחוז סרטים ועוד כ10 אחוז משחקים. מה דעתכם על Asus Xonar HDAV1.3 Deluxe? אם יש המלצה לכרטיס סאונד אחר, אשמח לשמוע. בקשר לתקציב, עדיף כמה שפחות. ובנימה רצינית יותר, אין לי בעיה להשקיע על כרטיס קול, בתנאי שהוא שווה את ההשקעה. כיום יש לי כרטיס קול שאני מרוצה ממנו. אך הוא בן כ10-11 ולא תומך בפורמטי סראונד חדשים שקיימים בסרטים. ולכן, אני נאלץ להחליף אותו בצער רב. כך שאם קיים כרטיס קול ששווה את ההשקעה של עוד כמה גרושים ובתמורה אני אקבל כרטיס קול שישרת אותי כמו הכרטיס שיש לי כיום, אני מוכן להשקיע קצת יותר. בגדול, חשבתי על כרטיסים…
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הי, רציתי לקבל את המלצתכם לכרטיס קול לסטראו בלבד, ממה שהבנתי Xonar , EMU-1212 הם הטובים ביותר עד 200 $ האם יצא לכמה מכם להשוות בין שניהם ? האם משהו שמע את הכרטיס של ONKYO ES200 ? את הכרטיס אני בכל מקרה מתכוון להביא מחו"ל כך שאם יש עוד המלצות אפילו שחורגות ב 50-100 $ אשמח לקבל... תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
כמו שרשום אני צריך סמפלים של קולות של ניתוח או עבודה שמשהו שמזכיר קולות של ניתוח
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
Sorry for the English, I hope it ain't too much of a trouble. I am looking for IEM Headphones to go with my Cowon D2, the budget is up to 300 Shekels. The main use is during sports, so they need to have replaceable rubbers size so they will fit in well. I thought about the JBL Reference 220, and about a few models of AKG, but I could use your help. Thank you in advance guys, sorry again for the English. Have a great week.
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
היי, יש לי XP PRO SP3 וכרטיס קול מובנה של RealTek HD. הורדתי דרייברים אחרונים ועדיין לא מופיע לי בצד למטה האייקון של הלוח בקרה של הכרטיס - איפה שיש הגדרות של הכרטיס קול(סביבה, אקולייזר וכאלה). זה נקרא RTHDCPL.exe. מישהו נתקל בבעיה כזו? אני שוקל לקנות כרטיס קול חדש.
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
Azalia link controller integrated in Intel® ICH6R chipset. 8-channel audio codec CMI9880L. - Compliant with Azalia 1.0 Spec. - Supports Multi-Streaming function. - Supports Universal Audio Jack (only Front Audio Jack). לא יותר מ600 ש"ח תודה...
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם בהתלבטות בין שתי האופציות הבאות: מסך LCD בגודל 24" של חברת DELL מדגם 2408WFP - שזהו למעשה מסך מחשב רב תכליתי שמשמש גם כטלוויזיה לכל דבר, בעל יכולת הצגה של תכנים ברזולוציה של Full HD כלומר 1080P, עלות המסך 3.5K או טלוויזית LCD בגודל 32" HD READY בעל יכולת הצגה תכנים ברזולוציה של 720P בתקציב של 5K (טרם נבחר דגם ספציפי). *הערה: התקציב אינו מהווה שיקול בבחירה מבחינתי. הייעוד של הטלוויזיה הוא אינו לשמש כמסך מחשב אלא כאמצעי להצגת סרטים מהמחשב וחיבור לממיר של YES בלבד, במקרה זה אני אמשיך להשתמש במסך המחשב הנוכחי שיש ברשותי כיום. לעומת זאת, הייעוד של מסך המחשב הוא לשמש כאמצעי להצגת סרטים, חיבור לממיר של YES וכמובן כמסך מחשב לכל דבר. כפי שניתן לראות, הייעוד של כל אח…
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
חשבתי לקנות דיסקמן MP3 ולא אף אחד מהמכשירים האחרים מסיבות יחס עלות לתועלת (ואין לי כוח לשנות דעה). מה הם ההבדלים בין הדגמים ? ישנו את האם הם מראים שם, האם אפשר לצרוב תקיות, האם יש להם שלט, ואפילו לפי הדיסקמן באתר הזה שכתוב שהוא מפעיל VCD - http://www.ego.com.tw/product/LV310.htm איזה עוד דברים חשובים יש ? האם יש דגם או חברה ספציפית שכדאי לי ללכת עליה ?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
טוב סבבה,גיליתי לטוב ולרע שאני מכור לסאונד....יש לי רמקולים של altec lansing vs 4121 שרכשתי לפני כשנה ב 420 ש"ח . הסאונד כבר לא מספיק לי הבאס יותר מדי חזק,המיד גרוע ברור שבסה"כ הם נשמעים טוב אבל לא מספיק בשבילי.... חשבתי להתקדם למערכת רמקולים ב900 שקל דוגמת ההרמן קרדון סאונדסטיקס ,קיבלו ביקורות מעולות ברחבי העולם.....לעומת זאת פתאום עלה לי רעיון גאוני אולי ב 1000 שקל עד 1200 שקל אני יכול לקנות רסיבר יד שניה ,שאחרי בדיקה קצרה עולה בסביבות ה 500 שקל כשבטח אפשר להוריד עוד....לרסיבר תוצרת jvc או ימאהה מלפני 3 שנים(זה לא מפחיד אותי כי יש לי רסיבר בן 9 שנים של jvc ועובד נפלא) ורמקולים מדפיים דוגמת ה e20/e30 שעןלים 900/1300 שקל בהתאמה של JBL כשביד שניה אפשר לקנות אני מאמין ב 60…
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אוקיי הבעיה היא כזאת יש לי מיני דיסק של סוני MZR501. ה PClink שבא איתו הוא אנלוגי. זה לא קריטי ולא משנה כי השגתי מחבר אחד אופטי אבל הוא לא ישאר אצלי קבוא. הבעיה היא שבהקלטה הוא צריך 2 שניות כדי לזהות שהחליפו טראק. האם מישהו יודע על תוכנה או OutPut Plugin ל Winamp שיודע לעשות אחרי כל שיר Pause של 2 שניות ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אתמול הייתי בחנות מחשבים מסויימת, והם טענו שאין להם את הכרטיס במלאי וגם לא יהיה אותו יותר וזאת מכיוון שהפורטיסימו 3 בדרך. חבל מאוד, רציתי לקנות את הכרטיס הנ"ל. אני לא רוצה את ה-3 כי אני לא צריך 7.1 (WTF?!?) והוא גם יותר יקר.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי מערכת aiwa nsx-sz200 והייתי רוצה לדעת איך לחבר אותה למחשב ? הכרטיס קול שלי הוא הרקולס פורטיסימו 3 7.1
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות כרטיס קול חדש (עכשיו יש לי SB live 5.1) בעיקר למשחקים, סרטים, ומוזיקת RAP ו Punk Rock. איך ה M-Audio Revoloutiob 7.1 בשילוב עם ה TSS1 שלי? http://pch.co.il/docs/pd760111543.htm או ה Maya 7.1 ? http://pch.co.il/docs/pd760111543.htm או אולי ה Audigy 2 ZS בכלל? http://pch.co.il/docs/pd936337990.htm (הוא הא עם יציאה דיגיטלית אופטית?) אז מה עדיף?
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
זה הדגם שיש לי:TH-L42D25M אני רואה המון מריחות, גם בHD גם באיכות חרא, המון פעמים שהתמונה זזה היא נמרחת וזה מציק נראה לי שזה בגלל שכשאני פותח את הטלויזיה כתוב לי שהקלט הוא 50Hz וכשקניתי אמרו לי שזה 100Hz אז אולי זה זה??
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
טובס חברים תראו...אתמול נפל לי על הרצפה מגובה מטר (עם הנרתיק) ה iHP-120 עכשיו שאני מחבר אותו למחשב הוא לא מגיב ובעצם המחשב די נתקע שאני מנתק אותו , לוקח לו המון זמן עד שהוא חוזר לתפריט אבל כל השירים קיימים והכל עובד... רציתי לדעת מה לעשות? האם יש דרך להציל את מה שיש בפנים? (הקלטות) והאם צריכים לעשות פירמוט...האם זה עוזר בכלל... תודה
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנגן הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=4350&Cat2Cat1ID=1330&Cat2ID=0&aff=Zap יש המלצות לנגני DVD תומכי DIVX אחרים במחיר דומה?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה לאוזניות on ear איכותיות לשמיעת מוזיקה ב MP3/דיסקמן/מחשב. הייתי רוצה שלאוזניות יהיה סאונד נקי בלי יותר מידי באסים (מצטער אם זה כללי מידי, אני לא בקי בפרטים הקטנים). התקציב שלי עד 500 ש"ח. מודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-