עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום . אני מעוניין לרכוש מספר פריטים הקשורים לנושא שמע . מחפש אתר אמין וטוב -וכמובן ומחירים טובים . מי מכיר ? למי יש ניסיון ? המלצות . מדובר על מגברים . אוזניות -.Stax Headphones . תודה

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by Master Boo,

לאחר שהSennheiser HD 202 שלי נאכלו בברוטליות ובחוסר צדק משווע ע"י שני החתולים שלי, אין ברירה אלא לקנות חדשות. האוזניות משמשות לשני דברים: 1. חיבור למערכת התופים האלקטרונית (TD8). 2. משחקים כשאני לא רוצה שמסביב ישמעו. אני מחפש אוזניות שיהיה איכותיות לא פחות מהHD202, שיהיו כמה שיותר אטומות, וכמובן, הבאסים. אם אפשר גם שיהיו חסינות לחתולים זה יהיה מעולה, אבל בזה אני מוכן להתפשר. תודה!

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  3. ‏CREATIVE X-Fi XtremeGamer‎ ראיתי אותו ב-ksp ב-475 ש"ח. האם אני אשמע באיכות סאונד בהרבה יותר טובה מאשר בכרטיס קול המובנה שיש לי?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  4. שלום שמעתי לאחרונה את ה-PX100 ואהבתי אותם בינתיים הנגן שלי זה Sandisk M250 ושמתי עין על ה-iAudio i7 כנראה תוך חודשיים-שלוש אני יקנה אותו יש הצעות נוספות מעניינות כנגד ה-PX100 ? חשוב: -מעדיף קשת ועדיף שיהיו מתקפלות ויגיעו גם עם נרתיק כמו ה-PX100 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. קניתי מערכת קולנוע עם רסיבר של YAMAHA RX-V440 עכשיו התקנתי הכל עם כבלים כאלה אדום לבן וצהוב אבל הרסיבר לא זהה את ה 6 רמקולים אלה כתב שיש בו רק R ו L עכשיו זה מועיל אם אני מתקין את המערכת עם "כבל אופטי" שאין לי מושג מה זה ולמה ואיך !? מה זה כבל אופטי והאם האיכות שלו טובה ומה זה עוזר והאם זה לאודיו או לוידיו ? שאלה אחרונה מאיפה להשיג ? יש באינטרנט ,? תודה רבההההההההההההההה

• 5 תגובות
    • 10.7k צפיות
  6. Started by ratzabi,

על איזה מערכת סאונד למחשב אתם ממליצים 5.1 . עוצמה גבוה ואיכות טובה. 600 ש"ח +- תודה לעוזרים. עריכה:-------------- המערכת תהיה למחשב. אם יש מערכת גם לTV שיכולה להתחבר למחשב ומתאימה לתקציב אז זה גם אפשרי.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by Kremb0,

שלום לכולם. רציתי לדעת איזה נגן יותר מומלץ x5l או h3xx? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  8. יש לי את הרכיבים שלהלן: מחשב HTPC (עם חבור HDMI),ממיר, רסיבר, מסך LCD, ורמקולים. ברצוני לדעת איך לחבר את הרכיבים במערכת - מי מתחבר למי ובאיזה סוג חיבור ??? תודה למשיבים

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by Ben Nahon,

מה עניינים חברים? יש לי שאלה על חיבור אופטי... אני אמור לקבל את הרמקולים logitech z 5500 עוד מעט ויש לי את הכרטיס הזה creative x-fi elite pro עכשיו זה הפאנל החיצוני שלי http://img.hexus.net/v2/audio/creative/x-fi/external_back.jpg השאלה שלי היא כזו איך אני מחבר את הרמקולים ביציאה אופטית לכרטיס קול שלי כאילו יש לי 2 יציאות אחת של SPDIF ואחת OPTICAL לאן אני מחבר את הרמקולים? אממ ועוד משהו אחד לכל אחת מיציאות יש גם יציאה של IN או OUT אז לאיפה אני מחבר? ממש תודה לכל העוזרים!! והינה זה הצילום של החיבורים שיש לlogitech z 5500 http://www.hardware.no/tester/lyd/logitech-x530-vs-z-5500/z5500-innganger.jpg אני פשוט מעוניין כבר לקנות כבל וגם לדעת איך לחבר את זה כבר!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ^GunX^,

היי לכולם , עוד מעט כנראה שאני משיג אוזניות כפתור ואין להם את הכיסוי ספוג הזה.. אז אני צריך לקנות..מישהו יודע אולי איפה מוכרים את זה ובערך כמה זה עולה? ממש חשוב שהחנות תיהיה בנתניה או באזור.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. כידוע, אין כמו ה VINLY'S אבל מה שמרגיז אלה ה"פצפוצים" והרחשים שיש ברקע .... האם ישנה דרך להפחית את אותם רעשים ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by the king2006,

שלום .. אז זהו ננעלתי על הרמקולים לוג'יטק Z-5500 עכשיו השאלה שלי האם כדאי לקנות תכרטיס X-Fi XtremeGamer או X-Fi XtremeMusic זה משמש למשחקים סרטים ומוזיקה?? שאלה שניה :האם אחד מהכרטיסים האלה יהיה לו קול עם איכות יותר טובה מהכרטיס האון בורד שיש לי עכשיו על הלוח או שאין צורך בכרטיס נפרד? תודהה

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by galgalgal2001,

חג שמח לכולם! לאחר שקניתי רמקולים אני עכשיו מעוניין לקנות סט אוזניות טובות להקלטות.. מה אתם ממליצים?? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tamos,

נראה לי נשרף לי היציאה של המיקרופון בכרטיס עכשיו אני מתלבט בין כרטיסים, חשבתי על אלה: creative-Sound Blaster Audigy Value creative- live 7.1 24bit אם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה תציעו...

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  15. אני מתכוון לדגם עם המסך של ה-20 ג'יגה. אה וגם כמה בערך הוא אמור לעלות?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by fish123,

אני חשבתי לקנות וידאו חדש שמשולב בו DVD. יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש ואיכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? הוידאו הישן שלי מחובר דרך SCART לטלוויזיה, אז יכול להיות שבגלל החיבור הוא מקליט גרוע... ויש לי עוד שאלה על חיבורים שמתי לב שיש כבלים שמחוברים למחשב כמו S-VIDEO, RGB, HDMI... מה לדעתכם החיבור הכי טוב שקיים היום?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  17. סתכלו הורדתי מהאינטרנט סט של מוזיקה........עכשיו יש לי גם קובץ CUE ........אני מנסה לצרוב את הדיסק ב NERO וזה תוקע אותו...לא נותן לצרוב........ האם יש תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה...או צריך לעשות משהו מיוחד ב NERO כדי שזה יפעל...בבקשה חשוב לי מאוד ודי דחוף....תודה רבה רבה לכל העוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by neo690,

האלן אנשים קניתי לפני שבועיים את Creative SBS 390 זה 2.1 נראים טוב וחזקים ביותר למידע נוסף: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14093 קניתי ב KSP http://www.ksp.co.il הם עלו 185 שקל

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  19. בכל מקרה, ראיתי בבאנר כאן, שהגיעו לאינטרסופט (אמינים, קניתי מהם ת'ATP3 שלי), http://www.sinapsa.com/sites/intersoft/category.asp?cat=47

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by tamir20,

שלום אנשים...יש לי בעיה ואין לי את מי לשאול אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי... יש לי מיני דיסק MZ-N505 ועד עכשיו הקלטתי שירים עם הOPEN MG והכל היה טוב ויפה, אבל לפני שבוע בערך התחילו לי בעיות. כשאני מקליט שירים עם התוכנה, היא כותבת שהיא מעבירה את השירים למיני דיסק, והיא באמת מעבירה, אבל כשאני מנסה לשמוע עם המיני דיסק לא שומעים כלום. יש את השירים על הדיסק אבל הוא פשוט לא מנגן אותם. ז"א שהוא כן הקליט אבל פשוט לא מנגן. ולפעמים הוא כן מנגן את ה5-6 שירים הראשונים ואת השאר לא. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by gilka,

יש למישהו נסיון איתם?או לינק לביקורת? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. המרחק מהמסך הוא 1.80 המסך יחובר למחשב כדי לצפות בסרטי HD באיכות של 720P התקציב הוא אזור של ה 3000+- תודה

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by LIRON1,

קיבלתי אוזניות חדשות ויש לי שני שאלות, 1. מה זה כל החיבורים שיש? (תמונה) 2. למה אני יכול לשלוט בשלט של הבקרה רק בווליום ולא גם בשאר האופציות? תודה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  24. http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=SHN2500MB&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים עליהם שווה!?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by KooKoo,

שעלום לכם אנשים חביבים, הנני מגיע מגיימר :ם אז, קניתי לי Creative 5200 5.1 הרכבתי ועובדים רק הסאב ו-2 רמקולים, ה-Rear. יש לי את הכרטיס קול המעפן הנ"ל, הוא תומך ב-5.1? או מה הבעיה פה >: תודה מראש, אביב.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.