עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by adirze,

אני טס בחופש לארה"ב, ותיכננתי לקנות שם נגן MP3 עם הרד דיסק, עכשיו בעיקרון הבנתי שיש כמה נגנים שבארה"ב פחות מומלץ לקנות אותם, אז הייתי רוצה המלצה לנגן . תודה.

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. קרוב משפחה שלי מגיע בקרוב מארה"ב, ואני מנצל את ההזדמנות בשביל לארגן לעצמי נגן MP3 ואוזניות טובות אני מחפש ניידות, אני צריך משהו שאני לא אחשוש לשים באוטובוס, אבל הגודל הפיזי של הנגן לא קריטי מבחינתי מצד שני, אני רוצה משהו שאני אוכל לאחסן בו איזשהו מינימום של זמן ניגון, אז אני מעדיף מאוד נגן עם לפחות 512MB אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית, אם זה משפיע על הבחירה התקציב הכולל - 200$, לאוזניות ולנגן ביחד, ואני צריך גם חנות Online להזמין ממנה (כרטיס אשראי ישראלי בינ"ל, כתובת למשלוח בארה"ב)

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by ccc,

1. האם אפשר לרוץ ולעסוק בפעילות ספורטיבית מכל סוג שהוא עם נגן מבוסס דיסק קשיח? MUVO לצורך העניין 2. מחפש נגן ב650 שקל עם אפשרות הרחבה- שיהיה איכותי ! ושיתאים במיוחד לספורט (ריצות כדורסל הכל) 256 מגה ככה עם הרחבה נראה טוב. חשבתי על הC100 SPORT של קריאטיב... לא? TNX

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by MoFo,

כמו שכתוב בכותרת... אני מחפש נגן איכותי וטוב עד 500 ש"ח, מה שחשוב לי זה חיי הסוללה ושתהיה סוללה נטענת אם זאת אפשרות... איכות כמובן כי על זה לא מתפשרים ואחרון אבל לא פחות חשוב זה הרדיו, קליטה טובה וכו'. אני חייל אז אני מחפש משהו שיחזיק מעמד בנסיעות, במכון כושר וכו'. רב תודות לכולם

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  5. שלום לכולם!!! אני מחפש נגן MP3 וWMA בנפח של1GB . חשוב שיהיה רדיו (לא באוזניות) ושתהיה אפשרות הקלטה. ושתהיה לו איכות שמע טובה(שלא תהיה איכות "בסדר") ואשמח לקבל המלצות מאנשיים שיש להם כבר את הנגן שעונה לדרישות... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by Yonatan-A,

שלום. יש לי iRiver H10 עם 5 ג'יגה. אני מאוד מרוצה ממנו, אבל אני כבר צריך יותר מ5 ג'יגה, ולכן אני קונה נגן של 20 ג'יגה. מה אני רוצה בנגן: סוללה ארוכה (20+), מעוצב, לא גדול מדי, איכות שמע טובה, יכולת להצגת תמונות (לא חובה וידאו). תקציב: עד 2000 ש"ח. בעיקרון חשבתי על הiAudio X5L, אבל אם למישהו כאן יש משהו עדיף, אז אני אשמח לדעת. תודה.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by Cyron,

חבר שלי רוצה לקנות נגן במחיר הנ"ל יש למישהו המלצות ? תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  8. Started by eyal00,

צריך המלצה ל MP3 עד 750 ש"ח יותר חשוב האיכות מהכמות. תודה

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  9. חשוב במיוחד לריצות, שיהיה קל וקטן, ולא יקרטע. חשבתי על משהו מבוסס פלאש אבל כולם בנפחים קטנים. אין אלה עם כרטיסים של 512 או משהו שאפשר להחליף? כלומר לא כמו זה שבMUVO.. אם נתעלם לרגע מהמחיר.. מה כדאי? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  10. חברים אני צריך המלצה נוספת ל MP3 הפעם לחבר אחר =] ושלא יהיה iAudio כי פאדחנות שלכולם יהיה אותו MP3 , בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by idani1983,

אני נמצא בארה"ב ומחפש נגן עד 250 דולר אין העדפה מיוחדת תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אני צריך נגן DVD חדש כי המיושן שלי מת. אני חושב שזה יהיה טיפשי לקנות נגן חדש שהוא לא בלו ריי אבל אני קצת מצומצם בתקציב. אני חושב שאני אסתפק בנגן עד 2000 שקל (אפילו פחות) אלא אם כן אתם אומרים שנגן בכזה מחיר לא שווה כלום. תודה[br]פורסם בתאריך: 2.10.2010 בשעה 19:08:25 אני חושב על ללכת על הPIONEER BDP-120מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Yonatan-A,

אני צריך המלצה בקשר לנגן בנפח של ג'יגה, בשביל ידידה. כמובן שיהיה נגן מעולה, מעוצב יפה והכל. תקציב: 1000 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by ymss69,

מחפש נגן וידיאו עם מסך עד 3 אינץ ועם קיבולת של 40 גיגה ומעלה, ואם אפשר שישדר את הסרטים לטלויזיה!!!!! חשבתי על X5 או על H340 מה אתם אומרים?

15. Started by OR007,

אז ככה, תקציב - 1200 ש"ח ~ חובה - אפשרות לטעינה משקע חשמל (שיהיה כלול בבאדנל..אין לי זמן להתרוצץ ולחפש) , זמן סוללה סביר, 4 GB לפחות) הנגן בעיקר ישמש אותי לנסיעות ארוכות (מאוד) במסגרת הצבא המקולל (ופה ושם לזמנים פנויים...עד כמה שיש..) תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by re5pect,

שלום! צריך המלצה לנגן הארד דיסק, שיהיה לא גדול מידי, שיוכל להכיל לפחות 200 שירים, זמן בטריה ארוך, ואוזניות סבירות תקציב-כ 1300 שקל.. חשבתי על הH10

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by LRa,

שלום, אני מחפש לקנות נגן מבית ריו. האפשרויות הן : karma, nitrus, carbon5g, carbon 2.5giga. המחירים די זהים פרט לניטרוס שהוא זול משמעותית. אני מחפש זמן סוללה ארוך ואם אפשר עברית. מה דעתכם? והאם כדאי לשקול נגנים מחברה אחרת? תודה

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני קונה כנראה בדיוטי פרי של אוניה שאני אפליג בקיץ... או בטורקיה/יוון... אוקיי לגבי ההמלצה: תקציב-200-300 דולר... גודל- מינימום 20 ג'יגה.. שימושים- אני יותר רוצה להשתמש בזה לסרטים ופחות למוזיקה, אז רצוי מסך כמה שיותר גדול... תודה לעוזרים מראש

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by ^GunX^,

חבר שלי נוסע לארה"ב , אז הוא רוצה לקנות שם נגן בסביבות ה100 דולר חשוב שיהיה מעל 512 מגה פלאש או לחלופין מבוסס הארדיסק, יש המלצות לנגן מסוים ? מה עם הRio nitrus ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  20. שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 2-4 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) עוצמה ואיכות...חשוב מאוד...עם דגש על עוצמה אני אוהב לשמוע חזק באוזניות גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן …

• 35 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by joni,

^^^

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by B~Boy,

שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 4-6 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן עצמו....והשאלה מה אני מקבל עם הבאנדל של האיי אודיו? ואגב איך נחשבת החבר…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by dorish,

המלצה לסאב למערכת קולנוע ביתי ב 1000 עד 2500 שקל אני חושב ללכת על ה בוס בעד ונגד ועוד המלצאות תודה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by amir.o,

שלום, אני רוצה לקנות סאב וופר שאותו אני יחבר למערכת שיש לי בחדר - (lg-jbl (ffh - 2020 אז אני צריך המלצות... כמו כן את המערכת אני רוצה לחבר למחשב ,כרגע אני מחבר את היציאה מהמערכת ליציאת אוזניות ברמקולים הקטנים של המחשב אז אני צריך המלצה לכרטיס קול טוב לשמיעת מוזיקה ומשחקים (ללא עיבוד קול או דברים בסגנון) ועוד שאלה קטנה,עם הכרטיס קול החדש (כרגע יש לי משהו פשוט on-board) איך אני יחבר את המערכת לכרטיס קול ? בהנחה שהכרטיס הוא 5.1 או יותר והרמקולים עצמם כולל הסאב וופר מתחברים למערכת = האם תהיה ירידה באיכות הקול או שהחיבור של המערכת לכרטיס ע"י חיבור רגיל מצד אחד (כמו לאוזניות ) ושתי בננות מצד שני (חיבור ל aux) יהיה בסדר ? תודה מראש על התשובות.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by dkaro,

שלום לכולם, היה לי עד עכשיו מערכת Microlab FC 730 5.1, שהייתה מחוברת למחשב (מחובר לטלוויזיה). האישה התעצבנה שמכוער לסלון אז מכרתי ב-340 ש"ח. כרגע אני מחפש לרכוש סאונד בר. השימושים הם הכל: סרטים, מוזיקה, משחקי מחשב וכו'. המטרה היא לחבר לטלוויזיה בחיבור אופטי ושכל מה שהטלוויזיה תשמיע (מחוברת למספר מקורות) - ייצא מהסאונדבר. אני לא אאודיופיל גדול, אבל כן חשוב לי האפשרות לשמוע בווליום גבוה באיכות טובה עם בסים נקיים. בנוסף חשוב סאבוופר אלחוטי. אני מחפש משהו בתקציב של 500-700 שקל, להלן האופציות שלי: Samsung HW-F450 - משומש ממכר, 500 ש"ח. Samsung HW-M450 - חדש, 687 ש"ח Samsung HW-K450 - חדש, 595 ש"ח LG SJ4 - חדש, 681 ש"ח. LG SJ3 - חדש, 525…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.