אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ההתלבטות שלי זה בין 3 הדגמים האלה: UA48H6400 - SAMSUNG לחץ כאן למפרט TH-50AS670 - PANASONIC לחץ כאן למפרט 50LA660Y - LG לחץ כאן למפרט רשום במפרט של פנסוניק 1200HZ BLB זה התדר תצוגה מול ה 400HZ של הטלוויזיות האחרות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיהיה במחיר של 350-, אני יודע שקיים את הפשוט הזה אבל לא ממש מצאתי ועם יש משהו אחר משהו עם יותר נפח (בטוח שאין אבל אולי...). תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך את המחשב הישן (מבוסס P4-3000) ל-HTPC, ככל כנראה במקום האקסטרימר. את בעיות הרעש והאצת הווידאו בחומרה פתרתי, עכשיו נשאר לי לבחור כרטיס קול פשוט שיוציא את הסאונד בחיבור אופטי. מצאתי ב-eBay וב-DX שני כרטיסים זולים שיכולים להתאים. אשמח לשמוע איזה מהם עדיף לדעתכם ואם יש אפשרויות אחרות בתקציב דומה: - כרטיס קול PCI מבוסס VIA VT1723 (15 דולר כולל משלוח לארץ) - כרטיס קול USB מבוסס C-Media CM106 (17 דולר כולל משלוח לארץ) הרסיבר שלי תומך רק ב-5.1 ובקידודים ישנים (DD ו-DTS), כך שאין לי צורך בתמיכה בפורמטים חדשים יותר (ואם אני לא טועה, ממילא אי אפשר להעביר אותם בחיבור אופטי). אגב, האם יש אפשרות לחבר שני מקורות לכניסה אופטית אחת (למשל באמצעות מפצל)? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה מטס 29 אינצ' שטוחה יש לי די וי די פיוניר קורא דיויקס חדש שעלה לי 700 שקל ויש לי רסיבר של פיוניר משהו טוב אני צריך לחבר לכל זה 5 רמקולים טובים גדולים , שאני יהנה איתם ליראות סרטים וטלויזיה בעיקר וגם לשמוע מוזיקה , אני מעדיף איכות סוואנד מאשר הגובה , אני רוצה שיהיה לי מערכת איכותית.. אז אם אתם יכולים ולעזור לי ולהביא לי 5 רמקולים שמתאימים בשבילי , שיהיו עד 1000 שקל בלי סאב וופר ובלי רסיבר או די וי די עזרה מהמומחים בתחום תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס קול מובנה AC97 והוא תומך ב-4.1 אפילו 5.1 אני לא בטוח. הבעיה היא שיש לו רק יציאת סאונד אחת, אחת של מיקרופון ואחת לחיבור של מינידיסק אני חושב( סטנדרטי בקיצור.. ורוד ירוק כחול) יש לי גם מערכת 2.1 - סאב וופר של קריאטיב (קמבריד'ג) וזוג רמקולים גדולים של בראדר(של מערכת ישנה) + מערכת סטריאו עם שני רמקולים גדולים. יש איזשהי אפשרות לחבר את המערכת סטריאו לחיבור של המיני דיסק או המיקרופון? הבנתי שאפשר לשנות את היציאות האלה ליציאות סאונד. ואם כן... זה באמת ייתן לי סראונד?? אפשר לגם לחבר את כל ה-4 רמקולים לסאב וופר (חיבור חוטי.. בלי פינים) אבל אני חושב שזה לא יתן סראונד כל תגובה שתעזור תתקבל בשמחה תודה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, ראיתי באחת הטלווזיות שהתעניינתי בהן סוני 40 אינצ V5500, שיש בה טכנולוגיית DNLA וקראתי שזה אומר תקשורת אלחוטית עם מחשבים וכו, מה המשמעות של טכנולוגיה זו , לא בדיוק הבנתי ? אני יודע שגם ללאפ טופ היחסית חדש שלי של סוני יש את הטכנולוגיה הזו האם זה אומר , שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה מקבצים שנמצאים על המחשב שלי בלי לחבר את המחשב עם כבל כלשהוא .? מה האיכות של זה יהיה ? האם אני צריך לנתב תקשורת זו דרך נתב אלחוטי כלשהוא או שהתקשורת האלחוטית נעשית ישירות בין הטלוויזיה לבין המחשב..? אשמח לקבל הסברים על כך תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מערכת קולנוע חדשה שכרגע תהיה 2.1. הכוונה לרכוש רסיבר איכותי שיתאים לחבר מספר חיבורי HDMI לצרכים העתידיים ויתמוך בפורמטים העתידיים. כמו כן, לרכוש גם רמקולים שבנתיים יהיו עד אשר יתקבל תקציב נוסף (מהאישה). תודה משה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ושבוע נעים אני מחפש מקרן לשימושים שבכותרת (סרטים, קונסולות משחק, טלווזיה), בתקציב של בערך 3-5K.. השימוש לרוב לא יהיה HD, אבל יהיה נחמד אם תהיה לו רזולוציה של HD Ready. בכל מקרה אני רוצה רזולוציה של לפחות 1024X768, ולא 800X600 כמו הרבה מקרנים כי זה נמוך מדי לטעמי (אולי נבחר את הלפטופ ונראה סרטי HD לפעמים). אני חושב על המקרן LG DX325, ממה שאני רואה בזאפ ההארה שלו חזקה יחסית (2500), הרזולוציה היא 1024X768, יש לו הרבה חיבורים והביקורות יחסית בסדר... אם למישהו יש ניסיון איתו יהיה נמחד לדעת מה אתם חושבים עליו.. ובכלל אם יש לכם הצעות אחרות בתקציב.. בבקשה... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אומרים אני צריך ביקורת תעשו לי טובה אם מישהו קנה..שמע..ראה את הרמקולים בפעולה שיגיד לי איך הם או לפחות ביקורת באינטרט בבקשה תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע למה קניתי חשבתי שזה מחיר טוב .. אין לי מוסג למה צריך לחבר אותו לספק ו לכפתור הPC ? אני יודע שזה קשור לכיבוי והדלקה של המחשב אבל למה שני חיבורים ישירות לספק ואחד ישירות לפינים בלוח האם של POWER ואם זה יעבוד בלי זה (חיבור רק של USB) הכוונה שלא מעוניין בסגירת והדלקה של המחשב דרך השלט
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התנסיתים? מכירים? כל מידע יעזור... תקציב: עד 100 ש"ח. שימושים: שיחות בתוכנות מסרים כגון: מסנג'ר, ICQ, וכדו'... חשוב שאורך הכבל המינימלי יהיה מטר 1 (לא אתנגד ליותר ) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בלוח הנ"ל יציאת SPDIF וברמקולים (KLIPSCH PROMEDIA GMX D-5.1?) כניסת SPDIF (ב DECODER) עכשיו חיברתי בין שניהם בכבל אופטי... הגדרתי במחשב והזזתי בדיקודר ל DIGITAL INPUT . על PLII (PROLOGIC II) הפעלתי ווינאמפ ואין סאונד .. למה ? האפשרויות שיש בדיקודר ל INPUT הן : ANALOG / DIGITAL OPTICAL / DIGITAL COAX האפשרויות לקידוד הן : DOLBY DIGITAL / 5CH STEREO /PROLOGIC II אין סאונד בווינאמפ או בכלל בווינדוס איך מסדרים ?!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות שדרוג למערכת הסאונד שלי. השימוש שלי הוא למשחקים ברובו, אני משחק די הרבה משחקים csgo bf34 GTA... אבל המשחק העיקרי שלי הוא TF2 זאת אומרת שאם השדרוג לא יהיה מהותי ל TF2 אין סיבה בשבילי לשדרג. רציתי לדעת איזה אפשרויות עומדות בפני, התקציב לא ידוע כמובן שאני לא ישתגע עם HD800 אבל בתחום של 2000+- לכרטיס ואוזניות. אפשרות שעלתה לי ואשמח לשמוע את דעתכם היא - ASUS Xonar Essence STX בשילוב של אוזניות איכותיות משהו כמו Senshiser HD 558 +- מה דעתכם על השילוב? האם הוא לא OVERKILL ? תודה [h=1][/h]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת 5.1 בתסביבות 500 שקל... יכול להיות שהתקציב ישתנה אני יודיע לכם אבל בינתיים תנו הצעות בינתיים מה שראיתי זה הסט של GENIUS ושל AZTECK או משהו כזה....
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אנטק 200 ברגע שאני מחבר את האוזניות לכניסה הקדמית אני שומע זמזום ברקע,ממה זה יכול לנבוע?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רסיבר סראונד של קנווד ואני בטוח שרובכם תגידו איכס וזה אבל אני לא הולך לקנות רסיבר סטריאו בשביל זה.. עכשיו אני שומע דרך כרטיס אונבורד מסריח שלא שווה כלום.. לא זוכר תדגם של הכרטיס אם אבל זה כרטיס של אסוס שמתאים לפנטיום 800.. ומחוברים אליו הatp3. אז אני בטוח שהרסיבק שיש לי יותר טוב מהכרטיס אונבורד הזה... יש דרך לחבר את הרסיבר למחשב כדי לקבל איכות סאונד יותר טובה? אם כן איך?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, שמתי לב שיש עניין דיי רב במערכות 2.1 שונות והתקציב הרבה פעמים דיי מכובד. עם זאת, כל היידע "המצטבר" בפורום פה בא מביקורות פה ושם או מזה שמישהו שמע כמה דקות איזו מערכת. אני רוצה לשנות את זה. מזה אומר בעצם? ביקורת רצינית ורחבה יחסית של חברי הפורום. בשביל זה צריך להתאסף כמה אנשים באיזה מקום עם כמה מערכות ולבדוק. אז מבחינת מקום זו לא בעיה, אני יכול לסדר משהו (או בבית, או במקום אחר שיש לי). אין לי בעיה לפנות כמה שעות טובות לעניין. גם מקור טוב וקבצים באיכות טובה בשביל לקבל בדיקה רצינית יש לי. הבעיה שנותרת היא הגדולה מכולם, המערכות. יש דיי הרבה מערכות בשוק, כאשר אני מכוון לכיוון הממוצע ומעלה. X-230 ו-ATP3 הן ממש הגבול התחתון פה (ואת שתיהן יש לי, כך שזו נקודת התחלה). ע…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי 400 שקל לקניית רמקולים למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר וקצת סרטים ומשחקים. השאלה שלי היא כזאת: לקנות לוג'יטק Z623 יד שניה (בשימוש שנה) או משהו אחר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי טלוויזיה חדשה(LG 43LF540Y) היא 43", אותה אני מחבר ללפטופ שלי LENOVO G50. בכל רשימת הרזולוציות הקיימות לי באפשרויות, לא קיימת אחת שמתאימה לחלוטין. הרזולוציה שהמחשב כביכול ממליץ לי, היא חותכת את המסך מעט בגבולות (שורת ההתחל טיפה חוצה את הגבוה התחתון, האיקס של החלונות טיפה חוצה את הגבול העליון וכך גם בימין ומשמאל). יש דרך לפתור את הסוגיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני חייב איכות של ההקלטה בלי רעשים ו העיקר שתהיה איכות טובה להקלטה.חברה טובה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש את המרכיבים האלה להרכבת מ.קולנוע ביתי, ואין לי מושג בתחום. מה רצוי/צריך שיהיה בכל רכיב, ועל מה לא להתפשר. בעיית תקציב היא בעיה מוכרת ולכן.... כמה שיותר איכותי במינימום מחיר זו הסיסמה. (3000~ - 4000 ~). רמקולים אחוריים: אני לא מבין גדול בתחום ואת זה כבר ציינתי, מבחינתי יש חברות מוכרות יותר כגון BOSE,JBL ... שהמוניטין הוא חלק מהמחיר ויש כאלה שרק מופיעות בדפי האינטרנט (ובמדפים של המוכר בחנות) והמחיר שלהן בד"כ נמוך משמעותית (חברות כמו PEERLESS, KODA AUDIO ACUSTIC, SONAB ...). ובקיצור, אני אשמח לקבל את עצתכם לרמקול אחורי למטרת קולנוע ביתי, אני מתכנן להשתמש בו רק לקולנוע ביתי (לפחות לעכשיו) כך שאם הוא ישמע רע בסטראו לא כ"כ משנה לי (קראתי שיש איזו טכנולוגיה חדשה שמ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שכדי לעשות burn in אני צריך להשמיע ברמקולים/אזניות מוזיקה ממגוון רחב המשך זמן רב. יש לי כמה שאלות: האם אני חייב לנגן ברמקולים רצוף עד שהburn in מסתיים? יש איזשהו שמכיל את כל סוגי השירים שאני יכול להוריד ולנגן? איך אני יודע מתי הburn in מסתיים? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כבל VGA לחבר את המחשב לטלויזיה בחדר, ובגלל ש-DVI-HDMI זה בעייתי לאורך כזה אני צריך כבל VGA. אני גם צריך כבל PL-PL מיני (3.5) זכר לזכר בשביל הסאונד. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי DVD XORO 415 והחיבור האופטי שלו לא פועל (אין אור אדום בחור של החיבור האופטי ) ואני לא יודע מה לעשות האם אני יכול איך שהו להפעיל את החיבור או שזה משהו לא תקין במכשיר??????? אני מאוד מקווה שתעזרו לי כי זה מאוד חשוב.........
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח להמלצה לאוזניות כפתור (מיועד לחייל, בעיקר לזמן הנסיעות באוטובוס, שיחבר עם מתאם לסלולארי או/ו לנגן).. בגדול התקציב עד 100 ש"ח (כולל משלוח), חשבתי להזמין אם כבר מחו"ל, אולי מאיביי (פעם קודמת שהזמנתי אוזניות מאיביי חסכתי בערך 40% מהמחיר בארץ.. אבל אתם בטח מודעים להבדלי המחירים האלו) אין דרישות מיוחדות יותר מדי.. פשוט לא בא לי לבזבז סתם 30-100 ש"ח באוזניות "מעפנות" מאופיס דיפו וכו'.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-