אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתכנן לעשות מערכת קולנוע ביתי בחדר. אני רוצה לקנות רסביר טוב של ימאהה אני חושב על הרסיבר הזה RX-V1800 זה הקישור לרסיבר : http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=558291&CTID=5000300 מה אתם אומרים ? שווה את ההשקעה ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי את הצינטק AV710 מעל לשנה, כרטיס תקציבי מעולה למחירו שהיתרון הבולט בו הוא המיד המאוד מפורט והגבוהים. הבאסים היו בו חלשים ועוצמת היציאה לאוזניות נמוכה יחסית... עם הESI JULI זה עולם אחר לגמרי, יש עוצמה גבוהה ביציאות הTRS הפירוט השתפר מאוד, המון צלילים חדשים מתגלים במוזיקה מוכרת... הבאסים הגבוהים והמיד מפורטים מאוד, קפידת מדרגה מעל הצינטק AV710 ללא שום ספק דרייברים מעולים ויציבים, הדבר המדהים ביותר בכרטיס שבמה הפכה להיות ענקית ב AKG K518DJ. האוזניות נשמעות ממש טוב עם הכרטיס קול הזה בקבצים איכותיים, עם הקבצים דחוסים ברמות גבוהות לרוב כלל הצילים מתערבלים זה משתפר בקבצים פחות דחוסים, אבל עדיין נשמע מעט מתכתי, הצלילים הגבוהים עדיין לא נשמעים כמו שצריך אפילו בOGG…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנה שיודעת לדגום מ - CD ולהמיר לפורמטים הנ"ל. בנוסף (חשוב!) - יודעת להמיר מקובץ MP3 שנדגם ב 192K ל - 128K לדוגמא עם מינימום הפסדי איכות. לטובת הכנת דיסק MP3 לנגן שלי (IRIVER SLIMX) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=28848 איך הן למוסיקה ? שוות את המחיר ? האם בסביבת המחיר (300 ש"ח) יש תחלופות טובות יותר למוסיקה? (אני שואל כי יש לי אפשרות לקנות ביד שניה ב-150 ש"ח)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה המידות המצויות בלינק של אתר החברה Height: 2.7 in Width: 4.12 in Depth: 0.866 in Weight: 112.8 oz איך מתרגמים את זה לסנטימטרים ולגרמים(רק את המשקל)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש במערכת סראונד של LOGITECH דגם Z-5500 ובכרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY PLATINIUM EX, עם הכרטיס קול שלי מגיע פאנל שבו נמצאים כל מיני סוגי חיבורים ובינהם יש גם יציאה אופטית שאני רוצה לחבר אותה לרמקולים דרך כבל אופטי... השאלה שלי היא מה השם המדויק של הכבל? כי פשוט אני קונה את זה מיבואן שצריך להגיד לו את השם המדויק של אותו הכבל אחרת הוא יביא לי משהו אחר תודה מראש שאלה נוספת: האם הכבל הזה טוב בשבילי? http://www.4real.co.il/4real/product.asp?pID=821&cID=140&c=264846 כי יש כאלה שעולים 150 ש"ח וכאלה שעולים 70 ש"ח ואת זה, השאלה שלי היא אם הכבל הזה מספיק לי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני רוצה לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית שיש לי בבית (5.1)... למערכת יש DVD-רסיבר עם חיבור RCA בלבד (אדום צהוב לבן). הנה הלוח אם של המחשב החדש: http://www.skypc.co.il/pl_product~39472~10~0.htm Gigabyte GA-EP43-DS3 יש בקישור תמונה של הלוח אם מאחורה, שאפשר לראות בה את החיבורי סאונד שיש ללוח. אני יודע שעם כבל אודיו - RCA רגיל אפשר לחבר למערכת, אבל אני רוצה לשמוע בסראונד מלא... האם יש דרך זולה לעשות כזה דבר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות אוזניות למחשב שישמשו אותי ל2 תפקידים מוזיקה והפקה. אני מודע לעובדה שאין לי כרטיס קול מותאם להפקת מוזיקה אבל בשעות הפנאי שלי אני משחק.(X-FI ELITPRO) אין לי מגבר ואני לא יודע מה התפקיד של המגבר ואשמח אם מישהו יסביר לי ב2 משפטים על מה זה במקום לתת לי קישור עם כול המריחה על זה. בנתיים אני לא מתכנן לקנות מגבר אבל אם כן אני אולי אוסיף כסף כדי לקנות מגבר. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה תוך יום גג את אחד הכרטיסים הבאים, ורציתי לדעת האם יש סיבה ממש ממש ממש טובה לקנות את ה7.1 ב80 דולר במקום את ה5.1 ב60$..... בכל מקרה - אני ממש לא רוצה קרייטיב בגלל בעיות קודמות עם יותר מידי כרטיסים שלהם, ותהיתי האם יש כרטיס אחר מלבד זה בטווח ה60$ בnewegg.com ששווה את הכסף יותר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה אוזניות עדיפות לשמיעת מוזיקה מז'אנרים מגוונים? Senheiser IE8 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={26922507-06D0-4134-938C-CA8092F82229} Shure 530 http://www.giveon.co.il/info.asp?id=1147&category=072_081_101_ כמו כן האוזניות יחוברו ל-COWON J3 אם יש המלצות אחרות בטווח המחירים (1200-1600), אשמח לשמוע!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שבוע ראיתי אותם בקומפיט. הזמנתי אותם (ב - 1260) ואז אמרו לי בקומפיט שאין אותם בארץ.. : אני ממש רוצה אותם, מישהו יודע על מקום שכן מחזק אותם? <לא נראה לי...>
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התגלגל לידי אתמול רסיבר של Becker דגם RS-300, ורמקולים BSR McDONALD דגם SS-2. המערכת הזו בת 20 שנה בערך... השאלה שלי היא מה איכות הרמקולים והרסיבר (כל אחד לגופו)? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטח שמעתם על הרמקולים המדהימים האלו... מישהו יודע אם אפשר או יהיה אפשר להשיג אותם בארץ מתישהו??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[h=1]Microlab M-223U ב-200 ש"ח כדאי? איך הם בהשוואה ל-Dell A425 שימושים גיימינג ומוזיקת רוק/קצבית/טראנס[/h]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש דיוידי קורא Divx ו- Xvid שתומך בכתוביות בעברית...(רצוי בכמה שיותר פורמטי כתוביות) שאפשר להוריד לו עדכוני קושחה (Firmware) ושהדיוידי יהיה דיי טוב ולא יקר מדי... על מה אתם ממליצים לי?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך טלוויזיה חדשה לחדר שלי, התקציב הוא כ1500 שקל [עדיף כמה שפחות מן הסתם ]. עכשיו, יש לי כמה דברים שמקשים עלי למצוא בעצמי טלוויזיה אז אני צריך את עזרתכם היא צריכה להיות מחוברת בתור מסך מחשב רוב היום [כאילו, שתתפקד טוב בתור מחשב ובתור טלוויזיה]. בקרוב אני אקנה XBOX360 ככה שעדיף שיראו טוב את המשחקים. הגודל המקסימלי לדעתי הוא עד 24 אינ'צ [22 זה מעולה גם כן], יש לי חדר די קטן. הייתי רוצה גם שהיא תתמוך בHD [מה ההבדל בין Full לReady?] הממ.. אז בקצרה, HD, מסך מחשב+מסך טלוויזיה+קונסולת משחקים ב1500 שקל, אפשרי? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אז ככה החלטתי לקנות טלוויזיה LCD התקציב הוא 1500 שקלים חמישים לפה. אם אפשר להחזיר לי תשובה כמה שיותר מהר תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות מKSP במחיר של 450 שקל. כדאי לי? יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? אני יוצר מוזיקה וגם משחק בFPS אז הייתי אומר שאני 60% מוזיקה, 40% משחקים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי המערכת שלי עד היום, Microlab FC861 מצוינת, קצת התפגרה הודות לחברת החשמל- הייתה הפסקת חשמל, מעגל ה ground loop בספק כנראה הלך, והתוצאה היא זמזום טורדני מתי שאמור להיות שקט, זה מחרפן לי את השכל ואין סיכוי שאוכל לישון עם זה בחדר. אני לא מכיר מישהו שיכול לתקן את הבעיה, אז מה שנשאר.... זה לקנות רמקולים חדשים. למישהו יש המלצה על 5.1 טובים באותה מידה (או יותר) מה 861, ואם קיימים- אז עם כניסת TOSLINK בנוסף ל 3.5? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימוש העיקרי במסך הוא בתור מסך מחשב יעודי למשחקים , סרטים , אינטרנט ושימושי מחשב רגילים. מרחק הצפייה הוא בסביבות 3 מטר. המסך שראיתי שנראה לי מעניין הוא Samsung UA32EH5000 LED . הוא 100HZ ו LED. איך הוא? אם מישהו מכיר מסך אחר מומלץ או חסרונות משמעותיים שיש ל 100HZ , אז אני אשמח לשמוע. כמו כן , ראיתי גם את המסך הזה LG 32LK430Y LCD שעולה 300 שקל פחות , אבל הוא "רק" 50HZ. האם שווה להוסיף כסף על מסך יקר יותר או שזה מספיק? אני גם אשמח להסבר על סוגי הפאנלים השונים במסכים. ראיתי שיש פאנל IPS. וגם האם למסכים האלה יש לאג? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אתמול הייתי בחנות מחשבים מסויימת, והם טענו שאין להם את הכרטיס במלאי וגם לא יהיה אותו יותר וזאת מכיוון שהפורטיסימו 3 בדרך. חבל מאוד, רציתי לקנות את הכרטיס הנ"ל. אני לא רוצה את ה-3 כי אני לא צריך 7.1 (WTF?!?) והוא גם יותר יקר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת 2.1 ואני לא מרוצה מהרמת איכות של הכרטיס קול שלי. אמרו לי שאם אני יקנה כרטיס קול לא מובנה נורמלי הרמת איכות תשתפר לגמרי. אני משתמש ברמקולים Eacan A-600X שהם רמקולים מצויינים- הבס ממש חזק שאני מוריד אותו לסביבות ה-30-40 אחוז. אני רוצה כרטיס קול למשחקים ושירים בעיקר ושלא יעלה על ה-220-240 שקל. הביאו לי המלצה לכרטיס של Creative ---- Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI Express http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Xtreme-Audio-PCI/M/B000W7PNZI.htm תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת aiwa nsx-sz200 והייתי רוצה לדעת איך לחבר אותה למחשב ? הכרטיס קול שלי הוא הרקולס פורטיסימו 3 7.1
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן קראתי בפורומים פה המלצות כאלה ואחרות אבל אני מאוד מבולבל יש מצד אחד את הלוג'יטק Z10 , ויש את ה-Z2300, ואת האלטק MX5021 ואת הקריאטיב T20 אני ממש לא יודע מה לקנות! בתודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-