אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק להמלצה על מגבר + מערכת רמקולים היקפית במחיר כולל של עד 5000 שקלים. המערכת תנגן בעיקר סרטי HD ומוזיקה. גודל הסלון הוא כ-45 מטרים. למישהו יש המלצה?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך מערכת סטאריאו או רמקולים לא כזה משנה לי כל עוד שומעים טוב אבל המערכת צריכה להיות עם כניסת USB שאפשר פשוט להכניס לה DOK (דיסק און קי) ולשמוע שירים ישירות ממנו ללא צורך בדיסקים הכי חושב ללא צורך במחשב! יש דבר כזה? ואם אין איזה פתרון אחר את יכולים להביא לי?.. תקציב עד כ400 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
להעברת שירים מcd לmp3 או ל wma . איזה קידוד הטוב ביותר להעברה ב lossy codec ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מחפש רמקולים פשוטים אך איכותיים עד כמה שניתן בעד 100 ש"ח אשמח אפילו לא להוציא תא כל ה100
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
טוב, רכשתי שלשום טלוויזיית Smasung UE46F6100 Smart TV/3D 46 עם עברית. בחנות הייתה גם מקלדת קטנה עם עכבר מובנה GPT בעלות 250 ש"ח (עם חריטה בעברית). השאלה אם ישנן מקלדות קטנות טובות יותר בעלות דומה או עד 350 ש"ח (עם עברית). תודה לסייענים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לדעת פרטים על מקלדות מידי טובות למתחילים שמעתי על Midiman Oxygene 8 ועל Roland ו Edirol אבל אני צריך לדעת עוד פרטים. כנ"ל לגבי כרטיסי קול, ומאיפה גם קונים את זה בארץ. (אם מישהו במקרה מוכר מקלדת/כרטיס אנא צור איתי קשר באימייל/הודעות)
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם יש המלצה לדונגל DVB-T USB לקליטת שידורים דיגיטליים? כזה שתומך גם בWIN 7/64
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לסט של מקרופון (מדונה או דש) + משדר+מקלט של חברה איכותית כגון: shure אבל נראה לי שהם מעבר לתקציב שלי. יש עדיפות לדש - אלא אם כן למישהו יש המלצה שונה. השימוש הינו להופעות ביתיות או מקומות קטנים, רק דיבור בלי שירה (אם זה משנה) חשובה יכולת התגברות על תדרים סלולרים או בלוטות' חדש בעסק - חשובה מאוד המלצתכם!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לאחרונה אני חושב על קניית LCD וקונסולה לחדר אבל לאחר התבוננות בחדר והעובדה שיש לי לי לבן וענק מולי חשבתי על אולי לקנות מקרן במקום אך אין לי מושג מה נחשב טוב או לא ועל מה צריך להסתכל אז הייתי שמח אם מישהו מבין בזה קצת ויגיד לי מה נחשב טוב, על מה אני צריך להסתכל אם ברצוני לחבר את המקרן לקונסולה ובעיקר מה הטווח מחירים שזה יעלה לי בעיקרון המרחק שלי מהקיר הוא משהו כמו 4 מטר
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה למקרן מיועד כדי לראות סרטים באיכות עד 1080p דרך המחשב הקרנה ממרחק של 3 מטרים על מסך של 150x150 ס"מ, הכי זול שראיתי בזאפ. בחדר שמואר ע"י נורת תקרה של 1500luminous, (בלי אור שמש) אין לי טווח מחירים, אני מחפש משהו שיענה על הצרכים ולא מעבר... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמא שלי החליטה לקנות טלויזיה חדשה, מכיוון שכרגע מבחינת תמורה למחיר המקרן האחורי הכי משתלם, אומנם טכנולוגיה אחת אחורה אבל אין לנו בעיה של מקום, ומבחינה כספית עדיף ללכת על המקרן האחורי. המחירים דיי זולים, התקציב הוא עד 8000 ש"ח, גמיש, אומנם המטרה היא כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. רציתי לדעת איזה פרמטרים ואיזה נתונים עליי לבדוק לפני שאני רוכש טלויזיה כזו, כי דודים שלי קנו טלוזיה 43 אינץ' והאיכות על הפנים, אפילו עם ממיר דיגיטלי רואים עם נקודות ושלג, התמונה לא חדה לא נקייה, ממש לא אהבתי, וכדי לא לעשות את הטעות הזאת אני חייב לדעת בוודאות שאני קונה מסך עם איכות תמונה נקייה, חדה ומסך איכותי שנוכל להנות ממנו הרבה זמן. מחכה לשמוע ממכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר לבקש מכם .. לתת לי המלצות למקרן לצפיה ב TV במחיר עד 5000 שח ... שימוש ביתי.. תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אומנם משתמש חדש, אך אני מרבה לגלוש פה. אני מחפש מקרן ביתי בתקציב של עד כ4,000 ש"ח. (כמובן אני מדבר על מחיר באמזון וכו' ולא בארץ). מקצת מחקר שעשיתי ברשת, ראיתי שעדיין מרבית מהתוצאות הם מקרנים שהם full hd ולא 4k. האם למישהו יש המלצות בנידון? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
הולה, ה Optoma HD66 שקיבלנו בירושה למרתף החליט שכבר לא בא לו עלינו. יש שם כבר טלויזיה 65", אבל הילדים מדי פעם רוצים אווירת קולנוע. אז משהו כמו פעם בחודש יושבים לראות סרט. יש לכם המלצה על מקרן סבבה למרתף חשוך, תלוי מהתקרה, מרחק הקרנה של ~4.5 מ'? נראה לי שהתקציב שיאושר לי יהיה כ 4K בלחץ. תודה לכם תודה לכם תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש משהו לחדר כדי לצפות בסרטים ולשחק,אם יש לינק ליד שנייה אז גם מתאים,כרגע אין תקציב מוגבל אבל עדיף שלא יעבור את ה-3K.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למקרן קול סביב 2500-3000 ש"ח טלווזיה 65 אינצ', סלון 5x5 , מרחק 4 מטלוויזיה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקרן שישמש אותי לצפייה בסרטים, שידורי ספורט ולשחק בסוני/ לחבר את המחשב עבור משחקי co-op. כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא 5K. אשמח להמלצות למקרנים שיתאימו לצרכיי. רמקול מובנה זה לא דבר שחשוב לי אבל חיבור hdmi ו pl 3.5 כן. כמו כן אשמח לשמוע מה אתם אומרים על תלת מימד והאם (סליחה על הבורות) כשקונים דיסק blu ray צריך לקנות את הדיסק לפי סוג התלת מימד? למשל: דיסק אקטיבי למשקפיים אקטיביות.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אבא שלי מחפש מקרן כדי להשתמש בו להרצאות. הבחור שאחראי על עניינים כאלה אצלו בעבודה הציע לו לקנות את Sanyo PLCXE33 במחיר של כ-3500 ש"ח. אני לא ממש מבין כלום במקרנים, אני רק יודע שמנורות עולות הרבה כסף, וזהו. בנוסף, היינו רוצים להשתמש במקרן כדי לצפות במשחקי כדורגל אצלנו בבית, ע"י זה שנתלה אותו באיזה מקום קבוע, ונחבר אליו את הממיר של YES. אנחנו לא מתכוונים לראות תכני HD או משהו מתוחכם מדי - רק דרך לראות את המשחקים על מסך גדול יותר. אז בקיצור - מה דעתכם הכללית על המקרן? האם הוא יתאים למשימות שיועדו לו? והאם יש אופציות אחרות, טובות יותר - או זולות יותר? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה, משדר אוזניות איכותי עבור כרטיס קול חיצוני . אני רוצה שהמשדר יתאים לכול האוזניות אלחוטיות הקיימות ולא רק לאוזניות של חברה מסויימת . תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לנגן כלשהו לדיסקים (CD) מקוריים וצריך לחבר לזה רמקולים המטרה היא להנות מצליל נקי ומפורט בעל באס טוב
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מעוניין לקנות נגן DVD שמנגן DIVX ו XVID עם כתוביות SRT וחיבור USB. מה מומלץ היום? יש כאלה שיכולים לנגן MKV ברזולוציה 720? עדיפות לבעלי חיבור HDMI (אם זה תורם משהו) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
דגש על תמיכה בכמה שיותר פורמטים, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן DVD איכותי לקנייה בדיוטי פרי מחר. אני רוצה שהנגן יהיה פשוט להפעלה ותומך בכל הפורמטים הקיימים, כולל צרובים (בייחוד צרובים של NEC). תכונה חשובה היא יכולת של הנגן למתוח תמונה של 16:9 ל-4:3 בלי לאבד פרטים. הנגן מיועד לטלוויזיה CRT רגילה, וכמובן גם לטלוויזיה LCD (בעתיד הלא רחוק). הנגן צריך לתמוך ב-Dolby Digital ו-DTS, וחשוב מאוד שהוא יתמוך גם ב-DivX/XviD באופן מלא וללא בעיות, כולל זיהוי והצגה אוטומאטית של כתוביות (אם אפשר אז שתהיה אפשרות לא להציג את הכתוביות כמו בסרטי DVD). אני רוצה להשתמש בנגן גם למוסיקה (בעיקר לסרטים), ומעוניין שיהיו לו מגוון יציאות, כולל כמובן יציאה דיגיטלית לרסיבר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את הנושאים על נגנים ועדיין לא הגעתי להחלטה, נותנים שם טיעונים שלא הכי רלוונטיים לגבי, אז פשוט אני ארשום מה אני צריך מהנגן ומקווה שעזרו לי... קיצר אני אוטוטו מתגייס קרבי, אז אני צריך משהו שיחזיק הרבה זמן (כמה שיותר שעות נגינה), ושיהיה עם נפח סביר (בין 20-40 ג'יגה), רדיו חשוב מאוד (!), שלט+אוזניות טובות אם אפשר, חיבור usb פשוט והעברה פשוטה מהמחשב, ומחיר כמה שיותר זול... דברים שממש ל-א חשובים לי: עיצוב, גודל, משקל, מסך צבעוני (אבל שלא יהיה נטול מסך, ושהמסך יהיה מואר) וכל שאר התכונות של כניסות/יציאות מיוחדות וכו'... ממה שקראתי בנושאים הקודמים הבנתי שהפוד יורד מהרשימה, ויש שלושה שאני מתלבט: iriver, nomad jukebox zen, zen touch ואפילו עוד שניים, הריו והiaudio קראתי פה גם …
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-