אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני צריך כבלים מעריכים לכל הרמקולים במערכת הנ"ל במיוחד לרמקול הימני הקדמי, האחד שיש לו הוא שלושה חיבורים למחשב - יש מאריך לכאלו חיבורים בכלל? והשני הוא בדיוק כמו כניסה של VGA. אני שואל כי לא ראיתי בחנויות עד עכשיו ואני רוצה לדעת אם יש בכלל מאריכים בשבילם
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי מחשב במיוחד שישמש כ-HTPC באמצעות מדיה סנטר של ויסטה. כרטיס הטלויזה שהותקן במחשב הוא Haupouge 150 MCE ,הטלויזה היא סמסונג 40 אינץ,חיבור כבלים של HOT עם ממיר אנאלוגי. אני מבקש לקבל בבקשה את סכימת החיבורים של הכבלים השונים, דהיינו מהממיר של הטלויזה לאן בדיוק ?, אם אנינ טועה לכרטיס הטלויזיה, כמו כן מהמחשב בחזרה לטלויזיה. בתודה רבה מאד.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר של HOT ויוכל להציג HD ולהקליט HD גם. שהתצוגה וההקלטה תהיה איכותית. המון תודה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום (: יש לי כרטיס טלויזיה: WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge כרטיס מסך: HD4870 512MB ומסך 22": SAMSUNG 226BW הבעיה שאני לא מרוצה מהאיכות שמתקבלת ע"י כרטיס הטלויזיה. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הממיר למחשב באמצעות הכרטיס מסך בלבד? אם כן איך ואם לא איזה כרטיס אני צריך לקנות כדי לקבל איכות מיטבית לצפייה במסך 22" כמו שלי. (הרזלוציה של הכרטיס טלויזיה שיש לי עכשיו נמוכה ולכן התמונה נמרחת). פרטים על כרטיס המסך: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1040 פרטים על כרטיס הטלויזיה: http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150mckit.html
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך dell 2407wfp אותו חיברתי לממיר hd של הוט. לצורך החיבור באמצעות חיבורי הקומפוננט שבמסך ובממיר השתמשתי בכבל בננות פשוט שהיה לי בבית (אדום צהוב לבן), השאלות שלי הן: 1. האם שווה להשקיע בכבל קומפוננט "אמיתי" (אדום ירוק כחול) ? 2. כמה זה אמור לעלות (ראיתי שטווח המחירים נע מ-50 עד 400 שקל) ? 3. האם אתם ממליצים על דגם/חברה ספציפים או לחילופין ציפוי מסוים ?
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאוזניות שניתן להשיג בארץ שיוכלו להוות תחרות לSUPER FI 5 PRO שהיו לי ומכרתי(כן אני עקום) היחידות שעלו לי בראש זה הSHURE E4 אבל הם המחירים בארץ מוגזמים להחריד. יש עוד הצעות למשהו באזור? אפשרי משהו קצת פחות טוב אבל עדיין ברמה גבוהה... מדובר על בערך 1000 ש"ח אפשרי קצת יותר. ולא אין לי אפשרות להזמין מחול כי אין לי אשראי וזה בעיה. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות חברים, לא יודע אם אתם זוכרים, אבל לא מכבר שוכנעתי כאן(תודה! ) לקנות LCD שלושים ושניים אינץ', Samsung A450. בהתחלה היא הייתה מחוברת למחשב שלי בעזרת כבל VGA פשוט. והכל היה על מיי מנוחות(אבל לא בתוך המים, כי זה היה מתקלקל). הבנתי שעם חיבור HDMI אני אקבל איכות טובה יותר, יאדה יאדה אז כך עשיתי וקניתי לעצמי כבל DVI-HDMI(כיוון שלכרטיס מסך שלי יש חיבור DVI ולא HDMI). והנה התחילו הצרות. מסתבר שיש רק שתי אפשרויות לחיבור שני מסכים במקביל(מסך המחשב, Samsung SyncMaster 710N ענתיקה והA450) - דואל ויוו וקלון. דואל וויו מרחיב לי את שולחן העבודה. זה ממש, אבל ממש לא מה שאני מחפש. קלון נותן לי את מה שאני רוצה, אבל מחייב להגדיר את שני המסכים על אותה רזולציה, וה710N לא תומך …
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. סט רמקולים Divoom ® revo-3 2.1ch http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000mpYa3IlrcxRxrytxlDc7yV4:12bbi68k5?id=4021804&pr=QJ5&N=0 מחירם: 298 ש"ח 2. Altec Lansing VS2421 http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=vs2421 מחירם: 295 ש"ח 3. Logitech X210 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5683&perur=2&t=9&c=199 מחירם: 279 ש"ח 4. CREATIVE Inspire 2600 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=15970&nav=1&listby=usage מחירם: הזול מבין ה-2, 215 ש"ח מבחינה תקציבית, השלושה הראשונים ראש בראש. דעתכם? לגבי עכבר התלבטות בין 2 עכברים. MX518 VS…
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחדשתי במחשב נייד הוא כולל יציאת HDMI בעזרתה אני מתחבר ל-LCD בסלון וצופה בסרטים. החסרון הוא שאין לנייד יציאת אודיו דיגיטלית, שדרכה אוכל לחבר אותו לרסיבר, ולהנות מחווית אודיו טובה יותר. (כרגע האודיו מגיע לרסיבר מיציאת האוזניות -PL3.5 ל-RCA בסטריו) האם ישנו פתרון זול (סביב ה-100 ש"ח) לבעיה? איזה מתאם USB קטן אולי? אני מכיר כמה כרטיסי קול חיצוניים אך הם יקרים יותר ומסורבל להסתובב איתם ממקום למקום. תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איזה רמקולים יותר עדיפים לחדר..לא גדול במיוחד...למטרת מוזיקה בעיקר...שמיעה ויצירה..וכמובן מהצד סרטים ומשחקים ואל תסתלכו שלוג'יטק זה 5.1 וג'יי בי אל 2.1.. תגידו לי מה יותר טוב ? איכות צליל...חברה... אני די לחוץ כי אני צריך להחליט עכשיו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אחרי החיבור ראו את התצוגת מחשב בתוך רבוע באמצע המסך. ניסיתי לסדר את זה על-ידי שינוי הרזולוציה במצב צג טלוויזיה בלבד אבל שהכנסתי את השינוי (1680X1024) המסך התחיל להבהב בשחור בלי הפסקה וגם אחרי ניתוק האיכות ירדה פלאים בYES . הטלוויזיה היא 42 LCD . איך אני יכול לסדר את זה ולבטל את השינוי (כי עכשיו שאני נכנס זה רק מהבהב ואין לי אפשרות לשנות ). תודה לעוזרים (מצטער אם זה לא פורום נכון התלבטתי אם פורום ניידים)
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, משום מה לא בוקע צליל מהרמקולים(זה לא כרטיס הקול-ניסיתי), הם כן נדלקים-נוריות החיווי דולקות. ניסיתי לחבר מכניסות שונות MP3 וגם לא עבד. אני יודע שקרט הם היבואנים הרשמיים אבל אין לי תעודת אחריות(הרמקולים מחו"ל),אך גם אם הייתה תוקפה היה פג.בכל מקרה אני אפנה אליהם אם הבעיה לא תיפתר ואבקש הצעת מחיר-שמן הסתם תהיה יקרה(מקווה שלא),ולכן אני פונה אליכם אם אתם יכולים לומר איזה אלטרנטיבות ישנן לתקן את הרמקולים האלו.תודה וערב טוב :
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ClassValue=TV+Card&ProductID=2305&ProductName=GT-PTV-AF-RH בחיבור אנלוגי מהקיר לכרטיס (כלומר ללא ממיר) האם הכרטיס יקבל גם AUDIO ולא רק VIDEO? האם יש אפשרות להשתמש בחיבורים שלו בו זמנית? כלומר להחליף ביניהם דך התוכנה או שצריך בכרטיסים כאלו לנתק ידנית?
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Cable&DB246882=246902 תודה..
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול איזה כרטיס טלוויזיה כדאי לקנות? הייתי רוצה אחד עם כניסת קומפוננט (בנוסף לכניסות הרגילות) ושמאפשר הקלטה בזמן אמת והקפאת תוכנית טלוויזיה. חשוב לי גם שהיה IR BLASTER. התקציב הוא כ- 600 שח , עם אפשרות לחריגה במידת הצורך. חיפשתי כבר בהרבה מקומות וראיתי את הסקירה על Compro VideoMate E900F שנראה מעולה אך במחיר יקר למדי של 830 שח ובלי IR BLASTER... תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איזה סוגי קבצים די וי די נייד קורא בד"כ? אם יש קובץ מסיומת שהוא לא קורא כמו WMV לאיזה סוג כדאי להמיר אותו (מבחינת גודל למשל)? תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן, יש לי טלויזיה בת פחות משנה, מדגם LA32R71BA של סמסונג, הטלויזיה מחוברת ל-HTPC (המליצו לי עליה כי היא אמורה להיות טובה בחיבור למחשב). לפני 3 שבועות בערך, שמתי לב שבתפריט הראשי של הויסטה מדיה סנטר יש פסים\צלליות מוזרות כאלה שלא חלק מהעיצוב של התוכנה. שמתי תמונה אפורה חלקה בשביל לראות אולי זה משהו בתצוגה הכללית, ובאמת אני רואה שיש מעיין צריבת תמונה (מה שלא ידעתי שבכלל קיים ב-LCD). אחרי כמה ניסיונות תיקון (הרצת הרבה צבעים במהירות, הפעלת מסך "שלג", מסך לבן חלק וכו') העוצמה של הצריבה באמת קצת ירדה, אבל אחרי מס' ימים קיבלתי צריבה של תמונה אחרת. אני משתמש בשומר מסך, דואג להחליף רקע פעם בכמה ימים וכו', אבל לצערי הצריבה מתבצעת במהירות גבוהה מאוד מה שכרגע גורם לי לוותר לגמרי על…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני עובד במחלקה קטנה עם עוד מעט אנשים יחסית, ויש לנו לא מעט משמרות של 2 אנשים או אפילו משמרות לבד (לילה, סופ"ש) יש לנו כאן טלוויזית CRT ישנה 21", וחשבנו לקנות במקומה 32" חדשה, שתוכל לנגן לנו תכני HD מדי פעם, ולהתחבר לממיר ה YES שלנו כאן, פלייסטיישן או XBOX מזדמנים (אם מישהו מביא מהבית למשמרת לילה למשל) וכו'. (אבל בעיקר למחשבים - לפטופים שונים ומחשבים נייחים עם כרטיסי מסך OB לרוב, לצורך הצגת סרטים מהמחשב על ה TV) אני מחפש הצעות לLCDים הכי איכותיות שאפשר למצוא בתקציב כזה דל, גם יד שניה אם אתם מוצאים משהו ספציפי - יהיה נהדר. משהו שיש לו כניסת VGA בין היתר יהיה נהדר, אם יש גם SVIDEO או HDMI זה יתרון עצום, בכלל - ריבוי כניסות זה ייתרון. אשמח להצעות שלכם אם מישהו מכיר טלו…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש אזניות כפתור למטאל ורוק באהר"ב ב50$ בערך... מישהו יודע על משהו? חשוב שלא יהיו IN-EAR אלא כפתור... ואם אפשר שיהיו יפות... לא פשוטות ומכוערות.. נ.ב. אם אפשר... שיהיו לבנות..
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ראיתי מגבר זול לאזניות שנקרא FIIO E3 ויש גם E5 של אותה חברה http://www.fiio.com.cn/en/productshow.asp?id=8 מישהו יודע איך אפשר להזמין את זה בארצות הברית בפחות מ15 יום? אם אפשר אני בתכלס מעדיף לארץ אבל בדרך כלל משלוח הוא מינימום 10$ שזה כבר המחיר של המוצר (של הE3 לפחות..) אם מישהו יודע הייתי רוצה שתגידו לי גם מה ההבדלים בנייהם ומי מהם עדיף... תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך המלצה לרסיבר עד 1500 שקל שיהיה מספיק טוב וחזק.. לא משנה ערוצים אבל שיהיה מ5.1 מעלה !
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לקבל גיטרה חדשה בקרוב אבל אני רוצה להבין כמה דברים לפני... אמרו לי שכדאי להחליף לה פיקאפים,הבנתי בכללי מה זה אבל לא הבנתי בדיוק מה זה וכמה כאלא צריך להחליף? מה זה גשר צף? אמ... נראה לי שזהו.. אם יהיו עוד שאלות אני יערוך... תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המערכת: AMD4200 , כרטיס מסך GEFORCE 6100. מערכת פשוטה שסוחבת 720 בלי בעיה, אבל גם אמורה לנגן 1080 , לא ? בכל אופן ב 1080 היא כושלת. יש סיוי שזו בעיית תוכנה ? או שהחומרה שלי חלדשה מידי ל 1080 ?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות in ear טובות בשביל מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. עד עכשיו חשבתי על: Razer Pro|Tone™ m100 AKG K324P Sennheiser CX300 Black Koss KEB20DVD Stereophone Steel Series Siberia In-Ear Headset - Black אזור ה200 זה התקציב
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס לPCI וחיברתי גם ממיר של YES בחיבור אנטנה (אין לי מושג איך באמת קוראים לו, מן חיבור נקודה כזה) כשהמחשב מכובה, והדלקתי אותו. התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של הכרטיס, הכל בעיקרון הלך חלק. כשאני מפעיל את התוכנה, היא לא מראה לי את הממיר. היא רושמת לי Device is Not Ready. אם אפשר לקבל הסבר איך להגדיר את הממיר, זה יהיה נהדר... או שזה בכלל לא הצורה שבה צריך לחבר אותו? אם זה המקרה אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי איך כן לחבר אותו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך. אני מקווה שזה בכלל המקום הנכון לשאול, אם לא תפנו אותי אליו 8) תודה חבר'ס :)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-