עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חיברתי את המחשב בעזרת כבל DVI ל HDMI. מתקבלת תמונה על הטלויזיה, אבל אין שום סאונד... בכרטיס מסך הזה הסאונד אמור לעבור על החיבור הזה בלי צורך לחיבור נוסף לסאונד. אם אני נכנס לאפשרויות הסאונד של ויסטה, הוא מזהה את הטויזיה כ: digital output device (HDMI וכתוב על זה working. אך עדיין הטלויזיה עצמה לא משמיעה ציוץ פיספסתי איזה משהו שצריך להגדיר?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by blue wings,

טוב חברה אז ככה קניתי כונן חיצוני HD שלrixid fg-900hd יש לי סרט בלו רי 1080p שוקל 11 גיגה אני מנסה להעביר אותו לכונן החיצוני אבל הוא רושם לי הודעה שאני לא יכול להשים קובץ יותר גדול מ 4 גיגה אם למישהו יש פתרון אני ישמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  3. אני לא חשבתי שניתן כל 5 דקות לשנות מיליון פעמים תדעה. כבר נהייתי מבולבל על כל הראש אך עכשיו נקח אוויר ונדבר בלי בלאגן התקציב עומד סביבות ה2200-2500. בתחילה רציתי את ה-Z5400 או 5500 , אבל אני אחד שממש אוהב לשמוע מוזיקה באיכות חשוב לי שמיעה אודיופילית וראיתי שאני יכול להשיג במחיר ממש דומה חוויה הרבה יותר טובה. (תקנו אותי אם אני טועה). לסופו של דבר אני מתלבט בין הDENON 1601 ב800 ש"ח, DENON 1507 ב1100 ש"ח,ו YAMAHA RX-V 457 ב1200 ש"ח. עכשיו גם חשוב לי להגיד שהמטרה שלה אני ארצה את המערכת היא בכדי לשמוע שירים מוזיקה ומשחקים. מכל דבר המון. הייתי רוצה שעד כמה שאפשר שיהיה איכותי וגם עוצמה טובה.(כרגע אני עם X-540 ויש להם אחלה עוצמה,אבל הייתי רוצה יותר עוצמה והרבה יותר …

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  4. אני רוצה לקנות כבל HDMI של מונסטר מדגם M1000HD (אני יודע שאין הבדל מתחת ל- 2וחצי-3מטר) אני קונה מ-EBAY ועל מנת להיזהר מזיופים,שככול הנראה ישנם בשטח, אני מחפש מדריך (עדיף עם תמונות) עם סימני זיהוי לכבלים מזוייפים-מקוריים. יש לציין שאני מבקש מהמוכר לפני הקנייה תמונה עם סימן זיהוי שזה אכן שלו (כמו למשל הנייק שלו לצד המוצר) וכך אני בטוח שמה שמופיע בתמונות זה אכן מה שאני מקבל. תודה, yosside

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום רב, ברשותי מחשב נייד מדגם HP G60 125NR http://reviews.cnet.com/laptops/hp-g60-125nr/4505-3121_7-33360964.html אני מתכוון לחבר את המחשב הזה למסך LCD ולמערכת קולנוע ביתית, בכדי לצפות בתכנים של HD הרסיבר (ימאהה) הוא מדגם ישן שלא מכיל כניסת HDMI לקחתי את המחשב למספר חנויות מחשבים ובכולם אמרו לי שבמחשב הזה אין יציאת קול דיגיטלית (S/PDIF ) , שזה בעצם אומר שהוא לא יוכל להוציא שידור אודיו רב ערוצי (DTS, DD) מישהו אמר לי שהדרך היחידה להוציא מהמחשב הזה אודיו רב ערוצי, זה באמצעות כרטיס קול חיצוני, ובגלל זה אני מפנה את העניין לפורום הזה. השאלה, האם באמת כרטיס קול חיצוני יעשה את העבודה ויוציא לרסיבר DD, DTS אמיתיים? ובמידה והתשובה חיובית, מה ההבדל בין כרטיס קול חיצוני זול, למשל …

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by liiight,

שלום, עקב רעשים בלתי פוסקים מכרטיס הקול שלי כרגע (AUDIGY 2 ZS על VISTA 64) החלטתי לקנות כרטיס חדש. ראיתי שהכרטיסים של ASUS מאוד מוצלחים, ואני לא רוצה לקנות כרטיס של CREATIVE (אני יודע שהצ'יפ של ASUS מגיע מCREATIVE). בכל מקרה, אני לא יודע בדיוק איזה לבחור. יש לי רמקולים 2.1 במחשב ואני משתמש בו בלעדית למשחקים (בשביל סרטים כרטיס האון בורד שלי מחובר אופטית לרסיבר). הגעתי לכאן: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Soundblaster&DB135650=1175077 ונתקעתי. אשמח לקבל עזרה.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by brum,

שלום. קיבלתי במתנה מערכת רמקולים למחשה, 1 גדול ו 5 קטנים. אני לא מבין איך עלי לחבר אותם לכרטיס קול עם יציאה ירוקה אחת סטנדרטית. האם צריך לקנות כרטיס מתקדם יותר עם יציאות נפרדות? תודה רבה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by Ran_Alcobi,

חיברתי את המחשב שלי באמצעות כבל DVI TO HDMI וכשאני מדליק את המחשב רואים את המחשב על גבע הטלוויזיה... אך אחרי הטעינה של ההוינדוס המסך משחיר ולא רואים כלום. מישהו יכול לעזור לי? הכרטיס מסך שלי הוא ATI RX700. תודה, רן

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by tolik_d,

שלום לכם... אני די חדש בעניין ה-LCD למיניהם. לאחרונה רכשתי LCD של METZ (דגם LC26TL) לחדר השינה... עכשיו רק נישאר לי לחבר אותה בצורה האופטימלית ביותר לממיר של YES. ממה שהבנתי כאן, הדרך האופטימלית לחיבור היא באמצעות SCART אבל אחרי חיפוש קצר הבנתי שישנם עשרות סוגי כבלים של SCART והמחירים שונים בהתאם... ??? מישהו יכול לתת לי עצה לגבי סוג הכבל/אורך/מחיר/חנות? שיהיה בסביבות 200 ש"ח... בנוסף, אם יש המלצות אחרות לגבי החיבור, אשמח לשמוע אותן!! הכניסות שיש בטלויזיה הן RF, AV, 2XScart, PC-Audio, YPbPr,YCbCr,HDMI. תודה!

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by galgalgal2001,

אני צריך רמקולים למשחקי מחשב ועבודה במוזיקה כמו עריכת שירים, הקלטות, ויצירת מוזיקה ממוחשבת תאיתי את הסט הזה: Altec Lansing FX4021 אני מאד שומך על החברה הזו רק רציתי לשאול אם יש משהו אחר שיהיה יותר טוב? גם דעות שלכם יתקבלו בברכה בתקציב 700 ש'ח ומבנה רמקולים2.1 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  11. אז ככה. את הבחירה בכבל שאני אעשה, לא אוכל לשנות בעתיד, כי אנחנו באמצע שיפוץ והכבלים יעברו מתחת לריצוף. המחשב יתחבר ל-3 יעדים: 1. מגבר (שמחובר למקרן בחדר אחר) בחיבור S-Video וכבל לסאונד (אני מתלבט בין כבל בננה רגיל Component לאופטי כי מדובר ב-8 מטרים, מה עדיף לדעתכם?). 2. מסך מחשב באמצעות כבל DVI. 3. וכאן הדילמה. מסך LCD לסרטים. היום למחשב שלי ולכרטיס מסך אין חיבור HDMI. יש לו שתי יציאות DVI ו-S-Video אחת. לכן אני חושב שאני צריך לקנות HDMI ל-DVI. השאלה היא, נניח שבעוד שנה שנתיים אני מחליף מחשב/כרטיס מסך. האם יכול להיות שתהיה לו רק יציאת DVI אחת + יציאת HDMI אחת ואז אכלתי אותה, כי אצטרך להחליף כל הזמן בין ה-DVI של המסך מחשב ל-DVI של המסך טלוויזיה. אז האם כדאי כבר היום לרכ…

• 39 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by ma4351,

צריך המלצה לטלוויזיה לדודה שלי..26"..מרחק צפיה לא יותר מ2.5 מטר לכן מספיק 26" לראות בעיקר שידורי יס ואולי סרטים צריך שיהיה אפשרות גם לתליה עם זרוע וגם לשים על שולחן או משהו.. ע"פ מה שהבנתי עד כה אני צריך lcd שתהיה hdready אך אני לא יוגע איזה דגם טוב.. אשמח לקבל עזרה ודעה על מה שאמרתי עד עכשיו..

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  13. אני אסביר בקצרה אני קונה עכשיו LCD 32" 32LG30R כניראה הדגם הנ"ל שימושי המערכת: PS3 מחשב טלווזיה וסרטים... אני מניח שאני צריך גם רסיבר עכשיו אני לא מבין בזה יותר מדי ואני יודע שיש מלא מבצעים כאלו של קומבואים רסיבר ורמקולים... התקציב כמו שאמרתי בין 1500-2000 אם נצטרך לחרוג תמיד אפשר אבל עדיף שלא גם ככה הLCD הזאת גומרת לי תכסף... ועוד צריך לקנות משחקים לPS המזדיין הזה הרבה כסף החרה הזה... באמת תודה מראש לכל עוזרים באשר הם D: אם צריך עוד פרטים שלא אמרתי אז תגידו לי... אגב השימוש הוא בחדר לא סלון משהו כמו 3X3 זה לפי העין לא מדע מדויק... אם אתם רוצים להמליץ גם על LCD גם אפשרי תקציב 3000 גג..

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by Inzagi,

שלום, לאחרונה קניתי את הנגן COWON D2 ואני מחפש אוזניות טובות בשבילו. האוזניות IN EAR צריכות להתאים לכל סוגי המוזיקה... התקציב עד 200 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  15. הבעיה היא כשאני מנגן סרט שמקודד ב5.1 אז הרסיבר לא מראה שהרמקולים בקדמיים עובדים (ימין ושמאל), יוצאים מהם קולות ממש חלשים של דיבור אבל קולות רקע בעוצמה רגילה, זה לא נובע מה DVD בגלל שלא מזמן החלפנו ושום דבר לא השתנה. אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אז שתפו, תודה. עריכה: ניסיתי לשחק בהגדרות של הרסיבר (לשנות SURROUND MODES וכו') אבל לא עזר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלומות חברים, הטלוויזית CRT בסלון שלנו שבקה חיים והוחלט "פה אחד" לעבור לפלזמה/LCD. מבחינת מימדים, תקציב וכו' אנו מוגבלים ל32 אינץ'. מרחק הצפייה הוא בין 2.5 מטר ל3, והשימוש הכמעט בלעדי יהיה בחיבור לממיר HOT VOD רגיל לחלוטין, פעם במאה שנה אולי גם יתנגן איזה סרט DVD, אבל זה כנראה לא יקרה. לכן, אפילו HD READY זה "יותר מדי", אבל אני יודע שכבר אין טלוויזיות שהן לא HD READY... אז נגיד. משיטוטיי בפורום הבנתי שדווקא עדיף פלזמה לשידורי כבלים בסיסיים... אשמח להסבר ולהצעות. תקציב: שוב, כמה שיותר זולה... חייב להיות פחות מ3,000 - אם יש משהו בסביבות ה2,500 אנחנו נשמח מאוד. תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות אותה... אחד שעובד בחברה שמוכרת אותם אמר לי שהיא טובה ואני יכול להשיג אותה ב500 ש"ח פחות. כך שזה מתאים לי... זה לחדר ממרחק צפייה של 2 2.5 מטר... ממליצים?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by tom123p,

שלום, ברצוני לרכוש מסך פלזנה/LCD לסלון הבייתי. אשמח לשמוע לדעתכם לפרמטרים החשובים ולהמלצות (בתחום התקציב). תודה

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by talkfir,

היי, קניתי מחשב חדש לחדר שלי, והגיע הזמן לרמקולים.. אני מתלבט בין 2.1 ל 5.1 ..הקטע הוא שבחדר הסמוך (חדר המשפחה) יש כבר מערכת קולנוע ביתי מושלמת כבר, ובנוסף, יש בחדר שלי תופים (אז אפשרי בעתיד לתופף עם שירים / קטעים למינהם ללא תופים שאכתוב לי..) [הממ אפשרי גם עם אוזניות] מה עדיף? (אשמח כמובן לשמוע חוות דעת של משתמשים) 2.1: ?CREATIVE Inspire 2500 Logitech x230 ?Altec Lansing ATP3 5.1 - ?CREATIVE Inspire 5200 Logitech x 530 Jamo PJ5000 (במחסני חשמל) כמו כן אני רוצה לראות מה יש שם שוב(הייתי שם מזמן), ולעשות גם סיבוב בתחנה מרכזית-שוק הפשפשים... מה אומרים? נ.ב - ברשותי ac97 פשוט..במידה ואבחר ב 5.1, האם אוכל לשמוע סרטים נורמלי עם דולבי,dts והכל? או שחייבים כרטיס אחר? אם כן אז…

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  20. אני באמת לא יודע עד כמה זה קשור לפה אם זה לא אני מיצטער.. האוזניות שאני מחפש זה SteelSeries 5h v2 ואם אין אז creative fatal1ty gamer headset גם יהיה טוב... אז ככה אני מעוניין לירכוש סאונד מיקצועי למערכת שלי. כרטיס קול זה לא ממש בעיה בישראל אבל אוזניות גיימינג זה ממש לא הקטע שישראל מיתמחה בו.. ממש קשה לי לימצוא וגם כשמצאתי זה היה בחנויות שלא שמעתי עליהם בחיים ואני קצת חושש. אז הבקשה שלי היא ככה: אם אתה מכיר חנות באזור ירושלים שיש סיכוי שמוכרת תאוזניות המצויינות או שהינך מכיר חנות וירטואלית אמינה שמוכרת אותם אנא ממך תכתוב פה את הפרטים ע'מ שאוכל ליצור עימם קשר תודה :-) נ.ב. אם אתם חושבים שיש אוזניות יותר טובות מאלה במחיר שאינו הזוי תרגישו חופשי לשתף אותי :-)

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by -BISHOP-,

היי, אני שואל כי לפני שאני קונה כבל ב 150 שקל, חשוב לי לדעת אם החיבור של הטלווזיה למחשב יהיה יעיל עם הכבל. קראתי קצת והבנתי שבלי התכונה של ה NR, אין טעם להשקיע בכבל HDMI ל DVI, שכן האיכות נמוכה יותר מ VGA רגיל. אז אני מודה מאוד למי שמכיר את הטלווזיה ויכול לעזור לי בקשר לתכונה הנל. תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי, נראה לי שכאן זה הכי מתאים לכתוב על הנושא, יש לי מערכת נחמדה ברכב עם רמקולים 6X9 מאחורה של קנווד, דגם 6980IE, 450W ו 90RMS. המערכת כרגע ללא מגבר, לכן השאלה שלי היא על מגבר נורמלי שיספק את העבודה בווליום גבוה וטוב. הפאנל שלי כרגע הוא דיי ישן, SONY CDXS2000 אם אני לא טועה בדגם. אבל עובד לא רע עם המערכת עצמה. רציתי לדעת האם מגבר נורמלי במחיר כזה אפשרי למציאה? יש הרבה בזאפ אבל אני לא מבין בדגמים חוץ מבודדים, ורציתי לשמוע את דעת המומחים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by shibie,

היי חברה כבר מזמן לא ביקרתי באתר והחלטתי לבקר, אני צריך אוזניות אטומות למחשב עד 200שח שמפיקות צליל באס עמוק וחזק תעזרו לי לבחור תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אף פעם לא שמתי לב לאיכות גבוהה כ"כ בדיסק מקורי... אולי כי לא השוויתי בינהם...

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  25. שלום , אתמול קניתי כבל DVI TO HDMI בשביל לחבר את המחשב לטלווזיה , זה המפרט שלי. Intel Core 2 Duo E 6750 ASUS Striker Extreme Albatron 8800GTS 640mb Mushkin DDR2 800Mhz 4GB Western Digital 320GB Gigabyte aurora 570 Silver ENERMAX Liberty 500W Windows vista ultimate 64bit עכשיו , קיבלתי תמונה על מסך הטלוויזיה מהמחשב עכשיו השאלה היא איך אני מעביר סאונד. קראתי משהו על כבל SPDIF או משהו כזה וראיתי שיש לי על הלוח אם חיבור כזה עגול קטן של SPDIF , אפשר לעשות אם זה משהו ? בקיצור תעזרו לי לחבר את הסאונד (:

• 8 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים