עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by FTWR,

לא חייב משהו מדהים אני מחפש רמקולים טובים ב200 שקל חריגה של כמה שקלים לא יותר רק מחנות TMS הקרובה לביתי http://tms.co.il תודה לעונים !

2. Started by parker,

הבוקר קיבלתי את הכטיס, ותחילה באמת הייתי רוצה לציין את השירות הנהדר שקיבלתי מנעה מחשבים, אני בהחלט ממליץ לקנות משם את הכרטיס (או כל דבר אחר בעצם). ועתה לנושא הדיון - אין לי מושג איך להגדיר את הדרייברים בצורה הטובה ביותר לשמיעת מוסיקה. כרגע אני שומע דרך אוזניות RP-21 שמחוברות ישירות לכרטיס (לכניסת front). אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מה עושים כאן, כי יש די הרבה אפשרויות תודה מראש :]

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  3. שלום לכל הגולשים יש לי כמה שאלות בנושא כרטיסי קול: - אני אישית לא גיימר ובעיקר שומע מוזיקה במחשב. האם יש יתרונות מוכחים מבחינת איכות סאונד לכרטיס נפרד (למשל X-FI של קריאייטיב) או שיכול להספיק לי הכרטיס הנוכחי (7.1 של רילטק) המובנה - במידה ואני משתמש ביציאה האופטית דיגיטלית האם יש הבדל באיכות בין היציאה הזאת בכרטיס נפרד לבין אותה יציאה בכרטיס המובנה או שאין בהדל באיכות כי שניהם דיגיטלים תודה ויום טוב לכולם

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  4. יש לי את המערכת, בעבר זה לא היה בעיה ובכול סרט AC3 היה מזהה אותו כדולבי אבל משום מה כרגע הוא לא מזהה את זה, רק ב PowerDVD הוא מזהה אותו אבל משום מה הוידאו רץ בצורה מקוטעת. יש למישהו מושג מה הבעיה? ניסתי לעדכן קודאקים ולכוון שוב את ה AC3 פילטר אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. אחי הקטן (13.5) החל לפני זמן מה לעסוק בעריכת שירים (רמיקסים וכו') בתור תחביב. חשבתי להפתיע אותו בזוג אוזניות שוודאי יתנו לו שיפור רציני באיכות מהרמקולים בהם הוא משתמש (מובנים במסך מחשב :-\) ואוזניות של 30 שקלים... רציתי להתייעץ איתכם איזה אוזניות הכי כדאי לקנות לו בסכום של עד 200 ש"ח (חריגה מסויימת אפשרית). תודה רבה לעוזרים נ.ב. אוזניות עדינות מידיי לא יחזיקו אצלו הרבה זמן, אשמח אם זה ילקח כשיקול בבחירה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Cyber Angel,

אהלן! אני רוצה לקנות רמקולים. אני לא ממש מבין בזה אבל מה שחשוב לי זה איכות שמע טובה ושיהיה סראוונד (כלומר כמה רמקולים שאני אפזר בחדר). תודה מראש!

7. Started by kaisman12,

כמה משמעותי זה לכבות את הרמקולים לאחר השימוש? קראתי המון ביקורות על הרמקולים שקניתי (JBL Creature II) שהכפתור הפעלה הוא מאחורי הבאס וזה חסרון אני בדרך כלל לא הייתי מכבה את הרמקולים לאחר השימוש רק רציתי לדעת אם כן אני יתחיל.. ועוד שאלה, למבינים פה מבחינת סאונד עדיף לשמוע את המוזיקה אחרי שכיוונתם את הבס והטריבל דרך הסאב ולא נגעתם בequalizer בווינאמפ או ההפך?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by lamer4ever,

האם יש דרך לנגן סרטים על טלויזיה מדיסק קשיח חיצוני ?

9. Started by GWeizman,

מחפש הדסט לחבר, בסביבות ה300 ש"ח שימושים עיקריים: גיימינג (קל-בינוני), דיבור (סקייפ, וונט וכו'), מוזיקה (טראנסים, קלאסי, רוק לסוגיו) בקשות - 1. נוחות - צריכות להשאר נוחות גם אחרי זמן רב (יחסית) של שימוש רצוף 2. הדסט, לא אוזניות 3. איכות דיבור סבירה-טובה, כמה שפחות רעשי רקע 4. איכות סאונד טובה, עד כמה שאפשר בתקציב תקציב של בסביבות ה300 ש"ח, חריגה קלה במידה ושווה את זה. תודה, גיא. (והחבר)

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  10. שלום, אני חיברתי את הטלוויזיה עם כבל VGA למחשב ואני לא מצליח להגדיר רזולוציה שבה המסך יתמלא. או שהקצוות בצדדים בורחים מהמסך ולמעלה ולמטה יש שחור או שאני מגדיר על רזולוציה מרובעת ואז אין בריחה של התצוגה אבל בצדדים יש שחור. ניסיתי באפשרות של מסך מלא ואז בכלל כל התצוגה ברחה ומתי שאני מכוון על הגדרת הגבולות זה לא ממלא את המסך הדגם של הטלוויזיה הוא טושיבה 47WL66 תודה[br]פורסם בתאריך: 25.10.2008 בשעה 18:31:15 עריכה:הנה תמונה כדי שתבינו מה קורה בדיוק. כמו שניתן לראות בטלוויזיה למעלה ולמטה יש פסים שחורים ובצדדים התמונה בורחת בלאפטופ ניתן לראות איך זה היה אמור להראות. http://www.upfree.net/6163023

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אהלן, אני צריך כרטיס טלוויזיה עד 250 ש"ח לא דרושה תאימות ל MCE, לא דרושה יכולת הקלטה. הדרישות נורא פשוטות 1. שיקלוט כבלים אנלוגיים (אם אפשר לקלוט כבלים דיגיטליים ללא ממיר אני מאד אשמח) 2. שלט 3. תאימות לויסטה 4. מקלט FM - בונוס! 5. אם אפשרי לרדת מ 250 ולקבל את כל הדרישות (חוץ מה FM והכבלים הדיגיטליים) אשמח לרדת כמה שיותר.

12. USB או FIREWIRE - לא אכפת לי... שיהיה בעל עכבת נמוכה. יציאה לרמקולים+יציאה מוגברת לאוזניות עם פאנל שליטה על הווליום של כל אחד מהם. מספיק ערוץ כניסה אחד, ישמש לרוב בתור כניסת LINE ממדמה מגברים, אבל עדיף שיהיה בו גם PREAMP למקרה ובכל זאת אחליט להקליט מיקרופון. עד 1500 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. בהנחה שזה לא HD תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by AndreY`,

אני הולך לקנות את האוזניות האלו בקרוב, השימוש שלהם יהיה לדבר וגיימינג למוזיקה יש לי את הרמקולים שלי האוזניות יחסית זולות וכנראה שזה בא בעקבות האיכות (הירודה כנראה) אז פשוט רציתי לדעת, איך שומעים באוזניות? איך המיקרופון, הוא בסדר ואפשר לדבר איתו ככה שהחבר שלך יבין מה אתה אומר? ואם למישהו יש תמונה זה יעזור לי מאוד תודה מראש

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by ngaash,

שלום יש לי מערכת שמחוברת למחשב ושומעים רק ברמקול אחד וזה לא בעיה במערכת(נגיד ברדיו בלי קשר למחשב שומעים בשתיהם) מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by J S Bach,

היי, יש לי כ-50 דיסקים בתיקיות שונות שהם כרגע לא דחוסים בכלל, ורציתי להעתיק את כולם כ-FLAC, האם ישנה דרך לעשות זת בפעם אחת? כסיפרייה תוך שמירה על החלוקה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by popai,

שלום אני מתכנן לחבר את המחשב פיסי שלי למסך lcd 42" fhd לצורך משחקים וסרטים 50 אחוז כל אחד מהם ואני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במחיר של בערך עד 400 שח שיהיה מחובר למערכת רמקולים 5.1 של לוגיטק x540 ואני מחפש המלצה לכרטיס קול שיהיה תואם את צרכיי ובהתאם לתקציב תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  18. יש לי מערכת כזאתי עם 2 רמקולים, לפעמים אני מחבר את הקול של המחשב לשם כשאני רואה סרט בטלויזיה ושמתי לב שיש מין רעש סטטי כזה ממש חזק ובקושי שומעים את המוזיקה או הסרט מהמחשב, ברמקולים הרגילים שומעים מצויין אז זו לא בעיה בקובץ... זה דרך חיבור AUX אם זה עוזר.. מקווה שתוכלו לעזור, גיל

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Gogol,

שלום לכולם! יש לי מערכת רמקולים קריאייטיב 4.1 עתיקה למדי (מודל 99') אבל עושה את העבודה. בזמן האחרון הרמקולים משמיעים מעין תקתוק קצבי מעצבן כל הזמן (בלי קשר לכיוון הווליום, ובלי קשר למצב המחשב - פשוט כל זמן שהם מופעלים). למישו יש רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by matvey99,

אני צריך את עזרתכם כי עוד כמה שעות אני יוצא מהבית לקנות אוזניות חדשות. עד עכשיו אני תמיד השתמשתי ב HEADSET ואני חושב הפעם ללכת על אוזניות ומיקרופון בנפרד לאחר שאמרו לי שאוזניות בלי מיקרופון בדרך כלל יותר עמידות ואיכותיות (תקנו אותי אם אני טועה) אז אני מחפש אוזניות קשת שיביאו לי דיי חוייה כשאני שומע מוזיקה או רואה סרטים ושלא יעלו יותר מ200 שקל כי עוד חצי חודש אני חייל קרבי ואני כמעת לא יראה את הבית ואני לא רוצה לבזבז הרבה כסף על דבר שלא יהיה בו הרבה שימוש. ד"א חשוב לי גם שהם לא יהיו ממש אטומות וגם אם הם כן אז שלא יהיו מבד בפנים תודה.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by Kenny,

אהלן אנשים, קניתי סט רמקולים של Pure accoustics Lord אומנם לא סט ברמות גבוהות.. אבל עדיין איכותי.. סדר גודל של 2300-2400 שקל לסט רמקולים ואליהם יחובר מגבר של Harman Kardon 132 בכל מקרה, כרגע אני עם המובנה, אני מחפש כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית, להעביר 5.1 ערוצים בכבל אחד. הכרטיס ישמש בעיקר במוזיקה סרטים ומשחקים. תקציב עד 500-600 .

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by Lyor,

רציתי לשאול משהו בקשר לכ.טלוויזיה דיי בכלליות (אני מטנצל מראש אם השאלות הבאות יהיו טיפה אידיוטיות או לא הגיוניות). רק לאחרונה התחלתי להתעניין בעסק הזה ולפי מה שהבנתי בהנחה שיש לך כרטיס טוב שקולט שידורים דיגטלים אז אין סיבה לכך שלא תוכל בעצם את השידורים בארץ... אני מתכוון שאם בכל מקרה הוט וYES תמיד בעקרון משדרות את כל הערוצים כל הזמן לכולם (ובעצם הממיר הוא זה שבורר איזה ערוצים אתה תיראה) אז אני סיבה שאם תעשה לכרטיס סריקת תחנות אז הוא לא ימצא לך את כל התחנות האפשריות לא?... זה בעקרון דיי מה שהבנתי מהסרטון להלן: וגם קצת מכאן

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by asilbob,

M-Audio Revolutions 5.1 עשיתי הזמנה לפני שבוע צריך להגיע אלייי אני מאמין השבוע השאלה שלי מה אתם אומרים יהיה שיפור גדול מי הכרטיס קול שלי או שכדאי לי לבטל ? אז בכללי בכמה רמות ה M-Audio Revolutions יותר טוב מי ה Realtek ALC650 ? עכשיו יש לי ATP 3 ובעוד איזה 3 חודש בערך אני מביא תMX5021 עכשיו השאלה שלי עם בATP נרגיש איזה שנוי ? זה הכרטיס קול שיש לי עכשיו Multimedia Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) Audio Adapter Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  24. קניתי LCD מארצות הברית לא מזמן ולא שמתי לב שהוא לא תומך בשידורים של הארץ כולנו יודעים שהשידורים שם הם ב-NTSC ובארץ רוב הטלויזיות משתמשות ב-PAL התקשרתי ל-HOT ואמרו לי שאם אקנה כבל SCART עם יציאה של SVIDEO אני אוכל להסתדר רק לשנות בממיר את ההגדרה לצפיה בשיטת שידור של SVHS רציתי לדעת אם יש כבל SCART עם יציאה טובה יותר מ-SVIDEO לטלויזיה אולי COMPONENT או משהו דומה.... אודה לכם על העזרה ואפילו אם תוכלו לתת לי טלפון של בעל מקצוע או חנות שיכולה לעזור לי בהחלטה ויום טוב שיהיה לכולנו ;D

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by Gogol,

שלום לכולם! אני צריך המלצות לרמקולים למשחקים וסרטים, באזור מחיר של 300 ש"ח. כעיקרון אני רוצה 5.1, אבל האם יש במחיר כזה משהו סביר ברמה הכי בסיסית, או שעדיף כבר לקחת 2.1? ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים