אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הי חיברתי היום כבל HDMI בין המחשב שלי (כרטיס מסך של ATI) לבין ה LCD (טלווזיה של טושיבה) שלי ואני לא מצליח לקבל תמונה על ה LCD. ניסיתי קצת לחפור בהגדרות ולא מצאתי כלום, המחשב פשוט לא מזהה את הטושיבה. ניסיתי להסיר את הדרייברים לגמרי והתקנה מחדש וגם לא עזר. משתמש עם וינדוס 7 64 ביט. אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי IHP120 ואני מעוניין לקנות משדר רדיו (כדי שיהיה אפשר לשמוע באוטו בלי כבלים מיותרים ובלי להחליף רדיו לאחד עם line-in) יש את ה-tunecast II , tunecast של Belkin ואת ה- IRock 400FM . מה שרציתי לדעת זה עם מישהו ניסה כבר אחד מהם או כול משדר אחר, ואם כן מה איכות הסאונד ואיך כמות הרעשים. האם יש בעיות עם התדרים הקבועים שלהם (88.1 , 88.3 , 88.5 , 88.7) בארץ ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שפה אתם הכי מומחים לעניינים האלה. בבקשה תעזרו לי
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בעוד מספר ימים אני אמור לקבל את ה- iPod Touch, יש לי כמה שאלות בנוגע לאוזניות ואשמח אם תוכלו לענות. 1. מה האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשיר? האם עדיף לחכות ולשמוע או שכדאי להזמין מראש אוזניות איכותיות יותר? 2. אני מעדיף אוזניות in-ear, הסתכלתי בעיקר על CX300 - CX500 של Sennheiser, מה ההבדל בין הדגמים השונים? האם הוא מהותי? 3. חשבתי להזמין את האוזניות מ- eBay אבל הבנתי שקיימים שם הרבה זיופים של Sennheiser, איך מזהים וממה כדאי להיזהר? אשמח גם לשמוע המלצות ודעות בנוגע לאוזניות אחרות. תודה מראש! נ.ב. איך האוזניות in-ear של Sennheiser בפעילויות ספורטיביות כמו ריצה? למישהו יש ניסיון?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי מכם שיודע האם קיים מיקרופון חוטי או אלחוטי שמתחבר למחשב ? ואם כן קיים איזה חברות טובות יש ועלויות ? רק רוצה לציין שזה לא להקלטות או משו פשוט סתם מיקרופון לבית לשיר בשביל הכיף.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי למטרות משחקי FPS, (לשמוע צעדים, הוצאת רימון וכו..') התקציב הוא 400.. *הזמנתי כבר אוזניות של סאנאייזר ב- 270 שקל אם זה משנה משהו לגבי הכרטיס עצמו... תודה לעוזרים.. :>
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה עם סרט אני שומע את האפקטים והמנגיה אבל אני לא שומע את האנשים מדברים וגם אם אני הכי מגביר בארץ מה זה יכול להיות?????.. אנשים אתם חייבים לעזור לי תודה רבה הה והסרט הוא במחשב ויש לי רמקולים 5.1 תודה רבה אנשים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אוזניות Etymotic Research 6i שקניתי יד-שנייה לפני כחצי שנה ואני מאוד נהנה מהם. לא היתה לי איתם שום בעיה עד שפתאום שמתי לב שבאוזנייה השמאלית לא שומעים כלום. כשמשחקים קצת עם הכבל שלה ומניחים אותו בזווית מאוד ספציפית היא עובדת, ובתזוזה הכי קטנה מפסיקה לעבוד שוב. מרגיש כמו איזשהי בעיה של מגעים בתוך האוזנייה. מה אפשר לעשות? האם לדעתכם אני אוכל לתקן אותה בעצמי יחסית בקלות או שצריך לשלוח לתיקון? (אם כן אז איפה? האוזניות לא נקנו בארץ)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס קול קריאטיב אני רוצה לחבר אותו דרך SPIDF לרסיבר לצערי לא ניתן לשמוע דרך SPIDF רק דרך רמקולים והאיכות לא טובה מה ניתן לעשות ? דרך הגב כדי לשמוע דרך רמקולים כמו שבתמונה הוא יוצא דרך SPIDF בכרטיס ומתחבר ל- SPIDF ברסיבר אני רוצה שיעבוד ה-SPIDF בתמונה http://imageshack.us/f/843/26082664.png/
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההתלבטות שלי זה בין 3 הדגמים האלה: UA48H6400 - SAMSUNG לחץ כאן למפרט TH-50AS670 - PANASONIC לחץ כאן למפרט 50LA660Y - LG לחץ כאן למפרט רשום במפרט של פנסוניק 1200HZ BLB זה התדר תצוגה מול ה 400HZ של הטלוויזיות האחרות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, כרגע אני מאזין למוזיקה ולסרטים עם HD580 שמחוברות לכרטיס קול ONBOARD של GIGABYTE P35C-DS3R. ידוע לי שיש צורך בכרטיס קול, ולאחר הרבה בירורים ולבטים החלטתי לקנות ביחד איתו רמקולים. יש לי אוסף של אלבומים ספורים (כ15) בפורמט DTS, ועוד הרבה מאוד אלבומים בFLAC וMP3 320... אני רואה הרבה סרטים, להרבה מהם יש אודיו DTS. מצד אחד אם אני קונה סראונד אני מרוויח חלק קטן מהמוזיקה ואת החלק הגדול של הסרטים, ואם אני קונה סטריאו אז אני מרוויח חלק גדול מהמוזיקה וחלק קטן מהסרטים (אמרו לי שסראונד אף פעם לא ישמע טוב כמו סטריאו יעודי).. אז שואל אני - מה כדאי, וכמה יעלה התענוג? יש בסביבות ה5K, הסטיות מהתקציב יהיו על סמך ההמלצות שלכם, והוא תקציב משותף לכרטיס קול ולרמקולים. אולי יש איז…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי אתמול רמקולים משומשים (מוניטור אולפני) של חברת Tannoy. http://www.tannoy.com/StudioSummary.aspx?q=33.14 אני מבין שהם יותר למטרות סטודיו וכו' אבל מכיוון שהם אצלי חשבתי אולי לנסות להשמיש אותם, לצרכי או קולנוע ביתי/מוזיקה או כרמקולים למחשב.. אני מבין שהחיבור הוא חיבור balanced, אך מעבר לכך אין לי שום ידע כיצד לאפשר למקור השמע הרצוי לעבוד עם הרמקולים הללו. אשמח לסיוע והבנה האם זה בכלל אפשרי ואם כן אז באיזה עלות (חובת רכישת כרטיס קול/מגבר/וכו' וכו').. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה... אחרי לבטים רבים החלטתי לחבר בין המחשב האישי שלי (קומה שניה) לבין הטלוויזיה הביתית. הבעיה כאן היא המרחק.. איזה כבלי HDMI וCOAX של 15/20 יהי הכי טוב למטרה הזו אם בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
מצאתי מערכת של 4 רמקולים ישנה בת 5 שנים+ של SONY (תמונה למטה) ועם קומבינה קטנה חיברתי אותה למחשב וניסיתי אותה , במוזיקה היא נשמעת הרבה יותר טוב מהרמקולים הקודמים שלי אבל בסרטים אני שם לב שהקול של האנשים לא ממש מדויק ואני לא בטוח אם זה בגלל הרמקולים או המגבר . יש דרך לבדוק את זה ? ואם זה באמת המגבר אז יש מגברים טובים באזור ה300 שקל כי כל מה שראיתי שממליצים פה הוא בין 700 ל3000 שקל וב900 שקל אני כבר קונה את הסולו7 שיכול לספק את הצרכים שלי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי בטוח שאני קונה אותו, עד שראיתי את העובי שלו. פאק! הדבר הזה הוא 2.5 סנטימטר עובי! זה ממש קריטי?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי מבאג אוזניות מדונה ב-50 ש"ח, לשימוש ב-SKYPE. כרטיס הקול הינו - REALTEK והוא מובנה על הלוח אם. כשחיברתי את האוזניות מדונה ליציאות של כרטיס הקול מאחורי המחשב, הכל עובד סבבה. כשאני מנסה לחבר אותן ל-2 הכניסות שנמצאות בקדמת המחשב (מתחת לכונן ה-DVD), אין זיהוי שלהם? מה אפשר לעשות (לא נוח לי לחבר את האוזניות לכניסות של כרטיס הקול)?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בשוק? לא מצאתי הרבה מבחר, בטח לא בארץ. יש למישהו נסיון מהבית עם איזשהו דגם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני פותח קבצי HD מסוג MKV אני רואה שכולם מגיעים עם יחס תמונה (aspect ratio) של בסביבות 1450X609 וזה נותן יחס של 2.38. כשהיחס של רוב מסכי ה HD הוא 1280X720 או 1920X1080 שזה נותן יחס של 1.77. 16X9 מסכי המחשב הם ביחס של 16X10 ז"א 1.6. וזה גורם לכך שהתמונה מאוד רחבה ויש שוליים שחורים בצדדים או שניתן לעשות זום אבל לאבד את הקצוות של התמונה גם בטלוויזיה וגם במחשב. האם יש דרך לתקן את זה או שהקבצים שאני מוריד (מעל לעשרה סרטים) לא מתאימים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש היום במחשב במערכת 5.1 ישנה של קריאייטיב (דגם inspire 5200) שסחבה איתי יפה כבר כמעט עשור. לאחרונה הזמן כנראה עשה את שלו והרמקול הימני-קדמי הפסיק לפעול. מבדיקות שעשיתי גיליתי שהיציאה של הרמקול דרך הסאב היא הלא תקינה. השימושים שלי ברמקולים הם מוזיקה\סרטים\משחקים ואני ניצב בצומת דרכים עכשיו, מצד אחד אני יכול לרכוש מערכת 5.1 ולהמשיך לקבל תמיכה בסראונד (על חשבון האיכות) ומצד שני הביקורות שקראתי על ה solo6 מעוררות תאבון לסאונד צלול ואיכותי. השאלה היא כזאת, האם יש אפשרות כלשהי לעשות שילוב מערכות ולהנות מ2 העולמות? (הרעיון הוא לרכוש צמד רמקולים בשביל הפרונט ולהשתמש בנותרים הישנים בשביל להשלים לסראונד). או שאולי מדובר ברעיון מופרך. מה אתם הייתם עושים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי טלוויזיה חדשה(LG 43LF540Y) היא 43", אותה אני מחבר ללפטופ שלי LENOVO G50. בכל רשימת הרזולוציות הקיימות לי באפשרויות, לא קיימת אחת שמתאימה לחלוטין. הרזולוציה שהמחשב כביכול ממליץ לי, היא חותכת את המסך מעט בגבולות (שורת ההתחל טיפה חוצה את הגבוה התחתון, האיקס של החלונות טיפה חוצה את הגבול העליון וכך גם בימין ומשמאל). יש דרך לפתור את הסוגיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קודם כל על מה אני צריך להסתכל ? רזולוציה ? ניגודיות ? MS ? מצאתי טלויזיה של TOSHIBA ניופאן ב 2700 ש"ח טלויזיה Toshiba Regza 32XV550 LCD 32 אינטש (טושיבה) ניראת חבל על הזמן ! שחורה יפייפיה מה אתם אומרים ? הבעיה שזה רק שנה אחריות ואם רוצים 3 צריך להוסיף 600 ש"ח http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2513&CategoryID=469&Page=1
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שכדי לעשות burn in אני צריך להשמיע ברמקולים/אזניות מוזיקה ממגוון רחב המשך זמן רב. יש לי כמה שאלות: האם אני חייב לנגן ברמקולים רצוף עד שהburn in מסתיים? יש איזשהו שמכיל את כל סוגי השירים שאני יכול להוריד ולנגן? איך אני יודע מתי הburn in מסתיים? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-