עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by mtnm,

היי, אני מתכנן לרכוש טלויזיה 32" חדשה לסלון. המרחק לטלויזיה הוא כ2 מטר והיא תיהיה מחוברת להוט וללפטופ לצפיה בסרטים. איזה טלוויזיה כדי לי לקנות בסביבות ה2500 ש"ח (אני גמיש אם התוספת תיהיה שווה את זה) אני ממש לא מבין בזה אז כל עזרה תתקבל בברכה, תודה, מתן

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by udist,

יש לי ויכוח עם חבר... הוא טוען שבחיבור מפצל אוזניות לנגן, הבטרייה תיגמר מהר יותר בגלל שמחוברים שני זוגות של אוזניות. אני טוען שלא כי לדעתי העוצמה מתפצלת לשני זוגות האוזניות. אז שתי שאלות- 1. מי צודק? מה באמת קורה כשמחברים שתי אוזניות לאותו נגן? 2. בהמשך לשאלה, מהי צריכת החשמל כשלא מחובר לנגן אף זוג? (הנגן עובד אך ללא אוזניות)

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by enzo,

שלום. אני רוצה לחבר את הנגן שלי D2 לרסיבר (ימאהה דגם RX-V540RDS) כדי לשמוע מוסיקה דרכו. הבעיה היא שאני לא יודע איזה כבל לקנות/או מה לעשות. יש לי כבל שמשני קצותיו חיבור של אוזניות רגיל.אז חשבתי פשוט לקנות פלאג ליציאה של האוזניות שברסיבר וככה הרסיבר יזהה ישר ויתחיל לנגן או שאני צריך לעבור למצב אחר כדי שיזהה את היציאה של האוזניות כמקור פלט לרמקולים. או שלקנות כבל AUX ולחבר אותו? או משהו אחר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  4. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי רכשתי את הכבל חיברתי בין שניהם אבל אין תגובה יש לי לוח אם מסוג : Gigabyte GA-P35-DS3L אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  5. שלום לכולם (: אז ככה, הגיע הזמן להחליף את הרמקולים המזדקנים שלי, ומאחר וחסכתי מספיק כסף אני מאמין שהגיע הזמן להשקיע אותו בסאונד איכותי. בשלב הראשון אני רוצה לנצל את כל הכסף בשביל זוג רמקולים רצפתיים ורסיבר, בהמשך אני אשלים לסראונד, ואולי אשפר את האקוסטיקה בחדר. השימוש העיקרי לרמקולים הוא מוסיקה, אך הם ישמשו גם לסרטים. אני לא מעוניין בציוד יד שניה, וקניה מחו"ל היא לא אופציה. מהבדיקות שעשיתי שמתי עין על ה- B&W 683, ועל ה- Yamaha RXV863. מה אתם אומרים על הצמד הנ"ל? חשוב לי שהרסיבר יתמוך בפורמטים החדשים, ובסראונד כמובן, מה ששולל המון מגברים סטריאופונים. אני מתכוון לחבר את הרסיבר לכרטיס קול (ALC883) דרך SPDIF, האם יש טעם להשקיע בכרטיס קול איכותי? בתודה מראש.

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. כיצד אני מחבר את הלוח אם למערכת 5.1 של קולנוע ביתי ? צריך מתאמים כלשהם ? איזה חיבור? קואוקסיאלי ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  7. אני רוצה לחבר את ה- hd4870 שלי לטלויזיה. בטלויזיה יש לי כניסה של Scart וכניסה של S-Video. אם אני מבין נכון, הכי כדאי (מבחינת איכות וידאו) זה להוציא מה-HD4870 כבל Component ולחבר אותו לטלויזיה על ידי מתאם Scart-Component. אבל הבנתי שאין מתאם אמיתי כזה אלא זה רק מתאם ל-RGB וש-RGB זה לא בדיוק כמו Component. ואם כן אז צריך מקודד מיוחד שעולה כמה מאות שקלים. אפשרות שנייה היא להוציא מה-HD4870 כבל S-Video ולחבר לטלויזיה. אפשרות שלישית זה להוציא כבל Composite ולחבר ל-Scater בטלויזיה (יש לי Scater to Composite). אני כמובן מעדיף את האפשרות הראשונה שניראת לי הכי איכותית. אז מה כדאי לי לעשות ?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  8. שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב. חפשתי באתר על רמקולי מחשב ולא מצאתי שום המלצות,אז קראתי על מערכת סטיראו ומערכת קולנוע ביתית. אני צריך רמקולים הכי טובים לשמיעת מוזיקה,וקצת ראיית סרטים בטווח המחירים שהצגתי. כמו כן אם אפשר לשלב את הכרטיס קול הכי טוב לרמקולים האלה,לכרטיס קול אני לא יודע מה הטווח מחירים שמתאים אז אני מוכן לשלם בערך 400 שקל. אם זה תקציב גדול מדיי תגידו לי,אני רוצה 2 רמקולים למחשב ב800 וסאב וופר. אם אפשר לדעת איזה סוג של רמקולים יותר טוב:זכוכית או עץ? תודה לכולם. דולב.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  9. Started by wowohw,

הממ כרגע יש לי את המיקרולאב X23 במערכת 5.1 הזאת שומעים נהדר גם באודיו שאני שם על מצב 2.1 ( בכללי גם מוסיקה על 5.1 שומעים מצויין אבל לא רלוונתי עכשיו ) וכן החלפתי לכבלים איכותיים כמו של מערכת בסלון והבאתי כ.קול טוב של קריאטיב... אני רוצה לדעת ממי שיש את ה-Z5500 אם אפשרי לשים שמה גם על מצב של 2.1 ברמקולים האלו או שאפשרי רק על מצב של 5.1 ?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  10. אני מתכנן לקנות טלויזיה לחדר עכשיו אני לא יודע מה יותר איכותי מבין הטלויזיות הללו: 32LG60UR SCARLET LCD או SAMSUNG LA32A450 LCD שתי הטלוזיות הם בגודל 32 אינץ' לגבי איזו טלויזיה כדאי ללכת? תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by kreeki,

דק כמובן, עדיף LCD מכיוון שראיתי שמסכי פלזמה לא תומכים בHD וגם יקרים בכמה אלפי שקלים מהLCD. שיהיה מחברה טובה כדי שלא ימות תוך חודשיים. המסך מיועד לסלון גדול יחסית. יש הצעות?

12. Started by dober,

האם יש למישהו ניסיון או המלצה על לוכד וידאו זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. היי אנשים. עד כה הייתי בטוח שאקח את ה-Audioengine A5 Black, אבל מכיוון שלא קיבלתי עליהן יותר מדי ביקורות (אלו שקיבלתי היו מצוינות) החלטתי להתייעץ פה, עם המומחים. המערכת לא תשמש כלל וכלל למשחקים. יהיו לי אוזניות ייעודיות בשביל זה. שימושיה יהיו, כפי שצוין, סרטי HD ומוסיקה בסגנונות רוק ומטאל. המערכת ככל הנראה תתחבר לכרטיס הקול של Creative, ה-PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series, אלא אם יש לכם המלצה לכרטיס קול אחר באותו תקציב (1,000 ש"ח) שיותר טוב ממנו במשחקים, במוסיקה ובסרטים. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Tanya,

הי. באתי היום לבאג לקנות משחק מחשב וראיתי רמקולים שנראו בצורה של פרח. לא התעמקתי בהם יותר מידי... ולכן לא שמתי לב לחברה. הגעתי הביתה וניסיתי לחפש עליהם מידע ולא מצאתי. מישהו יודע על מה מדובר? תודה.

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  15. יש לי רסיבר RX-V490 YAMAHA הרסיבר מותאם לחשמל של ארה"ב110V http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200234&CTID=5000300 מה אני צריך על מנת שיעבוד בלי להשרף או לאבד איכות ? תודה לעוזרים. נ.ב. האם הרסיבר איכותי ? (שווה את המשלוח מארה"ב ?)

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  16. Started by adam2008,

שלום יש לי נייד של טושיבה ואני מנסה לחבר אותו לטלוזיה סמסונג sp-54j8hf (מקרן אחורי) משום מה עם כבל צהוב רגיל הוא מזהה את הטלויזיה וכשאני מנסה לחבר את כבל s video או vga אני לא מצליח לעבור לטלויזיה יש לי כרטיס gforce go 7300 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by GOM(h)z,

שלום בקרוב אני מתכוון לקנות אוזניות חדשות לDS ורצית לדעת האם למישהו יש כאן את דגם האוזניות AKG K311 : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6778&perur=4 אם מישהו יוכל לתת את חוות הדעה שלו על האוזניות מנסיון אישי אשמח או לאוזניות בתקציב בטווח המחירים של הK311 שיכולות להציע איכות דומה.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  18. כמו שתראו בתמונה...הפילטר שמסומן בתוכנה צריך ליהיות על 4 והוא על 8...אבל בשביל לשנות את זה ל4 ולשמור אותו במצב הזה צריך להכניס איזה מפתח לregistry...כמו שמתואר באתר : http://www.cask-of-amontillado.com/pvr_reg.html#_Set_(pre)filter_settings,_and_make_ הם רושמים שם :Set (pre)filter settings, and make them stick upon reboot Trick for pvr 150/500: You can change the temporal noise reduction setting GraphEdit, but youll need o add the following key to make these changes stick. [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\hcwPP2\DriverData] " HcwSaveEncoderSettings "=dword:00000001 גם את זה ניתן לראות בתמונה.... איך אני עושה את מה שהם מבקשים כאן? תודה רבה מראש! [attac…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם. הורדתי דרייברים לכרטיס קול שלי מדגם : CREATIVE Sound Blaster Audigy SB1394 EAX Advanced HD ונתקלתי בבעיה בהתקנה שאומרת לי כזה דבר: http://img510.imageshack.us/img510/9678/36973905ve8.jpg וכאן: (לוח בקרה-> כלי ניהול -> שירותים) ביטלתי את הכרטיס קול המובנה של הלוח אם- WINDOWS SOUND הפכתי אותו ללא זמין! כאשר חיברתי את הכרטיס קול לחריץ בלוח אם המחשב לא מזהה אותו ב- Plag And Play אולי צריך לעשות משהו בביוס... אם מישהו מבין מה הבעיה ויוכל לעזור אני מאוד אודה לו... תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by dober,

אני מבקש המלצה לכרטיס לכידת וידאו(רצוי בHW) בתקציב סביר (עד 300 שח) שישמש לדיגיטיזציה של סרטי וידאו אנלוגיים ישנים ולחיבור לממיר HOT . תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. היי אנשים. הורי מתכננים לקנות טלוויזיית FULL HD חדשה לסלון שתתחבר ל-DVD ולממיר הדיגיטלי של HOT שברשותנו. הם מעוניינים בטלוויזיה גדולה, בגדלים שנעים בין 46" ל-52". הגבול של התקציב הוא 12,000 ש"ח. אין בעיה לקנות מחנות כלשהי ברחבי הארץ, אם זה מוזיל עלויות. השימוש כפי שצוין יהיה אך ורק צפיה בסדרות ובסרטים. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. איכות צפייה ירודה מאוד ומריחות(ghosting) באת צפייה בMedia Center בעזרת כרטיס טלויזיה win-tv-pvr150-mce שמחובר לממיר בכבלים אדום צהוב לבן(RCA נדמה לי) בהתחלה עבד טוב ויפה וכשהחלפתי את הכרטיס מסך 880GTX ב4870x2 צצה הבעיה...מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by אבשה,

אז ככה אני צריך אוזניות איכותיות שאני יוכל לשמוע בהן חזק מוסיקה ושגם אם אני שם אותם יותר משעתיים על האוזניים הם לא ישרפו לי אותם או יחממו אותן יותר מדי תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. משהו מאוד מוזר קורה לכרטיס שלי( waveterminal 192L של EGOSYS) - קרה לי כבר כמה פעמים שפתאום הוא מפסיק לעבוד באתחול של המחשב(בד"כ המחשב נתקע לפני זה ) המחשב לא לא מצליח לזהות את הכרטיס למרות שאני נותן לו את כל הדרייברים החיוניים והוא טוען ש CANT FIND DRIVERS, כאילו זה לא הכרטיס קול הזה בכלל. הוצאתי את הכרטיס, החזרתי אותו(אחרי אתחול) פתאום, לא צריך דרייברים כלום, הכל עובד. מה זה אומר הבעיה הזאת? (אגב, זה קרה בשתי מערכות ההפעלה גם בויסטה וגם ב XP הוא לא זיהה לי)

דיונים חדשים בפורומים