אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2008/01/03/Creative-Inspire-T10s/p1 http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2007/11/19/Creative-Gigaworks-T40-2-0-Speakers/p1 http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2008/01/22/Creative-Gigaworks-HD50/p1
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא חובה להשתמש בכל התקציב, כמה שפחות להוציא במסגרת ההעדפות יהיה מעולה.. האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה. אז חשוב שהן יהיו טובות לשניהם. (עדיפות למשחקים) אוזניות קשת בלבד, לא IN EAR ודומיו. כאלה שיושבות על הראש ולא על העורף או משהו בסגנון.. חשוב שיהיו נוחות/מרופדות מיועדות לשימוש ממושך לא מעוניין במיקרופון מובנה, אלא אם כן האוזניות ממש מומלצות ואפשר להוציא ולחבר את המיק במקרה הצורך אז סבבה שמעתי שמומלץ לקנות אוזניות יחד עם מגבר.. אם אכן זה תורם משמעותית לאיכות הסאונד, אשמח לשמוע המלצות ל"עסקאות חבילה" גם אם הן חורגות מהתקציב. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מצטער אם כבר קיים דיון/שאלה בנושא(סביר להניח שכן) אבל לא מצאתי אחד כזה. מהו אורך החיים הממוצע של אוזניות, ואיך אני יכול לשמור על האוזניות כדי שישרדו יותר זמן? אני הולך עם האוזניות כל הזמן בכיס.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש רסיבר ורמקולים 5.1 שבסה"כ יעלו 4000 שח'. המטרה היא צפיית סרטים באיכות HD/BLURAY בסלון של הבית. אני מעוניין שהרסיבר יתמוך ביכולות הסאונד של פורמטים מסוג הנ"ל (והבנתי מבדיקה שיש המון כאלו). אני מחפש לחברו לסטרימר מסוג XTREAMER PRO. אודה לעזרתכם, ואם צריך להוסיף לתקציב אז עד עוד 500 שח' בלבד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב 2.1 בתקציב של 400 ש"ח. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחר שמת לי הRio Nitrus (ימך שמו אמן) החלטתי שאני לא מחכה וקונה MP3 חדש, יותר רציני. חשוב להבהיר: ה1.5 של הריו הספיקו לי. אני לא עובר לעולם את הג'יגה ככה שנפח איחסון זה בכלל לא פונקציה עבורי. מה שכן חשוב לי זה זמן סוללה: אני לא רוצה להטעין את הנגן כל לילה. מדי פעם אני נוסע לטיולים של יומיים-שלושה ואני רוצה שהנגן ינגן. תמיד מרגיז אותי שבאתרים רשום "8 שעות סוללה" שבסה"כ, זה מספיק- אבל המדידה מתבצעת על ווליום 10, בלי העברת שירים ידנית ובלי EQ. כשאתה מגיע לרגע האמת, המכשיר פועל שעה וחצי. דברים חשובים אחרים הם שיהיה Shuffle (אל תצחקו, נפלתי כבר על נגנים שאין בהם), שיהיה אפשר לשלוט בצורה נוחה על הפלייליסט (לפי אלבום, לפי אומן וכד'). תמיכה בעברית לא מעניינת לי אפילו את הימנית…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים כשנתיים ותמיד השתמשתי בהם כסטריאו בלבד. והיום כשניסיתי לחבר את האחוריים, שמתי לב שהם לא משמיעים... פשוט לא יוצא צליל מהיציאות האחוריות, מהצידיות הכל עובד. וכן אני ניסיתי את כל הגדרות הערוצים וכל זה. הרמקולים מחוברים דרך מפענח DDTS-100 בחיבור אופטי. מה ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות את הרמקולים SOLO6C וחשבתי לקנות גם כרטיס קול. אני מתלבט בין ASUS XONAR DG ל ASUS XONAR DGX מה ההבדל ביניהם? אם הבנתי נכון זה רק החיבור וגם ראיתי שיש על הכרטיס משהו שאפשר לחבר של 4 פינים, מה זה הדבר הזה? ואני ארגיש שיפור בסאונד בין הכרטיס קול הזה לכרטיס קול המובנה בלוח-אם? הלוח-אם שלי זה P43-NEO והיציאה הירוקה נהרסה, היא משמיעה סאונד רק בצד ימין אז אני משתמש ביציאה הכתומה (כמובן שאין הבדל בסאונד..) התקציב הוא בסביבות ה- 200 תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לבדוק אם הבעייה עם הדריבר, אבל EVERST אפילו לא מציג לי שום מידע בקשר לאודיו ככה שאין לי מושג איזה דריבר להוריד
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חבר שמעוניין לקנות את האוזניות הנ"ל אך אבא שלו חושש לקנות דרך האינטרנט עם כרטיס אשראי , עכשיו ב Audio Cubes לא ניתן לבצע הזמנות דרך הטלפון כך שרציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות אחרת שמוכרת את האוזניות הנ"ל ביפן\ארה"ב\אירופה דרך הטלפון ושולחת לארץ תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לדגם עם המסך של ה-20 ג'יגה. אה וגם כמה בערך הוא אמור לעלות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-Winamp מפעיל רק את הקדמיים...איזו תוכנה יכולה להפעיל את כולם? תודה D:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
The price is about 500NIS, we already have speakers, just the radio itself... Thnx !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי שאלה למישהו שמבין אם אני קונה מערכת סטריאו 5 ערוצים איך אני מחבר אותה למחשב ו שהיא תפעל ב 5 ערוצים הרי היציאה במערכת auxilery היא בד"כ שני ערוצים וב כרטיס קול למשל CREATIVE LIVE! VALUE (כמו שלי) יש הרי יציאה אחת לרמקולים קדמיים אחת לאחוריים אז איך לעזאזל אני מחבר את הCENTER ו את שני הערוצים האחוריים בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי. מחפש כרטיס קול למערכת רמקולים הזאת ,ממחיר סביר והאם משתלם. כרטיס קול ב150 שח אתן שיפור משמעותי לעומת הכרטיס המובנה בלוח אם? זה ביד 2 כ 50 שיח, משתלם לי? אני ארגיש בהבדל לעומת הלוח אם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=26978
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 100 שקל בערך. מצאתי את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~980447-0914~11~0.htm זה טוב? המיקרופון שלו איכותי? כי יש לי כבר מיקרופון אבל הוא ממש לא איכותי, חלש מאוד ולא מבינים כלום. תמליצו גם על דברים אחרים :] תודה :]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AKG K55: AKG K55 Stereo Headphones (Closed Ear, with Turbo Bass) Specifications Type: Closed-back, circumaural dynamic headphones Sensitivity: 96 dB SPL/mW Frequency Range: 16 to 20,000 Hz Rated Impedance: 32 ohms THD: <1 % Maximum SPL capability: 200 mW ______________________________________________________ Maxell HP-2000: Headphones Type Headphones Binaural Headphones:Headphones Form Factor Ear-cup Headphones Technology Dynamic Connectivity Technology Wired Sound output mode Stereo Sensitivity 102 dB/mW Impedance 60 Ohm Diaphragm 1.6 in Magnet Type Neodymium תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הרמקולים הנוכחיים שלי (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704609 Logitech S120) במערכת אחרת קצת יותר רצינית (2.0 או 2.1). הרמקולים יחוברו למחשב וישמשו לשמיעת מוסיקה. יש ברשותי את הרמקולים האלו: SONY SS-GRX8, ואני יכול להשמיש אותם ע"י רכישת מגבר ב 100 ש"ח. האם בתקציב של 100-150 ש"ח +- יש רמקולים יותר איכותיים מאלו של סוני? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מוכרים אותו ב ksp ב250 שקל יש עוד פרטים עליו כי לא ממש מסבירים שם עליו.??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום היתקשרתי לחנות שאני לא אציין את שמה אוזניות מדגם cx300 ואמרו לי שאין להם במלאי בצבע שחור ויש להם מלאי גדול של צבע כסוף ולבן וכששאלתי מתי יהיה במלאי את הצבע השחור הם אמרו שבתקופה הקרובה לא יהיה אז מה עושים?? בדקתי בעוד חנות וגם אצלם אין במלאי ושתי החנויות פופולאריות. מנסים לידחוף לי את הדגם הכסוף כמובן שלא הסכמתי כי שחור מקרין אלגנטיות ואני לא ילך על כסוף שמקרין מין עננות אפורה וכבדה. בקיצור אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג בצבע שחור את האוזניות אני ישמח אם יעזור לי .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב עשיתי סיבוב היום בחנויות חשמל ואלקטרוניקה על מנת לרכוש מסך LCD.רציתי סמסונג או LG אבל המוכר המליץ לי על 2 המסכים הנל בסכום שעד 3000 שח. אפשר לקבל חוות דעת? אני משתמש במסך בעיקר למחשב ושידורי טלוזיה(רק כדורגל). תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש עם לוח של Gigabyte דגם H77-DS3H במחשב הישן שלי אני משתמש בכרטיס PCI של Creative Audigy http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469869אני לא משתמש בכלל ב 5 ערוצים. אני משתמש במגבר סטריאו שמחובר לרמקולים. איזה מבין כרטיסי הקול נחשב יותר איכותי? המובנה או ה Creative?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע נגן של 256 MB של IRiver אני מאוד מרוצה ממנו, שומעים מעולה והכל אבל אין מספיק מקום חשבתי לקנות נגן של איזה 5 GB , איזה כדאי? חשובה לי מאוד האיכות מוסיקה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אחרי שנים ארוכות עם ה atp3 הם מתחילים להראות סימני גסיסה, אז החלטתי לקנות רמקולים חדשים למחשב. עיקר השימושים הם למוזיקה , אני גם צופה בסדרות והרצאות אבל זה פחות קריטי. אני מעדיף להוציא בסביבות ה 300-400 אבל אם יש משהו שממש משתלם במיוחד מבחינת העלות\ביצועים אני יכול לעלות עד ל 700-800 . חשוב לי לציין שאני לא אודיופיל אז בבקשה לא למשוך את התקציב למעלה בשביל שיפור קל ברמת הסאונד. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, אז אמרנו שנאי, אני מניח שיש בכל חנות כלי עבודה כזאת, יש אולי מקום עם שנאים "מומלצים?" מה אתם משתמשים? האם כדאי לעשות לו Firmware update לגרסא האירופאית? כי אמרו לי שההבדל הוא שבאמריקאי הקפיצות ברדיו הן 0.1 ואילו באירופאי הן 0.05. דבר ראשון שאני עושה זה להטעין אותו, ואחרי זה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-