עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by omer_xd,

שלום קניתי רמקולים Logitech X530 וכשחיברתי אותם עבדו רק שניים מתוך חמש וגם הסבופר עבד יש לי כזה חיבור שמתאים לשניי רמקולים ולכבל המקשר בין המחשב לרמקולים אבל אם אני מחבר אותו לשם הוא לא מיתחבר למחשב מאחורי הסב יש בננות שמתאימות לכל אחד מהרמקולים אבל אם אני מחבר את כולם לשם רק שניים עובדים למה זה קורה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הי חיברתי היום כבל HDMI בין המחשב שלי (כרטיס מסך של ATI) לבין ה LCD (טלווזיה של טושיבה) שלי ואני לא מצליח לקבל תמונה על ה LCD. ניסיתי קצת לחפור בהגדרות ולא מצאתי כלום, המחשב פשוט לא מזהה את הטושיבה. ניסיתי להסיר את הדרייברים לגמרי והתקנה מחדש וגם לא עזר. משתמש עם וינדוס 7 64 ביט. אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. ברשותי אוזניות סנהייזר mx550 קצת ישנות ואני רוצה חדשות. אני מעוניין באוזניות כמה שיותר מאוזנות עם בס סביר למוסיקת רוק בעיקר מנגן mp3 בעיקרון התקציב די גמיש אבל נראה לי ש300 ש״ח אמור להיות מספיק. אם יש משהו ממש טוב ב400 אז גם זורם. לגבי הסנהייזר שלי- הסאונד סביר, חסר במה ונפח. נמוכים נשמעים טוב כשמכניסים את האוזניות ממש עמוק לאוזן אבל אם אני לא רוצה שהן יסתמו לי את האף אז טווח צליל די מוגבל. אוזניות כפתור ממוצעות... הקטע הכי מעצבן בהן זה השליטה על הווליום שממש רגישה. אחרי חודשיים התחיל לעשות לי קצרים באוזניות וצריך לשחק עם זה כדי שיהיה סאונד נורמאלי. אם אפשראזאני מעדיף אוזניות בלי כפתור ווליום... תודה לעוזרים וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אף פעם לא חיברתי HTPC ורציתי לשאול כמה דברים : 1. חובה LCD בשביל להתחבר לHTPC או שאפשר גם מטלוויזיה רגילה? 2. איזה סוגי חיבורים יש בHTPC ומה ההבדל ביניהם ? 3. האם בשביל להקליט תוכניות, לעצור, להריץ לאחור ( בעצם כל הפעולות שהYES MAX עושה) צריך כרטיס מיוחד? הבנתי שהכרטיס שכולם כאן ממליצים עליו הוא Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE , מה הוא נותן ומה ההבדל בינו לבין ה Hauppauge WinTV-PVR-500 MCE? שווה להשקיע על היקר? 4. איך המעבד E5200 לHTPC? ה בנתי שבוחרים אותו הרבה בגלל שהוא שקט? מה לגבי E8200? כדאי? תודה ומצטער אם חפרתי פשוט אני חייב להבין את כל התמונה לפני שאני מזמין =]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ofir007,

למישהו יש עדכון קושחה במכשיר DVD של LG מסוג DR7622W שהמכשיר יוכל לקרוא כתוביות בעברית.... פעם היה באתר של LIONETWORK אבל הוא ירד.... מישהו???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. נראה טוב, נשמע טוב (מבדיקה ממש קצרה עם מכשיר של חבר) ועוד עם תג מחיר של 1.5-1.6k שקלים, אז בכלל... מה דעתכם?...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avilavi,

**עריכה - לא רלוונטי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Architect,

אוקי הדגם הוא MDR-P180 קניתי אותם בשביל סתם לשמוע מוזיקה במיטה בלילה (נמאס להורים שלי שאני מעיר את כל הבית עם הבאסים של הATP3) א רציתי להשקיע יותר מדי, אבל גם רציתי משהו נוח ושנשמע טוב, אז מצאתי את אלה, האמת הם נשמעים דיי טוב רק הבאסים אכזבו ממש אבל מה אפשר לצפות כבר מאזניות במחיר כזה... מה שכן הם ממש ממש נוחות (הריפוד מעולה) הקיצר בכללי אני מרוצה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Lev-UFO-Child,

:s05:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Zil,

אני דיי חדש פה, וזה נראה לי כמו המקום לשאול שאלה שכזו, יש לי מחשב שאינו בשימוש, תהיתי האם אפשרי בישראל ליצור תחנת מדיה PVR שתתמוך גם בEPG, אני לא בטוח איך EPG עובד, האם זה עובד ביס ? בכבלים הדיגיטליים? כמו המדיה סנטר של מיקרוסופט או HTPC, עם רשימת תוכניות והכל. להוציא ~800 שקל על כרטיס PVR, לפני שאני יודע שאני אוכל לנצל אותו כמו שצריך.. יהיה דיי מבאס. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by naknir,

אהלן חברים, רציתי לדעת מה הם כרטיסי Full Duplex והאם הכרטיס קול שלי (של nForce2, מובנה על לוח האם שלי, עם Soundstorm) הוא כרטיס כזה? אני שואל כי אני זוכר שרציתי פעם לערוך עם המחשב הנוכחי (הישן) שלי מוסיקה ולעבוד עם כמה ערוצים, ואז התוכנה הודיעה שהכרטיס לא תומך בכך היות והוא אינו Full Duplex אז אני מקווה עכשיו שבמחשב החדש שלי, הכרטיס החדש הוא כן Full Duplex.... תודה מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. עזרו לי לכתוב פוסט השוואה והכרעה בין המיני למיניהם... יעזור לי ולאחרים.. כשאחזור אני גם אכתוב.. צריך : השוואות.. ביקורות.. ודעות אישיות !! תודה !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום רב אשמח מאוד לקבל בבקשה המלצה על כרטיס קול פנימי, דו ערוצי, איכותי ביותר, למחשב עם חלונות 10. המחשב יחובר למגבר סטריאו איכותי וישמש כמקור לשמיעת מוסיקה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

כרגע אני מסתפק ב OB שלי, אני הולך לקנות את ה ATP3 כי אין לי מקום בחדר ל מערכות 4.1 או 5.1, אז מה דעתכם לקנות כרטיס או לא?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי חברה, היה יום הולדת לא מזמן, והחלטתי לפרגן לעצמי קצת אני מעוניין לקנות אוזניות In-Ear נוחות ואיכותיות ככל האפשר למוזיקה בלבד: רוק, רוק אנטרנטיבי, פופ ואלקטרוני בעיקר. התקציב - 500 ש"ח פלוס מינוס. קיבלתי המלצה חמה מחבר על Dr-dre אבל ממה שאני קורא כאן הן שנויות במחלוקת. על כן אתן למקצוענים לדבר :-) שרון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by YakirOz,

יש לי תקציב של 100 שקל בערך. מצאתי את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~980447-0914~11~0.htm זה טוב? המיקרופון שלו איכותי? כי יש לי כבר מיקרופון אבל הוא ממש לא איכותי, חלש מאוד ולא מבינים כלום. תמליצו גם על דברים אחרים :] תודה :]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by asheryo1,

יש לי מחשב HTPC עם כרטיס קול Creative SoundBlaster 5.1 האם אפשרי לחברו לרסיבר כך שיוציא סראונד מסרטי HD ו-DVD? אם כן אך?? או שכדאי לקנות אחר, תקציב של 200-250 שקל. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by i7,

הי, מחפשת לרכוש רמקול BLUETOOTH איכותי בקונפיגורציה פנימית של 2.1. מאד חשוב שייתן באסים טובים. יכולה להיות גם קונפיגורציה אחרת עם באס איכותי. מיועד להשמעת קבצים ממחשב נייד. הכיוון שיש לי כרגע הוא Microlab MD312 , שעולה סביב ה-300ש': http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/microlab-md312-p-13685?cPath=35 האם מישהו מכיר ויכול להמליץ עליו? או על רמקול אחר? האמת שקיוויתי להוציא פחות... המון תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by it_amit,

שלום לכולם, כשאני פותח קבצי HD מסוג MKV אני רואה שכולם מגיעים עם יחס תמונה (aspect ratio) של בסביבות 1450X609 וזה נותן יחס של 2.38. כשהיחס של רוב מסכי ה HD הוא 1280X720 או 1920X1080 שזה נותן יחס של 1.77. 16X9 מסכי המחשב הם ביחס של 16X10 ז"א 1.6. וזה גורם לכך שהתמונה מאוד רחבה ויש שוליים שחורים בצדדים או שניתן לעשות זום אבל לאבד את הקצוות של התמונה גם בטלוויזיה וגם במחשב. האם יש דרך לתקן את זה או שהקבצים שאני מוריד (מעל לעשרה סרטים) לא מתאימים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מחפש שניים כאלה http://www.ebay.com/itm/JBL-LE25-4-Tweeter-/151387127744?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item233f603fc0 גם LE25-2 יתאים. המחיר באיביי נראה לי מופרע. יש דרך אחרת לרכוש זוג?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Stastyle,

שלום. אני מחפש אוזניות INEAR. תקציב: 70$. סגנונות האזנה: מטאל, רוק, אקוסטי. איביי: +++ בעדיפות. מקור: MP3, WAV. ההאזנה דרך פלאפון גלקסי ונגן COWON. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shaihood,

אז ככה אני רוצה לבנות מפצל שיפצל לי את לי מ יציאת PL ל 2RCA לערוץ ימין ו 2RCA לערוץ שמאל? ניסיתי לבנות משהו אבל זה יצא לי קצת מחורבש ועושה רעשים ולא מתפצל טוב.... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Morphine,

שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט אם לחבר לו מערכת סטריאו או סט רמקולים. המחשב יהיה עם כרטיס קול איכותי, ואני כמעט תמיד עובד עם אוזניות שאותן אני אחבר למערכת או לרמקולים. השימוש הוא לשמיעת מוזיקה, סרטים ומשחקים, לא עריכה מוזיקלית או משהו כזה. לרוב מערכת זה יותר יקר וגם יותר גדול, אבל האם זה מה שמתאים לי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by _uri,

שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה 46" או 47" (יש נישה בקיר ואי אפשר לשים שם טלוויזיה גדולה יותר). תקציב: כ 6500 שקלים, במידת הצורך אפשר לחרוג. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטרים, במהלך היום החדר מואר. השימוש העיקרי יהיה שידורי yes (חשוב שגם שידורי sd יוצגו בצורה טובה). יש רסיבר ולכן נושא הקול אינו חשוב, כמו כן אין צורך בתלת מימד. יהיה נחמד אם יהיה חיבור usb עם תמיכה בפורמטים שונים. אם יש צורך בפרטים נוספים אני אעדכן. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by blacklfag,

רציתי לדעת אם זה אפשרי להתקין כרטיס קול נוסף, ולשמוע מוזיקה מכרטיס אחד, ומוזיקה אחרת (או סרטים וכו') מהכרטיס השני - בו זמנית. אם כן, האם אפשר לעשות את זה עם כרטיסים פשוטים (הכרטיס קול שהגיע עם הלוח אם ועוד כרטיס קול עד 100 שקל), והאם זה דורש התעסקויות מיוחדות או שזו פרוצדורה לא מסובכת למשתמש ממוצע. (לא קניתי עדיין כרטיס קול נוסף, אז ככה שאני לא יכול לבדוק בעצמי עדיין). תודה מראש. נ.ב. עשיתי חיפוש בהודעות הישנות, ולא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים