אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכרטיס GEFORCE 8800 GTS ואני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, יש לי כבל DVI TO HDMI שמעביר לי רק וידאו, אין אפשרות שהוא גם יעביר סאונד? תודה ואשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות בלוטוס איכותיות עם באסים נקיים ובידוד רעשים, אני גם מזיע הרבה באוזניים אז משהו טוב שלא מתקלף ויוצא, קניתי את האוזניות האלה לפני שנה:http://www.netoneto.co.il/Product/אוזניות-on-ear-אלחוטיות-מבית-jabra-גברה-דגם-jabra-move אין באסים האיכות זוועתית, מתקלפות תוך 3 חודשיים, קניתי אותם ב-ksp ב-400 שקל התקציב הוא עד 800 שקל כמובן עדיף כמה שפחות רק מאנשים שעובדים בתחום או ניסו וחוו את האוזניות יש כמה דגמים שנראים לי 1. http://www.netoneto.co.il/Product/אוזניות-on-earמבית-jbl-גי-בי-אל-דגם-t450-1 2. http://www.netoneto.co.il/Product/אוזניות-on-ear-אלחוטיות-מבית-jbl-גי-בי-אל-דגם-e45bt 3. http://www.netoneto.co.il/Pr…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כרגע יש לי altec lansing vs2421 שאני דיי שונא. הם נשמעים סבבה, אבל אני יודע שאפשר יותר מזה, ומאוד מעצבן אותי הרעשי רקע שלהם. מה שאני מחפש זה מערכת סטריאו, 2 או 2.1, אבל אני נוטה כרגע ל2 כי אומרים שהם נשמעות יותר דומה למקור ואיכותי, וגם זה חוסך לי מקום. התקציב הוא עד 700₪. הרמקולים צריכים להיות לא גדולים, solo6c למשל הם ענקיים, יש מקום בשולחן בשבילם אבל זה יראה זוועה. הרמקולים יהיו על השולחן משני צידי המסך ולכן אני רוצה משהו קצת יותר קומפקטי. חשבתי על Creative GigaWorks T20, הם נראים ממש טוב פיזית, והביקורות טובות... אבל השאלה שלי היא אם הם מסוגלים באמת להגיע לרמת באס טובה? הרי הם ממש קטנים. אני שומע מוזיקה אלקטרונית כמו infected, intersys, vibe tribe ולא שירי רוק עם…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת 5.1, אך כמובן אני צריך להאזין לפני שאני קונה. אילו חנויות מציעות מגוון רחב של רמקולים להאזנה? עדיפות לאיזור מודיעין, אך אנא כתבו את כל המקומות שאתם מכירים. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי איאודיו X5L 20 GB השאלה שלי היא מדוע הוא מציג לי בתכולה רק 18.6 גיגה??? למרות שכיביתי את הסיסטם ריסטור על הדרייב שכביכול מופיע על ההדלקה של המכשיר
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש מישהו שאני מכיר שנוסע לארה"ב וחשבתי להביא לו כסף שיקנה לי שם את ה Logitech Z680 היות ושם זה הרבה יותר זול במחיר של 225 דולר האם צפויות איזה שהם בעיות ? כמה מ"ס אמור להיות על הרמקולים ? האם תהיה בעיה עם החיבורים ? או שצריך פשוט לקנות מתאם ? האם זה בעיה להביא דבר כזה גדול מחו"ל ? הקופסא הזאת שוקלת כ 22 קילו ויביאו לי אותו בטיסה רגילה עם כל הציוד לא במשלוח מיוחד
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ברצוני לקנות נגן יד שנייה בגלל אילוצי תקציב. איזה דברים אני צריך לבדוק בנוסף לנזק פיזי / שריטות?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://www20.tomshardware.com/consumer/20050106/index.html מתי לדעתכם זה יגיע לארץ?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לראות על מסך הטלויזיה את מה שמקרין מסך המחשב. חיברתי כבל SVIDEO למחשב והיציאה לטלויזיה הינה COMPONENT, ולא רואים כלום. שמעתי שNVIDIA תקעה את האפשרות בכרטיסים, היתכן? תודה! ליאור
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש רמקולים 5.1 שיהיו מחוברים למחשב המחשב שלי מחובר ל 32" ככה שצריך משהו רציני אני לא מחפש ווליום מפלצתי אני מחפש איכות התקציב שלי הוא בערך 1000K אפשר פחות ואפשר יותר הבנתי שיש מערכת למחשב עם רמקולים אחוריים אלחוטיים אבל היא עולה 2500 יש משהו דומה לזה בפחות ? לבנתיים מה שהבנתי שמומלץ זו מערכת G51 של לוג'יטק תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אם אפשר לדרג אפשרויות לפי איכות ולכל דרגה את עלותה הכספית. וכן איזה רמת מחשב דרושה (כמות זכרון, כרטיס גרפי,מעבד ודיסק קשיח) תודה , אורי.
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי אני צריך רמקולים למחשב חדש תקציב 400 שקל, אם זה שווה את זה אז אולי 500 השימושים הם שמיעת מוזיקה ומשחקים אין לי מקום לשים 5.1, למרות שאני גם לא חושב שיש 5.1 במחיר כזה וחשוב שהרמקולים יהיו מRSM איך Altec Lansing VS4121 2.1? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר לא מדבר על זה שמקשקשים מוזהב או לא מוזהב אבל ראיתי במקומות שרשום V1.3 ויש V1.4 .. יש הבדלים או שהכול חארטה?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי T6060 מרוצה מהם עושים את העבודה יש לי בעיה קטנה שתי ההרמקולים האחורים ה LB RB נמצאים רחוק ממני לעומת הסנטר והצדדים ואני רוצה להגביר אותם רק אותם קצת יותר יש אפשרות לעשות את זה חרשתי את כול גוגל ולא מצאתי תודה
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
http://www.lg.com/il/tv-and-home-entert ... 2LD460.jsp http://www.lg.com/il/tv-and-home-entert ... LD550.jsp# שני דגמי LG בעלי HD USB , עכשיו השאלה שלי איזה מהם תומך בהרד דיסק חיצוני לטלוויזיה דרך USB וגם אם תמיכה בסרטי HD MKV היא גם בסאונד HD , כי לא מזמן שמעתי שסרטי HD-Full שמתנגנים על המסך הטלוויזיה לא משמיעים סאונד DOLBY5 /AC3 משהו כזה , אשמח להסברים , תודה רבה לכם .
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב נו מה ארשום כל דבר פעמיים?! אוקיי, יודע מה אני ארשום פה קצת בקצרה, אז ככה כדי לבחון את הPICO כDAC, בדקתי איך הוא פועל עם הAQUA שלי. כלומר, חיברתי אותו לUSB ומיציאת האוזניה שיש לו, לAQUA שלי (באמצעות כבל מתאים של מיני לRCA). לכן גם נוח לבדוק ככה, כי זה בין לבדוק את הAQUA כשמחובר לDAC שלי (OMZ בגרסה 4.2 עם PRE AMP בפנים ומגבר אוזניות) לבין הDAC הפנימי של PICO. את העוצמה של הPICO שמתי על משהו כמו 75-80 אחוז, עוצמה גבוהה שלא תוריד מן הLINE מצד אחד, ומצד שני עוד לא תתן עיוותים כמו ששמים ב100 אחוז נניח. אז איך שומעים? טוב מעולה, מה חשבתם? ;D וברצינות, הDAC שלו מאוד איכותי, ההרגשה היא שהסאונד מאוד "זורם" קשה להסביר ואולי זה בגלל חיבור הUSB. אבל באמת שDAC פני…
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אז סוף סוף קיבלתי את הכרטיס ויש בו המון פיצ'רים שהם חדשים לי כמו שכאן אני יכול להתעסק עם DB ועם DTS. יש לי את הZ5500 של לוגיטק, במידה ואני רוצה לצפות בסרט ושהקידוד יעשה מהכרטיס קול עצמו באיזה אופציה אני אמור לשחק? אה ודבר נוסף, בכרטיס קול הקודם שהיה לי את המוסיקה תמיד הייתי שומע ב 4.1 בכרטיס הזה משום מה אני שומע רק ב2.1 למה? יש אפשרות לשמוע ב4.1 אבל רק שה-CMSS מופעל. אם הוא מופעל ואני משחק במשחק או רואה סרט שהוא 5.1 אז זה אומר שאני ישמע בסטראו? או שה-CMSS נכנס לפעולה רק שהוא מזהה ש-2.1 מתנגן ואז ממיר אותו גם לרמקולים האחוריים?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה - במידה ואני קונה את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe שהוא בעל אודיו של 8 ערוצים.. אז חייב לקנות כרטיס קול ? כי הייתי בטוח שאני אוכל לשמוע מוזיקה/צלילים בכלל ללא כרטיס קול... אז בעצם מה שאני שואל אפשר להסתדר בלי כרטיס קול אלא עם מה שמובנה בלוח אם ? ואם כן - יותר מאוחר אפשר לקנות כרטיס קול ולהוסיף ? תודה על התשובות וסליחה על האי מומחיות..
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברגע חיבור טועה של האוזניות לטלוויזיה נשמע קול צרצור זועם עמוק מין האוזניות ומאז הסאונד שנשמע בהם חלש ו'טרנזיסטורי' האם המצב אבוד והאוזניות נשרפו???
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ראשית אני לא מבין גדול באוזניות. ברשותי אוזניות פשוטות של סוני MDR-CD180 (צירפתי צילום). לקחתי מאבא שלי, שהוא מוזיקאי, זמנית אוזניות מסוג " SONY MDR-V6" (צירפתי תמונות) והופתעתי מאוד מההפרש באיכות אפילו מהכרטיס קול הפשוט שלי ABIT AUDIOMAX בכל מקרה, אני רוצה לקנות אוזניות בערך באיכות של הסוני. אם מישהו יכול להמליץ על דגמים, וכן עלויות, שכן אין לי מושג כמה עלו הסוני וכמובן כמה עולות אוזניות דומות באיכותן. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין לקנות להורים שלי טלויזיה לסלון. מרחק הצפיה הוא כ-3.5 מטרים. היא לא תהיה תלויה על הקיר. חובה טלוויזיית LED (לא פלסמה או LCD). תלת מימד הוא אופציונלי אבל במידה ויש את האופציה - אעדיף שהמערכת תהיה אקטיבית ולא פאסיבית. הכרחי - איכות שמע גבוהה וגם ווליום גבוה. לא רצוי שהרמקולים של הטלויזיה ייהרסו אחרי שנתיים-שלוש. הכרחי - טלויזיה עם שם מותג ולא מחברה עלומת שם. ראיתי כמה דגמים של סמסונג אבל שמעתי ביקורות לא טובות על השלטים שלהם. יש למישהו המלצה? יש עוד מידע שאני יכול לספק בכדי לעזור למבינים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני משתגע כבר הרבה זמן עם האוזניות של המינידיסק שלי (Sony) - האיכות בהן פשוט גרועה ביחס לאוזניות שמקבלים עם נגני Creative למשל. קיוויתי שתוכלו לייעץ לי. ההורים שלי טסים לספרד בסוכות וחשבתי לקנות אוזניות בדיוטי פרי. אילו אוזניות כדאי לקנות? אני צריך אוזניות קטנות (In-Ear) שיהיה להן סאונד חזק (יש לי אוזניות איכותיות של סוני שפשוט שומעים בהן ממש חלש במינידיסק) אין תקציב מוגדר, אבל אני משער שיותר מ200 שקלים אני לא אשים, אלא אם כן זה ממש משתלם. תודה!
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש מקרן יד שניה שעולה 2000 ש"ח, יש המלצות? דברים שאני צריך לשים לב אליהם וכדומה?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי Z-560 ועל הלוח בקרה יש כפתור שרשום עליו M3D,מה הוא נותן?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה מותקן מנהלים: זה נראה לי הפורם הכי מתאים, אם לא אמשח שתעבירו את הנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-