אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי ממיר HOT HD עם יציאת HDMI בלבד וכבל HDMI שסופק מהחברה וברצוני לחבר אותו למסך שלי שיש לו רק כניסת DVI-I. עם הממיר סופק כבל HDMI שעבורו קניתי מתאם מ-HDMI נקבה ל-DVI זכר, החיבור במתאם הוא Dual Link. כאשר אני מנסה לחבר את המסך לממיר אני מקבל הודעת שגיאה על המסך שבה רשום Signal Error ומופיעים שלושה ערכים. הערך הראשון הוא fD והוא נראה תקין, הערך עבורו הוא 74.1 Mhz. מתחתיו יש שני ערכים מהבהבים באדום וכנראה שהם גורמים לבעיה. הערכים הם fH שהערך שלו הוא 78.1 Khz ו-fV שהערך עבורו הוא 50.1 Hz. מישהו יכול לעזור לי לאבחן ולפתור את הבעיה? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות, קיבלתי הרבה המלצות על AKG K518, אבל כולם אומרים שצריך לשמוע אוזניות לפני שקונים אותם [כי בכל זאת, עיניין של טעם] אז השאלה שלי - איפה באיזור ת"א אפשר להתנסות באוזניות לפני קניה? אני לא צריך לשבת על 100 דגמים שונים, כי יש לי כבר קצת ניסיון, כל מה שאני רוצה זה לנסות את הAKG ולהשוות אותם למה שכבר ניסיתי חשבתי על כלי זמר, נראה לכם שאפשר לנסות שם לשמוע? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Cable&DB246882=246902 תודה..
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול איזה כרטיס טלוויזיה כדאי לקנות? הייתי רוצה אחד עם כניסת קומפוננט (בנוסף לכניסות הרגילות) ושמאפשר הקלטה בזמן אמת והקפאת תוכנית טלוויזיה. חשוב לי גם שהיה IR BLASTER. התקציב הוא כ- 600 שח , עם אפשרות לחריגה במידת הצורך. חיפשתי כבר בהרבה מקומות וראיתי את הסקירה על Compro VideoMate E900F שנראה מעולה אך במחיר יקר למדי של 830 שח ובלי IR BLASTER... תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איזה סוגי קבצים די וי די נייד קורא בד"כ? אם יש קובץ מסיומת שהוא לא קורא כמו WMV לאיזה סוג כדאי להמיר אותו (מבחינת גודל למשל)? תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי, אני עובד במחלקה קטנה עם עוד מעט אנשים יחסית, ויש לנו לא מעט משמרות של 2 אנשים או אפילו משמרות לבד (לילה, סופ"ש) יש לנו כאן טלוויזית CRT ישנה 21", וחשבנו לקנות במקומה 32" חדשה, שתוכל לנגן לנו תכני HD מדי פעם, ולהתחבר לממיר ה YES שלנו כאן, פלייסטיישן או XBOX מזדמנים (אם מישהו מביא מהבית למשמרת לילה למשל) וכו'. (אבל בעיקר למחשבים - לפטופים שונים ומחשבים נייחים עם כרטיסי מסך OB לרוב, לצורך הצגת סרטים מהמחשב על ה TV) אני מחפש הצעות לLCDים הכי איכותיות שאפשר למצוא בתקציב כזה דל, גם יד שניה אם אתם מוצאים משהו ספציפי - יהיה נהדר. משהו שיש לו כניסת VGA בין היתר יהיה נהדר, אם יש גם SVIDEO או HDMI זה יתרון עצום, בכלל - ריבוי כניסות זה ייתרון. אשמח להצעות שלכם אם מישהו מכיר טלו…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
למרות שאני מאוד אוהב את האוזניות שלי, אני מתגעגע לנפח שהיה לרמקולים. האם הלוג'יטק שבכותרת שווים את תוספת המחיר, או אולי יש לכם דגם שלישי להציע? מעוניין במערכת 2.1 חדשה בתודה מראש, אורן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן, איך אני מחבר אותו ובכלל אם אני יכול לחבר לכל מחשב? יש לי כרטיס קול של 2.1 ערוצים שבעזרת דרייבר שלו אני ממיר אותו ל 5.1 (או משהוא בסיגנון) הבעיה היא שאז אין לי מקום למיקרופון...חשבתי אולי אני יכול לחבר פנל קידמי וזה יפתור לי את הבעיה. אם לא אולי יש לכם פיתרון אחר (חוץ מלקנות כרטיס קול חדש...!!!)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות in ear טובות בשביל מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. עד עכשיו חשבתי על: Razer Pro|Tone™ m100 AKG K324P Sennheiser CX300 Black Koss KEB20DVD Stereophone Steel Series Siberia In-Ear Headset - Black אזור ה200 זה התקציב
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני לא מצליח לכייל את השלט של יס לטלויזיה שלי.. ניסיתי: ללחוץ עד שיהבהב פעמיים > לשים קוד >לנסות לכבות ללחוץ עד שיהבהב פעמיים > לשים קוד > ללחוץ שוב עד שיהבהב פעמיים > לנסות לכבות עשיתי גם עם ה991 וה993! השלט פשוט לא רוצה לעבוד עם הטלויזיה.. למישהו יש ניסיון עם הטלויזיות האלה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לפני כמה ימים לצרוב אלבום אחד שיש לי ב-RIP ל- FLAC ופתאום הנירו אומר לי שאין אפשרות לצרוב קובץ אודיו של FLAC. רציתי לדעת למה זה קורה ואם יש אופציה לאכוף את "המגבלה" בצורה כזו או אחרת שמשלבת בתוכה שימוש בתוכנת צריבות אחרת/ המרת הקובץ לפורמט אייכותי אחר או דרך אחרת שלא עלתה במוחי הקט.. תודה ויום טוב אנשים!
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי מעונין לקנות את אלטק לנסינג VS2421 . קראתי שיש בעיות של זמזומים ורעשים בבאס בזאפ ומכל מיני גולשים. האם הבעיה מוכרת בכל הרמקולים מדגם זה? אני מתלבט גם בין דגם X210וLogitech- האם יש המלצות לרמקולים אחרים טובים ברמה של עד 300 ש"ח בעיקר לשימוש של מוזיקה שיתנו איכות סאונד נקי וצלול ככל שאפשר ברמת המחיר הזו ? תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה טוב יותר? הכרטיס OB שעל לוח EP43 של GIGABYTE או ה-CREATIVE שאמרתי קודם?
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קראתי מספר מודעות ורציתי לדעת האם עדיין הrp-21 הם המומלצות בתקציב של עד 500 שקל אין סגנון ספיצי של מוזיקה אבל בגדול של מוזיקה שחורה ג'אז וקצת רוק קל אממ הכרטיס קול הינו של הלוח אמ מדגם ga-p35-ds3 זה מה שנוגע לאוזניות בנוסף לכך אני מעוניין בהמצלה על נגן mp3 שיספק איכות סאונד טובה נוחות שימוש נגן מבית טוב לא איזה חברת מדבקה התקציב שלי הוא בסביבות ה1000 שקל..יש אפשרות של קנייה בחו"ל ראיתי לא מזמן את האייפוד טאץ' ודי אהבתי ... אשמח לקבל חוות דעת והמלצה על אוזניות בתודה מראש junior_mg ליאור
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי רמקולים חדשים... בהתחלה עבדו בסדר גמור, ועכשיו שחיברתי אותם למחשב חדש, אז אחריי יומיים או שלוש הם התחילו לזמזם, בעיקר בטונים גבוהים... הרמקולים חדשים לגמרי.... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס לPCI וחיברתי גם ממיר של YES בחיבור אנטנה (אין לי מושג איך באמת קוראים לו, מן חיבור נקודה כזה) כשהמחשב מכובה, והדלקתי אותו. התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של הכרטיס, הכל בעיקרון הלך חלק. כשאני מפעיל את התוכנה, היא לא מראה לי את הממיר. היא רושמת לי Device is Not Ready. אם אפשר לקבל הסבר איך להגדיר את הממיר, זה יהיה נהדר... או שזה בכלל לא הצורה שבה צריך לחבר אותו? אם זה המקרה אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי איך כן לחבר אותו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך. אני מקווה שזה בכלל המקום הנכון לשאול, אם לא תפנו אותי אליו 8) תודה חבר'ס :)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות LCD 32 ואני צריך עזרה בבחירת החברה + הדגם בנתיים ראיתי את הדגם הזה Samsung LA32A450 LCD (קישור לדגם בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 ) מה אתם אומרים עליו? האם יש הערות או המלצות אחרות? ד"א התקציב שלי הוא 3000-3500 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום. המליצו על הסט בפוסט קודם כאן בפורום. רציתי לשמוע עוד דעות עליהם, ואיך הם לעומת ה- Z2300 של לוג'יטק. השימושים שלי: בעיקר משחקים, אחרי זה מוזיקה. אין לי מקום למשהו חוץ מ- 2.1 בחדר. תקציב: 1000 עד 2000 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
השימושים שלי הרבה מחשב לראות טוב נקי בלי מתיחות שתתמוך נייטיב רייט וקצת טלוויזיה ואני מתכוון לדגם הזה של LG 32LG60UR איך הוא ובאיזה מחיר שווה להשיג אותו רצוי 3 שנים אחריות של ח.י vip ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
תודה מראש... אני מניח ש VS2421 מהווה אופציה אשמח להמלצות ולהצעות לגבי רמקולים נוספים כמובן..
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל בפרויקט לבניית מגבר האוזניות MHM ומה שנראה די פשוט בהתחלה (קונים את כל החלקים ומרכיבים) הסתבר להיות די מורכב. אז הנה כמה שאלות שאני מתחבט בהם: 1. MOSFET או BJT ? ההבדלים בינהם מתוארים בכל מיני מושגים אודיופילים שאין לי מושג בהם ("חם", "בהיר" וכו). לרוק ומטאל איזה מהם אני רוצה? 2. סוג הקבלים. כבר ראיתי שהבבדלים במחירים יכולים לקפוץ כאן מאד גבוה, אבל בהנחה שאני רוצה להשתדרג כאן, על איזה שילוב אני הולך? אנשים מתאים הבדלים של שמיים וארץ בין סוגי קבלים עם ערכים זהים, ממש לא הבנתי את הקטע, אבל בהנחה שהשאר נורמלים ורק אני המשוגע, על מה ללכת? 3. זוג הטרנזיסטורים ביציאה. גם כאן מדברים על הבדלים במונחים אודיופילים, אני צריך מתרגם גם כאן. יש לי ניסיון בהלחמה וידע מסו…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Guitar rig כמגבר לגיטרה, אני מחבר את הגיטרה בליין אין למחשב... הבעיה היא שיש לטנסי [דיליי] בסאונד.. המליצו לי להשתמש בדבר שנקרא ASIO.. שנתמך בחלק מהכרטיסי קול.. 1. תמליצו לי על כרטיס קול בטווח של 200 שקל שיש בו ASIO ויכול להתאים (שמעתי שבAUDIGY2 של קרייטיב יש) 2. איך אני אמור להשתמש בדבר הזה? שמעתי גם כמה דברים על תוכנה שהופכת כל כרטיס קול לASIO וזה לא עובד..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני צריך קולנוע ביתי אבל אין לי באמת מושג בזה. מה שאני יודע נכון לעכשיו: צריך מסך טוב. צריך רסיבר (מזה בכלל?). DVD . רמקולים. האם אפשר לקבל הסבר קצת יותר מעמיק על העסק הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ערב טוב רבותיי המלומדים , מניסיונכם ! עד כמה איכותית יציאת האוזניות הקיימת במגברי שנות ה- 70 (וינטאג') ? כלומר , האם היאמיועדת גם עבור אוזניות הקשות לדחיפה הדורשות הגברה . כדוגמת ה - AKG 340 להזכירכם מדובר בעכבה של 400 אום . או שעדיף מגבר ייעודי לאוזניות . וכל פיתרון אחר , אמנם , זה חיסכון כספי , אבל גם חיסרון באיכות !! ניצוץ
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר את הX-BOX למחשב לכניסה אופטית שיש לי בכרטיס קול שאני מגדיר ב X-BOX סטריאו שומעים טוב שאני משנה את זה לדולבי דיגיטל שומעים רעשים בלבד תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-