עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני שוקל מעבר מעולם הרמקולים לעולם האוזניות : אף פעם לא שמעתי אוזניות נורמליות, רק כאלה שבאו עם כל מני מכשירים. צלילים גבוהים נשמעו טוב דווקא, אבל באס ועומק לא היה להם. באוזניות של 100 עד 300 שקל של חברות רציניות- יש באסים ומיד באסים כמו שצריך? (כמו מערכת 2.1) אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה בלבד, לשימוש רק מול המחשב בבית, שיהיו נוחות ושלא יגרדו או יחממו לי את האוזניים, שיהיה להם חוט עבה שלא נקשר וארוך שיגיע עד למארז של המחשב.. יש לי אוזנים לא קטנות במיוחד אז שיתאימו גם לזה. אני שומע infected, vibe tribe, intersys (אלה בflac) ועוד רמיקסים מזדמנים (בmp3).. אז אני מחפש אוזניות שעדיפות למוזיקה כזאת ולא לגיטרות אקוסטיות. שיהיה באס חזק ועמוק שלא נמרח וצלילים גבוהים מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by _uri,

שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה 46" או 47" (יש נישה בקיר ואי אפשר לשים שם טלוויזיה גדולה יותר). תקציב: כ 6500 שקלים, במידת הצורך אפשר לחרוג. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטרים, במהלך היום החדר מואר. השימוש העיקרי יהיה שידורי yes (חשוב שגם שידורי sd יוצגו בצורה טובה). יש רסיבר ולכן נושא הקול אינו חשוב, כמו כן אין צורך בתלת מימד. יהיה נחמד אם יהיה חיבור usb עם תמיכה בפורמטים שונים. אם יש צורך בפרטים נוספים אני אעדכן. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ben007,

היי חברה יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם תוצרת EPOX 8 KDA3J והכרטיס של REALTEC עכשיו מוזיקה רגיל הוא מנגן בלי בעיה, אבל ברגע שזה נוגע לתוכנות עריכה של קול ( FL STUDIO, CUBASE ) הוא כמעט ולא מנגן קבצים ( ומה שהוא כן - הוא מנגן בתוספת רעש מוזר, כמו איכות מאוד מאוד ירודה של הקובץ ) - כל מיני רעשים חזקים יוצאים מהרמקול עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה נובעת מהדרייברים של הכרטיס. החלפתי המון פעמים את הדרייברים, ולכל דרייבר תופעה שונה. או שהוא לא מנגן בכלל או עם הפרעות וכו' מה עושים? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. אני רוצה לבצע מודינג לכרטיס XFI להחליף לו את ה OPAMP של יציאת הסטריאו לדגם החדיש יותר של NATIONAL SEMICONDUCTORS הבעיה שלי היא אחרת שהכרטיס לא ממש עובד טוב אז אני לא מאמין שהשדרוגון הזה יעזור במשהו. אך מכיוון שיש לי 2 רכיבים של ה OPAMP הזה רציתי לשאול אם אני אבצע את השדרוג גם לכרטיס אודיג'י 2 הנוכחי שלי האם זה ישפר גם לו את איכות הסאונד? מכיוון שלשני הכרטיסים יש את אותו OPAMP מקורי, אז אני משער שאם הוא משפר את ה XFI הוא ישפר גם את האודיג'י. הדגם של ה OPAMP החדש הוא 4562MA מה דעתכם?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by anatoli,

שלום חברים, כפי שחלקכם יודעים, לפני זמן מה, התפרסם באתר המאמר הראשון שלי (מאמר, לא סקירה) בנוגע לאודיו, העונה לשם מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי. לאחר שקיבלתי המון תגובות חיוביות מאנשים, החלטתי שעכשיו, כשיש לי קצת זמן פנוי, ובזמן שאני מחכה לכמה מוצרים שיגיעו (בכדי להעלות עליהם ביקורות כמובן), אני אנסה לכתוב מאמר נוסף אשר לא דורש מוצר מסוים אלא נוגע בכלליות לתחום האודיו. השאלה היא, אילו דברים הייתם רוצים לקרוא בנושא? אשמח לשמוע כמה שיותר הצעות, במידה ויהיה משהו שהרבה אנשים יתעניינו בו, ואני אחשוב שאפשר להפוך אותו למאמר באורך מלא, אני אעשה זאת. אז תגוונו ותהיו מקוריים Anatoli.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מחפש מסך נוסף לחדר, עקב שיפוץ החדר שלי, חלק מהשיפוץ הוא הקמת מקומות ייעודים עבור המחשבים שבחדרי, וכמובן , איתם המסכים נכון לעכשיו אני עובד עם 2 מסכים, 19" ו15", כאשר ה32" יחליף את אחד מהם. אני צריך המלצה למסך טוב, שיהיה ניתן לעבוד מולו ביום יום בנוחות, וחשובים לי ביצועים טובים כמובן שאני רוצה תמיכה בFULL HD, הייעוד של המסך הוא בעצם לעשות הכל, ולא "רק" לראות סרטים, אני יקליד על המסך, יגלוש, ישחק משחקים וכו' חשוב לי היצרן, שיהיה מבית טוב, ולא "זבל" שניתן לקנות היום בשוק באזור ה 3K דוגמה ליצרן שאהבתי - פיליפס, בטכנולוגיית PIXEL PLUS, התמונה טובה מאוד, אז בזמנו המחיר היה מעל ומעבר לתקציב שלי אשמח לקבל המלצה על יצרן+דגם, כדי שאוכל ללכת לחנויות ולראות את איכות התמונה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by redead,

אני הולך לתלות את שני הרמקולים האחרויים שלי מאחורה הספה על הקיר. השאלה היא באיזה גובה צריך לתלות אותם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by iyehuda,

יש לי כמה סרטי DIVX שאיני יכול לשמוע אותם אמרו שצריך להתקין עוד PLUG IN שאמור לעזור לי דרך אגב יש לי XP בתודה לכל מי שיכול לעזור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי כולם, ראיתי באחת הטלווזיות שהתעניינתי בהן סוני 40 אינצ V5500, שיש בה טכנולוגיית DNLA וקראתי שזה אומר תקשורת אלחוטית עם מחשבים וכו, מה המשמעות של טכנולוגיה זו , לא בדיוק הבנתי ? אני יודע שגם ללאפ טופ היחסית חדש שלי של סוני יש את הטכנולוגיה הזו האם זה אומר , שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה מקבצים שנמצאים על המחשב שלי בלי לחבר את המחשב עם כבל כלשהוא .? מה האיכות של זה יהיה ? האם אני צריך לנתב תקשורת זו דרך נתב אלחוטי כלשהוא או שהתקשורת האלחוטית נעשית ישירות בין הטלוויזיה לבין המחשב..? אשמח לקבל הסברים על כך תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם ניתן לחבר רמקולים אלה ל-LCD הם רמקולים מצויינים (דגם לפני ה-Z-550 ( תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by alons,

דבר מוזר - החלפתי רמקולים והמחשב לא מזהה לי את הרמקולים החדשים. אותה מערכת הפעלה (VISTA) אותו כרטיס סאונד (ON BOARD) אותה כניסה. יש פיתרון? תודה, אלון

12. אני אוהב לשמוע את המוסיקה שלי חזקה ומפורטת, ומה לעשות, גר עם ההורים.. נמאס לי כבר שכל פעם שהם בבית אני לא יכול לשמוע מוסיקה בעוצמה נורמלית (ואוזניות לא באות בחשבון, דבר ראשון אני אוהב את החופש שלי בחדר ודבר שני, לפעמים באים חברים.. אני לא יכול לשמוע מוסיקה ולייבש אותם בשקט ) בקיצור, מה שאני מחפש זה דרך לאטום את החדר שלי מבריחת רעש החוצה. לא חייב ב 100%, אבל במידה כזאת שההורים שלי בחדר ממול (מרחק של בערך 10 מטר מהרמקולים כולל שני קירות) לא ישמעו את המוסיקה בכלל. יש פתרון אפשרי כלשהו שאינו כולל שבירת קיר? אני מסוגל להשקיע סביבות ה 1000 שקל בעניין, חריגה בינונית אפשרית אם ממש חייב.. מצורפת תמונה שתעזור קצת יותר להבין את המצב: הקיר השמאלי ביותר שרואים-קיר משותף עם החדר …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מחפש אוזניות איכותיות במחיר של 200 עד 400 ש"ח. נוחות גם חשובה שימושים עיקריים שמיעה בנגן MP3,מוזיקה וסרטים במחשב. לאחר שיטוט בזאפ זו הרשימה שממנה הייתי רוצה לקנות: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=305296 את אלו שמעתי לפני כמה חודשים ופשוט זה היה מדהים יש להם צליל עשיר ומלא לא יצא לי לשמוע אזניות טובות אחרות...אז אין לי איך להשוות ממש. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=17489 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=16300 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=16327 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=21784 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=22762 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=372732 http://www2.zap.co.il/model.asp?mode…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Architect,

אוקי הדגם הוא MDR-P180 קניתי אותם בשביל סתם לשמוע מוזיקה במיטה בלילה (נמאס להורים שלי שאני מעיר את כל הבית עם הבאסים של הATP3) א רציתי להשקיע יותר מדי, אבל גם רציתי משהו נוח ושנשמע טוב, אז מצאתי את אלה, האמת הם נשמעים דיי טוב רק הבאסים אכזבו ממש אבל מה אפשר לצפות כבר מאזניות במחיר כזה... מה שכן הם ממש ממש נוחות (הריפוד מעולה) הקיצר בכללי אני מרוצה...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי את הרמקולים האלה... Creative INSPIRE T6060 נכון לעכשיו הכרטיס קול שאני משתמש בו הוא מובנה. האיכות שאני מקבל מהרמקולים היא לא מה שציפיתי (היא מן הסתם טובה אבל לא וואו)... ונראה לי שקנייה של כרטיס קול חיצוני תשפר את העניין. לאחר בירורים הבנתי שהכרטיס creative sound blaster live 5.1 מעולה, אבל לצערי הרב אין לו דרייבר מתאים לויסטה (ואיך שזה נראה גם לא יוציאו לו).... אם אפשר להמליץ על כרטיס אחר שהוא טוב, עם תמיכה בויסטה, עד 200 ש"ח אני אשמח... תודה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יצא לאחרונה באחד אתרי המכירות המוכרים ברשת ( נראה לי אסור לפרסם שם) נגן אמ פי 3 בתצורת הפלאש המוכרת בנפח של 1 גיגה דברים חשובים חדשים זה שהיצרן טוען שהמכשיר מנגן 15 שעות לעומת 12 בדגמים הקודמים, אפשרות להחלפת תצוגת מסך וכל שאר הדברים. יש לשים לב כי הרדיו באוזניות בנגן הזה. בכל מקרה לדעתי זה מעולה כי 512 לא הכי מספיק אבל גיגה של שירים לכאלה שהאיכות של הנגן מספיקה להם אבל רק רוצים למלא אותו בהרבה שירים איכותיים וכבדים (ניו יורק האוס באיכות של 320 kbps ) זו בחירה טובה בשבילכם.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Stastyle,

שלום. אני מחפש אוזניות INEAR. תקציב: 70$. סגנונות האזנה: מטאל, רוק, אקוסטי. איביי: +++ בעדיפות. מקור: MP3, WAV. ההאזנה דרך פלאפון גלקסי ונגן COWON. תודה!

18. Started by Track,

ה"סקירה" שלי לגבי הX-RAM של Creative. כרטיסי הקול הטובים ביותר למשחקים כיום הם כמובן הX-Fi של Creative. יש כמה גרסאות: XtremeMusic, שהוא הכרטיס הבסיסי עם כל התוכונות של הX-Fi. Platinum, המוסיף את ה I/O Drive שמאפשר לחבר את הכרטיס למערכת קולנוע דרך רסיבר. XtremeGamer Fatal1ty, המוסיף מעל הXtremeMusic כ64MB של זיכרון על הכרטיס. Fatal1ty FPS, המוסיף מעל הXtremeGamer Fatal1ty את ה I/O Drive. Elite Pro, שעולה הרבה יותר וכנראה שווה אם המחיר בגלל איכות הקול. כעת ההתלבטות היא בין X-Fi עם 64MB לבין X-Fi בלי. ככל שאני מבין, זהו ההבדל היחיד בין הכרטיסים. לפי Creative הזיכרון אמור לשפר את הביצועים במשחקים שתומכים בו. הסיבות לקנות כרטיס קול : - לשפר את איכות הקול - לה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by OmriF,

אני צריך המלצה למערכת 5.1. התקציב שלי עד 1000 שקל. חבר שרכש לפני כמה ימים את ה-X23 של מיקרולאב מרוצה ממש, והסאונד שהמערכת מפיקה באמת מדהים. השאלה אם יש משהו יותר טוב מימנה עד 1000 שקל? ראיתי שיש את ה-X15 שהוא יקר מימנה ב-150 שקל בסך הכול, האם הוא שווה יותר? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by croetro,

ההתלבטות שלי זה בין 3 הדגמים האלה: UA48H6400 - SAMSUNG לחץ כאן למפרט TH-50AS670 - PANASONIC לחץ כאן למפרט 50LA660Y - LG לחץ כאן למפרט רשום במפרט של פנסוניק 1200HZ BLB זה התדר תצוגה מול ה 400HZ של הטלוויזיות האחרות ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם! אשמח להמלצה לאוזניות כפתור (מיועד לחייל, בעיקר לזמן הנסיעות באוטובוס, שיחבר עם מתאם לסלולארי או/ו לנגן).. בגדול התקציב עד 100 ש"ח (כולל משלוח), חשבתי להזמין אם כבר מחו"ל, אולי מאיביי (פעם קודמת שהזמנתי אוזניות מאיביי חסכתי בערך 40% מהמחיר בארץ.. אבל אתם בטח מודעים להבדלי המחירים האלו) אין דרישות מיוחדות יותר מדי.. פשוט לא בא לי לבזבז סתם 30-100 ש"ח באוזניות "מעפנות" מאופיס דיפו וכו'.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by cohenkobi1,

אם אני קונה DVD שתומך בDivx, ואני מוריד סרט מהאימיול לדוגמא, אני אשמע בסראונד (5.1)? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ניסיתי להוציא את הפין עם פינצטה בל לא הצלחתי. יש דרך אחרת? זה אפשרי בכלל? או שאני חייב לקנת כרטיס קול חדש?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by lader,

רציתי לדעת האם החברה PILOT נחשבת טובה במסכי CRT?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מחפש נגן עם 1GB ואני שונא להחליף ולקנות בטריות חדשות, זה נורא מעצבן. האם ישנם נגני USB Mp3 שאפשר לטעון אותם ישר מ-USB? דרך אגב, האם התצוגה ברוב הנגנים האלה טובה? קל לנווט בין תיקיות וכל זה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים