עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אוקיי, אז מכרתי את הסנהייזר HD201 שלי ועכשיו יש לי קצת כסף ואני רוצה אוזניות ברמה יותר גבוהה אני מחפש משהו שפשוט ישמע טוב ואיכותי, עם הדיסקמן שלי [כן זה מה יש] אני שומע בעיקר דברים שבין רוק למטאל ו-FUNK, אני גם באסיסט ואני מתכוון לחבר אותם למגבר לפעמים אני לא סובל In-Ear, וכן הייתי מעדיף שיחסום רעשים מבחוץ כמו שה-HD עשה [למרות שאיכות הסאונד היא בעדיפות ראשונה אצלי] התקציב הוא בערך 300-400 שקל, אבל הוא מאוד גמיש ואם יש לכם משהו איכותי שיביא תמורה טובה לכסף אני מוכן לשלם עוד קצת יותר בלי בעיה אני רוצה שממש יראו את ההבדל ואני יגיד "וואו" בפעם הראשונה שאשמע אותם [אל תשכחו שהסטנדרטים שלכם גבוהים משלי, והייתי מרוצה מאוד מ-HD201 ואני מחפש משהו שיהיה שיפור מורגש מאלה ואני ממש אשמ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני רוצה סוף סוף להתחבר לחבילות ה-HD בהוט. הבנתי שיש 2 סוגים שונים של ממירים אותם הוט משווקת. תמונה: יש הבדל? מה ההבדל? איזה כדאי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by itaysk,

אני מחפש מערכת 5.1 בתסביבות 500 שקל... יכול להיות שהתקציב ישתנה אני יודיע לכם אבל בינתיים תנו הצעות בינתיים מה שראיתי זה הסט של GENIUS ושל AZTECK או משהו כזה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הניסוח של הכותרת קצת מבלבל אז אני יסביר: למישהו יש אתר/קישור למקום שאני יכול להוריד קבצי סאונד/סאונד+וידאו שיכולים להדגים יכולת השמעה של 6.1 ערוצים? תודה, זה די דחוף. MOOMOO

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by OmerNeu,

בוקר טוב, אני כרגע עם מערכת של שני מדפיים + רסיבר (wharfedale 9.1 + rotel rx-850) ואני מתכנן אולי לקנות את הuDAC או את הגרסא השניה. אבל... האם אני אמור לחשוש מאיכות החיבור הדיגיטאלי שבכרטיס הקול שבלוח האם שלי? (ALC1200) שאלה שניה: מה ההבדל בין uDAC ו- UDAC-2 ואם המחיר כדאי (לאו דווקא בארץ)? שאלה אחרונה: האם באמת כדאי לקנות DAC לסט סטריאו למרות שאני לא רק שומע מוסיקה במחשב ?(אבל זה שימוש עיקרי) מה יהיה ההשלכות של הuDAC על פני כרטיס קול כמו של אסוס? תודה לעונים, עומר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה, שהסיבה הראשית שאני קונה אותה היא בשביל לשחק ב-XBOX 360 ולראות באיכות הכי גבוהה שאפשר. פרטים: א. מרחק צפיה - 2 מטר. ב. גודל באינצ'ים - אני חושב ש-32 יספיק. ג. טווח מחירים - אם אפשר עד 2,500 זה יהיה מצויין. חריגה גג של עד 200 ש"ח וזה גם רק במקרה שבאמת זה משנה. ד. מה שחשוב לי בטלויזיה - שיהיה אפשר לראות באיכות הכי גבוהה כשאני מחבר את האקסבוקס. זה הסיבה שאני בעצם קונה טלויזיה חדשה ומחליף את הטלויזיה הישנה שלי. וקיבלתי המלצה על המסך הבא: Samsung LA32B530 איך הוא? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי מערכת 5.1 פשוטה של לוג'יטק X-540 שמחוברת למחשב וממקומת בחדר כדי לראות תכנים בטלוויזיה דרך המחשב. אני רוצה להוסיף 2 רמקולים רגילים שיעבדו בזמן שאני סתם במחשב ולא רואה סרטים. 2 המערכות לא צריכות לפעול ביחד , אני רוצה שהסאב-וופר של לוג'יטק יעבוד ביחד עם 2 הרמקולים הפשוטים. יש לי לוח אם MSI G31M2 V1 עם 6 כניסות. ה5.1 משתמש ב3 יציאות שמתחברות לסאב שהוא גם המגבר ומשם לכל רמקול יש כבל משלו. ה2 רמקולים ישתמשו בכבל ירוק אחד עם חשמל נפרד. צריך לדעת אם זה בכלל אפשרי ואם כן מה צריך לעשות , אין לי בעיה גם לעשות הלחמות ואלתורים קלים אם צריך. תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. במקרה שיש שאלות אתם מוזמנים וכן אתם יכולים לצחוק מהקול ה"ראדיופוני" שלי שיהיה לי כוח אני יעשה ביקורת גם באנגלית קלוקלת ;D דרך אגב לא עשיתי השוואות מול המתחרים כין אין לי שום אפשרות כזאת יש לי רק את הפליאון והכל היה צריך ליכנס בערך ב10 דקות אז זה מה שהספקתי בווידיאו (לא רציתי לעשות ביקורת בחלקים ו10 דקות זה הגבלה של יוטיוב )

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בחיפושים אצל ההורים (דקה לפני שעמדו לזרוק לרגל נקיון פסח...) נמצאו הפריטים הבאים שמקורם במערכת סטריאו נשכחת משנות ה-70: מגבר Scott R316 פטיפון BSR Belt Drive Series P163 מה דעתכם? שווה? יכול להוות בסיס למערכת טובה (עם תוספת רמקולים טובים וכו')? אם כן, איזה ציוד נוסף יכול ללכת עם זה טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nir4free,

שלום, אני צריך אוזניות קשת, איכותיות, עוצמה גבוהה, חברה טובה. בעיקר לגיימינג (COD4) וגם למוזיקה. שיהיה טוב לשתיהם... שלא יהיה יקר מדי, אפשר להגיד עד 300 ש"ח, אם זה ממש שווה את זה אז 350... אני מעדיף הצעות מנסיון אישי של אנשים. תודה רבה לכם והמשך יום מעולה. ניר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי אנשים, קניתי טלויזיה LCD של טושיבה דגם 32wl48. חיברתי את הטלויזיה למחשב באמצעות כבל RGB ורואים מצויין. חיברתי כבל אודיו RCA בין המכשירים : בטלויזיה ל-2 שקעי AUDIO אדום לבן, במחשב-לשקע הכחול (ניסיתי גם לשאר השקעים) אבל אין סאונד.... תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by asafgolan,

אני מחפש אוזניות שיתאימו לשימוש רחב (סרטים, מוזיקה, משחקים וכו'). כיום יש לי Sennheiser EH150 מהם הייתי מרוצה עד שאחת האוזניות הפסיקה לעבוד, אז כל משהו שהוא באותה רמה או יותר יספק אותי. חשוב רק שיהיה להם חוט ארוך (3 מטרים יספיקו). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום כולם, כרגע אני מאזין למוזיקה ולסרטים עם HD580 שמחוברות לכרטיס קול ONBOARD של GIGABYTE P35C-DS3R. ידוע לי שיש צורך בכרטיס קול, ולאחר הרבה בירורים ולבטים החלטתי לקנות ביחד איתו רמקולים. יש לי אוסף של אלבומים ספורים (כ15) בפורמט DTS, ועוד הרבה מאוד אלבומים בFLAC וMP3 320... אני רואה הרבה סרטים, להרבה מהם יש אודיו DTS. מצד אחד אם אני קונה סראונד אני מרוויח חלק קטן מהמוזיקה ואת החלק הגדול של הסרטים, ואם אני קונה סטריאו אז אני מרוויח חלק גדול מהמוזיקה וחלק קטן מהסרטים (אמרו לי שסראונד אף פעם לא ישמע טוב כמו סטריאו יעודי).. אז שואל אני - מה כדאי, וכמה יעלה התענוג? יש בסביבות ה5K, הסטיות מהתקציב יהיו על סמך ההמלצות שלכם, והוא תקציב משותף לכרטיס קול ולרמקולים. אולי יש איז…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ben007,

היי חברה יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם תוצרת EPOX 8 KDA3J והכרטיס של REALTEC עכשיו מוזיקה רגיל הוא מנגן בלי בעיה, אבל ברגע שזה נוגע לתוכנות עריכה של קול ( FL STUDIO, CUBASE ) הוא כמעט ולא מנגן קבצים ( ומה שהוא כן - הוא מנגן בתוספת רעש מוזר, כמו איכות מאוד מאוד ירודה של הקובץ ) - כל מיני רעשים חזקים יוצאים מהרמקול עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה נובעת מהדרייברים של הכרטיס. החלפתי המון פעמים את הדרייברים, ולכל דרייבר תופעה שונה. או שהוא לא מנגן בכלל או עם הפרעות וכו' מה עושים? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by anatoli,

שלום חברים, כפי שחלקכם יודעים, לפני זמן מה, התפרסם באתר המאמר הראשון שלי (מאמר, לא סקירה) בנוגע לאודיו, העונה לשם מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי. לאחר שקיבלתי המון תגובות חיוביות מאנשים, החלטתי שעכשיו, כשיש לי קצת זמן פנוי, ובזמן שאני מחכה לכמה מוצרים שיגיעו (בכדי להעלות עליהם ביקורות כמובן), אני אנסה לכתוב מאמר נוסף אשר לא דורש מוצר מסוים אלא נוגע בכלליות לתחום האודיו. השאלה היא, אילו דברים הייתם רוצים לקרוא בנושא? אשמח לשמוע כמה שיותר הצעות, במידה ויהיה משהו שהרבה אנשים יתעניינו בו, ואני אחשוב שאפשר להפוך אותו למאמר באורך מלא, אני אעשה זאת. אז תגוונו ותהיו מקוריים Anatoli.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני משתמש כבר כמה שנים בכרטיס קול חיצוני Behringer UCA202 הכרטיס מכיל שני יציאות RCA , שני כניסות RCA , כניסת אוזניות וכפתור למוניטור. הכרטיס מחובר למגבר סטריאו של SONY דגם RXD-700 ואליו מחוברים זוג רמקולים JBL MONITOR 4311B וסאב פסיבי 12' של סרוין וגה. לאחרונה הכרטיס מתחיל לזייף - נכבה מידי פעם , יש עיוותים בסאונד וכו'; בשביל לבדוק שהבעיה באמת בכרטיס ולא במחשב , השתמשתי בכרטיס קול הפנימי של המחשב וכמובן שהכל היה תקין. אני מאזין למוזיקה בעיקר דרך קבצי FLAC או MP3 192-320 VBR יש לציין שמידי פעם אני משתמש באוזניות (בלילה או במקרים מיוחדים) בעיקרון אני מחפש שידרוג לכרטיס הקול עד 1000 שקל שיתן תוצאות טובות יותר אין חשיבות אם הכרטיס פנימי או חיצוני חשבתי על הכרטיסים ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני שוקלת לקנות לסלון הקטן שלנו טלוויזית 26". רוחב הסלון: 2.5 מ'. מרחק עין מהטלוויזיה: 2.0-2.2~ מ'. כרגע בדקתי את השלוש האלה תיאורטית, כלומר: רק שמעתי עליהן, אבל עוד לא ראיתי אף אחת מהן בפעולה, רק את ה-32" המקבילה: > SAMSUNG T260HD > Sansui LCT26SD > LG 26LH20R הראשונה היא FUL HD, ושתיים האחרות הן HD READY. הטלווזיה אינה אמורה לשמש למשחקים. אנחנו עומדים להתחבר לממיר החדש עם 5 התחנות הבסיסיות במקום הכבלים. אז היא צריכה להתחבר לממיר הזה, ל-DVD ולוידאו. היא גם אמורה, כנראה, להתחבר למחשב נייד, בעיקר כדי לראות סרטים (וגם זה לא בטוח כי יתכן שאפשר יהיה לנגן אותם דרך הממיר מדיסק-און-קי או מהארד-דיסק חיצוני USB). שמעתי משני מוכרים חוות דעת לא הכי טובה על השירות של…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by rroonnii,

חיבור ל-PC .שימוש משחקים ומוזיקה. תקציב 650 שח. טוב, תחילה נתקלתי בMICROLAD X16 ,שמחירם 500 שח. ויש את הסולו C6 שמחירם 650 שח. אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע . למוזיקה, בטח הסולו מובילים, מה בנוגע למשחקי מחשב? והאם שווים את תוספת המחיר בכלליות על הX16?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הציעו לי את המסך הנ"ל במחיר של 2500 ש"ח, הפרש של כ800 ש"ח מהמחיר ברוב החנויות כחדש. המסך נמצא בשימוש קבוע בחנות כשנה וחצי, לא מצאתי עליו פיקסלים מתים והוא נראה במצב טוב. מתחייבים על אחריות לשנתיים. האם כדאי? ועוד שאלה, המסך מגיע ללא שלט, האם אוכל להסתדר בלעדיו עם השלט האוניברסלי של HOT? שלט חדש מהחברה עולה עוד 170 עד כמה שהבנתי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, אתמול רכשתי טלוויזיה חדשה(LG 43LF540Y) היא 43", אותה אני מחבר ללפטופ שלי LENOVO G50. בכל רשימת הרזולוציות הקיימות לי באפשרויות, לא קיימת אחת שמתאימה לחלוטין. הרזולוציה שהמחשב כביכול ממליץ לי, היא חותכת את המסך מעט בגבולות (שורת ההתחל טיפה חוצה את הגבוה התחתון, האיקס של החלונות טיפה חוצה את הגבול העליון וכך גם בימין ומשמאל). יש דרך לפתור את הסוגיה?

21. Started by asafgolan,

לאחרונה רכשתי טלוויזיה חדשה. את הקודמת חיברתי למערכת סטריאו ישנה שיש לי באמצעות RCA והייתי די מרוצה מהתוצאה. בטלוויזיה החדשה קיימת רק יציאת אודיו אופטית ואין באפשרותי לחבר אותה למערכת. אפילו שהאוזן שלי ממש לא בררנית בדר"כ, הרמקולים המובנים שלה ממש נשמעים רע. ראיתי שיש ממירים זולים שיכולים להמיר יתיאה אופטית לRCA כמו זה למשל: http://www.ebay.com/itm/Digital-Optical-Coax-Coaxial-Toslink-to-Analog-RCA-L-R-Audio-Converter-Adapter-/200776570996?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item2ebf375874 האם פתרון כזה יניב לי איכות שמע זהה לחיבור RCA לRCA כמו בטלוויזיה הקודמת? יש אופציות עדיפות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sashakrik,

שלום, אני אשמח לקבל המלצות לאוזניות בתקציב של עד 200 ש"ח לא חובה מהארץ - איביי זאת גם אפשרות תודה לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by crazy man,

שלום לכולם.. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול להראות את הלייקריס של שיר מסוים בנגן של Ergotech. כבר הכנסתי את הקובץ lrc ומופיע לי בנגן מן T כזאת.. איך אני יכול להציג את המילים? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Los,

אני מעוניין להחליף את האוזניות שברשותי sennheiser cx980. חשבתי על SHURE 535 או WESTONE 4 , אשמח לשמוע דעות בנושא הנגן שיש לי הוא COWON J3 .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by wArezm0n,

לפני כחודשייים החלפתי כרטיס קול לESI Juli@ כאשר חיברתי את הכרטיס לא היו בעיות אך במשך הזמן חוותי כמה התרסקויות עם מסכים כחולים ושמתי לב שרשום Juliat.sys ככה שאני יודע שזה מהכרטיס עשיתי פורמט והבעיות נמשכו לפני כשבוע עשיתי פורמט והיום היה לי עוד התרסקות ובכלל אני חווה הרבה האטות במערכת מאז שהחלפתי כרטיס קול.. בדקתי את הכרטיס על מערכת אחרת והמחשב לא התרסק כך שאני יודע שהבעיה אינה מהכרטיס אלה התנגשות בין דרייברים האם ידוע על בעיה זו הלוח אם שלי הוא DFI NF4 ULTRA-D LP מעבד 3500+ 939.. זיכרון CRUCIAL 512*2 בלי אובר קלוק בלי כלום.. כרטיס מסך X850XT אם זה משפיע על משהו..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים