עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, הכרטיס הנ"ל M audio audiophile 192 אני מעוניין לקנות אותו לשימוש של : 1. מוזיקה - מטאל 2. משחקים האם מתאים? האם הוא יותר טוב מה2496 בתחום הזה? בנוסף , הכבל שמגיע איתו: breakout cable איך קוראים לכבל הזה? אני פשוט רוצה לקנות אותו ממישהו ואין לו את הכבל הזה... מחנויות אודיו וארץ וכו'... מה השם המקצועי שלו? ולא מצאתי את הכבל הזה בשום מקום... ( חוץ מבאתר הראשי ששם ואין משם משלוח בינלאומי...) תודה!

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by אiנליין,

ברשותי הרסיבר הנ"ל מזה כ 3.5 שנים, לאחרונה כאשר אני מדליק אותו, הוא עובד למשך 5 שניות, ואז בעצמו עובד למצב Stand By (הנורית האדומה מסביב לכפתור ה Power מהבהבת), אני מדליק שוב, ושוב הוא עובד למצב Stand By, ולכן הוא בעצם לא עובד. גיגול קצר גרם לי לבצע את הבדיקה הבאה : ניתקתי את כל הצרכנים מהרסיבר (את הטלויזיה, ה DVD, הלפטופ וכו') - לא עזר, ניתקתי גם את כל הרמקולים מהרסיבר - לא עזר, לקחתי את הרסיבר, כאשר שום דבר לא מחובר אליו, למקום אחר בבית, חיברתי אותו לחשמל (שקע אחר), אותה תופעה - דולק ל 5 שניות, וכבה (Stand By) עצמאית. 1. האם יש למישהו מושג מה עשוייה להיות הבעיה, ומה ואיך כדאי לבדוק זאת ? 2. את הרסיבר רכשתי מאתר אינטרנט כלשהו, אך בפועל הספק הוא ניופאן, (אני רואה זאת על ת…

3. שלום אני מבקש המלצה, משדר אוזניות איכותי עבור כרטיס קול חיצוני . אני רוצה שהמשדר יתאים לכול האוזניות אלחוטיות הקיימות ולא רק לאוזניות של חברה מסויימת . תודה

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by RevBlue,

אני מקליט פודקאסט שבועי דרך סקייפ והרבה מאוד פעמים בזמן ההקלטה אפשר לשמוע מהצד שלי (מדובר בהקלטה של שיחת ועידה) צפצוף דיגיטלי כזה, וזה משהו מאוד מעצבן, חשבתי שזה בעיה אולי בסט שאני משתמש אז קניתי סט אוזניות+מיקרופון חדש, וזה עדיין קורה. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של המחשב שלי (לוח אם Asus M4A78-HTPC, כרטיס הקול אם אני לא טועה- ATI SB700) מישהו מכיר את הבעיה ו\או יכול להציע פתרון או לכוון אותי? תודה!

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  5. Started by kebibas,

איזה אוזניות עדיפות לשמיעת מוזיקה מז'אנרים מגוונים? Senheiser IE8 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={26922507-06D0-4134-938C-CA8092F82229} Shure 530 http://www.giveon.co.il/info.asp?id=1147&category=072_081_101_ כמו כן האוזניות יחוברו ל-COWON J3 אם יש המלצות אחרות בטווח המחירים (1200-1600), אשמח לשמוע!

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  6. אהלן, אני רוצה רמקולים חדשים, אני נוטה יותר לכיוון של 2.0... אני צריך שיהיו לסט כניסה מ 2 מקורות, אם אחד (או שניהם) דיגיטליים מה טוב... התקציב שהקדשתי למרה זו הוא 600, אפשר לחרוג עד 750 אם זה ממש שווה. הרמקולים יונחו על שולחן עץ/MDF יש כמטר לכל צד מהמסך לרמקולים... שלט יכול להיות נחמד אבל ממש לא מאסט... תודה רבה חברים

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  7. כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש אוזניות אוזן קטנות עדיף ללא קשת, איכותיות כמה שיותר ועד 150-200 ש"ח - לריצה בחדר כושר. כמו כן אני מחפש גם אוזניות קשת עד 500 ש"ח איכותיות וטובות למוזיקה ומשחקים.

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  8. אהלן חברה .... יש לי אוזניות Motorola HT820 אני מעוניין לקנות מתאם בלוטות' שאני אוכל לשמוע ולדבר בסקייפ ואולי אפילו לשלוט דרך האוזניות על ה WINAMP (אני יודע שהוא עובד עם MEDIA PLAYER אבל אני לא סובל את התוכנה הזאת). ובנוסף יש לי גם פלאפון סמסונג R500 שאני מעוניין לדבר דרכו ולשמוע מוזיקה (כן ,יש לו A2DP) ולכן,אני רוצה גם להעביר קבצים בין המחשב לסלולרי ולהיפך, באמצעות אותו מתאם. אגב יש לכם מושג אם בלוטות' 2.0 הכרחי? תודה רבה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by kola,

שלום אני מחפש רמקולים צנועים לא משהו רציני... אנא המליצו לי לדגמים שמגיעים עד 50 ש"ח.... אני חושב שזה תקציב שיספיק לי בשביל זוג רמקולים לא רצינים לא צריך סאב וכד'... תודה

10. לא יודע מה קרה חיברתי את ה-IPOD ל-USB ולא קורה כלום ה-iTunes לא עולה אין לי אפשרות להכניס שירים כאילו שהוא לא מחובר

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by Royz,

שלום לכולם. יש לי כרגע נגן של 256 MB של IRiver אני מאוד מרוצה ממנו, שומעים מעולה והכל אבל אין מספיק מקום חשבתי לקנות נגן של איזה 5 GB , איזה כדאי? חשובה לי מאוד האיכות מוסיקה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by dandisc,

שלום!אני כנראה אעבור לסטריאו בזמן הקרוב כי אני שם לב שאני לא משתמש בסראונד(creative t5900) ורק שומע מוזיקה ומה שמפריע לי זה הב-א-ס הם לא יורדים נמוך ואני כל פעם צריך לשמוע את השירים עם האוזניות שהן עוד איכשהו יורדות עד30HZ והסאב של הקריאייטיב "יורד" עד ל40-45 וביעקרון טוב מאוד ל"בום-באס" שישנו בטראנסים למיניהם אבל לא סוחב בבאס נמוך שנמצא במוזיקה שחורה ואני נאלץ לעבור לאוזניות(שגם משמיעות לי על הדרך כמה הכרטיס אונבורד גרוע עם כל הרעשי רקע) אז מה כדאי לי לקנות בסביבות ה1500-2000? רמקולים 2.1 או רגילים?(ויש לי מגבר סטריאו ישן של מרנץ בבית ככה שזה יכול לחסוך כסף)

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  13. היי חבר'ה האמת זה קצת דחוף.. אחי מתחתן עוד 5 שעות, וגיסתי לעתיד מעוניינת בשיר הזה בתור השיר לאחרי החופה ונזכרה ברגע האחרון. http://www.youtube.com/watch?v=oUwiZbNu_E0 עכשיו הקלטתי אותו מהסרטון ברשת, אבל יש רעש רקע קצת מעצבן מהטלוויזיה. תהיתי אם יש כאן מישהו שמבין בעריכת אודיו ויכול לערוך את ה-Hummm הזה החוצה או להגיד לי כיצד לעשות זאת (יש לי Adobe Audition 1.5) אייסי: 234060

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by WhiteTigerK,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי מחשב חדש עם לוח אם ASUS P5B, ואני משתמש בכרטיס הקול המובנה שבו. המחשב מחובר לרסיבר חיצוני בעזרת כבל COAX, ככה שהסאונד מועבר דיגיטלית לרסיבר שמפענח אותו. הבעיה היא כזו - יש כמה משחקים, שכשאני משחק בהם, הסאונד מלווה ב"טיקים" מעצבנים כאלה, שלא פוסקים. במוזיקה וסרטים הדבר כמעט ולא מתרחש, ויש משחקים שזה לא מתרחש בהם בכלל. בכל אופן, הבעיה מאד מאד מעצבנת, ואני יודע שאני גם לא היחיד שסובל ממנה (לחבר עם אותו הלוח יש את אותה הבעיה, וגם יצא לי לקרוא פה ובפורומים אחרים בעבר על אנשים עם בעיה דומה). הורדתי כמובן את הדרייברים החדשים מהאתר של ASUS (באתר של SoundMax אין דרייברים אלא רק הפניה לאתר של יצרנית לוח האם) וזה לא פתר את הבעיה. אם מישהו יודע על דרך כל שהי…

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  15. יש ליא יזה 1800 ש"ח +-, אני רוצה לקנות אותו כולל נרתיק כזה שיגן עליו. חשבתי לקנות אותו בארץ שהוא עולה איזה 1800 ש"ח אוו שתארגנו לי איזו חנות ב נויורק. יש איזה נגן שמציע גם 40GB במחיר כזה שיותר מומלץ?

• 15 תגובות
    • 959 צפיות
  16. הרסיבר כבר נקנה לא על ידי. הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by kalda01,

השימוש בעיקר להשמעת מוזיקה ללא הגברה חיצונית.

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by Enable,

קניתי לפני כמה חודשים אוזניות CX300 II מ KSP היום הפסקתי לשמוע באוזניה אחת כי יש בעיות במגעים כל הזמן צריך לשחק עם הכבל ולוקח שנה לסדר את זה. ניראה לכם שהאחריות מכסה את זה? ואני צריך לתת להם את כל מה שקבלתי עם האוזניות [נרתיק,והכיסויי סיליקון הזה?] עכשיו נראה לכם שאני יקבל חדש או שישלחו לתיקון? תודה.

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  19. מחפש לקנות מיקרופון איכותי עד כ150 שקלים. לא בררן לגבי החנות. אשמח לתשובה מהירה,תומר.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  20. שלום לכולכם אני חדש כאן... אבל מתגובות שלכם אני רואה כמה אתם רציניים ויכולים לעזור לי אז אני פונה אליכם לעזרה. כרגע אנחנו בונים בעליית גג חדר אשר אנחנו רוצים להפוך לחדר שבו נוכל לשבת לצפות בסרטים לשחק במחשב ולהעביר בו את הזמן. אוקיי אז אחרי שקצת חפרתי אני יתחיל עם הפירוט החדר הוא ברוחב 5.62 מטר ואורך 4.37 כאשר הטלוויזיה חייבת להיות על הקיר הצפוני שהוא 5.67 מטר (בעקבות חלונות המפריעים בשאר הקירות). אני מעוניין בהצעות לטלוויזיה אשר לאחר בדיקה צריכה להיות 40 -42 אינצ' וחייבת להיות ב-full hd כאשר לא משנה אם תיהיה לד או lcd. בנוסף לכך אני מעוניין ברסיבר שיהיה איכותי וחזק. וברמקולים שגם יהיו חזקים איכותיים ושיתאימו לרסיבר. התקציב שלי לכל הדברים האלה ביחד הוא 8000-9000 ש"ח כאשר …

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  21. חברה קניתי היום את הרמקולים חיברתי בכל הדרכים האפשריות בדקתי עם פלאפון בכל דרך אפשרית שיחקתי עם הבאס והטרבל אפילו עשיתי בדיקת סאב ביוטיוב שמתי טראקים עניינים אבל בכל זאת הסאב של המערכת הזאת לא עובד לי פשוט לא עושה כלום.. אלה רק הסטליטים שלו מוציאים צליל וזהו.. אשמח מאוד לעזרה.. אני מאוד אתבאס עם אגלה שהמוצר פשוט מקולקל ככה על ההתחלה..

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש תוכנה שבא ניתן נגזור מסרט את פס הקול שלו? נכון להיום אני מנגן את הסרט ומקליט אותו בתוכנה אחרת.... הבעיה שהזמן שזה לוקח את אותו הזמן של הסרט... שזה יותר מידי! תודה רבה!

23. אהלן חברים, מחפש המלצה לטלוויזה בסביבות ה40 אינטצ', השימושים המרכזיים יהיו צפייה בסרטים וסדרות HD עם כתוביות דרך DOK, ומשחקי מחשב. הדרישות העקריות הן: ממשק WIFI, תמיכה בכתוביות, תמיכה במגוון פורמטים של שמע ווידאו, תמיכה ב DOK, עדיפות ללא מסך GLOSS, לג נמוך מחיפושים בפורום ראיתי את Philips 40PFL8605H LED ‏40, למרות שהיא עם מסך מבריק. אשמח להמלצות נוספות, תודה מראש

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by ekroni,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות חדשות כי האוזניות שיש לי עכשיו ממש לא טובות והם באיכות נמוכה . התקציב שלי הוא 520 שקל עם חריגה של איזה עשרים שקל . בנתיים ראיתי שיש את ה SHURE SRH750dj ואת ה reloop rhp 10 אני שומע דאבסטאפ ראפ היפהופ מטאל , תראש מטאל וממש קצת קלאסי , בקיצור הכול חוץ ממזרחית ודיכאון אבל עם דגש על תראש מטאל , מטאל דאבסטאפ ראפ והיפהופ. חשוב לי איכות שמע כמובן העיצוב פחות אבל עיצוב טוב גם נחמד שיהיה אפשרי להסתובב איתם ברחוב שיהיו ניידות תודה למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  25. שלום רב אני מבקש המלצה לטלוויזית 32" עד 1500 ש"ח. אני קונה את הטלוויזה לדירה קטנה שהמרחק בין הספה לטלוויזה הוא בערך 4 מטרים. חשוב לי מאוד חיבור usb והיא תהיה מסוגלת לקרוא MKV ו"לקרוא" כתוביות בעברית. אני זקוק לשני חיבורי HDMI. יש איזושהיא טלוויזה מומלצת בטווח מחירים הזה? (אם בפחות אז עדיף...) תודה רבה זהר

• 3 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים