עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי מכיוון שאנו לא צופים הרבה בטלוויזיה נראה לנו פשוט מיותר לשלם כול חודש 200 ש"ח לצפייה מעטה כ"כ אך עדיין אנחנו אוהבים לשבת מול הטלוויזיה להירגע קצת. השאלה היא אם יש פטרון זול וטוב באיכות התצוגה לממירים ולטלוויזיה הלווינית בדמות של טלוויזיית אינטרנט? שיכלול גם כן חבילת ערוצים מעניינים בסיסית בניגוד לעידן+ (ערוץ 2, ניקולודיאון, דיסקברי וכו...) ניסיתי את הXBMS והNAVI-X אך הוא ממשיך לקרוס כול שנייה בקיצור לא ממש ניתן לשימוש. האם יש פטרונות אנטרלטיביית? אגב רוחב פס האינטרנט הוא 30 מגה לשנייה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. צריך עזהר בחיבור המגב והאקוולייזר לממיר ולמחשב בצורה הנכונה ביותר... מדובר במגבר ONKYO ישן אחד שעושה את העבודה מעולה TX-82 אקוולייזר דיגיטלי של ROTEL דגם RE830 וזוג רמקולים רצפתיים של JBL דגם TLX6 אז ככה הם מחוברים בחיבור סטיראו המגבר לא יודע שום דבר אחר... יש בו רק 4 חיבורים לחיבור של סטיראו של 4 רמקולים הוא מחובר מהממיר לאקוולייזר לחיבור OUT שלו ממנו הוא מחובר למגבר מחיבור IN לחיבור CD במגבר... אני חייב עזרה כיצד לחבר אותם הכי טוב שאפשר לקבלת עוצמה ואיכות אופטימליים!!! 1.איך לחבר את זה הכי נכון למחשב עם כרטיס קול סאונד בלסטר לייב 5.1 לא שזה עוזר כי זה עדיין יהיה רק 2 רמקולים 2.לחבר את זה לממיר הדיגטלי שלי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום , אתמול קניתי כבל DVI TO HDMI בשביל לחבר את המחשב לטלווזיה , זה המפרט שלי. Intel Core 2 Duo E 6750 ASUS Striker Extreme Albatron 8800GTS 640mb Mushkin DDR2 800Mhz 4GB Western Digital 320GB Gigabyte aurora 570 Silver ENERMAX Liberty 500W Windows vista ultimate 64bit עכשיו , קיבלתי תמונה על מסך הטלוויזיה מהמחשב עכשיו השאלה היא איך אני מעביר סאונד. קראתי משהו על כבל SPDIF או משהו כזה וראיתי שיש לי על הלוח אם חיבור כזה עגול קטן של SPDIF , אפשר לעשות אם זה משהו ? בקיצור תעזרו לי לחבר את הסאונד (:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אפילו בתל-אביב. אני מחפש בחנויות שאתם מכירים באיזור המרכז מומלץ תל-אביב-רמת-גן (אפילו בני ברק חחח) שמוכרים דיסקמן MP3 בזול! (ברור שיהיה הררבה פונקציות כמו ID3.)בלי השמנה באינטרנט הכוונה עם יש אתר תביאו אבל אני הולך לשם וקונה!... יעני שלא חייבים להזמין באינטרנט. ((עד 350 ש"ח!!)) תודה! וזה חשוב לי כי כבר חודש וחצי שאני מנסה למצוא משו. הכי חשוב קורא צרובים חח

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by galz,

ואיתי המערכת הניידת החדשה שלי high end=] http://img93.exs.cx/img93/6393/Img29_0002.jpg http://img83.exs.cx/img83/2959/Img_2.jpg ;D

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי חברים , אני מחפש המלצה לסט של רמקולים של 5.1 איכותיים שיעבדו עם כרטיס קול מובנה של GIGABYTE DS3L . אני רק רוצה שתהיה לי אפשרות לתלות אותם מאחורה וזהו. איכות חשובה ואמינות חוץ מזה תתפרעו ואם צריך להעלות את התקציב טיפה אז דברו איתי אחיי היקרים ותודה עדכון: משהו שמע על הרמקולים האלה? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=236&category_id=c26c1eb94cef0fa1323aef5065d50a7c& ראיתי שיש עלייהם שלוש המלצות מפחידות בזאפ והם נראים רעים ביותר... מה אתם אומרים?1

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ךפי מה שקראתי וראיתי, יש שני סוגים של 3D , אחד אדום כחול ואחד עם משקפיים שיש להם פילטרים אחרים 3D עובד ככה שהמסך מראה פעם אחת תמונה שהולך לעיין ימין ופעם אחת לעיין שמואל (בגלל זה מסך 3D עובד בקצב רענון של 120FPS .. הוא משלים ל 60 בכול עיין ) עכשיו נגיד ויש לי מסך שהוא 60 הרץ, האם קיימת האפשרות לעשות(דרך המחשב כמובן) שהוא יראה 3D בקצב של 30 הרץ לכול עיין ? אם כן ... תוכלו לכוון אותי לאיזה מדריך או משהוא כי אני לא מוצא יש בידיי שני משקפיים ... אחד ה אדום כחול הזה ( שזה 3D דיי מעפן ) ומשקפיים פסיביות של קולנוע ... אשמח לקבל כיוון .... תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, לאחרונה חיפשתי כרטיס קול חיצוני לשדך ללפטופ שלי, שכן הכרטיס קול הפנימי שלו לא מציאה גדולה. מחוסר אפשרויות או מגוון כרטיסים חיצוניים (usb) כאלה בארץ, החלטתי לבסוף לקנות את הכרטיס הנ"ל (כותרת) - וכן, אני מודע לזה שההתמחות שלו אינה בסטריאו, אבל שוב, זה היה בעיקר מחוסר אפשרויות כללי (לפחות המוכר לי), בנסיון למצוא משהו מעט יותר ראוי לשדך ל-audioengine a5. אז ככה: הכרטיס אמנם נשמע טוב יותר מהכרטיס המוטמע בלפטופ (Conexant HD Audio) - אך יש לציין שההבדל אינו משמעותי. הצליל אמנם מעט נקי יותר, וטיפה פחות עמום, אך התאכזבתי לגלות שאפילו ה-squeezebox3 נשמע טוב בהרבה משניהם - עם יותר נפח, צליל נקי ופתוח יותר, והרבה פחות עמום - וזאת למרות שה-sb3 נחשב אמנם למקור נקי, אך חסר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by 1immortal,

זה מסביר את הכל IMO הוא פשוט יותר יפה מכל Ipod אפילו שהוא יותר גדול , אפילו שהוא יותר מגושם , אפילו שהוא יותר .... הוא יותר !!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום! המשפחה שלי כנראה קונה את ה42WP48 של טושיבה. האם הדגם מומלץ? יש לציין כי אנו משיגים את הטלוויזיה (חדשה לגמרי, לא עודפים וכו') ב15K במקום 20K שהיא עולה. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=115&CategoryID=137&Page=1 דעות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. אני מתכנן להזמין את מערכת רמקולים Z-640 מבית Logitech שזה כמובן 5.1 אבל אני יודע שהכ.קול שלי לא מתאים אני מתכנן כמובן עוד כמה חודשים ליקנות CREATIVE 5.1 LIVE. רציתי לדעת עם הרמקולים יעבדו אצלי בסדר עד אז ואם ביכלל? וכל החוטים ניכנסים לסאב ומישם וכ.קול? בתודה THE GYVER

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by R0tem1,

יש לי את התקציב לשתיהן אבל השאלה שלי אם ה595 מצדיקות תוספת של כמעט 500 שקלים, במיוחד שרוב השימוש שלהן הוא בחיבור לנגן D2. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by solaric,

קראתי קצת בסטיקי ולא הצלחתי להגיע להחלטה. אני מחפש תחליף טוב לHD201 שיש לי. הכי חשוב זה אטימות + סאונד + איכות בנייה (לא כבל דק ועלוב) כאשר לתת דגש לאטימות גבוהה על פני שאר המאפיינים. האוזניות למטרת שמיעת מוזיקה סרטים וגיימינג אך אני נמצא בסביבה מאוד רועשת שמחייבת אותי אוזניות אטומות כהלכה. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום אז ככה אני מתלבט בין רמקול רצפתי או מדפי מה ההבדל מאיזו בחינות ההבדל בניהם?ועם אפשר המלצות וכמובן שיעמדו גם בצלילים נמוכים וגם גבוהים זה הכי חשוב והעם הDB כמה שיותר גבוה זה אומר שהרמקול איכותי יותר או שזה לא קשור יכול להיות שרמקול עם 88DB יהיה טוב יותר מרמקול עם 94DB?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dragon772,

השאלה שלי היא האם יש זמן מוגבל לסוללה הנטענת של ה ipod nano שהיא בסופו של דבר תיגמר ולא יהיה מה לעשות עם המכשיר או שזה לא יכול להגמר? ואם זה יכול להגמר אז כמה זמן זה מחזיק?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by יניב קופר,

ברצוני לקנות פלזמה 42 לחיבור של yes חשוב לי לא לראות את האנשים מתוחים כמה שפחות אם למי מישהו יש אשמח לקבל חוות דעת הפלזמה תשמש אך ורק לצפיה בכבלים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. ראיתי את הרמקולים האלה מה אתם אומרים http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=ONE710 איך הם ? מוצר זבל סיני ? יש משהו ב3000 שקל שעדיף ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Natan_Rozen,

היי, שלום... אני מחפש נגן MP3 שיתן תמורה למחיר שלו, שיהיה לו סאונד סביר-בסדר, אני לא צריך איכויות מהסרטים... לגבי נפח, 1GB בערך... התקציב: בסביבות ה-600-700 שקלים, כמה שפחות יותר טוב. שאלה לי אליכם, מה ז"א נגן מבוסס FLASH או HD, כי אין לי מושג מה ההבדלים. :-\ תודה רבה לעוזרים. :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אלה הרמקולים.. Cerwin Vega Int-252 http://www.cerwinvega.com/intense252.php Cerwin Vega Int-118 http://www.cerwinvega.com/intense118.php אני מחפש מגבר שינצל אותם כמה שיותר ובאיכות גבוהה.. עכשיו אני מתלבט אם להביא מגבר עם יציאה לסאב ולחבר את שלושתם לאותו מגבר או להביא שני מגברים - אחד ישמש לשתי הבוקסות, ושני ישמש לסאב ולחבר את שני המגברים לקרוס אובר שיאזן את הסאונד. מה אתם מציעים לי חבר'ה ??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by motir,

היי, אני מחפש רמקולים למחשב שלי בעבודה. אני לא זקוק לווליום גבוה במיוחד, אבל רוצה משהו איכותי. קראתי קצת ומצאתי שה-ATP3 של Altec Lansing מקבלים תשבוחות בכל מקום (אפילו כאן בפורום). לא הצלחתי למצוא מקום שבוא ניתן לשמוע אותם בתצוגה... שאלתי: 1. מישהו מכיר ויכול להמליץ? מה ההבדל בסאונד בינם לבין ה-2100 ? 2. מה לגבי Klipsch? הבנתי שגם הם מעולים, אבל לא הצלחתי למצוא איפה קונים אותם בארץ... 3. עוד דגמים שאני לא מכיר? סדר הגודל של המחיר שאני חושב לשלם הוא באזור ה-500/600 ש"ח. תודה לכל העונים ! ;D מוטי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by -ohad-,

http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=H103&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0 מה אתם אומרים על המחיר? לי זה נראה נורמאלי...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מה ההבדלים ביניהם בעצם?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש נגן טוב עד 500 600 שקל מחפש משהו ברמת הסאונד שלו תהיה גבוהה ואיכותית בעיקר MP3 WAVE

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ערב טוב, יש לי איי פוד (מרוצה עד הגג -חוץ מכמה דברים) כבר חודש, והאוזניות שלו נחמדות, אבל אני זקוק למשהו יותר רציני.. מכיוון שאין לי שום מושג או ידע בבחירת אוזניות, אני צריך את עזרתכם. התקציב נע בין 50$-100$, (אפשר לחרוג), והגעתי לשני סוגים שיכולים להתאים לי: הראשון הוא IN EAR, מצאתי את הדגם הזה של סוני, הרבה המליצו עליו, אבל אמרו שלא ניתן לשמוע איתם הרבה זמן כי זה כואב/מציק.. http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home;jsessionid=CMh7Rw1fb2!1668865055?O=productlist&A=details&Q=&sku=367723&is=REG השני שחשבתי עליו הוא הדגם הזה, אהבתי את העיצוב והכל אבל הדאגה שלי היא הם ענקיות (ואני לא רוצה להסתובב עם בונגילות בראש) והכבל ארוך מידי (3 מ') http://w…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום כולם, חיפשתי בכל מקום ללא הצלחה מתאם 3.5מ'מ (של אוזניות רגילות), ל2.5 (חיבור קטן יותר), לא מצאתי בשום מקום, אשמח אם תוכלי להכווין אותי לאתר כלשהו (רק ישראליים אין לי איך לקנות מחו'ל), או חנות באזור המרכז שיש לה את המתאם הנ'ל, יש לשים לב שהוא סטראופוני ולא מונופוני ההבדל הוא לסטראופוני יש שלושה פסי בידוד בעוד למונופוני יש רק 2 בתודה מראש, לירן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.