אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
המבצע החדש מציע ממיר בחיבור USB2 אשר מתחבר אל המחשב ושקע הטלויזיה ומאפשר הצגת הערוצים ע"ג המחשב. נכון שקיימים פתרונות שכאלו בדמות כרטיסי טלויזיה וכו' אך החיבור וההתקנה הטכנית דיי מסובכים (לי לפחות) ויקרים. האם כדאי להצטרף למבצע? האם התמונה במימירים האלה איכותית או שהיא נראה כמו קטע וידאו של יוטיוב שהוגדל למסך מלא ? מישהו התנסה עם הממירים האלה? והאם הם עובדים בחיבור לממיר דיגיטאלי של הוט.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אלה הרמקולים.. Cerwin Vega Int-252 http://www.cerwinvega.com/intense252.php Cerwin Vega Int-118 http://www.cerwinvega.com/intense118.php אני מחפש מגבר שינצל אותם כמה שיותר ובאיכות גבוהה.. עכשיו אני מתלבט אם להביא מגבר עם יציאה לסאב ולחבר את שלושתם לאותו מגבר או להביא שני מגברים - אחד ישמש לשתי הבוקסות, ושני ישמש לסאב ולחבר את שני המגברים לקרוס אובר שיאזן את הסאונד. מה אתם מציעים לי חבר'ה ??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, מבקש עזרתכם למתאם מmicro HDMI לHDMI. האם כל מתאם יעשה את העבודה, או שיש כאן משחק של איכות המחבר וכו'? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, בTV שלי יש 2 כניסות HDMI ויש לי 3 מכשירים שאני מחבר... חשבתי לקנות את המפצל \ בורר הבא: http://cgi.ebay.com/HDMI-3x1-3-Port-Switch-Switcher-IR-Remote-Xbox-/280683117859?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D161634948715942437 האם יש סיכון ברכישת בורר כזה? האם יכולה להישרף לי כניסה? או יציאה של מכשיר? האם מישהו הזמין מוצר דומה ויכול לשתף....?! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמובן לא לקולנוע ביתי מלא, אבל נאמר להקרנת מצגות בחדר ישיבות ביתי או הקרנת סרטים מזדמנים (AVI) בחדר סטנדרטי חשוך. http://tinyurl.com/43x7cf2
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקי זה מערכת של 5.1 2 רמקולים קידמיים גדולים אחד סנטר ו2 אחוריים ב2 הקידמיים שומעים מצויןן וחזק ב3 אחרים האחוריים והסנטר שומעים אבל לא כולכך חזק והבאס לא כולכך מורגש ואני מציין שבעבר שזה היה מחובר לטלויזיה היה שומעים אותם ממש חזק במחשב עם מוגדרים בתור 5.1 ומערכת סראונד עכשיו קיצרתי את הכבלים כמה שאפשר ועדיין לא שומעים חזק במיוחד עכשיו אם תוכלו לעזור לי לסדר את זה אני ישמח בתודה יוני.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לפני כשבוע הלכתי לחנות בדיזינגוף סנטר והקשבתי לCX300. הצליל לדעתי היה מעולה, לפחות באותה איכות כמו הPX100 ואף יותר. לצערי, לא היה לי הרבה זמן להתרשם.. ולכן בדקתי את האזניות רק עם זוג אטמים אחד (מקבלים שלושה זוגות, גדול בינוני וקטן). בידוד הרעשים ממנו התרשמתי לא היה מי יודע מה.. הצלחתי לשמוע בקלות רעשים מבחוץ, גם כשהיה סאונד וגם כשהפסקתי אותו. השאלה שלי, היא האם בידוד הרעשים הגרוע היה תוצאה אולי של אטם שלא התאים בדיוק לאוזן, ואז בשימוש באטם אחר האוזניות מספקות בידוד רעשים טוב, או שפשוט האוזניות האלה לא מבודדות רעש בצורה טובה. אודה לתשובות מאנשים שמשתמשים באוזניות אלה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים כשנתיים ותמיד השתמשתי בהם כסטריאו בלבד. והיום כשניסיתי לחבר את האחוריים, שמתי לב שהם לא משמיעים... פשוט לא יוצא צליל מהיציאות האחוריות, מהצידיות הכל עובד. וכן אני ניסיתי את כל הגדרות הערוצים וכל זה. הרמקולים מחוברים דרך מפענח DDTS-100 בחיבור אופטי. מה ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מקליט שירים במיני-דיסק שלי למשל מתוכנה כמו winamp אז היא מחברת בין השירים כלומר היא מתחילה להשמיע את השיר הבא לפני שהשיר הקודם הסתיים לחלוטין מה שגורם למיני-דיסק לזהות את זה כטרק אחד אתם מכירים תוכנה שלא עושה את זה ואפשר להקליט דרכה שירים למיני בכמה שפחוט טרקים כפולים ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי זוג מוניטורים אולפניים, החלטתי לתלות אותם על מתלים. למוניטורים אין חורים מוכנים לברגים, אז בהמלצת החנות שבה קניתי את המוניטורים, קניתי מתלים ממתכת שמיועדים לטלוויזיה בחנות אחרת, ועליהם שמתי את המוניטורים. רציתי לדעת, אם זה ששמתי את המוניטורים על מתלים שמיועדים לטלוויזיה יכול לגרום נזק למוניטורים,שאני שומע מוזיקה במוניטורים ונוגע במתלים, מרגישים את הרעידות מהרמקולים, מה דעתכם? יש סיבה לדאוג או שזה בסדר ואפשר להשאיר אותם על המתלים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש רמקולים 2.1 למחשב ברמה גבוהה ,חשוב לי שהסאב ירד נמוך. התקציב שלי הוא מקסימום 1200 שייח ואני מעוניין רק ב2.1 ולא משהו אחר. אודה למי שיכול לעזור.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לשאלה הקודמת ולאחר שהתבררה לי התשובה, החלטתי לעדכן והתייעץ איתכם בנושא. רכשתי לא מזמן טלויזיה Philips 42PFL8404H. לאחר שזו הפסיקה לקלוט לקלוט שידורים מהתקנים שמשדרים לה הHDMI, הזמנתי טכנאי לביתי והוא הסביר לי שחיבור המחשב גרם לקלקול רכיב הHDMI בטלויזיה. הפעם הם יתקנו לי את הבעיה אך אם זה יקרה שוב אשא בעצמי בעלות התיקון שהוא יקר מאד. א. בניגוד למדריך של טלויזיה של סוני שיצא לי לקרוא באינטרנט, לא ראיתי שום הזהרה לגבי חיבור הטלויזיה למחשב. ב. מכיוון שזה השימוש העיקרי של בטלויזיה, חיבורה למחשב, ולאור סעיף א, האם אני זכאי לקבל את כספי חזרה עבור המכשיר לדעתכם? ג. האם חיבור הטלויזיה הנ"ל למחשב באמצעות כבל VGA או חיבור שונה מHDMI יניב לי את אותה איכות / איכות דומה לחיבור H…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. עד לאחרונה היה לי מחשב ישן בסלון שדרכו ראיתי את כל הסדרות והסרטים (אבל לא באיכות HD) אך הוא שבק חיים. יש לי מחשב חדש יותר (בן חצי שנה לערך) שאני מאמין שיוכל לנגן HD אבל הוא לא יכול לשבת בסלון. האמת שעד היום לא כ"כ הבנתי מה תפקידו של הסטרימר. האם בעצם סטרימר יפתור לי את הבעיה שהמחשב מרוחק מהטלוויזיה? אשמח לקבל קצת הסבר על מה זה סטרימר והמלצה לאחד. תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לדגם עם המסך של ה-20 ג'יגה. אה וגם כמה בערך הוא אמור לעלות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק במחירים של הארץ קודם כל... יהיו בשימוש בעיקר עם הIRIVER H120 בינתיים אני ראיתי את הRPDJ100 של PANASONIC ב170 שקל, יש למישהו רעיונות יותר טובים? תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס למשחקים אבל טכנית נראה לי ששניהם אותו הדבר אז מה ההבדל? ואם מישהו יודע איפה ניתן לקנות ויש במלאי מייידית מחר יעזור לי מאוד תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מעוניין בהמלצה לטלויזייה בגודל 55 אינץ' ומעלה. הטלויזיה תשמש בעיקר: צפייה בערוצי הטלויזיה הנפוצים(SD) צפייה בערוצי HD של הוט(ספורט וכו') סרטי HD וסדרות(שמוזרמים ע"י סטרימר אם זה משנה) (לפי הסדר של כמות הצפייה) תקציב: 10,000 מרחק צפייה: 5-5.5 מטר לא מעניין אותי סמרט TV או תלת מימד רק איכות תמונה, בכל מקרה רוב המדיה מועברת דרך האפל טיוי שלי. לפי מה שראיתי באתרי ביקורות סדרת הST של פנסוניק נחשבת למוצלחת. המטרה היא לקבל המלצה על כמה מסכים ולבחור ביניהם(בחנות כמובן). כמו כן, אשמח על המלצה למקום לקנייה. תודה, אוראל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מעוניין לחבר אותו בחיבור אלחוטי אלא רק לחבר אותו ישירות לטלוויזיה. מה שאני כן מחפש זה סטרימר שתומך בקבצי MKV ושיהיה קל לסנכרן אותו מול המחשב כדי להעביר אליו את הקבצים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=563674 פחחחחחחח :elkgrin: :tomato: :nutty: :clown: that was a good one :biggthumpup: ....... וברצינות... איזה תרגילי שיווק עושים בימינו....רק בשביל למכור לצרכן משהו במחיר פי 4-3 יורת גבוה ממה שהוא אמור להיות....7900 שקל עלק מחיר מחירון....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לאמא שלי אוזניות אלחוטיות נורמליות..(היא שומעת הרצאות בפול ווליום ומהבה מטרד לכל השכונה.. ) הסתכלתי בזאפ קצת וראיתי שרוב האוזניות הפשוטות הם אינפרה אדום ואין אל חוטיות רגילות שלא צריך קשר עין (כי הי מסתובבת בבית ובמטבח וצריך משהו שיהיה מתאים למרחק...) התקדמתי למעלה במחיר קצת עד שעצרו את לי אוזניות של פיליפס דגם:SHD8600 שהוא ניראה דיי מרשים ויש לו משדר 2.4 GH ולא אינפרה.. רציתי לדעת אם הוא יכול להתאים לדרישות..? מישהו התנסה בדגם הזה? או אולי יש דגם שיותר זול שיתאים (כי פשוט ממה שנברתי שם לא היה יותר מידי עם משדר כזה..כמובן שיהיו שם סנסייזר באיזה 1000 שקל אבל זה מוגזם בשביל לשמוע רק הרצאות)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדקתי בסיקור פה וכתוב משהו על MX500 אבל הנושא היה U2, ולא נאמר מילה על שאר הנגנים, ואני בקרוב מתכנן לקנות נגן פלאש קטן (ירדתי מהX5\L) וחשבתי על 1GB G3 ורציתי לדעת אם הוא מגיע עם אוזניות איכותיות. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[h=1]Microlab M-223U ב-200 ש"ח כדאי? איך הם בהשוואה ל-Dell A425 שימושים גיימינג ומוזיקת רוק/קצבית/טראנס[/h]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
nuforce uDAC יכול לנגן קבצים באיכות 24/96 כאשר הוא מחובר באמצעות USB? לינק לדף המוצר - http://www.nuforce.com/hp/products/iconudac2/index.php תודה, levelone.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז ראיתי DVD רגיל שהוא גם DVDR בויזה של ישראכארט: מכשיר DVD מקליט קורא DIVX מבית VOG מכשיר DVD מקליט חדיש ביותר המשלב גם DVD רגיל וגם צורב DVD הקלטה ישירה של שידורי הטלוויזיה(כמו וידאו רגיל) אן קהלטה ישירות מקלטות וידאו וממצלמות וידאו רגילות או דיגיטליות מסוגל להקליט גם על גבי דיסק DVD+R חד פעמי או DVD+RW רב פעמי בנוסף המכשיר קורא סרטים בפורמט DIVX קורא מדיות KODAK CD,DVD+RW,DVD+R,DVD-RW,DVD-R,CD-RW,CD קורא פורמטים מסוג JPEG,MP3,DIVX,SVCD,VCD,DVD מולטי זון (קורא את כל אזורי הצפייה) מולטיסיסטם PAL\NTSC ארבע אכויות הקלטה HQ,SP,EP,SLP אחריות שנה ע"י פירלס אלקטרוניקה דגם DVDR-V05 מחיר 628 כולל משלוח מה אתם אומרים שווה או שאפשר למצוא מחיר טוב יותר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות דיסקמן MP3 ולא אף אחד מהמכשירים האחרים מסיבות יחס עלות לתועלת (ואין לי כוח לשנות דעה). מה הם ההבדלים בין הדגמים ? ישנו את האם הם מראים שם, האם אפשר לצרוב תקיות, האם יש להם שלט, ואפילו לפי הדיסקמן באתר הזה שכתוב שהוא מפעיל VCD - http://www.ego.com.tw/product/LV310.htm איזה עוד דברים חשובים יש ? האם יש דגם או חברה ספציפית שכדאי לי ללכת עליה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-