אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר את דגם B72 או B73 של Microlab ויכול לתת חוות דעת? מחפש רמקולי סטריאו למוזיקה לחדר בגודל ממוצע (4x3)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של פיוניר עם רמקולים איכותיים ואני רוצה לקנות גם רמקולים למערכת קולנוע ביתית אבל התקציב שלי לא מאפשר שלי לקנות משהו יקר. אז עלה לי רעיון לקחת את הרמקולים של המערכת ולקנות רק רצפתיים וסנטר,אבל אני צריך לדעת אם הם מתאימים (מבחינת חיבורים).... הרעיון הכללי הוא לקנות רסיבר ואליו לחבר 5 רמקולים- 2 רצפתיים, 1 סנטר ועוד שניים מדפיים. או לחלופין לקנות מתאם SPDIF יש לי חיבור כזה בלוח אם- במקום הרסיבר אם זה לא יגרע מהאיכות של השמע) הנה הרסיבר שכנראה יהיה לי: http://walla.zap.co.il/model.asp?model_id=36432 *אני לא רוצה לדעת מחירים או משהו כזה אז לא צריך להוסיף תקציב לכותרת.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות מחר לקנות אותם בדיוטי-פרי, והמחיר שלהם דיי זול לעומת המחיר בארץ (יותר מ1800 שקל), ופחות מהמחיר הרשמי שלהם (300$). השאלה שלי זה אם כדאי לקנות, או שיש משהו יותר איכותי שאני אוכל לקנות בטווח מחירים הזה בעיקר למוזיקה. http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=427 אם מישהו מכיר, הם מוכרים גם GT5051, שזו מערכת 5.1 באותו מחיר, עדיף לקחת אותה מאשר ב6021?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על ה-PX-100 של סנהייזר רק שאני לא מוצא אותם. ראוי לציין שאני נמצא בניו יורק וחוזר לארץ ביום שלישי. אם מישהו מוצא חנות אונליין\פיסית באזור אני אשמח. אם יש הצעה אחרת אני מוכן להקשיב. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה windows xp ללא כרטיס מסך לטלויזיה 40" סמסונג שבסלון באמצעות כבל VGA רגיל המטרה היא בעיקר לגלוש באינטרנט ופחות כדי לראות סרטים. הבעיה היא שהרזולוציה יחסית קטנה וקשה לראות אתרים כמו שצריך, וכשאני מקטין לרזולוציה 600X800, אתרי האינטרנט נראים טוב, אבל אני צריך לגלול לצדדים כל הזמן. הייתי מעוניין ברזולוציה של 600X1024 או משהו דומה לזה, אבל אין לי אופציה כזו. אשמח לפיתרון
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, במשך העשור האחרון השתמשתי בכרטיס קול שמעולם לא נמכר בארץ - Philips Acoustic Edge שמו. לא שמעתי כרטיס קול שמשתווה לו מאז באותה גזרת מחיר. לפי כמה שנים חבר שלי השאיל לי את ה-Audigy שלו. אחרי כמה ימים החזרתי לו את הכרטיס ואמרתי תודה אבל לא תודה. הצליל היה עכור ו"מת" מבחינה מוסיקלית. עד כאן רקע לדברים. מכורח נסיבות כאלו ואחרות, אני מוצא עצמי כעת משתמש במחשב הנייד בתור HTPC. נדהמתי לגלות כשחיברתי אותו לאותה המערכת שהפיליפס חובר אליה שכרטיס הקול המובנה בו נשמע - איך לומר את זה בעדינות - פח אשפה. הבנתי שאני צריך כרטיס קול חיצוני. מדובר בשימוש לטובת משחקים וסרטים, שהינו גם ככה מזערי; למוסיקה יש לי עדיין קומפקט דיסק איכותי וטוב (כדי להשתוות לביצועיו במוסיקה צריך DAC רציני שי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון , רוב המוזיקה לרוב האנשים תשמע הכי טוב דרך שני רמקולים , אבל חשוב לזכור שלא כל המוזיקה זה אותו הדבר למשל יש הרבה שירים שהוקלטו בפרולוגיק ונשמעים נהדר בפרולוגיק.. יש הרבה מוזיקה אלקטרונית שתהנה מהאפקטים של הDSP... יש קטעים שישמעו נהדר במצב של הופעה או קונצרט... אבל לרוב מוזיקה הכי נעים לשמוע משני הרמקולים בלי שום אפקטים שמעוותים והורסים ובטח לא לשמוע שיר שלא קודד בפרולוגיק על מצב פרולוגיק (כי אז כל המוזיקה עוברת לסנטר וזה פשוט נשמע רע, ומתוך נסיון אישי, סנטר של 1200 ש"ח של סרווין ווגה לא יכפר על זה ).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מה זה בעצם כרטיס טלוויזיה? האם הוא עובד גם בלי אינטרנט ? איזה ערוצים הוא מסוגל לקלוט? אם אני לקוח של הוט ואני קולט בעזרת חוט אנטנה ערוצים כמו 1 ,2 ,10 וערוצים רוסים . זה אומר שאני אקלוט גם בכרטיס הזה? והבנתי שיש גם כרטיסים שמקליטים -האם בכרטיסים הפשוטים האיכות הקלטה סבירה? אני לא מקצועי ואני מעוניין בכרטיס לשימוש ביתי בלבד בתור עוד טלוויזיה בבית... איזה דגמים מומלצים ? תודה רבה מראש ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הטלויזיה הזאת: http://www.elkol.co.il/?CategoryID=361&ArticleID=732 מה שאני רוצה לעשות זה בסה"כ לחבר אוזניות ולשמוע את הסאונד דרך האוזניות. הבעיה היא שהטלויזיה מחוברת לכבלים ע"י חיבור אנאלוגי (כבל RF של אנטנה רגיל) ועל פי הנסיונות שלי, היציאת קול מהטלויזיה לא מוציאה קול אלא אם החיבור הוא חיבור RCA/ חיבור דיגיטלי אחר. השאלה שלי היא: 1. האם נתקלתם בבעיה דומה? או מכירים פתרון 2. ידוע לי שניתן לפתור את הבעיה בעזרת חיבור של מכשיר וידאו שאליו תחובר ה RFוהוא יוציא RCA לטלויזיה, אך אני לא רוצה לחבר וידאו רק לצורך זה. תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה נגן יותר טוב?? א. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh320&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 ב.http://zap.co.il/model.asp?model_id=40724 תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממ חברת האוזניות האיכותית באמת והיחידה שאני כמרי זה AKG ואני רואה שאתם דמברים על פול דברים אני אשמח אם תרכזו שמות של חברות ודגמים מוצלחים של אוזניות מכל מיני סוגים כדי טיפה לדעת מה שווה ומה לא..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי MP3 של D.C. Tech עם האוזניות הרגילות שמקבלים איתו.. עכשיו אני שומע מוזיקה בזה ולפעמים שאני מיים ממש כואבות לי האוזניים (בבתוכו שלהם) אני ראיתי פעם (ולא מוצא את זה) טבלה שלפי הDB של האוזניות אפשר לדעת כמה זמן לשמוע בלי להרוס את האוזניים (וכמה צריך להיות הווליום?) בקיצור אני רוצה לשמוע מוזיקה בלי להרוס תאוזניים, איך עושים את זה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]האם הרצה משפרת את איכותו קולו של הזמר עם הזמן,או שזה לא נוגע לזה? עשיתי השוואה עם אוזניות ושומעים באמת מצויין ויותר טוב עם הרמקולים מהאוזניות,אבל רק בהפקה הקולית בשיר הרמקולים כאילו לוקים קצת בחסר. רמקולים: microlab solo6c שבוע טוב..[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש רמקולים שיתחברו גם לטלוויזיה וגם למחשב ואני רוצה לקבל ביקורות על הרמקולים לדוגמא X13 X16 וSOLO6C וFC330 על כל אלו אני אשמח לקבל ביקורות מורחבות ודרך אגב איך מחברים אותם לטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם 5900 .חיפשתי באתר של פיוניר ולא מצאתי-מי שמצא או שיש לו לינק אחר שיתן לי לינק ישיר- תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יתחברו אליה קונסולות למיניהן. יחובר לממיר YES 42" מינימום. LCD או פלזמה, אני צריך שתייעצו לי בנושא זה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
צריך המלצה לרמקולים טובים לשמיעת מוזיקה רועשת, אני משתמש כבר הבה זמן ברמקולים של ה 30 שקל ונמאס לי מהאיכות הזוועתית שלהם אז החלטתי להשקיע קצת ולקנות משהו איכותי... אני כמעט ולא מבין כלום בתחום הזה ולכן אני צריך המלצות לדברים איכותייים. התקציב הוא +- 400 ש"ח (גמיש, אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל משהוא יותר משתלם)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
IPOD LINUX זה אורס את אהIPOD ???? שוה לעתקין את זה ומה זה עושה??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני ממיר שירים מדיסקים שלי ל- MP3 עבור הפנסוניק SLMP70 ורוצה לראות שם אלבום ושם שיר כיצד להכניס שמות אלו? דרוש לי ID3TAG תודה, יהודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כ-50 דיסקים בתיקיות שונות שהם כרגע לא דחוסים בכלל, ורציתי להעתיק את כולם כ-FLAC, האם ישנה דרך לעשות זת בפעם אחת? כסיפרייה תוך שמירה על החלוקה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וגם היה לכם סטרימר. איך הייתם מחברים את הסטרימר? תולים אותו מתחת לטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית בסלון מגבר מבית technics שלא היה בשימוש... אני רוצה לדעת איך המגבר נחשב?איך החברה? המגבר יחסית ישן תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב , יש לי שאלה למומחים לפני כ-9 שנים קנית את הציוד הבא: 2 רמקולים DM602S3 B&W 1 סנטר LCR 60 S3 B&W 1 Bass -PSW-10 Polkaudio מגבר DENNON AVR1907 ועוד 2 רמקולים קטנים שלא שווים הרחבה נדמה לי warfdale פשוט עברתי דירה וצבעי הרמקולים לא מתאימים לסלון שלי ולכן אחרי כעשור אני עושה הערכת מצב מחודשת מה שאני שואל זה מספר שאלות: 1.כשקניתי לא ידעתי מה אני קונה,אך הציוד שמור ביותר. כמה לדעתכם שווים שלושת הרמקולים של B&W וכמה הBASS? כמה המגבר? 2.האם הציוד נחשב איכותי היום ? האם נחשב בעבר איכותי? 3.אני בעקרון מחפש רמקולים לבנים, מה המלצתכם? האם רק לשים עליהם טפט? האם לקנות חדשים ? 4.בקיצור מה להשאיר מה להעיף תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם..רציתי לדעת מזה הסטרימר הזה.. מימה שראיתי זה דבר מדהים וגם יחסית זול.. האם הבנתי נכון זה יכול להיות מחליף לבלוריי המכשיר שכל כך יקר בארץ? ניקח דוגמא יש לי lcd מחשב רסיבר ורמקולים מימה שהבנתי הסטרימר מתחבר איך שהוא או מזהה תמחשב תקבצים שבמחשב למשל יש לי במחשב סרט בלוריי. הסטרימר מזה אותו מהמחשב שלי ומקרין אותו על עlcd ? זה נכון? או שלא הבנתי לגמרה נכון אשמח אם תסבירו לי יותר על הדבר הזה [=
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-