עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by omer-m,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב (סטריאו, ללא סאב) בתקציב של בסביבות 200 ש"ח . המלצות ?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by HairyAss,

הזמנתי את האוזניות הנ"ל לפני שבועיים, אחרי בדיקות וקריאות וכו, והיום הם הגיעו! קבלו אנבוקס וסיקור קצר. אני אנסה לדייק כמה שיותר ולהיות כמה שיותר נייטרלי. זהו הסיקור הראשון שלי. *האוזניות עדיין לא עברו BURN IN, אשתדל לעדכן בהמשך. מפרט: Transducers/Drivers: Dynamic, 10.7mm Rated Impedance: 32ohms Closed Dynamic Sensitivity: 110dB at 1mW Frequency range: 20 ~ 20000Hz Distortion: <= 0.3% @ 94dB Channel balance: =< 3dB (at 1000Hz) Rated input power: 10mW Maximum input power: 40mW Plug: 3.5 mm 45-degree gold plated Cable length: 1.3 meters Y co…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Netanel o_0,

בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 150 שקל? יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300? את הEP630 גם מזייפים? תודה!

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  4. תכננתי לקנות נגן MP3 iAudio M3 כבר הרבה זמן, ועכשיו כשיש את התקציב, הייתי רוצה לדעת עוד כמה דברים. בעקבות הביקורת על הנגן M3L באתר, שאמור להיות זהה פרט ל35 שעות, ראיתי את האוזניות MX500. ביררתי עליהן קצת, והתברר שהן עולות סה"כ 15 דולר. (אני קונה מחו"ל). אך, בחנות שממנה אני קונה את הנגן (newegg) אין אותן, יש רק את MX450. הייתי רוצה לדעת קודם כל, אם מבחינת התנגדות אוהם או משהו כזה, הנגן מתאים לMX500\MX450. בנוסף, האם בכלל כדאי לי להשקיע מעבר לאוזניות שמגיעות עם הנגן? בכל זאת מדובר בסה"כ 80 שקל תוספת, כשאני כבר מוציא 1200 על הנגן. והאם שווה לי להזמין את הMX500 מחנות אחרת, או שאני לא אשים לב להבדל בינהן? אקדים תודה, pMor

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by alienchickenpie,

ממש התרשמתי מהאוזניות של זלמן, הן באמת שוות את זה? בהנחה שהן שוות ואני קונה אותן- הולך להיות לי לוח אם עם כרטיס קול שתומך בקול 6 ערוצים. אני בדקתי בביקורות וראיתי שיש לאותו לוח אם חיבור Line In אחד, חיבור מקרופון אחד וחיבור רמקול/אוזניות אחד. האוזניות האלה דורשות 3 חיבורי קול (אחורי, מרכזי וקדמי), מה אפשר לעשות בנידון?

6. לא יודע למה, אבל לא עניתם לי בהודעה הקודמת שפירסמתי לפני שבוע! בכל מקרה נהנה שוב, ומקווה שמישהו יצליח לעזור . אני מעוניין לקנות מערכת סטראו לחדר, בסיסית עם שני רמקולים וסאבוופר. אני מעוניין שתנגן צרובים MP3 וצרובים דיסקים AUDIO רגיל. אם אפשר שיהיה מגש דיסקים מסתובב של שלושה דיסקים. וכמובן שתהיה איכות קול מצויינת. התקציב הוא 700 ש"ח. יש אחת שמתאימה לדרישות שלי בתקציב שציינתי? אם יש בפחות או ביותר מהתקציב, אז בבקשה תגידו שאני אוכל להוסיף/להוריד מחיר. אני שומע בעיקר מוסיקת מטאל אגב.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by nadav275,

לצורכי משחקים ומוזיקה. מהחנות www.newegg.com בלבד. תודה, נדב

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by DOGMA,

http://www.icuiti.com/ מצאתי כמה מילים עליו פה ושם, בגוגל, נשמע מעניין.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  9. http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2008/01/03/Creative-Inspire-T10s/p1 http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2007/11/19/Creative-Gigaworks-T40-2-0-Speakers/p1 http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2008/01/22/Creative-Gigaworks-HD50/p1

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by victor17,

אני מחפש חנות ליקנות את הרמקולים של קרייטיב הt20 ואני לא מוצא שום חנות שיש להם אותם .. אז עם מישהו מכיר חנות שיש להם אותם .. שיגיד לי .. ועדיף בעזור חיפה !!

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by Refaelo,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את הכרטיס קול שיש לי על הלוח (asus commando) רציתי לדעת איך הכרטיס הבא CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 ואם יש משהו אחר שאתם ממליצם (תקציב עד 400 ש"ח ) הכרטיס מיועד למשחקים וקצת סרטים תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  12. היי לכולם יש לי בעיה קלה עם המערכת ברכב להלן פירוט הרכיבים: מקדימה טוויטרים של BOSE 250W עם קרוסים מובנים, רדיודיסק JVC - KG420 עם מפענח 24BIT מגבר JBL - GTO4060 4 ערוצים עם קרוסים מובנים LP HP ו-BASS EQ רמקולים אחוריים JBL CS3169 210W 3WAY סאב JBL CS1204T 1000W הבעיה שכל סוג מוסיקה בין אם רועש ובין אם זו מוסיקה שקטה יש הפרעות לא מוסברות בסאונד ניקיתי את העין באמצעות דיסק ניקוי ואפילו כיוונתי את המגבר ואת הHU מחדש. הורדתי את ה-AMP GAIN של המגבר גם סאב וגם לאחוריים, האחוריים מחוברים לקרוס של הHP והסאב לLP עם BASS EQ. ועדיין אני לא מצליח להבין מאיפה מגיעים הרעשים, ניתן לאפיין את הרעשים או כרעשי הקלטה או כ"חרחורים" מהרמקולים, יש למישהו מכן רעיון או הצעה איך להתגבר ע…

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by Andrey22,

המטרה צפיה בסרטים ושמיעה מוזיקה בנייד,המליצו לי בנתיים על זה http://www.musicall.co.il/description.php?id=ES08-PORTA

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by 12345,

שלום לכולם... אני צריך תוכנה מקצועית לעריכת סאונד, הפרדת צלילים בשיר, הקלטה, חיבור של קבצים אחד על השני... ועוד תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by anatoli,

כל חובבי האוזניות בטח מכירים כבר את Head-Fi.org. החברה הותיקים יותר מכירים גם את פטריק, לא? ובכן, הוא מפציץ שוב. וכיוון שמדיי פעם אני ועוד כמה פה מהפורום זורקים בדיחות שקשורות אליו ואל החריגה הלא נורמאלית שלו מגבולות הטעם הטוב, חשבתי הפעם לשתף את את הפחות ותיקים. חברים, אני מציג בפניכם את הדיון האחרון שלו, הלא הוא: K1000 with Dual Micro Mono-Filament cable - less contact with conductor, more detail! ולציטוט נבחר שלי: .(אגב, למי שלא מכיר Nordost Valhalla היא סידרת כבלים למערכות סטריאו) Anatoli.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  16. אני יביא אותם מארה"ב כניראה ב1500 ש"ח בערך שזה יוצא בערך חצי ממה שזה עולה בארץ רציתי לדעת האם יש משהוא יותר טוב בטווח מחירים הזה? וביכלל איך הרמקולים

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  17. שלום לכולם. ברצוני לרכוש אוזניות טובות לנגן,COWON D2, חבר טוב שלי טס מחר לאנגליה ואני שוקל אם כדי לבקש ממנו לקנות לי שם או בדיוטי פרי סוג כלשהו של אוזניות. חשבתי על סנהייזר או משהו בסגנון. אני מעוניין באוזניות שנכנסות לתוך האוזן. תקציב לא מוגזם יותר מדי סביבות 100-150.. תודה מראש על התגובות! מודה לכולכם.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  18. יש לי עשרות קלטות וידאו בבית, לאחרונה עלתה האפשרות להמירם אך מתברר שיהיה הרבה יותר חסכוני לרכוש מכשיר להמרת וידאו. אם כן, מהו המכשיר האיכותי ביותר לדבר? האם אותם כבלים עושים עבודה נאמנה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם, יש ברשותי את הרמקולים MICROLAB SOLO 7C, מיקמתי אותם על הרצפה (עם הגבהה קטנה מפני שטיפות בחדר) חשבתי לתלות את הרמקולים, מה דעתכם? איך תהיה איכות הסאונד אם הרמקולים יהיו על גובה? תודה רבה והמשך ערב נעים

20. Started by X-Gamer,

יש לי רמקולים רגילים של החברה Shock שתי רמקולים קטנים + סאב עכשיו בטעות פתחתי את הסאב לפני שפתחתי אותו שמעתי סאונד שסיפק אותי בהחלט אחרי שפתחתי אותו התחלתי לשמוע קיק שנשמע כמו נקישה על עץ בלי באסים בכלל באס צרוד מאוד! הרבה Noise סגרתי אותו ככה חלש עם דבק סלוטפ וזה עדיין לא כמו שהיה אבל יש שיפור אדיר השאלה אם אני יסגור את זה כמו שזה היה סגור הסאונד יחזור? וגם למה שכמה שיוצא יותר אוויר מהצדדים של הסאב אז הוא משמיע באס יותר מגעיל? וד"א מה אתם חושבים על החברה Shock?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by yossia23,

שלום אנשים אפשר לקבל המלצה על DVD אמין שקורא מה USB באופן רציף אבל שלא יהיה יקר תודה

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by ben060,

שלום, בקיץ אני והמשפחה נוסעים לחול. עקב כך ישנה דרישה למצלמת וידאו ול DVD מקליט שבו תתבצע ההמרה ל DVD . אשמח להמלצות שלכם. התקציב הוא 2000-2500 בערך, אבל אם יש זול יותר וטוב אז אין בעיה . תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

מעוניין בטלוויזיה לסלון מחפש 40~42" עד סכום של 4500שח עם אחריות מקורית. שהטלוויזיה תיתן איכות תמונה טובה בשידורי SD ככול האפשר. מעבד תמונה 100HZ אם אפשרי. ראיתי את ה-LG 42LE5300 והיא נראית סבבה האם יש לה מתחרה כולשהי אם הסכום עולה ל-5000? http://www.prad.de/new/tv/test-lg-37le5300-teil16.html#Film ביקורת

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by nehmia,

יש לי איפוד 15 גיגה...עכשיוו קניתי כבל firewire שהכבל הזה גם מטעין את האיפוד שאני מחבר אותו למחשב....אבל יש לי בעיה שאני מחבר תאיפוד למחשב אז זה מראה לי שזה טוען אותו יעני תבטרייה אבל זה מראה לי שהאייפוד לא מחובר...יעני לא נפתח לי לא כונן g או שום דבר אחר...כאילו האיפוד אל מחובר...אבל זה מטעין תבטרייה..מישו בבקשהההה יכול לעזורר לייי בבקשה אני ממש יודה למי שיעזור לי...

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by SHAKED286,

שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי טלויזיה מסוג 40LV655 חיברתי אלייה מחשב HTPC אם החלקים הבאים : INTEL P.4 3.0GHZ TWINMOS 2GB 4X512 MB ארדיסק 80 GB (בעתיד יוחלף) כרטיס מסך X300 (השבוע יוחלף לHD5450) לוח ASUS P5GD1-VM ועכשי וקניתי רמקולים Z5500 הם מחוברים אצלי ל5.1 שיש בלוח. יש לי ממיר של יס רגיל ואני רוצה לשמוע מה-Z5500 את מה שהממיר של היס מוציא איך אני יכול לעשות את זה ? תודה רבה שקד

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.