עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Aviad6,

כאשר אני מחבר מצלמת וידאו לחיבור dv ולמיקרופון בו זמנית יש לי הפרעות -רעשים באודיו. המצלמה ניזונה מחשמל וחיבור המיקרופון מחובר ללין אווט של מגבר (חיברתי מפריד אדמות ומנחת לחיבור אודיו) למרות שחיברתי מנחת ומנטרל אדמות יש לי רעשים. איך אני נפטר מהרעשים האלו???? please..... אני עובד על זה כבר חודשיים.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. מה הביטרייט של סרט HD אמיתי (לא ריפ) ב BLURAY ?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by psychuil,

אני צריך אוזניות בעיקר למוסיקה (שישמשו גם קצת למשחקים פה ושם). שומע בעיקר רוק על בוריו, ואוהב באסים בריאים. אני מתלבט בין ATH-ES3 וATH-SJ3 של אודיו טכניקה לבין SE-MJ2 של פיוניר. איזה מהאוזניות האלו שווה לקחת במידה ואני יכול לבחור זוג חינם? (יחי באג והמבצעים שלהם)[br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 19:29:10 אשמח לעזרה, היות ומחר אני מקווה לקנות..

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס סאונד שיתחבר למגבר (המגבר ישן, אין בו כל מיני כניסות מתקדמות... רק RCA, נראה לי. וגם אין בו 5.1 או 7.1 וכו') ולרמקולים 300w. אני צריך המלצה לדגם מהחנות הזאת: http://www.ativ.co.il/heb/subcat.aspx?catid=28 אני צריך גם שתמליצו לי על טווח מחירים (המקסימום הוא 1000 ש"ח בערך, ועדיף הרבה פחות) שיתאים לצרכים שלי- מוזיקה וסרטים. ואיזה יציאות יהיו בו? אני צריך 2 RCA של אודיו נראה לי... תודה, גיא

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by nnfyrbsnss,

אני רוצה לקנות G51 ולחבר את הPS3 בחיבור אופטי, אז יש לי כמה אופציות לפי מה שהבנתי: לחבר את הרמקולים למחשב ואת הPS3 בחיבור אופטי למחשב ואז הכרטיס קול יעשה את ההמרה או לקנות רסיבר. במקרה של רסיבר, איזה רסיברים מומלצים? והאם יש עוד אופציות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. שלום לכם הגולשים . קניתי לא מזמן רסיבר של HARMAN\KARDON דגם AVR137 ואני רוצה לחבר אליו מקרן קול של חברת POLKAUDIO . השאלה היא איך האיכות סאונד של המוצר הנ"ל כי בעצם שמעתי עליו רק שתי תגובות של אנשים בזפ אבל זה לא מספיק. מי יודע על המוצר הנ"ל או חווה את השמיע שימליץ. אשמח לישמוע כל תגובה על מוצר. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. שלום לכולם, היום מערכת הסטריאו שלי הלכה לעולמה אחרי 5 שנים היא פשוט מסרבת להידלק. הרמקולים שלה עדיין תקינים ויוצאים מהם שני חוטים אדום ושחור. אני צריך לחבר את הרמקולים לסוג של רסיבר כדי שאוכל לשמוע מוזיקה במחשב. לא משהו יקר ואיכותי יותר מידי עד סכום של 200 שקל. נראה לי מיותר לקנות מערכת חדשה או להשקיע ברמקולים חדשים. מישהו מכיר פתרון זול לבעיה הזאת? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  8. Started by quantoM,

אני צריך אוזניות לנגן מוזיקה. חשבתי כרגע על K414P, אני לא אודיופיל אך גם יכול לסבול את האוזניות שבאות עם הנגן. אני יודע שתקציבי הוא דל, איך אין מה לעשות בנידון[לצערי]. *עדיף מבאג כי יש כרגע מבצע משתלם. בתודה, Quantom.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ceitan,

ברשותי נגן DVD של Infinity שקורא צרובים ו-DIVX אולם ישנן סרט מסויים בו הקול מקדים את התמונה אולם כשצפיתי בסרט במחשב הקול והתמונה היו מסונכרנים לכן אני די משוכנע כי מדור בעניין של Encoders. למשהו יש מושג האם ניתן לעדכן ENCODERS במכשירים אלו בכלל וב-INFINITY בפרט?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  10. אני רוצה לקנות אותם במבצע של 1+1... לסרטים והרבה מוזיקה. http://officedepot.co.il/catalog/vkgSearch.do;jsessionid=00005Ypv1l19W4dP3VoShriRaYr:12bbi68k5?Ne=31244&Ntt=%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d&Ntk=all&Ntx=mode+matchpartialmax&N=2+31247 תודה מראש ערן.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by goodspeed,

שלום, יש מצבע נחמד בבאג של 1+1 http://blackfriday.co.il/ אז חשבתי שאני ואחותי נתחדש לנו באוזניות: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=308&t=12 מה אתם ממליצים מכאן על אוזיות בתוך האוזן? (akg 324p או אם יש משהו יותר טוב בטווח מחיר) וגם על אוזניות קשת? (k414 או אחר יותר טוב אם יש בטווח מחיר). גם אשמח לשמוע חוות דעת הנוחות של האוזיות, איך הן יושבות על האוזניים.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by Shavoigen,

היי, יש לי דילמה,אני רוצה לקנות מסך גדול לחדר כרגע יש לי 22" 226BW אני חשבתי על טלויזיה FULL HD "37 כי חבר שלי קנה כבר 37 FULL HD של HITACHI ומשחקים נראים שם מצויין אבל אז חשבתי "אז מה זה מסך מחשב?" השאלה שלי היא:למה לא לקחת טלויזיה 37" במקום סמך מחשב 26"\28"? מה ההבדל? חוץ מהגודל כמובן האם אני מפספס משהו? תודה

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by patetinka,

Hi I'd like to use the time of the year (black friday) and purchase a sound system which is sufficient both forplaying music and enjoying the sound of the movies in the living room In another room I have a 5 year old creative 5.1 surround system hooked to the pc and its sufficient. Up to 250$ thank you If possible a model which isnt too heavy or too big thank you

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by saarshai,

rips של סרטי bluray, למשל, מגיעים לגודל של דיוידי, כלומר כ-4.7GB במקרים רבים. מדובר בקבצים של 720p, לרוב. תהיתי - אם אני צורב קובץ כזה ומנסה לנגן אותו במכשיר דיוידי (שקורא צרובים) - האם ה-output יהיה של 720p?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by ori14,

לאחר צפייה בסרט של שעתיים וחצי אני סובל כרגע מכאבים היכן שהאוזניות מונחות על האוזן. הורדתי את הפדים ושמתי לב שהם דקים יותר מאז שקניתי אותן (בחופש הגדול), ובזמן האחרון הם מכאיבים כל פעם יותר, אני לא רוצה למתוח את הקשת. השאלה כאן מופנית בעיקר לבעלי K412 וגם למי שיכול להגיד לי לגבי ההשפעה על הסאונד האם ניתן להלביש פדים של K412 על K414, ומהם השינויים הסאונד? תודה מראש, אורי

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. רציתי לדעת בבקשה שאם אני קונה כבל DVI ל- HDMI ( מכיוון שאין לי יציאת HDMI מהכרטיס סוג הכרטיס 8800GT 512MB EVGA SC ) אני צריך לחבר גם כבל בשביל האודיו שיהיה לי? כי שמעתי חלק אומרים שצריך כבל ויש כאלה שאומרים שלא צריך ורציתי לדעת אם באמת צריך או לא ואם כן תביאו לי בבקשה קישור אל קניית כבל כזה ואם אפשר מהחנות KSP...

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  17. המסך הוא 32a450 חיברתי אותו למחשב בNR איך אני מכייל אותו? אין לי באפשרות לכייל חדות וצבעים בחיבור NR. איך אני מכייל כמו שצריך מהמחשב? התכנים עם HD אך ורק. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by AtSrA,

שלום, אני לא יודע אם זה ממש קשור לפה, אבל הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר אתרים מחו"ל שבהם ניתן להזמין אוזניות של SENNHEISER עם עלות משלוח סבירה תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי כבלים שמתחברים עם USB למחשב שדרכם אפשר לראות טלוויזיה ...התוכנה שקיבלתי בדיסק היא לא משהו ..הדרייבירים מותקנים...רק צריך תוכנה ... תודה...

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by shaolin,

אני מניח שמהכותרת דבריי אינם הכי ברורים. אני אסביר כאן... קניתי אוזניות אלחוטיות עם משדר כדי לשמוע את הטלויזיה דרכן. הבעיה היא שהמשדר אמור להתחבר ליציאת מיקרופון וב- LCD שיש לנו בסלון אין יציאת מיקרופון. השאלה שלי האם ידוע למישהו על פיתרון לבעיה? אם יש מתאם כלשהו שעשוי לפתור את הבעיה בצורה כלשהי נ.ב: אפשרות נוספת היא לחבר באמצעות מפצל ל audio out. אבל גם זו בעיה בטלויזיה אצלנו אופציה אחרונה שממה שהבנתי קיימת! היא כבל audio (עם החיבור האדום והלבן) שמתחבר ליציאת audio In של הטלויזיה וגם יש לו יציאה נוספת של כבל אדום ולבן עם קצה מרוחק צהוב (כמו של מיקרופון) אותה ניתן לחבר למשדר אשמח לעזרתכם ואם השיטה ה-3 אכן קיימת אשמח למשוב על כך כדי שאני לא אחפש משהו דמיוני תודה מראש

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by compman12,

מחפש תוכנה לעשות ריפ מדיסקים למחשב. בנוסף יש לי שאלה, האם אני אשמע הבדל בין 320 לFLAC? המערכת היא JVC th-l1.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by tick tak,

היי בטח שמעתם על המבצע בבאג..... אני צריך אוזניות 1 לאייפוד קלאסיק 2 למחשב שומע בעיקר , אלקטרונית , צריך בס נקי , וטרבל אני חושב שאני יקח לאייפוד אוזניות ניידים portable משהו כמו - 350 שקל SE-MJ2 של PIONEER http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=387&catid=5&subcatid=61 יש גם את audio-technica ATH-SJ3 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6660&perur=2&t=12&c=308 שאלה: כמה באמת ואם כן איזה , אוזניות כפתור מסוגלים להתמודד עם בס כבד בצורה טובה שתחזיק מעמד לזמן? לגבי אוזניות למחשב ראיתי את - Pioneer SE-M280 ב - 300 שקל קצת מפחיד האוזניות האלה , אני לא יודע אם אני זקוק להם אבל מבצע אז למה לא? יש גם את audio-technica ATH-T22 ב 20…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by thebenjamin,

שלום.. כשאני מנסה לצפות בDVD 5 מלא במחשב הוא משמיע רק את הסאונד של הרקע.. ואת הפסקול של הדמות שמדבר הוא לא... כשאני מנסה לצפות בדיסק דרך נגן DVD שמחובר לטלוויזיה הכל בסדר.. (היתה לי את הבעיה הזאת גם עם DVD ישן ולא ידעתי איך פותרים אותה)

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  24. שלום לכולם ברצוני לרכוש אוזניות In Ear. תקציב: 550שח בכרטיס וויזה נטען - אם הזמנה מחול. סוג מוזיקה: Classic Rock, Metal, Industrial. נקודות החשובות לי: -אטימה כמה שיותר טובה -איכות הצליל כמה שיותר טובה - הצלילים הנמוכים בעדיפות הכי גבהה. -שהיו ניידות, כלומר שלא היו בעלות התנגדות גבהה מדיי ככה ש אייפוד שאפל החדש יסחב לפחות ל 5 שעות מוסיקה. - עדיף שיהיו מהארץ אבל אם יש אפשרות טובה יותר מחו"ל אז זאת לא בעיה אפשר להזמין. - המוסיקה תיהיה מקודדת ב MP3 בביטרייט של 320KBPS. היו לי כמה אפשרויות אבל אני בחפש דעה של מישהו מנוסה יותר ממני. Altec Lansing Im716 Altec Lansing Im616 Altec Lansing UHP 336 Ultimate Ears Super.Fi 3 (חדשות) Ultimate Ears Super.Fi 5 (משומשות באיביי) ועוד שאלה…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by yuvalm2,

קניתי את הכרטיס Connect3D ATI Radeon HD4850, וראיתי שאין לו את יציאת HDMI אותה ציפיתי לחבר למסך שלי על מנת לצפות בסרטי HD, אלא יציאה אחרת הדומה ליציאת S-Video ומכונה HDTV out. מה עליי לעשות כדי לצפות בסרטי HD במחשב עם המסך הנתון? (למסך כניסות HDMI, VGA, SCART, S-Video, component ו-ANT in) האם ניתן להעביר סרטי HD ביציאת ה-VGA הסטנדרטית או באחת האחרות? האם קיים מתאם מתאים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים