אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי נגן אייפוד טאצ' והאוזניות שקיבלתי איתו מעולות רק שהם לא חוסמות רעשי רקע... והאיכות בהם לא כל כך נקייה....אבל שומעים בהם חזק בכל מקרה אני רוצה המלצה לאוזניות (מעדיף כפתור) שחוסמות רעשי רקע ואיכות הצליל תהיה מדוייקת עד כמה שאפשר ועוצמה גבוהה כי אני אוהב להנות ממוזיקה.... תקציב-עד 300 שקל מקווה שזה מספיק למשהו איכותי
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם! ההורים שלי ניצלו את המחשב הישן שלי ושמו אותו בסלון בשבילם.. הכל כבר יש - מלבד רמקולים.. מדובר על מחשב לסלון, להורים, כן ישמעו בו מוסיקה מדי פעם אבל בואו נהיה גלויים - הם לא אודיופילים (בלשון המעטה, כן..) אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים, רצוי 2.1, טובים ואיכותיים ושגם נראים טוב (זה בסלון, אין מה לעשות - ויזואליות חשובה). תקציב בעיקרון מאוד גמיש - 300 ויותר ש"ח - גמיש מצד אחד, אבל אם אין צורך בכל התקציב אז גם מעולה.. אני אהבתי מאוד "בזמנו" את ATP3.. הבנתי שכיום כבר לא מייצרים אותם יותר.. מה אתם ממליצים? תודה.!
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש טלביזיה LCD (לשימוש בחו"ל) .... אין לי נסיון במסכי LCD ואודה על עזרכם בחירת המסך המתאים. השימושים העיקריים שלי הם צפיה בטלביזיה (ספורט, סדרות טבע וכדומה) , DVD מדיסקים צרובים שכן צפיה בשידורים מהארץ באמצעות האינטרנט(יש לי HTPC). מראיה ראשונית בחנויות כאן, התרשמתי לטובה מהמסכים של סמסונג. אני מעוניין ב 2 מסכים, האחד לחדר שינה והשני לסלון .... מרחקי הצפיה בשני המקרים הם כ - 3.5 מטר. הדגמים שמשכו את תשומת ליבי (אם כי אין לי צל של מושג) הם: 1. SAMSUNG SERIES 4 LN40A450P - "40 מחירו כ 2800 ש"ח 2. SAMSUNG SERIES 5 LN46A550P - "46 מחירו כ - 6500 ש"ח אודה על המלצתכם בנושא ... קודם כל בקשר לאיכות המסכים הנ"ל ... ושנית, האם כדאי להשקיע סכום כפול במסך…
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את הZ-5500. חיברתי אותם בכבל אופטי, שומעים יותר טוב אבל עכשיו אני צריך לשחק עם האפקטים כדי שישמעו בכל הרמקולים. [מוזיקה] וגם שומעים חלש יותר. יש אולי דרך לעשות הדמיה או משהו כזה במחשב שישמעו בכל הרמקולים כמו ששמעו בחיבור הרגיל? תודה עריכה: הבנתי עכשיו משהו חדש. הקונטרול סנטר מחלק את הצלילים בין הרמקולים, ככה שהסנטר משמיע דיבורים, האחוריים רק מוזיקה והקידמיים משולב. וגם הצלחתי לשנות את זה. אבל אפשר לשנות שבאחוריים ישמעו גם קול? [במקום רק צליל].
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה לגביו, האם ניתן להתקין עליו ROCKBOX ? על הגרסה האחרונה? (זאתי שנחשבת כ 6 ) תודה לעונים ולעזרה (מנהלים - אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה, אם לא בבקשה תעבירו, לא היה לי מושג היכן לשים את זה ונראה לי מתאים לאודיו)
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מחשב חדש יעבוד על XP. כדאי שהאיכות לא תיפגם בהעברה תודה.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות את הרמקולים של לוקיטש z5500 ורציתי עזרה בבחירת כרטיס קול עשיתי חיפוש בפורום כאן ובעוד מקומות וכל אחד ממליץ על כרטיס אחר התענינתי בקראיטיב אבל ראיתי תגובות לא כלכך טובות עליהם הרמקולים מיועדים למוזיקה סרטים ומשחקים לפי הסדר בחשיבות המליצו לי על הכרטיס הזה ASUS Sound Card Xonar D2X 7.1 רציתי לדעת אם הוא עדיף על קראיטיב הסכום של הכסף לא משנה הלוח אם שלי זה לפי התוכנה אוורסט Motherboard Name Sapphire VIA P4M800 Pro Motherboard האם הכרטיס יתאים ללוח תודה ויום טוב לכולם נ.ב אני חדש פה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מדובר על החלק הבא: http://www.extron.com/product/product.aspx?id=dvs204 מה זה בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מעוניין ברמקולים, התקציב די משתנה 500 ש"ח עבור 2.0 או 2.1 (רצוי 2.1) במידה ואתם תוכלו להמליץ על 5.1 שיתאימו לחדר התקציב הוא עד 1000 (במידה ויהיה שיפור משמעותי ומהותי ממערכת 5.1 ב500 ש"ח) השימושים העיקריים הם: 1 - מוזיקה (עיקרי) 2 - משחקים (COD4 וCRYSIS לפעמים וכאלה, לא משהו שחשוב לי יותר מידי הסאונד, CS רק עם אוזניות אז הוא לא משנה) אם אתם תציעו 2.0 אני מבקש שתסבירו למה הוא עדיף על 2.1, כי אני מעדיף באס (אני אוהב את הקטע של הבאס) אני לא אדם שמחפש מצויין++, אני אספתק בטוב+ למשל, כך שאין טעם להציע למשל 2.0 ב1000 ש"ח בשביל איכות לא מהעולם הזה, כי אני לא חושב שאני מוכן לוותר על עוד 500 ש"ח מכיסי בשביל כך העליתי כמה תמונות מהחדר כדי שתהיה פרספקטיבה טוב יותר על החדר, וגם מי…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס דיי ישן. איך אני יכול לחבר אליו את כבל ה yes שלי כדי לראות טלוויזיה במחשב? בכרטיס הטלויזיה יש יציאת tv אחת(כמו של הוט-כבלים), s-video ובננה אחת(וידיאו). האם זה אפשרי עם yes? תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:23:21 עכשיו העברתי כבל rca ל rca מהמהיר לכרטיס הטלויזיה וזה אכן עובד!יש לי שאלה. כאשר הממיר מחובר לטלוזיה ישירות, האם אני יכול לחבר מיציאת ה video out שבטלויזיה ישר לכניסת ה video in שיש בכרטיס הטלוזיה ולראות בו זמנית שידורים מהממיר, גם בטלוזיה וגם במחשב(דרך כרטיס הטלוזיה שמחובר לטלוזיה עצמה)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה על סרטי HD שתמיד רציתי לשאול. איך זה יתכן שקיימים סרטים ישנים באיכות HD של 720p ואפילו 1080p? למשל ראיתי שבyes משדרים את הסרט Titanic ב HD וגם ברשת אפשר למצוא את הסרט באיכות 1080p. זה סרט משנת 97 איך זה שהיה להם את הציוד הנדרש לצילום HD בשנה כזו?? אני אמשח להסבר תודה וחג שמח!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום והרצתי כמה חיפושים לפני כתיבת ההודעה אבל לא מצאתי ת'רד שרלוונטי אליי. אני שוקל כרגע להכניס מעין מדיה סנטר לבית, אבל לא אחד שיהיה מחובר למערכת קולנוע ביתית אלא לייעוד יותר צנוע.. ז"א שיש לי מסך רחב ( dell 200wfp ) ואני רוצה להפוך אותו לטלויזיה, ולחבר אליו מחשב משני ( בנוסף לזה שאני עובד איתו היום ) שלא יהיה מחובר לאינטרנט ושהייעוד שלו יהיה להקליט דברים מלוח השידורים של HOT כשאני לא נמצא בבית ( מה שקורה רוב הזמן ). הצורך הזה נוצר עקב כך שיש הרבה מאוד סדרות וסרטים שאני מפספס כתוצאה מכך שאני לא בבית בשעות שהם משודרים, וכשאני כן בבית אני לא מוצא ממש מה לראות ואני מתבאס שאין לי דרך להקליט את הסדרות האלה, ואז אני צריך 'לבלות' שעות בנסיונות להוריד את…
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר לקצת מוסיקה ... הייתי שמח למשהו שנשמע סביר בפחות מ 150 עדיף אפילו פחות ממאה. תודה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
באתר של פיוניר לא מצאתי את הדגם 310S. באתרים בארץ לא ראיתי כמעט את 310K ובחנויות שהיה לא הצלחתי למצוא הבדלים בין המכשירים חוץ מהצבע. בכל זאת 310K יקר ב-100 ש"ח בזאפ (למרות שאין הרבה חנויות שמוכרות אותו אז אני לא יודע אם זה אומר משהו). יש אפשרות לקנות את 310K מתצוגה בהנחה של כמעט 40%. השאלה מה המצב של נגן DVD שהיה בתצוגה, ואם לא יתנו לי מכשיר שהוא בכלל מחודש...בכל מקרה נותנים גם על המכשיר מתצוגה 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי. מה דעתכם?כדאי? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. שאני עושה ריטס למחשב לפעמים יש קול עד שיש מין הודעה כזאת: או שישר אין קול כשמדליקים את המחשב תמונה של ההגדרות של הקול אצלי אין לי אפשרויות לשנות כלום זה בעיה במחשב לדעתי וגם המיקרופון כבר לא עובד לי זאת נראה לי בעיה במחשב וגם יש לי צפצופים כאלה סתם ככה אבל זה כשיש קול
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי, היום נסעתי להדים - מכון למכשירי שמיעה בו גם לוקחים מידות אוזניים [חלק פנימי]. החוויה לא הייתה מדהימה, UE מבקשים מידות בפה פתוח ולהדים לא היו בלוקים לנשיכה, משמע היה עלי להשאיר את הפה פתוח במקסימום למשך מספר דקות! לא הייתה אווירה של מקצועיות, היא לקחה לי שתי מידות: אחת בפה סגור ואחת בפה פתוח, למרות שאמרתי שאין צורך במידות כאשר הפה סגור. ודווקא כאשר היא לקחה את המידות בפה הסגור, הדגימה הייתה מאוד עמוקה ואילו המידות שנלקחו בפה פתוח היו פחות עמוקות בהבדל משמעותי, כמוכן לאור העובדה שהיה עלי להשאיר את הפה פתוח ללא בלוק נשיכה, כאשר היא הוציאה את הדגימה מאוזני הימנית סגרתי במעט את הפה [לחצי] ואני מאוד מקווה שזה לא דפק את הדגימה השמאלית... בקיצור, חוויה ממש לא מהנה! ומה שע…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שקניתי טלוויזיה החלטיתי לקנות HTPC. (לאחר מכן אני אקנה מגבר + רמקולים) רציתי לדעת איזה תמיכה בחומרה (ב HTPC) צריך על מנת שהמחשב יוכל להוציא את פורמטי האודיו החדשים? (אני מתכוון בשלב השני לקנות מגבר שתומך בפורמטים החדשים) האם חייבת להיות תמיכה בחומרה על מנת להוציא את הפורמטים האלו? (כלומר, האם יהיה אפשר להוציא אותם מהיציאה האופטית למשל ללא צורך בחומרה יעודית)
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי במספר סוגי דיסקים: K2-HD, XRCD24, XRCD2, SACD , HDCD. ורציתי לדעת מה ההבדל באיכות ביניהם? לפי מה שאני הבנתי ההקלטות על הK2HD הן ב-24 BIT ו- 100KHZ XRCD24 ב-24 BIT ו-44.1KHZ XRCD2 ב-20 BIT ו-44.1KHZ אבל האם הדבר נכון ומי מבין כולם נחשב לאיכותי ביותר? ועם איזה דיסק הכי מומלץ לבדוק מערכת חדשה? -שאלה לא קשורה: האם כאשר אני מוריד דיסק למחשב ללא דחיסה בכלל , אני מאבד חומר? אני כרגע הורדתי את : Berlioz Symphonie Fantastique של PHILIP משנת 1974 באיכות 24BIT ו-96KHZ...אם איבדתי מהאיכות, ניתן לכמת את זה באחוזים? עריכה: הורדתי את הברליוז וזה הוריד לי את זה באיכות רגילה....16BIT ו-44KHZ
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קטע שמע מסויים ישמע יותר טוב על מערכת טובה יותר? לדוגמא: קטע שמע באיכות wma 192 kps, ישמע טוב יותר על נגן MP3 יקר עם אוזניות מסוימות, מאשר על נגן MP3 זול עם אותם אוזניות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול 2 שאלות: 1. אם מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על אוזניות טובות למחשב שאפשר לשמוע סאונד חד וחלק וחזק. 2. מה אתם אומרים על האוזניות של CREATIVE, האם כדאי לרכוש אוזניות שלהם או עדיף חברה אחרת. תודה רבה מראש לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מתנצל מראש אם שמתי את המודעה במקום הלא נכון. בכל מקרה יש לי בעיה טיפה מוזרה בהשמעת מוזיקה וכדומה רק דברים שעובדים דרך ה WMP עובדים. למה אני מתכוון אתם שואלים? אם אני אפתח איזה סרט ב WMP יהיה קול וגם אם אני אפתח איזה רדיו אינטרנטי שעושה שימוש ב WMP ,אבל אם אני ארצה לדוגמא לשמוע סרטון ביוטיוב לא יהיה קול. למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום אני פותח נושא חדש במטרה לייעל את התמיכה למוצר אמין וטוב והכי חשוב המחיר כמה נקודות שאני רוצה להזכיר רוב המקרנים ששמים עליהם שם כגון בנקיו אפסון סמסונג וכו הם מקרנים טובים מחירים די גבוהים וזאת נקודה כואבת למעשה כל יצרן ספק נוסע לאסיה עושה בקרת איכות למוצר אומר למיפעל לשים את שם המוצר ומשווק אותו בעולם כולל בארץ לכן החלטתי לנסות ליעל ולהוזיל את כל נושא המולטימדיה אני לא ספק או דומה אך אני חושב על כך אחרי שראיתי כמה המוצרים שהם מוצרים טובים עולים הרבה ולהרבה אנשים אין אפשרות לקנות מוצרים טובים במחיר טוב ואמינים אני מוכן לקבל הצעות לשיפור יעול ומה אתם חושבים שצריך להיות במוצר כגון מקרן מחיר טכנולוגיה וכדומה כדי שאולי בעתיד אוכל להביא לכם מוצר כזה במחיר טוב ואמין לאחר ש…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
כשאני מדבר עם אנשים בתוכנת הVENTRILIO והם מדברים בדיוק בזמן שאני מדבר הם נתקלים בECHO ( שומעים את עצמם ) מאוד חזק! אני לא יודע מה לעשות.. ניסיתי להחליף כרטיס קול אבל זה פעל ועכשיו זה לא פועל יותר חח אז הכרטיס קול שעושה את הבעיה הזאת הוא: Realtek High Definition Audio. זה ממש מעצבן אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום! לדודה שלי יש בעיה בטלוויזיה, שהיא לא יכולה לסרוק תחנות, לקחנו לטכנאי והכל, ומחכים לחוות דעת. אז רציתי לשאול האם יש מפצל כלשהו בין החיבור העגול בממיר(יש לה ממיר אנלוגי) לבין חיבור אדום לבן צהוב(RCA) שיש בטלוויזיה, כדי שהיא לא תצטרך לסרוק תודה אריאל
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-