אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מקווה שלא ערתי פה על החוקים אם כן תערכו את האשכול תקציב 1000-1500 שקל לפחות 32" אין לי מושג מה ההבדל בין hd ready ל hd full מקווה שהמחירים טובים אחרי שיצא ה led המסך מיועד לטלוויזיה אבל חשוב ביותר שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב באיזה יציאה טובה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, עד עכשיו הייתה לי טלוויזיה "רגילה" ונהנתי ממנה. לצערי היא שווקה חיים ואני החלטתי להתקדם ולקנות lcd העניין הוא שהלכתי לאיבוד. לא הבנתי אם עדיף לי לקנות hd או hd ready אם בכלל. בתכלס אני צופה בסרטים שאני מוריד מדיוידי איכות dvdrip וצופה בטלוויזיה ישירות ללא ממיר - מה שנקרא ערוצי הוט הלא מוצפנים .... אני לא מתכוון לקנות ממיר ופוחד שההשתדרגות בטלוויזיה תפגע לי דווקא באיכות הצפיה. דבר נוסף חשוב לי שתיהיה האופציה לצפות בתוכניות גם ב3:4 כי המריחה לצדדים נוראים בעיני... מה לעשות ??? גלשתי באינטרנט ושאלתי מוכרים וכל אחד אומר לי משהו אחר... לעזרתכם אודה,
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Z-560 ועל הלוח בקרה יש כפתור שרשום עליו M3D,מה הוא נותן?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האוזניות יחוברו לאייפון ב- 90% מהזמן ולמחשב נייד בשאר. השימוש העיקרי הוא מוזיקה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי כתבה באתר Tom's Hardware כרטיסי קול שונים משפיעים על ביצועי משחקים. יש לי Hercules Fortissimo 2 DE וביצועי המשחקים אצלי לא עלו כלל וכלל בהשוואה לכרטיס הקול הקודם שלי (AC97 On borad). האם יש דרך להרוויח עוד כמה פריימים ? בתודה, עמית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה, קיבלתי את את ה Z5500 עם הטרספומטור של החשמל עכשיו בטרספומטר יש לי בחירה מאחורה 240 220 200 110 ומצד שני לחבר את הכבל החשמל של הסאב אל הטספומטור או כניסה 220 או 110 וואט לאן צריך לחבר כל דבר ? תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ MKV ואני לא מצליח לראות אותו במזרים המדיה שלי... איך אני יכול להמיר אותו..? בלי לפגוע באיכות ובלי לפגוע בסאונד...?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מצטער אם כבר קיים דיון/שאלה בנושא(סביר להניח שכן) אבל לא מצאתי אחד כזה. מהו אורך החיים הממוצע של אוזניות, ואיך אני יכול לשמור על האוזניות כדי שישרדו יותר זמן? אני הולך עם האוזניות כל הזמן בכיס.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מעוניין בהמלצה לטלויזייה בגודל 55 אינץ' ומעלה. הטלויזיה תשמש בעיקר: צפייה בערוצי הטלויזיה הנפוצים(SD) צפייה בערוצי HD של הוט(ספורט וכו') סרטי HD וסדרות(שמוזרמים ע"י סטרימר אם זה משנה) (לפי הסדר של כמות הצפייה) תקציב: 10,000 מרחק צפייה: 5-5.5 מטר לא מעניין אותי סמרט TV או תלת מימד רק איכות תמונה, בכל מקרה רוב המדיה מועברת דרך האפל טיוי שלי. לפי מה שראיתי באתרי ביקורות סדרת הST של פנסוניק נחשבת למוצלחת. המטרה היא לקבל המלצה על כמה מסכים ולבחור ביניהם(בחנות כמובן). כמו כן, אשמח על המלצה למקום לקנייה. תודה, אוראל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחודש הבא עלינו לטובה יש לי יום-הולדת! החלטתי לבקש מהורי רמקולים חדשים וכרטיס קול חדש. כרגע יש לי כרטיס קול של CREATIVE מסוג LIVE! 5.1 DIGITAL ורמקולים מעפנים של חברה עלומת שם שפשוט זוועתיים (חברת CIRCLE DATA... מישהו שמע עליה בכלל?). מכייון שהכרטיס קול הוא דיי ישן שעובד ב-16 BIT, והרמקולים לא משה ובכלל, החלטתי לשדרג לדבר הבא: כרטיס קול: Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card שעולה 571.83 ש"ח. רמקולים: Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers שעולה 585.49 ש"ח. סה"כ: 1157.32 לקחתי את הכרטיס קול הזה כי הוא די זול ומאוד מתקדם וגם בעיקר בגלל שאני מאוד מרוצה מהחברה הזאת... לקחתי את הרמקולים האלה כי שמעתי שהם מעולים! אין לי צורך במערכת 5.1/4.1 ומעלה כי אין לי איפה לשים את האחוריים (אב…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתה מוזמנים להכנס ולקרוא את הביקורת על הנגן המופלא והקטן הזה בלינק הבא: http://www.tgp-il.net/Reviews/iriverh10.php האתר מומלץ מאוד גם כן. אם יש לכם: הערות, הארות וכל שאר השאלות על הביקורת והמכשיר אתם מוזמנים לשאול אותי פה או בפרטי.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול להכניס קבצי ZIP או תיקיות או כל קובץ... כי פשוט חיפשתי בגוגל כבר יותר מחצי שעה ואני לא מוצא כלום...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות בין שתי דגמים האלה (לא צריך סאב וופר) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753470 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812499 איזה מהם עדיף? לכאורה אני נוטה לה altec lansing, אבל איך הוא מבחינת איכות השמע לעומת ה creative a60?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היתרון העיקרי שראיתי ב-ARCHOS הוא הבטריות, שאפר להכניס לשם בטריות רגילות. יש אפשרות לחבר בטריות רגילות או משהו כזה גם ל-IPOD? (במיקרה שניתקעים) תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון. ברצוני להעביר קלטות למחשב (דרך וידיאו) אני יודע שדיברו על זה הרבה, אבל רוב הדיונים ישנים . אני צריך כרטיס שיכול לקבל כניסת rca (למשל) אין צורך בטיונר טלויזיה! רק העברה וקידוד למחשב. מחפש כרטיס שלא יוריד באיכות (כמובן שאיכות הקלטות לא משהו) יכול לבוא בחיבור USB או PCI או PCIE מחיר בסביבות ה300 (אפשר פלוס) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה למצוא קבלים להחלפה בקרוס אובר (2WAY), האם מישהו מכיר חנויות בארץ (ספציפית בדרום הארץ) היכן ניתן למצוא את הקבלים הבאים: 2.2uF 100V 2.7uF 250V הדירוג לא חייב להיות בדיוק זהה מבחינת הפאראד, מה שכן הם בי-פולריים וזה כן משהו שהייתי רוצה שיהיה בקבל החדש. מצאתי כמה קבלים ב איביי אבל אני לא בטוח שהם איכותיים...: http://www.ebay.com/itm/10-x-2-2uF-2-2u-2-2mfd-50V-85-degrees-NP-Audio-Capacitor-axial-USA-Free-Shipping-/280810584303?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41619d78ef וזה: http://www.ebay.com/itm/Mundorf-MCap250-2-7uF-MKP-Audio-Kondensator-MCap-capacitor-2-7-F-250V-853068-/310466748111?pt=Lautsprecher_Selbstbau&hash=item4849429ecf תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן אהלן, יש לי חדר קטן, ואני רוצה בו מסך ענק יחסית, כדי להתקרחן על האקסבוקס ועל סרטים בפול אייץ די. עכשיו, אני ראיתי טלויזיה של Infinity שזה חברת מדבקה אבל לטלויזיה יש מפרט טכני מפגר http://www.am-avi.co.il/?storeid=4705&view=products&id=504193 אני יכול לקנות אותה ב2100 שקלים. נתוני מסךגודל מסך: 42 אינץ'יחס תמונה: 4:3 / 16:9זמן תגובה: 4 msיחס ניגודיות: 100000 :1רזולוצית מסך: 1920X1080בהירות: 500 cd/m²גודל נקודה: 0.2715 מ"מזוית צפיה: 178 מעלותמספר צבעים: 1.07 מיליארדשיטות שידור: מולטי סיסטםמצבי טמפרטורת צבע: כלול בום, ורק נוסיף שני רמקולים שכל אחד מהם הוא 20W ולא 10 כמו הסטנדרט עכשיו, כל הטלויזיות השונות בטווח מחירים עד ה2500 בעלות נתונים שלא משתווים לזאת, ואני י…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה טלוויזיה lcd ואני רוצה לחבר אותה למחשב. הבעיה היא שהיא תלויה על הקיר הנגדי למחשב שזה אומר שאני אצטרך לעשות כמה חציבות בקיר כדי להעביר את הכבל. אני חושב על להעביר רק כבל של וידאו כי יש לי בכל מקרה רמקולים מחוברים למחשב ואין צורך להשתמש באלו של הטלוויזיה [עדיין לא יודע אם יהיו אבל באופן היפותטי...] לפי המדידות שלי אני צריך משהו כמו 7 מטר של כבל, האם האיכות תהיה ירודה, האם בכלל שווה לחצוב בקיר בשביל זה? הגם שאני לא יודע איזה סוג של כבל אני אצטרך? נ.ב. אני מחבר את המחשב לדיוידי בעצם כדי שלא ייראו יותר מידי מהכבל. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. עד לאחרונה היה לי מחשב ישן בסלון שדרכו ראיתי את כל הסדרות והסרטים (אבל לא באיכות HD) אך הוא שבק חיים. יש לי מחשב חדש יותר (בן חצי שנה לערך) שאני מאמין שיוכל לנגן HD אבל הוא לא יכול לשבת בסלון. האמת שעד היום לא כ"כ הבנתי מה תפקידו של הסטרימר. האם בעצם סטרימר יפתור לי את הבעיה שהמחשב מרוחק מהטלוויזיה? אשמח לקבל קצת הסבר על מה זה סטרימר והמלצה לאחד. תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפעמים באינטרנט אני שומע לדוגמא רדיו ומותר להקליט או שיר שמותר להקליט(לדוגמא ערוץ 7) עכשיו השאלה שלי איך אפשר להקליט את מה שאני שומע יש לי את התוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER לדוגמא אני משמיע שיר ואני רוצה שהוא ישמר במחשב שלי או להקליט מרדיו כך שאני ייצר לי קובץ של השיר או של מה ששמעתי ברדיו עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את זה ואם אי אפשר עם התוכנה הזאת תמליצו על תוכנות אחרות (חוקיות וחופשיות) ותנו לי קישור וגם כיצד לגרום לכך שהתוכנה הזאת תפתח כל זמן(ולא תוכנה שיש לי) שאני רוצה לשמוע משהו תודה מצפה לתגובות
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות טלויזית LCD בגודל 32 אינץ', אני אשמח אם תמליצו לי על טלויזיות בתקציב של - 3500 ש"ח. שמתי עיין על הטלויזה הזאת של LG: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=703563 לפי הנתונים שלי היא נחשבת לטובה? יש טלויזיות בתקציב שיותר טובות ממנה? תודה לכם, שנה טובה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי LCD 40 אינצ' של סמסונג מיבוא מקביל. דגם - le40c530f1w הבעיה - הדגם הזה לא מופיע כלל באתר של סמסונג... זה אומר שלא אוכל להוריד עדכוני גירסה? איך זה יכול להיות??? סמסונג מתעלמת מדגמים שהיא יצרה ולא משווקים ע"י משווקים מורשים? אז איך בכל זאת זה משווק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הטלוויזיה הראשונה: LA46D550 LCD הטלוויזיה השנייה: UA46D5000 LED הטלוויזיה מיועדת לשידורים רגילים, סרטי FULL HD ובעיקר למשחקי מחשב, זאת אומרת שמדי פעם אני אחבר אותה למחשב בשביל משחקים. אני יודע שיש תופעה שנקראת 'אינפוט לאג', כלומר: תגובה מאוחרת מעט של הטלוויזיה לג'ויסטיק/גיימפאד במשחקים, ומכיוון שהטלוויזיה מיועדת בעיקר למשחקים, ברצוני לדעת איזו משתי הטלוויזיות שהזכרתי למעלה, תגיב מהר יותר לגיימפאד במשחקים. אני יודע שבאתר הרשמי של סאמסונג כתוב שה-D550 היא CMR 50 וה-D5000 היא 100 CMR. האתר: http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=129 האם זה אומר שה-D550 תהיה טובה יותר מן הבחינה הזאת? או שאולי במקרה הזה אין הבדל? (האם יש איזה אתר שמשווה בין אינפוט לאג של טלוויזיות?) א…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב עשיתי סיבוב היום בחנויות חשמל ואלקטרוניקה על מנת לרכוש מסך LCD.רציתי סמסונג או LG אבל המוכר המליץ לי על 2 המסכים הנל בסכום שעד 3000 שח. אפשר לקבל חוות דעת? אני משתמש במסך בעיקר למחשב ושידורי טלוזיה(רק כדורגל). תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-