עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כמה דקות של שירים אפשר לשים???

2. שלום, אני מחפש אתר טוב עם אלבומים שלמים תודה רבה רבה לכל מי שיעזו

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by game kILLer,

הINSPIRE 2.1 2400 creative או ה2.1 של הרקולס?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  4. היי, יש לי 400 שקל לקניית רמקולים למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר וקצת סרטים ומשחקים. השאלה שלי היא כזאת: לקנות לוג'יטק Z623 יד שניה (בשימוש שנה) או משהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, קיבלתי אתמול רמקולים משומשים (מוניטור אולפני) של חברת Tannoy. http://www.tannoy.com/StudioSummary.aspx?q=33.14 אני מבין שהם יותר למטרות סטודיו וכו' אבל מכיוון שהם אצלי חשבתי אולי לנסות להשמיש אותם, לצרכי או קולנוע ביתי/מוזיקה או כרמקולים למחשב.. אני מבין שהחיבור הוא חיבור balanced, אך מעבר לכך אין לי שום ידע כיצד לאפשר למקור השמע הרצוי לעבוד עם הרמקולים הללו. אשמח לסיוע והבנה האם זה בכלל אפשרי ואם כן אז באיזה עלות (חובת רכישת כרטיס קול/מגבר/וכו' וכו').. תודה

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by מיקי בן יקיר,

ברשותי מערכת lifestyle music system של boze עם סאב אקטיוי. האם אפשר לחבר את הסאב למגבר של jvc 5045 ואם כן כיצד לעשות זאת. אודה לתשובה

7. Started by shahar0592,

Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card אני לא מצליח למצוא את הדרייב שלו (אני צריך שהדרייבר יתמוך ב-WIN7 או ב-VISTA או ב-WIN XP

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  8. לצורכי מוסיקה ישראלית,מזרחית,רמיקסים והאוסים האם בכלל שווה לי לשדרג מהכרטיס קול המובנה שעל הלוח? ואם כן: מה ההבדל בין כרטיס הקול ‏Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1‎ שעלותו 375 ש"ח בKSP לבין Creative X-Fi XtremeGamer שניתן למצוא אותו בEBAY ב45 דולרים כולל משלוח (כלומר 200 ש"ח)? ואפרופו כרטיסי קול. ידוע שדיסקים קשיחים לא מומלץ לקנות יד 2 (בלאי מואץ). רמקולים ומעבדים לדוגמה - כן. איפה עומדים כאן כרטיסי הקול?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by nahum8,

מרחק צפייה 1.5-2 מטר, עדיפות על FHD בשביל XBOX360. תודה.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  10. בהמשך לשאלה הקודמת ולאחר שהתבררה לי התשובה, החלטתי לעדכן והתייעץ איתכם בנושא. רכשתי לא מזמן טלויזיה Philips 42PFL8404H. לאחר שזו הפסיקה לקלוט לקלוט שידורים מהתקנים שמשדרים לה הHDMI, הזמנתי טכנאי לביתי והוא הסביר לי שחיבור המחשב גרם לקלקול רכיב הHDMI בטלויזיה. הפעם הם יתקנו לי את הבעיה אך אם זה יקרה שוב אשא בעצמי בעלות התיקון שהוא יקר מאד. א. בניגוד למדריך של טלויזיה של סוני שיצא לי לקרוא באינטרנט, לא ראיתי שום הזהרה לגבי חיבור הטלויזיה למחשב. ב. מכיוון שזה השימוש העיקרי של בטלויזיה, חיבורה למחשב, ולאור סעיף א, האם אני זכאי לקבל את כספי חזרה עבור המכשיר לדעתכם? ג. האם חיבור הטלויזיה הנ"ל למחשב באמצעות כבל VGA או חיבור שונה מHDMI יניב לי את אותה איכות / איכות דומה לחיבור H…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  11. Started by naylon,

אז ככה, עד עכשיו הייתה לי טלוויזיה "רגילה" ונהנתי ממנה. לצערי היא שווקה חיים ואני החלטתי להתקדם ולקנות lcd העניין הוא שהלכתי לאיבוד. לא הבנתי אם עדיף לי לקנות hd או hd ready אם בכלל. בתכלס אני צופה בסרטים שאני מוריד מדיוידי איכות dvdrip וצופה בטלוויזיה ישירות ללא ממיר - מה שנקרא ערוצי הוט הלא מוצפנים .... אני לא מתכוון לקנות ממיר ופוחד שההשתדרגות בטלוויזיה תפגע לי דווקא באיכות הצפיה. דבר נוסף חשוב לי שתיהיה האופציה לצפות בתוכניות גם ב3:4 כי המריחה לצדדים נוראים בעיני... מה לעשות ??? גלשתי באינטרנט ושאלתי מוכרים וכל אחד אומר לי משהו אחר... לעזרתכם אודה,

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by ^DaRk-MiNd^,

חשבתי לקנות את Sennheiser MM50 כדי לשפר את חווית השמיעה דרך הANDROID ולשמור את אופציית המיקרופון לשם שיחות. בדקתי בזאפ ומצאתי את טווחי המחירים האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716240 . בEBAY המכשיר נמכר קיים גם ב13$ אבל באמזון המחיר הוא 32$. על איזה חנות אפשר לסמוך שהיא מוכרת מוצר מקורי?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי סטרימר (C200). האם יש דרך כלשהי להציג את מה שאני רואה על צג המחשב (ה-Desktop למשל) על מסך הטלוויזיה? (אני יודע שאפשר לחבר ישירות דרך כבל ה- VGA/HDMI אבל המחשב נמצא בסלון וזה מסורבל להעביר כל הזמן כבלים)

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  14. שלום רב אשמח מאוד לקבל בבקשה המלצה על כרטיס קול פנימי, דו ערוצי, איכותי ביותר, למחשב עם חלונות 10. המחשב יחובר למגבר סטריאו איכותי וישמש כמקור לשמיעת מוסיקה. תודה

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by dardar4,

היי לכולם. עד לאחרונה היה לי מחשב ישן בסלון שדרכו ראיתי את כל הסדרות והסרטים (אבל לא באיכות HD) אך הוא שבק חיים. יש לי מחשב חדש יותר (בן חצי שנה לערך) שאני מאמין שיוכל לנגן HD אבל הוא לא יכול לשבת בסלון. האמת שעד היום לא כ"כ הבנתי מה תפקידו של הסטרימר. האם בעצם סטרימר יפתור לי את הבעיה שהמחשב מרוחק מהטלוויזיה? אשמח לקבל קצת הסבר על מה זה סטרימר והמלצה לאחד. תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by daniel8298,

הטלוויזיה הראשונה: LA46D550 LCD הטלוויזיה השנייה: UA46D5000 LED הטלוויזיה מיועדת לשידורים רגילים, סרטי FULL HD ובעיקר למשחקי מחשב, זאת אומרת שמדי פעם אני אחבר אותה למחשב בשביל משחקים. אני יודע שיש תופעה שנקראת 'אינפוט לאג', כלומר: תגובה מאוחרת מעט של הטלוויזיה לג'ויסטיק/גיימפאד במשחקים, ומכיוון שהטלוויזיה מיועדת בעיקר למשחקים, ברצוני לדעת איזו משתי הטלוויזיות שהזכרתי למעלה, תגיב מהר יותר לגיימפאד במשחקים. אני יודע שבאתר הרשמי של סאמסונג כתוב שה-D550 היא CMR 50 וה-D5000 היא 100 CMR. האתר: http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=129 האם זה אומר שה-D550 תהיה טובה יותר מן הבחינה הזאת? או שאולי במקרה הזה אין הבדל? (האם יש איזה אתר שמשווה בין אינפוט לאג של טלוויזיות?) א…

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  17. Started by McMerc,

התגלגל לידי אתמול רסיבר של Becker דגם RS-300, ורמקולים BSR McDONALD דגם SS-2. המערכת הזו בת 20 שנה בערך... השאלה שלי היא מה איכות הרמקולים והרסיבר (כל אחד לגופו)? תודה

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by yoni321,

חברה אז ככה החלטתי לקנות טלוויזיה LCD התקציב הוא 1500 שקלים חמישים לפה. אם אפשר להחזיר לי תשובה כמה שיותר מהר תודה רבה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by coolmeen,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני רוצה לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית שיש לי בבית (5.1)... למערכת יש DVD-רסיבר עם חיבור RCA בלבד (אדום צהוב לבן). הנה הלוח אם של המחשב החדש: http://www.skypc.co.il/pl_product~39472~10~0.htm Gigabyte GA-EP43-DS3 יש בקישור תמונה של הלוח אם מאחורה, שאפשר לראות בה את החיבורי סאונד שיש ללוח. אני יודע שעם כבל אודיו - RCA רגיל אפשר לחבר למערכת, אבל אני רוצה לשמוע בסראונד מלא... האם יש דרך זולה לעשות כזה דבר? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  20. Started by quantoM,

לא יתחברו אליה קונסולות למיניהן. יחובר לממיר YES 42" מינימום. LCD או פלזמה, אני צריך שתייעצו לי בנושא זה.

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by J0n1,

שלום. מצאתי שני רמקולים של סוני, חיברתי אותם למערכת והאיכות סאונד טובה. רציתי לדעת האם אני יכול לעשות איתם משהו מועיל, כלומר לחבר אותם למחשב. כרגע מחובר לי סט של 2.1 למחשב ואני רוצה להוסיף אותם מאחור, זה אפשרי? תודה עריכה: בדקתי באינטרנט והם לא שווים כלום, אבל אני מתאר לעצמי שהם גם עדיפים מכלום. אני רוצה למקם אותם מאחור בשביל סרטים, יש לי כרטיס קול מובנה realtek AC97 המוכר, ולירוק מחוברים לי שני הרמקולים (מגיע לסאב ומשם מתפצל, insipre של קריאייטיב) בכל מקרה אני חשבתי להאריך את החוט שלהם (אפשר להאריך בלי מגבר או משהו כזה?) ולחבר אותו לחיבור של 3.5 ולהכניס לצבעים השונים שבכרטיס קול, זה יעבוד? זה המידע שמצאתי על הרמקולים: עשיתי קצת שיעורי בית והבנתי שאנ…

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by maor676,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול שישמעו בו צלילים נקיים ועוצמה חזקה. (האם דרייברים מסוויימים של כרטיסי קול יכולים להכביד על מחשב ישן?)

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by ShakedB,

כותברת! שימושים: משחקים 50% מוזיקה 35% סרטים 15% http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=692838 G51 G500 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401797 תודה רבה

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by mula,

שלום לכל חברי הפורום בזמן האחרון אני ב חיפוש טלויזית lcd full hd 42 לדירתי הצנוע אבל מחירים של יבואן רשמי גבוהים באשרות אחוזים ממחירי יבואנים פרטיים שגם נותנים אחריות! שאלתי :האם ניתן לקנות ללא חשש מיבואן פרטי (" י.שלום " אם מישהוא מכיר-מבחינת אחריות).

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by Jack_g,

אני רוצה לחבר את TVOUT של הכרטיס מסך שלי ל component בטלוויזיה ויש לי כמה שאלות: מהכרטיס יוצאים שלוש בננות נקבות RGB ובטלוויזיה יש שלוש כניסות גם נקבות RGB, האם אפשר לחבר בין בננות של הכרטיס מסך לכניסות בטלוויזיה עם שלושה כבלים של RCA רגילים? או שלא כי אני לא יודע אם כבל component בנוי באפון מיוחד מבפנים לאומת ה כבל RCA הרגיל. תודה.

• 14 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים