עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by leonid87,

שלום ברשותי נגן Digital Audio Player 1GB V2 רציתי לדעת אם בעתיד היה עדכון לתמיכה בעברית העדכון האחרון מוסיף רק Audible Support (מה זה?) תודה ולילה טוב

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by Supernak,

שלום, כיום אני מחובר מהמחשב לרסיבר עם HDMI מהכרטיס מסך ובשביל סאונד אני מחובר עם כבר אופטי מהכרטיס קול המובנה שעל הMB. לפי מה שהבנתי מהאופטי אני יכול להעביר רק 2.1 ולכן ברצוני לשדרג את הסאונד. ראיתי את הכרטיס קול הבא: ASUS XONAR HDAV1.3 Slim. אם הבנתי נכון אז הכרטיס מסך מתחבר לכרטיס קול הזה עם DVI TO HDMI ומהכרטיס קול הזה יוצא HDMI לרסיבר שכולל אודיו ווידאו? ואם כן האם דרך HDMI מועבר סאונד 5.1 או גם 2.1? הרסיבר הוא PIONEER VSX-521. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by kipi25,

כאשר אני מקודד קבצי WAV ל MP3 ישנה אפשרות לקודד ב Joint-Stereo או ב Stereo רגיל. רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הקידודים ואיזה יותר איכותי... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by 12131,

טוב חברים המליצו לי על האוזניות של דר.דריי: http://beatsbydre.com/products/showproducts.aspx?startBanner=1 כמה שאלות: 1. איזה דגם שלהן מומלץ? 2. איך הן בהשוואה לאזניות אחרות באותו מחיר? 3. למישהו יצא להזמין אותן מDX? זה באמת אותה איכות?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Clint Eastwood,

אני מעוניין לרכוש מערכת 2.1 לאחר חפירות בפורום הבנתי שהדגם המומלץ בעיקר הוא הfc330 ראיתי גם לא מעט ביקורות על הXF1 בנוסף ראיתי שאין ממש התלהבות לגבי הVS4121 שנמצא בטווח ה400 ש"ח- השאלה היא האם חוסר ההתלהבות נובעת מהעלות שלו ביחס לביצועים? שאלתי היא כזו: במידה ואני יכול לרכוש את VS4121 בפחות מ300 ש"ח- האם מומלץ לקנות אותו או שעדיין כדי ללכת על סט אחר? תודה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by alons,

דבר מוזר - החלפתי רמקולים והמחשב לא מזהה לי את הרמקולים החדשים. אותה מערכת הפעלה (VISTA) אותו כרטיס סאונד (ON BOARD) אותה כניסה. יש פיתרון? תודה, אלון

7. Started by gman_il,

הבנתי שבשביל לעשות את זה צריך כרטיס מסך VIVO או כרטיס טלוויזיה. כרטיס המסך שלי אין לו כניסת וידאו ולכן חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה. האם זה מה שאני צריך? במידה וכן אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מה המצב אנשים =] !!! היום אבא שלי קנה לי את האוזניות המקצועיות של סוני MDR 200 איזה כיףף לשמוע איתם חזק רצחחחח קבלו מפרט :::: אוזניות מקצועיות בעיצוב מיוחד בעל אוזניות גדולות שעוטפות את האוזן ומאפשרות חווית שמיעה גדולה. דרייבר 40 מ"מ שעטוף בחומר נעים למגע שמאפשר שמיעה לאורך זמן ללא כאבים באוזניים. רגישות צליל: 102 דציבל. אורך חוט: 3.5 מטר. טווח תדירות: 10-22 kHz. פלאג מיני סטריאו 3 מ"מ. משקל: 220 גרם. חח אני לא די ג'יי או משהו כזה לא קניתי אותם למטרה מיוחדת ( למרות שיש לי את הרמקולים של קרייאטיב 5+1 לא זוכר את שם הדגם שמספקים לי 70 וואט ועוד מערכת קולנוע שמחוברת שזה בערך מוסיף עוד 100 וואט ) קניתי את זה סתם בשביל לשמוע אודיו בעיקר בזה =] איךךך הם…

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by nir.nir,

שלום רב לאחרונה התחלתי להתעניין בכמה נגני MP3 של קריאטיב ובמיוחד בדגם NOMAD 2 MG. כאשר קראתי את דרישות המינימום של המערכת, כלומר של ה-PC, ראיתי שיש דרישה מוזרה, משהו כמו : Sound Blaster® Live! for EAX enhanced MP3 encoding האם הכוונה שאני צריך כרטיס קול של קריאטיב לייב? זה נשמע די טיפשי שאצטרך כרטיס קול דווקא של קריאטיב בשביל המכשיר...ובכלל בשביל מה צריך כרטיס קול? ההעברה מתבצעת ע"י כבל USB ולא דרך שקע AUDIO...אז למה? קישור לדרישות המערכת : http://www.nomadworld.com/products/Nomad2mg/sysreq.asp תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  10. מתכנן לקנות ATP3 (ב440, המחיר סביר?) אבל יש לי כרטיס קול מובנה בלוח http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01 האם הרמקולים ינוצלו? האיכות תהיה בסדר? יש פה מישהו עם הלוח הזה שיש לו נסיון עם ATP3?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

אני חושב לקנות את הz-5500 והאם למישהו מהאתר יש את הרמקולים האלו והוא יכול לספר לי עליהם..... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  12. שלום, שנה טובה וחג שמח לכל הפורום הנהדר! למחשבי היקר מחוברת מערכת סטריאו יפה וחמודה של סוני, וכך לפני מספר שבועות קיבלתי מחבר מערכת סטריאו נוספת. יש אצלי כרטיס קול של Audigy 7.1 ואת הכרטיס קול המסכן והמעופש שמובנה לMotherB. אחרי מספר ימים שגשלתי באינטרנט וניסיתי למצוא מידע (בלי הרבה מזל) חשבתי אולי לכם יהיה המידע הדרוש: לכל מערכת סטריאו כמובן יש מגבר מובנה + רסיבר. לכן, יש לי 2 מגברים בשביל 2 רמקולים. האם יש אפשרות שאני אחבר מערכת אחת לאחד הכרטיסי ומערכת שניה לשני ואז אכוון מתוך המחשב שזה יהיה סראונד? במילים אחרות, האם יש אפשרות שאני אעשה את הפעולה הנוספת שמגבר עושה (ולא, בלי לקנות מגבר נוסף..) וזה לפצל את הסאונד למספר ערוצים ולא רק שניים? כי לשמוע סטריאו מ-4 רמקולים בהחל…

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  13. יש לי בעיה, חיברתי את הרמקולים הכל טוב ויפה (שומעים פצצה יש לומר... ) אך נתקלתי בבעיה עם המיקרופון שלי! הרמקולים נשלטים ע"י שלט שמחובר לסאב ולשלט עצמו יש שני כניסות - אוזניות ו- aux in, מהאוזניות אני שומע אך מהמיקרופון שחיברתי לתוך הכניסה של ה-aux in המחשב לא מזהה את המיקרופון ואני לא מסוגל לדבר ברשת אני ניסתי כמה וכמה בהגדרות הצלילים ושום דבר... יש למישהו מושג מה הבעיה?!?!

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by pashpash1,

יש לי כרטיס קול שבא עם המדאר בורד שיש בו שני יציאות ל4 רמקולים... אז חיברתי את הפרונט למערכת סטאריאו שלי ואני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים לחיבור האחורי... עכשיו עדיף שיהיה אפשרות לתליה ואם יש רמקולים אלחוטיים אז אדרבה אהה ולא צריך יפים או משהו אלה קטנים יחסית... אני אשמך ללינק... ותודה מראש..!

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by ndv,

אני מתכנן לתלות רמקולים בפינות החדר על הקיר ויותר מאוחר לשדרג למערכת קולנוע ביתית עם 5 רמקולים. כרגע הרמקולים יהיו של מערכת סטריאו. איזה כבל אני צריך, יש חברות או שזה לא משנה? הכבל מאריך לרמקולים האחוריים יישאר גם במערכת החדשה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן אנשים, אני מחפש אוזניות-קשת סגורות בתקציב של עד 500 שקל. אני קונה אותן לאבא שלי ליומולדת והן מיועדות בעיקר לצפייה בטלוויזיה אבל גם קצת למוזיקה (רוק וקלאסית) וסרטים במחשב...הן צריכות להיות סגורות כי השימוש בהן יהיה בעיקר משעות הערב ומעלה (אבא רואה סרט, אמא צועקת להנמיך, אתם מבינים ת'עניין...). אחרי קצת מחקר הבנתי הבנתי שהMDR V6 הן לא רעות לתקציב שלי... קראתי בסקירה בהד-פיי שהן די נייטרליות ולא צבועות, אפילו "אנליטיות", מה שנובע מהיותן אוזניות מוניטור בעיקרון. הבנתי שהן די מאוזנות בתדרים (הבאס יורד ממש נמוך אבל לא "בומי" שזה אוקיי) והסאונד יחסית מאוד מפורט. נשמע כמו דיל טוב. מה אתם אומרים עליהן? מצאתי גם את הHD215 של סנהייזר, שהצליל שלהן לפי מה שהבנתי די דומה ("קר",…

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  17. אם שמים שני רמקולים אחד על השני והרמקולים הם לא אנטי שילדד האם יכלה להיות פגיעה ברמקולים?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by iziko,

שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל לשם עריכת מוזיקה (אני עוסק בעריכת סרטים) השאלה שלי היא כזו יש לי מערכת קולנוע של ימאהה בחדר עריכה (שזה גם החדר שלי) האם הכרטיס הזה יכול להוציא בסראונד ביציאה קוקסואלית ממנו לכניסה קוקסואלית לרסיבר ? (יותר פשוט: האם אני אקבל סראונד מהמחשב לרסיבר?) וכמו כן האם יש לו כניסה לקליטה של סראונד? ופרטים ולמה הוא טוב ולמה הוא לא טוביעזרו מאוד.... (אני צריך כרטיס לקידוד כיוון שאני צריך לשמוע את המוצר=הסרט הסופי גם בסראונד וגם בסטריאו במערכת הבדיקה משמע המערכת של ימאהה) תודה!

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by SmurFin,

אז ככה סוגי הקובץ זה MKV אני רוצה לתרגם סרט אני משתמש בSubtitle Workshop איזה קובץ אני צריך לייצא משם ? ניסיתי דרך הVLC לקחת סתם סרט ולהכניס תירגום עם הMKV וזה לא עבד אז איך מסדרים את זה ? ועוד שאלה קטנה, בתוכנה עצמה מישהו יודע אם יש אפשרות לשים קיצורי דרך למקשים כי זה מסורבל ללחוץ על העכבר כל פעם שאני רוצה להוסיף שורת תירגום או שיש לכם המלצה לתוכנה אחרת

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  20. האם יש איזה דרך להבחין בכך ?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  21. HTPC ?(אשר יגיע בעתיד) מרחק צפיה כ 4 מטר מחיר עד 6000 ש"ח תודה רבה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by idani1983,

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=407895&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation מה דעתכם על הנגן הבא? הם הוא טוב?ץ ואלי מישהו יודע אן צריך לשנות את הפורמט של הסרטים או שפשוט מעבירם אליו את הסרטים וניתן לראות אותם? תודה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  23. שלום עליכם. רכשתי היום כרטיס קול מדגם: Cmedia CMI8738 - 6CH ניסיתי להתקין את הדריבר אבל הוא לא מתקין אותו. ניסיתי מלא דרכים, מצב בטוח, ביטול הכרטיס על הלוח-אם וכל מה שהצלחתי למצוא בגוגל. לכן אני רוצה לדעת עם למישהו כאן יש ניסיון עם התקלה הזאת. תודה.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  24. שלום כשאני מחבר HDMI אז הוא עובד ברסיבר רק אם עשיתי איפוס רסיבר (onkyo sr 606) בכל שימוש. עד לפני כמה ימים עבד דווקא תקין. רציתי לשאול איך אני יכול לדעת שזה לא בעית הגדרות? איש מעבדה אמר לי שזה תיקון יקר אבל הוא לא ראה את המכשיר. אתם מכירים טכנאי מתאים? צריך גם כיוון עוצמות כי זרקתי את המיקרופון התקנה פעם. תודה

25. יש לי לוח אם EPOX 84DA+ ויש לו קרטיס קול עם תמיכה ב spdif זאת אומרת יש על הלוח חמישה פינים שמיועדים לכרטיס הרחבה פשוט שמשמש כמחזיק ליציאה עצמה הבעיה היא שאין כזה כרטיס למכירה בארץ( לפחות לא שאני יודע ) עכשיו אין לי בעיה להשיג יציאה ולהליחם אותה עם שני חוטים לפינים אבל אני לא לאיזה! (אני צריך יציאה cox, לא אופטי ) יש שם SPDIF_IN SPDIF_OUT GND NC VCC יש למישהו מושג?? בכל מיקרה אני מעדיף כזה כרטיס מוכן אם משיהו יודע איפה אפשר ליקנות כזה השני http://www.epox.nl/english/products/motherboard/accessoiries.htm

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.