עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by matan12321,

אני צריך המלצות לנגני MP3 עם מינימום 128 MB שעולים מקסימום 800 שקל

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by NeoNate,

שלום, אני צריך אוזניות חדשות ויש לי כמה שאלות? רציתי לשאול עם הקטע של הIn ear באמת מעצבן והאם האפקט של הרעש של הכבל של האוזניות באמת בלתי נסבל? אני מתלבט בין Creative EP-630 ל Sennheiser CX300 מי מהם יותר טוב? בהתחשב גם במחיר ואיפה אני אוכל לקנות אותם באיזור במרכז (רמת גן ת"א) ונגיד ירדתי מהעניין של הin ear אילו אוזניות רגילות יש שהן איכותיות עמידותתתת הכי חשוב! וזולות? אני מעדיף שפחות מ300... תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by flir,

האם יש למישהו עצות מתוך ניסיון, לגבי צביעה של קיר עליו ברצוני להקרין. בהנחה שאיני מעוניין לתלות מסך.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by moonzbang,

שלום אני מעוניין בטלווזיית LED או lcd גודל: 42 אינצ מרחק צפייה: 3.2 מטר תקציב : 4K + (במקרה הצורך ) רוב הצפיות יהיו ב SD מעוניין שיהיה כניסת USB לצפיית סרטים ב HD ואולי בעתיד הרחוק לעבור לממיר HD חשבתי על פאנסוניק TH-L42E30 ? אשמח לעוד המלצות (לא פלזמה) תודה ויום טוב לכולם !!!!</blockquote>

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  5. אחותי מעוניינת לרכוש את הדיסקמן הזה ורציתי לדעת אם למשהו יצא להתעסק איתו או שיש לו אותו... http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3355 והמלצה ששמעתי פה על MP3/MP4 IMP150 Iriver הוא נראה יותר טוב... השאלה אם יש אותו למשהו פה ומה דעתו עליו

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by mr.zabadak,

שלום אני רוצה להמיר המון קלטות וידאו VHS וכן המון קלטות ממצלמת וידאו בפורמט 8 מ"מ אנאלוגי לדיסקים DVD ולהיפטר מהקלטות . במכשיר צריך להיות חיבורי S-VIDEO (עבור מצלמת הוידאו) + RCA + SCART וכמובן USB המכשיר לא חייב להיות משולב עם וידאו-טייפ. כמו-כן אם מדובר על מכשיר עם הארד-דיסק פנימי אז כיצד מעבירים חומר למחשב - יש איזשהו כבל ? או שרק על דיסק DVD שצורבים במכשיר ? אשמח לתשובתכם המהירה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by charge,

אחת 37 אינץ.. ואחת 32 תקציב ל37: 2000-3000 שח.. יש עכשיו הרבה מבצעים עד סוף השנה אני רוצה לנצל אותם.. עברתי בחניות ואלו מחירים טובים. שימושים יהיו לחבר לסוני 3 ולכן צריך HD READY עם עדיפות לFULL HD.. חיבור USB שינגן סרטים בMKV ויתמוך בכתוביות בעברית.. בעתיד יש אפשרות שיחובר למחשב אם זה משנה משהו. *ב37 חשבתי על D550 של סמסונג.. מה אתם אומרים?תקציב ל32: עד 2200 שח.. אין מקום להכניס יותר מ32 אינץ לכן זה מיותר להציע משהו אחר..שימושים עיקריים הם צפייה בתכני SD (גם מהממיר וגם מבחוץ) עדיפות לUSB שמנגן סרטים עם כתוביות בעברית.. HD READY.. לא צריך FULL תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  8. מאחר ולמדתי שאין לי צורך ב FULL HD אז אלך על HD READY ראיתי את הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736219 ויש לה תמיכה ב 1080p שזה מספיק עבור ה PS3, מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by DexoSez,

שלום, אני צריך המלצות לאוזניות עד 200 שח אם שווה לחרוג קצת אז אין בעיה בנתיים שמתי עין על הCX500. ומשום מה הSESNA CLIPּ החליט שהוא לא רוצה להידלק יותר אז אני צריך גם MP בין 100 לגג 250 שח. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by zZz.,

למטרות מוזיקה וגיימינג. בעיקר מוזיקה (היפ-הופ (כמו, https://www.youtube.com/watch?v=KrajYbs255w), חשוב לי בעיקר תדרים נמוכים). אם או בלי מיקרופון, לא אכפת. רצוי שיהיו בקטלוג של KSP או IVORY.. או BUG.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום, אני נוסע מחר לחו"ל ומתכנן לקנות בדיוטי פרי אוזניות. אני רוצה אוזניות שמכסות את האזניים ולא שנכנסות לתוך האוזן הקטנות. התקציב הוא כ- 30$. יש המלצות מיוחדות וטיפים? תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  12. Started by someone,

רק במחירים של הארץ קודם כל... יהיו בשימוש בעיקר עם הIRIVER H120 בינתיים אני ראיתי את הRPDJ100 של PANASONIC ב170 שקל, יש למישהו רעיונות יותר טובים? תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by yonir,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת, בעיקר לשמיעת מוזיקה או סרטים בלילה כשאני לא רוצה להרעיש. שיהיו נוחות לשימוש זמן רב (שיהיה אפשר לשמוע כמה שעות ברצף). תקציב 100-200 ש"ח אם יש זוג אוזניות עם מיקרופון (headset) במחיר דומה שלא יפגע משמעותית באיכות של הקול אז עדיף. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by alonezer,

שלום, אני מחפש אוזניות שמתאימות לרוק ולא ידעתי מה לבחור אז באתי לכאן כדי שתעזרו לי אני מבקש שמי שמציע אוזניות גם יתן חנות מאיפה אפשר לקנות אפשר גם מח"ול אבל עדיף שישלחו לארץ תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by Fripp,

שלום, אני מחפש לקנות אוזניות חדשות לשמיעה ביתית+מגבר אוזניות יש לי תקציב של 3000-4000 שקל על הכל ביחד, וכמובן אם יש אפשרות למשהו יותר זול אז עדיף. אני מחפש אוזניות נוחות לשמיעה ארוכה עם איכות סאונד ברורה ואיכותית למוזיקה קלאסית\ג'אז\רוק קלאסי יש לי כבר את הgrado sr80i שהן אוזניות נחמדות אבל קצת לא נוחות ואני לא ממש מתלהב מהן.. אני רוצה להשתדרג למשהו הרבה יותר איכותי ואני מעדיף לקנות בארץ הכל אם זה אפשרי חשבתי על הakg k701 אבל הבנתי שרק כמה מגברים בודדים עובדים איתו טוב והם מאוד יקרים. אשמח לעוד הסברים והמלצות, תודה.

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by BluEmaN,

שלום! הייתי מעוניין לשמוע המלצות לגבי מכשיר די.וי.די המשלב בתוכו רסיבר (כמו MARANTZ ER1500, אם אתם מכירים...). המערכת שבחדר שלי נדפקה והתיישנה (LG LH-D6230), זו מערכת עם רמקולים ומכשיר די.וי.די עם רסיבר בשביל הרמקולים. אני רוצה לקנות את ה-MARANTZ ER1500 (יש בו גם DIVX) אבל קודם אני רוצה לשמוע המלצות למכשירים אחרים. נ.ב אולי אתם מכירים גם מכשיר שמסנכרן AUX מהטלויזיה כך שלא יהיה דיליי... אבל רק אם אתם מבינים בזה ... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by nisimm,

ראיתי שיש את המכשיר הקטן הזה שאפשר לחבר אליו הארדיסק חיצוני ואז הוא מנווט בתוכו לסרטים ומוזיקה ואז אפשר לנגן בטלוויזיה יש לאנשים חוות דעת לגביו? הוא מומלץ לקנייה? אני רוצה לקנות אותו עם הארדיסק גם של WESTERN DIGITAL

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ic,

שלום לכולם אני מחפש נגן עד 1000-1500 ש"ח . עם USB2 ועדיף עם בטריה לזמן ארוך ושיהיה גם נוח לשימוש ואם יש בו רדיו או משהו נוסף אז אחלה. (דרישות גבוהות תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  19. Started by AVROMROTH,

יש לי התלבטות בין כמה טלוויזיות חשוב לי מאד האיכות תמונה וגם איכות השמע 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775812 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 3) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762537 אשמח לכמה שיותר עזרה בנושא והסברים לגבי כל אחד , תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן חברים, מחפש המלצה לטלוויזה בסביבות ה40 אינטצ', השימושים המרכזיים יהיו צפייה בסרטים וסדרות HD עם כתוביות דרך DOK, ומשחקי מחשב. הדרישות העקריות הן: ממשק WIFI, תמיכה בכתוביות, תמיכה במגוון פורמטים של שמע ווידאו, תמיכה ב DOK, עדיפות ללא מסך GLOSS, לג נמוך מחיפושים בפורום ראיתי את Philips 40PFL8605H LED ‏40, למרות שהיא עם מסך מבריק. אשמח להמלצות נוספות, תודה מראש

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  21. שלום לכולם ושבוע טוב. אני מחפש טלוויזיה LCD 32 אינץ' לחדר. השימושים יהיו צפייה בשידורים רגילים(בהמשך יהיה ממיר יס טוטאל), XBOX ויהיה מחובר למחשב נייד לצפייה בתוכן HD וכו'. אחרי שעשיתי קצת "שיעורי בית" הבנתי שאין צורך בLED (אולי אני טועה) והדברים החשובים הם פאנל משובח, ניגודיות גבוהה, זמן תגובה נמוך, חיבורים בשפע, רמקולים עם מעט איכות(DOLBY, SRS WOW), זווית צפייה רחבה ועדיפות למקלט DTT/עידן+. ואיך לא השאלה הכי גדולה היא הרזולוציה שעדיין לא הצלחתי להבין מה עדיף ל32 אינץ' FULL HD או READY... בכל אופן שאר הנתונים כמו אפליקציות (SMART), תמיכה בפורמטים למיניהם וכו' לא מעניינים כי הוא יהיה מחובר לנייד אז אין בהם צורך (לדעתי). התקציב הוא 2000 ש"ח ואין לי עדיפות לחברה מסוימת... אש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. השימוש העיקרי: צפיה בתכני HD מהמחשב. בד"כ 720p. מרחק הצפיה הוא כ-2.5 מטרים. יש לי כרטיס מסך nvidia 8800gts עם 2 יציאות DVI וכרטיס קול audigy 2 עם יציאה דיגיטלית. המליצו לי בעבר על Panasonic FHD. תודה..

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by nivd333,

אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון עכשיו התקציב שלי עומד על 3500+- בערך והדברים שחשובים לי שיהיו 42 אינץ' לא פחות כי המרחק צפייה הוא 4 מטר בערך ושיהיה כניסת USB כדי שאני יוכל לראות סרטים שאני מוריד בHD ושיוכל לחבר את הכתוביות לסרט אוטומטית תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם, ניסיתי להתייעץ בנושא בפורום מקביל המתמחה בנושא אך לא קיבלתי תשובות וכעת אני משליך את יהבי עליכם אני מעוניין בטלוויזיה לסלון בגודל 42-46" מרחק צפייה עד 3 מטר, תאורת רקע בינונית תכנים: סדרות וסרטים HD ו-SD, וגם משחקי מחשב ב-HD (אז עדיף input lag לא גבוה מדי) (המקור לכל התכנים הוא לפטופ עם חיבור HDMI) פיצ'רים: פרט לאיכות תמונה שאר התכונות פחות חשובות לי מכיוון שיש לי מערכת שמע נפרדת אז גם איכות הסאונד אינה חשובה תקציב: עד 4.5K הערה: ראיתי הרבה המלצות ל THL42E30 של פנסוניק וגם 46EH5000 הגדולה יותר של סמסונג, מה דעתכם? בתודה מראש, עמרי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by nitzanj,

אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD - בעיקר לראות תכנים ממחשב, סדרות סרטים וכו'. אולי גם משחקים מדי פעם בשביל הגיוון. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח אבל מוכן לחרוג לכיוון ה-5000 אם תהיה סיבה טובה. אני לא סגור לגבי הגודל שאני רוצה. אני מאד (מאד!) מפונק לגבי איכות תמונה, אני אעדיף לקנות משהו מאד מאד איכותי אבל קטן מאשר גדול וגרוע. אם יש 32 אינצ' מספיק איכותית בתקציב אני אשמח, אם לא אז אני אקנה משהו קטן יותר אבל טוב. בכל מקרה מרחק הצפייה לא אמור להיות גדול, סלון די קטן יחסית. אין לי שום העדפות כרגע. מה הדברים הכי איכותיים שיש בשוק? חצי ממה שאני מוצא בזאפ בכלל לא קיים בחו"ל, כל מיני טלוויזיות סוג ד', גם של חברות טובות ורציניות. זה נראה כאילו אלו דגמים ישנים שכבר לא מוכרים בשום מקום ח…

• 9 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.