אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך 37 אינץ'.. עברתי בזאפ ומצאתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 קראתי את החוות דעת (היו 6) וכולם אומרים שהמסך טוב. עכשיו רציתי לראות אם גם פה יש אנשים שממליצים על המסך הזה. ראיתי גם שהמחיר ב-dailysale ממש שווה, ושיש המון ביקורות טובות על החנות הזאת. אז אם יש אנשים שקנו משם זה יעזור שתתנו לי חוות דעת. (למרות שיש המון חוות דעת על החנות הזאת בזאפ) תודה ענקית מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות את ה DAC/AMP הזה כבר כמה ימים. ובאמזון אזל המלאי וכל מקום אחר שאני מוצא את המוצר הזה האתר נראה לי shady מידי. אם מישהו מוכן לעזור לי למצוא מקום שאני יכול לקנות את המוצר הזה אני יודה לו או לה מאוד. עדיפות מאתר או חנות ישראלי אבל אם אין אז מחול גם בסדר. אפילו מוכן לקנות מיד 2 ממישהו שמוכן לוותר על הHP-A3 שלו או שלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי שני סטים של רמקולים, סט אחד של IEM וסט שני של JBL, אף אחד מהם לא חדש במיוחד אבל הם אחלה של רמקולים, אבל אין לי מושג מה עדיף בתור הקדמיים שלי [הזוג השני פורש לכרגע - יש לי PEERLESS חדשים בתור רמקולים אחוריים] תמונות :
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם p43-es3g עם כרטיס קול מובנה כמובן אני שומע הפוך, שמאל זה ימין וימין זה שמאל זה ככה גם ברמקולים וגם באוזניות (עליתי על זה דרך אוזניות ששיחקתי באיזה משחק) שאני נכנס לדרייבר של realtek ועושה בדיקה לרמקולים שמופיע לי שמתנגן רמקול שמאל שומעים בימין וכך ההפך אני לא יכל להחליף בין המקומים של הרמקולים כי אני משתמש ברמקולים מובנים של טלוויזיה\מסך מחשב ובאוזניות אני לא יכל להפוך אותם כי המיקרופון יורד רק לצד אחד זה בעיה בכרטיס קול\לוח אם? או שיש אפשרות לשנות את זה במחשב? אני משתגע מזה.
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לשימוש עם creative zen microphoto תודה
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי יש לי אוזניות קטנות (שנכנסות לאוזן) והן נשמעות לא רע בכלל יחסית למחיר (בסביבות ה-50-60 שקל.. לא השקעה מטורפת). הבעיה (הידועה) היא שהמגעים מהכבל לתקע שמתחבר למערכת\לנגן לא ממש טובים ולפעמים צריך לשחק עם הכבל עד ששומעים טוב. קניתי אותן אתמול אבל אני לא חושב שאפשר להחליף (וגם לא חושב שזה יעזור, בחדשות זה בטח יהיה אותו דבר, ואני דיי מרוצה מהן בסך הכל). בקיצור, למישהו יש רעיון יצירתי כיצד לדאוג לכך שהאיכות תהיה תמיד הטובה ביותר שאפשרית? תודה. עריכה: כותרת.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה הh10 רק ללא רדיו במחיר יותר זול, יש גם 6go שזה 6 גיגה המחיר יהיה 229 במוקם 249 יורו (נראה לי)
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי במחשב מודם-פקס 56K Intel HaM Data Fax Voice 5628 כמובן שעדיף שתקליט את השיחות לפורמט חסכוני (MP3) ולא אכפת לי מה היא תעלה, העיקר שתהיה פשוטה להפעלה לצרכים ביתיים בלבד
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע לדיוידי הנייד הזה, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי שום ביקורת על המכשיר, אולי חבר'ה שבפורום מכירים את המכשיר ויש כל שהיא ביקורת האם שווה לי להשקיע 600 ש"ח על המכשיר? אני חייבת תשובה עוד היום כי היום אולי אני אלך לרכוש את המכשיר. תודה, דפנה..
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
אני צריך משהו בנפח 512 מגה או ג'יגה, שיהיה פשוט להפעלה. לא רוצה לשלם יותר על אופציות שיהיו מיותרות כמו רדיו, voice recorder וכו'. די חשוב שיוכל לנגן גם WMA, אבל אני אתפשר גם על נגן טוב שלא עושה את זה. אם מישהו מכיר ויודע לספר על נגן ספציפי שתומך בעברית (או אפשר לשדרג לו FW לגרסה שתומכת עברית) זה מאוד מאוד מאוד יעזור לי (הבנאדם לא שומע מוזיקה לועזית! בכלל!) אני לא מכיר כ"כ את מה שהולך בארץ וגם יוצא מנק' הנחה שיהיה יותר זול לקנות בארה"ב אבל אם אני טועה, אני אשמח אם תתקנו אותי. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אחרי סקירה די ארוכה והמלצות רבות החלטתי לקנות את הDT990 עכשיו אני רק צריך קצת עזרה באיזה כרטיס קול לרכוש אני מתלבט בין שני כרטיסי קול... Sound blaster Omni 5.1 שהוא usb עם Amp 600Ohm או Sound blaster Z pci השימושים הם גיימינג וmusic production חובבני . הדילמה היא גם מבחינת יציבות של דרייברים וכו' כי אני בטוח שיש הבדל בין usb לpci מהבחינה הזאת.. אשמח לקבל ייעוץ ועזרה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני התחלתי להסתובב לאחרונה באתר www,misticriver.net.. למי שלא יודע זהו אתר שלם שמושקע לנגן IRIVER.. אז בקיצור אני רואה שם הרבה את השם ROCKBOX.. ממה שהבנתי זוהי תוכנה לשיפור ביצועיו של הנגן או משהו כזה.. אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על התוכנה ואף להוסיף קישור להורדה אני אודה לו מאוד.. בתודה מראש, borissurets
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי לפני 3 חודשים את ה sony 1000xm2 והאיכות בכלל לא משהו איזה כרטיס קול ישפר לי את החוויה? תקציב עד 800 שקל צריך כרטיס קול מיני בגלל שאני משתמש בהם במכון כושר.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך אוזניות אלחוטיות למחשב.. אני לא מחפש משהו ברמה הכי גבוהה בארץ אני צריך אותם בעיקר ללילה כדי לשמוע שירים ולשחק בלי להפריע ולהעיר את כל הבית.. אין לי ממש תקציב מוגדר כי אני לא יודע כמה הדברים האלו עולים אז תציעו מה שנראה לכם סביר מבחינת מחיר ואיכות. הייתי באייבורי והם אמרו לי שיש להם שם רק אוזניות של פיליפס שפועלות על אינפרא אדום וצריך קשר ישיר בין האוזניות לחיבור שלהם וכל דבר שיעבור באמצע יפריע אז זה לא ממש מה שאני מחפש.. מכירים משהו שיכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום לכולם לפני שבועיים קניתי את הSOLO6C והיום אני נוסע לאיקאה (עוד שעה בערך) לחפש מתקן שיתאים לרמקול אני רוצה לקנות סטנד לרמקול הימני שלי כי הם קרובים אחד לשני וקרובים אליי. השולחן בגובה 75 CM ואוזן שלי בגובה של הרמקול אם הוא מוצב על השולחן. הנה תצלום של החדר שלי : המסך בגודל 19". השאלה שלי היא : איזה סוג של סטנד מומלץ לי לקנות ואיך למקם את הרמקולים? אני מתכנן לקנות סטנד אחד לרמקול הימני ולשים אותו בצד. תודה רבה תשובות יעזרו לי לפני הנסיעה לאיקאה דרך אגב, המוזיקה שאני שומע היא מוזיקת טראנס אז הבאס חשוב לי מאוד http://www.up2me.co.il/images/99757974.jpg http://www.up2me.co.il/images/30269611.jpg[/td][/tr][/table]
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_157 אני מתלבט בין הרמקולים שעולים 600 וה- ש"ח640..z-3 מעץ וz-3 רגיל..וה-z-4... מישהו יכול להציע לי...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על רמקולים למחשב בשביל חבר שלי. הוא מתכוון להשקיע עד 300 שקל בארץ או 80 דולר בארה"ב כי דוד שלו מגיע לארץ. (השאלה היא עד כמה קשה יהיה גם להכניס אותם לארץ) תודה לכולם נ.ב. אין לו כרטיס קול מיוחד, אבל עדיין עדיף את היחס הטוב ביותר של איכות לעומת התקציב.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה הזו נראית טיפשית, אבל לפחות הנגן שיש לי (iRiver H10) לא עונה על הצורך. יש לאמי אוסף של מאות קלטות טייפ. האם יש נגן שיאפשר גישה נוחה לקלטות (אחרי שמעבירים אותן דרך מחשב, למשל) ולחומר חדש שהיא מקליטה דרך מיקרופון? זה אומר: ארגון טוב של מאות רשומות, למשל לפי שם מחבר, שם כותרת ושם מסילה. תמיכה טובה בעברית. אפשרות להקליט ממיקרופון (פנימי ורצוי גם חיצוני) ולתת שם לחומר שהוקלט (אני מניח שצריך להתחבר למחשב לשם כך). ממשק מאוד פשוט, רצוי עם הוראות על המסך (לחצי כך וכך כדי להשמיע, כך וכך כדי להקליט)
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין כמה דגמים Canton MOVIE 60 Boston MS8000 Boston MS4000S Morel BEAT85.1 איזה מהרמקולים הבאים הכי איכותי לבכינת סאונד? או שיש יותר טובים מהם בתקציב זה אז תמליצו
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן רמקולים של מירולאב ולא שומעים טוב את הבאס ורק שאני משחק עם הווליום של הבאס הוא עובד טוב וגם זה מקס' לשיר אחד מה אני יכול לעשות? דגם הרמקולים Microlab M-700U
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
קניתי apex dvx 2410 צרבתי סרט עם קובץ SUB וכאשר אני מפעיל אותו זה מנגן והכל רק שהכתוביות הפוחות מה אני עושה ???? איך אני יכול לסדר את זה ???
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
יש לי Hauppauge 150 MCE שמחובר ב-SCART לממיר HOT ומשם ל-S-Video של הכרטיס. במעבר ערוצים/פתיחת התוכנה הצבעים דפוקים: אם כי זה אמנם מסתדר לאחר מספר שניות: זה קורה לי על 2 מחשבים שונים ועל מספר תוכנות נפרדות, כך שהאלמנטים היחידים המשותפים זה הכרטיס והכבל SCART to S-Video. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך פותרים אותה? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
1.מה עדיף לקנות מבין הנגנים הניידים האלה? 2.מה היתרונות של הav340 על הav440? 3.האם גם לAV340 אפשר להעתיק תמונות ישירות ממצלמה דיגיטלית (לא זאת שמתחברת למכשיר אלא אחרת)? 4.מישהו יודע מה המחירים שלהם? 5.מה יותר איכותי archos או iriver?
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם יהיה שיפור במידה ואני יקנה את הכרטיס קול הזה http://tms.co.il/product/10024 ויחבר אותו בחיבור דיגיטלי לרסיבר HARMAN/KARDON AVR 142 (5.1 CH( לבין אם אני ישאיר את הכול כמו שהוא כשאני משתמש ביציאה הדיגיטלית של הכרטיס קול המובנה ללוח אם של ריילטק ? או שבכלל עדיף לחבר לכרטיס קול של קראייטיב באנולוגי ? שווה את הכסף בכלל ? יהיה הבדל ? השימוש זה סרטים ומוזיקה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-