אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה אומרים אני צריך ביקורת תעשו לי טובה אם מישהו קנה..שמע..ראה את הרמקולים בפעולה שיגיד לי איך הם או לפחות ביקורת באינטרט בבקשה תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אף פעם לא חיברתי HTPC ורציתי לשאול כמה דברים : 1. חובה LCD בשביל להתחבר לHTPC או שאפשר גם מטלוויזיה רגילה? 2. איזה סוגי חיבורים יש בHTPC ומה ההבדל ביניהם ? 3. האם בשביל להקליט תוכניות, לעצור, להריץ לאחור ( בעצם כל הפעולות שהYES MAX עושה) צריך כרטיס מיוחד? הבנתי שהכרטיס שכולם כאן ממליצים עליו הוא Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE , מה הוא נותן ומה ההבדל בינו לבין ה Hauppauge WinTV-PVR-500 MCE? שווה להשקיע על היקר? 4. איך המעבד E5200 לHTPC? ה בנתי שבוחרים אותו הרבה בגלל שהוא שקט? מה לגבי E8200? כדאי? תודה ומצטער אם חפרתי פשוט אני חייב להבין את כל התמונה לפני שאני מזמין =]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות שיתאימו לשימוש רחב (סרטים, מוזיקה, משחקים וכו'). כיום יש לי Sennheiser EH150 מהם הייתי מרוצה עד שאחת האוזניות הפסיקה לעבוד, אז כל משהו שהוא באותה רמה או יותר יספק אותי. חשוב רק שיהיה להם חוט ארוך (3 מטרים יספיקו). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Sharp 32L400M Metz LC32TL Samsung C530 Sansui 3210 תדרגו אותם ..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה אני שומע כל כמה זמן ( לא מדוד , די אקראי ) כל מני פצפוצים ופקפקים כאלה מהרמקולים ה SETUP שלי הוא כזה : מהמחשב USB לDAC חיצוני שהוא גם PREAMP ממנו למגבר ימאהה וממנו ל4 רמקולים ששזורים כזוג. יכול להיות שזה בגלל החורף או שמשהו התחרבש שם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , בשעה טובה קניתי את הרמקולים creative inspire 5300 התקנתי אותם וחיברתי ל sound blaster live 5.1 שמתי dvd של הפעה חיה ואין לי שום מושג למה אני לא שומע מרמקול הסנטר איזה הגדרות אני צריך לשים ב control panel ואיזה הגדרות ב power dvd שלי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כמו בכותרת, אני מחפש המלצה למערכת סטריאו ביתית בתקציב של כ2000 ש"ח. אודה לעזרה. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו שמע על משהו כזה ? או יש אולי בתיכנון?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים 2.1 חשבתי על altec ax3021 או על teac mp-600 רציתי לדעת איך המוצרים האלו לגביי האלטק רשום שהוא מיועד לטלוויזיות ומשחקי מחשב רציתי לדעת אם תהיה בעיה לחבר אותו לכרטיס קול ואם יש לכם המלצות על מוצרים עדיפים בטווח של עד 600 ש"ח בעיקר למוזיקה דרך המחשב ומשחקים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התנסיתים? מכירים? כל מידע יעזור... תקציב: עד 100 ש"ח. שימושים: שיחות בתוכנות מסרים כגון: מסנג'ר, ICQ, וכדו'... חשוב שאורך הכבל המינימלי יהיה מטר 1 (לא אתנגד ליותר ) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
? כי עוד שבוע אני קונה פורטיסמו 2 ואני מחבר את זה למערכת מיני ויהיה לי מערכת 4.1 מדומה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך עדיף להקליט למיני דיסק, כלומר איפה האיכות יותר טובה, או אותו דבר, דרך כבל usb או יציאה אופטית?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות EPOX 8K9A2 ואני מקבל איתו AC97 5.1 ויש לי עכשיו CREATIVE LIVE! 5.1 וכמובן שהקריאטיב יותר איכותי, אבל האם זה משהו שאני ירגיש עם הHERCULES 5.1 שלי? שגם ככה הם לא רמקולים מהשורה הראשונה (למרות שאני אוהב אותם!)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בלוח הנ"ל יציאת SPDIF וברמקולים (KLIPSCH PROMEDIA GMX D-5.1?) כניסת SPDIF (ב DECODER) עכשיו חיברתי בין שניהם בכבל אופטי... הגדרתי במחשב והזזתי בדיקודר ל DIGITAL INPUT . על PLII (PROLOGIC II) הפעלתי ווינאמפ ואין סאונד .. למה ? האפשרויות שיש בדיקודר ל INPUT הן : ANALOG / DIGITAL OPTICAL / DIGITAL COAX האפשרויות לקידוד הן : DOLBY DIGITAL / 5CH STEREO /PROLOGIC II אין סאונד בווינאמפ או בכלל בווינדוס איך מסדרים ?!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, ראיתי באחת הטלווזיות שהתעניינתי בהן סוני 40 אינצ V5500, שיש בה טכנולוגיית DNLA וקראתי שזה אומר תקשורת אלחוטית עם מחשבים וכו, מה המשמעות של טכנולוגיה זו , לא בדיוק הבנתי ? אני יודע שגם ללאפ טופ היחסית חדש שלי של סוני יש את הטכנולוגיה הזו האם זה אומר , שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה מקבצים שנמצאים על המחשב שלי בלי לחבר את המחשב עם כבל כלשהוא .? מה האיכות של זה יהיה ? האם אני צריך לנתב תקשורת זו דרך נתב אלחוטי כלשהוא או שהתקשורת האלחוטית נעשית ישירות בין הטלוויזיה לבין המחשב..? אשמח לקבל הסברים על כך תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! אומרים שמגברי המנורות עליונים מבחינת צליל על מגברי הטרנזיסרורים המסורתיים, אני מצאתי מגבר מנורות ממש מרשים באי-ביי ורציתי לברר אם מישהו שמע עליו http://cgi.ebay.co.uk/YAQIN-MC-10L-EL34-Class-A-Integrated-Tube-Amplifier-GD_W0QQitemZ260462455981QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_HomeAudioHiFi_Amplifiers?hash=item3ca4c5acad&_trksid=p4634.c0.m14.l1262#ht_5459wt_935 לדעתי זה מחיר מציאה למגבר כ''כ מגניב! אבל אני לא בטוח לגבי האיכות כי לא שמעתי אותו או מוצר דומה לו... -איזה רמקולים מתאימים לו? (המגבר 52W לערוץ) -במקרה הכי גרוע, כמה פחות טוב ממגבר סטנדרטי בסכום דומה (גג 3000 שח) ? אם למישהו יש המלצות על מגברים אחרים עד 3000 אשמח לשמוע.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז החלטתי להתקדם אל העולם ורכשתי לי רסיבר חדש בעל חיבור דיגיטלי (RXV-465 של ימאהה), חיברתי את כ.הקול בכבל קואקסיאלי לרסיבר. הבעיה היא שלא משנה מה אני עושה ואיך אני מגדיר, הרסיבר ממשיך לזהות 2 ערוצים בלבד בסטרים הדיגיטלי. ניסיתי כ.קל נוסף, ניסיתי לחבר באופטי, ניסיתי לשחק עם קצב הדגימה ועדיין הרסיבר מזהה רק 2 ערוצים, כמובן שהגדרתי את הכרטיס ע"מ שיוציא 5.1... משהו שלא חשבתי עליו? בעיית תוכנה? בעייה ברסיבר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב לטלוויזית LCD דרך חיבור RGB (כבל VGA כמו של מסכי CRT) - כדי להעביר את הכבל דרך הקירות צריך משהו כמו 7-10 מטרים של כבל... שאלתי היא - האם איכות התמונה תיפגם, אולי צריך 2 כבלים של 5 מטר ומגבר באמצע? אני לא ממש מתמצא ואשמח לעזרה בעניין. אולי אפילו דרכים חלופיות להעביר את התמונה מהמחשב ל LCD (אלחוט?) תודה רבה, אורן.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, עומד להגיע אלי xbox360 שאני הולך לחבר בחדר. מהיציאות שלו יש רק אפשרות ליציאה אופטית, אך אין לי בחדר רסיבר אלא רק את המחשב שלי שבו יש 5.1, מהכרטיס קול. ולא בא לי לשמוע מהרמקולים של הטלוויזיה עשיתי מחקר משלי והבנתי שאני יכול לפרק את הכבל AV של ה xbox ולהוציא ממנו את השמע לפני ההמרה לאופטית ככה שיש לי את המידע בקואקס. ויש לי כרטיס קול עם כניסת spdif קואקסילית עם מפענח dolby (הכרטיס הוא audigy2). השאלה שלי היא האם אני יכול להוציא את השמע לקבל קואקס באמת, שיתחבר אל הכרטיס קול וממנו אל הרמקולים? האם זה דורש קבל מיוחד או כל קבל עם סיכוך יתאים? הנה קישור לפירוק של הכבל: http://www.warnockinc.com/www/?q=node/18 מקווה לתגובות, רביד
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לבצע מודינג לכרטיס XFI להחליף לו את ה OPAMP של יציאת הסטריאו לדגם החדיש יותר של NATIONAL SEMICONDUCTORS הבעיה שלי היא אחרת שהכרטיס לא ממש עובד טוב אז אני לא מאמין שהשדרוגון הזה יעזור במשהו. אך מכיוון שיש לי 2 רכיבים של ה OPAMP הזה רציתי לשאול אם אני אבצע את השדרוג גם לכרטיס אודיג'י 2 הנוכחי שלי האם זה ישפר גם לו את איכות הסאונד? מכיוון שלשני הכרטיסים יש את אותו OPAMP מקורי, אז אני משער שאם הוא משפר את ה XFI הוא ישפר גם את האודיג'י. הדגם של ה OPAMP החדש הוא 4562MA מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חדש: טלויזיה LA32A450 של סאמסונג (32) והרמקולים.. דרך אגב רק צבעתי את החדר ובגלל זה אין תמונות ואין כלום.... אם יש לכם תמונות יפות לתלות תשלחו לינק (אל תתיחסו לסנטר כי הוא ישן ולא חיברתי עדיין... יש רק 2 קדמיים וזהו...)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, שמתי לב שיש עניין דיי רב במערכות 2.1 שונות והתקציב הרבה פעמים דיי מכובד. עם זאת, כל היידע "המצטבר" בפורום פה בא מביקורות פה ושם או מזה שמישהו שמע כמה דקות איזו מערכת. אני רוצה לשנות את זה. מזה אומר בעצם? ביקורת רצינית ורחבה יחסית של חברי הפורום. בשביל זה צריך להתאסף כמה אנשים באיזה מקום עם כמה מערכות ולבדוק. אז מבחינת מקום זו לא בעיה, אני יכול לסדר משהו (או בבית, או במקום אחר שיש לי). אין לי בעיה לפנות כמה שעות טובות לעניין. גם מקור טוב וקבצים באיכות טובה בשביל לקבל בדיקה רצינית יש לי. הבעיה שנותרת היא הגדולה מכולם, המערכות. יש דיי הרבה מערכות בשוק, כאשר אני מכוון לכיוון הממוצע ומעלה. X-230 ו-ATP3 הן ממש הגבול התחתון פה (ואת שתיהן יש לי, כך שזו נקודת התחלה). ע…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש את האייפוד MINI ו אייפוד רגיל ו אייפוד נאנו ועוד ..... מה הכי כדי לקנות מהם ??
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה מטס 29 אינצ' שטוחה יש לי די וי די פיוניר קורא דיויקס חדש שעלה לי 700 שקל ויש לי רסיבר של פיוניר משהו טוב אני צריך לחבר לכל זה 5 רמקולים טובים גדולים , שאני יהנה איתם ליראות סרטים וטלויזיה בעיקר וגם לשמוע מוזיקה , אני מעדיף איכות סוואנד מאשר הגובה , אני רוצה שיהיה לי מערכת איכותית.. אז אם אתם יכולים ולעזור לי ולהביא לי 5 רמקולים שמתאימים בשבילי , שיהיו עד 1000 שקל בלי סאב וופר ובלי רסיבר או די וי די עזרה מהמומחים בתחום תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודשייים החלפתי כרטיס קול לESI Juli@ כאשר חיברתי את הכרטיס לא היו בעיות אך במשך הזמן חוותי כמה התרסקויות עם מסכים כחולים ושמתי לב שרשום Juliat.sys ככה שאני יודע שזה מהכרטיס עשיתי פורמט והבעיות נמשכו לפני כשבוע עשיתי פורמט והיום היה לי עוד התרסקות ובכלל אני חווה הרבה האטות במערכת מאז שהחלפתי כרטיס קול.. בדקתי את הכרטיס על מערכת אחרת והמחשב לא התרסק כך שאני יודע שהבעיה אינה מהכרטיס אלה התנגשות בין דרייברים האם ידוע על בעיה זו הלוח אם שלי הוא DFI NF4 ULTRA-D LP מעבד 3500+ 939.. זיכרון CRUCIAL 512*2 בלי אובר קלוק בלי כלום.. כרטיס מסך X850XT אם זה משפיע על משהו..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-