אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש אתר טוב עם אלבומים שלמים תודה רבה רבה לכל מי שיעזו
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי המערכת הנ"ל, והכפתור שמשמש ככפתור ההדלקה והאקוולייזר הפסיק לעבוד. הפעולה של האקוולייזר עובדת (סיבוב) אבל הכפתור נשאר על מצב דלוק (לחיצה). אם למישהו יש חלקי חילוף רלוונטים או יודע איפה להשיג חלקים אשמח אם ישמיע קולו. נ.ב. 1: הרמקולים כבר אינם באחריות ולכן אינני שולח אותם לתיקון, ובמעבדת היבואן לא מביאים חלקי חילוף ספציפים אלא רק מקבלים את הרמקולים לבדיקה בתשלום. נ.ב. 2: על הכפתור יש כיתוב: B2K ו- 9C2. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי את עזרתכם - יש לי כרטיס קול של CREATIVE עם יציאות לראשיים לסנטר ולאחוריים. ( הכרטיס הוא AUDIGY 2 ואין לי יציאה אופטית ) בכל מקרה הכרטיס מחובר לרסיבר YAMAHA מהיציאה הירוקה ( היציאה הראשית לקדמיים נדמה לי ) עם כבל שבצידו האחד יציאה אחת ( מהכרטיס קול ) ובצידו השני RCA אדום לבן המפורסם. חיברתי את זה לאחת הכניסות ברסיבר ימין ושמאל כמו שצריך. עד פה הכל בסדר רק שאני לא מבין איך אפשר אם בכלל לנצל את הכרטיס והרסיבר שאני אשמע AC3 אמיתי כמו ב DVD . זאת אומרת שלפי ההגיון שאני חשבתי שקורה זה שאני מנגן סרט שהוא AC3 מהמחשב אז למרות שאני מחובר ב RCA סטיראו הרסיבר אמור לעשות את ההמרה ל AC3 . מה שקורה בפועל זה שאני שומע סרטים בכל הערוצים אבל נראה לי שהוא סתם מפזר את הסט…
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
איך אני יכול להכניס קבצי ZIP או תיקיות או כל קובץ... כי פשוט חיפשתי בגוגל כבר יותר מחצי שעה ואני לא מוצא כלום...
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בדקתי בסיקור פה וכתוב משהו על MX500 אבל הנושא היה U2, ולא נאמר מילה על שאר הנגנים, ואני בקרוב מתכנן לקנות נגן פלאש קטן (ירדתי מהX5\L) וחשבתי על 1GB G3 ורציתי לדעת אם הוא מגיע עם אוזניות איכותיות. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-
-
חברה אז ככה החלטתי לקנות טלוויזיה LCD התקציב הוא 1500 שקלים חמישים לפה. אם אפשר להחזיר לי תשובה כמה שיותר מהר תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי יש לי שלל חיבורים מאוחרה בלוח אם ויש לי בבית מערכת קולנוע בייתית עם מגבר של קאנווד, איך אני מחבר את זה הכי נכון, ניסיתי כמה חיבורים ושומעים ממש חלש דרך המגבר. אשמח לעזרה תודה
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון. ברצוני להעביר קלטות למחשב (דרך וידיאו) אני יודע שדיברו על זה הרבה, אבל רוב הדיונים ישנים . אני צריך כרטיס שיכול לקבל כניסת rca (למשל) אין צורך בטיונר טלויזיה! רק העברה וקידוד למחשב. מחפש כרטיס שלא יוריד באיכות (כמובן שאיכות הקלטות לא משהו) יכול לבוא בחיבור USB או PCI או PCIE מחיר בסביבות ה300 (אפשר פלוס) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם .. סתם צץ במוחי רעיון לבצע שימוש ברסיבר JVC יחסית ישן שיש לי עם זוג רמקולים גדולים מעץ... יש לי כרגע במחשב רמקולים של LUXEON 4.1EM ואני מוד מרוצה מהם מספקים אותי מאוד... הקיצר אני יכול לשלב את זה איכשהו במחשב??? אולי לחבר את הרסיבר לסאבוופר של הרמקולים או משהו??? בתודה ניב :-*
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הבעיה היא הסאב ששוקל 26 קילו והוא די גדול. אבל איזה תוספת יבקשו כבר 200-300 שקל עדיין יוצא שווה. בארץ 2100 בחול 850 שקל. יש מכס על דברים כאלה ? ואם כן איפה אפשר לבדוק כמה זה יצא ? תודה
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כמה דקות של שירים אפשר לשים???
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לעשות מערכת קולנוע ביתי בחדר. אני רוצה לקנות רסביר טוב של ימאהה אני חושב על הרסיבר הזה RX-V1800 זה הקישור לרסיבר : http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=558291&CTID=5000300 מה אתם אומרים ? שווה את ההשקעה ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היה לי את הצינטק AV710 מעל לשנה, כרטיס תקציבי מעולה למחירו שהיתרון הבולט בו הוא המיד המאוד מפורט והגבוהים. הבאסים היו בו חלשים ועוצמת היציאה לאוזניות נמוכה יחסית... עם הESI JULI זה עולם אחר לגמרי, יש עוצמה גבוהה ביציאות הTRS הפירוט השתפר מאוד, המון צלילים חדשים מתגלים במוזיקה מוכרת... הבאסים הגבוהים והמיד מפורטים מאוד, קפידת מדרגה מעל הצינטק AV710 ללא שום ספק דרייברים מעולים ויציבים, הדבר המדהים ביותר בכרטיס שבמה הפכה להיות ענקית ב AKG K518DJ. האוזניות נשמעות ממש טוב עם הכרטיס קול הזה בקבצים איכותיים, עם הקבצים דחוסים ברמות גבוהות לרוב כלל הצילים מתערבלים זה משתפר בקבצים פחות דחוסים, אבל עדיין נשמע מעט מתכתי, הצלילים הגבוהים עדיין לא נשמעים כמו שצריך אפילו בOGG…
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card אני לא מצליח למצוא את הדרייב שלו (אני צריך שהדרייבר יתמוך ב-WIN7 או ב-VISTA או ב-WIN XP
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לא יתחברו אליה קונסולות למיניהן. יחובר לממיר YES 42" מינימום. LCD או פלזמה, אני צריך שתייעצו לי בנושא זה.
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
קניתי את הדגם mdr 71 עכשיו יוצא שאוזניה אחת קצרה הרבה יותר באורך מהשנייה האם לזה יש את החוט המאריך שקיבלתי ? ניראה לי סירבול אין מצב לאזן את האורכים?בלי להשתמש במאריך. תודה .
-
- 14 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מחפש להיתפנק באוזניות ברמה גבוה ,מצאתי שני דגמים שאשמח לישמוע מי המומלץ ואם יש עוד אופציות אשמח לישמוע. http://www.turtlebeach.com/product-deta ... e-tango/27 http://www.astrogaming.co.uk/a50/a50-wi ... system-486
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
ok חבר שלי רוצה לקנות איזה נגן mp3 כדי להעביר את השמירות הבעיה היא שהתקציב לא גבוה במיוחד (חייל) האם יש לכם המלצה טובה לנגן בתקציב הזה ? ועוד שאלה ראיתי פעם כל מיני תוכנות שאומורות לנקות כל מיני רעשים בקבצי מוזיקה ולעשות אותם יותר "נקיים" , האם התוכנות האלה באמת עוזרות ? יש לכם המלצה לתוכנה מסויימת ?
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
טוב , עברתי על כמה עמודים של הפורום והגעתי לכמה אפשרויות לקניית נגן MP3 מבוסס HD . 1. IRIVER H320 , השאלה שלי לגביו האם במציאות הוא באמת כל כך עבה (אפשר לתת לי אותו ביחס לIPOD שאותו ראיתי אצל חבר) ומתי יוצא השלט שלו + מתי יוצא עדכון FRIMEWARE עם עברית + איזה איכות סרטים אפשר לראות בנגן ? והאם אפשר לראות טבלה עם כל האפשרויות שלו. 2. Gmini - טוב אותו ראיתי אצל חבר נגנן מאוד נחמד אבל יקר ב50 דולר מהIRIVER השאלה האם הוידאו בIRIVER ממש על הפנים . 3. ראיתי את הIRIVER H10 האם הוא יותר טוב מהH320 ? או שהוא מיועד להיות כמו הMINI IPOD כדי להיות גרסה קטנה של ה3XXH תודה לעונים .
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קודם כל יש לציין שפתחתי כבר תראד על המגבר שמדובר עליו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=42904 פרטים על המגבר: חברה: Pioneer דגם: DC-Z72 עוצמה כוללת: 200W חלוקה: או 100X2W או 4X50W (ל4X50 זה שיעור בגלל שיש לו גם יציאה לשניי אחוריים) IMPEDANCE: מ6 עד 16 אום לרמקולים הקידמים לאחוריים מ16 אום ומעלה. מצב: אני הולך לתת אותו לתיקון מחר (תלוי בתגובות שלכם ) עכשיו יש לי שניי רמקולים שההספק של כל אחד מהם 400W. השאלות: 1. המגבר הישן שברשותי יחזיק אותם כמו שצריך גם אם אני יגביר אותו על הMAX עוצמה? שאר השאלות יעלו לי אך זו השאלה הכי חשובה!! : תודה מראש SubX
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, מעוניין בהמלצה לטלויזייה בגודל 55 אינץ' ומעלה. הטלויזיה תשמש בעיקר: צפייה בערוצי הטלויזיה הנפוצים(SD) צפייה בערוצי HD של הוט(ספורט וכו') סרטי HD וסדרות(שמוזרמים ע"י סטרימר אם זה משנה) (לפי הסדר של כמות הצפייה) תקציב: 10,000 מרחק צפייה: 5-5.5 מטר לא מעניין אותי סמרט TV או תלת מימד רק איכות תמונה, בכל מקרה רוב המדיה מועברת דרך האפל טיוי שלי. לפי מה שראיתי באתרי ביקורות סדרת הST של פנסוניק נחשבת למוצלחת. המטרה היא לקבל המלצה על כמה מסכים ולבחור ביניהם(בחנות כמובן). כמו כן, אשמח על המלצה למקום לקנייה. תודה, אוראל.
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
בחודש הבא עלינו לטובה יש לי יום-הולדת! החלטתי לבקש מהורי רמקולים חדשים וכרטיס קול חדש. כרגע יש לי כרטיס קול של CREATIVE מסוג LIVE! 5.1 DIGITAL ורמקולים מעפנים של חברה עלומת שם שפשוט זוועתיים (חברת CIRCLE DATA... מישהו שמע עליה בכלל?). מכייון שהכרטיס קול הוא דיי ישן שעובד ב-16 BIT, והרמקולים לא משה ובכלל, החלטתי לשדרג לדבר הבא: כרטיס קול: Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card שעולה 571.83 ש"ח. רמקולים: Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers שעולה 585.49 ש"ח. סה"כ: 1157.32 לקחתי את הכרטיס קול הזה כי הוא די זול ומאוד מתקדם וגם בעיקר בגלל שאני מאוד מרוצה מהחברה הזאת... לקחתי את הרמקולים האלה כי שמעתי שהם מעולים! אין לי צורך במערכת 5.1/4.1 ומעלה כי אין לי איפה לשים את האחוריים (אב…
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הרמקולים הנוכחיים שלי (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704609 Logitech S120) במערכת אחרת קצת יותר רצינית (2.0 או 2.1). הרמקולים יחוברו למחשב וישמשו לשמיעת מוסיקה. יש ברשותי את הרמקולים האלו: SONY SS-GRX8, ואני יכול להשמיש אותם ע"י רכישת מגבר ב 100 ש"ח. האם בתקציב של 100-150 ש"ח +- יש רמקולים יותר איכותיים מאלו של סוני? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לצורכי מוסיקה ישראלית,מזרחית,רמיקסים והאוסים האם בכלל שווה לי לשדרג מהכרטיס קול המובנה שעל הלוח? ואם כן: מה ההבדל בין כרטיס הקול Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1 שעלותו 375 ש"ח בKSP לבין Creative X-Fi XtremeGamer שניתן למצוא אותו בEBAY ב45 דולרים כולל משלוח (כלומר 200 ש"ח)? ואפרופו כרטיסי קול. ידוע שדיסקים קשיחים לא מומלץ לקנות יד 2 (בלאי מואץ). רמקולים ומעבדים לדוגמה - כן. איפה עומדים כאן כרטיסי הקול?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-