אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, מעוניין לקנות טלוויזית LCD בגודל המומלץ למרחק של 2.5 מ', אני יודע שלמרחק הזה מספיק HDR או שעדיף כבר ישר לקנות FHD? כדי להנות מהטלויזיה באמת, כמובן מומלץ שיהיה טסטימר צמוד אליה שיוכל לנגן סרטי HD בצורה חלקה. התקציב עומד על 3.5 לטלוויזיה ולסטרימר עצמו. כמובן עדיף כמה שפחות. רוב התכנים יהיו בתקן SD בשידור של יס ויהיו סרטי HD מהסטרימר. ד"א, אם יש דגמים מליינים ישנים שהם טובים ואין תוספות מיוחדות או שיפור משמעותי כלשהו בליינים החדשים אין לי בעיה ללכת על דגם ישן יותר על מנת להתפשר במחיר. תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! המשפחה שלי כנראה קונה את ה42WP48 של טושיבה. האם הדגם מומלץ? יש לציין כי אנו משיגים את הטלוויזיה (חדשה לגמרי, לא עודפים וכו') ב15K במקום 20K שהיא עולה. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=115&CategoryID=137&Page=1 דעות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש רסיבר ורמקולים 5.1 שבסה"כ יעלו 4000 שח'. המטרה היא צפיית סרטים באיכות HD/BLURAY בסלון של הבית. אני מעוניין שהרסיבר יתמוך ביכולות הסאונד של פורמטים מסוג הנ"ל (והבנתי מבדיקה שיש המון כאלו). אני מחפש לחברו לסטרימר מסוג XTREAMER PRO. אודה לעזרתכם, ואם צריך להוסיף לתקציב אז עד עוד 500 שח' בלבד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי חדר של 20 מ"ר בערך, רסיבר הרמן קרדון 245. סט הרמקולים שאני בוחר יהיה או הדיימונד 9 או הפסיפיק של וורפידל. אני מעוניין לשלב גם סאב, כאשר קיבלתי הצעות על הPowerCube 10" ועל ה-SW150. הפרש המחירים ביניהם נע בין 150 ל-200 ש"ח. את הPowerCube שמעתי, והוא לא רע, אבל הפורומים בחו"ל טוענים שה-SW150 הרבה יותר מדוייק. לצערי לא הצלחתי למצוא חנות אשר מחזיקה אותו בתצוגה. אשמח לשמוע דעות/חוות דעת.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש, ואני מתלבט קשות בין 3 כרטיסים. CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 - עולה 300 CREATIVE X-Fi XtremeMusic - עולה 700 CREATIVE X-Fi Platinum + 5.25 + Remote - עולה 1100 1100 זה המקסימום שאני מוכן להשקיע, אבל השאלה היא אם ההבדלים באיכות מאוד גדולים בין כל אחד מהשלושה... זה למוזיקה, ועם אוזניות GRADO SR80
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני לא מבין גדול במחירים וחומרה ורציתי לשאול אם לקנות כרטיס קול שתומך ב5.1 ורמקולים של Creative של 5.1 ב1100 שקל זה שווה לי? אם לא, אולי תמליצו לי על עסקות שעשיתם? תודה רבה, ניר.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב התקנתי עכשיו XP PRO?SP2 הכל טוב זז מהר אבל אין קול התקנתי את הדריברים של ה NFORCE הכל מותקן בבקרה של ה NFORCE הכל על הכי גבוה גם באפשרויות קול בלוח הבקרה הכל שמתי על הכי גבוה ועדיין אין כל. למחשב מחוברת מערכת עם שני רמקולים לא שיניתי כלום בה לא נגעתי בחוטים רק פירמטתי את המחשב. יש מאחורי המערכת 4 חיבורים שחור אדום שחור אדום ומחוברים אליהם החוטים של הרמקולים והכל טוב. מישהו יודע מה הבעיה, איך מסדרים את זה??? תודה רבה לעוזרים. :-\
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיעו אליי היום הDenon AH-D5000 - מחיר 480$ כולל משלוח, מדהים איך שהם נראות אך לפני שמחבר אותן לAsus Essence ST רציתי להתיעץ לגבי הגדרת הIMPEDANCE בכרטיס הEssence ST, כיוון שראיתי בSpec של האוזניות שהן תומכות ב25 ohm , אך בכרטיס ישנם 3 אופציות - Normal <64ohms High 64-300ohms Extra high 300-600ohms האם ללכת על האופציה הגבוהה ביותר של Extra High? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב :2700 לנגן ולאוזניות.(אפשר פחות..). אני צריך 20-30 ג'יגה.. חברה מוכרת כמובן MP4 הצגת סרטים לא חובה.. רצוי שיהיה אפשר להעביר תמונות ממצלמה דיגיטלית עם כבל USB שישמש אותי גם כדיסק און קיי וזמן סוללה ארוך חשבתי על 2 נגנים הX5L או החדש של קרייטיב שעולה 2000 שקל.... מי מבניהם יותר טוב? אני יכול להזמין מחו"ל דרך חבר אז המחיר מצידי שבארץ יהיה 2500 כי בחו"ל אני ישיג את זה הרבה יותר זול תודה..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין איך אפשר למכור רמקולים בכזה מחיר... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33381
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות את הרמקולים SOLO6C וחשבתי לקנות גם כרטיס קול. אני מתלבט בין ASUS XONAR DG ל ASUS XONAR DGX מה ההבדל ביניהם? אם הבנתי נכון זה רק החיבור וגם ראיתי שיש על הכרטיס משהו שאפשר לחבר של 4 פינים, מה זה הדבר הזה? ואני ארגיש שיפור בסאונד בין הכרטיס קול הזה לכרטיס קול המובנה בלוח-אם? הלוח-אם שלי זה P43-NEO והיציאה הירוקה נהרסה, היא משמיעה סאונד רק בצד ימין אז אני משתמש ביציאה הכתומה (כמובן שאין הבדל בסאונד..) התקציב הוא בסביבות ה- 200 תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://buy.ebay.co.il/buying/il/display/320319468376_YAQIN-6J1-Tube-Signal-Upgrade-CDDVD-Buffer-Processor- חיבורים : מה CD או DAC או כרטיס קול מחברים ל INPUT OUTPUT הולך למגבר מה אתם אומרים ? יש למישהו השגה על הדבר הזה ? פעם ראשונה שאני שומע על המושג הזה "TUBE BUFFER " המחיר מאוד זול סה"כ כולל משלוח 480 ש"ח בטח מיסים זה 100 ש"ח = 580 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה את הרמקולים LOGITECH Z-5500 : www.logitech.com בקיצור לרמקולים האלו יש פאנל LCD שיש לו יצאה אופטית ,עכשיו אני צריך גם לבחור כרטיס קול מה ממליצים? אני מביא מארה"ב ככה שאפשר למצוא כרטיסים טובים עם יציאה אופטית. עכשיו מה נותן לי היציאה אופטית זה כל כך משמעותי? מישהו יודע גם איך זה יתחבר? מה יותר טוב קואקסיאלי או אופטי?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סאב וופר שאותו אני יחבר למערכת שיש לי בחדר - (lg-jbl (ffh - 2020 אז אני צריך המלצות... כמו כן את המערכת אני רוצה לחבר למחשב ,כרגע אני מחבר את היציאה מהמערכת ליציאת אוזניות ברמקולים הקטנים של המחשב אז אני צריך המלצה לכרטיס קול טוב לשמיעת מוזיקה ומשחקים (ללא עיבוד קול או דברים בסגנון) ועוד שאלה קטנה,עם הכרטיס קול החדש (כרגע יש לי משהו פשוט on-board) איך אני יחבר את המערכת לכרטיס קול ? בהנחה שהכרטיס הוא 5.1 או יותר והרמקולים עצמם כולל הסאב וופר מתחברים למערכת = האם תהיה ירידה באיכות הקול או שהחיבור של המערכת לכרטיס ע"י חיבור רגיל מצד אחד (כמו לאוזניות ) ושתי בננות מצד שני (חיבור ל aux) יהיה בסדר ? תודה מראש על התשובות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לבדוק אם הבעייה עם הדריבר, אבל EVERST אפילו לא מציג לי שום מידע בקשר לאודיו ככה שאין לי מושג איזה דריבר להוריד
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב קניתי את המחשב HTPC הראשון שלי (XP PRO) יש עליו MEDIAPORTAL ואני שואל אם יש תוכנה טובה/נוחה יותר ממנו... עכשיו השאלה העיקרית היא שאני צריך לקנות שלט ל HTPC בתקציב מצומצם של 200 ש''ח בערך אבל אחד שיעבוד... זאת אומרת שנגיד שלא רק מקש אחד יעבוד וזהו שיהיה נורמאלי פשוט ונוח תודה רבה על העזרה והתשומת לב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא חובה להשתמש בכל התקציב, כמה שפחות להוציא במסגרת ההעדפות יהיה מעולה.. האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה. אז חשוב שהן יהיו טובות לשניהם. (עדיפות למשחקים) אוזניות קשת בלבד, לא IN EAR ודומיו. כאלה שיושבות על הראש ולא על העורף או משהו בסגנון.. חשוב שיהיו נוחות/מרופדות מיועדות לשימוש ממושך לא מעוניין במיקרופון מובנה, אלא אם כן האוזניות ממש מומלצות ואפשר להוציא ולחבר את המיק במקרה הצורך אז סבבה שמעתי שמומלץ לקנות אוזניות יחד עם מגבר.. אם אכן זה תורם משמעותית לאיכות הסאונד, אשמח לשמוע המלצות ל"עסקאות חבילה" גם אם הן חורגות מהתקציב. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לטלויזיה באזור ה46 . התקציב הוא בערך 6000. מאוד חשוב הרזולוציה והצבעים, המסך אמור להיות בשימושים של מחשב, כבלים, קונסולות, סרטים כמובן. חשוב שיהיו יציאות HDMI מרובות. הפרטים בטלויזיה וזרימת התמונה מאוד חשובים. האם התקציב עומד בדרישות בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני זמן לא רב (3 שבועות בערך) קניתי לי iriver h10 5gb נחמד, כחול ויפה ועכשיו אני תוהה, איפה אפשר להשיג שלט בשבילו (חיפשתי קצת ולא ממש מצאתי) וכמה זה עולה בערך?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי קצת בסטיקי ולא הצלחתי להגיע להחלטה. אני מחפש תחליף טוב לHD201 שיש לי. הכי חשוב זה אטימות + סאונד + איכות בנייה (לא כבל דק ועלוב) כאשר לתת דגש לאטימות גבוהה על פני שאר המאפיינים. האוזניות למטרת שמיעת מוזיקה סרטים וגיימינג אך אני נמצא בסביבה מאוד רועשת שמחייבת אותי אוזניות אטומות כהלכה. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם גלשתי לי בנטאקשן וראיתי תמוצר הבא והמחיר יחסית סביר האיכות אני מאמין סיברה ביותר...והנפח מכובד בכל אופן רציתי דיעות בקשר להאם שווה לי הקניה של המוצר הנ'ל ביחס למחיר ולתמורה שניתן להפיק ממנו.. והדבר שהרשים אותי בין היתר זה התמיכה ב- Lyrics - הצגת מילות השיר !!! אחת התכונות החשובות והבלעדיות ביותר . היא LYRICS - מילות השיר - ניתן לראות את מילות השירים בדיוק כמו בקריוקי תוך כדי השמיעה המוצר פה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961025 תודה מראש לעוזרים ^ - ^
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, עד לא מזמן היה ברשותי x800gto2, וחיברתי את המחשב לטלוויזיה שלי, sharp 32wd1e בחיבור VGA. הסרטים נראו טוב, אבל עכשיו שקניתי HD4670 רציתי לחבר את המחשב בחיבור DVI ל-HDMI דרך ה-HD המפורסם שהחברות נוטות להתגאות בו אבל כאשר חיברתי בצורה כזו, התמונה על הטלוויזיה נהייתה אפילו פחות טובה מאשר בחיבור VGA: הטקסט קשה לקריאה ומרגישים שמשהו לא בסדר עם התמונה. ניסיתי לשחק מלא עם ההגדרות וניסיתי את התוכנה powerstrip אך שום דבר לא עזר אני משדר על רזולוציית 720P שזה 1368X768 כמו ב-VGA הקודם שלי אך התמונה עדיין נראית גרוע ממקודם... מאוד אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע נגן של 256 MB של IRiver אני מאוד מרוצה ממנו, שומעים מעולה והכל אבל אין מספיק מקום חשבתי לקנות נגן של איזה 5 GB , איזה כדאי? חשובה לי מאוד האיכות מוסיקה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין הרבה מה לומר.... אני זקוק לפתרון תלויה על קיר (כל פתרון אחר כבר נשלל... אין טעם להציע\לשאול) את הרמקולים SOLO6C. מידות - 272x210x361 mm DxWxH משקל - 13 KG חשבתי פשוט ללכת להום סנטר ולמצא איזה מדף קטן עבה מעץ ולחבר אותו עם תומכים ממתכת פשוטים. אפילו שלושה לכל מדף... כדי שיהיה יציב במאה אחוז. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-