אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני ממש לא מבין באוזניות, אילו אוזניות טובות יש שנותנות 5.1 וכוללות גם מיקרופון? מי הן החברות המובילות? אני מניח שאני מוכן להוציא ככה 300-350 או אולי עד 400 אם יש משהו מיוחד.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלוויזהי ישן, כרטיס פנימי יושב על pci. יש לו כניסה לאנטנה. דרך אגב קוראים לסוג הכניסה הזאת BNC? בקיצור השאלה שלי היא האם האנטנה הזאת - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5287 יכולה לקלוט שידוי טלווזיה בישראל ברמה טובה? אם כן איזה ערוצים אני יקלוט? רשום באתר למטה באיזה תדר mhz היא תומכת. שאלה קטנה לסיום, באיזה תדר(mhz) משודר אות טלויזיה לאנטנה? והאם אני יכול לחבר את האנטנה הזאת ישירות לטלויזה(לא לכרטיס טלויזיה) ולקלוט? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן מחשב נייד (dell e6400) ובגלל מגבלות של מקום בדירה אני רוצה לרכוש מסך 22" לפחות שישמש לי גם כמסך מחשב בעת הצורך וגם כטלוויזיה. האם דבר זה אפשרי ואם כן כיצד מבצעים זאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
אני נמצא בחו"ל ... בינתיים אירגנתי לי מסך LCD ומחשב HTPC (לשימוש כאן !!) ..... עכשיו במסע חיפושים אחרי מערכת קולנוע ביתי (ברמה טובה .... אני לא אודיופיל/וידיאופיל .... ואין לי כוונות לרכוש בלו ריי בזמן הקרוב). מחיפוש בחנויות וכן משיטוט ברחבי האינטרנט היגעתי למסקנה שאולי מערכת SAMSUNG HT-TXQ120 תתאים לצרכי (סאונד, מגוון חיבורים) ...... אך לא היתה לי ממש הזדמנות לבדוק אותה לעומק מבחינת הביצועים. אם מישהו מכיר את המערכת הנ"ל באופן אישי (שמע וראה) ..... אודה על חוות דעת .... גם אשמח לשמוע על אלטרנטיבות. מחירה של המערכת הנ"ל כאן הוא כ - 2500 ש"ח תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מערכת בידור שלמה, זאת אומרת טלוויזיה, את כל הדבר הזה שאחראי על דיסקים ולהקליט וכל זה ועל הסאונד, ואף רמקולים. בבקשה לא טלוויזיות מפלצתיות, מעל 42" לא מקובל עלי. אני מקווה שהתקציב הזה מספיק, תודה מתן. אם יש מצב לשים מערכת HTPC במקום כל הזה שאחראי על הדיסקים והסאונד, בסדר גמור איתי, (אבל זה אומר שצריך שישאר 2000-3000 שקל אחרי המסך והרמקולים)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הורים שלי ממש לא מרוצים מהרדיו-דיסק שלהם שלא ממש מספק סאונד נורמלי ולא מפעיל דיסקים בכלל.. אז הם רוצים לבדוק אפשרות של מערכת לשמיעת מוזיקה (אני לא ממש יודע איך קוראים לזה,סטריאו,סרואנד,שמע ?) שתספק סאונד איכותי מספיק בשבילם ותפעיל דיסקים כמו שצריך.. בעיקרון הם אמרו לי שהם ממש לא מבינים במחירים והכל וגם אני לא אז מה בערך המחירים של דבר כזה נורמלי שלא יהרס וישמיע משהו שיהיה מספיק איכותי בשבילם ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם המפרט הבא חזק מספיק בכדי לנגן סרטי HD באיכות 720P ו-1080P? Core 2 Duo E8400, 3.0Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz Gigabyte GA-EG43M-S2H (775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI, 1394a Corsair DHX 2*2GB TwinX DDR II 800Mhz CL4 Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB Sata II * 2 Thermaltake Mozart SX Media Lab Chassis Series Silver
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי ממיר יאס המחובר באדום צהוב לבן(RCA נדמה לי)לכרטיס הטלויזיה WinTV-PVR150 והמחשב מחובר למסך 24' איכות הצפייה זוועתית!יש ארטיפקטים(לעיתים רחוקות וקטנים)והשחור לא שחור עם מן נמלים כאלה....וכשאני רואה סרטים רגילים(לא דרך הכרטיס)אז רואים נהדר.... או שיש בעיה עם הכרטיס או שהוא לא מספיק... מה ההצעות? ואם הבעיה היא שהכרטיס חלש אז על מה אתם ממליצים עד 800ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס טלוויזיה שיוכל להקליט תוכניות מ- HOT ולכן כמו שהבנתי אני צריך כרטיס דיגיטלי הבעייה שבזאפ אין כרטיסים דיגיטליים. מאיפה אפשר להשיג כרטיסים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחפש אוזניות טובות ואיכותיות לITOUCH. מאפיינים חשובים: -אוזניות קשת. (לא כפתורים )חשוב מאוד!! - שלא יהיו גדולות מדי אלא שישבו בדיוק על האוזן ולא יקיפו ממש את כל האוזן. אני מתכוון ללכת איתם הרבה ואני לא רוצה להראות כמו טרול ברחוב. - המוזיקה שמיועדת: ראפ, היפ הופ, רוק, טראנסים והאוסים אפשר לחרוג טיפה ב50-100 שח אם זה ממש ממש ממש שווה את זה.. תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרסיבר שלי התקלקל היה לי רסיבר של yamaha דיי ישן ואני מחפש לקנות אחד חדש במחיר לא יקר וטוב... עדיף שתהיה לו התנגדות נמוכה כמה שאפשר... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
קצת פרטים: הטלויזיה תהיה מחוברת לממיר (הוט) ולמחשב. המרחק הוא בערך 2.5 מטר. עכשיו הבנתי שהחישוב אינצ'\מרחק צפיה הוא 10 אינצ' למטר, אז מה מומלץ? 26 או 32? ההשקעה תהיה עד 4.5K
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי שני רמקולים גדולים "בוקסות" מעץ שקיבלתי משכן שלי, אני רוצה לחבר אותם איך שהוא לרמקולים שיש לי במחשב ואני לא יודע איך, אני פיצלתי את החוטים של הבוקסות וראיתי שיש ככה: חוט אדום חוט לבן וחוטים דקים בין שני החוטים (אדום ולבן) איך אני יכול לחבר אותם למחשב? או למערכת רמקולים עם סאבוופר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי DVD של LG. הדגם הוא: LLH-CX245W כאשר אני צופה בסרטי DIVX ומנסה לצפות בתרגומים מקבצי SRT אני מקבל ג'יבריש על המסך. הבנתי שאפשר להריד דרייוורים כדי לעדכן את ה-DVD. מאיפה אני יכול להשיג דרייוור לדגם שלי (חיפשתי גם באתר החברה ולא מצאתי) ואיך בדיוק מתבצע העידכון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את האוזניות, אבל הצורה של הפלאג 3.5 שונה מכל התמונות שיש ברשת. בתמונות יש לגומי שמעל הפלאג צורה ריבועית כמו פה בתמונה האחרונה http://www.anythingbutipod.com/forum/showpost.php?p=169342&postcount=51 ובשלי יש צורה עגולה. האם זה זיוף? דרך אגב, איך מוסיפים קיצור כמו שצריך בלי שכל הכתובת תופיע?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מחפש רמקולים פשוטים אך איכותיים עד כמה שניתן בעד 100 ש"ח אשמח אפילו לא להוציא תא כל ה100
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי רמקולים בשימוש במחשב, 2.1 של קריאייטיב SBS350. ויש לי גם את הרמקולים הנ"ל של AIWA של המערכת, אני רוצה לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב ללא המערכת עצמה, שרק הרמקולים יהיו מחוברים בנוסף לקריאייטיב, צירפתי תמונה של החוטים אל אחד הרמקולים של המערכת ואין לי מושג איך ולאן לחבר את החוט הזה. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
טוב נו מה ארשום כל דבר פעמיים?! אוקיי, יודע מה אני ארשום פה קצת בקצרה, אז ככה כדי לבחון את הPICO כDAC, בדקתי איך הוא פועל עם הAQUA שלי. כלומר, חיברתי אותו לUSB ומיציאת האוזניה שיש לו, לAQUA שלי (באמצעות כבל מתאים של מיני לRCA). לכן גם נוח לבדוק ככה, כי זה בין לבדוק את הAQUA כשמחובר לDAC שלי (OMZ בגרסה 4.2 עם PRE AMP בפנים ומגבר אוזניות) לבין הDAC הפנימי של PICO. את העוצמה של הPICO שמתי על משהו כמו 75-80 אחוז, עוצמה גבוהה שלא תוריד מן הLINE מצד אחד, ומצד שני עוד לא תתן עיוותים כמו ששמים ב100 אחוז נניח. אז איך שומעים? טוב מעולה, מה חשבתם? ;D וברצינות, הDAC שלו מאוד איכותי, ההרגשה היא שהסאונד מאוד "זורם" קשה להסביר ואולי זה בגלל חיבור הUSB. אבל באמת שDAC פני…
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
משהו המיע לי באיזה פורום 3 סוגי אוזניות והם כולל מחיר CX300 - 100 CX400 - 150 CX500 - 200 האם שווא לקחת את אחד מהאוזניות הנ"ל? האמת cx300 יש לי אבל אם אני יקח את ה cx500 אני ירגיש הבדל גדול באיכות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היציאה של הכרטיס מסך שלי הי dvi לכן קניתי קבל שבצד אחד dvi ומצד שני hdmi לחיבור של הטלזויה. כאשר חיברתי בינהים לאחר מספר דקות זה עושה רעש של קצר ....רעש חזק....היה פה טכנאי של חברת ח.י. הוא דיבר עם המעבדה שם ושני טכנאים אמרו אותו דבר : שצריך לשנות בהגדרות של הכרטיס מסך שלא לא יחפש סאונד ... שהבעיה בהגדרות של הכרטיס מסך .... אם מישהו יוכל לעזור לי איך לשנות תהגדרה הזאת אני אודה לו מאוד..... תודה מראש .... ד.א. הכרטיס מסך שלי הוא של nvidia geforce 8800 gt הטלזויה היא :lg 32 30r
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היציאה של הכרטיס מסך שלי הי dvi לכן קניתי קבל שבצד אחד dvi ומצד שני hdmi לחיבור של הטלזויה. כאשר חיברתי בינהים לאחר מספר דקות זה עושה רעש של קצר ....רעש חזק....היה פה טכנאי של חברת ח.י. הוא דיבר עם המעבדה שם ושני טכנאים אמרו אותו דבר : שצריך לשנות בהגדרות של הכרטיס מסך שלא לא יחפש סאונד ... שהבעיה בהגדרות של הכרטיס מסך .... אם מישהו יוכל לעזור לי איך לשנות תהגדרה הזאת אני אודה לו מאוד..... תודה מראש .... ד.א. הכרטיס מסך שלי הוא של nvidia geforce 880 gt הטלזויה היא :lg 32 30r
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני צופה בשידורי טלביזיה רגילים (ספורט, סדרות טבע) וכן DVD ו CD צרובים ... האם יש משמעות לדולבי דיגיטל בשבילי? האם פרולוגיק 2 מספיק ? מה זה DVD-AUDIO ? מה משמעותו ? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-