עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by indescrimonous,

שלום, אני רציתי לקנות אוזניות קשת סגורות בעיקר להאזנה ל-MP3 מחוץ לבית. אני חיפשתי הרבה בגוגל אבל לצערי אני לא מצליח למצוא דגם שיש עליו הסכמה כללית שהוא טוב למחירו. לכל אוזנייה טובה של סנהייזר מצאתי לפחות כמה דעות שאומרות שהן נשמעות ריקניות וגרועות. מצאתי גם המלצה לאוזניות של שור SRH440 אבל ממה שאני הבנתי אלה אוזניות יותר מקצועיות ולא בהכרח טובות להקשבה למוזיקה סתם לפנאי, וגם כמעט ולא מצאתי חנויות שמייבאות אותן. רציתי לשאול האם יש אוזניות קשת מומלצות עד 400 ש"ח עם סאונד יחסית טוב, אבל מה שחשוב לי לאוזניות זה או BRAIDED CABLE, או כבל מתנתק, כי רוב האוזניות שהשתמשתי בהם הכבלים החלו להיקרע לאט וזה די מפריע לי. אני מקשיב בעיקר לרוק ומטאל, מלד זפלין עד אנתרקס, מקשיב לMP3 320 או…

2. Started by GanJaval,

אין אפשרות לקנות בחול. האוזניות בעיקר למשחקים (רשת יעני לדעת מאיפה הוא בא וכאלה ) וגם מוזיקה תעזרו לי בבקשה כי אנ מתכוון לקנות עוד החודש הזה

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by ranwsn,

שלום לכם, יש לי כבר שנה שלמה את ה-CX300 precision של sennheiser ואני הייתי ממש מרוצה עד עכשיו! אלו האוזניות in-ear הראשונות שלי, ובאמת שאני לא מתחרט לרגע.. החלטתי להשתדרג ולקנות אוזניות חדשות, ואני אשמח להמלצות שלכם =) אז ככה: התקציב - 300-400 שקל הצורך - אוזניות עם סאונד איכותי, קומפקטיות שאפשר לקחת לכל מקום, שאוטמות מהסביבה כמה שיותר (חשוב!) להבנתי, הסוג אוזניות היחידי המתאים לכך הוא ה-in-ear, תקנו אותי אם אני טועה.. אני רוצה להרגיש השתדרגות בסאונד מה-cx-300, נראה לכם אפשר להשיג שיפור רציני עם התקציב הזה? כמו שכתבתי גם למעלה, אני רוצה כמה שיותר לבודד את הסביבה ולא לשמוע כלום מבחוץ (ולא על ידי הגברת ווליום).. יש לכם הצעות? תודה מראש לעוזרים ! רן

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by 888,

שיהיו איכותיות . ואיפו אפשר להשיג אותם בארהב..?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by THE FOX,

מחפש אוזניות לתחום מוזיקה האוס וטראנס בעיקר. דיוק בצלילים שיוכלו לתת באסים מדוייקים ולא מרוחים לא הייתי כל כך מרוצה מ הPX100 היה חסר להם את תחום הבאסים והטונים הגבוהים היו צורמים מעט :-\ יצא לי לשמוע את SennheiserHD200 והצליל שלהם ממש טוב החזרתי את ה PX100 לחנות והמליצו לי כעת על כמה דגמים: Sennheiser HD485 Sennheiser HD465 Sennheiser HD435 אלה אם ארצה. Sennheiser HD497 Sennheiser HD205

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by enzo,

עם אפשרות לחריגה קלה. לנגן D2. חשוב שיהיה צליל נקי ובאסים איכותיים,ושאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה ואני מצד שני לא אשמע רעשי רקע.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by solaric,

קראתי קצת בסטיקי ולא הצלחתי להגיע להחלטה. אני מחפש תחליף טוב לHD201 שיש לי. הכי חשוב זה אטימות + סאונד + איכות בנייה (לא כבל דק ועלוב) כאשר לתת דגש לאטימות גבוהה על פני שאר המאפיינים. האוזניות למטרת שמיעת מוזיקה סרטים וגיימינג אך אני נמצא בסביבה מאוד רועשת שמחייבת אותי אוזניות אטומות כהלכה. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. חבר שלי טס לארה"ב עוד יומיים ואני רוצה שהוא יביא לי אוזניות. התקציב שלי הוא כ60$ ואני רוצה אוזניות שנכנסות לתוך האוזן ושממש אוטמות את הסאונד מבחוץ. (שחכתי איך קוראים לסוג הזה) אז אשמח לקבלת המלצות וקישורים לאתרים... תודה רבה ושנה אזרחית חדשה טובה!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by nadav275,

לצורכי משחקים ומוזיקה. מהחנות www.newegg.com בלבד. תודה, נדב

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by AtR,

מה קורה אנשים, אני מחפש המלצה לאוזניות סגורות עד 600ש"ח חשבתי לכיוון ה-Shure SRH750DJ מה אתם אומרים? חשוב לציין, אני שומע הרבה מוזיקת היפ-הופ, אלקטרונית ובעקרון חשוב לי כל העניין של הבאס, פה ושם רוק ומטאל גם לא יזיק שיישמע כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  11. צריך המלצה לאוזניות עד 650 ש"ח בעיקר לשמיעת מוסיקה מכל הסגנונות שמעתי פידבקים רבים על הM50X אך אם יש אוזניות עדיפות בטווח מחירים הנ"ל אשמח להמלצות ד"א יש לי כרטיס קול XONAR STX להגברת האוזניות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by suprem,

שלום חברה. וואלה אני חייב להגיד שאני כבר משתגע מכל עניין האוזניות הזה. עד לא מזמן השתמשתי בSTEELSERIES 5HV2 כי אני משחק במחשב יחסית הרבה אבל הן נשברו לי והחלטתי שאני רוצה לקנות משהו איכותי הפעם והיות ואני לא מבין גדול בסאונד אני בטוח שבתקציב כזה אוכל למצוא משהו שיספק אותי. אז התחלתי לחקור ואני פשוט לא מסוגל להחליט יש כל כך הרבה אפשרויות... סגורות, פתוחות, מלא חברות ומלא דגמים ואני כבר חסר כיוון. בכל מקרה כרגע אני נוטה לכיוון הHD555 למרות ששמעתי הרבה דברים טובים על הAUDIO TECHNICA AD700 למרות שהייתי מעדיף לקנות מהארץ אלא אם כן הAD700 באמת עדיפות בצורה משמעותית. עכשיו הבנתי גם ששתי הדגמים האלה זה אוזניות פתוחות ושאפשר יהיה לשמוע את מה שאני שומע, אז השאלה שלי היא עד כמה זה ח…

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by gadykay,

שלום חבר'ה העניין הוא כזה כמו שתמיד קורה(לפחות לי לאחר תקופה) אוזנייה אחת נדפקה לי מהאוזניות שמקבלים עם הגלקסי S3, אז מה שרציתי לשאול לגבי המלצות לאוזניות(לא בהכרח IN EAR) עם מיקרופון לשיחות ועם איכות השמע הכי טובה שניתן למוסיקה עד 200-250 שקלים. בתודה מראש על ההמלצות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. עד עכשיו היו לי אוזניות של Micorosoft עם מיקרופון מדגם LX3000. האוזניות התקלקלו ואני רוצה לקנות חדשות ואני צריך המלצה לאוזניות עד 200 שקל. ואגב איזה חיבור עדיף? רגיל או USB?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Noam0101,

שלום. אני מחפש אוזניות באיזור ה-300$ (אני גמיש). יש לי PX100 כבר שנים ואני מרוצה מהם, ובא לי לשדרג. יש לי העדפה לאוזניות פתוחות. מעבר לזה, אני צריך אוזניות שמתאימות לראש גדול יחסית, ולא משהו שילחץ לי. השימוש העיקרי לאוזניות הוא האזנה למוזיקה. מעבר לזה יש גם צפייה בסרטים, אבל מדובר בשימוש משני. אין לי כרגע מגבר כלשהו, והייתי שמח לאוזניות שלא דורשות מגבר. מצד שני, אם אפשר לרכוש מגבר בזול (כלומר, בכ-50-100$ לכל היותר), אולי אני אשקול את האופציה. אני צריך בעיקר לדעת איזה דגם הוא המומלץ ברמת המחירים הזו, ואני כבר אדאג למשלוח (אין בעיה עם רכישה בחו"ל). ליקטתי דגמים מאמאזון (ועם קצת עזרה של גוגל). כמובן שאני לא נעול על הרשימה הזו, אבל אולי זה יחסוך זמן. AKG K702 Audio Technica…

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  16. אחרי כשנתיים עם ה-Shure SE115 קצת נמאס לי מאוזניות In-Ear(לא נוח) והגעתי למסקנה שאני גם ככה תמיד עם תיק אז זה לא באמת משנה עניין הניידות מחפש המלצה לאוזניות קשת בתקציב של סביבות ה-400 שקלים עם אפשרות לחרוג טיפה אם זה באמת שווה את זה 95% מהשימוש יהיה מוזיקה, ג'אנר בעיקר רוק ומטאל 95% מהשימוש יהיו מחוברות לאייפון אני מכיר טיפה את הנושא של סגורות / פתוחות..קשה לי להגיד מה אני מעדיף, פתוח להצעות ואם אוכל לשמוע את הדגמים שתמליצו לפני קנייה אני יעשה את זה ניידות/מתקפלות/מגיעות עם קייס שאפשר לזרוק בתיק בראש שקט - יתרון אבל לא חובה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  17. קניתי כבר 2 זוגות של MDR-W08 ב70 ש"ח ובדיוק בדיוק בדיוק אחרי חודש וחצי, זה נהרס בלי סיבה. החוט לא נמשך, הכל בסדר, זה פשוט מגיע לטיימר ולא שומעים יותר באוזניות אחרי חודש וחצי- בטוח זה איזה קונספירציה של סוני שתקנה עוד אני מחפש משהו טיפה יותר עמיד עד 100 ש"ח (מבחינת איכות נגיד שאם זה משתווה לסוני הזה זה יהיה מצויין בשבילי) אוזניות קשת בלבד... תודה !

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by פבלו,

שלום, אני מחפש לקנות אוזניות קשת שיהיו נוחות לעבודה ממושכת על האוזניים. איכות סאונד טובה, נוחות. שימוש עיקרי הוא קצת גיימינג, שיחות וידיאו וקצת עריכת וידיאו, אבל אני לא צריך משהו סופר מדויק. לא מתכוון לשמוע מוזיקה, זה יותר עבור עבודה. תקציב סביבות 600 ומטה. מוכן להשקיע עד 700 אם יש משהו איכותי ששווה את זה. לא קריטי לי אלחוטי או חוטי. כן חשוב שיהיה מיקרופון יחד. ראיתי דברים טובים על HyperX Cloud Flight. אבל הידע שלי באוזניות הוא מאוד קטן אז אשמח לקבל המלצה טובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  19. יש לי את ה-Grado SR80i והן מעולות אך הן גדולות ולא ממש ניידות - לא נוחות לשימוש מחוץ לבית עם נגן. יש לי שתי אוזניות קשת ניידות, Koss PortaPro ו-Sennheiser PX100. אני מחפשת אוזניות קשת ניידות חדשות עד 500 ש"ח שיהיו שדרוג יחסית לאוזניות הניידות שיש לי כיום. חשבתי על ה-AKG K450. יש משהו מומלץ יותר בטווח של ה-500 ש"ח או שהן הכי עדיפות? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. חבר סיקש שאעזור לו למצוא אוזניות קשת סגורות עד 500 ש"ח להאזנה למוזיקהדרך MP3. הבחור שומע את כל סגנונות המוזיקה שרובה רועשת יחסית (היפ הופ, ראפ, האוסים, טראנסים, אלקטרו, רוק מזרחית... פשוט הכל. הוא מעוניין באוזניות שיוכלו לעבוד כמו שצריך ללא מגבר, הוא לא מוכן לשמוע על קניית מגבר לאוזניות. הMP שלו הוא אמפי פשוט של פוטג'יקום שאני בספק אם יצליח לסחוב משהו ולכן המלצתי לו לקנות SANSA CLIP או נגן נורמאלי אחר שיצליח להישמע איכותי.. יש המלצות? ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by maxth,

שלום, ברצוני לרכוש אוזניות קשת מחול (Amazon/ebay) בתקציב של עד 75$ כולל דמי משלוח, מתחת לרף המס . האוזניות השמשו בעיקר למחשב ולסמארטפון חובה חיבור 3.5 וכבל אוזניות מספיק ארוך למחשב. אודה להמלצתכם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, לא מזמן נהרסו לי אוזניות IceMat ששירתו אותי לא רע במשך כשנתיים בשביל מוזיקה משחקים ובעיקר מוזיקה. אני צריך לקנות אוזניות חדשות, בעיקר למוזיקה, אבל אני צריך המלצה מסוימת. אז קודם כל, כמו שאמרתי, השימוש העיקרי שלי באוזניות הוא בשביל שמיעת המוזיקה שיש לי על המחשב. אני מתכנן לקנות נגן MP3 (סאנדיסק סנסה E280 אם זה מעניין מישהו), ואני חשבתי לעצמי, אם כבר אני קונה נגן, ואני גם צריך אוזניות חדשות, אז למה שאני לא אקנה אוזניות שמותאמות גם לשמיעת מוזיקה דרך נגנים וגם דרך המחשב (כלומר, ללא צריכת חשמל גבוהה). השאלה היא, האם קיים כזה דבר? זאת אומרת.. נגיד אני אקנה אוזניות PX100. האם זה יהיה נוח לחבר אותן למחשב? למישהו יש המלצה ספציפית לאוזניות שמתאים איתן גם לשמוע מוזיקה וכל מיני…

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  23. שלום אני מחפש אוזניות למשחקים בלבד בתקציב של משהוא בסביבות 500 שקל (כמו בכותרת אפשר חריגות) שמעתי ש הHD555 טובות למטרה שלי כדאי? וכל העניין דחוף אז בבקשה תגובות! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  24. כבתמונה הזאת זה לנגן mp3\mp4 שאני עתיד לקנות (כנראה meizo m6 8gb) תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  25. Started by royenav,

אוזניות שישמשו לשמיעת מוסיקה מאייפוד,פלאפון וכן הלאה.. לא ביתי העדפה לקנייה בארץ אפשרות לאייבי והזמנות מחול.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.