עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי אנטק 200 ברגע שאני מחבר את האוזניות לכניסה הקדמית אני שומע זמזום ברקע,ממה זה יכול לנבוע?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הניסוח של הכותרת קצת מבלבל אז אני יסביר: למישהו יש אתר/קישור למקום שאני יכול להוריד קבצי סאונד/סאונד+וידאו שיכולים להדגים יכולת השמעה של 6.1 ערוצים? תודה, זה די דחוף. MOOMOO

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. בעיה עם סרט אני שומע את האפקטים והמנגיה אבל אני לא שומע את האנשים מדברים וגם אם אני הכי מגביר בארץ מה זה יכול להיות?????.. אנשים אתם חייבים לעזור לי תודה רבה הה והסרט הוא במחשב ויש לי רמקולים 5.1 תודה רבה אנשים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אהלן, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה, שהסיבה הראשית שאני קונה אותה היא בשביל לשחק ב-XBOX 360 ולראות באיכות הכי גבוהה שאפשר. פרטים: א. מרחק צפיה - 2 מטר. ב. גודל באינצ'ים - אני חושב ש-32 יספיק. ג. טווח מחירים - אם אפשר עד 2,500 זה יהיה מצויין. חריגה גג של עד 200 ש"ח וזה גם רק במקרה שבאמת זה משנה. ד. מה שחשוב לי בטלויזיה - שיהיה אפשר לראות באיכות הכי גבוהה כשאני מחבר את האקסבוקס. זה הסיבה שאני בעצם קונה טלויזיה חדשה ומחליף את הטלויזיה הישנה שלי. וקיבלתי המלצה על המסך הבא: Samsung LA32B530 איך הוא? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by anatoli,

אהלן אנשים, שמתי לב שיש עניין דיי רב במערכות 2.1 שונות והתקציב הרבה פעמים דיי מכובד. עם זאת, כל היידע "המצטבר" בפורום פה בא מביקורות פה ושם או מזה שמישהו שמע כמה דקות איזו מערכת. אני רוצה לשנות את זה. מזה אומר בעצם? ביקורת רצינית ורחבה יחסית של חברי הפורום. בשביל זה צריך להתאסף כמה אנשים באיזה מקום עם כמה מערכות ולבדוק. אז מבחינת מקום זו לא בעיה, אני יכול לסדר משהו (או בבית, או במקום אחר שיש לי). אין לי בעיה לפנות כמה שעות טובות לעניין. גם מקור טוב וקבצים באיכות טובה בשביל לקבל בדיקה רצינית יש לי. הבעיה שנותרת היא הגדולה מכולם, המערכות. יש דיי הרבה מערכות בשוק, כאשר אני מכוון לכיוון הממוצע ומעלה. X-230 ו-ATP3 הן ממש הגבול התחתון פה (ואת שתיהן יש לי, כך שזו נקודת התחלה). ע…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מרחק צפיה 2.70 מטר, 90% HD מהמחשב 10% צפיה בטלוויזיה (שידורי YES ממיר רגיל) כרגע אני כבר כמה שנים עם טלוויזיה 32 מעפנה והגיע הזמן להשתדרג. הסתכלתי על טלווזיות Led בזאפ של חברת LG ואני רואה 42 ב-3000 אלפים, ואחרי זה 37 ב-4000. שווה להתפשר על גודל מול איכות ברמות האלה או שיש הבדלים עצומים ? בכל מקרה, יש המלצות לטלווזיות שנותנות את העבודה ? העדיפות שלי היא לטלוויזיות LED. אני מאמין שהתקציב שלי עד 4000 אבל אם יש משהו חריג שחורג מהתקציב אני אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הי חיברתי היום כבל HDMI בין המחשב שלי (כרטיס מסך של ATI) לבין ה LCD (טלווזיה של טושיבה) שלי ואני לא מצליח לקבל תמונה על ה LCD. ניסיתי קצת לחפור בהגדרות ולא מצאתי כלום, המחשב פשוט לא מזהה את הטושיבה. ניסיתי להסיר את הדרייברים לגמרי והתקנה מחדש וגם לא עזר. משתמש עם וינדוס 7 64 ביט. אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by cohenkobi1,

אם אני קונה DVD שתומך בDivx, ואני מוריד סרט מהאימיול לדוגמא, אני אשמע בסראונד (5.1)? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, 1 -יש לי כרטיס קול ישן וטוב עם RACK חיצוני של Hercules מסדרת GAME TEATHER 7.1 היה הכי טוב בזמנו... מלפני 5 שנים. אני יכול להפעיל סרטים ב DVD ולהשמיע אותם ב DD AC3 דיגיטלי לרסיבר שלי והאות מתקבל כדיגיטלי דרך כבל COAX . האם יש דרך לכוון את הכרטיס כך שגם קבצי מוסיקה וMP3 הוא ישמיע באופן דיגיטלי ויעביר אותם על ה COAX ולא דרך ה RCA? כדי להשמיע באופן דיגיטלי את הסרטים ב DVD הכרטיס צריך להשתמש בתוכנת POWERDVD. 2- אם אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש, - למרות ששלי מעולה ועובד עדיין טוב, האם יש כרטיס שיכול לשדר את כל צורות האודיו ישירות לדיגיטלי דרך COAX או אופטי אם כן איזה כרטיס וכמה זה עולה? אם לא ואני צריך להעביר את זה ליציאה אנלוגית , איזה כרטיס היום יש יציאות RCA אופטי ושאר …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by super_spam,

איך kenwood ברסיברים ואיך בכלל הדגם הזה צפציפי למערכת סטנדרט KRF-V5060D וכמה RMS היא מוציאה לערוץ רב תודות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש בשוק? לא מצאתי הרבה מבחר, בטח לא בארץ. יש למישהו נסיון מהבית עם איזשהו דגם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ariel-ro,

שלום אבקש המלצה לLCD 42' טובה וחדה עם איכות תמונה טובה! הLCD היא לסבתי ככה שחשוב משהו איכותי וטוב. גם אם זה מחיר גבוה. יש יותר מידי דגמים של 42' שאני לא יכול לשים פה משהו שהוא נראה לי טוב, כי כולם טובים. אז אשמח להמלצות! תודה מראש אריאל

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by asilbob,

אפשר המלצה על טלוויזיה 32 אינז' עד 3500-4000 אלף ?? חשבתי הרבה עד עכשיו על הסמסונג R81B שעולה 3850 מה אתם אומרים יש המלצות אחרות ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by alon83438,

אהלן, יש לי רסיבר סראונד של קנווד ואני בטוח שרובכם תגידו איכס וזה אבל אני לא הולך לקנות רסיבר סטריאו בשביל זה.. עכשיו אני שומע דרך כרטיס אונבורד מסריח שלא שווה כלום.. לא זוכר תדגם של הכרטיס אם אבל זה כרטיס של אסוס שמתאים לפנטיום 800.. ומחוברים אליו הatp3. אז אני בטוח שהרסיבק שיש לי יותר טוב מהכרטיס אונבורד הזה... יש דרך לחבר את הרסיבר למחשב כדי לקבל איכות סאונד יותר טובה? אם כן איך?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. המחיר שלהם הוא כ-263$ שזה כ-1130 ש"ח,נמוך משמעותית מהארץ. כמה יעלה משלוח בהתחשב בגודל של החבילה ומשקלה ? האם מישהו אולי יודע אם זה יוצא משתלם בסופו של דבר ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, יש לי 400 שקל לקניית רמקולים למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר וקצת סרטים ומשחקים. השאלה שלי היא כזאת: לקנות לוג'יטק Z623 יד שניה (בשימוש שנה) או משהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, אתמול רכשתי טלוויזיה חדשה(LG 43LF540Y) היא 43", אותה אני מחבר ללפטופ שלי LENOVO G50. בכל רשימת הרזולוציות הקיימות לי באפשרויות, לא קיימת אחת שמתאימה לחלוטין. הרזולוציה שהמחשב כביכול ממליץ לי, היא חותכת את המסך מעט בגבולות (שורת ההתחל טיפה חוצה את הגבוה התחתון, האיקס של החלונות טיפה חוצה את הגבול העליון וכך גם בימין ומשמאל). יש דרך לפתור את הסוגיה?

18. אני מחפש את המרכיבים האלה להרכבת מ.קולנוע ביתי, ואין לי מושג בתחום. מה רצוי/צריך שיהיה בכל רכיב, ועל מה לא להתפשר. בעיית תקציב היא בעיה מוכרת ולכן.... כמה שיותר איכותי במינימום מחיר זו הסיסמה. (3000~ - 4000 ~). רמקולים אחוריים: אני לא מבין גדול בתחום ואת זה כבר ציינתי, מבחינתי יש חברות מוכרות יותר כגון BOSE,JBL ... שהמוניטין הוא חלק מהמחיר ויש כאלה שרק מופיעות בדפי האינטרנט (ובמדפים של המוכר בחנות) והמחיר שלהן בד"כ נמוך משמעותית (חברות כמו PEERLESS, KODA AUDIO ACUSTIC, SONAB ...). ובקיצור, אני אשמח לקבל את עצתכם לרמקול אחורי למטרת קולנוע ביתי, אני מתכנן להשתמש בו רק לקולנוע ביתי (לפחות לעכשיו) כך שאם הוא ישמע רע בסטראו לא כ"כ משנה לי (קראתי שיש איזו טכנולוגיה חדשה שמ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה יש לי דודים עכשיו בארה"ב שעוד מעט חוזרים לארץ לכן אני גם צריך להחליט די דחוף מה אני רוצה כפי שכבר הבנתם מהכותרת אני מחפש נגן HD mp3 Player שמתי עין על הZenTouch הן מבחינת מחיר והן מבחינת המכשיר עצמו אבל אני לא בטוח בזה... אני מתלבט בין ה Iriver H320 לZenTouch או ה Iriver H120 ( שאני מנסה להבין למה הוא עולה כמו הH320 ) אז בבקשה אנשים תעזרו לי לבחור בינהם ויש לי מס' שאלות: 1) איזה מכשיר יותר משתלם לקנות? 2) כמה אמור לעלות השלט רדיו של הZenTouch בארץ ? 3) האם הבטריה בZenTouch היא בטרייה נשלפת ? 4) איזה אחריות אני מקבל על המכשיר עם אני קונה את זה בארה"ב ? 5) מה היתרונות ומה החסרונות של שני המכשירים ? . 6) ועל איזה מכשיר אתם ממליצים לי ? 7) האם מישהו התנסה ע…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by urik,

היי קיבלתי חיבור usb למיני דיסק. בפעם הראשונה שחיברתי הכל עבד טוב אבל עכשיו שאני מחבר הוא מזהה אתו אבל לא מוציא שום סיגנל עזרה בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. אני יודע שכדי לעשות burn in אני צריך להשמיע ברמקולים/אזניות מוזיקה ממגוון רחב המשך זמן רב. יש לי כמה שאלות: האם אני חייב לנגן ברמקולים רצוף עד שהburn in מסתיים? יש איזשהו שמכיל את כל סוגי השירים שאני יכול להוריד ולנגן? איך אני יודע מתי הburn in מסתיים? תודה רבה לעוזרים!

22. אני צריך את עזרתכם במציאת רמקולים לרכב שלי, רצוי משהו זול ועמיד!! התקציב לא גבוה, כ-200-250 שח אני לא צריך טוויטרים או בסים מיוחדים, רק להחליף את הרמקולים הקיימים שהלכו לעולמם. לא צריך להתאים לסיגנון מוסיקלי מסויים יש אפשרות להזמין מחו"ל ולהגדיל טיפה את התקציב במידה ויש משהו מומלץ.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הנה לינק לפירוט עליו באתר של באג. אל תתייחסו בבקשה אם הוא שווה את המחיר או לא כי זה לא המחיר שאני קונה כי אני קונה בגרמניה. ;D ;D ;D תנו את דעתכם הכנה :} טנקס. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=956&scat=221&tcat=33 והיותר מועדף עליי: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=925&scat=221&tcat=33

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shahari,

יש לי IHP120 ואני מעוניין לקנות משדר רדיו (כדי שיהיה אפשר לשמוע באוטו בלי כבלים מיותרים ובלי להחליף רדיו לאחד עם line-in) יש את ה-tunecast II , tunecast של Belkin ואת ה- IRock 400FM . מה שרציתי לדעת זה עם מישהו ניסה כבר אחד מהם או כול משדר אחר, ואם כן מה איכות הסאונד ואיך כמות הרעשים. האם יש בעיות עם התדרים הקבועים שלהם (88.1 , 88.3 , 88.5 , 88.7) בארץ ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הבנתי שפה אתם הכי מומחים לעניינים האלה. בבקשה תעזרו לי

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.