עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש נגן טוב עד 500 600 שקל מחפש משהו ברמת הסאונד שלו תהיה גבוהה ואיכותית בעיקר MP3 WAVE

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by morbidangel,

שלום לכולם אני מחפש טלוזית LCD לחדר שלי בתקציב של כאלפיים שקלים. כמובן שחשוב לי איכות תמונה טובה וסאונד סביר. הייתי נעול על LG 32LH20R LCD ‏32 , אבל לאחרונה הבחנתי שאין אפשרות לחברה למחשב וזה קצת הרתיע אותי. כרגע אני לא מתכוון לחבר את הטלוזיה למחשב, אבל זאת יכולה להיות אופציה טובה בעתיד. ד.א לתקציב שלי נכנסת רק טלוזית HD Ready. תודה על העצות

3. כל ההודעה נערכה: הבעיה של השיור זה שהחוט שלהן מותאם ללבישה מאחורי הצוואר (כלומר אוזניה אחת ארוכה יותר מהשניה), ואני לא סובל את זה. לכן צריך לחפש אלטרנטיבה. מה עם אלה? http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=368885&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by eliranl,

אני קונה את הרמקולים LOGITECH Z-5500 : www.logitech.com בקיצור לרמקולים האלו יש פאנל LCD שיש לו יצאה אופטית ,עכשיו אני צריך גם לבחור כרטיס קול מה ממליצים? אני מביא מארה"ב ככה שאפשר למצוא כרטיסים טובים עם יציאה אופטית. עכשיו מה נותן לי היציאה אופטית זה כל כך משמעותי? מישהו יודע גם איך זה יתחבר? מה יותר טוב קואקסיאלי או אופטי?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אולי מישהו פה יוכל לעזור לי. התקנתי אתמול משחק (Assassin's Creed, אם זה משנה משו) והתחלתי לשחק. לאחר כמה דקות גיליתי שאני יכול לשמוע את מוזיקת הרקע ורעשים אחרים, אבל לא את הסאונד של הדיבור. יש לציין כי חבר שלי, שהתקין את אותם קבצים, לא סובל מהבעיה, והוא יכול לשמוע את הדיאלוגים. זה ממש מעצבן לשחק במשחק כמו AC בלי סאונד של דיאלוגים ולכן אני מבקש עזרה. הדבר לא קרה לי במשחקים אחרים. אגב, כבר ניסתי להוריד דרייברים לכרטיס קול, ללא תוצאה. (כרטיס הקול הוא כרטיס משולב שמגיע עם לוח האם Asus P5LD2 SE) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by frodo,

יש לי Z-560 ועל הלוח בקרה יש כפתור שרשום עליו M3D,מה הוא נותן?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Cupid Me,

^ כמובן בהנחה שאני יקנה משקפי 3D, תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, לפי כתבה באתר Tom's Hardware כרטיסי קול שונים משפיעים על ביצועי משחקים. יש לי Hercules Fortissimo 2 DE וביצועי המשחקים אצלי לא עלו כלל וכלל בהשוואה לכרטיס הקול הקודם שלי (AC97 On borad). האם יש דרך להרוויח עוד כמה פריימים ? בתודה, עמית.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Guy King,

קניתי אותן לפני כמה חודשים והריפודים קצת התפרקו. הבנתי שיש להן אחריות לכל החיים, מישהו יודע איפה אפשר לממש את האחריות ומה התנאים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ^DaRk-MiNd^,

חשבתי לקנות את Sennheiser MM50 כדי לשפר את חווית השמיעה דרך הANDROID ולשמור את אופציית המיקרופון לשם שיחות. בדקתי בזאפ ומצאתי את טווחי המחירים האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716240 . בEBAY המכשיר נמכר קיים גם ב13$ אבל באמזון המחיר הוא 32$. על איזה חנות אפשר לסמוך שהיא מוכרת מוצר מקורי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. אני רוצה להקליט ממיקסר ישר למחשב לפ-טופ אבל לכרטיס קול של הלפ-טופ אין כניסות RCA. מישהו מכיר מתאם ודרייבר שיכולים לעשות את העבודה מכבל RCA לUSB?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by nore0,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, מעוניין לקנות טלוויזית LCD בגודל המומלץ למרחק של 2.5 מ', אני יודע שלמרחק הזה מספיק HDR או שעדיף כבר ישר לקנות FHD? כדי להנות מהטלויזיה באמת, כמובן מומלץ שיהיה טסטימר צמוד אליה שיוכל לנגן סרטי HD בצורה חלקה. התקציב עומד על 3.5 לטלוויזיה ולסטרימר עצמו. כמובן עדיף כמה שפחות. רוב התכנים יהיו בתקן SD בשידור של יס ויהיו סרטי HD מהסטרימר. ד"א, אם יש דגמים מליינים ישנים שהם טובים ואין תוספות מיוחדות או שיפור משמעותי כלשהו בליינים החדשים אין לי בעיה ללכת על דגם ישן יותר על מנת להתפשר במחיר. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ItachiSan,

שלום, השימושים הם מוסיקה, סרטים ומשחקים. התקציב הוא בסביבות ה 600 ש"ח. איזה אוזניות יותר איכותיות? (אם ההבדל באיכות הוא לא גדול אני בטח לא ארגיש בו). מה זה אומר אינפרה אדום באוזניות? ה IS380 פועלות על בטריות? איך ה IS380 בשימוש ממושך? Sennheiser HD555 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353092 Sennheiser IS380 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469099 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הוא עולה 570 ש"ח מה האופציות שלו? הוא איכותי? בכמה ערוצים הוא או איך שוראים לזה כי אני לא מבין ואני צריך כרטיס .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום... לא מזמן יצאה סדרה חדשה של טלוויזיות FH של LG... ואני מתכנן לקנות את ה32 אינץ' (LG 32LH70YR) ואני צריך חוות דעת עליה... http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=164&prodid=579&keySearch= ועוד משהו קטן... לא מצאתי תמונה של הצד של הטלויזיה ואני חייב לדעת אם יש לה יציאה של HDMI , AV וUSB בצד... (ואם כן אז באיזה צד?) תודה רבה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום רב, אני מחפש רסיבר ורמקולים 5.1 שבסה"כ יעלו 4000 שח'. המטרה היא צפיית סרטים באיכות HD/BLURAY בסלון של הבית. אני מעוניין שהרסיבר יתמוך ביכולות הסאונד של פורמטים מסוג הנ"ל (והבנתי מבדיקה שיש המון כאלו). אני מחפש לחברו לסטרימר מסוג XTREAMER PRO. אודה לעזרתכם, ואם צריך להוסיף לתקציב אז עד עוד 500 שח' בלבד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by solaric,

קראתי קצת בסטיקי ולא הצלחתי להגיע להחלטה. אני מחפש תחליף טוב לHD201 שיש לי. הכי חשוב זה אטימות + סאונד + איכות בנייה (לא כבל דק ועלוב) כאשר לתת דגש לאטימות גבוהה על פני שאר המאפיינים. האוזניות למטרת שמיעת מוזיקה סרטים וגיימינג אך אני נמצא בסביבה מאוד רועשת שמחייבת אותי אוזניות אטומות כהלכה. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by nore0,

תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ראיתי את הרמקולים האלה מה אתם אומרים http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=ONE710 איך הם ? מוצר זבל סיני ? יש משהו ב3000 שקל שעדיף ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Natan_Rozen,

היי, שלום... אני מחפש נגן MP3 שיתן תמורה למחיר שלו, שיהיה לו סאונד סביר-בסדר, אני לא צריך איכויות מהסרטים... לגבי נפח, 1GB בערך... התקציב: בסביבות ה-600-700 שקלים, כמה שפחות יותר טוב. שאלה לי אליכם, מה ז"א נגן מבוסס FLASH או HD, כי אין לי מושג מה ההבדלים. :-\ תודה רבה לעוזרים. :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by motir,

היי, אני מחפש רמקולים למחשב שלי בעבודה. אני לא זקוק לווליום גבוה במיוחד, אבל רוצה משהו איכותי. קראתי קצת ומצאתי שה-ATP3 של Altec Lansing מקבלים תשבוחות בכל מקום (אפילו כאן בפורום). לא הצלחתי למצוא מקום שבוא ניתן לשמוע אותם בתצוגה... שאלתי: 1. מישהו מכיר ויכול להמליץ? מה ההבדל בסאונד בינם לבין ה-2100 ? 2. מה לגבי Klipsch? הבנתי שגם הם מעולים, אבל לא הצלחתי למצוא איפה קונים אותם בארץ... 3. עוד דגמים שאני לא מכיר? סדר הגודל של המחיר שאני חושב לשלם הוא באזור ה-500/600 ש"ח. תודה לכל העונים ! ;D מוטי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by -ohad-,

http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=H103&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0 מה אתם אומרים על המחיר? לי זה נראה נורמאלי...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by aviboots,

רמקולים SONIC GEAR EVO 3 PRO 2.1 40W RMS בעלות 324 + מע"מ הם קניה טובה ? יש לכם המלצה עם מערכת טובה יותר בסכום הזה או בסביבות ה- 400 ש"ח ? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. ערב טוב אחרי ציפצופים רבים באוזניים ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס קול דרך everest . הבעיה היא שאני לא מוצא קובץ דרייבר מוחלט וכל מה שמצאתי היה מסובך ומוזר ובסופו של דבר לא ממש התקין לי קול על המחשב. חיפשתי לפני שפתחתי את הנושא בפורום על הדרייבר וראיתי שלעוד כמה הייתה אותה בעיה פחות או יותר והם לא קיבלו תשובות מי יתן והפעם יהיה פתרון תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים