עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by zurkin1232,

אני רוצה לקנות כרטיס קול בחיבור USB, לשימוש במחשב נייד (כרטיס הקול המובנה לא שווה הרבה). הכרטיס ישמש לצפיה בסרטים, ויחובר לרסיבר (מע' קולנוע ביתית). אשמח לקבל המלצות כיוון שאני לא מכיר כלל את התחום הזה. לגבי תקציב - 200-300 נראה לי די והותר, 400 כבר קצת יקר לי, אבל נראה על פי ההסברים שלכם. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  2. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני לא כול כך מבין בכרטיסי קול בגלל זה אני מבקש את עצתכם בנושא זה . אני מחפש כרטיס שיתן לי סאונד איכותי .. ברמה של audigy 2 zs ויותר הצעות יתקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אהלן, אני מחפש כרטיס קול איכותי עם כניסת XLR. בתור אחד שלא מבין הרבה בתחום, על מה צריך להסתכל בבחירת כרטיס קול? אגב, הממשק לא משנה (USB / PCI). כל עזרה בנושא תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  4. Started by eagle1,

שלום לכולם, חיברתי את המחשב למערכת בבית, יש לי רסיבר HARMAN KARDON איכותי ורמקולים של של B&W. הכרטיס קול הוא ON BOARD דפוק לחלוטין מבחינת סאונד שאפילו את צליל הכיבוי של WINDOWS לא הייתי נותן לו להשמיע. ברגע שאני מגביר ווליום הכל מחרחר, שלא לדבר ען העלאת צליל המיד ואז כבר אני מסתכן בהריגת המערכת שלי. בקיצור ולעניין, איזה כרטיס אני יכול לקנות שייתן איכות צליל כמו זו שיוצאת לי מה CD במערכת. איכות חשובה ולכן מחיר לא כל כך. כרטיס בלי פשרות אבל למוסיקה וסרטים לא למשחקים. בתודה מראש.....

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by f16qwe,

היי תקשיבו יש לי מערכת קולנוע ביתי (5.1)שאני רוצה לחבר אותה למחשב עם חיבור דיגיטלי מסוג:COAXIAL התקציב שלי הוא עד 450 שקל אני צריך כרטיס קול שיש בו את החיבור לכבל COAXIAL... כול השאר אני לא צריך אני משתמש בכרטיס המובנה של המחשב בקצה אני צריך כרטיס קול טוב בתקציב של עד450 שקל שיש לו תמיכה ביציאת DTS ופענוח דולבי דיגיטל 5.1 (אם צריך להוסיף עוד פרטית תגידו)

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by Idan-h,

אני צריך המלצה לכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב הזה. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה לשאלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by Matan D,

כמו שכתוב בכותרת אני מחפש את הכרטיס קול הכי משתלם לתקציב של עד ל-200 שקל * יש לי creative 2.1 2500 אם זה עוזר לכם... אבל אני צריך בעיקר שיתאים לאוזניות שאני יקנה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by T A M I R,

שלום לכולם. אז כמו בכותרת...אני צריך כרטיס קול שישמש..למשחקים..אבל גם לעריכת מוזיקה ובכל הנושא של תיקלוט..דרך המחשב..אם למישהו יש הצעה טובה שיביא..אבל שיתן קישור לחנות ממנה הוא הביא אותה.. תודה..

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by fenix5545,

אני צריך המלצה לכרטיס קול חיצוני או פנימי זה לא משנה לי כדאי שיהיה לו חיבור MIDI לא חובה הכי חשוב לי זה האיכות שמע שלו יש לי בסביבות ה400 ש"ח אני יכול גם ב500 אבל רק אם יש הבדלים ממש ממש ממש ממש גדולים אני לא רוצה לעבור את ה400 תודה רבה על העזרה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by gil_k,

אני מתלבט בקניית כרטיס קול חדש, השימושים שלי יהיו למוזיקה ולמשחקים- אני צריך את הכרטיס שמשלב את שני הדברים בצורה הטובה ביותר אני מתלבט בין : Creative X-Fi XtremeGamer CREATIVE AUDIGY 2 ZS M-AUDIO REVOLUTION 5.1 או שבכלל יספיק לי כרטיס קול כמו ה Creative Audigy SE 7.1 ב165 שקל מKSP? בבקשה תענו, גיל.

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  11. אני זקוק לכרטיס קול בסיסי עם יציאה קוקסיאלית ע"מ לחברו למגבר של מערכת קולנוע ביתי (לא מעוניין ביציאה אופטית) אין צורך בתוספות, כי כל השליטה תעשה מימלא דרך המגבר. תמיכה ב 5.1 כמובן אך אין צורך ביותר מזה

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  12. כפי ששמתם לב בדיון הקודם שלי ביקשתי המלצה לאוזניות ורמקולים אחרי קריאה רבה של ביקורות והמלצות ממכם רכשתי את הsolo 7c ואת ה jvc ha 500s שאמור להגיע במשלוח מאייבי בעוד כמה ימים. כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח האם Gigabyte P35-DS3L אני שם לב שב7C יש פונטיצאל לא ממומש מבחינת באסים עמומים שיכולים להיות יותר מדוייקים ופחות להשתלט על הצליל, צלילים יותר צלולים וכו' השאלה היא עד כמה כרטיס קול חיצוני יוכל לעשות שינוי בנדון האם יהיה שיפור משמעותי או שיפור מזערי שלא ישמעו בהבדלים? כנ"ל לגבי האוזניות למרות שעדיין לא שמעתי אותם העדפה לכרטיס קול שיתמוך גם ברמקולים וגם באוזניות. השימוש שלהם הוא בסלון ליד הטלויזיה בטווח של 2.5-3 מטר בין הרמקולים לבין המאזין והרוחב של הסלון הוא 8…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום. לגבי המחיר, אני גמיש אם זה שווה את זה. כמובן שעדיף כמה שיותר זול ושיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר. את הכרטיס אני קונה בחול. השימוש שלי מתחלק : סרטים - 50% מוזיקה - 40% משחקים - 10% המליצו לי על Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio או Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro כדאי? תודה.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  14. היי. אני רוצה לקנות כרטיס קול על מנת לשפר את האיכות ב logitech x-540 שלי, שכן כרגע הם מזעזעים (מבחינת המוסיקה כמובן). בכל מקרה, First things first: האם כ.קול בכלל ישפר את האיכות ברמקולים? קבצי המוסיקה שלי הם באיכות של 320kbps. ולגבי האוזניות (ATH-AD700) ? עכשיו לעיקר: במידה וכרטיס קול אכן ישפר את האיכות (עכשיו פשוט שומעים קצת רעש סטטי בכל השירים + משהו בסאונד פשוט נשמע חסר, אני לא ממש יודע איך להגדיר את זה. כמובן שהרעש הסטטי נעלם באוזניות, כך שאתם יכולים להיות בטוחים שזה הרמקולים), איזה מומלץ? כמו כן זה לא משנה לי אם הוא יהיה חיצוני או פנימי. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ערב טוב, אחי התחדש לו במערכת רמקולים של לוגיטק X-530, כמו שאתם בטח יודעים המערכת היא בתצורה של 5.1. הכרטיס קול המובנה שלו בלוח יוצר רעשי רקע..אז וויתרנו עליו מראש. ולכן אני מחפש כרטיס קול שתומך בתצורה הזאת אבל בתקציב נורמלי של 200+- שקלים. אחי לא איזה חובב מוזיקה מושבע, הוא רק רוצה לשמוע "בכל הרמקולים". לפי מה שאני יודע האפשרות לשמוע בכולם קשורה במקור שמנגן אם זה שיר או משחק, תקנו אותי אם אני טועה. בכל אופן עשיתי חיפוש בחנויות וכו, ויש משהו ספציפי שלא ממש מסתדר לי, העניין הוא שכרטיסי קול שרשום עליהם שהם תומכים, הינם בעלי מספר יציאות מוגבל לרוב כמו בכל כרטיס סטנדרטי, מה שהעלה את השאלה איך הם תומכים ב5.1 אם הם רק בעלי מספר יציאות שכזה. אני מבין שיש פה איזשהי תמיכה תוכנתית א…

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  16. בנוגע לכרטיס קול- ישמש לאוזניות שאני אקנה ולרמקולים ATP-3 של Altec Lansing.. האוזניות צריכות להיות סגורות מוזיקה- לרוב מוזיקה של פעם, שנות ה-60-70-80, מעט 90, בכלל לא מאזין ל-2000+. סרטים- תוכן באבחנה גבוהה, 720p, 1080p. אם זה משנה אם מדובר ב-DTS או לא, אז תשאלו.. אני לא יודע. הערות: 1. כרגע אני עם אוזניות פשוטות ועם הרמקולים שציינתי, לרוב אני משתמש באוזניות כי רעשי הרקע מפריעים לי להנות מהרמקולים וכי ווליום גבוה מידי מפריע לאנשים. 2. בעבר פתחתי דיון דומה אך ללא כרטיס הקול, המליצו לי על ה-RP21 של Equation. אהבתי את איך שהאוזניות נראות והמחיר סביר בהחלט. ממש לא אתנגד להמלצות על אוזניות נוספות. ולא, אין לי את הראש להסתובב בחנויות של ציוד מוזיקה ולהאזין לכל מיני אוזנ…

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by jambo7,

שלום הייתה לי מערכת סטריאו שהלכה לעולמה . אני רוצה שהמחשב יחליף אותה. אני מחפש כרטיס קול ורמקולים שיתנו לי איכות צליל גבוהה דרישה נוספת היא שאני צריך לחבר לכרטיס הקול הזה אורגן או קומפקט דיסק או DVD ז"א שצריך כרטיס קול שיאפשר כניסה של מכשיר נוסף . תודה

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  18. שלום לכם. אז ככה יש לי רסיבר של PIONEER VSX-D508 רמקולים קדמיים של JBL (לא זוכר דגם אבל רצפתיים) רמקול סנטר וזוג אחוריים של ADC. הקנייה הייתי לפני כ 4שנים. היה לי עד לפני חודשיים לוח אם של אפוקס עם כרטיס קול של ערכת השבבים של NIVIDA2. איתו הייתי מעביר לרסיבר 5.1 ערוצים. (דרך 3 כבלי RCA). לאחר שנשרף קניתי לבנתיים לוח אם של אסרוק בעל כרטיס קול של ערכת השבבים SIS. זה לא משהו. אין לי איך להפוך את הכרטיס קול שבו ל 6 ערוצים (להפוך את הליין אין והMIC ליציאות). אז יש איזה תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה על זה? קיבלתי תוכנה פשוטה ולא עוזרת בכלום עם התקנת הדריברים. C-MEDIA. עם האפוקס הייתה תוכנה ממש נוחה וטובה. לפי מה שקראתי פה יש שינוי אדיר בין כרטיס קול מובנה לכרטיס קול נפרד. אני שומע…

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by OrBen91,

ברשותי מחשב נייד עם כרטיס קול בסיסי מובנה, אני מעוניין לרכוש MICROLAB SOLO C7 עקב ההמלצות החמות שלהם ברשת, אבקש המלצה לכרטיס קול חיצוני שיוכל לפתוח אותם בצורה המקסימלית, אין תקציב מוגבל איך אינני מעוניין בכרטיס קול 5.1 מוגזם, אין עניין לשדרג את הרמקולים בעתיד.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. כבר הרבה זמן שאני רוצה לחבר את הגיטרה והקלידים שלי למחשב ולהתחיל להקליט חומרים. אני בעצם מחפש כרטיס חיצוני שיחזיק שתי כניסות לפחות, עם עכבה נמוכה ורצוי שילווה בתוכנת עריכת מוסיקה טובה. יש לי מיקרופון, גיטרה שמלית וקלידים של YAMAHA PSR413 (ללא חיבור מידי, רק USB) וכרגע אין צורך מיוחד להקליט יותר משניים במקביל ראיתי את הכרטיסים הבאים: הזול ביותר: BEHRINGER FCA202 http://www.turtle.co.il/product_info.php?products_id=234 LINE6 POD STUDIO UX2 http://www.musicgate.co.il/index.php?pids=8429 Audio kontrol 1 http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_116_177&products_id=1385 וקצת מעבר לתקציב: Konnekt 6 http://www.pcpower.co.il/product_info.php?products_id=1366 אז האם…

21. היי, בזמן האחרון יש לי בעיה במשחק באטלפילד, וכדי לתקן אותה אני צריך כ.קול אחר, לא של reltek. אני רוצה משהו בסיסי, רק כדי לשמוע יריות ופיצוצים. למישהו יש המלצה לכרטיס חיצוני? נ.ב אני צריך גם שהוא יתמוך ב 5.1.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by wallerido,

יש לי רמקולים מסוג ALTEC דגם MX5021 אני מבקש המלצה לכרטיס קול טוב ע"מ להצדיק את איכות הרמקולים...

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  23. מה אתם אומרים? ללכת על אחד מסדרת הרקולס? או שמע לפנות ישר לקראייטיב? תודה על העזרה, ויום טוב!

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  24. שלום אנשים, אשמח להמלצות בענין כרטיס קול טוב לשמוש אודיו בעל אפשרות חיבור לפאנל הקדמי של המארז (אזניות ומיקרופון). כרגע יש לי כרטיס ג'וליה שאני מאד מרוצה מהסאונד אבל העובדה שהוא אינו מאפשר חיבור לפאנל הקידמי הופכת אותו לבלתי פונקציונאלי עבורי. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by Gilzo,

שלום חברים. בעקבות המלצות קצת קריאה ובעיקר מבצע מטורףףףףף על האלטק MX6021 התחדשתי לי בסט עכשיו נשאר הכרטיס קול.. איביי,הזמנה מחול,קנייה מהארץ הכל אופציה תקציב לא גדול מידי עד ה100$ כולל משלוח לא יותר ועוד פרט זה שיש לי סנהייזר HD418 שגם הם משחקים תפקיד מה אתם אומרים על האופציות האלה? Razer Barracuda AC-1-האם מתאים רק למשחקים? http://www.ebay.com/itm/Musiland-Monitor-02US-USB-Sound-Card-2-0-ASIO-/320801142061?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab13cf52d#ht_1140wt_1396 ובכללי אשמח למאמר על מגברים,כרטיסי קול ומה שביינהם ;D תודה תודה וסוף שבוע רגוע!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.