אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שוב שלום.. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב ומתלבט בין כמה דגמים. יש סיבה שלMicrolab יש בערך 400 דגמים באותו מחיר? /: גם איך בדיוק הם ממספרים את הדגמים שלהם? סתם ברנדומליות? /: זה מעצבן >< אחרי הרבה התלבטויות (שמבוססות על מידע כמו חיבורים ומראה ולא איכות), הגעתי לכמה אופציות: Microlab FC360(10) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=367&bigclassid=15&smallclassid=63 Microlab FC362(10) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=349&bigclassid=15&smallclassid=63 הFC360 והFC362 זהים? ההבדל היחיד היה הInput sensitivity: 300 mV והעיצוב.. (ואני מעדיף את העיצוב של הFC360) Microlab FC530 http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=241&bigclassid=15&…
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
למצלמה יש יציאת svideo, A/V , ויציאת אוזניות לכרטיס הלכידה יש כניסת svideo , composite את הוידאו אני מחבר דרך svideo איזה כבל/מתאם אני צריך כדי להעביר גם את הקול? תודה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, יש לי XP PRO SP3 וכרטיס קול מובנה של RealTek HD. הורדתי דרייברים אחרונים ועדיין לא מופיע לי בצד למטה האייקון של הלוח בקרה של הכרטיס - איפה שיש הגדרות של הכרטיס קול(סביבה, אקולייזר וכאלה). זה נקרא RTHDCPL.exe. מישהו נתקל בבעיה כזו? אני שוקל לקנות כרטיס קול חדש.
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
אני מחפש דיוידי קורא Divx ו- Xvid שתומך בכתוביות בעברית...(רצוי בכמה שיותר פורמטי כתוביות) שאפשר להוריד לו עדכוני קושחה (Firmware) ושהדיוידי יהיה דיי טוב ולא יקר מדי... על מה אתם ממליצים לי?
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הי, ההורים שלי שוקלים לקנות לעצמם מערכת Surround לסלון, הם לא אודיופילים בכלל (בינתיים שומעים מהרמקולים של הטלוויזיה) אבל בכל זאת היו רוצים לנסות מערכת שמע נורמלית בעבור סרטים מה- Xtreamer ומה-Yes HD. אני די סקפטי שהם יוכלו להשיג משהו נורמלי בסביבות ה-1000 שקל (התחום שהם מכוונים אליו), אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם אפשר להשיג משהו נורמלי במחיר הזה, ואם לא אז כמה צריך להשקיע? האם מעבר לרמקולים צריך גם Receiver? אגב, הסלון הוא יחסית גדול. תודה!
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בהמשך לשאלה הקודמת ולאחר שהתבררה לי התשובה, החלטתי לעדכן והתייעץ איתכם בנושא. רכשתי לא מזמן טלויזיה Philips 42PFL8404H. לאחר שזו הפסיקה לקלוט לקלוט שידורים מהתקנים שמשדרים לה הHDMI, הזמנתי טכנאי לביתי והוא הסביר לי שחיבור המחשב גרם לקלקול רכיב הHDMI בטלויזיה. הפעם הם יתקנו לי את הבעיה אך אם זה יקרה שוב אשא בעצמי בעלות התיקון שהוא יקר מאד. א. בניגוד למדריך של טלויזיה של סוני שיצא לי לקרוא באינטרנט, לא ראיתי שום הזהרה לגבי חיבור הטלויזיה למחשב. ב. מכיוון שזה השימוש העיקרי של בטלויזיה, חיבורה למחשב, ולאור סעיף א, האם אני זכאי לקבל את כספי חזרה עבור המכשיר לדעתכם? ג. האם חיבור הטלויזיה הנ"ל למחשב באמצעות כבל VGA או חיבור שונה מHDMI יניב לי את אותה איכות / איכות דומה לחיבור H…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנגן הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=4350&Cat2Cat1ID=1330&Cat2ID=0&aff=Zap יש המלצות לנגני DVD תומכי DIVX אחרים במחיר דומה?
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי לפני בערך חודש התחלתי לכתוב ביקורת על הiRiver H320. בכל מקרה הביקורת מוכנה כבר יותר משבוע ומסתבר שהמצלמה שלי לא מספיק איכותית על מנת לספק תמונות לביקורת... בעיקרון Rule The PC היה אמור להביא לי תמונות, אך יש לו בעיה עם האינטרנט\מחשב (כבר לא זוכר בדיוק). אני פונה בבקשה לאנשי הפורום, אשר מוכנים לעזור לי, שיש להם מכשירי H320 (או H340) ומצלמה דיגיטלית טובה לשלוח אלי הודעה בפרטי ואני יודיע להם איזה תמונות אני צריך אתם גם מוזמנים לדבר איתי באייסיי 167164675 או MSN Sky_Lord@ueoclan.com תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב וקניתי לוח של אסוס P4-PE שכולל כרטיס קול על הלוח -אם 6 ערוצים,ויש לי SB-LIVE 5.1 PCI איזה כרטיס קול עדיף ? ומה הכוונה 6 ערוצים האם זה 5.1 תודה 9
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אחרי חרישה על כמה פורומים עדיין לא הצלחתי למצוא תשובה. :s05: אני מחפש מערכת רמקולים 2.1 למחשב במחיר של 200-300 שקל עם חריגה של 50. השימושים יהיו 50% מוזיקה 25% סרטים ו25% משחקים.חשוב שהרמקול יהיה יפה לעין ומעוצב יפה,לכן הסתכלתי על הדגמים של microlab. אבל כל דבר יכול להתאים. תודה
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לאחר שירות נאמן של כמעט 10 שנים הרמקולים האהובים שלי התפגרו אני מחפש מערכת 2.1 כמה שיותר דומה ל- ATP3 של פעם.. התקציב הוא כאמור 500-600 ש"ח. כפרט שולי אם זה אפשרי הייתי מעדיף שהסאב לא יתפוס הרבה מקום, ל - ATP3 היה סאב יחסית גדול. אשמח לקבל המלצות.
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני חדש כאן... אבל מתגובות שלכם אני רואה כמה אתם רציניים ויכולים לעזור לי אז אני פונה אליכם לעזרה. כרגע אנחנו בונים בעליית גג חדר אשר אנחנו רוצים להפוך לחדר שבו נוכל לשבת לצפות בסרטים לשחק במחשב ולהעביר בו את הזמן. אוקיי אז אחרי שקצת חפרתי אני יתחיל עם הפירוט החדר הוא ברוחב 5.62 מטר ואורך 4.37 כאשר הטלוויזיה חייבת להיות על הקיר הצפוני שהוא 5.67 מטר (בעקבות חלונות המפריעים בשאר הקירות). אני מעוניין בהצעות לטלוויזיה אשר לאחר בדיקה צריכה להיות 40 -42 אינצ' וחייבת להיות ב-full hd כאשר לא משנה אם תיהיה לד או lcd. בנוסף לכך אני מעוניין ברסיבר שיהיה איכותי וחזק. וברמקולים שגם יהיו חזקים איכותיים ושיתאימו לרסיבר. התקציב שלי לכל הדברים האלה ביחד הוא 8000-9000 ש"ח כאשר …
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני די.ג'י ואני צריך כרטיס אם איכות הקלטה טובה אני מקליט ממיקסר של די.ג'י שמחוברים אליו 2 קומפקטים פיוניר cdj100 ו2 פטיפונים טכניקס 1200.... אחרי ההקלטה אני גם עורך את הסט שלי אם תוכנות כגון: Acid 4.0. Sound Forge 6.0 ויוצר מקצבים אם: Reason 2 אני מעדיף כרטיס אם פנאל כי הגישה יותר קלה... והכרטיס הזה הוא חיצוני ונייד שזה בכלל אחלה (לפי דעתי) אבל השאלה היא אם עצם זה שהוא מחובר ל USB זה יוצר בעיות כלשהן, או שהאיכות ירודה ... בקיצור אני לא צריך כרטיס שתומך סראונד כי שאני רוצה לשמוע מהמחשב הוא מחובר גם למיקסר והמיקסר מחובר למגבר תעשיתי 1400 וואט שמחובר ל 2 רמקולים של JBL 500 וואט .. (יש לי חדר שהוא אולפן בבית והמחשב גם נמצא בו ..) אין לי תקציב גדול מאוד עד 1000 ש"ח ואני מעד…
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שאני רוצה סוף סוף לקנות מערכת אחרי 3 שנים עם אוזניות החלטתי לעשות את זה. אחרי חיפוש וקצת מחקר וקריאה מצאתי כמה אופציות : 1) Solo 7c 2) Solo 6c 3) MicroLab X16 4)Altec Lansing MX5021 אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר ושעמתי שהיורש כביכול לא מספר תסחורה 5) Z623 זה כל מה שאני מתלבט כמובן שאם יש משהו טוב יותר אני אשמח. בנוסף אם אני כבר משקיע אני מעוניין לקנות כרטיס קול טוב שישפר לטובה, חשבתי על ה- ASUS XONAR 2DX אבל שוב עם יש משהו טוב יותר אני אשמח לשמוע. השימושים בעיקר מוסיקה קצת סרטים ומשחקים, משחקים עם אוזניות. אני בעיקר שומע Goa,פסיכודלי כך שבאס טוב ונקי זה חשוב, אבל שיתאים גם לרוק בקיצור להכל. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מגבר מקצועי MIXTECH BE1100 מגב מקצועי AF או AE לא זוכר AMERICAN AD 350 משהו כזה של אפקטים חח לא זוכר איך קוראים לזה בדיוק... DIGITECH DSP 256 XL רמקולים של חברת EMINENCE ועוד דבר מיקסר של חברת BOSS BX 80 ציוד לא ממש חדש אבל טוב... מה אתם אומרים אני ישים את זה בבית עוד מעט יותר נכון בחדר אחרי שאני יעבור דירה ;) הציוד הזה מעלה אבק עדיין במחסן שלנו בנבטים :P יש לכם מידע אל הציוד כי אני לא מוצא אל המגברים שום מידע וגם לא על כל חלק אחר :-\ :-\
-
אהלן, מחפש לקנות רמקולים בארה"ב (אשר ישמשו לשימוש בארה"ב ולא בישראל). התקציב הוא 200$ לערך אך אני לא חושב שאני צריך משהו שכזה, השימושים שלי בעיקר מוזיקה (ולא על ווליום גבוה, פשוט שיהיה באס וסאונד נקי ואיכותי). סרטים וסדרות אני רואה מעט אולי 20% מהשימוש ועוד 10% משחקים ככה שהדברים הללו לא קריטים. הייתי עד היום עם Creative 5200 5.1 ואני מרוצה עד הגג אך יש להם קצר חשמלי ואין לי טעם לתקן אותם (שרדו 8 שנים, הגיע זמנם). יש לציין שיש לי כרטיס קול יחסית איכותי Creative X-FI XtremeMusic (לא חיצוני, הדגם המקביל של XtremeGamer). יש כרגע ב AMAZON מבצע לHarman-Kardon SoundSticks 2.1 ב 99$ http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0001DBEM4/ref=pd_luc_mri?_encoding=UTF8&m=ATVP…
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש אפשרות להחליף את הכבל? אם לעשות את זה לבד כמה זה אמור לצאת בערך? או שאולי עדיף כבר לקנות זוג חדש?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
האם הפאנל של הכרטיס הזה הוא בשחור?
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
אהלן מישהו יודע להגיד משהו על האוזניות של skullkendy? (עשיתי חיפוש והעלתי חרס...) הם נראות מגניבות, אבל מישהו שמע בהם משהו ויודע להגיד? לינק לאתר החברה לנוחיותכם...http://www.skullcandy.com/ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
היי שמתי לב שנגן ה-HD-MP3, ה-Treo 15 מציג תחרות קשה מאוד למתחרים, ושאלתי את עצמי למה הוא לא תופס כותרות (או שכן?) ? http://hardware.mp3.com/hardware/individual/3894.html נפח איכסון של 15GB, ממשק USB (כן, זה USB 1 "האיטי", אך הוא עדיין מהיר מספיק בשביל שימוש ממוצע..), קטן וקל למדיי, גישה נורמלית לקבצים דרך סיפריות ותת-סיפריות (כמו שתמיד רציתי, כמו שזה מסודר ב-WinAMP) כולל Playlists, זמן סוללה ארוך, אפשרות להעלאת כל סוגי הקבצים (לשימוש בתור כונן נייד), וכל זה בשביל סכום מגוחך של 169 דולר! בהתחשב בעובדה שמהירות ההעברה ממש לא מפריעה לי (להיפך, זה חוסך לי קניה של בקר נפרד...), זאת ממש מציאה ! ב-MP3.COM הוא הגיע למקום הראשון ב-Top 10 products picks. ביקורות ב-ePinions: http://w…
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס eול של Revolution 5.1 של M-AUDIO כבר חודש אני מחקה שיצא כבר באתר שלהם דריברים לווינדוס 7 ועד עכשיו לא יצא כלום!! וראיתי שלהרבה דברים הם הוציאו דריבר אבל רק לכרטיס קול לא אולי יש איזה קומבינה לעשות ? או אולי יש איזה הורדה זמנית מי האתר שלהם שיוכל להפעיל תכרטיס קול יש להם פרומים שם ובלאגן רק אני לא מבין אנגלית זה האתר שלהם www.m-audio.com זה לא בסדר שהם יותר מדיי מחכים עם הדריבר ראיתי שבאתר שלהם יש כול מיני הורדות יש מצב שיש פה הורדה שמתאימה ? אולי הורדה שבלנתיים תפעיל לי תכרטיס קול עד שיצא הדריבר MIDISPORT 1x1 11/14/2009 6.0.0_5.10.0.5131 MIDISport_6.0.0_5.10.0.5131.exe Micro 11/14/2009 6.0.2_5.10.0.5131 Micro_6.0.2_5.10.0.5131.exe Producer USB 11/14/2009 6.0…
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס הנ"ל M audio audiophile 192 אני מעוניין לקנות אותו לשימוש של : 1. מוזיקה - מטאל 2. משחקים האם מתאים? האם הוא יותר טוב מה2496 בתחום הזה? בנוסף , הכבל שמגיע איתו: breakout cable איך קוראים לכבל הזה? אני פשוט רוצה לקנות אותו ממישהו ואין לו את הכבל הזה... מחנויות אודיו וארץ וכו'... מה השם המקצועי שלו? ולא מצאתי את הכבל הזה בשום מקום... ( חוץ מבאתר הראשי ששם ואין משם משלוח בינלאומי...) תודה!
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הרסיבר כבר נקנה לא על ידי. הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו.
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כבר 2 זוגות של אוזניות נהרסו לי:( כבר לא בתקופת האחריות... הזוג הראשון היה MDR-EX71 אוזנית שמאל הפסיקה לעבוד. הזוג השני היה EP-630 אותו דבר שם הבעייה הייתה כנראה קרע או משהו בסגנון, בין החוט עצמו לחיבור של ה 3.5mm. אני מתכנן לקנות cx400 או cx300, מה אני יכול לעשות שזה לא יקרה לי עוד פעם? אולי להדביק משהו\איכשהו? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-