עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אבא של חבר שלי הזמין מערכת של Yamaha מגבר מדגם RXV465 Yamaha ודיודי דגם Yamaha DVDS659 ורמקולים אני לא זוכר את הדגם, הם דקים וגבוהים... אז ככה אני צריך שתמליצו לי בבקשה על סב שהוא יהיה מיעוד בעיקר לסרטים, רצוי 10 אינטש. התקציב הוא +/- 1700 שקל ורצוי בצבע כסף... תודה מראש חברה מה אתם עומרים על זה...? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=31837

2. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

יש לי מערכת קולנוע ביתית מגבר yamaha רמקולים וסב של dome ........ואני מרגיש שהיא לא מספיקה לי ואני רוצה לימכור אותה וליקנות רמקולים למחשב חזקים.... אני מחפש רמקולים שיהיהו חזקים רצח וסב מושגע שירעיד תבית וחשבתי על Logitech z-5400 האם הרמקולים האלו טובים ושווה ליקנות אותם במחיר סביבות 1700 שקל....?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך המלצה לרדיודיסק MP3 לאוטו (מהדיוטיפרי) עד 200$ חשוב - *שלא* יהיה פאנל מתהפך ! תודה!!!

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. שלום חברים ושבת שלום, ברצוני להתייעץ בנוגע לרכישת אוזניות (עם דגש על איכות סאונד) שיהיו מותאמות לאייפון/סמארטפון. תקציב: עד 350ש"ח. אודה להמלצות וגם הכוונה מאיפה לרכוש את האוזניות (יש אפשרות רכישה מחו"ל באם יש משלוח לארץ) תודה.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by CobraBoy,

לא מזמן נהרסו לי האוזניות הישנות שלי אומנם לא כאלה טובות אבל עשו את העבודה בצורה טוב CREATIVE EP-630 , החלטתי להתקדם האלה ולרכוש אוזניות מתקדמות יותר ואיכותיות בהרבה ממה שהייה לי , הדרישות שלי מהאוזניות צריכות להיות הבאות : 1 . IN EAR 2 . בידוד רעש מקסימלי שאני לא ישמע כמה שפחות את הסובב אותי 3 . איכות שמע ( באס , MID וגבוהיים ) בדגש על ההגבוהים ההתלבטויות שלי הן : 1 . KLIPSCH S4 שזה האוזניות הכי מעודפות עליי כרגע אחרי שראיתי סיקורים שלהם 2 . Sony MDR-XB20EX Ultimate Ears MetroFi 170vi . 3 Grado iGi כמה מהאוזנוית האלו אולי לא נמצאות בישראל אני מזמין אותם מחו"ל , זהו אולי יש לכם משהו טוב יותר להציע לי במחיר הזה אני ישמח להצעות ממכם שאלה נוספת כדי שאני לא יפתח סתם עוד ט…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מכיוון שאין לי ולו את פיסת המידע הראשונה בנוגע לאוזניות, אשמח להמלצה לאוזניות לצורכי שמיעת מוזיקה מהמחשב. כעקרון, מה שחשוב לי זה איכות הסאונד והנוחות שלהן, עדיפות לאוזניות שסוגרות את כל האוזן ולא מאפשרות דליפת סאונד החוצה ומבחוץ. התקציב הוא 200-400 ש"ח, כמובן שעדיף לכיוון ה200. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  7. היי , ברצוני לרכוש LED 50 אינץ' לחדר עד 3000 שקל אני לא ממש בקיא בנושא אשמח להמלצות והאם עליי לרכוש מוצר שהוא מותג כגון: LG , SAMSUNG , SHARP וכו.. או שמותג כמו HISENSE זה סבבה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Iniesta,

שלום חברים, סוף סוף יש לי תקציב ואני יכול לקנות טלוויזייה חדשה! (תאמינו או לא אבל עד היום הייתי עם CRT) אני יודע שהשוק מוצף בדגמים שונים, עם שלל מותגים וחידושים. ניסיתי לרכז את הפרמטרים חשובים לי. דרישות. טכנולוגיה: LED בלבד (חלקי לא מלא)! תקציב: עד 3500 ₪ גודל: 42 אינץ' אחריות: 3 שנים מיבואן רשמי (אשמח להמלצה על חנות) חיבורים\ פיצ'רים: HDMI (לפחות 2 כניסות), USB (החיבור שהכי חשוב לי - שינגן את כל הפורמטים כולל כתוביות בעברית), סטרימר מובנה (נכנס בתקציב? האם ניתן לנגן בסטרימינג מהמחשב? במידה וכן מה החיבור? WIFI? כבל HD?), אפשרות לחבר כונן חיצוני!!!, SCART (כרגע, יש לי ממיר ישן של YES). 100 הרץ לפחות (אם ניתן בתקציב גם 200 הרץ מה טוב). וכמובן שזמן התגובה, תאורה, יחס הניג…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום הייתי מעוניין לקבל המלצה לרסיבר למערכת קולנע שתשמש רוב הזמן לצפייה בסרטים וטלוזיה מוסיקה ממש מעט הסכום שאני מעוניין להשקיע ברסיבר הוא עד 2500 ש"ח יש לי כרגע DVD של פיוני 393-S ורמקולים של פיור אקוסטיק שקניתי האמת די מזמן..... אז משהו שלא יהרוס אותם תודה לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by אוריפ,

בחודש הבא עלינו לטובה יש לי יום-הולדת! החלטתי לבקש מהורי רמקולים חדשים וכרטיס קול חדש. כרגע יש לי כרטיס קול של CREATIVE מסוג LIVE! 5.1 DIGITAL ורמקולים מעפנים של חברה עלומת שם שפשוט זוועתיים (חברת CIRCLE DATA... מישהו שמע עליה בכלל?). מכייון שהכרטיס קול הוא דיי ישן שעובד ב-16 BIT, והרמקולים לא משה ובכלל, החלטתי לשדרג לדבר הבא: כרטיס קול: Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card שעולה 571.83 ש"ח. רמקולים: Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers שעולה 585.49 ש"ח. סה"כ: 1157.32 לקחתי את הכרטיס קול הזה כי הוא די זול ומאוד מתקדם וגם בעיקר בגלל שאני מאוד מרוצה מהחברה הזאת... לקחתי את הרמקולים האלה כי שמעתי שהם מעולים! אין לי צורך במערכת 5.1/4.1 ומעלה כי אין לי איפה לשים את האחוריים (אב…

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by arielman22,

שלום מישהו יכול להמליץ על רמקול איכותי במחיר של עד 400 שקל כולל משלוח לארץ? עשיתי קצת סקר וראיתי 3 דגמים מומלצים: 1. Harman/Kardon Esquire 2. JBL CHARGE 2 3. GET TOGETHER של House of Marley מישהו מכיר אתר שאני יכול למצוא אחד מהם במחיר המבוקש? אני מכיר רק את האתרים המוכרים כגון EBAY ו Aliexpress. אני מניח שיש עוד אתרים שאפשר למצוא בהם מחירים טובים כולל משלוח לישראל

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by BeN-T,

שלום לכולם, האם קיים רמקול אשר מתחבר אלחוטי למערכת? אסביר זאת... בסלון יש מערכת עם רסיבר, אני רוצה להשים רמקול קטן לא איזה משהו יקר או בומבסטי בגינה שיתחבר אלחוטי לרסיבר . כלומר צריך משדר ביציאה מהרסיבר שהרמקול יקלוט אותו. האם קיים משהו כזה בשוק או שצריך לקנות את שני האלמנטים בנפרד. תודה רבה. בן.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי, יש ברשותי רמקולים של מיקרולאב solo 7c. מכיוון שעברתי דירה לאחת קטנה יותר ואין לי אפשרות למקם את הסולו בסלון, חשבתי על קניה של רמקול בלוטות' קומפקטי ואיכותי. השאלה שלי היא האם קיים מוצר שעונה על הדרישות הבאות: 1. איכות שמע לפחות כמו הסולו (אני מרוצה מהם מבחינת איכות). 2. עוצמה סבירה שיכולה להתאים לסלון קטן. 3. מידות קומפקטיות בצורה סבירה. 4. מחיר עד 1000 ש"ח. בנוסף, האם להערכתכם כדאי לנסות למכור את הסולו? במידה ואמכור אוכל להגדיל את התקציב. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]הי כותרת רוצה לראות סרטים במדיה בחדר שינה עם קודי לא יקר תודה[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אני צריך המלצה לרמקולים שכוללים סאב ושני לוויניים, איכותיים עד כמה שאפשרי כשמדובר בתקציב של 200 שקל. אודה על כל המלצה, הארה או הערה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by KusHniR,

יש לי 300 שקל לקנות רמקולים 2.1 ואני קונה רק מ www.ksp.co.il אני קונה היום איזה עדיף ?! Logitech X-220 2.1? או CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by whitefang212,

שלום לפני שבוע רכשתי מסך טלוויזיה של מאג עם יציאת אוזניות \רמקולים של 3.5 המסך: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8407 אבל בגלל שהרמקולים המובנים קצת חלשים וגם כי אני מחבר את הטלוויזיה למחשב הנייד (והטלוויזיה משמשת מסך למחשב שלי) וגם את האקסבוקס ואני רוצה סאונד יותר טוב אני רוצה לקנות רמקולים יחסית זולים אבל איכותיים. 1. תקציבכם :עד 200 ש"ח חריגה מקסימאלית :100. 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 33.3 %משחקי מחשב / 33.3 %סרטים / 33.3 %מוזיקה בקיצור מתאים להכל.. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? החיבור של הרמקולים זה מהחיבור של הטלוויזיה אז אין לי מושג... 4. בקשות מיוחדות -שהרמקולים יהיו בעל סאבוופר ושעל הרמקולים עצמם יהיו המכוונים של הווליום ושל הסאב ולא על הסאב ע…

18. Started by ronmar,

תקציבכם: 300 מה השימושים שלכם?: 80% גיימינג 10% שירים 10% סרטים מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 בקשות מיוחדות: אין מחו"ל או מהארץ? לא משנה לי איפה שהכי זול הערות: אני קונה מחשב חדש אם יש מבצע בקניית מחשב חדש אשמח לדעת עליו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ofir667,

מישהו יכול לתת לי המלצה לשני רמקולים שאני אוכל לחבר לmp3, אני צריך רמקולים טובים ולא יקרים מדי עד 250 ש"ח

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by Blizzarder,

אני מחפש המלצה לרמקולים 2.1 למחשב לשימוש עבור משחקים, התקציב בין 500-1000

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by nazgull,

שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים תקציב עד 800 שקל, חדר של 25 מטר ככה שאין יותר מדי מקום. יש ברשותי מחשב g750jh שיש לו וamplifer מובנה אם זה עוזר בבחירת הרמקולים. מה דעתכם למשל על ה solo6c? לעזרתכם אודה, גיל

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by alexrta,

שלום לכולם אני צריך רמקולים עד 400 שח בשביל מוזיקה ומשחקים. חשבתי על ה-Altec Lansing VS4121, 2.1 . תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  23. אז ככה חברה רמקולים של CREATIVE שהיו איתי כמעט 10 שנים הלכו לעולמם :'( יש כרגע כ 600 שקל לרכוש רמקולים חדשים פישפשתי קצת בפורום וראיתי מספר המלצות שהיו פה על חברה ששמה מיקרולאב עשיתי בדיקה ראיתי את הדגם Solo3c נראה נחמד , השאלה איך הוא מול ההרמאן קארדון סאונד סטיק 2.1 III (אני יודע שמחירם בין 800-900) אני יכול להשיג אותם ב550 מחבר. דגם נוסף שהומלץ הוא ה T20 של קריאטיב (גם הביקורות ברשת מחמיאות) והסולו 3 C של מיקרו אם יש עוד משהו שאפשר להוסיף לרשימה או משהו מהרשימה ששווה ללכת עליו בלי בעיה. אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  24. אני זקוק לרמקולים - התקציב שלי עד 200. חשבתי על הרמקולים האלו creative sbs a-300 . איך הם ? יש לכן המלצות לרמקולים טובים זולים יותר ? תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  25. שבוע טוב! בהמשך לפוסט הקודם שלי, למדתי הרבה ועזרתם לי לקבל כיוון על מה אני מחפש התקציב שלי הוא עד 2500 שקל כרגע יש לי את ה Microlab 6c, אין לי כרטיס קול מיוחד. זה התקציב שיש לי ע"מ לשדרג את איכות הסאונד שלי בחדר, חשבתי לחלק את זה ל: 1800~ שקל רמקולים 600~ שקל כרטיס קול אשמח לקבל עזרה והמלצות על דגמים מסויימים, או חלוקה שונה של התקציב שלי שאלה נוספת לא משנה מה אקנה, האם יש אופציה לשלב את הרמקולים הקיימים בצורה כלשהי?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.