אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום!...סוכות שמח! קיבלתי הצעה לקנות דיסקמן של Sony דגם D-NE509 קורא MP3 יד שנייה בן חודש וחצי בערך... פרטים: http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=797 מחיר השוק של המוצר הוא בערך 300-330 ש"ח...המחיר שקיבלתי עבור יד שנייה הוא 180ש"ח.. האם המחיר הוא סביר?...או שעלי לבקש הורדה במחיר?... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה שאי אפשר לשנות את גודל הכתוביות במידה והתרגום לא מובנה (אך שם הקובץ זהה) הגופן ממש ממש קטן וגם גופן מכוער. הסיומת של הכתוביות היא srt. יש דרך להגדיל \ להגדיר את מאפייני הכתוביות באמצעות המרה לסוג קובץ אחר או משהו? רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימושים שלי הם בעיקר למשחקים אך גם לסרטים. אני מתכוון להזמין מאמזון (כל מוצרי האודיו בארץ יקרים נורא והמבחר די גרוע לפי מה שהבנתי) ורציתי גם לשאול האם זה משתלם מבחינת: מע"מ/מכס/ דמי משלוח (לעומת קנייה בארץ) ? תנו בהמלצות
-
- 104 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2701&scat=292&tcat=33 זה אמיתי?! באתר שלהם לא מצאתי 60 GB רק 20/30
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס קול 5.1 של קריאטיב. 4 כניסות בשלל צבעים, שום יציאה דיגיטלית. מה אני צריך לעשות?? איזה כבלים לקנות ? בבקשה תפרטו ככל שתוכלו יש לי רסיבר של קנווד.
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול שיש לו חיבור SPDIF פנימי כדי לחבר כרטיס מסך. במחשב הקודם היה לי כרטיס קול ON-BOARD שכלל את החיבור אבל בחדש אין. (הוא נראה כמו 4 פינים שאחד חסר) אני צריך את זה כדי לחבר את הHDMI מהכרטיס מסך לטלויזיה ולשמוע סאונד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על כרטיס כזה (עדיף כמה שיותר זול) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אחרי החלפת מסך ה CRT שלי ל 226BW , הגיע הזמן להחליף את הרמקולים הג'נריים שלי למשהו נורמלי אני מחפש מערכת 2.1 בסביבת ה 200 ש"ח הציעו לי את ה 121i של Altec Lansing http://www.altecmm.com/product_details_intl.asp?pID=121i&country_code=bd®ion= מה אתם אומרים אליהם?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אם אני קונה את AVS300 של אלטק, וקונה עוד שני רמקולים סטנדרטיים(90 ש"ח), אז אני יכול לחבר אותם וליצור 4.1?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, החלפתי לאחרונה את המחשב למחשב עם הלוח של אסוס המצוין בכותרת. לפני זה השתמשתי בכרטיס קול PCI של MAUDIO דגם Audiophile 192, אשר עשה עבודה מצוינת אך לצערי הוא אינו מתאים ללוח החדש. רציתי לשאול האם הכרטיס המובנה של האסוס נחשב כרטיס ברמה ומספק סאונד טוב? שאלה נוספת היא לגבי כבלים אופטיים,האם אורך כבל של 3.5 מטר אמור לאבד מאיכות הסאונד בשל אורכו או שזה לא אורך מספיק גדול על מנת לאבד איכות. (עד היום השתמשתי בכבל קואקסיאלי) אם יש בעיות עברית אנגלית אני מתנצל מראש, אני כותב מהסמארטפון שלי. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי לוח אם לפנטיום 4, וכמו למרבית לוחות האם מהסוג הזה, יש לי כרטיס קול מובנה. AC97. מישהו יודע אם שווה להשקיע בקניית כרטיס קול חדש, או שזה טוב מספיק? אני משתמש בסאונד בעיקר לMP3 ולמשחקים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16552 הוא גם נראה יפה יותר מסתם מארז תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מחבר את המחשב במולטי צ'נל לרסיבר שלי. האם יש יתרון לשימוש במכשיר שבכותרת וחיבור אופטי/קואקסלי לרסיבר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לכם הצעות לנגני MP3 אמינים, הנפח לא חשוב כ"כ (העיקר שיהיה מעל 4 גיגה) לא חובה איפוד תקציב: בערך 200$ צרכים: ניגון מוזיקה סוללה שלא נגמרת אחרי 30 שניות וזה מה שהכי חשוב, וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. עריכה: הכל נקנה בחו"ל אני טס לפלורידה בעוד חודש.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך Radeon HD4800 , מחובר לLCD סוני עם כבל HD , כשאני רואה סרטים של HD אז אין בעיה , רואים על מסך מלא אבל ככה באופן כללי לא רואים את כל הדסקטופ וגם כשאני רואה למשל סדרות מסוימות (שכנראה לא בפורמט רחב) אני לא רואה תמונה מלאה (צירפתי תמונה של הסופרנוס)... אני רוצה לראות גם סרטים שלא בפורמט רחב על מסך שלם... איך? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם בתקציב הנ"ל ה- E2C SHURE הם האוזניות IN EAR הטובות ביותר שנמכרות בארץ?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות רמקולים בשביל מוסיקה..אז הבנתי שהכי טוב זה 2.1 .. אוקיי.. תקציב: בסביבות ה300 מומלץ גם פחות. אני יודע שהרוב ישר ימליצו על הATP3. אבל אני מה שאני בעיקר מחפש, חוץ מאיכות כמובן. זה שיהיה: *חיבור לאוזניות (אפשר גם בלי אבל עדיף) *באס טוב ומכוון. *שלט שניתן להגביר ווליום (ואם גם באס אז זה בונוס) זהו בעקרון..יש לי כרטיס קול Creative Soundblaster 2.1 Live 32bit. תודה לכל המלצה ועזרה!
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה קיבלתי אייפוד נאנו והחלטתי שזהו ג'אמפ סטארט מצוין להכנס קצת יותר חזק לתחום הHI-FI. אני מחפש אוזניות כאמור לאייפוד, במחיר שבין 200-400, אני אצטרך לחסוך קצת בשביל ה400 אבל אם התמורה למחיר שווה את זה אני מוכן. המטרה היא אוזניות להתנייד איתן[סגורות], לשמוע מוזיקה בדרכים וגם בבית אבל אני מוכן "להתפשר" על פתוחות אם איכות הסאונד שווה את זה; אני מתלבט בין הKOSS PortaPro, Sennheiser PX100, PX200, AKG k81dj ואולי גם גראדו 60, למרות שנראה לי שאני אסבול מאי נוחות איתן. ידוע לי שרק הPX200 והAKG הן סגורות אבל עד כמה שהבנתי הן גם נשמעות פחות טוב[?] והמחיר לרוב יותר גבוה לכן אני מעדיף את הפתוחות. עוד אופציה שעלתה היא Etymotic HF5 מבאג ב400 ש"ח, אבל הבנתי שחסר להן באס וזה לא…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש קייס לאוזניות. חשוב לי שהוא יהיה קשיח יחסית אבל רך מבפנים למקרה והוא יפול האוזניות ישארו שלמות. לא ממש יודע מה התקציב, אל תתפרעו יותר מידי. לגבי עיצוב לא כזה אכפת לי, עדיפות לצבע שחור העיקר שיראה נורמלי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב 2.1 בתקציב של 400 ש"ח. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
כרטיס: Creativ sound blaster live value רמקולים: כעקרון זה חבילת 4.1 של 4 רמקולים + סאב. את השניים הקדמיים החלפתי ב2 רמקולים ממערכת ישנה שהם רמקולים גדולים וטובים יותר. בעיה: שמתי לב שפתאום השירה נשמעת חלושה יותר זאת אומרת המילים בשירים על רקע המוזיקה נשמעות חלשות יותר. עכשיו זה לא שהפעלתי איזה פלאג אין של קריוקי... אני ממש ממש לא בקטע וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות בזמן האחרון וניסיתי לשמוע דרך כמה תוכנות (וינאמפ 3 ומדיה פלייר) ואני מקבל את אותה תופעה... מישהו יכול להסביר או יותר טוב להציע פתרון ????????? המחשב זה המערכת שלי !!!!!!!!! May all be happy and full of love ארז עריכה: עליתי חלקית על הבעיה... הכרטיס מוציא כאילו רק ערוץ אחד (שמאל) וזו הסיבה שאני שומע רק חלק מהסא…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני מתכוון ל bundle של audiohq ו playcenter ועוד .., איפה אני יכול להשיג אותם כי באתר של creative אין .
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
מה התרומה שלו?. במה שונה חיבור של כבל וידאו רגיל מהממיר למסך לבין השימוש בכ.טלויזה>> ?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת של AKAI עם 2 בוקסות ורמקולים 2.1 של קריאיטיב שניהם מתחברים מצוין למחשב בנפרד, עכשיו אני רוצה לחבר את שניהם ביחד שיהיה כביכול 4.1 למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? אם זה עוזר יש לי גם DVD פנוי.
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום יש לי מזה זמן מה, בעצם, יש לי כבר המון המון זמן, המון את הרמקולים ATP3, הופתעתי לגלות פה: http://hwzone.co.il/reviews/sound//s2vsx13 שזה אחד הרמקולים הטובים שיש ל 2.1 בטווח המחיר הזה מהוותיקים, באמת שלא חשבתי כך ולאחרונה רציתי להחליף רמקולים, עכשיו אני שואל את עצמי אם כדי לי לקנות מערכת 2.1 חדשה אם יש לי בעצם רמקולים כל כך טובים כמו שכתבו בסיקור שם או שכדי לי לעבור למשהו כמו 5.1 או משהו כזה. עכשיו יש לי שאלה אם זה 5.1, איך מעבירים חוטים בכל החדר והאם אני יכול לשמוע במצב כזה משהו שקט, אתם יודעים כשיש לידי 2 רמקולים אני יכול לשמוע על שקט שלא שומעים כלום מחוץ לחדר, כשזה 5 זה נשמע לי בלתי אפשרי לשמוע על שקט יחסית.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-