אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שוב שלום.. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב ומתלבט בין כמה דגמים. יש סיבה שלMicrolab יש בערך 400 דגמים באותו מחיר? /: גם איך בדיוק הם ממספרים את הדגמים שלהם? סתם ברנדומליות? /: זה מעצבן >< אחרי הרבה התלבטויות (שמבוססות על מידע כמו חיבורים ומראה ולא איכות), הגעתי לכמה אופציות: Microlab FC360(10) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=367&bigclassid=15&smallclassid=63 Microlab FC362(10) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=349&bigclassid=15&smallclassid=63 הFC360 והFC362 זהים? ההבדל היחיד היה הInput sensitivity: 300 mV והעיצוב.. (ואני מעדיף את העיצוב של הFC360) Microlab FC530 http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=241&bigclassid=15&…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי שנמאס לי לשמוע מהמחשב שהוא מוגבר עם מערכת ואני רוצה לקנות רסיבר טוב ו5 רמקולים(וסאב) אני לא רוצה משו מפציץ, כי אין לי חדר כזה גדול... התקציב שלי הוא עד ה3000 שקל ככה. לא יכול לעבור את התקציב יותר מדי. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יצא לאחרונה באחד אתרי המכירות המוכרים ברשת ( נראה לי אסור לפרסם שם) נגן אמ פי 3 בתצורת הפלאש המוכרת בנפח של 1 גיגה דברים חשובים חדשים זה שהיצרן טוען שהמכשיר מנגן 15 שעות לעומת 12 בדגמים הקודמים, אפשרות להחלפת תצוגת מסך וכל שאר הדברים. יש לשים לב כי הרדיו באוזניות בנגן הזה. בכל מקרה לדעתי זה מעולה כי 512 לא הכי מספיק אבל גיגה של שירים לכאלה שהאיכות של הנגן מספיקה להם אבל רק רוצים למלא אותו בהרבה שירים איכותיים וכבדים (ניו יורק האוס באיכות של 320 kbps ) זו בחירה טובה בשבילכם.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! האם אפשרי לחבר לכרטיס הנ"ל רמקולים "רגילים" ללא מגבר? כוונתי האם המגבר של הכרטיס "יסחוב"? אנא תגובתכם..... http://europe.hercules.com/showpage.php?p=57&b=0&f=1
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים.. ברצוני להתייעץ קצת לגבי רמקולים אני חובב מוזיקה די מושבע מבחינת אוזניות אני עם סנהייזר מאז ומתמיד ומאוד מבסוט עכשיו אני רוצה גם קצת איכות בחדר הפתוח אז החדר שלי די גדול.. יש לי כרגע 5.1 של לוג'יטק אני רוצה 2.1 אין לי צורך בסראונד אני חשבתי על אלו תגידו לי מה אתם אומרים יהיה הכי וליו פור מאני altec lansing MX6021 היתרון בהם זה א שהם 2.1 ולא כ 2 והם מאוד מאוד חזקים מבחינת הספק מה שמאוד חשוב לי כי אני אוהב ווליום האופציה השניה זה ללכת לכיוון המיקרו לאב MicroLab SOLO7C או אחד אחר מהסדרה מה אתם ממליצים מבין שני החברות האלו?? או בכלל יש לכם משהו אחר לגמרי בראש... תודה רבה לעוזרים ושיהיה סוף שבוע רגוע!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לh340 יש 5 אקולייזרים והבנתי שלh10 יש 30 זה אומר שהוא יותר טוב? האם בגלל שיש בו 30 אקולייזרים אז שומעים בו יותר טוב ואם לא איזה מכשיר שומעים יותר טוב
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של מקסימום 200 ש"ח. אני רוצה אוזניות גדולות מאוד (דומות של אלה של הדיג'איים) שהאוזן נכנסת בתוכן ולא להיפך שיהיו עוצמתיות ושהצליל יהיה איכותי ככל האפשר. האם קיים כזה דבר במחיר של 200 ש"ח מקסימום? אני לא כ"כ מבין בתחום הזה, אז אם יש בפחות אני אשמח! תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לשאלה הקודמת ולאחר שהתבררה לי התשובה, החלטתי לעדכן והתייעץ איתכם בנושא. רכשתי לא מזמן טלויזיה Philips 42PFL8404H. לאחר שזו הפסיקה לקלוט לקלוט שידורים מהתקנים שמשדרים לה הHDMI, הזמנתי טכנאי לביתי והוא הסביר לי שחיבור המחשב גרם לקלקול רכיב הHDMI בטלויזיה. הפעם הם יתקנו לי את הבעיה אך אם זה יקרה שוב אשא בעצמי בעלות התיקון שהוא יקר מאד. א. בניגוד למדריך של טלויזיה של סוני שיצא לי לקרוא באינטרנט, לא ראיתי שום הזהרה לגבי חיבור הטלויזיה למחשב. ב. מכיוון שזה השימוש העיקרי של בטלויזיה, חיבורה למחשב, ולאור סעיף א, האם אני זכאי לקבל את כספי חזרה עבור המכשיר לדעתכם? ג. האם חיבור הטלויזיה הנ"ל למחשב באמצעות כבל VGA או חיבור שונה מHDMI יניב לי את אותה איכות / איכות דומה לחיבור H…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הנה המידות המצויות בלינק של אתר החברה Height: 2.7 in Width: 4.12 in Depth: 0.866 in Weight: 112.8 oz איך מתרגמים את זה לסנטימטרים ולגרמים(רק את המשקל)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות רמקולים בתקציב של עד 400 שקל (אפשר חריגות). הדגמים שאני מתלבט בינתיים הם: JBL Creature II 2.1 Altec Lansing ATP3 Logitech X-230 אני יותר בכייון של השניים הראשונים. בכל אופן, אין לי אפשרות לשמוע את הדגמים חוץ מאת הJBL ככה שהייתי רוצה תשובות מאשנים עם ניסיון בעניין. אני עומד לקנות את הרמקולים בימים הקרובים ככה שאני צריך תשובות מהירות. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פלזמה או LCD, אני לא יודע מה נחשב היום עדיף, אני יודע שלפני שנה בערך אמרו שפלזמה יותר טוב לגדלים כאלה. בכל אופן, מרחק הצפייה הוא משהו כמו 2 מטר או 2.5 מטר אז תגידו לי אם 42 אפשרי בכלל. התקציב הוא כמו שאמרתי בכותרת 15-20 אלף, אבל גמיש אז אם יש משהו הרבה יותר טוב באלף או אלפיים שקל יותר זה אפשרי. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי חרישה על כמה פורומים עדיין לא הצלחתי למצוא תשובה. :s05: אני מחפש מערכת רמקולים 2.1 למחשב במחיר של 200-300 שקל עם חריגה של 50. השימושים יהיו 50% מוזיקה 25% סרטים ו25% משחקים.חשוב שהרמקול יהיה יפה לעין ומעוצב יפה,לכן הסתכלתי על הדגמים של microlab. אבל כל דבר יכול להתאים. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר על החלק הבא: http://www.extron.com/product/product.aspx?id=dvs204 מה זה בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה תוך יום גג את אחד הכרטיסים הבאים, ורציתי לדעת האם יש סיבה ממש ממש ממש טובה לקנות את ה7.1 ב80 דולר במקום את ה5.1 ב60$..... בכל מקרה - אני ממש לא רוצה קרייטיב בגלל בעיות קודמות עם יותר מידי כרטיסים שלהם, ותהיתי האם יש כרטיס אחר מלבד זה בטווח ה60$ בnewegg.com ששווה את הכסף יותר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביום רע (רע מאוד!!) נשבר לי הדיסק מן ז"ל ועכשיו אני צריך למוצא לו מחליף... בבקשה תמליצו לי על נגן mp3 (לא דיסק מן ולא מיני דיסק) שלא יקר מידי (באזור ה600) ועם לפחות 128 MB מצאתי את http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=218_239_512&products_id=2134 מה דעתכם עליו? שווה לקנות? ואינ ישמח לעוד הצאות אבל לא משהו יקר מידי תודה רבה פליקס
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולכם אני חדש כאן... אבל מתגובות שלכם אני רואה כמה אתם רציניים ויכולים לעזור לי אז אני פונה אליכם לעזרה. כרגע אנחנו בונים בעליית גג חדר אשר אנחנו רוצים להפוך לחדר שבו נוכל לשבת לצפות בסרטים לשחק במחשב ולהעביר בו את הזמן. אוקיי אז אחרי שקצת חפרתי אני יתחיל עם הפירוט החדר הוא ברוחב 5.62 מטר ואורך 4.37 כאשר הטלוויזיה חייבת להיות על הקיר הצפוני שהוא 5.67 מטר (בעקבות חלונות המפריעים בשאר הקירות). אני מעוניין בהצעות לטלוויזיה אשר לאחר בדיקה צריכה להיות 40 -42 אינצ' וחייבת להיות ב-full hd כאשר לא משנה אם תיהיה לד או lcd. בנוסף לכך אני מעוניין ברסיבר שיהיה איכותי וחזק. וברמקולים שגם יהיו חזקים איכותיים ושיתאימו לרסיבר. התקציב שלי לכל הדברים האלה ביחד הוא 8000-9000 ש"ח כאשר …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שאני רוצה סוף סוף לקנות מערכת אחרי 3 שנים עם אוזניות החלטתי לעשות את זה. אחרי חיפוש וקצת מחקר וקריאה מצאתי כמה אופציות : 1) Solo 7c 2) Solo 6c 3) MicroLab X16 4)Altec Lansing MX5021 אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר ושעמתי שהיורש כביכול לא מספר תסחורה 5) Z623 זה כל מה שאני מתלבט כמובן שאם יש משהו טוב יותר אני אשמח. בנוסף אם אני כבר משקיע אני מעוניין לקנות כרטיס קול טוב שישפר לטובה, חשבתי על ה- ASUS XONAR 2DX אבל שוב עם יש משהו טוב יותר אני אשמח לשמוע. השימושים בעיקר מוסיקה קצת סרטים ומשחקים, משחקים עם אוזניות. אני בעיקר שומע Goa,פסיכודלי כך שבאס טוב ונקי זה חשוב, אבל שיתאים גם לרוק בקיצור להכל. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות. הכוונה כאן לאוזניה חוטית עם מיקרופון. מחיר לא גבוה מידי: 100-150 שקלים אם אפשרי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלווזיה לסלון בגודל 42 אינץ בסביבות ה5~6 אלף שקל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש לקנות רמקולים בארה"ב (אשר ישמשו לשימוש בארה"ב ולא בישראל). התקציב הוא 200$ לערך אך אני לא חושב שאני צריך משהו שכזה, השימושים שלי בעיקר מוזיקה (ולא על ווליום גבוה, פשוט שיהיה באס וסאונד נקי ואיכותי). סרטים וסדרות אני רואה מעט אולי 20% מהשימוש ועוד 10% משחקים ככה שהדברים הללו לא קריטים. הייתי עד היום עם Creative 5200 5.1 ואני מרוצה עד הגג אך יש להם קצר חשמלי ואין לי טעם לתקן אותם (שרדו 8 שנים, הגיע זמנם). יש לציין שיש לי כרטיס קול יחסית איכותי Creative X-FI XtremeMusic (לא חיצוני, הדגם המקביל של XtremeGamer). יש כרגע ב AMAZON מבצע לHarman-Kardon SoundSticks 2.1 ב 99$ http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0001DBEM4/ref=pd_luc_mri?_encoding=UTF8&m=ATVP…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות המלצתכם עמדתי לקנות את הדגם. בהחלט הייתי מרוצה מההמלצה באתר, אלב אחרי קריאה מרובה, הנה מתברר לי שלהמון אנשים שקונים את הדגם יש בעיה משותפת: בכדי לחסוך בחשמל, כמובן שעדיף לכבות את המערכת (550W), המערכת כולה מתחברת דרך הבאס ויוצאת החוצה. הרבה אנשים שכיבו את הבאס מצאו את עצמם בתדהמה כשמהערכת לא נדלקה יותר, לחלקם זה קרה כבר ביום הראשון, לחלקם זה קרה אחרי חודש.. האם באמת שווה לקחת את הסיכון הזה בלקנות מערכת כל כך יקרה? תעשו על המערכת גוגל ותחפשו, תגלו מה אומרים. אגב, אשמח נורא אם מישהו יוכל להמליץ לי על מערכת אחרת ברמה של הZ5500, כי למרות שהיא נהרסת בקלות, אחרי כל תגובה זועמת, יש הערה חיובית על כמה שהמערכת הזאת מדהימה בצלילה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=563674 פחחחחחחח :elkgrin: :tomato: :nutty: :clown: that was a good one :biggthumpup: ....... וברצינות... איזה תרגילי שיווק עושים בימינו....רק בשביל למכור לצרכן משהו במחיר פי 4-3 יורת גבוה ממה שהוא אמור להיות....7900 שקל עלק מחיר מחירון....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בזמן האחרון אני ב חיפוש טלויזית lcd full hd 42 לדירתי הצנוע אבל מחירים של יבואן רשמי גבוהים באשרות אחוזים ממחירי יבואנים פרטיים שגם נותנים אחריות! שאלתי :האם ניתן לקנות ללא חשש מיבואן פרטי (" י.שלום " אם מישהוא מכיר-מבחינת אחריות).
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קבצי ה-MP3 שאני מעתיק ל-NET ND שלי נשמעים בווליום נמוך עד סביר, דבר שכמובן מוריד מחווית השמיעה. האם יש תוכנה להעלות את עוצמת הסאונד של השירים המועתקים לנגן? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-