עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by roeer,

היי האם מישהו יכול להמליץ לי על מערכת הגברה שמתאימה למסיבה שתיערך בשטח פתוח בפני קהל של 200-300איש? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי אוזניות של סוני מדגם Sony MDR-EX71 Fontopia כדי לשמוע מוזיקה (קישור לתמונה [ענקית] http://www.avland.co.uk/sony/mdrex71/mdrex712lrg.jpg ) אי אפשר לשחק איתן במחשב. המחשב שלי בבית מחובר למערכת 5.1 דרך רסיבר של סוני (STR-DB840) ואני שומע את כל המשחקים והסרטים שלי - מעולה! אני צריך את עזרתכם בבחירת אוזניות שידמו כמה שיותר את המערכת הזו. הנקודה היא לא ה- 5.1 אלא עוצמת הבסים ועומק הסאונד. אני אשתמש באוזניות כדי לא להרעיש ולהעיר את דיירי הבית (אבל עדיין ארצה להנות מהסאונד של Half Life 2 ) וגם במסיבת הרשת הקרובה (יום שישי). התקציב עומד על כ- 250 ~ 300 ש"ח. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה HF

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי כרגע בחדר סוני3. lcd 32 אינצ' FHD ומחשב שולחני. אני רוצה לקנות מערכת (5.1) ולחבר את הכל לרמקולים של המערכת. מה המכשירים שאני זקוק להם כדי לחבר הכל לרמקולים ואיך אני עושה את זה ? התקציב הוא 1000 ש"ח. תודה.!.!

4. Started by avi333,

הראשון:MPIO HD400 8GB השני:MP4 H10 20GB Iriver השלישי:IAudio 6 שימו לב שהנפחים שונים ביניהם וזה למרות שהם באותה רמת מחיר יחסית..... ותמיכה בעברית (סרטים לא חשוב כל כך אבל בונוס..) ובכללי על מה אתם ממליצים אני חשבתי על האייריבר אבל אז ראיתי תמפיו ותאייאודיו אז אני מבולבל...

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kk,

קראתי המון ביקורות והשוואות ויצאתי מאד מבולבלת. אז מקווה שיהיו פה המלצות שיסייעו לי. מחפשת אוזניות איכותיות tws, עם שמע לא פחות ממעולה וחזק(!). עד היום השתמשתי באוזניות של סנהייזר ומארשל (מספר דגמים) און/אובר איר. מבינה שלא אקבל את אותה התמורה אבל אשמח שיהיה קרוב. מחפשת אוזניות שיהיו נוחות באוזן עם זמן סוללה טוב. איך הן נראות לא כ"כ מעניין אותי, התקציב לא מהווה פאקטור, ולכן חשוב לי שיהיו עמידות לאורך זמן (מעדיפה להוציא פעם אחת על משהו טוב מאשר כמה פעמים על משהו בינוני). לא צריכה חוסם רעש אקטיבי. איכות שמע בשיחות טלפון טובה ואפשרות לענות מהאוזניות, מעבר לזה הפיצ'רים פחות חשובים לי. בקצרה מחפשת: איכות, נוחות ויעילות. אשמח לסיוע, תודה :)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם. ברשותי אוזניות סנהייזר mx550 קצת ישנות ואני רוצה חדשות. אני מעוניין באוזניות כמה שיותר מאוזנות עם בס סביר למוסיקת רוק בעיקר מנגן mp3 בעיקרון התקציב די גמיש אבל נראה לי ש300 ש״ח אמור להיות מספיק. אם יש משהו ממש טוב ב400 אז גם זורם. לגבי הסנהייזר שלי- הסאונד סביר, חסר במה ונפח. נמוכים נשמעים טוב כשמכניסים את האוזניות ממש עמוק לאוזן אבל אם אני לא רוצה שהן יסתמו לי את האף אז טווח צליל די מוגבל. אוזניות כפתור ממוצעות... הקטע הכי מעצבן בהן זה השליטה על הווליום שממש רגישה. אחרי חודשיים התחיל לעשות לי קצרים באוזניות וצריך לשחק עם זה כדי שיהיה סאונד נורמאלי. אם אפשראזאני מעדיף אוזניות בלי כפתור ווליום... תודה לעוזרים וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by zoyaniv,

שלום יש לי את הגרסא הראשונה של הכרטיס אני יודע שבנו ל-6.1 אין הבדל בחומרה אלא רק בדרייברים רציתי לדעת מול ה7.1 החדש האים יש הבדלים או שגם פה זה רק דרייבר ואם כן איך מחברים 7.1 ל RACK

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by alons,

דבר מוזר - החלפתי רמקולים והמחשב לא מזהה לי את הרמקולים החדשים. אותה מערכת הפעלה (VISTA) אותו כרטיס סאונד (ON BOARD) אותה כניסה. יש פיתרון? תודה, אלון

9. ברשותי מחשב בן שנתיים בערך ,שלוח האם וכרטיס המסך שלו הלכו לעולמם. המיפרט שלו הוא כדלהלן (אותם חלקים שהם תקינים ): 2500xp amd barton version 1024mb ddr 400 --- 512x2 על מנת להחזיר אותו למצב עבודה אני נידרש להוצאה של 570 שח כדלהלן: לוח אם מבוסס nforce-2 - עלות 450 שח כרטיס מסך מינימלי geforce4 mx440 עלות 120 שח אני סבור שהדרישה הבסיסית עבור מחשב htpc כיום , היא שהוא יוכל לפחות להריץ סירטי hd בלי קירטועים ועדיף גם שיהיה מספיק חזק להקליט בזמן אמת סרטי-hd ללא איבוד משמעותי של פריימים(אם כי זאת לא דרישה אבסולוטית ,מפני שתמיד אפשר להוריד סרטי hd מהרשת). השאלה היא: האם מחשב עם מיפרט כמו שרשום למעלה יוכל לעשות זאת בצורה טובה מספיק, או שיש צורך במערכת חזקה בהרבה …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by gforce,

שלום , בשעה טובה קניתי את הרמקולים creative inspire 5300 התקנתי אותם וחיברתי ל sound blaster live 5.1 שמתי dvd של הפעה חיה ואין לי שום מושג למה אני לא שומע מרמקול הסנטר איזה הגדרות אני צריך לשים ב control panel ואיזה הגדרות ב power dvd שלי ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. משהוא יודע אם אפשר לשחק באקולייזר של ITUNES, ולהעביר את השיר ל IPOD עם ההגדרה החדשה של האקולייזר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. חיבור כבל אופטי המחשב לא אמור לזהות את הכבל או את המכשיר שמחובר אליו בכבל אופטי, אל תצפה לשמוע את צליל חיבור התקן שהווידווס משמיע בחיבור התקן חיצוני.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום ... תודה מראש לעוזרים.. אם מישהו מבין בנושא אשמח לחוות דעת /עזרה.... לאחר שקיבלתי NAD 7130 החלטתי לקנות זוג רמקולים קדמיים שכן הרסיבר הזה הוא סטריאו בלבד.. השידוך עלה נחמד.... אבל רציתי לדעת אם יש לךכם רעיונות לשיפור הצליל להחליף רסיבר אולי... המגבר מוציא 4X100 ב8 אום גבוה עם מפסק להורדה לנורמל והספק הרמקולים הוא 6אום 140W כל אחד... לסיכום יש רעיון איך לשפר את הצליל ושהרמקולים לא יחנקו בווליום הגבוה מהבאס כמו שקורה עכשיו....? אשמח לייעוץ או לביקורת מה עשיתי לא נכון?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by artyom,

Hey guys today my dad bought these speakers and i was wondering if they worth something... http://zap.co.il/model.asp?model_id=12041 he bought them from Best-buy just for 990... thanks

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. נושא הזיופים באוזניות תמיד הפחיד אותי ובעיקר כשמדובר על תקציב שכולל את ה CX300 המפורסמות. אני מחפש אוזניות In Ear בתקציב המדובר , נוטה לכיוון ה JBL 220 בגלל הערכה שמגיעה איתו. הפרמטר הכי חשוב בשבילי הוא החנות שממנה אני קונה , אני צריך המלצה למקום שבו אני יהיה כמעט בטוח שאני לא מקבל זיוף , באיזור ת"א אך לא מחוייב. אני מסוגל לחרוג אם צריך. כרגע 2 מקומות שאני יכול להגיע אליהם עוברים לי בראש - KSP ובאג. בבאג יש מגוון אוזניות מעולות בתקציב ובעיקר ה JBL 220 ב 250 , מחיר קצת יקר. לעומת זאת ב KSP יש את ה CX300 ב 150 ואת ה CX500 ב 250 , אך זאת לא החנות עם המוניטין הכי טוב. יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by the flying sanwich,

אני מתכוון לקנות EPOX 8K9A2 ואני מקבל איתו AC97 5.1 ויש לי עכשיו CREATIVE LIVE! 5.1 וכמובן שהקריאטיב יותר איכותי, אבל האם זה משהו שאני ירגיש עם הHERCULES 5.1 שלי? שגם ככה הם לא רמקולים מהשורה הראשונה (למרות שאני אוהב אותם!)

17. Started by harrygol,

מה הוא החיבור האידיאלי לחבר ממיר כבלים של hot, בעל יציאות מסוג: scart, composite, rf לטלויזית lcd-hd עם כניסות מסוג: hdmi, dvi, component, s-video, composite, rf? האם מעבר לחיבור ישיר מ-composite ל-composite, יהיה שיפור לחיבור מ-composite ל-s-video וכו'? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ep-120,

חשבתי על אלה: INSPIRE GD580 Creative GT5051R Altec Lansing V998 Luxeon H500 MicroLab זה לא חייב להיות 5.1 אבל חייב להיות בין 1000 ל1500 ש"ח ולא יותר (כמה שיותר קרוב ל1000 יותר טוב) השלט חייב להיות בלי חוט!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. עזרו לי לכתוב פוסט השוואה והכרעה בין המיני למיניהם... יעזור לי ולאחרים.. כשאחזור אני גם אכתוב.. צריך : השוואות.. ביקורות.. ודעות אישיות !! תודה !

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by OmriF,

אני צריך המלצה למערכת 5.1. התקציב שלי עד 1000 שקל. חבר שרכש לפני כמה ימים את ה-X23 של מיקרולאב מרוצה ממש, והסאונד שהמערכת מפיקה באמת מדהים. השאלה אם יש משהו יותר טוב מימנה עד 1000 שקל? ראיתי שיש את ה-X15 שהוא יקר מימנה ב-150 שקל בסך הכול, האם הוא שווה יותר? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום ,ברשותי רמקולים Mini 101 של אומגה אודיו... +סאב 10" שמחוברים לרסיבר Denon 1601 (שנת 2001) מבחנת איכות אני מבסוט עד השמיים (השקעה מינימלית ) כרגע אני מחובר דרך יציאה קוקסאלית ללוח אם ASUS P5Q PRO -Alc 1200 , שומעים אחלה. אבל בעוד מספר ימים אני אקבל סכום של כסף וממש הייתי רוצה לקנות כרטיס קול שיתן לי חוויה עוד יותר טובה למוזיקה וסרטים. כרגע אני רק עם רמקוליים קדמיים וסאב כמו שציינתי, בעתיד הרחוק זה ישודרג לסראונד מלא. בסרטים כל הקודקים שלי מועברים לרסיבר עצמו (DTS,DD). מבחינת מוזיקה... זה קשה להגדיר למשהו ספציפי,משום שאני אוהב גם POP גם קלאסית גם רוק(לא כבד לדוגמא Evanescence) ואני אוהב באס-לא בצורה מוגזמת אבל שהבאס מורגש. אז האופציה היא להשקיע על כרטיס קול …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by anatoli,

שלום חברים, כפי שחלקכם יודעים, לפני זמן מה, התפרסם באתר המאמר הראשון שלי (מאמר, לא סקירה) בנוגע לאודיו, העונה לשם מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי. לאחר שקיבלתי המון תגובות חיוביות מאנשים, החלטתי שעכשיו, כשיש לי קצת זמן פנוי, ובזמן שאני מחכה לכמה מוצרים שיגיעו (בכדי להעלות עליהם ביקורות כמובן), אני אנסה לכתוב מאמר נוסף אשר לא דורש מוצר מסוים אלא נוגע בכלליות לתחום האודיו. השאלה היא, אילו דברים הייתם רוצים לקרוא בנושא? אשמח לשמוע כמה שיותר הצעות, במידה ויהיה משהו שהרבה אנשים יתעניינו בו, ואני אחשוב שאפשר להפוך אותו למאמר באורך מלא, אני אעשה זאת. אז תגוונו ותהיו מקוריים Anatoli.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by redead,

אני הולך לתלות את שני הרמקולים האחרויים שלי מאחורה הספה על הקיר. השאלה היא באיזה גובה צריך לתלות אותם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by chen902,

אהלן חברה, יש לי מגבר סטריאו JVC RX- 3 180 Watts ואני מחפש לו רמקולים בתקציב של עד 1000 שקלים, עדיפות ליד שניה שיצא משהו טוב.. המגבר רוצה 8~16 אוהם לרמקולים.. כרגע יש לי רמקולים של Pioneer שאני די מרוצה מהם אבל הם 6 אוהם ואני מבין שלא בריא למגבר.. אשמח לקבל המלצות לרמקולים, וכמו כן הסבר קצר על עכבה של סאב וופר (אקטיבי \ פאסיבי, אם זה משנה באותה מידה).. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אהלן. יש לי תוכנת הקלטה מהמחשב והתחלתי לדבר והיא הקליטה אותי, ואז הבנתי שיש לי מיקרופון פנימי במחשב. (לא היה מחובר מיקרופון). ואז שינתי משהו בהגדרות והוא כבר לא מקליט... מישהו יכול לעזור לי להחזיר אותו? יש לי Windows 7 ומחשב Dell Studio XPS 1640. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.