אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, יש לי לוח אם עם יציאת spdif שהיא לא אופטית ולא קואקסלית, ורמקולים z5500 של לוגיטק. עם איזה כבל אני צריך להשתמש כדי לחבר ביניהם? תודה מראש על התשובות
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום , החלטתי לבסוף לרכוש LCD 32 אינץ' . השימוש הוא למחשב ומשחקים במחשב (הרבה) , לטלוויזיה וניגון סרטים דרך המחשב (בHD) ול DVD זה לא חייב להיות FULL HD מבחינת מה שקראתי בפורום בערך יש לי התלבטות בין 2 מסכים : SAMSUNG LA32R81B או SHARP LC32WD1E התקציב הוא 5000 ש"ח (אם יש צורך אפשר להוסיף ) יש לכם המלצות אחרות בשבילי? תודה רבה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני צריך עזרה, קיבלתי את את ה Z5500 עם הטרספומטור של החשמל עכשיו בטרספומטר יש לי בחירה מאחורה 240 220 200 110 ומצד שני לחבר את הכבל החשמל של הסאב אל הטספומטור או כניסה 220 או 110 וואט לאן צריך לחבר כל דבר ? תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני צריך לרכוש כבל HDMI כ5 מטר שיחובר ממחשב נייד לLCD. לצערי אני צריך את הכבל קצת בדחיפות לכן הזמנה באינטרנט לא בא בחשבון. כמה כסף יעלה לי התענוג?
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות טלויזית LCD בגודל 32 אינץ', אני אשמח אם תמליצו לי על טלויזיות בתקציב של - 3500 ש"ח. שמתי עיין על הטלויזה הזאת של LG: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=703563 לפי הנתונים שלי היא נחשבת לטובה? יש טלויזיות בתקציב שיותר טובות ממנה? תודה לכם, שנה טובה!
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מצטער אם כבר קיים דיון/שאלה בנושא(סביר להניח שכן) אבל לא מצאתי אחד כזה. מהו אורך החיים הממוצע של אוזניות, ואיך אני יכול לשמור על האוזניות כדי שישרדו יותר זמן? אני הולך עם האוזניות כל הזמן בכיס.
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
היי, קניתי LCD 40 אינצ' של סמסונג מיבוא מקביל. דגם - le40c530f1w הבעיה - הדגם הזה לא מופיע כלל באתר של סמסונג... זה אומר שלא אוכל להוריד עדכוני גירסה? איך זה יכול להיות??? סמסונג מתעלמת מדגמים שהיא יצרה ולא משווקים ע"י משווקים מורשים? אז איך בכל זאת זה משווק?
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
מוכרים אותו ב ksp ב250 שקל יש עוד פרטים עליו כי לא ממש מסבירים שם עליו.??
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היום היתקשרתי לחנות שאני לא אציין את שמה אוזניות מדגם cx300 ואמרו לי שאין להם במלאי בצבע שחור ויש להם מלאי גדול של צבע כסוף ולבן וכששאלתי מתי יהיה במלאי את הצבע השחור הם אמרו שבתקופה הקרובה לא יהיה אז מה עושים?? בדקתי בעוד חנות וגם אצלם אין במלאי ושתי החנויות פופולאריות. מנסים לידחוף לי את הדגם הכסוף כמובן שלא הסכמתי כי שחור מקרין אלגנטיות ואני לא ילך על כסוף שמקרין מין עננות אפורה וכבדה. בקיצור אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג בצבע שחור את האוזניות אני ישמח אם יעזור לי .
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלוויזיית HD READY של סוני 40 אינטש. השימוש העיקרי שלי איתה הוא בפלייסטיישן 3, כשאני חיברתי אותה בכבל HDMI לפלייסטיישן 3 אז המכשיר זיהה את החיבור ושאל אותי אם להעביר את איכות הצפייה בפלייסטיישן להכי גבוהה שאפשר, כמובן שלחצתי YES ואז הוא העביר לי את הרזולוצייה ל1080i. חבר שלי אמר לי שב720p זה נראה יותר טוב מ1080i בטלוויזיית HD READY. הוא צודק? תודה לעוזרים גל
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב סלוני לניגון HD (מחלקים משומשים) מה המינימום משאבים (מעבד,MB, כרטיס מסך וכו') שאני צריך.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אוקי זה מערכת של 5.1 2 רמקולים קידמיים גדולים אחד סנטר ו2 אחוריים ב2 הקידמיים שומעים מצויןן וחזק ב3 אחרים האחוריים והסנטר שומעים אבל לא כולכך חזק והבאס לא כולכך מורגש ואני מציין שבעבר שזה היה מחובר לטלויזיה היה שומעים אותם ממש חזק במחשב עם מוגדרים בתור 5.1 ומערכת סראונד עכשיו קיצרתי את הכבלים כמה שאפשר ועדיין לא שומעים חזק במיוחד עכשיו אם תוכלו לעזור לי לסדר את זה אני ישמח בתודה יוני.
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע נגן של 256 MB של IRiver אני מאוד מרוצה ממנו, שומעים מעולה והכל אבל אין מספיק מקום חשבתי לקנות נגן של איזה 5 GB , איזה כדאי? חשובה לי מאוד האיכות מוסיקה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מקווה שלא ערתי פה על החוקים אם כן תערכו את האשכול תקציב 1000-1500 שקל לפחות 32" אין לי מושג מה ההבדל בין hd ready ל hd full מקווה שהמחירים טובים אחרי שיצא ה led המסך מיועד לטלוויזיה אבל חשוב ביותר שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב באיזה יציאה טובה
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום , אחרי שנים ארוכות עם ה atp3 הם מתחילים להראות סימני גסיסה, אז החלטתי לקנות רמקולים חדשים למחשב. עיקר השימושים הם למוזיקה , אני גם צופה בסדרות והרצאות אבל זה פחות קריטי. אני מעדיף להוציא בסביבות ה 300-400 אבל אם יש משהו שממש משתלם במיוחד מבחינת העלות\ביצועים אני יכול לעלות עד ל 700-800 . חשוב לי לציין שאני לא אודיופיל אז בבקשה לא למשוך את התקציב למעלה בשביל שיפור קל ברמת הסאונד. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=28848 איך הן למוסיקה ? שוות את המחיר ? האם בסביבת המחיר (300 ש"ח) יש תחלופות טובות יותר למוסיקה? (אני שואל כי יש לי אפשרות לקנות ביד שניה ב-150 ש"ח)
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי Z-560 ועל הלוח בקרה יש כפתור שרשום עליו M3D,מה הוא נותן?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי חבר שמעוניין לקנות את האוזניות הנ"ל אך אבא שלו חושש לקנות דרך האינטרנט עם כרטיס אשראי , עכשיו ב Audio Cubes לא ניתן לבצע הזמנות דרך הטלפון כך שרציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות אחרת שמוכרת את האוזניות הנ"ל ביפן\ארה"ב\אירופה דרך הטלפון ושולחת לארץ תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה לסלון שתשמש לצפייה בתכני HD (עד וכולל 1080p) ו SD (וגם משחקים) שיוזנו ממחשב שיוחבר דרך HDMI. תקציב: עד 4K. מרחק צפייה: 2.2 מטר. תנאי תאורה: במהלך היום יש אור בעוצמה בינונית. קצב רענון: העדפה ליותר מ 60Hz בגלל השימוש במשחקים. אין צורך ב 3D. כמו כן, האם אפשר שלטלוויזיה תהיה יציאה קואקסיאלית/אופטית עבור מגבר סראונד קיים או שמא צריך להזין לו את הסאונד מהמקור בנפרד? לאחר חרישה של אתר retrevo הגעתי לטלוויזיה הזו, מה אתם אומרים?: http://www.retrevo.com/s/LG-42LK530-TVs-review-manual/id/23904bh139/t/1-2/ הכי זול שמצאתי עם אחריות 3 שנים מהיבואן הרשמי זה כאן: http://salon-hod.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=214 בתודה מראש, עמרי
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות אוזניות עד 100 ש"ח לנגן MP3 חשוב לי מאוד שהיו ניתנות לקיפול ושיהיה אפשר לרוץ איתם , חוץ מזה כמובן שהאיכות שלהם תהיה טובה. בהתחלה חשבתי על משהו כמו הפנסוניק האלו: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2051365&type=2&product=1&dept_name=%f1%e8%f8%e9%e0%e5+%e5%f7%e5%ec%f0%e5%f2+%e1%e9%fa%e9 או כמו הKOSS האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21795 מה יותר טוב ? למישהו יש הצעה יותר טובה ? תודה בכל מקרה
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את Sennheiser MM50 כדי לשפר את חווית השמיעה דרך הANDROID ולשמור את אופציית המיקרופון לשם שיחות. בדקתי בזאפ ומצאתי את טווחי המחירים האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716240 . בEBAY המכשיר נמכר קיים גם ב13$ אבל באמזון המחיר הוא 32$. על איזה חנות אפשר לסמוך שהיא מוכרת מוצר מקורי?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 2500 ש"ח. LG, TOSHIBA, SAMSUNG, HAIER אלה בגדול המותגים. בגדול, הטלוויזיה תתלה על הקיר. המרחק הוא לא גדול מהמיטה. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
חברה קנתה בהמון כסף (1500 שקל!!!) את המינידיסק mz-n710 (לעזאזל במחיר הזה אפשר לקנות I-pod לא?) בכל מקרה שומעים חלש מדי באוזניות, והבנתי שזו בעייה ידועה אך האם יש פיתרון? אולי יש אפשרות לפתוח אותו ואיכשהו לאפשר את הווליום לגבוהה יותר? אולי להחליף לדגם ישן יותר? יש למישהו עיצה?ממש עיצבון. {אבל הכי מעצבן זה שהיא לא שמעה לי - אמרתי לה שתקנה דיסקמן MP3} :-\
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-