אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים של שימוש ב-X-Fi Xtreme Audio PCIe תחת Vista x64 פשוט נמאס לי! לא הגיוני כמה הדרייברים האלה גרועים... כמה קצת אפשרויות יש. עברתי לכרטיס OB שיש לי על הג'יגה בייט, Realtek Azula או משהו כזה. שומעים אותו הדבר והדרייבר הרבה הרבה יותר טוב. אפילו ה-Wii שמחובר לי לליין-אין של הכרטיס נשמע יותר טוב והכרטיס יודע לפרוס אותו ל-5.1 רמקולים הרבה יותר טוב ממה הקראייטיב ידע לעשות.
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני קונה נגן FLASH של LENCO אני יודע, לא הכי מזהיר אבל במחיר ממש טוב http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=149523 (ועם כל הרצון הטוב אין לי כסף ואני צריך מוזיקה). הבנתי שהאוזניות שמגיעות איתו מזעזעות באיכות הירודה שלהן והייתי רוצה לקנות אחרות, התקציב: 75 שקל (הנגן עולה לי 230 !) אם ההבדל בין מה שאני יכול לקנות בסכום הזה לא שווה את הרכישה תגידו אבל אני מקווה שמישהו פה מכיר אוזניות שיצדיקו קניה אפילו במחיר כזה.
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לי יש את ה4121 וראיתי שלא מדברים עליו כמו על ה4121 ורציתי לדעת אם ההבדל בינהם גדול הוא שהם בערך אותו דבר .. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290467.0 הלכתי למספר חנויות לשמיעת מערכות קולנוע והנה המערכות שאהבתי: 1. סט 5 רמקולים של וורפידל דגם דיימונד 9 (2 רצפתיים, שני מדפיים וסנטר) - עלות 4000 ש"ח (אולי אפילו 3.5 אלף) 2. זוג מדפיים mission שהמליצו לי לשמוע בתור קדמיים + סנטר ואחוריים של JAMO - עלות 3390 ש"ח שלא משתווים לשניים האחרים 3. סטלייטים 5.1 של קנטון (לא זוכר את הדגם אבל אין להם הרבה רמקולים) שהרשימו אותי לטובה יחסית לגודל שלהם- עלות 1200 ש"ח (בן דוד שלי עובד בזה והוא יכול להביא לי במחיר הזה, בחנות זה עולה 2690 ש"ח) אז ההתלבטות היא ככה: אין לי מספיק כסף לקנות את כל המערכת בפעם אחת אז חשבתי לקנות קודם את המדפיים (של מספרים 1 או 2) ואח"כ לקנו…
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היתרון העיקרי שראיתי ב-ARCHOS הוא הבטריות, שאפר להכניס לשם בטריות רגילות. יש אפשרות לחבר בטריות רגילות או משהו כזה גם ל-IPOD? (במיקרה שניתקעים) תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הי, ההורים שלי שוקלים לקנות לעצמם מערכת Surround לסלון, הם לא אודיופילים בכלל (בינתיים שומעים מהרמקולים של הטלוויזיה) אבל בכל זאת היו רוצים לנסות מערכת שמע נורמלית בעבור סרטים מה- Xtreamer ומה-Yes HD. אני די סקפטי שהם יוכלו להשיג משהו נורמלי בסביבות ה-1000 שקל (התחום שהם מכוונים אליו), אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם אפשר להשיג משהו נורמלי במחיר הזה, ואם לא אז כמה צריך להשקיע? האם מעבר לרמקולים צריך גם Receiver? אגב, הסלון הוא יחסית גדול. תודה!
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הרסיבר כבר נקנה לא על ידי. הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו.
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם בהתלבטות בין שתי האופציות הבאות: מסך LCD בגודל 24" של חברת DELL מדגם 2408WFP - שזהו למעשה מסך מחשב רב תכליתי שמשמש גם כטלוויזיה לכל דבר, בעל יכולת הצגה של תכנים ברזולוציה של Full HD כלומר 1080P, עלות המסך 3.5K או טלוויזית LCD בגודל 32" HD READY בעל יכולת הצגה תכנים ברזולוציה של 720P בתקציב של 5K (טרם נבחר דגם ספציפי). *הערה: התקציב אינו מהווה שיקול בבחירה מבחינתי. הייעוד של הטלוויזיה הוא אינו לשמש כמסך מחשב אלא כאמצעי להצגת סרטים מהמחשב וחיבור לממיר של YES בלבד, במקרה זה אני אמשיך להשתמש במסך המחשב הנוכחי שיש ברשותי כיום. לעומת זאת, הייעוד של מסך המחשב הוא לשמש כאמצעי להצגת סרטים, חיבור לממיר של YES וכמובן כמסך מחשב לכל דבר. כפי שניתן לראות, הייעוד של כל אח…
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הרמקול נמכר כעת במבצע בבאג במחיר של 346 ש"ח . האם במחיר של עד 350 ש"ח ניתן להשיג רמקולים יותר איכותיים.
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעניין לקנות שלט למחשב (שמחובר לטלביזיה) בשביל לשלוט בסרטים ובמוזיקה. מישהו יכול להמליץ על שלט טוב ולא יקר שיעשה את העבודה? ראיתי שיש שלט של מיקרוסופט שעולה בערך 150 ש"ח, אבל הבעיה היא שכתוב שהוא עובד רק עם Windows Media Center. מישהו יכול לאשר את זה? מישהו כאן הצליח לעבוד איתו שלא עם המדיה סנטר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפוך את הTriple fi 10 שלי לקאסטום.. איפה בארץ אפשר לקחת מידות של האוזניים ובמחיר סביר? ודרך אגב, יש מקום בארץ שיכול לעשות Remolding? כי בנתיים אני מתכוון לשלוח אותם לחו"ל.
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אוקיי, אז אמרנו שנאי, אני מניח שיש בכל חנות כלי עבודה כזאת, יש אולי מקום עם שנאים "מומלצים?" מה אתם משתמשים? האם כדאי לעשות לו Firmware update לגרסא האירופאית? כי אמרו לי שההבדל הוא שבאמריקאי הקפיצות ברדיו הן 0.1 ואילו באירופאי הן 0.05. דבר ראשון שאני עושה זה להטעין אותו, ואחרי זה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
חיברתי תנייד ל TV ע"י כבל SVIDEO כי היא רגילה לא LCD עכשיו אני רואה במחשב ואז לוחץ על העברה לTV יש לי לחצן כזה ואזרואים מטושטש לא רואים בכלל תמונה ובהתחלה הוא העלה לי שחובר צג נוסף ובחרתי שם שהוא ייראה מה שהמחשב מראה ואז הוא העלה לי משהו ואמר לי שהוא ייפתח לי את לוח הבקרה ומשם אני יכוון את זה שורה תחתונה אי לא מצליח לראות יש טשששטוש מה לא בסדר בהגדרות? תודה רן
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
1. הגעתי לפורום בעקבות בעיה זהה שגיגול קצרה העלה, ברשותי רסיבר של Denon שכבר אינו באחריות, הבעיה היא שכאשר אני מדליק אותו, לאחר 5 שניות הוא עובר ל Stand By. קראתי שזה סוג של מנגנון הגנה, העברתי החשמל, מכל המקורות, מהרמקולים וכו', כל מה שהציעו בפורומים, שום דבר לא עזר, גם לא טכנאי דרך הטלפון שהסביר איך לעשות ריסט. אני לא מתכוון לשלם את עלות התיקון שהיא כמעט כמו מחיר הרסיבר, לכן, לפני שהמכשיר הולך לאשפה, אין לי בעיה לעשות עליו משחקים וניסיונות רבים, במידה ואפתח את מכסה המכשיר, מה אפשר וכדאי לבדוק ולנסות לעשות, ואולי להצליח לבודד את הגורם שבגינו מופעל מנגנון ההגנה ? 2. יש לי בסלון ממיר DTT, יש באיזור קליטה טובה, אני מעוניין לקלוט את הערוצים גם במחשב הבנתי שיש סטיק קטן שמתחב…
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי לפני בערך חודש התחלתי לכתוב ביקורת על הiRiver H320. בכל מקרה הביקורת מוכנה כבר יותר משבוע ומסתבר שהמצלמה שלי לא מספיק איכותית על מנת לספק תמונות לביקורת... בעיקרון Rule The PC היה אמור להביא לי תמונות, אך יש לו בעיה עם האינטרנט\מחשב (כבר לא זוכר בדיוק). אני פונה בבקשה לאנשי הפורום, אשר מוכנים לעזור לי, שיש להם מכשירי H320 (או H340) ומצלמה דיגיטלית טובה לשלוח אלי הודעה בפרטי ואני יודיע להם איזה תמונות אני צריך אתם גם מוזמנים לדבר איתי באייסיי 167164675 או MSN Sky_Lord@ueoclan.com תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב וקניתי לוח של אסוס P4-PE שכולל כרטיס קול על הלוח -אם 6 ערוצים,ויש לי SB-LIVE 5.1 PCI איזה כרטיס קול עדיף ? ומה הכוונה 6 ערוצים האם זה 5.1 תודה 9
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
למה לי לקנות את הMUVO על פני הZEN XTRA של קריאיטיב- אותו מחיר, אבל פי 7 יותר מקום. בגלל שהמובו יותר קטן? יותר עמיד? מה? חוץ מזה, אם לא MUVO, ולא IPOD (כי הם יקרים מדי, ביחס למה שהם מספקים), אז מה כן? יש לכם המלצות? אני מנסה לא להוציא יותר מ220$ (בהנחה שאני קונה את זה בארה"ב)
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
רוצים למכור לי אותו ב 1500 שח האם הוא שווה את מחירו ?
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
קודם כל מזל טוב לי קניתי את ה Wharfedale 8.4 בידיעה שאני יכול להחליף אותם ל 9.5. מה דעתכם? ללא קשר למחיר שלהם, אני יודע שהם יותר יקרים, אני רוצה לשאול אתכם באמת, מה לדעתכם יותר טוב ולמה??? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שאני רוצה סוף סוף לקנות מערכת אחרי 3 שנים עם אוזניות החלטתי לעשות את זה. אחרי חיפוש וקצת מחקר וקריאה מצאתי כמה אופציות : 1) Solo 7c 2) Solo 6c 3) MicroLab X16 4)Altec Lansing MX5021 אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר ושעמתי שהיורש כביכול לא מספר תסחורה 5) Z623 זה כל מה שאני מתלבט כמובן שאם יש משהו טוב יותר אני אשמח. בנוסף אם אני כבר משקיע אני מעוניין לקנות כרטיס קול טוב שישפר לטובה, חשבתי על ה- ASUS XONAR 2DX אבל שוב עם יש משהו טוב יותר אני אשמח לשמוע. השימושים בעיקר מוסיקה קצת סרטים ומשחקים, משחקים עם אוזניות. אני בעיקר שומע Goa,פסיכודלי כך שבאס טוב ונקי זה חשוב, אבל שיתאים גם לרוק בקיצור להכל. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לתת למחשב שלי את היכולת לנגן מוזיקה באיכות ראויה, ולכן אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס קול ורמקולים הולמים. הכוונה היא, כמובן, לסטריאו בלבד. באשר לתקציב, חשבתי על כ-1000 ש"ח לכרטיס ו-1000 לרמקולים. אם לדעתכם זה לא מספיק, אשמח אם תעירו על כך. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את שניהם האותו מחיר מה עדיך מבחינת איכות כי לא שמעתי את שניהם.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש אפשרות להחליף את הכבל? אם לעשות את זה לבד כמה זה אמור לצאת בערך? או שאולי עדיף כבר לקנות זוג חדש?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-