עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TectoR,

לא ידעתי איפה לפתוח בדיוק, אז פתחתי את הדיון כאן. שלום החלטתי היום על רכישת DVD נייד. אני צריך שהוא יקרא צרובים (כלומר XVID צרובים על דיסק רגיל) (ואם אפשר כתוביות, לא בהכרח בעברית, אני אסתדר עם אנגלית אם אין ברירה). אני צריך שהוא לא יהיה יקר מדי. ושיהיה מגניב(?) חחחח. בקיצור, אני אשמח להמלצות, תודה

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  2. או שיש חברות שמוכנות לעשות זאת בתשלום?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by iram,

אהלן התקנתי שני כרטיסי קול, האחד על הלוח (OnBoard), והשני PCI. כשאני מנגן מוזיקה במקביל, אין בעיות. אבל כשאני מנגן סרט DIVX באחד, ושומע מוזיקה בשני, הסאונד נהיה חרא, ולא שומעים טוב. ניסיתי להגדיל את ה BUFFER בwinamp, או בנגן של הסרטים, וניסיתי גם לנגן עם תוכנות אחרות, ללא הועיל. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  4. רציתי לקנות אוזניות אין איר יקרות עד 300 שקל אבל אני קצת מתלבט בין ההצעות מצד אחד אמרו לי לקנות SENHEIZER ככה שהדגם היחידי שיש לי ברמה הזאת הוא CX500 תקנו אותי אם אני טועה ומצד שני ממליצים לי על AKG אז לשאלה החשובה מה האוזניות הכי טובות שאני יכול לקנותת במחיר הזה (אין איר) הייתי שמח אם תסבירו לי (די בקיצור ) למה הם טובות יותר מCX500 ואם יש נייסיון אישי עם אוזניות יקרות אני בכלל ישמח אם תרשמו לי למה כדאי אותם תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by combody,

מישו שמע על חברה כזאת ראיתי אצל ידידה שלי מכשיר כזה מבוסס דיסק ...גיגה וחצי קטן יפה עם מסך צבועני עם כל מיני -פיצרים נחמדים...על הנקודה הכי חשובה תומך בעיברית מלאה ממש כאילו תפריט והכל...

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  6. אהלן. לפני יומיים רכשתי את המסך T220 מבית SAMSUNG. אני מעוניין לחבר ממיר HOT למחשב כדי להעיף את הטלויזיה הקטנה שלי שסתם תופסת מקום. איך אני עושה זאת? רוכש כרטיס טלויזיה ומחבר לתוכו את הממיר? או שאני יכול לחבר ישירות למסך באופן כלשהו על מנת שהמחשב לא יהיה חייב לפעול בזמן הצפייה (לא שזו בעיה). כמו כן - האם ניתן יהיה לחבר PS2 לכרטיס הטלויזיה על מנת לשחק דרך מסך המחשב? האם עדיף כרטיס טלויזיה PCI או USB? אם זה משנה - יש לי רמקולים 2.1 שאני לא מתכנן להחליף בקרוב. דבר נוסף - האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס הטלויזיה הכי זול מKSP שיתאים לצרכים שלי? http://www.ksp.co.il לאילו שמתעצלים לרשום את הכתובת. חפשו שם קטגוריה של "כרטיסי עריכה וטלויזיה", זה בין "מארזים" ל"גופי קירור ומאווררים"…

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by rene,

בארה"ב כבר מוכרים את גירסת ה- 20GB ב- 300$... דרך אגב מה האתר של היצרן בארץ (בכתבה על ה- M3 כתוב שקוראים להם פוליפון...)?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  8. אז הייתם קונים רמקולים מדפיים איכותים (כאלו שעולים 2000 ומעלה לצורך העניין, לא רמקולי מחשב ממוצעים) ומחברים אותם ישירות לכרטיס הקול? זה אפשרי? האיכות לא תהרס לחלוטין בלי מגבר + DAC וכו'? ואיזה רמקולים הייתם ממליצים? יש פה אנשים שעושים את זה?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by haim1440,

שלום קניתי מחשב חדש עם מסך 22 וכרטיס טלוויזיה. איזה המקולים הכי מומלצים בתקציב של 400 ש"ח והאם חשוב 5.1 או 2.1? (חשבתי אולי על ה ATP3 או X530).

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by Blizzarder,

שלום, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה והייתי רוצה לקבל ממכם המלצה. דבר ראשון הטלוויזיה היא לחדר שלי כך שהיא לא יכולה להיות גדולה (חשבתי על 32) ואני לא מתכנן להוסיף לה רמקולים וכו' רציתי לדעת גם מה ההבדל בין LED, LCD ופלזמה? לפי מה שהבנתי LED הכי טוב אבל אשמח אם יש לך הערות בנושא זה או בפרטים טכנים אחרים חשובים. ולבסוף, יש לכם המלצה על טלוויזיה (גודל 32)?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן.... יש לי את היאמאה TSS-1 וכבר שאלתי בתראדים אחרים את השאלה אבל לא ענו אז אני אשאל כן איך אני עושה שאני אוכל לשמוע בפורמט DTS דרכו? הפורמט היחידי שאני יכול זה או סטריאו רגיל או פרולוג'יק מדוע? הסבר עריכה: ברסיבר זה הולך ככה שלושה אפשרויות לאזיה חיבור יהיה ואז שלושה אפשרויות לאיזה פורמט זה יהיה DIGITAL 4CH 2CH DTS DOLBY DIGITAL PROLOGIC תודה מראש

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  12. יש לי בעיה עם האודיו במחשב שהתחיל כשהחלפתי את הcodecs pack אני לא בטוח שזה הגורם לבעיה אבל זה קרה לאחר ההחלפה. הבעיה גורמת לכך שאני לא יכול לשמוע במחשב כלום (חוץ מאודיו של הווינדוס-לדוגמא הצליל של הפעלת המחשב). בנוסף הוא נותן לי הודעות שגיאה לדברים מסוימים(http://img243.imageshack.us/img243/5629/150015001488151315015jb.png). יש איזה דרך לפתור את הבעיה?(נסיתי להחזיר אתת חבילת הקודקים הקודמת אבל הבעיה משכה)

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by motaboy,

כל יום בממוצע יש פה שאלה של "איזה רמקולים 2.1 לקנות" וכולם קופצים שהATP טובים למחיר שלהם, בלה בלה בלה.... אולי תעשו הודעה "דביקה" שכתוב בה פשוט "רוצה רמקולים 2.1 - תעשה חיפוש בפורום" או משהו כזה. הייתי כותב בנושא "רוצה רמקולים 2.1 תקנה ATP" אבל זה יהיה כמו פרסום... אז... בלי שום קשר לאיכות הרמקולים כי גם ככה אני לא מכיר אותם אישית,זה פשוט ניראה לי מטופש כל הנושא

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  14. יש לי נגן MP3 של אייריבר דגם T10 אני רוצה לקנות אליו אוזניות שגם אני אוכל להנות מהם מול המחשב התקציב הוא עד 200 דולר עם אופציה לקנייה בחו"ל שמעתי כמה אוזניות מה שאהבתי בעיקר זה ה PMX-200 אלה אוזניות טובות אבל אני חושב שכדאי להשקיע קצת יותר אז שמעתי עוד 2 דגמים HD-555 אלה אוזניות נחמדות לדעתי אבל אני מרגיש שהנגן שלי לא סוחב אותם ממש טוב ושמעתי אוזניות שדי מצאו חן בעיניי זה הPXC-250 שבניגוד לכולן מיוצרות באירלנד ולא בסין(זה טוב לא?) עכשיו יש שם מנגנון נגד רעשים שמעתי איתו והוא עובד די לא רע לדעתכם האוזניות האלה שוות את המחיר 130$ או שאפשר להוציא משהו יותר טוב מהכסף הזה? האוזניות מיועדות להליכה עם הנגן ,לריצה נראה לי שאני אקנה את הPMX-200 ב55 דולר בכל מקר…

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  15. שדרגתי את המחשב וקניתי לוח של אסוס P4-PE שכולל כרטיס קול על הלוח -אם 6 ערוצים,ויש לי SB-LIVE 5.1 PCI איזה כרטיס קול עדיף ? ומה הכוונה 6 ערוצים האם זה 5.1 תודה 9

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  16. אני מחפש לשדרג את האודיו שלי במחשב עם רמקולים חדשים. רמקולים "רגילים" למחשב לא באים בחשבון. אני מחפש איכות אודיופונית אמיתית, לא קופסאות פלסטיק.. יש שתי אופציות: 1. רמקולי מוניטור "אולפניים" דוגמת ה M-Audio BX5a Delux או AudioEngine A5 שעולים כ 2000 ש"ח וכוללים כבר הגברה פנימית. 2. רמקולי מדף כגון KEF C1 או Wharfedale 10.0 (או כל דגם אחר אף רציני יותר - רק שיהיה לו מקום על השולחן שלי) עם מגבר בסיסי (בזה ממש אין לי מושג) מה דעתכם? אשמח לעצות איפה להתחיל. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/550.htm נתונים דיי מרשימים למחיר כזה....אבל אני לא מוצא ביקורת עליהם ביכלל....מה אתה חושבים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ofer_shm,

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3718,normal_sales המערכת הזו טובה? ואיך המחיר? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by Godlike919,

היי, כבר הרבה זמן שאני מחפש מכשיר MP3 איכותי, ובחודשים האחרונים הגעתי למסקנה שאני מעוניין בiriver. ההתלבטות הייתה בין הH10 לבין הH320/340 כשכמובן הדילמה סבבה סביב הכסף. אחותי וחבר שלה יהיו בהונג קונג עוד משהו כמו חודש, ויש להם אפשרות לקנות שם בשבילי, כשכרגע הכיוון הוא על H340 ב380$. יש לי מספר שאלות - 1. האם שווה לקנות את המכשיר במחיר הזה (גבוה/נמוך)? 2. האם באופן כללי כדאי לי ללכת על ה-H340 או שמא אמורה לצאת גרסה חדשה כלשהי שתחליף אותם (הם הרי בשוק כבר יותר משנה, ומאז הספיק לצאת הH10 שהחליף את ה-H110)? 3. האם יש בשוק היום מכשיר שעולה פחות או יותר מחיר זהה אך נותן יותר תמורה? ואני מתכוון מבחינת איכות שמע, גודל (משקל + עובי, שהינם חסרונות בסדרה של הH3XX), עיצוב, access…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  20. היי. התחדשתי לא מכבר בסט-אפ חדש לדירה חדשה גם כן... הסטאפ הינו 5.1 אבל אני שומע כרגע על סטריאו. המטרה הראשונית הייתה שיפיק את המיטב עבור איכות סטריאו אודיופילית בתוך גבולות התקציב הדי מוגבל ודורש-פתרונות-יד-שניה שלי. להלן הסט-אפ: רמקולים של Pure-Acoustics QF900 (רצפתיים גדולים מאוד, כל הסט) ורסיבר Denon AVR 1601 שקניתי יד שניה גם כן... אופן החיבור: הטלוויזיה הינה רכזת היציאות- ומחוברת בכבל אופטי איכותי יחסית (מסוכך ומוזהב) לרסיבר. הטלוויזיה הינה Samsung F6400 חדשה (סדרה טריה של 2013). הרמקולים הקדמיים מחוברים כרגע לרסיבר באמצעות כבל רמקולים עבה מהחיבור העליון שלהם (יש 2) לחיבורי ה-Power Front של המגבר (המקומות האחרים יחוברו לאחוריים). יש לציין שגם את הרמקולים וגם את ה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by victor17,

אני רוצה ליקנות כרטיס קול שישמש אותי בעיקר למוזיקה וינצל את הרמקולים קריאטיב t20 הכי טוב שיש בסביבות ה300 שקל תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by vourt,

היי, הבאתי עוד טלויזיה לחדר נוסף. המחשב שלי מחובר עם כרטיס 8800GT לLCD של המחשב, לLCD רגילה בסלון ועוד טלוזייה רגילה אליה מעוניין לחבר. האם זה אפשרי להוציא ל3 מסכים בו זמנית? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, 1.רציתי לדעת אם העוצמה של 18MW לערוץ ב-IRIVER IFP799 מספיק חזקה גם שרצים איתו בחוץ? מבלי להגביר עד מקסימום את הווליום (אולי החלפת אוזניות תעזור?) 2.האם המיני אייפוד יותר חזק ביציאת אודיו לעומת ה-H10? ( האם החוק הצרפתי המגביל את הספק היציאה תקף גם בדגגמים המיובאים לכאן?) בעיקרון חשבתי לרכוש את הIFP 799 לריצות ...אבל אני מתלבט בקשר לעוצמה שלו...ולכן חושב אפילו על רכישת HDD לריצה.... מה דעתכם? לא אכפת שיהרס אחרי שנתיים... יש נגני פלאש כיום בשוק כמו זה...http://www.stormblue.co.kr/eng/sub/products/mp650.asp שגם נמכרים בישראל ומוציאים הספק מדהים של 25MW לערוץ... 3.מישהו שמע על החברות stormblue או mpio ומה ההבדל באיכות בינן לבין אייריבר? תודה

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by imber,

יש לי IPOD 40GB של הדור הראשון כבר כמעט שנתיים עד עכשיו הכל היה בסדר אבל עכשיו שאני מחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא אותו ואני לא יכול להכניס שירים הIPOD UPDATER אפילו אומר לי לחבר את הIPOD. מה שמוזר זה שאני מחבר את ה IPOD למחשב אז המכשיר אומר שזה בצפר כאילו המחשב מטעין את הבטרייה של המכשיר עזרה בבקשה?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by DorPop,

אני רוצה לקנות אוזניות IN-EAR שמתאימות לאייפון שיחליפו לי את האוזניות של APPLE כי הן כואבות באוזן לאחר שימוש של שעה בערך. שהאוזניות יהיו עם איכות חומרים טובה ועם איכות סאונד טובה. המחיר שאני מוכן לשלם נע בין 200-400 שקל.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.