אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, מבקש המלצה לרמקולים למחשב, 2 או 2.1 עד סכום של כ-400 ש"ח (אשמח אם יהיה מאייבורי/באג). תודה, תומר.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
כן עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה ברורה צריך המלצה לרמקולים עדיף 5.1
-
- 12 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי מסך 27 אינצ' ללא רמקולים ואני מחפש רמקולים בעיקר למטרה של צפיה בסרטים ומוסיקה (בשאר הזמן אני עם אוזניות) פספתי בגלל סיבות אישיות את המכירה הקבוצתית של הרמקולים מסדרת ה-SOLO, ואשמח לשמוע דעות על מספר אפשרויות שראיתי. התקציב הוא כ-400 שח אבל רצוי לחסוך, והשימוש הצפוי יהיה בעיקר סרטים/סדרות ומדי פעם מוסיקה. בנוסף שלט אלחוטי הוא יתרון שלא ארצה לוותר עליו. האופציה ראשונה שחשבתי היא מערכת 5.1 כמו אחת מאלו : divoom x-force h1 שעולים כ-440 שח Microlab M-500 5.1 שעולים כ-420 שח. MicroLab M-860 5.1 שעולים כ-400 שח אופציה שניה מערכת 2.1 מאלו - MicroLab M-880 שעולים כ-260 שח, זולים בהרבה - אבל ללא שלט Microlab X13 2.1 שעולים 444 שח או שעדיף עדיין ללכת על ה-SOLO 4C ב-428 שח נ.ב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב עד 500 שקל מה אתם ממליצים? מה בנוגע לרמקולים בתקציב של 350 שקל כמו הMICROLAB FC330 איך הם ? או שעדיף את הX16?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
למעשה כמה שאלות... 1) לפי מה שראיתי יש להם חיבור מרובע ככה שצריך כרטיס קול חיצוני...(אולי יש לי אחד ישן) 2) אוליי מישהו יודע מה אורך הכבלים של הרמקולים...במיוחד של האחוריים כי אני רוצה לדעת אם הם יתאימו לחדר שלי 3) איך הם בכללי...ממה שהבנתי הם ממש טובים... {בהתחלה השאלה הייתה על X530...עכשיו מחפש המלצה ושואל על CREATURE 2.1וJBL ...}
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב אז חשבתי שגם רמקולים טובים אני ישתמש הרוב למשחקים אני לא יודע אם זה עוזר אבל ככה אני ישתמש ברמקולים : 50% משחקים 25% סרטים 25% מוזיקה תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את כרטיס הקול הנ"ל ורמקולים של logitech x530 עכשיו אני מאד מרוצה מהאיכות כי עברתי מכרטיס OB לx-fi אבל אם אני יחליף רמקולים לדגם 7.1 של קרייאיטיב או 5.1 של לוג'יטק (z5500) אני ירגיש עוד שינוי? 2)מה יותר טוב למשחקים 2.1 או 5.1? 3)מה יותר טוב למוזיקה 2.1 או 5.1? (אני לא אודיופיל!)
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש ברמקולים של אלטק לנסינג דגם ATP3 ואני רוצה המלצה לרמקולים 2.1 שהסאב שלהם יותר חזק מזה של אלטק לנסינג, מישהו מכיר מניסיון או מדגם שהוא שמע אצל מישהו?
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי אז יש לי את הרמקולים הללו כבר 5-6 שנים והייתי מאוד מרוצה מהם עד לאחרונה. הווליום פשוט נחלש ברמות מציקות ויש קפיצות עם הווליום, בדיקה מעמיקה גילתה שהחיבורים כנראה שחוקים כבר כי כל הזזה של החוטים מתקנת את המצב או יותר גרוע, מחמירה את המצב. אז אני מחפש רמקולים חדשים שיחליפו את המערכת הנוכחית עם דרישות מאוד ספציפיות. נתחיל בכך שאני מחפש רמקולים 2.1 עם אפשרות להפרדת שליטה בבאס והוליום כמו ברמקולים הנוכחים שלי, זה מאוד עוזר לבטל את הבאסים בלילות מבלי שזה יפריע לאחרים בסביבה. בתור לקוי שמיעה אני לפעמים נעזר באוזניות כדי לא להפריע לאחרים וברמקולים הנוכחים שלי יש מגבר עם חיבור ישיר לאוזניות (אפשר לראות בתמונות בקישור שצירפתי) המגבר הזה מאוד עוזר לי מכיוון שהוא מגביר את ה…
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
חברה תמליצו לי בבקשה על רמקולים איכותיים 2.1 למחשב? ותציינו כמה בערך הם עולים תודה אנשים
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
רמקולים טובים עם סאב , שיתפסו כמה שפחות מקום על השולחן ושיהיה עיצוב סביר , במחירים שבאזור 150-200 ש"ח ...
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצה לרמקולים טובים? רמקולים עם איכות טובה,ששומעים בה את הסאונד לשם שינוי. רצוי רמקולים של קרייאטיב. עד 150 ש"ח לרמקולים.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה לשני רמקולים מקסימום 2500 ש"ח... לDJ.. :DJsmile: תודה$#@!$# :2gunsfiring:
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אין הרבה מה להוסיף.. המטרה היא שימוש ביתי- משחקים והאזנה למוסיקה. העדפה לאוזניות כי יותר פשוט להביא אותן לארץ נדב
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הלך לי הרסיבר הישן ואני צריך המלצה לרסיבר זול (2.5k) וטוב תומך ב-5.1 או יותר וכולל יציאה אופטית ויציאת hdmi לא כולל רמקולם וכ'ו אני חושב על ה-RXV463 של Yamaha או ה-TXSR507 של Onkyo תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אחד מהרסיברים הבאים (משדרג אחרי 20 שנה...) Pioneer VSX924 ONKYO TX-NR646 PIONEER VSX-923-K Denon AVRX1200 SHERWOOD דגם: R904N
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפשת המלצה לרסיבר איכותי ולא יקר עבור הסלון. יחובר אל 5 רמקולים (אנלוגיים). יחוברו אליו: FHD Samsung Smart TV, ממיר יס MaxHD , סטרימר Beelink GT1 Ultimate ולפעמים עוד מכשירים מזדמנים (מחשב נייד, מצלמה...) יש לי רסיבר ישן של פיוניר שנתן איכות סאונד מצויינת אבל החיבור האופטי שלו התקלקל והוא גם ככה כבר די מיושן. קראתי המלצות על רסיבר Pioneer VSX1131 אבל הוא קצת יקר... האם Pioneer VSX531 יהיה משמעותית פחות טוב? אשמח גם לשמוע אם יש דגמים מומלצים אחרים.
-
- 19 תגובות
- 8.6k צפיות
- 3 followers
-
-
המלצה לרסיבר (מגבר?) + רמקולים עד 2000 ש"ח שיתנו תמורה טובה לכסף בשביל לראות סרטים בטלוויזיה דרך המחשב. כרטיס קול 5.1 סטנדרטי
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אשמח להמלצות לקניית רסיבר, אני קונה בקרוב וזקוק לעזרה. מצאתי מספר דגמים ואשמח לשמוע את דעתכם: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=AVR255&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=253&aff=Zap〈=he http://www.hi-fi.co.il/sg_product~RX-V565~35~253.htm אלו שני הדגמים הכי טובים שמצאתי בתקציב שלי, ועוד שתי שאלות, -יש רסיברים שמתפקדים ככונני DVD שתומכים בFHD? או שסתם הם רושמים תמיכה ב1080P, יכול להיות שאני בור ואשמח להחכים. -רסיבר שתומך ב7.1 תומך מן הסתם גם ב2.0 נכון?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
רכשתי OLED של LG. בהתאם רוכש רסיבר חדש שיתמוך ב4K ובפורמטים החדשים כגון DOLBY ATMOS. יש לי כיום סט 5.1 , מתלבט בין הרסיברים הבאים: 1400/3400/Denon AVR-X2400H Yamaha RXV681 Marantz SR5011 יש לי כיום ONKYO, לא בא לי יותר על החברה הזאת. המטרה בעיקר צפייה בתוכן 4K ובסרטים באיכות גבוהה מאוד / קונסולות משחקים. פחות מוזיקה. מה לבחור?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רסיבר ורמקולים סאטאלייטים (+סאב כמובן) עבור קולנוע ביתי. התקציב הוא 3000-4000 ש"ח. בשלב ראשון הייתי רוצה לדעת על אילו חברות כדאי להסתכל ולשמוע ואם אפשר גם דגמים מומלצים שלהן.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
צהריים טובים אני מחפש רסיבר עד 1500-1600 שקל יד שניה בא בחשבון וגם הזמנה מחול עם יש צורך כמובן השימוש הוא בעיקר מוזיקה וסרטים, בשביל הרמקולים תקציב של 1000 שקל תודה רבה והמשך יום נעים עריכה: קיבלתי המלצה על רסיבר של ימאה דגם 373 עם אפשר קצת דעות עליו אשמח מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לא מצאתי בחיפוש משהו מתאים, אז פתחתי נושא חדש. דוד שלי נתן לי חמישה רמקולים לקולנוע בייתי (2 פרונט רצפתיים גדולים, 2 אחוריים וסנטר), נראה מרשים מאד. יש לי גם דיוידי וטלויזיה נחמדה, ורציתי לחבר את הרמקולים אבל צריך רסיבר. אני ממש לא רוצה להשקיע הרבה כסף, וגם לא מבין הרבה בנושא (מה לעשות, מחשבים זה התחום שלי לא רסיברים...), אז הייתי רוצה המלצה לרסיבר כמה שיותר זול, אם אפשר 1000 שקל או פחות (ותגידו לי אם אני חי בסרט ואין כזה דבר). רוצה תמיכה בסראונד, דולבי וכל הדברים האלה... בנוסף, הייתי רוצה לדעת מה בעצם אני "מפסיד" כשאני לוקח כזה רסיבר זול ופשוט לעומת רסיבר שעולה 3000-4000 שקל. תודה, אמיתי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את קצת את הסאונד בחדר שלי .. נכון לעכשיו יש לי מערכת ישנה מאוד שמשמשת כמגבר עם רמקולים מדפיים ישנים של SONY ss-h3500 6ohm שאמורים להיות איכותים יחסית לרמקולים ישנים, אין לי מושג מה שאר הנתונים שלהם.. ולא ממש הצלחתי למצוא באינטרנט. החדר הוא 3X4. הצורך שלי כרגע הוא במגבר\רסיבר שאליו יחובר ממיר של הוט (HDMI\RCA) ומחשב נייד (HDMI \יציאת סטראופנית של אזוניות ) הוידאו שיצא מהרסיבר אמור להתחבר למסך מחשב DELL 2007WFP דרך חיבור קומפוזיט או SVIDEO. מה לדעתכם הדרך הטובה ביותר לחיבור המכשירים אחד לשני ? אני כמובן מחפש רסיבר עם כמה שיותר אופציות לשדרוג בעתיד וכמובן גם כפתור להעברה בין הסאונד של הטלוויזיה לסאונד של המחשב ללא סירבול מיותר. אינני מבין גדול…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-