אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש טלוויזית LCD עם איכות תמונה כמה שיותר טובה, עדיף בלי מריחות שיהיה לה רמקולים מובנים ( לא חשוב איזה). עכשיו יש לי שאלה, אם הטלוויזיה תיהיה HD אבל לא ישדרו אלייה ב HD אז יהיו בעיות ? כי ניראה לי שעד שיהיה לי בבית HD יהיה לפחות שנתיים.. אה, צריך שיהיה לה אופצייה לתלייה, תודה !!
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בעקבות הדיון על אורך החיים של ה BR בו הועלתה הטענה שהורדת סרטים ישירות מהרשת תהרוג את הפורמט הפיזי, החלטתי להתעניין קצת על הנושא ולהבין על מה בעצם מדובר. בגלל שכאזרחי ישראל רב השירותים האלו לא פתוחים בפננו שאופציה, ולכן אין לנו ניסיון מעשי עימם, החלטתי לחפש קצת מאמרים ברשת ולהבין האם באמת יש אלטרנטיבה ראויה ל BR למי שלא רוצה לרכוש נגן ייעודי ולהתעסק עם מדיות פיזיות. בעקבות החיפושים בנושא מצאתי את המאמר הבא: http://blogs.zdnet.com/Ou/?p=511 אני חייב לציין שהמאמר הנ"ל די פקח את עיניי. הידעתם שרב שירותי הרשת שמספקים סירטי "HD" בסטרימינג לא מתקרבים בכלל לאיכות HD אמיתית וברובם האיכות אפילו לא מתקרבת לאיכות DVD. מדהים. מה שמביא אותי למסקנה הבלתי נמנעת - עד שרוחב הפס הריאלי ללק…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן להתנתק מהוט - אני מבקש המלצה על ממיר כזה - אחד שעושה עבודה - אם יש יציאת HDMI ויכולת הקלטה ואו שידור מ-USB אשמח. תקציב גמיש. אשמח לראות כמה שיותר הצעות. תודה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מי צריך את Creative עם האיחורים בשחרור דריברים חדשים כשיש מי שיעשה את העבודה בשבילנו עם המון רצון לשפר לנו את חווית ה-X-FI. XFMC - X-FI Mode Changer : http://www.freewebs.com/spectra9/xfmc.html התוכנה הזאת תעשה הכל! החלפת mode במהירות מה-task bar ופרופילים לקבצי העלאה ! לא צריך יותר להחליף ל games mode כל פעם שמריצים BF2 תהנו.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס TV מסוג WINTV PVR 150 ואני משתמש בויסטה 32. בעזרת איזו תוכנה אני יכול להשתמש בכדיי לראות TV על המחשב ללא הVMC? קיבלתי עם הכרטיס את הדיסק ואת התוכנה שמגיעה ביחד אבל היא לא עובדת כלל..!! (WINTV2000)
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי סוללה למיני אייפוד שלי מחו"ל... השאלה שלי היא איך ולאיפה מחברים את הסוללה? קיים מדריך באינטרנט או מישהו שמכיר ויודע איך ואיפה להרכיב אותו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות בנתניה, שמוכרת את האוזניות האלו במחיר טוב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קניתי את האוזניות, אבל הצורה של הפלאג 3.5 שונה מכל התמונות שיש ברשת. בתמונות יש לגומי שמעל הפלאג צורה ריבועית כמו פה בתמונה האחרונה http://www.anythingbutipod.com/forum/showpost.php?p=169342&postcount=51 ובשלי יש צורה עגולה. האם זה זיוף? דרך אגב, איך מוסיפים קיצור כמו שצריך בלי שכל הכתובת תופיע?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני מזמין את ה CX300, גם לי מגיע להנות קצת שמעתי על זיופי האוזניות, באיזה חנויות אתם ממליצים לקנות במידה ויתגלה שהאוזניות מזוייפות ויהיה אפשר להחליף ללא בעיות? ואיזה חנויות אינטרנט עובדות ללא כרטיס אשראי? כלומר אני משלם לשליח כשהמוצר איתו. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, בתור קורא נלהב של פורום אודיו, החלטתי סוף סוף לקחת חלק מעט יותר פעיל, ולתת מרשמיי הראשוניים לסט הרמקולים בתצורת 2.0 audioengine5, אשר רכשתי לאחרונה. סט זה זכה לביקורות נלהבות בעולם, שמשום מה הייתי חייב לנסות ולשמוע בעצמי על מה כל המהומה. כמו כן מתאים בעיקר לאנשים הרוצים להינות מאיכות מוזיקה טובה, אולם אין להם זמן לחקור כל מגבר קיים ומדפיים בנפרד, כדי להגיע לשילוב האידיאלי שנשמע לטעמם. רמקולים אלו מוגברים ולכן אין צורך בחיבורם למגבר. כמו כן טובים גם במידה ומוגבלים מבחינת מקום, שכן אין צורך בהקצאת מקום גם למגבר. תחילה אקדים בכך, שניסיוני בתחום האודיו מזערי עד לא קיים, ורק לאחרונה נחשפתי "לנפלאותיו" המתרגמות לעיתים קרובות להוצאות לא קטנות. בכל אופן, ההקדמה היא כדי להגיד…
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, אני פרסמתי בפורום אחר את ההודעה הבאה ציטוט: עוד זוג אחד הלך לי,כבר פעם שלישית שזה קורה והפעם ממש חבל היו אחלה אוזניות של 200 שקל ואיכות סבבה.כל פעם אותו דבר,האוזינה הימנית או השמאלית נדפקת. מישהו יודע מה גורם לזה? ANYWAY , מאיפה אפשר לקנות אוזניות איכותיות היום (אזור צפון) , אני מניח שאני יכול לקנות באינטרנט , אתם חושבים שזה רעיון טוב לקנות אוזניות יקרות בלי לנסות אותם קודם? אפשר בבקשה המלצות? תקציב הממ יש לי כסף נגיד עד 500 שקל .. שישמעו טוב (הנגן זה IPOD דור 3 ,אם זה משנה) עכישו באותו פורום שפרסמתי את ההודעה הזאת,קבלתי המלצה על זוג האוזניות והחנות האלה : http://www.cinema-paradiso.co.il/Index.asp?ArticleID=98&CategoryID=70&Page=1 לפני שאני מבצע את ההזמנ…
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לא ממש שייך לקהילה הזאת אבל לא ידעתי איפה לשייך את המקרה שלי...אז אם עשיתי טעות מוד'ס בבקשה תעבירו לאן שצריך, תודה. נכנסתי לכל הפורומים באנגלית וכל מידע באתר של אפל שום דבר לא עזר למקרה שלי ממש מקרה אבוד בתקווה שיש למישהו פתרון פה ...אוקיי הבעיה היא שהאייפוד לא מופיע לי במחשב שלי ו ב Itunes פשוט לא מופיע כלום רק למטה מופיע שהוכנסה חומרה חדשה... באייפוד עצמו הכל תקוע מופיע מסך Do Not Disconnect עם הסימן של אין כניסה אבל הוא לא מהבהב וגם הבטרייה מראה אותו דבר בלי טעינה... בלחיצה Menu + Select הוא "מתאתחל" אבל חוזר לאותו מצב של אל תתנתק אבל הבטרייה נטענת... שאני מוציא את החיבור למחשב הוא לא משתנה הוא כמובן נתקע עם אל תתנתק אבל שאני עושה מניו וסלקט הוא חוזר נורמאלי …
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן MP3 בנפח של בין 10 ל5GB ובמחיר של עד 2000 שקל+-. אני מעוניין גם, שהנגן יתמוך בווידאו, לכן אם הבחירה היא בן 10GB בלי וידאו לבין 5GB עם וידאו, אני מעדיף 5GB ווידאו. אם תוכלו לפרט לי על מודלים מסויימים, אשמח מאוד. בתודה.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של בערך 500-700 שקלים, לא יותר. עד עכשיו עצרתי על שני דגמים, האחד יותר זול -SR80 של גראדו (אבל מומלץ בכל מקום), והשני קצת יותר יקר - AKG 240s (SR125 קצת פחות מומלצות, לפי מה שהבנתי). אני צריך אותן כמעט אך ורק לשמיעת מוסיקה בבית, לא בחוץ. המוסיקה שאני שומע היא בעיקר מוסיקה ישנה, בהרבה מאוד מקרים בהקלטות ישנות ולא מושלמות. מדי פעם אני גם נאלץ לעסוק קצת בשחזור ועריכה של צליל. אני מבקש דעה בנושא הבחירה בין שני הדגמים האלה, ואולי המלצות על דגמים מקבילים במחיר דומה. אשמח מאוד לקבל את דעתו של אנטולי בעניין. אשמח גם לדעת היכן אפשר להשיג את ה 240s במחיר טוב, כי עד כמה שאני יודע הן כן מיובאות לארץ והתמחור שלהן בסדר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי את הרמקולים ההלו (LOGITECH Z560) - בשתי מילים = אני מרוצה. (אם יש לכם שאלות כלשהן על הסט תשאלו...) ישר מיקמתי את הסאבוופר ישר מתחת לשולחן כשיש רווח של בערך 10ס"מ בין הכל צד של ה"יוצר בסים הענק" לקירות ושולחן. עכשיו יש לי רעיון איך למקם את הסטיליטים, מה אתם חושבים על הרעיון הזה: לתלות את כל 4 הרמקולים ל4פינות של החדר על תקרה, כלומר הרמקולים יהיו "הפוכים" (האם זה יפגע באיכות?) זה ימקם אותם בצורה סימטרית, למה דווקא על תרקה? כי על קירות אין מקום - חלונות, ארון ועוד. בבקשה תנו את דעתכם... עכשיו, שי לי כמה שאלות: 1. מערכת שלי זה: WinXP Pro ASUS E616 DVD-Rom Creative SB Audigy DE Logitech Z560 ובתוכנת WINDVD איני יכול לבחור ב4 רמוקלים!!! (רק 2) יש לי את כל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אבא שלי נימצא עכשיו בבסט ביי בארה"ב, והוא שואל אותי איך האוזניות SONY MDR-V300, אני חייף תשובה דחוף כי עכשיו הוא נימצא בחנות. תודה מראש Install לחץ כאן
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש אוזניות חדשות,התקציב הוא 350,חשבתי בנתיים על sennheiser HD212 ד''א מה הבדל בין גרסאות HD וEH? ראיתי גם כמה אוזניות של AKG,אבל בטווח מחירים שלי אני חושב שsennheiser נראה יותר רציני אשמח לקבל הצעות נוספות האוזניות יהיו מחוברות לכ.קול AUDIGY 4 SE 7.1 תודה
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, ההורים שלי כרגע בארה"ב ואני רוצה להביא איתם אוזניות. אם אפשר בבקשה המלצות לאוזניות בטווח המחירים הנ"ל. אני רוצה אותם בשביל לחבר ל-IPOD , דור 6 30 GB אם זה משנה. אני רוצה אוזניות כפתור, כאלה שמכניסים לאוזניים, לא עם קשת או דברים כאלה. תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום. היתי היום בדיזינגוף סנטר בחנות של ציוד אודיו בקומה העליונה, סמוכה לחנות של ציוד אודיו כבד לתקליטנים וסטודיו.. ראיתי שם מבחר גדול של אוזניות סנהייזר אך המוכר לא הסכים לתת לי לשמוע בהם כי לא היה עלי מזומנים.. :-\ "כשתירצה לקנות נשמיע לך משאתה רוצה.." רציתי לשאול מה אתם חושבים על החנות הזו (בעיקר על המחירים שבא) או שכדאי יותר להזמין מהאינטרנט? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
איך הכי כדאי לחבר מחשב (כרטיס קול) למערכת סטריאו ? שאלתי את זה כבר אבל לא ממש הבנתי... אצלי בכרטיס קול יש יציאת S/PDIF דגיטלית (REVOLUTION 7.1), האם חיבור בין היציאה הזאת לכניסה דיגיטלית ברסיבר סטריאו תתן לי נאמנות גבוהה לאות ? ולמה צריכים אותה בכלל ? ואם זה מגבר/רסביר ישנים אז לאיזה מהכניסות של המגבר בRCA תהיה התנגדות מתאימה ? אני לא ראיתי מגבר עם כניסת PC AUDIO מאחורה... אני עכשיו מתכנן לי מערכת סטריאו לחדר עם מגבר או רסיבר שיתן לי גם רדיו על הדרך ואני לא יודע אם כדאי לקנות מגבר חדש עם כניסות דיגיטליות או שמגבר ענתיקה גם יעשה את העבודה סבבה... תודה, אוהד.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז נמאס לי מה SR60I ואני רוצה להתקדם למשהו איכותי יותר הסגנונות שאני שומע הם פחות או יותר: רוק כבד, מטאל, בלוז , ג'אז חשוב לי מאוד מידים, באסים מתונים, לא כאלה שמעוותים את הקול, אך חשוב שיהיה להם עוצמה headroom , לא בקיא במושגים של העולם הזה ולא צורמים, אוי כמה שהSR60 צורמים לי בגבוהים, צריך משהו מתון יותר, מרוח יותר וכמובן תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי דגמים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1258 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1262 השימוש העיקרי שלי יהיה לשמיעת מוזיקה..והרבה פחות למשחקים..המחיר אותו דבר השאלה היא מה נחשב יותר איכותי
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לכ.קול בעל איכות סאונד בסטריאו גבוהה כמה שניתן למוסיקה קלאסית. הוא ישמש גם למשחקים אבל הדגש הוא בעיקר על מוסיקה. יהיה נחמד אם יהיו לו כל מיני אופציות שימושיות נוספות. **שאלה נוספת חשובה: במיקרה שאני קונה מגבר אוזניות של HEADAMP הנקרא PICO בעל שילוב של DAC/AMP האם איכות הDAC שלו תהיה ברמה של כ.קול איכותי, או שבכל זאת מומלץ שאני אקנה כ.קול גם לאור האופציות הנוספות?[br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 19:41:07 אשמח לקבל תשובה לשאלה שהעליתי
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי 10000 שקל להוציא על רמקולים אני רוצה לקנוט רמקולים שיהיו רק למוזיקה (שמיעה לא עריכה) וכמובן שמגבר גם יהיה בתוך התקציב ואיזה כרטיס קול אתם ממליצים לי בישבילהם תודה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן אז ככה עוד כמה ימים אני הולך לקנות טלוויזיה 4K ומצאתי לי 3 דגמים ואני לא בטוח איזה מהם יותר טוב. יש את http://www.lg.com/il/tv/lg-55UF770Y שהיא 55 אינץ ויש את http://www.lg.com/il/tv/lg-49UF850Y/technical-specifications שהיא 49 אינץ אבל המודל קצת יותר חדש מהזאת של 55 אינץ. ואת זאת http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=3051&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=28&aff=Zap&lang=he מה אתם ממליצים לי לקחת?כמובן הטלוויזיה תהיה מחוברת לרסיבר עם תמיכה של 4K. ואיך הטלוויזיות?הם טובות?שוות את המחיר? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-