עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לאחותי (24) יש יומולדת עוד כמה ימים ואמא שלי רוצה לקנות לה נגן MP3 חדש. היא רוצה נגן פלאש 1GB שתומך בעברית מלאה. אין הגבלת תקציב. על מה אתם ממליצים ?

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  2. שלום... לא מזמן יצאה סדרה חדשה של טלוויזיות FH של LG... ואני מתכנן לקנות את ה32 אינץ' (LG 32LH70YR) ואני צריך חוות דעת עליה... http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=164&prodid=579&keySearch= ועוד משהו קטן... לא מצאתי תמונה של הצד של הטלויזיה ואני חייב לדעת אם יש לה יציאה של HDMI , AV וUSB בצד... (ואם כן אז באיזה צד?) תודה רבה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  3. Started by eyalll,

היי ראיתי שעל הסאב וופר שלי (X-530) יש 25W. חבר שלי אמר לי שאבא שלו קנה סאב וופר שיש לו 2700W...בהתחלה חשבתי לא הגיוני וזה כי זה כפול 100 בערך משלי, אז חשבתי שזה צריך להיות ענק, ולהפך כשראיתי את זה זה היה קצת יותר גדול משלי, לא משהו רציני. לא שמעתי את הביצועים שלו, אבל סאב וופר כזה לא צריך להיות לאולמות וכאלה? כאילו זה 2700W..זה די מטורף

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by Armageddon,

I'm considering buying new computer speakers in the US with a 100 $ budget I would be glad to get some advice and recommendation, I would also prefer if the speakers would be available in newegg. Thansk in advance.

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  5. Started by t d,

שלום, לפני כמה ימים קניתי את IHP 120 שלי. אני לא יודע בדיוק איך לסדר את ה ID3 Tags , ניסיתי להשתמש בכל מיני תוכנות לעריכה, אבל לא ממש הצלחתי להשתמש בהן... יוצא מצב שלמשל יש לי שיר של alice in chains נגיד would מהאלבום dirt אז כתוב לי את כל המידע הזה בשם השיר : alice in chains - dirt - would , ככה שממש קשה לי למצוא שירים בנגן, אני רק שמתי בתיקיות שלי אמן וככה אני בוחר את השירים לפי אלבומים, אבל אני רוצה שב title יהיה כתוב רק שם השיר... מישהו אולי יכול להגיד לי מה הדרך המומלצת לבצע זאת? תודה!

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by lino,

hello friends. allready few weeks i am looking for the perfect mp3 playes for me and i am lost... i am a big music fan that need around 30gb memory the most important i am looking for a great sound from my mp3 the best sound.and want it to be a simple mp3 to work with on the other hand i dont need no radio, no voice recording, no option for photos and movies. i dont care about all of that just need a simple music player with the perfect sound i see everywhere that iriver and iaudio are the best - but both look like to full of functions that i dont need so what is the best mp3 for me? plese help .

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  7. Started by XMB,

אהלן, יש לי כרגע כרטיס קול Creative XtremeMusic ויש כרגע מבצע על ה X-Fi Titanium Fatal1ty במקום ב $125 ב $60 בלבד (REBATE), אני גר בארה"ב. האם כדאי להחליף? הרמקולים שבשרשותי הם audioengine A2 ואני לא משחק במשחקים רק סרטים ומוזיקה, תודה.

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  8. שלום, אני מחפש אמצעי לנגן מוסיקה בעוצמה חזקה מאוד. לא אכפת לי במיוחד מאיכות השמע. קיים אצלי מגבר אוזניות זול, האם אני יכול לעשות בו שימוש? המטרה שלי היא להוציא כמה שפחות כסף בשביל האפשרות לנגן מוסיקה בעוצמה תודה רבה על ההמלצות

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  9. Started by Friend,

כשהייתי תיכוניסט, אהבתי לשמוע מוזיקה במערכת הסטריאו שלי. עדיין לא היה יוטיוב ודיסק און קי אבל יכולתי לחבר את המערכת למחשב ולשמוע מוזיקה באיכות טובה. היום כבר אין לי מערכת סטריאו כי כשקניתי מחשב חדש כבר לא הייתה לי אפשרות לחבר אז יש לי במקום זה סט רמקולים קטן ונחמד. המחשב נמצא בחדר שלי וחשבתי אולי לקנות סטריאו לסלון ושמוע מוזיקה כשאני בסלון. אני פשוט אעביר מוזיקה דרך דיסק און קי. מצד שני, האם זה מיותר בימינו? אני לא הכי מעודן בכל הנוגע לטכנולוגיות, עדיין יש לי פלאפון שאינו סמארטפון, לא מתלהב מהדברים האלה. מה הייתם ממליצים לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by kk,

קראתי המון ביקורות והשוואות ויצאתי מאד מבולבלת. אז מקווה שיהיו פה המלצות שיסייעו לי. מחפשת אוזניות איכותיות tws, עם שמע לא פחות ממעולה וחזק(!). עד היום השתמשתי באוזניות של סנהייזר ומארשל (מספר דגמים) און/אובר איר. מבינה שלא אקבל את אותה התמורה אבל אשמח שיהיה קרוב. מחפשת אוזניות שיהיו נוחות באוזן עם זמן סוללה טוב. איך הן נראות לא כ"כ מעניין אותי, התקציב לא מהווה פאקטור, ולכן חשוב לי שיהיו עמידות לאורך זמן (מעדיפה להוציא פעם אחת על משהו טוב מאשר כמה פעמים על משהו בינוני). לא צריכה חוסם רעש אקטיבי. איכות שמע בשיחות טלפון טובה ואפשרות לענות מהאוזניות, מעבר לזה הפיצ'רים פחות חשובים לי. בקצרה מחפשת: איכות, נוחות ויעילות. אשמח לסיוע, תודה :)

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  11. מצאתי מערכת של 4 רמקולים ישנה בת 5 שנים+ של SONY (תמונה למטה) ועם קומבינה קטנה חיברתי אותה למחשב וניסיתי אותה , במוזיקה היא נשמעת הרבה יותר טוב מהרמקולים הקודמים שלי אבל בסרטים אני שם לב שהקול של האנשים לא ממש מדויק ואני לא בטוח אם זה בגלל הרמקולים או המגבר . יש דרך לבדוק את זה ? ואם זה באמת המגבר אז יש מגברים טובים באזור ה300 שקל כי כל מה שראיתי שממליצים פה הוא בין 700 ל3000 שקל וב900 שקל אני כבר קונה את הסולו7 שיכול לספק את הצרכים שלי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  12. שלום, אני משתמש כבר כמה שנים בכרטיס קול חיצוני Behringer UCA202 הכרטיס מכיל שני יציאות RCA , שני כניסות RCA , כניסת אוזניות וכפתור למוניטור. הכרטיס מחובר למגבר סטריאו של SONY דגם RXD-700 ואליו מחוברים זוג רמקולים JBL MONITOR 4311B וסאב פסיבי 12' של סרוין וגה. לאחרונה הכרטיס מתחיל לזייף - נכבה מידי פעם , יש עיוותים בסאונד וכו'; בשביל לבדוק שהבעיה באמת בכרטיס ולא במחשב , השתמשתי בכרטיס קול הפנימי של המחשב וכמובן שהכל היה תקין. אני מאזין למוזיקה בעיקר דרך קבצי FLAC או MP3 192-320 VBR יש לציין שמידי פעם אני משתמש באוזניות (בלילה או במקרים מיוחדים) בעיקרון אני מחפש שידרוג לכרטיס הקול עד 1000 שקל שיתן תוצאות טובות יותר אין חשיבות אם הכרטיס פנימי או חיצוני חשבתי על הכרטיסים ה…

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by Eranl99,

מתלבט בין הבאים לצורך שמיעת מוסיקה מהמחשב. ההתלבטות המרכזית - האם ללכת על JVC (לא רשום דגם. מצורף תמונה. רשום אבל 1980...) או על Marantz 2015 שהוא ישן אבל קלאסי. (איכות שמע ממש טובה בד"כ) שניהם עולים בסביבות ה-400 ש"ח מיד שניה. [attachment deleted by admin]

14. Started by ita123,

שלום רציתי לדעת אם השלט מדיה סנטר של הXBOX 360 יכול לעבוד במחשב עם עינית http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6153 http://cgi.ebay.com/MCE-IR-Wireless-Receiver-Windows-7-IR-Emitter-Wire-/120596374957?pt=LH_DefaultDomain_0 ואם אחת מהעיניות בקישורים יתאימו?[br]פורסם בתאריך: 13.08.2010 בשעה 00:07:54 הקישור הראשון לא עובדhttp://www.st-lab.com/products.asp

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by yoavbd123,

אהלן, אני ממש בכיוון של לקנות את ה Z5500 של LOGITECH לאחר התיעצויות במספר פורומים. היות וזו מערכת שנשמעת אידיאלית לצרכים שלי (חדר קטן, ובעיקר סראונד לסרטים ומשחקים) וגם לתקציב שעומד על סדר גודל של 2000 ככה שהבנתי שהיא ממש יושבת עלי טוב. אני רוצה לעבור לפרטים הקצת יותר טכניים עכשיו. קודם כל היציאת אודיו מהמחשב שלי היא יציאת S/PDIF . ובPS3 שלי יש יציאה שנראת דומה ואצלה כתוב DIGITAL OUT ומתחת כתוב OPTICAL. ככה שאני דיי מבולבל. היציאה נראת משהו כמו : בצורה של המסגרת של הכבל הזה, למרות שלא ראיתי מקום לכניסת הפין הבולט. אז אני לא ממש יודע אם זה OPTICAL או DIGITAL. הייתי שמח אם תסבירו לי קצת מה ההבדלים, איך כל אחד נראה, ואיזה כבל אני צריך לקנות בשביל זה. בכל מקרה…

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by shlomom,

שלום, יש לי אוסף גדול של סרטונים קצרים שלפי דברי האספן הורדו באיזה אופן מ-YouTube. קבצי הוידאו (מאות) בפורמט mp4 וידאו: MPEG 4 AVC H264 אודיו: MPEG AAC Audio מה הדרך המהירה והקצרה להפוך את הסלט הזה לפורמט DVD סטנדרטי (כזה שניתן לנגן בכל נגן). בנוסף אוסף של שירים בפורמט WMA2 שמוגנים באיזה אופן. לדוגמא, VLC מנגן את השיר ללא קול - כלומר הוא מראה התקדמות ולא נותן הודעת שגיאה אבל ללא קול. רק WMP מצליח להשמיע אותם. בפעם הראשונה ה-WMP ניגש לאינטרנט להוריד איזה רשיון ומאז הוא מנגן אותם. כאשר אני מנסה ליצור מהם CD Audio התוכנה ImgBurn מדפיסה הודעת שגיאה (מצורפת) על רשיון. מה הדרך המהירה והקצרה להפוך את השירים לפורמט CD audio סטנדרטי (כזה שניתן לנגן בכל נגן). [attachment deleted b…

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by emperor,

שלום, לאחר חיפושים רבים והמלצות שקיבלתי מחברים רכשתי לפני כשבוע את האוזניות cx300 לאחר שהישנות הפסיקו לעבוד אם לומר את האמת אז אני ממש לא מרוצה, כי כבלי האוזניות מאוד רגישים לכל תזוזה שגורמת לרעש חזק. אני כבר לא מדבר בכלל שלא ניתן לצאת איתן לריצה, אבל זה פשוט מטריף שכל נגיעה אפילו הקלה ביותר (אפילו מזגן של האוטובוס) גורמת לרעשים מאוד חזקים ופוגמת באיכות ההאזנה. אציין שעם האוזניות הגנריות שקיבלתי כשקניתי את הנגן (s9) אף פעם לא היו לי בעיות אלו רציתי לשאול האם זה נורמלי שהכבלים כל כך רגישים או שישנה בעיה כלשהי עם האוזניות? תודה.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by LockOn,

היי, לבת דודה שלי יש יום הולדת בקרוב וחשבתי להפתיע אותה ולקנות לה רמקולים חדשים. התקציב עד 150 ש"ח ואני מחפש המלצות.. ראיתי את הCREATIVE A200 .. הם טובים? משתלמים למחיר שלהם? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by CyberBot,

LG LD420 לבין lg ld460 אם אפשר כמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  20. Started by i004i80,

שלום, יש לי זוג רמקולים רצפתיים של wharfedale שנקנו לפני 10 שנים בערך ושרתו נאמנה עד לפני זמן קצר, כשבאחד הרמקולים התחילו לשמוע לא טוב ולמיטב אבחנתי מדובר בבעיה בבאס שלו. שאלתי היא האם מומלץ לתקן רמקולים(ביחס למחיר של חדש, שלא ממש יורד מה-900 שקלים עד כמה שראיתי), ובמידה ובתקווה שכן - אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה באזור שבין חיפה לכפר סבא(עדיפות יותר לאזור המרכז). מצאתי הרבה חנויות בחיפוש באינטרנט, אבל בגלל שהידע שלי בתחום ממש לא גדול, אני מפחד ליפול על מישהו שסתם מנסה להרוויח עליי כסף... תודה מראש, עומר

21. Started by SV,

אהלן, מחפש המלצה לאוזניות headset לאייפון 4S. בעיקרון אני עכשיו עם אוזניות In-ear מעפנות רצח... אני מעביר אליו שירי MP3 באיכות 320 קב"ש אז אני מאמין שאפשר להוציא ממנו יותר עם אוזניות איכותיות. אני צריך אוזניות שישמעו את הבסים כמו שצריך,שיהיו כמה שיותר אטומות לעולם החיצון ולצלילים שלו... ובעיקרון פשוט איכותיות,שיהיה סאונד טוב ושאם יש יותר מדי "רעש" וכלים שמנגנים בו זמנית שעדיין אפשר יהיה לשמוע את זה כמו שצריך וכל כלי ישמע בנפרד למרות העומס בסאונד. עדיף שהם לא יהיו מפלצתיות מבחינת הגודל שלהם ויהיו סבירות או שלפחות יהיה אפשר לקפל אותם. לגבי תקציב, עד 400 ש"ח, ואין לי בעיה לקנות בחו"ל ובאיביי לא במחירים של הארץ. אם אי אפשר להשיג משהו נורמלי במחירים האלה אז תגידו ומקסימום אני …

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by maor0079,

טוב אז טלוויזיה ראשונה שאני קונה אין לי מושג מה עדיף LCD ?LED ? פלזמה ? מרחק צפייה 3 מטר תקציב 3-4 אלף שימושים: שידור SD חיבור למחשב כדי לראות סרטי HD

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by dman23,

אז אתמול כניסת ה HDMI הפסיקה לפעול לחלוטין ניסיתי כבלים שונים וניסיתי לחבר ל PS3 ול YES ואין כלום חיבור קומפוננט נותן רק תמונה ואין סאונד מי מכיר את הבעיה ויודע מה עלות תיקון של דבר כזה

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by Blinker,

היי לכולם, נפל לידי פטיפון Philips GA-212 במצב קשה, עם קצת עבודה גרמתי לו להידלק, להסתובב ואף לנגן, כרגע בתהליכי Restoration. לפטיפון מגבר Phono מובנה אך יש לו בעיה באחד הערוצים, אחרי דקה או 2 הערוץ מתחיל לזמזם וכלל לא מוציא סאונד. מצאתי את הסכימה שלו והיא דיי פשוטה, אבל לפני שאני רץ להחליף את כל הרכיבים על הבורד, האם יש חשודים ספציפים שגורמים לבעיה? חשבתי על קבלים... אבל אני לא בטוח כי זה רכיבים ישנים יחסית שאני לא בטוח בהתנהגותם ולא בטוח בזמינות רכיבים חליפיים. האם יש מישהו מבין פה או שיכול לכוון אותי למישהו שמבין? תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by jety,

אני לא מבין כל כך בכל העניין.. בכל מקרה יש לי כאן רסיבר ישן מאוד Pioneer SX-727. אני רוצה לחבר מהמחשב >> לרסיבר >> לרמקולים. השאלה שלי האם יש בכלל ממיר כזה שיוכל להתחבר למחשב ולרסיבר? אם כן איזה? בנוסף איזה חיבור זה מהרסיבר לרמקולים? ואיפה אני יכול למצוא אותם? הנה תמונה להמחשה: http://img14.imagevenue.com/img.php?image=33812_P1010075_122_972lo.JPG בנוסף, הרמקולים גם הם מאוד ישנים, החיבור אליהם זה שני חוטים שאני מצמיד לברזל. הכבל שלהם בעצם בקצה הוא רק חוט הברזל, שאותו מסובבים סביב החיבור ברמקול. Audio Line OFC Speaker Cable 1.5mm תמונות להמחשה: http://www.audioshop.co.nz/cable/speakerwire.jpg http://www.audioshop.co.nz/cable/lightspkrcable.jpg רק כמובן מבודד ו…

• 7 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים