אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לאנשים. אחרי כ-4 שנים, הגיע הזמן להחליף את הפדים של האוזניות שלי (התחילו להתפורר כבר...) איפה אני יכול לקנות חדשים שמתאימים, ואם יש משהו תחליפי טוב יותר- ספרו לי על זה (תקציב לא ידוע... אין לי מושג כמה עולים חדשים אז אני לא יכול לתת הערכה...)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טלוזית LCD לחדר שלי בתקציב של כאלפיים שקלים. כמובן שחשוב לי איכות תמונה טובה וסאונד סביר. הייתי נעול על LG 32LH20R LCD 32 , אבל לאחרונה הבחנתי שאין אפשרות לחברה למחשב וזה קצת הרתיע אותי. כרגע אני לא מתכוון לחבר את הטלוזיה למחשב, אבל זאת יכולה להיות אופציה טובה בעתיד. ד.א לתקציב שלי נכנסת רק טלוזית HD Ready. תודה על העצות
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hi i want to buy a new tv for my room but i dont really know much about tvs and i hope you guyz can help me pick a good one i have around 3000-3500 any ideas?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בטוח שכבר דנתם בנושא זה אבל בכל זאת... יש לי הרבה קלטות ווידאו ביתיות ואני מעוניין להמיר אותם ל DVD. ראיתי ב ZAP הרבה כבלים שמתאימים לזה. האם יש מישהו שמכיר טוב את הנושא ויכול להמליץ על כבל מסוים וגם תוכנה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים קומפקטיים, משמע שיהיו יחידה אחת (לא מופרדים), שיהיה קל ומהיר להוציא ולהכניס אותם מהתיק. חשוב שיקבלו חשמל\טעינה מ-USB כי תכלס רוב הזמן הם יהיו מחוברים למחשב בעבודה שיש לו רק רמקולים מובנים במארז, השימוש זה בעיקר שירים. יהיה לי קשה להסתדר עם משהו שמקבל חשמל מהקיר, וגם סוללות בלי חיבור USB יהיה לי בעיה כל הזמן לטעון בבית. חשבתי על ה-JBL ON TOUR הרגיל שעולה 350 שקל, אבל אין לי מושג איך האיכות סאונד של דבר כ"כ קטן. אני לא חושב שיתנו לי בבאג לפתוח אותם ולשמוע, אז אני מחפש המלצה ממי שבאמת שמע רמקולים מהסוג הזה (ומהמחיר הזה) ויכול להמליץ לי (בבקשה בלי המלצות סתם על סמך סקירות, זה לא מה שאני מחפש). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה דקות של שירים אפשר לשים???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סאב וופר שאותו אני יחבר למערכת שיש לי בחדר - (lg-jbl (ffh - 2020 אז אני צריך המלצות... כמו כן את המערכת אני רוצה לחבר למחשב ,כרגע אני מחבר את היציאה מהמערכת ליציאת אוזניות ברמקולים הקטנים של המחשב אז אני צריך המלצה לכרטיס קול טוב לשמיעת מוזיקה ומשחקים (ללא עיבוד קול או דברים בסגנון) ועוד שאלה קטנה,עם הכרטיס קול החדש (כרגע יש לי משהו פשוט on-board) איך אני יחבר את המערכת לכרטיס קול ? בהנחה שהכרטיס הוא 5.1 או יותר והרמקולים עצמם כולל הסאב וופר מתחברים למערכת = האם תהיה ירידה באיכות הקול או שהחיבור של המערכת לכרטיס ע"י חיבור רגיל מצד אחד (כמו לאוזניות ) ושתי בננות מצד שני (חיבור ל aux) יהיה בסדר ? תודה מראש על התשובות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש ואני מתלבט בין שלוש האוזניות האלה: Grado SR 60 Grado SR 80 וה-Sennheiser HD 485 השימושים שלי הם רק למחשב (מוסיקה סרטים סדרות ומשחקים), אני מקשיב לכל סוגי המוזיקה (מרוק ועד קלאסי ועד לג'אז) כך שהאוזניות יהיו רב שימושיות, וגם שיהיו נוחות לשימוש ארוך.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי את העין על האוזניות של Razer Kraken Pro הבעיה שאני רואה שני סוגים (?) ואני לא בטוח אם זאת טעות כתיב או לא. האחד זה "Razer Kraken Pro Analog" והשני זה "Razer Kraken Pro Stereo" האם יש הבדל ?! הנה לינקים לשניהם : http://ksp.co.il/?uin=18368 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11210 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10026 תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות אוזניות חדשות ונמאס לי לקנות אוזניות של 50-100שקל שנשברות תוך חודש או שלושה חודשים אז החלטתי לקנות אוזניות יותר רציניות בסביבות ה 350 שקל (גג 350) רוב השימושים שלי הם משחקים והרבה אני משחק ממש הרבה וכשאני לא משחק אני רואה סירטונים ביוטיוב או צופה באנימות (סדרות יפניות מצוירות זה הסבר הכי בקצרה כי אני יכול לפתוח פה דיון שלם על מה זה אנימות קיצור סדרות מצוירות) וסרטים חשבתי על הSteelSeries SteelSound 4H שהן אוזניות שתואמות את השימושים שלי + הן במסגרת התקציב (הנה סרטון סקירה שלהן נא להתיחס לדגם ה4H )עכשיו שיהיו לי אוזניות חדשות אני לא הולך להשתמש הכרטיס הקול המובנה של המחשב כי אני לא יוכל להוציא את מיטב הסאונד מהאוזניות עם כרטיס קול מסריח …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לבדוק אם הבעייה עם הדריבר, אבל EVERST אפילו לא מציג לי שום מידע בקשר לאודיו ככה שאין לי מושג איזה דריבר להוריד
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להאזין לאוזניות הנ"ל על סט מאוזן\לינארי\שטוח (יכול להביא את שלי) במידה וזה אפשרי. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ךפי מה שקראתי וראיתי, יש שני סוגים של 3D , אחד אדום כחול ואחד עם משקפיים שיש להם פילטרים אחרים 3D עובד ככה שהמסך מראה פעם אחת תמונה שהולך לעיין ימין ופעם אחת לעיין שמואל (בגלל זה מסך 3D עובד בקצב רענון של 120FPS .. הוא משלים ל 60 בכול עיין ) עכשיו נגיד ויש לי מסך שהוא 60 הרץ, האם קיימת האפשרות לעשות(דרך המחשב כמובן) שהוא יראה 3D בקצב של 30 הרץ לכול עיין ? אם כן ... תוכלו לכוון אותי לאיזה מדריך או משהוא כי אני לא מוצא יש בידיי שני משקפיים ... אחד ה אדום כחול הזה ( שזה 3D דיי מעפן ) ומשקפיים פסיביות של קולנוע ... אשמח לקבל כיוון .... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר על החלק הבא: http://www.extron.com/product/product.aspx?id=dvs204 מה זה בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות טלוויזית LCD בגודל המומלץ למרחק של 2.5 מ', אני יודע שלמרחק הזה מספיק HDR או שעדיף כבר ישר לקנות FHD? כדי להנות מהטלויזיה באמת, כמובן מומלץ שיהיה טסטימר צמוד אליה שיוכל לנגן סרטי HD בצורה חלקה. התקציב עומד על 3.5 לטלוויזיה ולסטרימר עצמו. כמובן עדיף כמה שפחות. רוב התכנים יהיו בתקן SD בשידור של יס ויהיו סרטי HD מהסטרימר. ד"א, אם יש דגמים מליינים ישנים שהם טובים ואין תוספות מיוחדות או שיפור משמעותי כלשהו בליינים החדשים אין לי בעיה ללכת על דגם ישן יותר על מנת להתפשר במחיר. תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא יודע אם יש בהם מגבר ? או אך הרמה שלהם? חבר שלי רוצה כאלה לסלון שלו ( שמחובר שם מחשב) מה אתם אומרים? http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=706484
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לרכוש כבל HDMI כ5 מטר שיחובר ממחשב נייד לLCD. לצערי אני צריך את הכבל קצת בדחיפות לכן הזמנה באינטרנט לא בא בחשבון. כמה כסף יעלה לי התענוג?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לתת למחשב שלי את היכולת לנגן מוזיקה באיכות ראויה, ולכן אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס קול ורמקולים הולמים. הכוונה היא, כמובן, לסטריאו בלבד. באשר לתקציב, חשבתי על כ-1000 ש"ח לכרטיס ו-1000 לרמקולים. אם לדעתכם זה לא מספיק, אשמח אם תעירו על כך. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן MP3 עם נפח של 20 ג'יגה (בערך) חשובים לי מאוד גם הדברים הבאים (חוץ מהאיכות, הנוחות והעמידות): שיהיה לו ספיקר (כמו שיש בפלאפונים) שיהיה אפשר לשדר איתו לרדיו (בשביל נסיעה במכונית) (וגם לקלוט רדיו) שיהיה אפשר להעביר גם תמונות \ סרטים USB2GO אם יש דבר כזה אז שיהיו לו 2 יציאות לאוזניות שיהיה אפשר למצוא את הסוללה הנטענת שלו בחנויות ושלא תהיה בלעדית (אם תיהרס...) אני משער שאין דבר כזה כרגע בישראל או בכלל... אז אם מישהו מכיר איזה נגן שעומד להגיע לארץ בחודש- חודשיים הקרוביים שיירשום בבקשה. אם אתם מכירים משהו שקרוב למה שאני מחפש אני אודה לכם =]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעת צפייה בסרטים ומוזיקה מה הבעיה? חיברתי את כל החוטים לפי הצבעים. הרמקולים הם של LOGITECH תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ישנה של SONY (מהטלויזיות הגדולות הישנות... באסה.. :-\) לטלויזיה חיבור SCART וקומפוזיט(?) בלבד (3 בננות - צהוב, אדום, לבן). במחשב יש לי לוח Gigabyte MA78GM-S2H שבו יציאות DVI, HDMI, והחיבור הישן - RGB (?). מהי הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לטלויזיה לטובת צפייה בסרטים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל רציתי לבקש את עזרתכם. הנגן נחמד מאד, אך אינו מגיע עם תמיכה בכתוביות בעברית. יש דרך כלשהי להוסיף לו תמיכה בעברית (חיפשתי באינטרנט עדכון FIRMWARE אך לא מצאתי...)? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תראו: http://us.creative.com/products/category.asp?category=209 הכרטיס לא מופיע יותר והם הקפיצו את המחיר של הXtremeGamer למחיר הישן של הXtremeMusic. משהו פה לא מריח לא טוב. בתקופה האחרונה הרבה אנשים התלוננו שהדרייברים החדשים מזהים את הXtremeMusic הישן שלהם בתור XtremeGamer למרות שהוא נחות בצורה משמעותית. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל ההודעה נערכה: הבעיה של השיור זה שהחוט שלהן מותאם ללבישה מאחורי הצוואר (כלומר אוזניה אחת ארוכה יותר מהשניה), ואני לא סובל את זה. לכן צריך לחפש אלטרנטיבה. מה עם אלה? http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=368885&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-