עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by or2077,

יש אפשרות לחבר רמקולים של רכב למערכת בבית? צריך איזה רסיבר מיוחד? אם כן איזה אם לא בכלל תמליצו לי על רסיבר סבבה זול, אני מתכוון לחבר 3 סאבוופרים של אוטו 400W כל אחד... ו2 רמקולים רגילים... כולם של פיונר... למי ששואל למה לעשות את זה, כי זה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה (אני יכול להמשיך..) יותר זול

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני צריך רמקולים איכותיים עד 300 ש"ח לשימוש במחשב בלבד. אין לי מקום בחדר לרמקולים עם סאב לכן אני צריך רמקולים ללא סאב. בתודה רבה...

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  3. 1)האם הכרטיס קול משנה את איכות המוסיקה ? 2)אך הרמקולים האלה Logitech Z5500 שווה לקנות אותם והאם הם אלחוטיים ?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  4. אני עובד עם Hammerfall DSP Multifaces זה כרטיס של עבודה עם מוזיקה למי שלא מכיר ופשוט אין לי סאונד במשחקים,ניסית לשחק עם ההגדרות של כל מיני משחקים אבל לא הולך... אני צריך את הסאונד בעיקר לפאר קריי... אם יש מישהו שעובד עם הכרטיס הזה למרות שלא נראה לי כל כך... ויודע לפתור את הבעיה,אז ממש תודה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by nadaw,

איזה אזניות יותר טובות? PX 40 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04850 או MX 500 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04854 ומה ההבדל בינן לMX 550 חוץ מבקרת הווליום? באיזו מבין כולן יש את הבאסים הכי טובים? תודההה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הLCD שלי כל איזה 5-10 דק' מחליפה בהירות מכהה למצב רגיל.למה זה קורה ? זאת טלויזיה ממש חדשה 120HZ ו 1080i של SONY

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by IG,

מה עדיף מבחינת איכות? תודה

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by leoaprdo,

טוב אני חושב שזה קשור לפה ואם לא בכל זאת תענו.... כתוב שהאייפוד מגיע עם כבל פיירוייר מצורף.... השאלה היא... מה בקשר לכבל USB? איך אני אמור לחבר אותו למחשב?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  9. קיבלתי לפני כמה ימים את האוזניות החדשות שלי שקניתי בעזרתכם ( ) - Beyerdynamic DT 231 וניסיתי אותם אצלי במחשב, שמעתי די טוב אבל יש לי הרגשה שהן מסוגלות ליותר... כרגע, יש לי במחשב כרטיס קול שהגיע עם הלוח - Soundmax שהדרייברים שלו כבר לא התעדכנו שנה אם אני אשפר את הכרטיס קול אני ארגיש את השינוי באיכות השמיעה? ואם כן, איך זה יתבטא בדיוק? והאם יש הבדל בווליום בין הכרטיסי קול? כי אני שם אצלי את כל ההגדרות של הווליום להכי גבוה ועדיין זה לא חזק כל כך... ועוד שאלה קטנה, יש לי רסיבר 5.1 סביר שמחובר לכרטיס קול... אם אני רוצה לשמוע עם האוזניות, עדיף לחבר לרסיבר או לכרטיס קול ישירות? תודה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  10. היי אנשים , אחרי דיבור עם האנשים הנכונים נאמר לי שכדי לי לפתוח תרד ושם לשאול את השאלות שלי !... אז זה מה שאני עושה . לפני כמה ימים קניתי לי רסיבר של KENWOOD מודל V6080 כמו כן קיניתי איתו גם דיוידי של lg. הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק איזה רמקולים באמת כדי לי לקנות למערכת זו . השימוש הכללי של המערכת תיהיה לסרטים אבל כמו כן גם למוזיקה שהיא בעיקר POP,R&B. כנראה שאת המערכת אני מרכיב בחדר ולא בסלון והגודל של החדרזה 4 על 9.5 מטר . הייתי רוצה לדעת על איזה רמקולים אתם ממליצים ... אני מוכן להשקיע 900-1200 דולר על כל הרמקולים וכנראה שאת כולם אני קונה בחול ... כמובן כמה שיותר זול כך יותר טוב . : : : : : : :

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by TheWave,

רציתי לדעת אם הנגנים הבאים: H320 והH10 יכולים להראות סרטים/סרטונים או שרק תמונות? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by Stinga,

קניתי את הרמקולים הנ"ל, יש לי חיבור 5.1 עכשיו, כרגע, רק שני הרמקולים הקידמיים עובדים לי והסאב. גם כשאני שומע קבצי סראונד אני לא שומע מהאחורים + העליון. יש לשני הרמקולים עוצמה ואיכות, אבל זה מעצבן ששלושה מהם לא עובדים. עכשיו אם יש דרך להגדיר אותם הכל טוב ויפה, אבל הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשמוע מכולם ביחד מוסיקה בתיאום מוחלט, ואיך אני מגדיר אותם להשתמש בסראונד שהם מיועדים לעשות. תודה

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by gkman,

שלום לכולם חבר שלי שאל אותי אם יש אפשרות לחבר PS2 למסך מחשב... אמרתי לו שבטח יש ממיר של היצאות AV ל-DVI אבל לא מצאתי כלום. מישהו מכיר משהו? יש בכלל ממיר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Yehudaa,

אמור להיות לי כנראה זיכוי לא גדול אצל KSP שקלתי מה לקנות מהם וראיתי את הכרטיס הזה . לרוב הכרטיסי הקול הזולים לא מציאה בלשון המעטה אבל הכרטיס הזה נראה שבנוי טוב http://ksp.co.il/?uin=25150 http://us.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-audigy-rx יש פה מומחי קריאטיב שיכולים לתת את דעתם על הכרטיס הזה ?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by whodosntlikeomri,

שלום לכולם אני מחפש תוכניות לבניית מגבר קטן ככל האפשר לנגן MP3 לא צריך איכות פנטסטית רק להגביר את ההגברה הפנימית של הנגן אם מישהו יוכל להביא לי תוכניות זה יהיה נהדר

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  16. שלום לכולם, אולי המבינים כאן יוכלו לעזור לי... יש לי עדיפות לשלט כדי שיהיה נוחות וזה מה שיש בMicroLab 2.1 אך לעומת ה-creative שהוא יותר חזק במפרט.. MicroLab: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=750585 לעומת ה- Creative: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=587769 אשמח לשמוע איזה רמקולים יותר איכותיים ויותר מומלצים כמובן שהעדיפות שלי הולכת לנוחות עם השלט אך בכל זאת רציתי לדעת את דעתכם מה יותר טוב וכו'..

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Peri228,

שלום ! אני מעוניין ברכישת כרטיס קול חדש בכ - 450 שקל , ולאחר שבדקתי את PCH , האפשרויות העיקריות שעלו בפניי הם ה Fortissimo III וה Creative Audigy 2 Bulk . כמו כן , בחריגה מסוימת מהתקציב , יש את ה Creative AUDIGY 2 ZS . מה ההבדל בין ה ZS לבין ה Bulk ? ואיפה עומד ה Fortissimo בכל העסק ? אני אשמח לתגובות מהירות , מאחר ואני מעוניין לקנות את הכרטיס כמה שיותר מהר ..

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  18. שיראו יפה גם. שמתי עין על הLS-21 של לוג'יטק ממה שקראתי פה יש גם שממליצים על הMicroLab M-310 2.1 (למה הוא יותר טוב?) חשוב שיהיה מקום לחבר אזניות + בקר ווליום + בקר עוצמת באס מתכנן לקנות בTMS או KSP. הצרכים הם בעיקר מוזיקה למחשב של אחותי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי רסיבר ישן ענתיקה של מרנץ דגם :marantz 2216b הוא שווה משהו? כי אני מחפש רסיבר לסטריאו אבל אחד איכותי משהו יכול לתת לי פרטים עליו? תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

מה הרזולוציה שהיא נותנת לבחור בחיבור למחשב עם VGA או HDMI ? תודה רבה. זה נושא קצת משולב של מחשב טלויזיה רזולוציות, אתם יכולים להעביר את הדיון לאן שתמצאו לנכון.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  21. אז ככה, קיבלתי היום את הiRiver H10 6GB שלי, גיליתי כמובן שאני יכול להעביר קבצים שלא נתמכים ע"י הנגן אם אני משנה להם את הסיומת לאחת הסיומות הנתמכות, ככה שהייתי מרוצה. ואז, במהלך ההסברים והפעולות לעדכון הfirmware שלו, שמתי לב שכשהם אומרים ללחוץ על הO בזמן שמדליקים, כדי לעבור למצב בו אפשר לעדכן, הנגן מזוהה בצורה שונה. המשכתי בעדכון, ואחריו החלטתי לנסות להדליק אותו במצב הזה שוב. נכנסתי לMy Computer והופ, אין נגן. המשכתי להסתכל, והנה אייקון חדש: כונן נייד H. נכנסתי אליו, היו שם כל הקבצים על ההארד דיסק של הנגן, ניתנים לשינוי העתקה ומחיקה אם ככה, מצאתי דרך לעקוף את היתרון היחיד של הגרסה האירופאית בלי להתקין firmware אירופאי?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  22. הי, יש לי שירים שעשיתי להם ריפ לFLAC מדיסק מכיוון שהדיסקים התחיל להשרט, בזמן האחרון אני שומע כמעט רק אותם ולא את שאר השירים שלי בMP3 320 בנגן וזה טוחן לי את הסוללה. אני צריך תוכנה שתמיר לי את כולם לMP3 320 במכה אחת, (מדובר בלמעלה מ50 שירים ואני לא הולך לעשות את זה אחד אחד). מישהו מכיר תוכנה כזאת שלא תאפס לי את הID TAG? רצוי חינמית תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by My_Name,

איך אפשר לחבר את Asus EEE 1000H לטלוויזיה ? יש למכשיר יציאת VGA (אין לו S-Video). אפשר לקנות מתאם VGA TO RCA ופשוט לחבר אותו לטלוויזיה ? או VGA to S-VISEO ? בכל אופן, לא מצאתי גם מתאמים כאלה בארץ. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Art Tatum,

הלכו לי CX300II אאל"ט. לא שומעים באוזניה אחת בגלל הכבל. כשקניתי אותם במקור זה היה בשביל נגן מוזיקה נייד. יותר מאוחר קניתי סמארטפון שהחליף לגמרי את הנגן בתפקידו. עכשיו אני מחפש לקנות אוזניות שיהיו לא פחות טובות מהקודמות (לא שהם היו משהו...) ויחד עם זאת שיהיה בהם גם דיבורית לסלולרי. אין לי מושג מה מתאים ומשתלם לקנות. אשמח לקצת עזרה בעניין הזה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dorlevy,

יש פה במקרה מישהו שקנה מכשיר של IRIVER מחו"ל ויודע האם האחריות שלהם היא אחריות בנלאומית? ואם כן אתם יכולים להגיד לי איפה זה רשום כי אני חיפשתי שעות ולא מצאתי... תודה מראש, דור לוי

• 5 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.