אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , המרחק צפייה בסלוני הוא בין 3-3.5 מטר לכן אני מתלבט בין הגדלים הנ"ל. התקציב הוא בערך 5500 ש"ח מה שכן הוא יכול להשתנות בהתאם ליחס בין הביצועים למחיר המומלץ ביותר. כלומר אם ישנה טלוויזה ממולצת בכמה מאות שקלים לכאן או לכאן אז אשמח לשמוע עליה. אני מחפש טלוויזת lcd הכוללת FULLHD.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לטלויזיה בגדלים 32-42. תקציב 1500, כאשר באל''מ שקם אלקטריק יש לי 300 ש''ח מתנה פלוס הנחה 5 אחוז. (ז''א טלווייזיה ב1800 גם נכנס). צריך עזרה בהמלצות לדגמים + חנות זולה ואמינה. אפשרות גם ליד 2 או מבצעים שאתם מכירים ויכולים לעזור לי. תכנים : PS4, ו1080P מקסימום, לא בלוריי. לא צריך סטרימר מובנה, לא טלוויזיה חכמה, ולא תלת מימד עדיפויות לפי סדר גודל איכות צפייה תודה ושבוע טוב חברים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלוויזיה טובה לסלון. מרחק צפייה כ-3 מטר. תקציב: כ-5K. גמיש אם שווה להשקיע יותר. חשבתי על גודל של 55". האם שווה לקנות אחת עם תלת מימד? או smart TV? יש עוד פיצ'רים שאולי ארצה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה "42 לסלון, מרחק צפיה כ-3 מטר בערך בעיקר שיגורי SD (כבלים אנלוגי) ןוכמובן סרטי HD מספיק HD READY תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בטלוויזיה לסלון, במרחק של 3.5 עד 4.5 מטר. מחיפוש קצר נראה שטווח הגדלים "50 עד "60 אמור להתאים. האם זה נשמע סביר? בכל אופן, אני לא מעוניין בתלת-מימד ואין לי צורך בטלוויזיה חכמה, כי אחבר אליה HTPC. ה-HTPC שיחובר אל המסך ישמש, בין השאר, ל-stream של משחקים מ-Steam, כך שהמסך צריך להתאים גם למשחקי מחשב - זמן תגובה, החלקת תנועה וכו'. הבעיה שלי היא שקשה למצוא טלוויזיה איכותית בגדלים האלה בלי smart TV לפחות, כך שהדילמה שלי היא: האם להתפשר על איכות המסך, או לקנות טלוויזיה יקרה בהרבה עם פונקציות שאני לא צריך. אילו דגמים הייתם ממליצים עבור תקציב של עד כ-6,000, עם אפשרות לגלוש מעט מעבר אם הסיבה טובה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מרחק הצפייה שלי בחדר בערך 2.8 מטר. האם כדאי שאקנה 32" או 37"? לא ממש יודעת אם אני רוצה LED או LCD. אני מניחה שזה יהיה תלוי במחיר ובדגם. התקציב שלי הוא עד 3,000 ש"ח. בעקרון הייתי רוצה שיציאת ה-HDMI והכפתורים יהיו בצידי המכשיר. רצוי שהמכשיר יקרא סרטים מהסוגים הנפוצים ושאם אנסה להפעיל סרט+כתובית (לא מובנה בתוך הסרט), אז הטלוויזיה תקרא אותה. יש לי את אחד הדגמים של LG 32 בחדר אחר וחוץ מהבעיה עם ה-DTS, הכל מצוין שם. דווקא כשבדקתי דגמים של סמסונג הם לא ידעו לקרוא כתוביות, אבל אולי זו רק בעיית תוכנה (?). ראיתי שרשורים מאוד נפוצים על D5000 של סמסונג. האם הטלוויזיה עונה על הדרישות שכתבתי לעיל? אשמח לקבל המלצות נוספות.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מה קורה? אני מחפש טלוויזיה למטבח סתם בשביל חדשות ושטויות.. לא משהו רציני העיקר שתראה יפה ודקה עד כמה שאפשר. התקציב: 800 ש"ח מקסימום. הדבר היחיד שיהיה מחובר אלייה זה ממיר YES רגיל ללא HD. 26-28 אינץ. המרחק צפייה הוא 2-3 מטר.. תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אמא שלי מעוניינת לקנות טלוויזיה לחדר השינה שלה בתקציב עד 2200 שקל...
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
טוב אז טכנית יש הגבלה של עד 10K ש"ח עם עדיפות לכמה שפחות צריך טלוויזיה 32 אינץ עם חיבורים לדיוידי ולממיר HD של הוט. רזולוציה וחדות צפיה גבוהה. כאשר הרצון הוא משהו של LG אבל כל דגם טוב מתאים, תודה! עדכון חשוב: הצלחתי לשכנע את בעל החדר ללכת על 32 אינץ, אני מבקש מכם המלצה לטלוויזה 32 אינץ' טובה כאשר הדבר היחידי שחשוב זה שיחס עלות תועלת יהיה טוב אך מעבר לכך כל טלוויזיה טובה, מתאימה! מחכה להמלצות שלכם, תודה!
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחפש טלוויזיה 32 אינץ' (הגובה המקסימאלי שלה צריך להיות בסביבות ה50 ס"מ כי רק ככה זה נכנס). המרחק הוא כ2 מטר +-. הצפייה תהיה בעיקר בממיר של yes לא HD (אך ייתכן שזה ישתדרג בעתיד). חשוב שיהיה אפשר לראות סרטים מDOK. התקציב הוא בסביבות ה2000 אם אפשר להוריד-מצויין. מוכן גם לחרוג אם יש סיבה טובה. יש דרישה אם אפשרי לטלוויזיה שיהיה בה כבר smart tv ("אם כבר קונים שיהיה הכי מתקדם") אבל אם יש משהו מוצלח בלי smart tv לדרישות אשמח שתשתפו אותי. כרגע מצאתי 2 דגמים שאני מתלבט ביניהם: Samsung UA32EH4500M וה Samsung UA32ES5600M. אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה החלטתי לרכוש טלויזיה לחדר ואשמח להמלצה כי אין לי ממש ידע בעולם הזה. טני צריך טלויזיה שתיהיה full hd, אני יוכל לחבר אליה מחשב, פלייסטישן וכמובן את המיימיר. ראיתי המון טלויזיות של סמסונג למשל כולם full hd ו32 אינצ׳ אבל עדיין יש הבדל במחיר, האם מישהו יהיה מוכן להסביר לי למה והאם באמת כדי להשקיעה עוד כמה גרושים בשביל זה? אגב, אם לא אשמח לרכוש טלויזיה ב2000 ולא ב2500. מחכה לשמוע את המלצתכם והסברכם! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מחפש טלוויזיה 37 אינץ' לסרטים בלבד. מרבית הסרטים הם באיכות SD ומעט מאוד ב720P כך שאני כלל לא צריך full hd. התקציב שלי גמיש. כמובן שאני מעדיף לחסוך, אבל בין 2,000 ל-5,000 ש"ח נומר. על איזו טלוויזיות אתם ממליצים ועל איזו טכנולוגיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם , מרחק הצפייה אצלנו הוא בין 2-4 מטר לכן אני מתלבט בין 37-42 אינצ'... הייתי בטרקלין חשמל , והמוכר הציעה לנו טלוויזה sony kdl-375 Bravia , המחיר הוא 5440 , והוא אמר שנשארה להם טלוויזיה אחת ב4440 שהיא חדשה באריזה פשוט יש להם עודפים. בכל מקרה חיפשתי את הדגם באינטנרט, ומצאתי רק Sony Bravia KDL37S4000E יכול להיות שזה אותו דגם-מה שכן הוא עולה באינטרנט ממחיר של 4290 ש"ח...-מה שנותן לי תחושה שאכן מדובר באותו דגם. אז השאלה שלי היא כזאת , האם מדובר באותו דגם ?...והאם הדגם הנ"ל הוא ממולץ לצפייה בכבלים\לווין\DVD (לאו דווקא HD...) -פשוט המוכר טען שהדגם הנ"ל מצטיין בצפיה בתכנים שהם לא היידיפינשן.. והשאלה השניה האם ישנם דגמים אחרים ממולצים יותר , בתווך מחירים של נניח 5000 ש"ח …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכון מאז ההודעה הקודמת - אני עכשיו מחפש טלוויזיה בגודל 37-42" (מרחק צפייה נע בין 1.5 ל3.5 מטר - עדיף 37"?) התקציב הוא 3-3.5K אבל כמובן שאני לא אתנגד לעודף. הטלוויזיה תשמש 50% מהזמן לשידורי SD, ו50% לשידורי HD (ערוצי HD של יס) פה ושם סרטים (גם בHD). לא תשמש כלל למשחקים. הדגמים שאני רואה בזאפ הם: Samsung LA40C530 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580 LG 37LD460 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 Philips 37PFL5405 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762537 LG 37LH35FR - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732933 המלצות? דעות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא בטוח אם זה המקום לשאול.. חבר שלי מחפש טלוויזיה לחדר לא גדול במיוחד..כך שאם ההמלצה תיטה לכיוון ה-32", זה גם בסדר.. והכי חשוב, טווח מחירים...זה די מטופש לומר שאין הגבלה כי ברור שיש...הוא רק לא יודע כמה אמורה לעלות טלוויזיה "טובה", ולכן אשמח אם תאמרו מה הטווח לטלוויזיות כאלו הכוונה ב"טובה"..אני מניח שזה עובד כמו במסכי מחשב: איני יודע אם גם פה יש פאנלים שנחשבים איכותיים יותר או פחות, אבל אני מניח שמהם נגזרים הנתנונים כמו זווית הצפייה ויחס הניגודיות..ולכן רצוי פאנל איכותי וכמובן FULL HD ולא HD READY תודה, שחר
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לטלוויזיה 40 אינץ' LED תקציב עד 5000 ש"ח אבל אפשר לחסוך כמובן. לא חשוב לי 3D בכלל. המטרה היא בעיקר לראות סרטים וסדרות מהמחשב אז עדיף שיהיה סטרימר פנימי או חיבור לדיסק און קי (לא ממש מבין בדברים האלו...)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות טלויזיה חדשה לחדר השינה שלי, מרחק הצפייה נע בין 1.8 מ ל2 מ, אני מעוניין בטכנולוגיית הLED. אני הולך לחבר את הטלויזיה למחשב ולאקס בוקס כך שרוב הזמן יהיו דברים בHD בלבד. לכן לדעתי יותר מתאים לקחת Full HD BackLight LED אבל הבנתי שהמחירים של BACKLIGHT יקרים והטלויזיות הפופלאריות היום הינם EDGE LIGHT וזה קצת מדאיג כי האיכות ירודה ויש הרבה אשכולות על זליגת אור. בקשר לגדלים 32 זה ממש קטן לדעתי, 37 נראה סביר למרות שראיתי הרבה אנשם פה בפורומים הולכים על 40-42 וזה קצת מטריד, באמת אפשר לראות 42 ממרחק של מטר וחצי ולא לשרוף את העיניים? כרגע אני מתלבט בין 37 שהוא לא גודל פופלארי ל40 שנשמע יותר סביר. אחרי קצת מחקר הגעתי לSamsung UE40C5100 LED t אבל מה שמטריד בדגמים של…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוזר להורים שלי לבחור LCD לסלון הגודל יהיה 42 אינצ' והשימוש העיקרי - שידורי SD. (ללא קונסולות/ שימוש כבד של סרטי HD) אני מתלבט בין דגמי 2010 של LG שעליהם יש המלצות רבות בפורום: 42LD450 42LD460 לבין דגמי 2011 שמצאתי בזאפ, ולהן אין עדיין סקירות או המלצות: 42LK410 42LK430 42LK450 האם מישהו רכש אחד מהדגמים הללו, או יודע מה עדיף מבחינת איכות תמונה כללית ושידורי SD? תודה לכולם. ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות טלוויזיה 42 אינצ', מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסוים? אני לא בטוח מה כדאי HD READY או HD FULL והאם בשידורים של יס והוט מרגישם הבדל? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי תוכלו להמליץ על טלוויזיה טובה? חשבתי על TH-42PZ80U אודה לתגובות
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי לפטופ שאני שואף להשתמש בו כסטרימר\MEDIA PC אז חובה חיבור VGA ועדיף שהחיבור יוכל לקבל רזולוציה כמה שיותר גבוהה. עדיף שלטלוויזיה יהיו רמקולים "סבבה" כי לפחות בהתחלה אני אשתמש בה ללא מערכת סאונד חיצונית. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות. אין צורך בכל מיני יכולות "SMART" כי יש את הלפטופ שדיברתי עליו שיענה על הצרכים האלה. אם יש טלויזיה איכותית שעונה על הצרכים האלה ועולה פחות מהתקציב אל תהססו להמליץ, אני אשמח לחסוך. זהו, תודה מראש לממליצים
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הדרישות לטלוויזיה של ה46 אינץ'-צריכה להיות סמארט, לא חובה בכלל תלת מימד (פיצ'ר מיותר) אבל אם זה בא עם הטלוויזיה בהשקעה קטנה נוספת, ניחא... הדרישות לטלוויזיה של ה32 אינץ'-הולכת להתחבר גם לממיר וגם למחשב שלי, כדי לראות סרטים סדרות וכ"ו. לכן אני רוצה אותה FHD. סמארט-לא חובה, אם זה בא בהשקעה קטנה-עדיף. משהו נוסף שאני מחפש והוא לא כ"כ קשור לפה: מסך מחשב-טלוויזיה 26-27 אינץ', צריך שיהיה פאנל IPS ודומיו (לא כדאי לקנות TN נכון?), ושיהיה גם חיבור HDMI וגם חיבור DVI/VGA (עדיף DVI אבל אם אין VGA יהיה בסדר). תקציב עד 1800. בכל התקציבים-עדיף לחסוך. את המסך אקנה בחנויות די גדולות (KSP/מחסני חשמל/אל"מ/RSM וכ"ו). אין סיכוי שאקנה באינטרנט (מסכי קוריאנים לא בחשבון). במסך 46 אינץ' ראיתי את …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות טלוויזיה חדשה כיוון שהנוכחית קטנה לי מדי. שימושים בטלוויזיה: שידורי ספורט והרבה, בעיקר HD. סרטים - ע"י אקסטרימר ביציאת HD. פה ושם צפייה בערוצים רגילים. המרחק צפייה הוא בערך 2.25-2.5 מטר (משתנה כי זו ספה והטלוויזיה מעט באלכסון לה) על איזה דגמים הייתם ממליצים? פלזמה\LCD? למישהו יש מידע על מתי יגיעו דגמי 2011 והאם כדאי לחכות? לא הייתי רוצה לעבור את ה5-5.5, מעדיף סמסונג\סוני.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין LED ל LCD ? האם שווה לשלם יותר בשביל LED , ואיזה דגמים ממולצים ?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר. תקציב בסביבות ה5000 שקל. (אפשר לחרוג אם יש הצדקה) דגש על: FHD פאנל איכותי. רצוי: ANTI GLARE גם בפאנל וגם בפלסטיק. DLNA LED לחיסכון בחשמל.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-