עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, רכשתי כרטיס טלויזיה מבלי לחשוב על אם יש מקום בשבילו במחשב שלי. כמו שזה ניראה אין, יכול להיות שיש משהו שאני לא שם אליו לב? הלוח אם של Gigabyte - GA-G31M-S2L כרטיס מסך - 9800GTX של ג'יגה בייט גם כן. תודה שי.

2. אני מעוניין להתחיל לקנות/להשכיר סרטי DVD ב-HD. אני סטודנט ואין לי בכלל סלון נורמלי, כל הסרטים והסדרות שאני רואה זה במחשב - מסך 22" ואוטוטו מגיע סט רמקולים לוגיטק וכרטיס קול בהמשך (כמו שהומלץ לי בפורום הזה פחות או יותר). מה המצב בשוק הזה? אני רואה שיש כמה דגמים, ההיצע די נמוך - מישהו התנסה בכונן HD למחשב? מבחינת האיכות והביצועים איפה זה עומד מול נגני DVD HD אמיתיים? צריך איזה חומרה מיוחדת כדי שהכל יעבוד? וכמה עולה משהו טוב? ודבר אחרון - מה קורה עם מלחמת התקנים DVDHD מול BlueRay? יש מנצח? איזה פורמט צריך לקנות, באיזה פורמט יש יותר סרטים וכו'. תודה. לא כ"כ הייתי בטוח אם זה יותר קולנוע ביתי או יותר אחסון, שמתי פה כי המטרה היא לשמוע דעות על איכות ושימוש של הכונן כמקור לקולנוע …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by enzo,

האוזניות הגיעו אליי אתמול לאחר שחיפשתי אוזניות IN-EAR וביקורות מצוינות שקראתי עליהן. רכשתי אותן לפני שאני קונה נגן מוזיקה וניסיתי אותן בינתיים עם המחשב הנייד דרך נגן ה-WMP ובאיזה נגן זול וישן של IAUDIO (עם תאורה כחולה). האיכות סאונד באופן כללי טובה אך לא מרשימה במיוחד גם לאחר כיוון ה-EQ. השאלות שלי הן: האם שני הכלים שבהן ניסיתי את האוזניות הן מדד לאיכות שמע שניתן להוציא מהן? והאם כשאני אחבר אותן לנגן שאני מתכוון לקנות הלא הוא ה-D2, שלו לפי הבנתי איכות סאונד מעולה עם AMP חזק במיוחד אני אקבל את התוצאות הרצויות משמע איכות סאונד מעבר לטובה ואף מעולה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eli.g,

שלום, יש לי רמקולים ממש פשוטים מלפני 7 שנים, כמו שיש בבתי ספר ובצבא... והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג סוף סוף.. הרמקולים ישמשו בעיקר למוסיקה (היפ הופ) ולסרטים. אני מבקש המלצה אחרת חוץ מ ה VS2421‏Altec Lansing ‎ - ‏, כי הבנתי שיש בעיה עם חלק מהרמקולים שיש רעשי רקע, ואני לא רוצה לקחת את הסיכון שיהיו לי רעשי רקע...

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  5. שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 4850 של ספיר וטלויזיית Lcd 32 טושיבה חיברתי את הכרטיס לטלויזיה בכבל hdmi רואים מצויין אין תלונות רק שאלתי היא האם שאני מנגן סרט על המסך אני גם אמור לשמוע? האם הסאונד עובר דרך הכבל לטלויזיה? אם כן איך? כרגע יש לי דרייבר 8.10 ואני מעדכן ל8.11 עכשיו

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  6. Started by קוקה קולה,

אני מעוניין בכרטיס קול של אסוס Asus Xonar D2X 7.1 PCIe Sound Card 1. למה לא מצויין שיש לכרטיס SPIDF אופטי ? זה הרי כרטיס חדש ויקר , אני מאמין שצריך להיות יציאת אופטית ? 2. האם הכרטיס טוב ? אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הכרטיס הזה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם ! אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 חדשים איכותיים. אני מתלבט בעיקר בין שתי חברות, ALTEC LANSING ו- LOGITECH, וארבעה דגמים. ויכול להיות שאתם יכולים להציע משהו הרבה יותר טוב. FX4021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=273 MX5021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=275 Z-4 http://www.dicomputer.co.il/contents/he/p104.html Z-2300 http://www.dicomputer.co.il/contents/he/p99.html לי חשוב שיהיה שלט רחוק לשליטה ברמקולים ובסאב, יתרון לתלייה על הקיר וכמובן האיכות. החדר לא גדול (חדר שינה), הרמקולים ישמשו לשמיעת מוסיקה דרך המחשב וטלוויזיה דרך הכרטיס TV במחשב. ושאלה נוספת, למשל על הרמקולים של ALTEC LANSING רשום שהם ניתנים לתלייה על הקיר. שאלתי היא, איך ? האם אפשר להעביר את כב…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Aloha! אני כרגע בתהליכי מעבר שכן אחותי עברה לדירה משלה(הגיע הזמן בגילה). לצערי הצבא לפניי וכסף לדירה בזמן הצבא לא יהיה לי ולכן אני נשאר בביתי החם עד (לפחות) לאחר הצבא, באסה לי. לכן, המעבר הוא... מעבר חדר! לכבוד המאורע המרגש אני החלטתי להשתדרג ולשדרג את חווית ה... שהות בחדר שלי. צעד ראשון - טלוויזיה מגניבה! כרגע, בחדרי הישן ישנה טלוויזיה ענתיקה ענתיקה של SONY שנתנו לי סבי וסבתי היקרים. מדובר בטלוויזיה משנות השישים לערך שלא ברור לי איך לעזאזל הצליחו לחבר אליה ממיר דיגטלי, אבל הי... מי אני שאשפוט? אז ככה, אילו התעללויות הטלוויזיה תעבור?: מרחק הצפייה הוא בערך 2.5-3 מטרים. זווית הצפייה הינה קבועה בקודש והיא "שב מול המסך!" (הטלווזייה מול המיטה, והצפייה תהיה... מן המיטה). הטלווז…

• 49 תגובות
    • 4k צפיות
  9. חיברתי את המסך LG W2284F למחשב דרך ה- ITV-901 גורם לטקסט להראות מטושטש ובגוונים שונים שיחקתי עם הרזולוציות הן של המסך והן של ה- ITV אך ללא הצלחה במוד TV רואים סרטים וטלביזיה ברמה טובה במוד מחשב הטקסט ניראה מטושטש ובגונני אפור שונים מישהו יודע איך פותרים הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  10. יש כלכך הרבה דגמים בשוק, וביחס ישר כלכך הרבה רמאים, רציתי לדעת על טלוויזיה מומלצת, אתם תגידו LCD או פלזמה, ואני אשמח לדעת האם יש צורך נFHD או ש HDR מספיק. אה כן, וגם על חנות מומלצת עם תנאי תשלום ואחריות טובים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  11. האם אני עדיין יקבל את אות הוידאו ? אני מעוניין לחבר את יציאת ה-tv-out שלי שהיא 7 Pin עם כבל s-video (4 pin ל-RCA ? זה יכול לעבוד ? תודה.

12. אז זה אומר שאם רוצים לקנות LCD טוב לחדר ברור לPS3 אין טעם בלקנות FULL HD? מספיק לקנות HD READY שתומך ב1080P24?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שימושים - משחקים ומוזיקה. רצוי באס איכותי. ממה שהבנתי דגם HD202 של Sennheiser הוא הכי משתלם לטווח המחירים הזה... מה אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by enigma/7,

שלום רב, יש לי טלויזיה של טושיבה בדגם 42AV500. ואני מחבר אותה למחשב נייד שיש לו יציאת VGA. בחוברת הוראות יש מספר רזולוציות שמומלצות לכיוונון המחשב כשהוא מחובר לטלוויזיה. השאלה שלי האם ניתן לחרוג מהרשימה הזו, האם רזולוציה שלא רשומה שם עלולה איכשהו לפגום בLCD? הסיבה שאני שואל את זה היא מכיוון שאני רוצה לראות סרטים (ובעיקר HD) ומשום מה אני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה שתוריד את השורות השחורות. אני יודע שעדיין אמור להישאר מעט אך כשאני מנסה השורות השחורות ממש תופסות חצי מהמסך ולא כמו נגינה מדיוידי למשל. שאלה נוספת, אם אני כן יכול לשנות את הרזולוציה האם לשנות אותה כל פעם לפי הסרט שמנוגן לדוג': 800*1920 534*1280 אלה דוג' מסרטים שהורדתי בפורמט MKV. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by rubberDucky,

אז ככה, קיבלתי המלצה לסט הרמקולים האלה וגם קראתי עליהם ביקורות לא רעות בכלל, נשמע נחמד ביותר... למישהו יש את הסט הזה או מכיר איתו ויכול להגיד עליו משהו טוב או פחות טוב?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by Radeon38,

שלום בהמשך לדיון שהיה לי פה אני חוזר והרמקולים בידי.ובכן עד כמה שבדקתי אותם ובדקתי עליהם ברשת http://www.audiokarma.org/forums/archive/index.php/t-79388.html על מנת להחליף את האלמנטים צריך לחתוך את הכיסוי (גריל).היות ואני לא רוצה להשחית רמקול בן 20 שנה אני אשמח לעצות. הכיסוי עצמו מורכב משני חלקים חלק עליון - פלסטיק נושא עליו את הלוגו של הרמקול חלק תחתון - מעין רשת סבוכה שניראית דבוקה לרמקול ולא עם "סקוטש" בארבע הפינות. לפי מה שהבנתי בקישור המצורף..על מנת להסיר את החלק התחתון צריך ממש לחתוך אותו. אשמח לפיתרונות. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by benor,

ברשותי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ו- M2A-VM HDMI וטלוויזיה LCD של טושיבה עם כניסת HDMI. תחילה המחשב זיהה שהטלוויזיה מחוברת דרך ה- HDMI אבל בטלוויזיה לא ראו שום דבר (היא הייתה במצב המתאים) מותקנים דרייברים הכי עדכניים של ATI ועכשיו הטלוויזיה לא מזוהה בכלל (לפני שעדכנתי את הדרייברים המחשב זיהה את הטלוויזיה). מה ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  18. אם אני סם את הכבלים של הרמקולים אחד ליד השני + ליד שקע של מאריך שמחוברים שהוא מלא + עוד כל מיני כבלים ליד, האם כל הכבלים מפרעים לכבלים של הרמקולים?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by amitey,

אני מחפש כרטיס טלויזיה למחשב שלי ע"מ שאוכל לעבוד עם הויסטה. יש לי 4G זכרון . בהתחלה המליצו לי על ההפיפלאג או משהו כזה אבל לאחר קריאה הבנתי שהוא עושה בעיות עם 4G ותוקע את המחשב. ראיתי כרטיס של לידטק - 3200 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  20. יש לי טלוויזיה של LG דגם 32lc53 עכשיו כשחיברתי אותה למחשב היא עובד על צבעים מתים אפרורים כאלה חשוב לציין ששזה לאא קשור לצבעים של הטלוויזיה .. כי זה עובד טוב בממיר .. עכשיו הצבעים עובדים טוב, חדים רק כאשר אני שם רזולוציה שונה וזה לא על כל המסך ... כשאני מחזיר את הרזולוציה המקורי שצריכה להיות הטלוויזיה היא חוזרת להיות אפרורית כזאת צבעים מתים כאלה... חשוב לציין שאני עובד על שני מסכים משוכפלים ... כשניסתי לבד זה גם לא היה טוב ...

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  21. היי, אני מתלבטת בין שני הכרטיסים האלה: http://web.hoh.de/hoh/(S(fxyr4o45e3iogwji4i0fap55))/default.aspx?TY=item&ST=1&IT=42229&CT=4915 של קראייטיב ויש לי בנייד יציאת expresscard אז אין בעיה לקנות או http://web.hoh.de/hoh/(S(fxyr4o45e3iogwji4i0fap55))/default.aspx?IT=56574&CT=6720&TY=2&ST=1 xonar בגרסת usb תודה מראש, פרנסי

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה חיברתי עם כבל 2 1 כאשר 2 rca ואחד הולך ליציאה של הכרטיס קול והקול לא עובד לי בטלויזיה איך אני מגדיר זאת? בתודה lidor_abo

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. אהלן, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות סט רמקולים חדשים למחשב והבעיה היא שאני לא יודע איזה סט לבחור, קראתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334685.0 אבל ראיתי שזה לא מעודכן כבר חצי שנה ולכן החלטתי לפתוח את הנושא הזה. הרמקולים הם בעיקר למוזיקה, לכן הבנתי שכדאי 2.1 ולא 5.1... אבל בכל זאת רציתי להתייעץ איזה רמקולים אתם מציעים לי (שוב, בעיקר למוזיקה), גם אם זה 5.1 וגם אם זה 2.1.... טווח המחירים הוא באיזור ה-500 ש"ח...

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by rani,

שלום אני מחפש טלוויזית FHD לסלון בביתי, דגש על הרזולוציה (1920X1080) מינימום 42 אינץ', המטרה היא ניגון סרטים מהמחשב (HD 3850) אליה וטלוויזיה לכול דבר. התקציב הוא בין 5000 ל 6000 ש''ח עם חריגה אפשרית ל6500 ש''ח אם זה באמת ישתלם.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  25. אני משחק במחשב וזה, פתאום הרמקולים החליט שכל הזמן הם יהיו על עוצמת השמע הכי גבוהה.. אי אפשר להוריד ולהגביה רק תדליק תרמקולים ותשמע על העוצמה הכי גבוהה.. איזה עצביםם!! עכשיו צריך להגביר ולהנמיך דרך בקרת העוצמה במחשב... מישו יודע איך זה קרה? הרמקולים לא קבלו מכה או משהו..מזה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים