עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Roeebenj,

טוב אז ככה... אני רוצה לקנות טלוויזיה 32 לחדר.. עכשיו ככה.... ראיתי את הטלוויזיה הזאת.. : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130264 בעיקרון היא עולה 3200 עכשיו השאלה היא האם בתקציב הזה אני יכול להביא טלוויזיה יותר טובה האם אני משלם הרבה יותר בשביל ה "smart tv" והטלוויזיה עצמה היא גרועה? בעיקרון מה שאני מחפש זה לראות בה סרטים סדרות באיכות גבוהה , משחקי ספורט -בגלל זה בחרתי 100 herz. חיבור המחשב לטלוויזיה לצורך משחקים צפיה בלויין - יס חיבור חשוב שתדע לקרוא כל מיני סוגים של קבצים וקיבצי תרגום בעברית לטובת חיבור דיסק או קיי ודברים מהסוג הזה... אמממ מרחק צפייה בערך 3 מטר.. בעיקרון התקציב שלי הוא עד 3200 שזה כבר מעל התקציב שלי אבל אני מוכן לשלם אם הטלוויזיה שהבאתי באמת שוו…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by Starkis,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה המרחק של הסולו 7 שצריכים להיות אחד מהשני, מרחק מהקיר, ומרחק ממני, גובה הבנתי שהטוויטר צריך להיות בגובה הראש שלי... ולמישהוא יש המלצה על סטנד?ראיתי מחירים מאוד יקרים, ואני יכול לעשות בעצמי סטנד עץ מלא בדיוק במידות שאני צריך, אז אולי אפשר קצת עזרה? ואיך עושים הרצה נכונה? הם מחוברים לכרטיס קול:Creative X-FI Elite Pro

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. ערב טוב ושבת שלום! ברצוני לקנות רסיבר שיתחבר למע' קולנוע ביתי של 5.1 שעדין לא ידוע מאיזה חברה תהיה ומה תכיל (מבחינת רמקולים). הרסיבר יתחבר ל-PS3 ממיר HD ונגן DVD איכותי של פיוניר ובנוסף כנראה יחובר גם פטיפון, CD אני ישמע בעזרת ה-DVD המע' תשמש לסרטים מוזיקה ומשחקים ובשביל זה חשוב שלא יהיו חסרים חיבורים + שיהיה אקסטרות לעתיד חשבתי בגדול על הרסיבר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717974 של סוני ורציתי לקבל חוות דעת עליו, בעיקון אני מעדיף סוני ואני יהיה מעוניין להחליף חברה רק אם זה משהו קריטי יש הצעות הערות חוות דעת ביקורות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by mc_elad,

אני מחפס טלויזיה 37 אינט' FULL HD על מה אתם ממליצים??.... בבקשה תגיבו

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אז ככה אני לא מוצא את הדבר כי גם אני לא יודע איך קוראים לזה מאז ששינו תגוגל זה לא מוצא לי דברים בעברית או שאני עשיתי משהוא דפוק שאני לא יודע עלו. אז ככה יש לי אוזניות USB אלחוטיות עכשיו אני רוצה בעיקרון לחבר אותם לרסיבר או לטלוויזיה עצה אבל הקטע שהחיבור USB של הטלוויזיה לא מזהה תחיבור של האוזניות. אז אני רוצה לקנות חיבור רגיל שהופך לUSB ואפשר להוציא מימנו מוזיקה ושיזהה תאוזניות ראיתי דבר כזה אצל איזה מישהוא. עם לא הבנתם אותי אני יעשה את זה יותר מפורש(:. האוזניות זה אלו: http://i.ebayimg.com/t/Plantronics-995H-Wireless-Headset-used-good-with-accessories-/00/s/MTMxMVgxNjAw/$(KGrHqF,!oMFBmH1Q9GFBQg(uVOjhw~~60_35.JPG ממש ממש תודה לעוזרים זה אמור להתחבר לטלוויזיה ומישם לUSB של…

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אני יכול ליקנות את האוזניות Sennheiser mx 550 בישראל? אה ועוד שאלה ראיתי שהאוזניות האלה מגיעות עם קופסא וחבר שלי אמר שבתוך הקופסא יש מאריך, זה נכון? ועוד שאלה נכון של 500 יש אפשרות לכוון ווליום ול 550 אין?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by tomer861,

שלום לכוללם אני רוצה לקנות את ה-Z5500 ועכישו אני מחפש את המקום לקנות אם מישהו מכיר מקום טוב וזול שאני יוכל לקנות שם תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  8. Started by RX7,

שלום אני רוצה להתחדש ברמקולים למחשב, עד עכשיו הייתי שומע במגבר ו2 רמקולים גדולים של פירלס, לא מאיכות גבוהה כ"כ. אני בעיקר מתלבט בין רמקול 5.1 ל2.1 השימושים שלי הם שירים (בעיקר) טיפה סרטים וטיפה משחקים. הסתכלתי על הדגמים הללו http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=SS21&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=251&aff=Zap〈=he http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=940 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=455 http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=569 מה עדיף מבין כל אלה? האם אני צריך כרטיס קול מיוחד בשביל רמקול 5.1? האם אני יכול לחבר את הרמקולים הללו גם לטלוויזיה? אשמח לתשובות ועזרה תודה מראש לעונים

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by moshiko211,

אז ככה אני יודע ששניהם לצרכים שונים השאלה שלי היא האם הם הכי טובים בתחום של כל אחד כלומר הx5 למוזיקה וה402 לסרטים?הם הם הכי טובים אז אני כבר יבחר בינהם רק תענו לי??

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

ההמלצה היא לחבר. שימוש ביתי. בעיקר למוזיקה. רכישה בארץ. ללא באס חזק מדי.

11. אני צריך המלצה לאוזניות עם מיקרופון מובנה עד 300 ש"ח, אני כבר זמן מה משתמש באוזניות לא ידועות ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג, תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by TIbby,

מישהו הקשיב פעם באוזניות האלה? האם הם טובות? בבקשה תנו את דעתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. Started by a1a1a1a,

אני נכנס לחדר חדש ומעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשב, אני מתלבט בין הLogitech G51 לבין הCreative Gigaworkes G550 ראיתי שלcreative יש יותר עוצמה, מה עדיף מביניהם? אני קונה גם מחשב חדש, על הלוח אם יש לי כניסת 5.1, האם קניית כרטיס קול 5.1 בסביבות 300 ש"ח, תשפר את איכות הסאונד או שאני לא ירגיש בהבדל? תודה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by רק מרק,

לאחר שקראתי כל סקירה אפשרית וכן את מדריכי ההוראות של שני הנגנים הנ"ל אבקש את עזרתכם בעניינים הבאים: א. הבנתי שכדי להשתמש ב ifp799 כדיסק און קי יש לעדכן את הפירמוור שלו, אך אז העברת הקבצים היא רק בקצב של usb 1.1. הייתי רוצה לדעת האם במצב זה ניתן גם להעביר שירים מהמכשיר למחשב (דבר הנמנע לפני העדכון, בשימוש בתכנת ניהול הקבצים המקורית). כמו כן אולי מישהו יודע להעריך האם בעיית קצב ההעברה האיטית תיפתר על ידי עדכון עתידי נוסף? ב. האם מישהו יודע להעריך האם עתיד להיכתב עדכון לתמיכה בעברית מימין לשמאל לשני המכשירים? ג. האם מישהו מכיר את בעיית ה samsung בסדר הקבצים, שכשהאותיות הראשונות של שם הקובץ זהות הוא איננו מתחשב בשאר? ד. האם מישהו מכיר את בעיית ה samsung במחיקת ה settings האיש…

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by adam99,

שלום! יש לי מחשב ומחובר אליו ממיר של יס שמתחבר בחיבור קטן ועגול עם פין באמצע לכרטיס מסך וגם המסך פלזמה בחיבור DVI מתחבר לכרטיס מסך ביום שישי הכל עבד טוב ופתאום עכשיו המחשב עולה מראה את המסך של הטעינה של וונידוס עם הקווים שזזים ואחרי זה המסך כותב No Signal נכנסתי בSafe Mode וזה נכנס... אפשר לראות עם הממיר רק כשהמחשב דולק מה עושים?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  16. Started by Dana_s,

לאחת התלבטויות קניתי את המכשיר הנ"ל. למכשיר 256 מגה זכרון פנימי ומקלט רדיו מובנה. לאחר מספר ימי האזנה רציתי לשתף אתכם בהתרשמות שלי מהמכשיר: איכות הרדיו: לא משהו. יש לעיתים בעיות קליטה. המכשיר כ"כ קטן ומרגישים שחסרה לו אנטנה פנימית רצינית . ציפיתי ליותר מהרדיו! איכות הסאונד בניגון MP3: כאן אני בדיסוננס קוגניטיבי. ברשותי דיסקמן פנסוניק ישן. במכשיר החדש בפירוש לא שומעים טוב יותר. אני מייחסת זאת לאיכות האוזניות. גם כשאני מאזינה עם האוזניות של סנהייסר (MX300) וגם כשאני מאזינה עם האוזניות שהמכשיר הגיע איתם אני לא מרגישה כל הבדל. הבעיה הכללית: חוסר כמעט מוחלט של צליל באס. כנראה שהבעיה באוזניות שאני משתמשת בהם. כיוונתי את האקולייזר של המכשיר למכסימום באס ואני לא מרגישה שיפור משמ…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by benwin21,

אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מערכת סטריאו במחיר של עד 700 ש"ח עם חיבורים כאלה כמה שיותר יותר טוב. אין לי בעיה לחרוג מעט מן התקציב אם זה יאפשר לקנות משהו שהוא כמה רמות מעל השאר.(100-130 ש"ח) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. טוב יש לי רמקולים 5.1 Logitech X-530 רציתי לדעת אם הם יהיו טובים לכרטיס תודה לעוזרים. :

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by Alex89,

יש לי מערכת X 540 של לוג'יטק והיא מתחברת לכל שלושת החיבורים בכ.קול, איך אני מחבר מיקרופון למחשב אם המערכת תופסת את כל החיבורים (גם של המיקרופון)?

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  20. אתרים כמו you tube /ynet/נענע וכו' גם משחקים שאני מפעיל חלק מהצלילים לא נשמעים כמו למשל הצליל של סירטוני הפתיחה. לעומת זאת שירים וסרטים רגילים אני שומע רגיל.... יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם ופרמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים.... אשמח לעזרה בנושא...

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  21. Started by Coca Cola,

אני מחפש נגן פלאש קטן בעל 256MB חשבתי על הסאנדיסק, מה אתם אומרים עליו? (350 ש"ח מלוגי'ק) יאיזה סוג סוללה יש לסאנדסק? רצוי AA וחובה מפנדה או לוגי'ק תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  22. אהלן וסהלן......... אני רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס הארד דיסק (נמאס לי מהדיסקמן MP3 שלי)......... האיריבר לפי דעתי יותר משתלם (מהאייפוד) מבחינת זמן חיי הבטריה, עיצוב וכסף... הם עולים כמעט אותו דבר והאיפוד סתם מכוער.................... אני יכול להסתפק ב20 גיגה אבל אם זה תוספת כמו 500 שקל אז אני אלך כבר על 40 גיגה........ אני יודע ש40 גיגה זה המון בשביל MP3 אבל זה לא רק לזה הבאמת זה יכול להכיל כל סוגי הקבצים (בלי דיסקים יותר! יאי)..... ד"א שמעתי אצלכם שיוצא עכשיו דור חדש לאיריבר iHP3xx הוא נראה באמת יותר טוב וסוף סוף טיפה צבע במסך (למרות שהוא מראה רק תמונות וקבצי טקסט )...................... מה לפי דעתכם הכי כדאי לי לקנות (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל, דיוטי פרי ובארץ) בתקציב …

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  23. מישהו שמע על משהו כזה ? או יש אולי בתיכנון?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Polk,

מבין החברות השונות שמייצרות רסיברים ומגברים, אילו ידועות בתור כאלה שמוצריהן נוטים יותר להיות בעלי צליל "חם" ואילו - צליל "חד" או "אנליטי" (משהו כמו היחס שבין Sennheiser ו-Grado בתחום האוזניות)?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  25. היום הלכתי לחנות בת"א לראות כמה עולה שם ה-Sennheiser MX 550(ד"א...יותר זול שם מכל חנות שראיתי באינטרנט,עולה שם 140 שקל...) דיברתי עם המוכר והוא אמר לי שיש גם אוזניות שנקראות The Plug של חברת KOSS ולטענתו הם יותר טובות. אז מה עדיף לי לקנות? את ה-The Plug או את ה-Sennheiser MX 550 ????

• 6 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.