עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Dana_s,

שלום חברים ביום א אחי נוסע לכריתים. ברשותי תקציב של 120-150 דולר. על איזה נגן הייתם ממליצים שיקנה מהדיוטי פרי? (אין לי עדיפות בין נגני מינידיסק לפלאש. שניהם טובים מבחינתי). נ.ב. אתר הדיוטיפרי של סקאל פשוט עלוב ואין שם נגנים בכלל! איך אני יכולה לדעת איזה נגנים, אם בכלל, הם מוכרים???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן חברים..יש לי טלוויזיה חדשה שקניתי היום, MAG CR32LEU שהיא 32" הרמקולים שלה על הפנים והאיכות של הסאונד..בואו נגיד שאצלי בפלאפון האיכות יותר טובה אז חיברתי מגבר עם רמקול אחד מרכזי! מה שעשיתי הוא ככה: היס מחובר בחיבור RCA (לבן, אדום וצהוב) = יס מחובר עם כבל לבן ואדם למגבר, מהמגבר יוצא כבל אחד לרמקול אחד יס מחובר עם כבל אחד צהוב לטלוויזיה עצמה = הסאונד בא מהמגבר והתמונה באה מהממיר אל הטלוויזיה הבעיה שלי היא כזה בכל הסיפור הזה.. ניתן שהשלט של היס ישלוט גם על המגבר וגם על הטלוויזיה? אני לא יכול לשחק עם הסאונד בכלל, אני חייב לעשות את זה דרך המגבר ואין שלט למגבר או שהייתי אמור לחבר את הרמקולים אל הטלוויזיה עצמה? ואם כן אז איך? והשאלה השניה שלי האם אני אראה הבדל בין החיבור …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by 8-Ball,

יש לי רק 5 GB של מוסיקה על המחשב..אז אני לא צריך נגן עם הרבה נפח...10GB מספיק לי בהחלט.. קראתי פה קצת בפורום וראיתי את הDELL DJ, הוא דווקא נראה לי בסדר..והוא נכנס לי בתקציב אם אני אצליח לקנות אותו בארה"ב השאלה שלי היא אם יש אולי נגן אחר בתקציב נמוך יותר עם פחות נפח אבל איכול טובה שיכנס לי בתקציב? ועוד שאלה.. איזה נגנים כן תומכים בעברית? אני אסתדר גם בלי כי אני לא שומע הרבה עברית אבל זה יהיה טוב אם הוא יתמוך בעברית תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by EagleX2,

אוקיי אז אני מנחש שלא יהיה קל מדי לפתור את הבעיה שלי.. הקול הפסיק לעבוד במחשב שלי.. פשוט הפסיק לגמרי... יש לי את הלוח albatron k8x800 proii והכרטיס קול onboared envy24 7.1 (אני חושב..) בכל מקרה... הסאונד פשוט הפסיקר לעבוד לי עדכנתי דרייברים ניסיתי לחבר את הרמקולים גם בחיבור הרגיל על הלוח וגם בכרטיס שאפשר להתקין החלפתי רמקולים אך שום דבר לא עבד! מישהו יכול לעזור לי? :\

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

חבר שלי טס לפראג ואני רוצה שיקנה לי נגן MP3 ההגבלה שלי היא 120$ ואל תגידו "תוסיף עוד.." כי אין לי מאיפה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. עשיתי חיפוש והבנתי שירדו כמה עזרים, אבל לא הבנתי בדיוק. מה עוד שאם אפשר להסביר מה זה הUSB2GO, אני אודה מאד. ועוד שאלה על הדרך - ניתן לראות סרטים במכשיר? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by Satlan,

נפח רצוי: 1 גיגה. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by Omry,

היי אנשים. אשמח גם לדעת האם ישנה עדיפות לפלאסמה HD-READY או ל-LCD ברזולוציית 1080p, גם לגיימינג. עוד נקודה חשובה - איזה גודל של טלוויזיה מומלץ למרחק צפיה של 2.7 מטרים?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  9. היי חברים פנו אלי בהתלבטות לגבי רכישת טלוויזיה חדשה הם מחפשים משהו במחיר של 3000-4000 ₪ שימוש עיקרי לצפייה בטלוויזיה או בסרטי DVD וכו'. כרגע לא מחוברים לכבלים או לYES. לא ברור לגבי חיבור של מחשב לטלוויזיה – אבל אולי כן. מרחק ישיבה מהמסך כ4.2 מטר. צפייה גם ממול אבל גם מהצדדים חיבור של הטלוויזיה למערכת עם רמקולים. יש מרפסת עם חלון גדול קרוב לאזור המסך – כך שבשעות היום יש הרבה אור. כרגע ההתלבטות בין שני דגמים – אבל אם יש המלצות אחרות נשמח לשמוע.. הדגם המוביל הוא Sharp LC40LX630E הציעו להם אותו ב3300 ₪ עם אחריות לשנה. אמרו להם גם שיש בה ממיר לשידורי "עידן" כבר בתוך המכשיר – יש כזה דבר בכלל? הדגם השני הוא Panasonic 42LED30 מה אתם אומרים? האם הSharp הוא אכן דגם טוב? מה חשוב לבד…

10. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, לאחרונה אני שוקל לרכוש מגבר ייעודי לאוזניות על-מנת לחבר בין כ. הקול של המחשב (Audigy 2) לאוזניות (כרגע יש לי Sennheiser HD280). באיזה טווח מחירים אני יכול למצוא מגבר איכותי שאוכל להשתמש בו גם בהמשך הזמן כשאשדרג את האוזניות שלי? האם ההבדל עם הHD280 יהיה ניכר או שעדיף שאחכה עד שאני רוכש זוג אוזניות איכותי יותר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by Zaks Sharon,

מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XQMP512pro זהו נגן מצויין ב-250 ש"ח... בנוסף לאוזניות בס שאקנה ב-60 ש"ח - איך נשמעת לכם העיסקה (דגש על איכות)?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

אני מתכנן לקנות את ה x-530 בימים הקרובים, והבנתי שלמרות שיש לי בלוח 8 ערוצים אני לא אוכל לשמוע מוזיקה בכל 5 הרמקולים אלא רק בשתי רמקולים וכדי לשמוע את כל החמש חובה לקנות כרטיס קול. זה נכון?

13. Started by Sweet_Tooth,

מה אתם חושבים על הפלא הזה?!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by deso,

היי אני מקווה שאני במקום הנכון.. אני הולך לחבר ממיר נוסף בבית, רציתי לדעת אם אני זקוק לחיבורים מיוחדים בקיר או לטלוויזיה, כי אני בדקתי את הממיר ויש שמה כל מיני חיבורים לטלוויזיה ולקיר וזה מבלבל... תודה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  15. טוב אז עכשיו זה רציני, אני כבר לפני חודש התחלתי לחפש רמקולים אבל עכשיו אני כבר רוצה לקנות! הרמקולים שאני רוצה הם הרמקולים T5400 של קריטיב שהם ממש קורצים עכשיו לאחר ירידת המחירים הם עולים 657!! אני אוהב לשמוע על אוצמה חזקה אבל אני רוצה איכות ואני לא ממש יודע אם לרמקולים האלה יש, אז אם יש לכם המלצה לרמקולים אחרים יותר איכותיים בסביבות ה1000 אני ישמח לשמוע. כרטיס קול אני כנראה ילך על אודיגו 2 רגיל או ZS אבל אני רוצה לדעת משהו לפני שאני מחליט ראיתי את הרגיל ב420 אבל הוא bulk, רציתי ללדעת אם מקבלים איתו את הדריברים והתוכנות או שהוא בה אם שקית נילון בלבד, אם כן אז לדעתי עדיף כבר לקחת את ה ZS כי הוא עולה 550 והוא retial. בקיצור תנו את דעתכם על הרמקולים והכרטיס קול ואם יש הצעות ל…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  16. חשבתי מדיון קודם לעשות לבד אבל זה נראה ואמרו לי שיהיה די מסורבל ומסובך למתחיל. אז חיפשתי קצת ומצאתי שיש קיטים שנותנים לך את הכל מוכן ורק צריכים לחבר ולהלחים. (נשמע פשוט) באיביי כמובן יש הרבה פריטים כאלו. השאלה שלי כמו בכותרת גם האם הם טובים? (כמובן יחסית למחיר שבין 20-50 דולר) ואם התנסיתם ואתם יכולים להמליץ אז בבקשה. http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=amplifier+DIY+KIT

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by n9555,

יש לי את כרטיס הקול הנ"ל ורמקולים של logitech x530 עכשיו אני מאד מרוצה מהאיכות כי עברתי מכרטיס OB לx-fi אבל אם אני יחליף רמקולים לדגם 7.1 של קרייאיטיב או 5.1 של לוג'יטק (z5500) אני ירגיש עוד שינוי? 2)מה יותר טוב למשחקים 2.1 או 5.1? 3)מה יותר טוב למוזיקה 2.1 או 5.1? (אני לא אודיופיל!)

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by tintin,

קיבלתי ליום הולדת X5. עכשיו האוזניות שבאות איתו בעוצמה מלאה לא ממש טובות. השתמשתי גם באוזניות הישנות שלי HD477 של SENH ואי אפשר להגדיר EQ ובאסים גבוהים כי שומעים ממש לא טוב והאוזניות כמעט מתפוצצות והבאס לא מאוזן. חשבתי על אוזניות עד 400-450 שקל שינצלו טוב את הנגן ואני יוכל להשתמש בEQ ולהוסיף בהגרדות אפקטים כמו באסים מוגברים ושבעוצמה גבוהה אני אשמע את זה נורמאלי ולא עם דיסטורשן ובאסים קופצים ומעצבנים האם ה PORTA PRO טובות למטרה הזו? האם הם ישמיעו לי באיכות טובה גם בווליום גבוהה ויאפשרו לי להוסיף באסים? האם הם מוסיפים גם יותר עוצמה או שזה כבר תלוי במגבר של הנגן? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Yamaha YST-MS50 2.1 + CREATIVE 6.1 Audigy 2 מה אתם אומרים על המוצרים איך הם?! איך הרמקולים האלו?! תודה לעוזרים, נ.ב אני חדש,

20. Started by ronran,

היי. רכשתי רמקולים של microlab אחד הרמקולים אני צריך להאריך את הכבל שלו. יש לו כבל עם יציאה של RCA זכר. איך אני מאריך את הכבל? אמרו לי שצריך פשוט לקנות כבל ארוך של RCA זכר ל RCA נקבה. אבל חיפשתי בחנויות ולא מצאתי. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. אהלן, קניתי טלוויזיה LCD חדשה של חברת PANASONIC, אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, ברצוני לברר מה האפשרות הכי טובה ונוחה שיש לי. יש ברשותי את הכרטיס מסך הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~44423~8~0.htm ויש לי מסך MAG 19 PFS, מסך שאני מרוצה ממנו. האם חיבור HDMI DVI זהו הפתרון הטוב ביותר? ומה עליי להגדיר אצלי במחשב?

22. Started by hzhz24,

ב250 שח. שוות ? (מחיר רגיל 480 שח ) או יש משהו עדיף? מחפש אוזניות בכללי טובות אבל לא משהו במיוחד. בשביל שמיעה אלחוטית דרך טלווזיה (סוני 828 50) ומחשב .

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. לא נדלק או נטען בשום חיבור (למחשב או לחשמל), RESET גם לא עושה כלום. והכי מרגיז, זה מכשיר חלופי חדש (חודשיים פלוס בשימוש). לא נפל, לא נחבט - כלום! נראה לי שתקופת האחריות פגה לפני חודש (כמה מתאים), ומי יודע כמה יעלה ה"תיקון". (כבר שילמתי 150 ש"ח על ההחלפה מהמכשיר הישן). מה עושים..?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  24. שבוע טוב, אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב ולראות סרט בטלויזיה מבלי להפריע לעבודה הרצופה מחשב היום יש לי כ. מסך של ATI עם יציאת s-video ויצאה לסאונד על לוח האם. האם כשאני מחבר את יציאת הסאונד לטלויזיה אפשר להגדיר שנגיד במחשב אפשר לשמוע מוזיקה ובטלויזיה לא ישמעו אותה ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי בעיה. קניתי רמקולים של ימאה לפני שלוש-שתי שנים והם גוססים. לפני חודשים שמתי לב שהם מתחילים להיהרס ושאיכות הקול ירדה באופן די קיצוני. לפני שלושה ימים שמתי לב שהם מתחילים להשיע זימזומים כתוצאה מקרינה אלקטרו מגנטית שנובעת כנראה מהמסך. ועכשיו הם משמיעים רעשים מפריעים לעתים די קרובות כתוצאה מפתיחה של קבצים. כאשר אני פותח קובץ מסוים (לא משנה איזה בין עם זאת תוכנה או קובץ טקסט) הרמקולים משמיעים זימזום חלש,כאשר אני סוגר את הקובץ הזימזום נפסק. אני חושד שזה קשור לדרייברים של כרטיס הקול המשולב בלוח האם שלי שהתקנתי מלפני כמה ימים אך אני לא בטוח. אז יש לי כמה שאלות: איך אני יכול להציל את הרמקולים שלי (סאב וופר ושניים סטריאו) לטווח הקרוב? האם כל רמקולים מושפעים כל כך מהקרינה האלק…

• 5 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.