אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מכיוון שאני לא מבין כלום בזה אז רציתי לשאול אותכם על איזו מערכת אתם ממליצים למחשב ,למוסיקה ובעיקר למשחקים. אני לא בטוח אבל נראה לי 2.1 התקציב הוא 500שח אבל ניתן לחרוג אם זה שווה את זה. שהיה איכותי, כמובן סאוונד טוב , ומאוד חשוב לי גם העיצוב רצויי שהיה שלט אבל ממש לא חייב. אז על מה אתם ממליצים? תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אייכות סבירה תקציב עד 600 שח אני מחפש רמקולים כאלה מצאתי בינתיים רק אחד באתר שלכם אבל האייכות שלו לפי מה ששמעתי היא על הפנים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אין לי בכלל ניסיון עם אוזניות, אז אני רוצה עזרה מכם, לאוזניות טובות שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר בטווח המחיר הזה. הם יחוברו לקראייטיב אודיג'י 2 ZS אגב, שמעתי אצל חבר שלי באוזניות של 150+ שקל של Numark והם נשמעות לא רע בכלל, אז יש מצב למצוא אוזניות טובות ב500 בערך? בכל אופן, תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על העניין. הטלויזיה חדשה בת כמה שעות. הטלויזיה עצמה פשוט מדהימה ואין שום פיקסל שרוף חוץ מהאזור העליון האמצעי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע בחדר סוני3. lcd 32 אינצ' FHD ומחשב שולחני. אני רוצה לקנות מערכת (5.1) ולחבר את הכל לרמקולים של המערכת. מה המכשירים שאני זקוק להם כדי לחבר הכל לרמקולים ואיך אני עושה את זה ? התקציב הוא 1000 ש"ח. תודה.!.!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Sharp 32L400M Metz LC32TL Samsung C530 Sansui 3210 תדרגו אותם ..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. חג עצמאות שמח לכולם קניתי טלוויזיה 32 אינץ' Toshiba 32AV605PG ויש לה 3 חיבורי HDMI + מכשיר DVD שתומך ב - HDMI עכשיו בעיקרון אני יודע ש - HDMI זאת איכות טובה יותר מהסרטים הרגילים שהם לא HD ... רציתי לדעת, אם אני אקנה כבל HDMI איזה פורמטים של סרטים (ראיתי באינטרנט למשל את שני אלה HD x264, Blue-Ray ועוד כמה) אני אוכל לצפות ותהיה לי את האיכות הזאת ? ה - DVD שלי כמו שכבר אמרתי תומך ב - HDMI אבל זה DVD מדבקה, ז'תומרת (ואני עוד מסביר לכם חח כאילו אתם לא יודעים) שזה של חברת Pilot ומוכרים אותו ב - 169 שקל בשופרסל ... אבל לדעתי, כל עוד הוא תומך ב - HDMI זה לא אמור לשנות שזה DVD לא ממש איכותי נכון ?.. קיצר ממה שהספקתי להציץ קצת באינטרנט יש סוגים של כבלים של HDM…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שרת וירטואליזציה, שיצרתי בו container (דומה למכונה וירטואלית) בשביל PLEX הקצתי לו 16GB RAM ו-8 ליבות מהשרת, ככה שלא אמורה להיות בעיה של כוח או ראם. ומערכת ההפעלה היא ubuntu server 20.10 הורדתי 16 סרטים באיכות 1080P וניסיתי להזרים אותם לטלוויזיה שלי בסלון והם כל הזמן נתקעו (buffering) וכשהורדתי רזולוציה ל-720P לא היו תקיעות בכלל לאורך כל הסרט. יש לי חיבור קווי לטלוויזיה, עם אינטרנט במהירות 1000 מגה, ככה שהאינטרנט הוא לא הבעיה. למרות שהמכונה וירטואלית שהקצתי ל-PLEX מאוד חזקה, בדקתי בכל זאת את אחוז השימוש במעבד בזמן התקיעות, וגילית שזה בקושי עובר 3 אחוז, והראם מנוצל רק 5 אחוז, ככה שזאת לא הבעיה. יש למישהו מושג למה זה נתקע כל הזמן ב-1080P ? אני מנסה כ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס 9600GT אני יכול לחבר את הממיר של יס אליו ב-RCA ולראות טלוויזיה נגיד??
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מכשיר MP3 Player - 20GB - לא צריך יותר מזה, ואני צריך שיהיה בו דיסק קשיח על מה אתם ממליצים ולמה? מחיר לא משנה חייב תשובה בדחיפות. תמליצו גם על חנות. תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלכתי היום לבאג בכוונה לרכוש את הנגן הנ"ל, והמוכר אמר לי שלנגן אין רדיו. במפרט של הנגן כתוב שיש רדיו, וגם בביקורות של זאפ פה כתוב שיש רדיו. מצד אחד נראה לי מוזר שהמוכר ינסה למנוע ממני לקנות אצלו, לכן זה נראה כאילו באמת הייתה לו כוונה טובה. מצד שני באג ידועים כיבואני MPIO, וכדרך אגב הוא הציע לי את הMPIO FY600, שעל פניו נראה מצויין, אך עולה 60 שקל יותר. בכל מקרה המוכר עבד עלי או שהוא צודק?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מערכת 5.1 של PEERLESS pr-2800 רציתי לדעת האם אמורים לשמוע מהוואפר דיבורים (כמו דיאלוגים בסרטים ובשירים) או רק בס נקי. המערכת מחוברת ב5.1 לכרטיס פורטיסימו 3 (game surround) ואת האמת כשזה היה מחובר כסטריאו רגיל שמעתי רק בס דרך הסאב, אומנם לא משהו אבל לא שמעתי דיבורים ומוזיקה דרכו כמו עכשיו. וכן אני בטוח שהכל מחובר כמו שצריך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כמו בכותרת, אני מחפש המלצה למערכת סטריאו ביתית בתקציב של כ2000 ש"ח. אודה לעזרה. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי lcd full HD חדש של LG (קצב רענון גבוה ו- 100MHz) אני מעוניין לחבר מחשב עo כבל HDMI אל ה LCD על מנת שאוכל לראות סרטים באיכות גבוה ויש לי מספר שאלות בנושא 1. איזה מחשב (מפרט מינמאלי) אני צריך על מנת שאוכל לראות FULL HD כמו שצריך ללא הפרעות בעיות וצבע וכו'. 2. האם מחשב ישן עם AGP ומעבד AMD SAPMRON 2400 יוכלו לעשות את העבודה 3. האם יש חשיבות לאורך כבל HDMI? ואילו אורכים מומלצים על מנת שהתמונה תישאר חלקה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת מה היתרונות והחסרונות של כל אחד ואם אפשר דגמים במחיר של 5-6 אלף (כמובן את הדגמים הכי טובים במסגרת התקציב) תודה מראש, בר
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
**אזהרת נאב** קניתי לי את המערכת 5.1 הנחמדה הזאת מבית קרייטיב. עכשיו, שמתי לב שיש לי במחשב רק 3 יציאות לרמקולים ומיקרופון.(היציאות העגולות האלה שאתה תוקע בהם את הפינים בקיצור). ומהמערכת יוצאים 3 חוטים ו3 פינים. עכשיו ב"אלוף מחשבים" אמרו לי פשוט לשנות את היציאה של המיקרופון לרמקולים. אבל אני משתמש במיקרופון הרבה לכן זה לא נשמע לי מה שהם אמרו. אז השאלות שלי הם כאלו: 1. יש יציאה לרמקול, למיקרופון ויש עוד אחת, מה היא? 2. האם ניתן להשתמש במפצל כך שבכל זאת יצוור סוראונד? תענו לי על שתי השאלות הללו ואז אני אפנה בעוד שאלה או שתיים. נ.ב בבקשה אל תעשו לי ותלכו במחשבות הללו ...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס קול ואני מתלבט איזה..התפקיד הוא בעיקר למשחקים [85%]. דבר ראשון רציתי לדעת האם ישנו הבדל בין הכרטיסים מהדגמים הבאים, או שההבדל הוא רק בבאנדל איתו הם מגיעים, מה שמעלה את המחיר..: -Creative Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty Champion -Creative Sound Blaster X-Fi Elite Pro ואלה עוד כרטיסים עליהם חשבתי: -Creative Labs X-FI Xtreme Gamer Fatality Sound Card -Auzentech X-Fi Prelude 7.1 Sound Card כנראה שבאותו הזמן בו יהיה לי הכרטיס אני אשתמש באחת מהאוזניות הבאות: -AKG 601 -Sennheiser PC350 -Sennheiser HD-280 -Beterdynamic 880DT
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש את CREATIVE SBS370 2. במחיר מאוד קורץ של 150 שקל. http://www.starcom.co.il/product.asp?product=74 ***עריכה**** שמתי לב שב-150 זה עם אריזה פגומה - קיצר זה לא בא בחשבון. המערכת הזאת עולה 180. יש מערכת ששווה לשים עליה עוד כמה שקלים ולקבל משהו יותר טוב או שזה הכי משתלם לתקציב?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3131 אמור לתקן מס' באגים אם כי אומרים שלא הכל תוקן, אולי בגרסה הבאה.. עוד שנה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות EPOX 8K9A2 ואני מקבל איתו AC97 5.1 ויש לי עכשיו CREATIVE LIVE! 5.1 וכמובן שהקריאטיב יותר איכותי, אבל האם זה משהו שאני ירגיש עם הHERCULES 5.1 שלי? שגם ככה הם לא רמקולים מהשורה הראשונה (למרות שאני אוהב אותם!)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הוא החיבור האידיאלי לחבר ממיר כבלים של hot, בעל יציאות מסוג: scart, composite, rf לטלויזית lcd-hd עם כניסות מסוג: hdmi, dvi, component, s-video, composite, rf? האם מעבר לחיבור ישיר מ-composite ל-composite, יהיה שיפור לחיבור מ-composite ל-s-video וכו'? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי האם מישהו יכול להמליץ לי על מערכת הגברה שמתאימה למסיבה שתיערך בשטח פתוח בפני קהל של 200-300איש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות קשת, איכותיות, עוצמה גבוהה, חברה טובה. בעיקר לגיימינג (COD4) וגם למוזיקה. שיהיה טוב לשתיהם... שלא יהיה יקר מדי, אפשר להגיד עד 300 ש"ח, אם זה ממש שווה את זה אז 350... אני מעדיף הצעות מנסיון אישי של אנשים. תודה רבה לכם והמשך יום מעולה. ניר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל מעבר מעולם הרמקולים לעולם האוזניות : אף פעם לא שמעתי אוזניות נורמליות, רק כאלה שבאו עם כל מני מכשירים. צלילים גבוהים נשמעו טוב דווקא, אבל באס ועומק לא היה להם. באוזניות של 100 עד 300 שקל של חברות רציניות- יש באסים ומיד באסים כמו שצריך? (כמו מערכת 2.1) אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה בלבד, לשימוש רק מול המחשב בבית, שיהיו נוחות ושלא יגרדו או יחממו לי את האוזניים, שיהיה להם חוט עבה שלא נקשר וארוך שיגיע עד למארז של המחשב.. יש לי אוזנים לא קטנות במיוחד אז שיתאימו גם לזה. אני שומע infected, vibe tribe, intersys (אלה בflac) ועוד רמיקסים מזדמנים (בmp3).. אז אני מחפש אוזניות שעדיפות למוזיקה כזאת ולא לגיטרות אקוסטיות. שיהיה באס חזק ועמוק שלא נמרח וצלילים גבוהים מ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-