עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by LockOn,

היי, לבת דודה שלי יש יום הולדת בקרוב וחשבתי להפתיע אותה ולקנות לה רמקולים חדשים. התקציב עד 150 ש"ח ואני מחפש המלצות.. ראיתי את הCREATIVE A200 .. הם טובים? משתלמים למחיר שלהם? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by MDK,

טוב אז ככה: קניתי ב1.9 בבאג את המכשיר ב700 שקל, וקיבלתי בחבילה: מדריך הפעלה בסיסי, כבל USB, כבל LINE IN, אוזניות כפתור, נרתיק נשיאה וחבל לתלייה על הצוואר, בטריה AA של DURACELL הבאנדל בהחלט מרשים, אם היו מביאים נרתיק לזרוע זה היה מושלם. עכשיו אני צריך לחפש ולהוסיף כסף. ** בינתיים לא מצאתי USB 2 לחבר אליו את הנגן אז בקשר למהירות העברת נתונים אני לא יכול להתיחס בינתיים. (בUSB 1.1 לקח בערך 10 שניות להעביר שיר, שזה נראה לי הרבה) ** *** לא ניסיתי בינתיים גם את התוכנות שמצורפות איתו *** התלהבתי מאוד מהגודל ומהמראה. חמוד מאוד. אח שלי (בן ה25) לא האמין שזה נגן MP3. האוזניות שמגיעות איתו הן לא SENNHEISER אבל הן נחמדות יחסית (שכחתי את החברה). בתור אחד שלא אוהב אוזניות …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ProSoldier,

חבר'ה אני צריך אוזניות מאתר הזה : http://www2.newegg.com/index.asp אני צריך אותם רק למשחקים תקציב 40$. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, סבתא שלי קנתה את הטלוויזיה הנ"ל. ניסיתי לחבר דיסק און קיי בכדי לראות סרטים, אך יש שתי בעיות. בעיה ראשונה היא שלא רואים את כל הקבצים שנמצאים על הכונן. הבעיה היותר חמורה היא שאף קובץ לא עובד. אני מקבל הודעת שגיאה שהפורמט לא נמתך. ניסיתי 4-5 קבצים שונים ובכולם אותה הבעיה. יש לכם מושג למה? תודה וחתימה טובה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. בעת צפייה בסרטים ומוזיקה מה הבעיה? חיברתי את כל החוטים לפי הצבעים. הרמקולים הם של LOGITECH תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shlomom,

שלום, יש לי אוסף גדול של סרטונים קצרים שלפי דברי האספן הורדו באיזה אופן מ-YouTube. קבצי הוידאו (מאות) בפורמט mp4 וידאו: MPEG 4 AVC H264 אודיו: MPEG AAC Audio מה הדרך המהירה והקצרה להפוך את הסלט הזה לפורמט DVD סטנדרטי (כזה שניתן לנגן בכל נגן). בנוסף אוסף של שירים בפורמט WMA2 שמוגנים באיזה אופן. לדוגמא, VLC מנגן את השיר ללא קול - כלומר הוא מראה התקדמות ולא נותן הודעת שגיאה אבל ללא קול. רק WMP מצליח להשמיע אותם. בפעם הראשונה ה-WMP ניגש לאינטרנט להוריד איזה רשיון ומאז הוא מנגן אותם. כאשר אני מנסה ליצור מהם CD Audio התוכנה ImgBurn מדפיסה הודעת שגיאה (מצורפת) על רשיון. מה הדרך המהירה והקצרה להפוך את השירים לפורמט CD audio סטנדרטי (כזה שניתן לנגן בכל נגן). [attachment deleted b…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by overload,

מה האוזניות הכי טובות שאני יכל להשיג בארץ ב250-300 שקל. אני לא צריך שיהיו ניידות. עדיף שיהיו סגורות. ואם אפשר, אני אשמח לכתובת לחנות בת"א שאני יוכל לשמוע בה כמה דגמים. יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by whodosntlikeomri,

שלום אני קונה בקרוב מארה"ב ihp-120 השאלה שלי היא האם האוזניות שאני יקבל איתם טובות? או ששווה שלהקיעה עוד 30$ ולקנות אוזניות אם לקנות אז איזה אוזניות אתם ממליצים באזור ה 30$?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Track,

ה"סקירה" שלי לגבי הX-RAM של Creative. כרטיסי הקול הטובים ביותר למשחקים כיום הם כמובן הX-Fi של Creative. יש כמה גרסאות: XtremeMusic, שהוא הכרטיס הבסיסי עם כל התוכונות של הX-Fi. Platinum, המוסיף את ה I/O Drive שמאפשר לחבר את הכרטיס למערכת קולנוע דרך רסיבר. XtremeGamer Fatal1ty, המוסיף מעל הXtremeMusic כ64MB של זיכרון על הכרטיס. Fatal1ty FPS, המוסיף מעל הXtremeGamer Fatal1ty את ה I/O Drive. Elite Pro, שעולה הרבה יותר וכנראה שווה אם המחיר בגלל איכות הקול. כעת ההתלבטות היא בין X-Fi עם 64MB לבין X-Fi בלי. ככל שאני מבין, זהו ההבדל היחיד בין הכרטיסים. לפי Creative הזיכרון אמור לשפר את הביצועים במשחקים שתומכים בו. הסיבות לקנות כרטיס קול : - לשפר את איכות הקול - לה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Avivo,

יש אפשרות לעשות סרוונד (5.1) כשהרמקולים האחוריים אל חוטיים? יש כזה דבר בכלל? אם כן, איפה משיגים? ואם לא, מה אתם ממליצים ל2.1 אייכותי במיוחד?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by z999,

שלום, בימים אלה אני מתכנן שולחן מחשב חדש שיחליף את השולחן הנוכחי שלי. ניתנה לי ההזדמנות הלא שכיחה לבנות שולחן שיתאים לי בדיוק, ארגונומית ואקוסטית. אני מתכנן ביחד עם השולחן לקנות גם רמקולים, microlab solo 6/7 (כנראה ה6, החדר שלי לא כזה גדול). מה המיקום האידיאלי לרמקולים האלה? אני יודע שיש להם באס רפלקס שאומר שאני צריך להרחיק אותם מהקיר, ובגלל שהם גדולים אני צריך גם להרחיק אותם ממני, מה שזמין אצלי בחדר (השטח הריק, בלי מיטה וארון) הוא 1.7X2.4 מ', מה יהיו המידות האידיאליות למיקום של רמקולים? מה צריך להיות הגובה של הסטנדים שלהם? כמה גדול צריך להיות השולחן? (אני רוצה משהו עמוק, נמוך וארוך, שיהיה בו מקום לדברים מעבר למסכים+רמקולים ושיהיה נוח לישיבה) וגם, אני חושב שלחדר בגודל…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by StarMo,

השימוש העיקרי שלי בסאונד במחשב זה מוזיקה ומשחקים.. אני הולך להיות כמעט תמיד עם אוזניות.. על ה- giga Byte GA 7VRXP שיהיה לי יש כרטיס קול Creative 128 הוא כרטיס טוב? מניח את הדעת? מצאתי שכשאני מחבר את האוזניות לרמקולים ואת הרמקולים לכרטיס קול, אני שומע הרבה יותר טוב.. כדאי לי להשקיע ברמקולים נורמאליים אם אני הולך להיות כל הזמן באוזניות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום. אחרי חפירות ארוכות ברשת מצאתי דגם שאני מעוניין לקנות ב א ר ץ. אבל אני לא מוצא אותו בשום חנות.מביקורות שראיתי בכמה אתרי מוזיקה ונגנים המחיר שלה אמור להיות 400 שקל.אבל אין שום חנות שמוכרת אותה ויש יבואן יחיד שניתן ליצור איתו קשר רק דרך סוכן במייל. מישהו כבר רכש את הדגם הנ"ל בארץ?? אם כן איפה ואם זה מקום אמין תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by din707b,

היי יש לי לוח אם עם כ. קול משולב התומך ב SPDIF, אבל היציאות מאחור ומלפנים הן אנאלוגיות - צבע ירוק רגיל כמו של אזניות. למישהו יש מושג איך אפשר לחבר את היציאה הדיגיטאלית למגבר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by coldplay,

השמועות נכונות? http://www.engadget.com/2006/04/13/real-video-ipod-delayed-by-display-problems-studio-talks/

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אוזניות לCSS במיוחד PC 130 PC 150 PC 155 האם לכולם יש מיקרופון? מה המחירים שלהם בארץ ואיפה ניתן להשיגם תודה נ.ב. אם יש לכם מה להציע משהו אחר בסביבות המחיר הזה תציעו... שוב תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. קיצור: ------------- מבקש את המלצתכם על כרטיס לליכדת וידיאו - עדיף פנימי ולא USB - לשם הקלטות תוכנית מ YES / HOT עדיף - אם קיים - שיישמר ישירות כ MPEG4 (במקום לנפח את ה- HD עם ג'יגה וחצי לכל חצי שעה, ולחפש תוכנת המרה) בפורמט אשר ניתן לצפייה כגון DIVX או XVID מניסיוני האישי אני יודע ש: גם אם רשום MPEG4 במפרט של כרטיס זה לא אומר כלום (יתכן שהכוונה לשימוש בזמן ההקלטה ל 3rd Party Encoder - וגם אז זה בהרבה מקרים לא עובד) אנא המליצו והסבירו שיקולי איכות / שיקולים כלכליים דרישות טכניות: -------------------------- תושבת PCI או PCI EXPRESS X1 (אפשרי גם USB) X1 תאימות עם XP חובה (יתרון לכרטיס שמתאים גם ל W7) דרישות נוספות: --------------- אני מחפש אחר כרטיס ש: 1) טווח מחירו 150 -…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום רב אשמח מאוד לקבל בבקשה המלצה על כרטיס קול פנימי, דו ערוצי, איכותי ביותר, למחשב עם חלונות 10. המחשב יחובר למגבר סטריאו איכותי וישמש כמקור לשמיעת מוסיקה. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by yuvalkob,

מה לא בסדר בתמונה הזאת? אנשים קבלו את הטכניקס החדשים אני מניח שהמבינים (וממש לא צריך להיות מבין גדול) שמו לב שלדבר המדהים הזה אין מחט זאת משום שהוא למעשה פועל על דיסקים ומדמה עליהם את פעולת הפטיפון, משמע שאפשר לעשות על הדבר הזה סקרצ'ים ומה שעושים על ויניל רגיל! זאת למעשה התשובה של טכניקס לפיונייר עם הcdj1000 שלהם, הטכניקס אמור להתעלות עליהם (רק תסתכלו על הדבר המדהים הזה). הדבר הזה אמור להיות מוצג בתערוכת פלאסה שנפתחה שלשום אם אני לא טועה. לידו אתם רואים מיקסר שנראה "רגיל" אך הוא למעשה מתחבר עם הפטיפונים באמצעות כניסות דיגיטליות וזה כבר אומר הכל.... לא יודע אני אישית לא יכול להוריד את העיניים מהתמונה הזאת...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מה הבאנדל שבא עם ה X5L ? והאם השלט כלול בו? אם לא, כמה עולה שלט? האם בM5 (אם אני לא טועה בשם) יהיה כלול שלט? ובכלל, אם אפשר את הבאנדל של האייריבר H3XX לעומת הX5, תודה! (שלטים בעיקר. P: וכמה העלות שלהם)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yoavbd123,

אהלן, אני ממש בכיוון של לקנות את ה Z5500 של LOGITECH לאחר התיעצויות במספר פורומים. היות וזו מערכת שנשמעת אידיאלית לצרכים שלי (חדר קטן, ובעיקר סראונד לסרטים ומשחקים) וגם לתקציב שעומד על סדר גודל של 2000 ככה שהבנתי שהיא ממש יושבת עלי טוב. אני רוצה לעבור לפרטים הקצת יותר טכניים עכשיו. קודם כל היציאת אודיו מהמחשב שלי היא יציאת S/PDIF . ובPS3 שלי יש יציאה שנראת דומה ואצלה כתוב DIGITAL OUT ומתחת כתוב OPTICAL. ככה שאני דיי מבולבל. היציאה נראת משהו כמו : בצורה של המסגרת של הכבל הזה, למרות שלא ראיתי מקום לכניסת הפין הבולט. אז אני לא ממש יודע אם זה OPTICAL או DIGITAL. הייתי שמח אם תסבירו לי קצת מה ההבדלים, איך כל אחד נראה, ואיזה כבל אני צריך לקנות בשביל זה. בכל מקרה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לאחותי (24) יש יומולדת עוד כמה ימים ואמא שלי רוצה לקנות לה נגן MP3 חדש. היא רוצה נגן פלאש 1GB שתומך בעברית מלאה. אין הגבלת תקציב. על מה אתם ממליצים ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. עד היום השתמשתי במערכת בתור רמקולים שהייתי נשאר איתה אם אחי לא היה לוקח אותה... אבל בגלל שאני לא יכול לשנות את המצב אז אני צריך לקנות רמקולים והחלטתי לקנות גם כרטיס קול באותה הזדמנות. החלטתי לקנות סראונד, אני משתמש בעיקר למוזיקה ומשחקים במחשב. אין לי הרבה כסף, בסביבות ה500 לשניהם, אני יכול לעלות ל600 אם 500 לא יספיק אבל לא מעל... למישהו יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מסך 55 אינץ' LED ומעלה FULLHD SMART TV ותלת מימד עדיפות לחברת Samsung ... תקציב עד עשר אלף.. על איזה דגם אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. האם כדי לנסוע על אופניים עם ה h10?{כשהוא מנגן כמובן}. נסיעה בת 10 דקות, לא ארוכה. האם זה יהרוס את ההרדיסק של המכשיר או משהו?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.